Phaeton / Maldek

Johannes Kepler (1571-1630) a fost cel mai renumit astronom al mileniului 2. El a observat ca intervalele dintre planete in cadrul sistemului nostru solar sunt in armonie. L-a deranjat doar lacuna dintre Marte si Jupiter. El spunea despre aceasta: "Ar trebui observat ca doar acolo unde nu am putut constata o armonie desavarsita - precum intre Marte si Jupiter - am descoperit necesitatea prezentei aproape certe a unui corp ceresc."

Bresa dintre Marte si Jupiter este un gol intretaiat doar de un roi de planetoizi, cunoscut in prezent drept centura de asteroizi a sistemului nostru solar. Nu ar fi posibil, oare, ca in aceasta regiune, cu foarte mult timp in urma, sa fi orbitat o planeta care a explodat in conditii neelucidate si care a lasat in urma sa un morman de fragmente si posibil niste amintiri extrem de dureroase despre istoria civilizationala a sistemului nostru solar?

Astronomii care de atunci si pana acum s-au ocupat cu studiul relatiei dintre planete, precum si astrologii sau mediumii care au accesat pe cai mai putin obisnuite informatii despre existenta candva a celei de-a zecea planete a sistemului nostru solar, duc povestea intr-o zona in care se pare ca aceasta planeta nu doar a existat ci a gazduit si viata inteligenta. Astronomii si oamenii de stiinta au convenit sa-i spuna Phaeton. Astrologii si mediumii au numit-o Maldek.

Ar fi putut din punct de vedere al conditiilor de mediu la o asemenea distanta de Soare sa existe viata pe Pheton / Madlek?

Zona centurii de asteroizi se afla la o distanta de cca. 350-400 de milioane de km de Soare. O planeta care ar fi fost amplasata aici ar fi avut, ca ordin de marime, o masa cuprinsa intre masa lui Marte si cea a lui Jupiter. Phaeton / Maldek ar fi fost o planeta mai batrana decat Pamantul si, datorita localizarii exacte a fragmentelor existente in prezent, se poate spune ca orbita sa era in zona aflata inca in interiorul asa-numitei CENTURI A VIETII din sistemul nostru solar. Daca ne raportam la conditiile pe care noi le consideram necesare pentru sustinerea vietii aici, pe Pamant, o astfel de zona era favorabila existentei unei biosfere, asadar Phaeton / Maldek putea sustine viata asa cum o cunoastem azi. Se poate deci imagina ca pe Phaeton / Maldek a existat viata inteligenta, inzestrata cel putin cu toate tehnologiile cunoscute noua, insa mergand probabil si mai departe, pana la calatoriile spatiale si, foarte probabil, pana la arme de distrugere in masa. Ipoteza ca aceasta civilizatie s-a autodistrus si odata cu ea s-a distrus si planeta, este una dintre cele mai vehiculate in prezent.



 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere..



 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
Mai multe informatii: Despre autor
E-mail: fortasigratie@protonmail.com

 

Din invataturile altora..


- "Infruntarea adevarului este o munca grea. Adevarul te va elibera, dar mai intai trebuie sa induri suferinta nasterii sale."
~ Iyanla Vanzant