Cum devii raspunzator la nivel karmic de suferinta biosferei vegetale

ATUNCI CAND:

- Iti cumperi mobila din lemn masiv.

- Contribui la defrisarea padurilor si arieratelor importante ale biosferei planetare de dragul goanei dupa profit, distrugand astfel nu doar flora ci si habitatele faunei.

- Alegi sa iti pui in casa pom natural de Craciun, contribuind la decimarea padurilor de pini, brazi, molizi, in conditiile in care acesti arbori provin intr-o buna masura de la traficanti si braconieri dar si de la afaceristi oportunisti cu acte in regula, ambele categorii macelarind arierate naturale ce raman mutilate pentru mult timp deoarece nu se pot regenera imediat sau relativ repede, stiut fiind faptul ca bradul spre exemplu creste foarte incet, ajungand la maturitate in zeci de ani, asta in cazul in care presupunem ca cineva se preocupa de replantare, urmarind refacerea efectivului de brazi taiati, insa este extrem de indoielnic ca acest lucru se va si intampla in cele mai multe cazuri.

- Alegi sa accepti tacit mineritul distructiv (de tip lac de cianuri si fracturare hidraulica), proces care otraveste si mutileaza biosfera iar mai devreme sau mai tarziu omoara de-o potriva plante, animale si oameni. De altfel, circula tot mai multe zvonuri conform carora fracturarea hidraulica ar fi o metoda perversa de ascundere (in sol) a deseurilor toxice ale companiilor industriale care nu mai au unde si cum sa mai "doseasca" reziduurile rezultate in urma proceselor tehnologice extrem de neprietenoase cu natura si, ultimativ, cu omul. De altfel, au fost semnalate numeroase cazuri in care compozitia lichidului de fracturare era inaccesibila analizelor si examinarilor publice, fiind pusa de-a dreptul la adapost de legi abuzive si contracte secrete.

- Alegi sa arunci gunoiul in padure sau in spatele casei fara sa iti pese ca murdaresti, intoxici si uratesti planeta, oferind in plus si un exemplu negativ celor care iau contact cu gunoiul tau sau sunt martori ai gestului tau.

- Alegi sa accepti si sa adopti sistemul energetic bazat pe utilizarea HIDROCARBURILOR si pe deversarea deseurilor rezultate in rauri, lacuri, mari si oceane sau chiar in atmosfera planetei.

- Alegi sa nu-ti pese de emisiile de bioxid de carbon si alte noxe ale propriilor masini si utilaje din dotare, neglijand cu desavarsire sanatatea si frumusetea mediului natural contra unui minuscul interes personal.

- Alegi sa nu participi la nici o actiune de activism in directia conservarii biosferei si ecologizarii vietii pe planeta, aratand in acest fel dispret, indiferenta si lipsa de respect fata de insasi mediul inconjurator de la care ai pretentia sa te tina in viata, sa te hraneasca si sa te ocroteasca.Julia Roberts is breaking the internet with this video!

Posted by Mysterious Things in The World on 28 Mai 2015
 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 

Din invataturile altora..


- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

"Opusul dragostei nu este ura, este indiferenta. E apatia. Este sa nu-ti pese catusi de putin." 
~ Leo Buscaglia

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro