Oamenii pervertiti de profetie

Oamenii pervertiti de profetie sunt cei care au accesat fenomene, informatii si viziuni de dincolo de planul imediat, fara sa aduca in manifestare, cu ajutorul lor, valori, aptitudini si adevaruri mai inalte in cadrul unei lumi si a unei realitati care are nevoie de ele. Tot oameni pervertiti de profetie sunt si cei care adopta orbeste un continut informational "profetic" doar pentru ca le este lene sa-si puna la treaba creierul si sa vina cu propria lor contributie creativa si decisiva la mersul lucrurilor. Din categoria oamenilor pervertiti de profetie mai fac parte si aceia care ajung sa rataceasca intr-un univers al conceptelor rupte de realitatile spatiului si timpului in care traim, incapabili sa se conecteze la fondul dizarmoniilor, al problemelor si neajunsurilor pe care ni le semnaleaza aceasta lume si realitate.

Chiar si pentru un canal uman cu cele mai bune intentii, a tot accesa informatie dintr-un spatiu ocult si a o depozita undeva, intr-un sertar, intr-un creier, intr-un manuscris erudit fara a-i da o relevanta, un impact la nivel general, o utilitate practica, atat materiala cat si spirituala, vizavi de nevoile fiintelor ce reclama necesitatea existentei continutului respectiv, perverteste canalul, in sensul ca mai intai il INCHIDE fiindca este incalcata legea universala a necesitatii, iar mai apoi, daca accesul este fortat, il PROSTESTE (fotele negative devin sursa informatiilor distorsionate pe care ajunge sa le vehiculeze canalul).

Mai mult decat atat, nici o profetie nu poate sta in picioare 100%, pentru ca nu poate face abstractie de alegerile pe care constiinta omului le face la tot pasul, in functie de nenumaratele variabile ale unor fenomene si procese ce implica liber arbitru si care nu pot fi pe deplin anticipate. De aceea nici o profetie nu poate fi emisa ori adoptata ca litera de lege, ci tratata mai degraba ca o provocare, ca o VARIANTA POSIBILA a unui scenariu de viata legat de necesitatea unei treziri a constiintei (individuale sau de grup), care de abia aceea se impune a fi declansata intr-un fel sau altul.

Profetirea in sine este o practica nu doar imprecisa, ci si riscanta pentru mersul si devenirea unei societati, pentru ca cel mai adesea scopul urmarit este sa se gaseasca scurtaturi prin apele tulburi ale karmei, eludandandu-se lectii de constiinta importante sau descarcari de evenimente cu rol reglator la nivelul dinamicilor de viata ale unui individ sau ale unei societati. In timpuri tulburi, extrem de incarcate de fenomene si semnificatii, profetirea este si o practica foarte mult agreeata de fortele negative pentru a induce maselor confuzie, apatie, teama, lipsa de asumare la nivel de gand-cuvant-fapta vizavi de ceea ce se intampla, generand vibratii mentale joase si stari de spirit obscure menite sa predispuna omul catre a fi usor de manevrat, de controlat, de comandat.

Exista multe persoane care afirma ca vad lumini divine, ingeri si arhangheli, pe Isus Christos si Fecioara Maria dar percep totul dintr-o stare atat de apasatoare, de-a dreptul tenebroasa si fara vreo solutie la problemele din planul concret vizand felul in care constiinta omului s-ar impune sa fie pusa la lucru pentru a impacta favorabil mediul inconjurator, incat, fiind lipsiti de iluminarea si caldura unor stari de inalta spiritualitate, este aproape sigur ca nu acceseaza vibratiile originare, autentice, unice, ale fiintelor cu care ei cred ca sunt in contact, adesea sfarsind intr-o confuzie de sorginte negativa despre continutul, impactul si sursa de provenienta a mesajelor receptionate.

Exista de asemenea pe planeta si un filon de pozitivitate umana intr-atat de pronuntata incat s-ar putea spune in mod eronat ca toti cei care vibreaza corp-minte-suflet pe un astfel de nivel traiesc decuplati de realitatea planetara, fiind foarte diferiti de majoritatea semenilor lor, existand relativ izolati si neaducand prea multa contributie la felul in care merg lucrurile in planul fizic. Totusi, datorita conduitei lor de o inalta integritate si tinuta morala, precum si datorita sacrificiului de a fi aici, aceste fiinte inspira, influenteaza si servesc drept reper atat in plan subtil, info-energetic, subconstient, cat si in plan concret, la nivelul deciziilor si alegerilor de zi cu zi, acelui segment de populatie capabil sa receptioneze si sa manifeste chiar si un minim din starea, conduita si paradigma de viata pe care aceste fiinte le aduc cu ele in aceasta lume. E drept ca populatia care traieste asa cum se vede la TV nu poate nici macar sa conceapa (nu doar sa perceapa sau sa inteleaga) contribuitia pe care aceste fiinte o aduc vizavi de imblanzirea consecintelor negativitatii planetare izvorate din ignoranta, de la nivel micro la macro.

Intr-o profetie vizand un cadru mai larg al existentei, este aproape sigur ca nici un scenariu sau imagine de la extrema negativa a variantelor posibile cu privire la ce-ar urma sa se intample nu se va auto-implementa sau adeveri, la fel cum nici o imagine sau o traire de la extrema pozitiva nu se va concretiza. Din experienta personala, toti factorii cauzali de extrema pozitiva si respectiv negativa ai existentei intra intr-un malaxor de forte din care mai apoi se manifesta in acest spatiu-timp planetar intr-o maniera moderata, mai dura sau mai blanda, in functie de predispozitiile oamenilor catre un anumit gen de abordare a starilor interioare si evenimentelor exterioare. Adica fie prin plata unor datorii karmice (implicand penitenta pentru o vietuire inconstienta si efectele cumulate ale ei), fie prin parcurgerea unor lectii karmice (implicand un proces constient de invatare prin metode uneori dureroase, alteori sublime, dar eminamente incarcate de semnificatii si revelatii). De aceea este atat de greu de profetit si de aceea niciodata un profet care prevede doar apocalipsa ori doar nectar si ambrozie nu va avea dreptate si nici nu va fi de o reala valoare deoarece nu va reusi sa contribuie intr-un mod determinant la procesul de rafinare a constiintelor umane. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 

Din invataturile altora..


- "Totul se schimba atunci cand incepi sa emiti propria ta frecventa de ganduri, mai degraba decat sa o absorbi pe a celorlalti, cand incepi sa amprentezi Universul cu propriile intentii, mai degraba decat sa fii amprentat de tot ce este in jur." ~ Barbara Marciniak

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro