Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


» Partea a 12-a «

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

23. Uneltirile diabolice ale prezentului

Sigla francmasonica a ONU

Emblema Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) contine o imagine a globului pamantesc peste care vedem suprapus un grilaj cu 33 de sectiuni (gradele francmasonice) inconjurat de 2 ramuri de acacia cu 13 frunze fiecare (gradele Illuminati). Semnificatia ezoterica a plantei de acacia in simbolistica masonica este “activitate foarte intensa”.

Un cunoscut francmason de grad inalt, Zbigniew Brzezinski, fost consilier pe probleme de securitate nationala al Statelor Unite, specula in anul 1970: “Nu ma indoiesc ca guvernul mondial va aparea in timpul vietii noastre! Cerinta necesara pentru globalizarea finala si cea adevarata este includerea tuturor teritoriilor in supra-regiuni, pentru ca in felul acesta sa ne mutam spre un mecanism stabil de conducere centralizata”. Asemanarea cu doctrina stalinista (extremista, comunista si satanista) este izbitoare: “Mai tarziu, diferitele regiuni vor fi unite pentru a forma o singura dictatura mondiala!” - Iosif Stalin, “Marxismul si problema nationala”, Moscova, 1942.

David Rockefeller junior a declarat si el in fata Consiliului Comercial ONU in 1994: “Suntem pe cale sa ajungem la o transformare globala. Singurul lucru de care mai avem nevoie acum este o criza majora si toate natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”

In practica insa este greu sa convingi 8 miliarde de oameni (cat populeaza in prezent planeta) sa recunoasca si sa investeasca o dictatura mondiala. Francmasonul de grad inalt cunoscut prin acoperirea folosita, aceea a unui cercetator si aventuier al oceanelor, Jacques Yves Cousteau, afirma in 1991 intr-un interviu acordat revistei UNESCO Courier urmatoarele: “Pentru a stabiliza populatia mondiala, trebuie sa eliminam 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus dar e la fel de rau sa nu o spunem.”

Observam la o cercetare mai atenta a cuvantarilor acestor oameni, cum toti se erijeaza in judecatori ai omenirii, profeti contemporani, arhitecti ai societatii, faruri calauzitoare, implinitori ai lucrarii Dumnezeiesti pe Pamant, detinatori ai adevarului, mari vizionari care calculeaza ei si decid cine moare si cine traieste, in sfarsit, numai oameni de mare importanta, fara de care noi, toti ceilalti, pur si simplu nu am putea exista. Ironia este ca fara investirea de catre populatia dezinformata a indivizilor care ajung sa emita astfel de pretentii, derizoriul in care ar cadea exagerarile si revendicarile lor ar putea constitui cel mai bun material de studiu din ciclul “Asa NU” sau “Trasaturile malformate ale conditiei umane”.

In viziunea masonica despre crima si genocid, cele mai eficiente metode de scadere a populatiei sunt cele transante, in care se inventeaza un razboi civil sau militar de talie mondiala. Se pare insa ca acest plan nu este intocmai realizabil, asa ca planul secundar sunt metodele de otravire progresiva a pamantului, aerului, mancarii si apei prin politici si practici abuzive derulate pe fond de acalmie sociala generalizata, indusa si intretinuta prin compromiterea sistemului educational, prin manipulare mediatica extrema, prin folosirea de arme psihotronice tranchilizante a mintilor slabe si prin impunerea unui regim de munca pana la epuizare (pana uiti de tine) in cadrul jobului (sau joburilor) de zi cu zi, nicicand suficient de profitabile sau moderate ca impact si pretentii. Planul tertiar a fost intotdeauna utilizarea bolilor: criza spitalelor, diseminarea de agenti inalt patogeni in mediu deschis, invadarea pietei cu droguri facute cat mai accesibile tinerilor (adesea dezamagiti de calitatea vietii in lumea in care s-au nascut si prada usoara pentru vanzatorii de vise), utilizarea de vaccinuri preventive, in special a celor asa zis obligatorii din primii ani de dupa nastere, gandite astfel incat sa compromita sistemul imunitar al copilului, respectiv al viitorului adult. Profetia initiala era ca prin folosirea metodelor enumerate mai sus, populatia globului se va reduce progresiv si in tacere la 2,5 miliarde de oameni pana in anul 2000, o populatie mult mai usor de controlat decat cea de 8 miliarde de oameni, cat este azi. Observam cum AU ESUAT si in ceea ce priveste predictiile populationale acesti “binevoitori arhitecti ai omenirii”.

Reducerea prin decimare a populatiei in numele Noii Ordini MondialeRatiunile depopularii in numele Noii Ordini Mondiale sunt numeroase si nu tin de lipsa resurselor asa cum propaganda masonica incearca sa ne faca sa credem. Cele mai importante ratiuni pentru membrii Ocultei sunt legate de mijloacele tot mai limitate de a-i tine pe oameni ocupati si captivi intr-o lume devenind pe zi ce trece tot mai numeroasa, mai plina de optiuni, mai intrebatoare si mai cautatoare de raspunsuri - altele decat cele neverosimile si obositoare, servite dupa tipar de sute de ani incoace.

In conditiile in care tehnologia s-a dezvoltat exponential in ultimul secol, robotica poate sa inlocuiasca lejer individul in mai toate activitatile repetitive si plictisitoare, consumatoare de timp, energie si nervi, furnizand in schimb umanitatii tot ce are nevoie pentru a prospera si a se preocupa de lucruri cu mult mai rafinate, mai utile si mai placute. Un astfel de om, eliberat de corvoada grijilor materiale de zi cu zi si a muncilor dezumanizante care il abrutizeaza si il innebunesc, ar fi automat un om care incepe sa gandeasca, sa se preocupe de el si de lumea in care s-a nascut, de coordonatele spirituale, cu adevarat creative, ale vietii sale aici, cele care conteaza mai mult decat orice altceva. Nu am aparut in acest colt de univers ca sa ne ingropam in hartii si dosare, in formalitati si stereotipii exersate de la tinerete pana la batranete sau intr-un exasperant proces de productie, intretinut cu obstinatie doar pentru ca se doreste ca sistemul sa ramana tributar falselor lipsuri si falsei saracii puse in schema de pionii jocului masonic. De aceea este esential pentru oculta mondiala sa tina omul ocupat, sa-l stoarca de energie, sa-l foloseasca in cele mai gregare moduri, exact cat sa nu-i mai ramana putere si nici chef sa mai faca altceva - in afara muncii - decat sa manance, sa doarma si sa se abandoneze din cand in cand distractiilor de weekend.

Pentru asta se urmareste ca pe aceasta planeta - pe care o mana de indivizi vor sa o controleze integral - sa ramana doar atatia oameni cati pot construi si opera masinile si regimul de care Oculta are nevoie pentru a lua totul in stapanire. Acei oameni inregimentati in sistem pe care asa zisa elita ar urma sa-i foloseasca pentru a face operationala o piramida a puterii complet automatizata si foarte strict reglementata, in care fiecare element, fiecare rotita este un om cu o functie precisa, raspunzand la comenzi precise, folosit si dorit atata timp cat este productiv si da randament conform instructiunilor, suprimat ulterior prin eutanasie si inlocuit cu o alta fiinta umana, programata prin metode de laborator inca din faza embrionara pentru rolul pe care ar urma sa il deserveasca intr-o astfel de societate dezumanizata si teleghidata.

 

Actul de distrugere masonica a lumiiDomenico Anghera, marele comandant suveran al Consiliului Suprem al Ritului Scotian declara in anul 1870: “Primul nostru pas in calitate de constructori ai noului templu al umanitatii trebuie sa fie distrugerea. Pentru a distruge statul de drept existent suprimam educatia spirituala si drepturile omului!”. Revista masonica austriaca Der Zirkel a recunoscut la 13 Decembrie 1908: “Suntem aliati. Conspiram in fiecare zi impotriva ordinii firesti a societatii. Fie sa nu asteptam prea mult pentru ce vom construi in locul a ceea ce am distrus!”. In revista masonica din Mecklenburg s-a scris in 1910: “Gandul care ne conduce este mereu cel al distrugerii si anihilarii, pentru ca puterea acestei mari societati secrete se va ridica doar din ruinele a ceea ce exista!”. Procesele de distrugere controlata sunt prezente peste tot, in toate domeniile considerate "strategice", fiind intretinute de marionetele guvernamentale ale complotului masonic mondial.

Iar unul din exemplele de notorietate vine chiar din Romania..

Ministrul mediului Cristina Pasca Palmer vs. instrainarea muntilor si raderea padurilor

Una dintre uneltele de mare importanta ale sistemului masonic in functiune pentru limitarea gandurilor si actiunilor pozitiv orientate inspre schimbare, progres si evolutie ale celor mai multi oameni a fost si inca este folosirea pe scara larga a contractelor familiale, purtatoare de conditionari fizice si psihice pe cam toate palierele vietii. E mult mai usor de controlat un individ constrans de propria familie sa isi limiteze aspiratiile si preocuparile la dogmele si normele unei societati imbolnavite mintal de cei care o conduc, decat individul care nu exista in cadrul unor astfel de celule sociale. Institutia casatoriei a fost mult timp eficienta in folosirea pe post de arma a contractului social familial.

Parteneriatele derulate prin intermediul institutiei casatoriei sunt tributare cutumelor si obisnuintelor purtatoare de frici si de limitari ale majoritatii oamenilor:

 • dependenta emotionala de parinti si de rude, sentimentul de frustrare in raport cu prietenii, colegii si cunoscutii care au familiile lor (percepute ca etalon de implinire personala);
 • sentimentul de culpabilitate fata de sine si fata de societate in cazul nealinierii la obiceiurile si valorile familiei clasice;
 • sentimentul izolarii si al abandonului in cazul neapartenentei la un grup familial si insusirii politicilor si practicilor acestuia ca mentalitate comuna de actiune si reactiune;
 • sentimentul egoismului si al individualismului in caz de rebeliune, inoculabil ca urmare a presiunilor exercitate de viziunea pro-sistem a diferitilor lideri politici sau religiosi adoptati de societate, dar si a insasi propriei familii;
 • sentimentul de insecuritate sociala, tot mai prezent odata cu inaintarea in varsta fara contract familial.


Pe de alta parte, convietuirea libera, in intimitate, fara casatorie, a doua persoane care aleg sa formeze un cuplu in acest fel, prezinta urmatoarele caracteristici:

 • poate fi un mod mai rentabil si mai provocator de a trai impreuna, nu neaparat si mai uniform sau durabil;
 • atesta autenticitatea relatiei intime prin nesubordonarea ei unui contract legal (asumarea unei fidelitati liber consfintite moment de moment);
 • poate raspunde nevoilor sexuale si emotionale ale partenerilor la un nivel superior normelor convenite de societate;
 • aduce in prim plan calitatea parteneriatului, in defavoarea durabilitatii sale cu orice pret, prin calitate intelegand si faptul ca partenerii au posibilitatea sa evolueze conform aptitudinilor si dorintelor fiecaruia, fiind impreuna atata timp cat se stimuleaza unul pe celalalt si isi respecta unul altuia individualitatea;
 • faciliteaza iesirea mult mai usoara a partenerilor din eventuale stari de criza si neintelegeri reciproce.
 
 
 

Tipuri de uniuni parteneriale

In ceea ce priveste situatia copiilor apartinand unui cuplu traind in parteneriat liber consfintit prin comparatie cu familia clasica (un cuplu casatorit), aceasta este urmatoarea:

 • in conditii de intelegere si armonie, totul este bine in oricare din cele doua variante;
 • in caz de abuz savarsit asupra copilului de tata (cum s-a intamplat in atatea cazuri mediatizate intens), mama inregimentata contractual va avea de parcurs un drum lung prin instante si alte foruri legale pentru a-si apara copilul de agresiuni, pentru a-l lua de la partener sau pentru a-l decadea pe tata din drepturile parintesti;
 • in cuplurile necasatorite, infidelitatea nu mai este considerata o problema de viata si de moarte, ci doar o alegere de comun acord stabilita, ce reclama o doza superioara de responsabilitate si maturitate din partea ambilor parteneri vizand sanatatea relatiei si, pe cale de consecinta, insasi aducerea pe lume a unui copil: facem acest copil pentru ca ni-l dorim, il asteptam si suntem pregatiti pentru el sau fiindca asa trebuie, asa da bine, asa ni s-a spus/ impus? Comparatia nu este facuta in raport cu familiile clasice armonioase, ci vizeaza acele multe cazuri in care familiile doar se aliniaza la o conventie morala si convenienta sociala, sfarsind prin a-si creste copiii in aceleasi conventii si conveniente menite, mai devreme sau mai tarziu, sa le ucida naturaletea, sa le taie aripile, sa le inabuse avantul spre culmi care nu pot fi cucerite decat in focul provocarilor doveditoare si unice, pentru care traditia si obiceiurile repetitive si limitative nu ii pot pregati.


In sfarsit, in familia clasica lucrurile pot lua o intorsatura de-a dreptul dramatica si aproape fara iesire atunci cand asistam la combinatii intre o persoana obisnuita si o persoana afiliata unor organizatii deservind cauze, scopuri si actiuni satanice (Francmasonerie, secte, structuri ale Securitatii sau Servicii Secrete). Este limpede faptul ca femeia care nu stie de apartanenta la organizatie a barbatului alaturi de care a hotarat sa-si intemeieze o familie (sau care, chiar daca stie, nu acorda importanta acestui aspect) este de fapt o femeie aflata intr-o relatie intima cu insasi organizatia care ii comanda si ii dirijeaza barbatul (suportand toate restrictiile, privatiunile si deceptiile care decurg de aici). Mai mult, in cazul conceperii unui copil cu acest barbat, ea va avea de infruntat eventualele pretentii ale organizatiei asupra educatiei copilului sau directiei sale de viata. Copiii de masoni, spre exemplu, sunt de multe ori preluati de organizatie sau educati de tata / de filiera paternala a rudelor asa cum pretinde organizatia. Pe plan international, exemplul cel mai cunoscut este cel al printesei Diana.

Printesa Diana s-a nascut in familia regala masonica Spencer, fiind crescuta si educata in scopul folosirii ei conform intereselor si planurilor masoneriei regaliste internationale, in acest caz cresterea coeficientului de imagine si material genetic de replicare pentru Casa Regala Britanica, din care face parte actuala regina a Marii Britanii (Elisabeta a 2-a), sotul ei Filip (duce de Edinburg), precum si fiul lor, printul Charles (fostul sot adulter al printesei Diana). Diana insa a fost o luptatoare care s-a opus cat a putut de mult planurilor / comportamentelor abuzive si criminale, iar asta i-a adus intr-un final moartea.

Un caz similar este cel al artistului Michael Jackson, crescut si educat salbatic de un tata fara scrupule pentru a deveni produsul de marketing perfect al stapanilor mass-mediei masonice la care parintele afro-american (pe nume Joseph Jackson) s-a arondat pe el si intreaga familie. Bataile sistematice, abuzurile sexuale, castrarea chimica si programele de control al mintii la care documentaristi ai industriei masonice de arta si film arata ca a fost supus in primul rand Micahel Jackson dar si ceilalti frati, precum si surorile, demonstreaza fara echivoc drama din vietile copiilor nascuti in familiile de formatie masonica sau in cele masonizate. Ca si Diana, Michael nu a fost sclavul supus pe care Francmasoneria si l-a dorit, fiind denigrat in toate felurile posibile si mai apoi rapus prematur de un cocktail de medicamente preparat de doctorul personal, un mason impus de organizatie, pe nume Conrad Murray.

Afacerea masonica Jackson

Pe plan local cel mai cunoscut exemplu de acest gen este cazul Anei Maria Nedelcu, femeia care incerca sa-si tina copilul nascut in Canada departe de tatal abuzator, membru dovedit al unei secte Voodoo care ordonase acestuia obtinerea custodiei asupra copilului pentru ca secta sa poata revendica ulterior copilul de la tata. Voodoo este o varianta ceva mai primitiva a ocultismului masonic. Am vazut cu totii cat s-a luptat acea mama cu instantele din mai multe tari (corupte si vandute la Masonerie) ca sa nu ajunga acel copil inapoi la tatal satanist si mai apoi in mainile sectei. Nici macar nu sunt sigur ca acea mama si-a castigat pana la urma copilul in justitie sau printr-o cooptare conjuncturala a ei in Masonerie.

Copilul Anei Maria Nedelcu

A-ti lega propria soarta de soarta unui exponent al caii intunecate - inregimentat pe viata, cu juramant si contract, la structuri oculte satanice - te leaga si pe tine, datorita apartenentei prin asociere, de lumea respectiva si cutumele ei, in aceasta viata si posibil in cele care urmeaza, in functie de cat de grave sunt consecintele asocierii. Mai exact, in cazul in care ai acceptat sa iti limitezi contributiile pe care le-ai fi putut avea la bunastarea fizica, mentala si spirituala a lumii in care te-ai nascut contra unei asigurari de orice fel privind propriul confort si propria securitate oferite de un intunecat inregimentat, atunci te-ai legat karmic (la nivel de cauzalitate si destin) de lumile din care acesta face parte. Realitatea din interiorul familiilor mafiote (oficial sau neoficial recunoscute astfel) e una de limitare drastica a femeii-sotii (careia prin statut i s-a oferit confort si siguranta) la o convenabila imagine de fatada si material de reproducere, fara nici un fel de alte diligente cerute sau acceptate din partea sa. Daca mai si procreaza iar ulterior isi indruma copilul sa devina parte din lumea intunecata (fie ca nu poate altfel, fie ca asa vrea) sau devine sprijin si suport neconditionat pentru barbatul ei ori se transforma ea insasi intr-o femeie jucator (vezi cazul primei sotii a lui Donald Trump, Ivana Trump), atunci deja femeia astfel cooptata in lumea jocurilor/ intrigilor/ mafiilor din piramida puterii si-a exprimat optiunea, iar in urmatoarele multe vieti va avea ocazia sa si-o reafirme si sa si-o consolideze.

Faptul ca Diana s-a nascut intr-o familie masonica, fara o sansa semnificativa de a urma un alt drum, arata existenta unei legaturi karmice puternice intre sufletul respectiv si randuielile lumii intunecate, intre Diana ca fiinta spirituala si membrii intunecati ai propriei familii (cea de la nastere si cea ulterioara). In astrograma suprapusa, relationala, a lui Charles cu Diana, se poate vedea legatura karmica dintre cei doi sub aspectul lectiei pe care el o avea de transmis ei in ceea ce priveste respectarea cu strictete a regulilor si cutumelor, autoritatii si ierarhiilor piramidale de putere din lumea lor, cu toate consecintele nerespectarii acestora. Pe de alta parte, sufletul de multe ori nobil al Dianei arata că o anumita componenta luminoasa a existentei sale se impotriveste constant componentei intunecate care incearca sa o ia in posesie, din aceasta interactiune conflictuala a celor doua jumatati iscandu-se cele mai controversate rasturnari de situatie si lovituri de imagine care au afectat vreodata in mod public familia regala. Ritualul despre care s-a scris ca i-ar fi fost facut Dianei imediat dupa extragerea sa de la locul “accidentului”, aproape moarta dar inca vie si in plus purtatoare a viitorului ei copil nenascut, are legatura - pentru observatorul avizat - cu legarea partii luminoase a fiintei spirituale Diana de randuielile lumii intunecate si de puterea malefica a pretinsilor stapani/ superiori ai Dianei din aceasta viata (in speta membrii celor doua familii masonice ale sale). Insasi monumentul comemorativ al lui Dodi si al Dianei de la Harrods are in centru si in prim plan o piramida neagra iar deasupra sa de doua ori cifra 6 (aceasta indicand in Biblie numarul de cicluri ale sclaviei omului, numarul de acuzari ale lui Isus de posesiune demonica, imperfectiunea/ incompletitudinea omului neinaltat si ademenirea satanica a sa), cifra 6 din stanga fiind asociata Dianei, cea din dreapta lui Dodi, intre ei aflandu-se intercalat un albatros - pasari simbolizand sufletele marinarilor inecati.

Diana memorial

Astfel de drame nu s-ar putea intampla la o asemenea scara daca omul de rand nu ar fi tinut sistematic intr-un gol educational de proportii epice, uitandu-se la tot ce este in jur fara sa inteleaga si fara sa intervina. Iar educatia, singura care poate ridica un popor de la nivelul de iobag la cel de participant activ la modelarea unui climat social sanatos si benevolent, e cel mai infierat domeniu al tuturor guvernelor Romaniei. De altfel toti ministrii educatiei, ca si ministrii justitiei, sanatatatii, mediului, ar trebui sa se numeasca pe buna dreptate ministrii anti-educatiei, anti-justitiei, anti-sanatatii, anti-mediului. A mentine un popor in cel mai rudimentar stadiu al dezvoltarii sale mental-emotionale si spirituale prin cele mai nepopulare si derizorii asa zis reforme din sistemul educational si conex arata adevaratul grad al ticalosiei la care s-a ajuns dar si nivelul primitiv de societate la care viseaza stapanii jocului masonic.

Educatia dezastruoasa din Romania, o preocupare perpetua a framncmasoneriei

Asadar ce fel de model educational se promoveaza in Romania? Conform exemplelor, o educatie care popularizeaza frica, ura, violenta, conformismul, slugarnicia, prostia. Pe scurt, exact ingredientele de care au nevoie armatele de masoni (la randul lor niste slugarnici, fatarnici, parveniti si submediocri) pentru a gasi tot felul de cai de a-si continua lucrarea. Cu atat mai mult cu cat cei care se pot autoeduca pe ei insisi in directia unei performanţe de un fel sau de altul sunt tentati de organizatia masonica (prin oferte aparent generoase si prin preocuparea continua a guvernantilor vanduti la Masonerie de a face pe zi ce trece tot mai multe legi anti-sociale) sa plece departe de locurile unde sunt adevaratele probleme, in oaze de bunastare unde sa profeseze de dragul profesarii si sa primeasca premii de dragul premiilor, in realitate devenind unelte oarbe ale acelorasi masoni.

La clasele gimnaziale de fizica si chimie am invatat probabil despre urmatorul principiu natural: un aliaj de aur este cu atat mai valoros cu cat cantitatea de metal nobil incorporat este mai mare. Daca aceasta cantitate scade, atunci se micsoreaza si valoarea si chiar rezistenta aliajului. Pe acest principiu se bazeaza Oculta cand cumpara oameni, proiecte, afaceri, domenii de interes strategic, lasand in urma societati pustiite, mediocre, sarace si corupte. A putea sa faci performanta dar a nu o face acolo unde este cea mai mare nevoie de ea si mai ales a nu o face intr-un mod integru, nu atesta virtutiile in actiune ale mintii si sufletului, ci ACALMIA MENTALA si SPIRITUALA in care se gasesc persoanele cu potential care nu au conceput niciodata mai mult decat sa-si practice meseria pentru stapanul care ofera pretul mai bun.

Senatorul Cristian Bodea despre marionetele din politica

De partea cealalta, cetateanul de rand priveste realitatea de la distanta, caci proximitatea si gri-ul acesteia il inspaimanta prin simplul fapt ca-l responsabilizeaza. Da, participarea implica responsabilitate si capacitatea de a demonstra ceva. Si asta nu oricum, ci la lumina, la vedere. Iar omul de rand uraste sa se faca de ras, detesta din rasputeri situatia in care ar putea esua. Tocmai de aceea sistemul masonic in functiune urmareste cultivarea mentalitatii fricii si neputintei, a vinei si oprobiului public, respectiv escaladarea tuturor atasamentelor imaginabile vizavi de cele mai derizorii lucruri. Realitatea sistemica din aceasta lume este de mii de ani aceeasi: o franciza comerciala criminala a unor satane care au pus monopol peste viata de orice fel, cu concursul si coparticiparea tuturor celor care in loc sa vada si sa se impotriveasca, dorm si faciliteaza.

Copiii rapiti, sechestrati, torturati si omorati

Mai jos redau un rezumat edificator al putinelor informatii credibile care au circulat in mediile de informare descentralizate despre cazul Caracal si despre ce anume se ascunde cel mai probabil in spatele acestor nenorociri. Le multumesc celor care s-au implicat in aprofundarea unora dintre cele mai importante aspecte!

Copii traficati - 1

Copii traficati - 2

Copiii traficati -3


 

Cipul RFIDIn Decembrie 2002, Agentia pentru Alimente si Medicamente din SUA - FDA - consfinteste inceperea injectarii cipurilor inteligente in trupul uman. Applied Digital Solutions este compania care a lansat Vericipul de marimea unui bob de orez. Acesta emite unde electro-magnetice pe frecventa de 125 KHz, semnalul putand fi receptionat de reteaua de antene locale si apoi transmis prin satelit pentru a fi monitorizabil in timp real din orice loc din lume. Cipul este injectabil in corp cu ajutorul unui dispozitiv asemenator unei seringi. Tehnologia poarta denumirea RFID (prescurtarea de la Radio Frequency Identification).

Cipul este inscriptibil cu informatii despre identitatea purtatorului – nume, fotografie, amprente, adresa, ocupatie, dosar penal, dosar fiscal si alte informatii. Se urmareste ca tranzactiile financiare sa fie realizabile integral prin scanarea cipului, astfel incat orice capacitate sau incapacitate de plata sa fie manageriabila electronic, de la un centru de comanda si control. Microcipul este proiectat si pentru a induce socuri, comportament perturbat, emotii puternice sau alte efecte.

Primul pas planuit in implementarea acestei tehnologii pe scara larga il reprezinta emiterea unor carti de identitate, pasapoarte sau permise auto cu cip RFID incorporat, astfel incat identificarea pozitiei persoanelor sa se poata face in orice moment prin scanarea discreta si spontana a cipului din orice punct in care se gaseste un dispozitiv de scanare. Un apel de 3 minute pentru respingerea sinistrei tehnologii este facut catre toti romanii de catre dr. Katherine Albrecht..Pentru ca elitele satanice ale planetei sa reuseasca la scara mondiala o astfel de lucrare, este nevoie de o motivatie foarte buna implementata in mentalul colectiv. Cum s-au gandit capetele intunecate sa faca asta? Creand un climat de razboi menit sa genereze o stare pronuntata de agresivitate in randul populatiilor, dublata de o nevoie foarte mare de securitate. Devastarea economica a tarilor prin intermediul guvernelor corupte impanzite de francmasoni e parghia pe care se mizeaza cel mai mult pentru generarea de anarhie sociala, blocaj, neputinta si disperare. Razboiul economic poate fi uneori mai distrugator decat razboiul fizic si un precursor de nadejde al acestuia.

Serviciile Secrete si razboaiele

Concomitent cu prabusirea economiei, atentatele puse pe seama islamului in toate marile orase ale Europei denota incercarea institutiilor masonice care orchestreaza aceste atentate de a ne convinge despre legitimitatea decimarii tarilor arabe din Orientul Mijlociu de catre guvernele masonice din Anglia, SUA, Franta, Germania, Israel si Rusia care fac deja lucrul acesta generand o criza a migratiei populatiilor arabe inspre continentul european numai buna de folosit ca explicatie oficiala pentru asa zisele infiltrari in Europa ale militantilor arabi dornici de Jihad (razboi sfant) contra europenilor.

Atacul asa zis terorist din Paris

Masoneria internationala isi are propriile sale unitati militarizate si de propaganda, actionand sub acoperamantul statutar a tot felul de agentii guvernamentale / organizatii teritoriale / autoritati locale a caror menire este sa provoace dezastre, haos si dezinformare, instigand la ura si la consfintirea de catre populatiile europene a intrarii in tot felul de situatii tensionate, dispute, conflagratii si razboaie. Ororile atribuite gruparilor radicale islamice sunt consecinta jocurilor de culise orchestrate in aceasta directie chiar din interiorul piramidei de interese masonice.

Un preot ortodox binecuvanteaza armele de foc ale soldatilor rusi in ofensiva contra tarilor arabeIn ceea ce priveste conflictele din Orientul Mijlociu, scenariile folosite urmeaza tiparul de zeci de ani al razboiului rece: niste “capitalisti” si niste “comunisti” (titulatura este irelevanta, unii prefera "teroristi") isi disputa ceva (orice) pe teritoriul acestor tari, savarsind abuzuri si atrocitati. Populatiile sunt prinse intre mai multe tabere organizate si inzestrate militar de guvernele si serviciile secrete ale statelor imperialiste capitaliste sau comuniste, fiecare tabara oferind populatiilor promisiuni de protectie, pace si prosperitate in cazul alaturarii la o factiune combatanta in scopul anihilarii celeilalte. Rezulta imediat un razboi civil de dimensiuni mai mici sau mai mari si un motiv pentru marile puteri de a intra oficial intr-un razboi militar extins. Conducatorii blocurilor comunist si capitalist care impart harta lumii ne vor spune ca au asa zise ratiuni de securitate, progresiste sau umanitare pentru care doresc se se implice si sa ne implice in conflagratie. Pentru pregatirea terenului au fost si sunt intens mediatizate clipuri video, poze si evenimente cu arabi savarsind abuzuri si crime, tocmai pentru instigare la ura, criminalitate si dorinta de razboi contra musulmanilor, adica a un sfert din populatia globului. In cazul ingurgitarii unei astfel de propagande ordinare (lucru pe care il vad putin probabil in anul 2020 si mai departe), macelul este inevitabil iar efectele lui reverbereaza: criza migrationala, inarmare generala, restrangerea drepturilor si libertatilor cetatenesti, militarizarea guvernelor, un razboi generalizat, devastarea zonelor intens populate si in final solutia “salvatoare”: o unificare a tuturor statelor - pentru “preintampinarea” oricaror incidente viitoare (cum deja ne-am obisnuit) - intr-o super structura dirijata dictatorial si discretionar de la un unic centru de comanda si control, folosind tehnologii avansate pentru deservirea scopurilor.

Din fericire, o parte (ce-i drept mica dar in crestere) din cadrele militare (active sau in rezerva) realizeaza ce se intampla in structurile de razboi ale sistemului masonic in functiune si refuza sa (mai) ia parte la crima premeditata si orchestrata de la cel mai inalt nivel.

Confesiuni din armata

Una din strategiile adoptate pe linie masonica - in incercarea de a convinge populatiile sa tolereze abuzurile, agresiunile, minciuna si sabotajele contra drepturilor si demnitatilor umane - este practica (devenita obicei) a unor politicieni sau formatori de opinie de a poza in contestatari ai Noii Ordini Mondiale, mai exact in persoane din afara sistemului (asa zisi outsideri) care, chipurile, nu agreeaza si nu alimenteaza jocurile Masoneriei (despre care societatea incepe sa afle tot mai multe lucruri). Ultima gaselnita de acest gen este initiativa mass mediei de propaganda din Statele Unite de a ni-l prezenta pe Donald Trump ca pe un om din afara grupurilor de interese masonice. Pe plan local, acelasi joc il fac incepand din toamna lui 2016 o multime de ziaristi care se succed prin rotatie la emisiunile de talk-show politic ale televiziunilor Realitatea Tv si Romania Tv, infierand cu prefacuta stupefactie si falsa repulsie organizatiile lui George Soros care activeaza pe teritoriul Romaniei si care au avut oameni in guvernul Ciolos (implicit in PNL, PDL, USR), de parca pana atunci nu ar fi activat in acest fel si nu s-ar fi stiut despre asta. Un alt demers - remarcat mai ales pe zona de stiri online - este acela de a ni-l infatisa pe Vladimir Putin drept un mare aparator al pacii si luptator activ contra Noii Ordini Mondiale. Realitatea este insa urmatoarea: pe scena politico-economico-militara a lumii activeaza in prezent doua mari grupari francmasonice care si isi disputa suprematia sub aceeasi umbrela a conspiratiei planetare unice: CAPITALISTII neo-liberali si COMUNISTII neo-bolsevici (ocazional si neo-NAZISTII, sub forma partidelor de extrema dreapta). In America, in gruparea cu o pronuntata orientare capitalista se afla DEMOCRATII (Clinton si Obama cu finantare masiva de la George Soros, membru al ordinului masonic B'nai B'rith - Fii Legamantului), in timp ce gruparea de orientare comunista este reprezentata de REPUBLICANI (Bush si Trump avand ca finantator principal pe Steven Mnuchin, membru in fratia masonica Skull and Bones - Cranii si Oase). Cele doua grupari se sprijina reciproc atunci cand intreprind actiuni si demersuri impotriva elementelor nemasonice din societate.

Finantatorul campaniei prezidentiale a lui Donald Trump, membru Skull & Bones.

Pe plan local, francmasonii COMUNISTI din Romania sunt reprezentati in zona de varf a politicului de social-democratii declarati sau mascati Iliescu, Nastase, Tariceanu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriela Firea, in timp ce francmasonii CAPITALISTI au ca reprezentanti pe liberalii sau democrat-liberalii Basescu, Iohanis, Ciolos, Alina Gorghiu, Nicusor Dan, Clotilde Armand. Statul roman este o societate masonica locala activand ca parte a societatii masonice internationale. Gruparile noastre de orientare comunista si capitalista (similare cu gruparile republicana si democrata din SUA) fac parte de-o potriva din piramida masonica mondiala si sunt extrem de colaborative atunci cand vine vorba de obiectivele urmarite de conspiratia supra-statala, coordonata la varf si unitara.

Criminalitate organizata in structurile politice masonice

 

Este foarte important de inteles si modul de operare al Masoneriei pe zona informationala de masa, caci de la informare / dezinformare pleaca tot, incepand cu arondarea la structuri sau consfintirea sclaviei sociale pana la negocierea relatiei cu orice fel de structura si castigarea suveranitatii. Trei situatii se impun a fi percepute corect si retinute..

1. Nu exista oameni care comunica punctual detalii din interiorul structurilor de putere fara sa faca parte dintr-o ramura a structurilor. Masoneria nu externalizeaza informatii fara aprobarea sau la ordinul membrilor de rang inalt ai organizatiei, orice abatere de la regula fiind grav penalizata. In plus, difuzarea informatiilor se face dupa o regie stabilita dinainte, prin intermediul unor pioni dirijati si controlati. Chiar daca unele din afirmatiile difuzate sunt adevarate (sau, in anumite cazuri, chiar cea mai mare parte a lor), deschiderea informationala de acest gen deserveste interese care au legatura cu sferele de putere din societate, nu cu bunul mers al societatii. Intr-un astfel de context, mai important decat informatiile oferite este informatorul, mai exact MOTIVUL avut in vedere de organizatie pentru furnizarea informatiilor prin intermediul personajului ales sa faca asta; iar motivul cel mai des intalnit este credibilizarea publica a informatorului drept un om sincer si binevoitor, urmarindu-se in acest fel inscrierea sa pe un trend ascendent al impunerii ca lider social si voce autorizata (formator de opinie) pe domeniul de interes pe care activeaza. In ceea ce priveste informatiile oferite, chiar daca acestea sunt adevarate, in general sunt lucruri care se stiu sau particularizari ale unor situatii cunoscute, a caror expunere publica mai mult sau mai putin detaliata nu schimba cu nimic datele unei probleme.

cazul Benjamin Fulford

2. Nu exista oameni care primesc premii si recunoasteri din partea unor structuri masonice nationale sau internationale dar care sa nu fie parte din Masonerie si sa nu raspunda la comenzile organizatiei. Masoneria nu ofera privilegii fara a putea controla intoarcerea lor inapoi inzecit sau insutit, cu atat mai mult nu ofera premii de anvergura fara sa-si faca niste calcule precise cu premiantul, vizand folosirea sa intensiva in slujba organizatiei. Indiciile apartenentei la organizatie a premiatilor din orice domeniu sunt in primul rand CIRCUMSTANTIALE si doar mai apoi concrete sau directe. A investiga in acest fel apartenenta la Masonerie a unui personaj public in voga te scuteste de acea iluzie creata special pentru a se da impresia ca prin individul respectiv schimbarea in bine este posibila si chiar se intampla, ca el se lupta cu "sistemul ticalosit", ca noi, ceilalti, ne putem increde in ceea ce doar el poate sa faca si chiar face. Uneori credibilitatea publica a unui astfel de personaj este folosita pentru a imbunatati prin asociere cu el imaginea grav afectata a unei institutii sau persoane, din cauza ca organizatia masonica are nevoie sa se foloseasca in continuare de institutia sau persoana cu probleme de credibilitate publica.

cazul Gabriel Paun / Agent Green

3. Nu in ultimul rand, nu exista oameni care odata intrati in organizatiile criminale de orice fel (de la clanuri interlope si carteluri financiare pana la servicii secrete si insasi francmasonerie) sa mai poata iesi cu viata sau in libertate de acolo. De la bun inceput juramintele depuse si contractele incheiate LEAGA neofitul de organizatie pe o perioada de timp nedeterminata. Cei care spun ca au facut jocurile unor astfel de structuri o vreme dupa care s-au retras si s-au reorientat pe calea cea buna, sunt cu sanse de 99,99% pioni activi ai organizatiei, ochii si urechile in teritoriu ale structurii mama, infiltrati in diferite zone din societate si programati sa joace un rol activ pentru aceleasi vesnice ratiuni care tin de manipularea si controlul exercitabile asupra celor care ii credibilizeaza sau chiar li se alatura in actiuni si demersuri.

cazul Ronald Bernard

Oricare din cele 3 categorii de personaje pot fi utilizate la racolarea de noi adepti pentru organizatie. Mijloacele de a face asta vizeaza in general cooptarea persoanelor "adecvate" in diferite comunitati "binevoitoare" prin ofertarea lor cu beneficii disponibile doar in acest mod.

 

Ultima carte pe care masonii sunt gata sa o joace in cazul infirmarii ca finalitate dorita a oricaruia dintre scenariile manipulative si distructive deja folosite, este incercarea inscaunarii liderului antichristic suprem prin cea mai mare diversiune tehnologica a tuturor timpurilor: simularea unei invazii extraterestre (referita ca Proiectul Blue Beam), urmata de aparitia la orizonturile noii "realitati" a unui personaj misterios inzestrat cu puteri paranormale si cu solutiile centralizate agreate de masoni aferente curmarii tuturor razboaielor, invaziilor, dezastrelor si neintelegerilor. In spatele credibilizarii publice a unui astfel de "salvator" se va afla un intreg arsenal de aparate si dispozitive capabile sa creeze iluzie, in primul rand prin diseminarea in creierul oamenilor - cu ajutorul undelor electromagnetice - a unor mesaje aflate in acord cu ceea ce fiecare sector de populatie ar fi necesar sa perceapa la nivel senzorial / emotional / mental pentru a valida scenariul (conform profilelor persoanelor, stocate deja in computerele performante ale serviciilor secrete din majoritatea tarilor). In conditiile in care totul s-ar intampla ca parte a unui spectacol celest impunator si infricosator in acelasi timp (cu extraterestri, nave, semne divine si proiectii pe cer ale unor personaje considerate sfinte), incredintarea propriului destin in mainile noului Mesia (reunind sub o Noua Ordine Mondiala intreaga umanitate) ar fi, cred masonii, capcana suprema prin care indivizii, cu mic cu mare, s-ar alinia ducerii la indeplinire a planului de tiranizare globala.


 

Iar pentru ca nimic din toate aceste grozavii (tentative furibunde si grosolane de instaurare a unei dictaturi mondiale) sa nu fie percepute drept ceea ce sunt, sistemul masonic in functiune s-a straduit din rasputeri sa faca in asa fel incat informatiile puse cap la cap despre uriasa conspiratie satanica planetara sa nu para mai mult decat un film SF izvorat din mintea celor "cu prea multa imaginatie". Drept pentru care laboratoarele dezinformarii au scornit si au aruncat pe piata conceptul binecunoscut de Teoria Conspiratiei, eticheta a desconsiderarii atribuita oricarui continut informational nealiniat iluziei in care au trait pana acum cei mai multi oameni.

Teoria Conspiratiei

24. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

Mersul catre lumina

Este vital sa te impotrivesti raului! Cel care este nemultumit de raul adus de Francmasonerie lumii intregi ar trebui sa contribuie la raspandirea informatiilor si a faptelor pozitiv orientate! Este legea spirituala cea mai importanta, cu cel mai puternic efect benefic in lumea fizica. In cadrul societatii actuale construite de francmasoni, un individ viu din punct de vedere spiritual, capabil sa manifeste binele, sa-l apere si sa munceasca pentru aducerea lui in manifestare chiar si in mediile cele mai ostile, este considerat anormal. Iar acest lucru arata ca societatea insasi este anormala. Dezvoltarea pe o paradigma a benevolentei, armoniei si progresului accesibil tuturor fiintelor este favorizata doar intr-un mediu incarcat cu spiritualitate pozitiva, nu intr-unul materialist, conspirativ, rece si necrutator.

Suntem insa partiali responsabili: nu am reusit sa construim un sistem de gandire si comportament alternativ infernului masonic, din cauza naivitatii si delasarii. Am fost complet prostiti si am ales sa ignoram semnalele de alarma, fie ele si dintre cele mai subtile.

Savantul german Robert Eberthardt a spus la un moment dat: “Nu va temeti de cei care ucid! In cel mai rau caz va pot ucide. Nu va temeti de cei care tradeaza! In cel mai rau caz va pot trada. Temeti-va de cei apatici, pentru ca ei nu vor ucide si nu vor trada in mod direct, insa in apatia si blazarea lor vor incuraja raspandirea tradarii si a crimei la cote nemaintalnite!”. Indemnul la actiune ce rezulta de aici este urmatorul: "Fa tot ce tine de tine din ceea ce este necesar si posibil, iar la un moment dat te vei pomeni realizand imposibilul!".

O lege oculta dupa care functioneaza actualul sistem este urmatoarea: cand esti foarte bun in ceea ce faci sau cand ai un potential foarte mare intr-o anumita directie, de care poate nici chiar tu nu esti constient dar care e posibil sa fie consemnat in dosarul tau (de care se ocupa structurile Securitatii) ai un anumit timp de x ani ca sa te inscrii pe o traiectorie a manifestarii binelui prin intermediul talentelor tale, un bine pe care sa-l afirmi, sa-l arati, sa-l atesti. In cazul in care trece intervalul de timp si calitatile personale nu au inceput sa lucreze in aceasta directie, diferiti intunecati, de pe diferite nivele de intunecime, te pot revendica pentru a le face lucrarea in slujba raului. Daca refuzi sau esti incapabil, fie te forteaza pana cand te strica, fie te omoara. Prin urmare, atunci cand poti fi o valoare intr-un fel sau altul (fiind inzestrat corespunzator), faptul a nu te articula nicicum in directia luminii legitimeaza intunericul sa uzeze de forta ca sa te ia in posesie. Legea cauzei si efectului functioneaza pe baza de merite / non-merite, atat la nivel de protectie cat si la nivel de vulnerabilitate. In baza ei, contrar credintelor populare, autoconservarea peste un anumit prag al decentei nu te protejeaza ci, din contra, te vulnerabilizeaza.

Pe scurt, cand incepi sa acumulezi merite participand activ la consolidarea lucrarii binelui in aceasta lume si realitate, beneficiezi de PROTECTIE PROVIDENTIALA, insemnand atat sansa conjuncturala in cadrul evenimentelor de zi cu zi, cat si distantare de structura guvernamentala, practic de instrumentele de constrangere si represiune ale piramidei puterii.

Desigur, te mai poti intreba daca UN OM OBISNUIT poate fi constrans sa faca lucruri rele sau cel putin sa nu le faca pe cele bune..

In primul rand, o promisiune, un angajament, un contract obtinut prin forta bruta, santaj, tortura, nu are nici o valoare atata timp cat cel constrans nu se afla deja in zona curentului de negativitate planetara, facand jocurile acestui curent, ale carui mijloace de a-si pedepsi / capacita / struni / folosi adeptii sunt de multe ori acestea. Prin urmare, orice sub-structura din structura satanica internationala care va incerca vreodata sa constranga un non apartenent sa faca lucruri impotriva vointei lui - impingandu-l cu forta pe un drum pe care el nu s-a inscris de buna voie - va deveni subiectul repercursiunilor karmice atat fizice cat si metafizice in ceee ce priveste stabilitatea pe mai departe a respectivei structuri sub aspectul ratiunilor sale de a mai ramane in existenta si posibilitatilor de a o mai face. Pentru ca o entitate satanica de talia Ocultei Mondiale sa nu se franga din cauza tensiunilor teribile - interne si externe - pe care le genereaza prezenta ei in acest Spatiu-Timp, FORTELE care o alimenteaza (sub aspectul monopolului / manipularii / magiei exercitate de Oculta asupra fiintelor care intra sub incidenta sa) trebuie mentinute cat mai mult si cat mai bine in acord cu LEGILE COSMICE care le mandateaza existenta. In consecinta, pentru ca o astfel de coeziune organizationala de natura demonica sa ramana activa, este necesar ca efectul produs asupra membrilor ei - de ascensionare pe calea spirituala de esenta negativa - sa se petreaca in mod autentic. Iar asta nu se poate intampla decat prin MANIPULAREA liberului arbitru al fiintelor, nu prin FORTAREA fiintelor de a se manifesta diametral opus decat consimt si demonstreaza ca vor sa o faca. Limitata de aceste legitati, structura intunecata nu poate abuza oricum, pe oricine. In cazul celor aflati pe o cale a luminii, structura nu poate pune in practica abuzul direct pentru a-i deturna de la cale, ci poate, cel mult, sa-l mimeze. Mai exact, atata timp cat nu te-ai dat de bunavoie, cu juramant si contract, unei organizatii sau persoane care te-a luat in posesie si care poate ajunge sa ceara de la tine orice, singura sansa a unei structuri esentialmente demonice sa uzeze si sa abuzeze de persoana ta este sa profereze amenintari si sa emita pretentii menite sa te sperie si sa te incerce, in urma carora tu, eventual, sa cedezi suveranitatea fiintei tale fara o minima impotrivire.

Amenintari masonice catre non apartenent - 1

Amenintari masonice catre non apartenent - pagina 2 din 2

In cazul in care te impotrivesti intimidarilor / amenintarilor, urmatoarea varianta de asaltare / deturnare frecvent intalnita este ofertarea cu diferite avantaje (financiare sau de orice alta natura) in schimbul RENUNTARII la propriile actiuni si ratiuni, concomitent cu AMANETAREA corp-minte-suflet la niste stapani din piramida puterii. In functie de importanta / calibrul persoanei, si oferta difera. Poti fi ofertat de seful de unitate cu 3 gaini sau poti fi ofertat de un membru al fratiei Illuminati cu o pozitie in leadership-ul mondial rasplatita cu avantaje pe masura. Iata un exemplu real de ofertare sosita in luna ianuarie 2017 pe platforma Forta si Gratie. Mesajul a fost transmis sub forma de comentariu la materialul despre Masonerie si a fost scris aparent neglijent, cel mai probabil pentru a nu parea credibil in cazul in care va fi popularizat ca atare..

Solicitare de adeziune din partea Masoneriei

Ceea ce demonstreaza aceste OFERTARI este faptul ca orice alegere facuta din starea de handicap fizic - special indus pentru a forta / falsifica decizia de coparticipare a unei terte persoane la o lucrare din zona curentului de negativitate planetara - nu valideaza autoritatea spirituala a celui care a obtinut coparticiparea persoanei in acest fel. Actiunea care PRIN FORTA BRUTA a scos de la un strain orice fel de angajament, este NULA si NEAVENITA, impreuna cu angajamentul obtinut astfel. Incalcarea de catre cel angajat a contractului / juramantului / angajamentului asumat in acest mod nu antreneaza consecinte morale sau karmice pentru el, dar actul de impunere antreneaza karma distructiva si punitiva pentru reprezentantii curentului de negativitate care au recurs la inselatorii si contrafaceri in privinta propriei lor legitimitati si autenticitati pe cale. O astfel de karma se manifesta prin boli, accidente, pierderi de statut, avere sau putere (indiferent ce fel de putere se pierde), iar mai departe destramarea unei intregi structuri impreuna cu sub-structurile sale, respectiv regres in ierarhia spirituala satanica din aceasta lume si dincolo de ea.

Pe de alta parte neimplicarea in nici un fel a non-apartinatorului in treburile / problemele acestei lumi in sensul combaterii abuzurilor, legitimeaza sclavizarea / distrugerea sa in mod indirect, prin intermediul sistemului abuziv construit si guvernat de cei devotati cauzelor satanice. Daca nu ai facut pactul cu diavolul dar nici nu ai cautat lumina, vei fi limitat, folosit, decimat de catre sistemul masonic in functiune pe care l-ai validat fie prin vot, fie prin complacere, fie prin ambele.

Stapani vs. Slugi vs. SclaviDupa cum vom vedea imediat, exista diferite nivele de compromis in actiunile oamenilor. Intrebarea care se pune este DACA si CE ai fi dispus sa faci sau sa induri in materie de compromisuri de dragul unor ofertari venite de la altii, aparent facile si avantajoase, dar a caror acceptare te anuleaza ca om pe diferite paliere ale vietii si iti distruge suveranitatea (de multe ori nu doar pe a ta, ci si pe a celor din jur). Toate aceste compromisuri sunt forme de vanzare a sufletului intermediare pactului ultimativ cu diavolul. Pe o scara a compromisului mergand de la sluga fruntasa pana la cel mai umil sclav, exemplele curg in forta (si descriu o realitate grava, extrem de actuala):

 • Te inrolezi in structuri militarizate jurand sa indeplinesti orbeste ordine criminale, dar mai ales sa iti folosesti aptitudinile pentru a-i apara pe cei care te comanda, nicidecum pe aceia care ar avea realmente nevoie sa fie aparati de abuzuri si nedreptati.
 • Te insurubezi bine in managementul de top al unei companii si devii omul de paie al celor care te folosesc pe post de sluga devotata pentru a-si exploata la maxim sclavii; scopul suprem al politicilor si practicilor exploatatoare (intalnite in mai toate companiile mari) nu este profitul, ceea ce se urmareste este instituirea - pornind din mediul profesional - a unui climat social de umilinta, depersonalizare, supunere oarba, recunoastere de catre fiecare in parte a unui stapan peste munca si viata lui; cum toate corporatiile sunt controlate la varf de o mana de francmasoni fara scrupule, acelasi climat este implementat peste tot la fel, tocmai pentru a nu exista optiuni si alternative la aceasta infama cultura organizationala, derogarile si exceptiile fiind rezultatul unor aprige lupte pe care doar oamenii cu multe calitati sunt dispusi si capabili sa le poarte.
 • Devii membru intr-un partid politic sau intri in Guvern / Parlament, unde, avand in vedere beneficiile aferente fotoliului ocupat, accepti sa faci jocurile grupurilor de interese care te-au ofertat cu avantajoasa functie decizionala in schimbul sacrificarii bunastarii tuturor celor pe care ar trebui sa ii reprezinti fiind acolo.
 • Devii nevasta barbatului imposibil de frumos si dezgustator de bogat la care ai visat dintotdeauna, insa alegi sa inchizi ochii la feluritele abuzuri savarsite de barbatul tau impotriva celor din jur (sau chiar impotriva ta si a copiilor tai).
 • Cei mai lipsiti de mijloace materiale si educationale isi vand votul pentru litrul de ulei sau aleg sa apere un violator / criminal pentru ca "asa le-a spus preotul satului" sau "asa le impune traditia".
 • Nu in ultimul rand, aceia care intra in sistemul de justitie si care ar trebui sa combata abuzurile savarsite de toti cei aflati in situatiile descrise mai sus, uita adesea ca dreptatea este scopul suprem al existentei conceptului de "justitie" si ajung sa interpreteze legea in favoarea grupurilor infractionale - acele grupuri care i-au cumparat sau i-au promovat, direct sau prin interpusi. Sa ne intelegem: in aceasta lume toti ne vindem MUNCA, unii insa aleg sa isi vanda si SUFLETUL (CONSTIINTA).

Cristi Danilet

Este important prin urmare sa sesizam abuzurile din jurul nostru si sa ne implicam activ in combaterea lor, stiind pe cat posibil si cum sa o facem. Piramida puterii este un flagel planetar care se cere confruntat si eradicat odata pentru totdeauna. Cum? Prin manifestarea in principal a urmatoarelor virtuti de catre cei capabili sa se impotriveasca anti-virtutiilor..

 • DISCIPLINA inseamna sa alegi intre ce-ti doresti pe moment si ce-ti doresti cel mai mult.
 • CREATIVITATEA este puterea de a conecta in mod fiabil ceea ce pare disparat si de neconectat.
 • GANDIREA CRITICA inseamna sa privesti la ce au privit altii si sa vezi ceea ce nimeni nu a vazut.
 • FLEXIBILITATEA este calitatea care face orice constructie rezistenta la socuri.
 • MUNCA DIN GREU este acea calitate care depaseste talentul atunci cand talentul nu munceste din greu.
 • MOTIVATIA reprezinta acea stare mobilizatoare care se naste din puterea mintii si corpului pusa in slujba deziteratelor sufletului.
 • GENEROZITATEA este actul de binefacere care consta nu atat in a da mult, cat mai ales in a da la timp.
 • EMPATIA reprezinta ecoul starilor altor persoane reverberand considerabil in propria constiinta.
 • MODESTIA reprezinta acea trasatura de spirit care ajuta mintea sa asimileze cunoasterea.
 • COMPASIUNEA inseamna sa nu faci altei fiinte ceea ce nu ti-ai dori sa ti se faca tie.
 • INTEGRITATEA inseamna a face lucruri cu simt de raspundere chiar si atunci cand nu te vede nimeni.
 • A fi circumspect si vigilent fata de autoritate ar trebui sa fie RESPONSABILITATEA CIVICA a fiecaruia dintre noi.
 • NATURALETEA si SPONTANEITATEA sunt esenta placerilor vietii.
 • E necesar sa nu te opresti din a pune intrebari. CURIOZITATEA expansioneaza universul.
 • UMORUL DE CALITATE este forta subtila care doboara falsii zei de pe  piedestaluri.
 • CURAJUL nu inseamna absenta fricii, ci a considera altceva ca fiind mai important decat frica.
 • SMERENIA in fata necunoscutului reprezinta sursa si fundamentul tuturor virtutiilor.
 • RABDAREA este calendarul evenimentelor de pe agenda invingatorului.
 • A spune o minciuna o data face ca toate adevarurile tale sa devina indoielnice. De aceea ONESTITATEA este poate cea mai importanta moneda in relatiile si tranzactiile de orice fel.
 • LIBERTATEA este acea stare de fapt care se instaleaza din momentul in care nu mai ai nimic de ascuns.
 


In planul existentei 3D, valoarea care se cere cel mai mult atestata pentru a salta nivelul de constiinta al fiintei si pe cel incarnational catre 4D Pozitiv este COMPASIUNEA. Insa a fi compasiv nu inseamna a fi tampit. Compasiunea reclama un anumit nivel de inteligenta si de intelepciune, atat pentru a o intelege corespunzator, cat si pentru a ramane in existenta in timp ce o practici. Calitatile umane sunt, prin urmare, interconectate!

 

Toate Constitutiile lumii spun ca “puterea vine de la vointa poporului”. Cedarea vointei individuale unor structuri de comanda si control inseamna mandatarea structurilor pentru folosirea puterii personale in cele mai abuzive si nefiresti moduri. Iar de la cedarea puterii personale pana la saracie, sclavie, boala, moarte, nu mai este decat un pas, deoarece oamenii se imbolnavesc trupeste, mental si sufleteste atunci cand accepta habotnic ghidarea lor cu telecomanda si lipsa raspunsurilor complete si coerente la problemele care ii macina cu adevarat.

Problema educatiei la nivel mondialLa nivel mondial s-au scris pana azi cel putin 100.000 de carti despre FRANCMASONERIE. Cu toate acestea, 99% dintre ele sunt irelevante, mincinoase, contrafacute, superficiale. Atunci cand o lucrare precum aceasta incearca sa evidentieze adevarul, decojind straturi dupa straturi de mituri false si propaganda, este bine ca ea sa fie folosita in cele mai practice moduri. Orice persoana care, in fata dovezilor bazate pe fapte, refuza sa vada francmasoneria drept ceea ce este, adica o sinistra organizatie conspirativa, insirata actualmente precum o hidra peste o planeta intreaga, demonstreaza totala INDIFERENTA fata de istoria criminala a organizatiei, fata de oameni si fata de viata in general, inclusiv fata de propria viata.

Deoarece liderii masoni nu lucreaza in acord cu legile naturii, activitatea lor nu ne imbunatateste calitatea vietii, ci, dimpotriva, o reduce la minimum posibil. Liderii masoni au mainile murdare de sange, inima impietrita iar gura lor rosteste minciuni. Raportandu-i la criteriile de afirmare individuala si de grup pe o cale pozitiva a evolutiei fiintelor, acesti lideri lasa impresia de persoane confuze si grav bolnave spiritual. Iar cand astfel de indivizi vor sa construiasca o lume mai buna pentru non-masoni, suntem in mare pericol daca le dam crezare si acceptam acest lucru.

Interesant de stiut este faptul ca cercetatori din mai multe domenii realizasera in anii 90 o serie de statistici remarcabile, care insa au fost date disparute datorita intereselor elitei legate de instaurarea dictaturii mondiale. Acele statistici spuneau ca planeta poate gazdui in urmatoarele secole, atat ca spatiu de locuit pe uscat si in apa, cat si ca zone de agricultura pentru hrana special proiectate si eficientizate, un numar cuprins intre 40 si 80 de miliarde de fiinte umane. De pana la 10 ori mai mult decat in prezent, in conditiile in care populatiile ar trai in armonie, nemanipulate, nesaracite si neinvrajbite de pionii jocului masonic! Urmatorul film de 10 minute ofera explicatii deosebit de interesante vizavi de aceasta realitate posibila..Astfel de performante se pot materializa din momentul in care incepem sa privim in numar tot mai mare dincolo de normele actualei societati. Acele norme care au facut posibile toate abuzurile si limitarile imaginabile. Istoria ne poate deschide ochii in aceasta privinta mai mult decat oricare alta stiinta..

Rusii n-au vrut sa recunoasca natura malefica a lui Lenin, la fel cum nemtii au ales sa nu tina cont de criminalitatea intentiilor lui Hitler. Acum, cand stim ce s-a petrecut dincolo de perdeaua de fum a propagandei, avem ocazia sa ne dezicem de insasi SURSA emanatiei acestor lideri intunecati: Francmasoneria mama! Dar o astfel de lucrare nu poate fi realizata altfel decat prin constientizare intensa (in baza noilor informatii dobandite) a ceea ce avem de facut (mai bine, mai amplu, altfel) in viata de zi cu zi. Nu avem nevoie de o muzica ingrozitoare care ne contracta aura, de gunoaie alimentare care ne afecteaza sanatatea, de jocuri pe calculator care sunt creeate in asa fel incat sa faca individul sa-si imagineze si sa accepte subliminal cele mai teribile indemnuri la cruzime sau sa manifeste o stare generala de letargie si nepasare față de tot ce conteaza cu adevarat. Nu avem nevoie de razboaie, de oprimarea societatilor mai putin dezvoltate sau de un sistem financiar bazat pe camata, minciuna, frauda si sclavagism. Nu avem nevoie de politicieni care nu-si respecta cuvantul dat sau mandatul pentru care au fost alesi, nici de idioti cu diploma sau de propagandisti infami raspanditi prin mai toate redactiile de ziare si reviste, posturi de radio si tv, academii si corporatii activand in varii domenii, toate apartinand grupurilor de interese masonice.

Leonid Rataiev, capul serviciului rus de Informatii Externe in 1912 declara in lucrarea sa “Istoria poporului rus in secolul 20” publicata la Moscova in anul 1997: “Un francmason demascat si-a pierdut jumatate din influenta deoarece lumea stie deja cu cine are de-a face. Dar cel mai important lucru este ca francmasoneria sa fie lovita prin propria ei atestare documentara, fiind aratata opiniei publice asa cum este, nu cum vrea ea sa para!”.

 

Nesupunerea civicaRegizorul rus Andrei Tarkovski, in filmul sau din anul 1974 - “Oglinda” - prezinta cazul unui baiat ce refuză sa traga cu pusca la poligon in timpul celui de-al doilea razboi mondial in semn al dezaprobarii razboiului. Dupa acest episod el urca un deal si se opreste in varf. Atunci o pasare coboara din zbor si se aseaza pe umarul lui.

La premiera filmului de la Stockholm, o femeie din public l-a intrebat pe regizor: “Care era intelesul pasarii care s-a asezat pe umarul baiatului?”. Regizorul i-a raspuns: “Pasarea nu inseamna nimic”. Femeia nedumerita intreaba din nou: “Ce vreti sa spuneti? Nu era ea o pasare neobisnuita?”. Regizorul ii raspunde: “Nu, era o pasare cat se poate de obisnuita.” Femeia continua: “Dar ceva era totusi neobisnuit!”. Tarkovski ii explica: “Bineinteles. Baiatul era neobisnuit.” “Cum asa?” intreaba femeia. “Baiatul avea o inima buna!” raspunde regizorul. “O pasare obisnuita nu s-ar lasa din zbor decat pe umarul unui baiat cu inima buna!”.

In aceasta scena de final, Tarkovski a subliniat nivelul de dezvoltare spirituala al baiatului. Acest baiat refuza constient sa faca rau altor fiinte. Asemenea indivizi sunt rari in lumea noastra imbibata de mentalitati si practici masonice, semanand mai degraba cu un ospiciu decat cu o societate cu idealuri inalte si principii sanatoase de progres si evolutie.

Cultul absurditatii criminale supreme in interiorul armatelor lumii

Invata-ti copiii ca nu exista eroism sau glorie in razboi! Gloria vine din actiunile publice de constientizare cu privire la genocidul care se infaptuieste astfel si din demersurile socio-politice care sustin pacea, demnitatea si libertatea umana. Eroii sunt cei care SE IMPOTRIVESC RAZBOIULUI in pofida vicisitudinilor ideologice si logistice ale vremii lor. Istoric vorbind, aproape toate atrocitatile imaginabile de care am luat vreodata la cunostinta sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii!

 

Ce ai tu de facut din momentul in care ai luat contact cu toata aceasta informatie? In primul rand sa te impotrivesti abuzurilor de orice fel prin toate mijloacele disponibile in actualul sistem, chiar daca abuzurile respective nu te privesc pe tine in mod direct. Arati ca ITI PASA, ca vrei sa contribui la un nou climat, ca nu iti este indiferent ceea ce se intampla in afara jobului tau sau a distractiilor de weekend. Studiezi, te auto-educi si contribui la constientizarea celorlalti despre lucrurile desemnate ca reprezentative in constiinta ta. Iar asta incepe de la negocierea conditiilor de munca pana la nerecunoasterea pretinsei autoritati care nu se poate da pe sine drept exemplu, de la non-adeziunea la tot felul de conclave si enclave contra unor facilitati oferite doar cu aceasta conditie pana la devoalarea lor drept ceea ce sunt si fac. Practic nu adezionezi la societati si servicii secrete (sau discrete), nu te inrolezi in armate (oricare ar fi ratiunile pentru care ti se inoculeaza ideea ca ar trebui sa faci acest lucru), nu apelezi la vrajitorie (indiferent daca o faci tu sau altcineva), nu devii MEMBRU in organizatii care iti cer sa te transformi in unealta lor de lobby si propaganda (indiferent ca vorbim de corporatii, culte bisericesti sau partide politice), iti negociezi cu atentie toate contractele cu terti, si, pe cat posibil, lucrezi in regim de colaborator independent cu entitatile carora doresti sa le oferi serviciile tale pentru o perioada de timp mai lunga sau mai scurta. In plus participi la cat mai multe mobilizari de ordin civic avand legatura cu o noua stare de fapt: confruntari, planificari, implementari, intalniri cu oameni remarcabili, dezbaterea si diseminarea informatiilor cu adevarat importante vizavi de modul in care functioneaza societatea si lumea. De aici si pana la formarea unor COMUNITATI ALTERNATIVE sistemului masonic in functiune nu mai este decat un pas.

In cazul in care urmaresti sa ascensionezi socio-profesional - sa obtii o promovare, o asociere, o sponzorizare, o bursa de studiu, o functie de conducere sau doar un job mai bun - regula de bun simt (sau paza buna care trece primejdia rea) este sa intelegi cat mai bine ceea ce se ofera, astfel incat contractul instituit prin acceptarea ofertei partii care te oferteaza sa nu arate ca o adeziune la o societate oculta, la o structura de putere, la o ierarhie de indivizi care urmeaza sa te comande iar tu sa executi orbeste. In acest sens, un CONTRACT de prestari servicii sau de colaborare e simplu, clar, nu lasa loc de pretentii surpriza si nu contine legaminte in subsidiar pentru indeplinirea de ORDINE sau raspunsul neconditionat la COMENZI, de oriunde ar veni acestea. In schimb, orice Contract / Termeni si Conditii / Intelegere in scris, Agreement sau Fisa Postului care se prezinta ca un text cu note de subsol scrise mic, numeroase definitii si multiple scenarii luate in calcul, aliniate si paragrafe care fac trimitere unele catre altele, formulari vagi aducand a clauze nedezvaluite, prevederi interpretabile din punct de vedere al modului si timpilor de aplicare a lor, conditionari si cerinte care tintesc viata privata a individului, in 99% din cazuri este facut cu intentii ascunse, urmarind sa te foloseasca in circumstante nefavorabile sau sa te lege de situatii indezirabile. Vei avea nevoie de argumente foarte bune pentru a lua macar in considerare perspectiva unei eventuale adezionari la asa ceva! Consecintele, din pacate, pot fi grave, iar uneori fatale.

Svetlana Mihaela Tanasa, studenta eminenta ucisa de Masonerie

Retinem din articolul de mai sus faptul ca "Statul roman nu a demarat nici o ancheta" CA RASPUNS LA O CRIMA PREMEDITATA. Asa zisa neputinta a organelor statului de a proteja si ultimativ a salva viata unei tinere cercetatoare, precum si de a-i identifica mai tarziu pe cei raspunzatori pentru asasinatul comis este un lucru posibil tocmai fiindca inrolarea - ca personal lucrativ - in actualele structuri publice de putere de tip MILITAR, GUVERNAMENTAL, POLITIE, PROCURATURA, SERVICII SECRETE - toate infiltrate de Masonerie - ajunge sa conditioneze intr-atat de tare individul usuratic si nestiutor, incat sa-l transforme in partas la crimele altora sau chiar in mijlocitor al acestora. Celor inregimentati in aceste structuri li se va inocula ideea ca sunt acolo ca sa poata face lucruri grandioase, urmand sa fie recompensati generos fiindca se lupta cu dusmanii de neam si de tara, cu indezirabilii, cu infractorii, cu teroristii, cu incompetentii sau cu sistemul ticalosit. Aceasta este o MINCIUNA grosolana si o MANIPULARE ordinara.

Societate inchisa centralizata vs. Societate deschisa descentralizataCeea ce nu ti se spune in calitate de lucrator in structurile publice mentionate este ca prima batalie si cea mai importanta ai pierdut-o deja cand ai semnat in necunostinta de cauza adeziunea la structura centralizata: batalia pentru propria individualitate si pentru inaltarea nivelului de constiinta ca urmare a existentei tale benefic-orientate in aceasta lume si realitate. Un alt lucru care nu ti se spune este ca ACEST RAU pe care ar urma sa-l combati este insasi creatia organizatiei mondiale de conspiratie, a subunitatilor si supraunitatilor sale printre care si aceea la care tu ai adezionat. Drept urmare, adevarata batalie pe care urmeaza sa o duci din momentul afilierii conjuncturale si de cele mai multe ori oportuniste la structura centralizata, este batalia pentru propria influenta, afirmare, pozitie dominanta in cadrul respectivei structuri, din ale carei efective ajungi sa faci parte prin alipire cu JURAMANT si CONTRACT. Vorbim despre o piramida a controlului a carei unica ratiune de a fi este puterea dictatoriala si discretionara exercitabila peste intreaga structura de catre cei aflati la varful ei. O colectivitate sau chiar o societate intreaga organizata astfel ajunge sa functioneze pe principiul serviciului orientat catre sine, acel principiu in baza caruia viziunea despre lume si viata este de tip victorie sau infrangere, intr-o lupta acerba a fiecaruia cu toti ceilalti la capatul careia CASTIGATORUL ia tot in timp ce PIERZATORUL devine sclavul lui sau dispare din existenta.

Oferta cel mai des trambitata a membrilor Ocultei catre oamenii care nu le apartin este ceva de genul: intrati la noi in structuri, contractati cu noi, dezvoltati-va personal prin intermediul nostru, fiti unul dintre ai nostri ca sa puteti schimba lumea! Insa nici un moment cei ce spun asta nu intentioneaza sa te lase pe tine sa schimbi lumea in acord cu ce vrei tu, ci numai in acord cu ce se vrea si se comanda de la varful structurii centralizate! Scopul castigarii tale de partea organizatiei este acela de a te controla si folosi, de a-ti compromite darurile si harurile contra unui PRET de comun acord stabilit, adesea unul mic, uneori insignifiant in raport cu masinaria denaturata care ar urma sa devii in mainile viitorilor stapani. Paradoxal, nu acolo unde sunt concentrati banii si puterea trebuie sa te afli ca simplu slujbas pentru a schimba lumea in bine, a restaura echilibrul si aduce armonia in multe dintre contextele dezastruoase care o reclama. Si asta pentru ca nu vorbim de un sistem distrus, deteriorat, ajuns asa printr-un nefericit concurs de imprejurari. Vorbim de UN SISTEM CARE A FOST PROIECTAT ASTFEL! Un sistem incarcat cu atata coruptie si crima, incat, daca vrei sa faci parte din efectivele sale de lucratori devotati, ori esti si tu corupt si criminal, ori nu ai ce sa cauti acolo!

Iluzia in care (inca) se traieste in prezent: scoala e indoctrinare; istoria e o minciuna; banii sunt o frauda; datoria e o nascocire; mass-media e manipulare; guvernul e o corporatie; sistemul e sclaviePentru prima data in istoria omenirii populatiile incep sa inteleaga ce se petrece, dar inertia e mare, si asta tot datorita obstacolelor nenumarate puse in calea unei normalizari a situatiei de catre pionii jocului masonic: regimul de munca pana la epuizare, taxarea in nestire, nerespectarea drepturilor omului in baza unor legi comerciale (si nu de drept comun) dupa care judeca in secret mai toate instantele (vezi Contractul Social instituit pe ascuns de agentiile guvernamentale la nasterea fiecarei fiinte umane intre bancherii lumii si cetatenii deveniti astfel datornici la organisme financiare statale si suprastatale pana la depunerea pe cale ADMINISTRATIVA si fortarea pe cale JUDICIARA a unei CONTESTATII care SA ANULEZE Contractul de Sclavie activat pe ascuns), hrana denaturata, vaccinurile, poluarea si antenele folosite la pachet pentru zombificarea copiilor si adultilor, punerea non-valorilor obediente in functii cheie sau ca repere de cultura si educatie, dezinformarea care abunda pe toate canalele media, per ansamblu promovarea si protejarea raului de catre toti cei care au ajuns sa faca parte din armatele sale, ne mai existand in prezent institutie sau organizatie cat de cat vizibila care sa nu forfoteasca de masoni si de compromisi. De fapt am ajuns la performanta de a ne intersecta cu ei la tot pasul - manelisti, bisnitari, interlopi, agenti de tot felul, senatori, deputati, primari, profesori, popi, manageri de spitale si de scoli, redactori de ziare si reviste, moderatori de radio si tv, jurnalisti de investigatie, politisti, procurori, magistrati, directori de banci, de fabrici, de corporatii sau de filiale ale acestora, diplomati, ambasadori, generali de armata, presedinti de tara. Este un apogeu pe care cu greu ti-l poti imagina, nu atat din perspectiva dimensiunii sale, cat mai ales privind sub aspectul vinderii sufletului contra unei adeziuni la organizatii despre care habar nu ai ce urmeaza sa ceara de la tine dar carora te angajezi orbeste sa le faci jocurile pentru niste beneficii ridicole, care nici macar nu-ti rasplatesc tradarea, ci doar iti arata cat de ieftin esti! Cum altfel ar putea o multime interminabila de personaje falite moral si adesea intelectual sa fie atat de sincronizata in deturnare, delapidare, crima, peste tot si in toate domeniile? De la traficantul de arme Mircea Basescu sau ministrul culturii George Ivascu, pana la guvernatorul BNR Mugur Isarescu sau prim-ministrul Canadei Justin Trudeau, toti sunt "in picioare si la ordin!".

Obedienta specifica tuturor lojilor masoniceE crucial sa se inteleaga ca Masoneria impreuna cu toate organismele pe care le controleaza direct (servicii secrete, armata, interne, carteluri financiare, crima organizata) inseamna in primul rand OBEDIENȚĂ. Toate lojile masonice din toate tarile sunt referite sub denumirea generica de OBEDIENȚE. Acest termen are legatura cu deja cunoscutul caracter piramidal al organizatiei, in care cel de sus il comanda pe cel de jos, fapt care atesta jocurile de tip "grupuri de interese", usor de pus in schema in cadrul unor astfel de relatii si structuri functionand pe baza de servilism, respectiv autoritarism.

Asadar este important ca individul sa ramana liber de structuri pentru a-si exercita prin gand-cuvant-fapta propria contributie la un altfel de mers al lucrurilor in aceasta oranduire sociala si planetara. Doar astfel se pot naste alternativele veritabile si viabile la minciuna, monopol, sclavie, crima, segregare, marginalizare, diletantism, mercantilism. Iar pentru asta va trebui sa-ti concepi propriul tau plan de viata pe care sa-l urmezi din aproape in aproape in loc de a tot astepta sa te potrivesti intr-al altora. Daca nu decizi cu responsabilitate si asumare in privinta propriilor planuri si actiuni - nutrind speranta ca vei fi incadrat la un moment dat in planurile si actiunile unor terti - vei descoperi dezamagit, probabil atunci cand va fi prea tarziu, ce au planificat altii pentru tine: mai nimic, banalitate, uzura si foarte mult control.

Radu Vasile despre Masonerie

Liber de structuri nu inseamna ca nimeni nu poate merge in structurile de stat ca sa schimbe ceva in bine. Inseamna ca nimeni nu se poate duce acolo pentru a face binele de pe pozitia de beneficiar, ci doar de pe cea de luptator, incadrat profesional DOAR pe baza de merite proprii si personale, activind DOAR in respectul si suprematia legii, NICIODATA prin aliante obscure, intelegeri private si favoruri oferite cu promisiunea returnarii lor. Cine este nedornic sau incapabil sa faca acest efort nu va putea ramane "în lumină" odata intrat in respectivele structuri. Asadar, pentru omul obisnuit, "liber de structuri" nu inseamna doar in afara structurilor de forta PUTERNIC OCULTATE impregnate pana la refuz de Masonerie. Inseamna in afara oricaror institutii decidente si decisive ale actualului stat. Cine a lucrat sau lucreaza in banci, ministere, agentii de auditare, organisme de investigatie, stie ca inainte de incadrare si inainte de prestarea oricarei activitati in cadrul structurii vizate, semnezi un contract de confidentialitate privind "pastrarea secretului profesional". Asta inseamna ca, in calitate de inspector, auditor, controlor, investigator, te angajezi sa furnizezi rezultatele anchetelor, investigatiilor, controalelor si auditarilor doar superiorilor tai pe linie ierarhica din cadrul institutiilor respective si sa te supui deciziilor venite de la superiori in ceea ce priveste modul de folosire a informatiilor in cauza. Devine astfel evident faptul ca munca ta in cadrul acestor institutii este pusa in slujba unor grupuri de interese si nu expunerii adevarului in mod public, combaterii coruptiei sau instituirii unor masuri care sa amendeze infractiunile semnalate / documentate. Practic in aceste institutii rolul tau este acela de a oferi formatiunilor oculte, mafiote si criminale de la varful structurilor de stat (cu precadere carteluri financiare si complexe industriale militarizate, servicii secrete si francmasonerie) materia prima de care au nevoie in bataliile dintre ele si in exercitarea de presiuni asupra procesului de guvernare/ ordinii lucrurilor la nivel national si global.

BNR - stat in stat si supervizor al fraudelor

In mod asemanator se intampla si in lumea cercetarii, a inaltelor tehnologii, a savantilor culesi de tineri de pe bancile facultatilor, adusi in institute prestigioase ca sa lucreze la maximul lor de potential, dar pusi inainte de toate sa se angajeze cu juramant si contract ca vor pastra "secretul profesional", adica, pe scurt, ca isi dau acordul utilizarii muncii lor doar de catre cei care ii finanteaza si numai in modurile decise de acestia. Consecinta imediata si catastrofala a consfintirii unei astfel de ofertari sunt monopolurile tehnologice si controlarea lor de niste potentati de nimeni stiuti sau verificati, capabili de orice pentru a-si conserva statutul / puterea / suprematia.

Prabusirea Concorde si excluderea din industrie a celui mai performant avion de pasageri construit vreodata

 

E necesara in paralel intelegerea urmatorului aspect ocult legat de posibilitatea implementarii unor inlesniri si a diseminarii lor la nivelul intregii societati: faptul ca omenirea se afla inca in bezna si ca multe inventii benefice unei imbunatatiri radicale a nivelului de trai au fost suprimate inca din fașă sau limitate drastic din a se raspandi pe scara larga are o stransa legatura cu aspectele karmice de generatie pe care liderii structurilor intunecate le speculeaza din plin. Aceste aspecte indica pana unde putem avea succes ca indivizi si cat de mult ne putem bucura de succes ca societate atunci cand dorim sa traim mai bine si facem oarece eforturi in acest sens. Simplul fapt de a dori ceva si de a munci strict pentru a dobandi acel lucru nu este suficient. Faptul ca un om e preponderent bun in timp ce 1000 sunt fundamental rai sau indiferenti, legitimeaza ca o buna parte din ceea ce intreprinde cel bun in folosul comunitatii sa fie deturnat sau suprimat din a se raspandi masiv. Binele in aceasta lume devine astfel o iluzie a binelui, intrucat meritele care l-ar putea legitima sunt ele insele iluzorii.

Oamenii-paznici ai matricei iluziei sunt, intr-o masura mai mare sau mai mica, aproape toti oamenii, deoarece iluzia in care se traieste este foarte puternica. Gradul de implicare ca paznic este dat de intensitatea iluziei care obtureaza campul constiintei celor mai multi dintre cei mulți. Printre practicantii unor profesii de paznic exista numerosi oameni inteligenti in versiunea matriciala a inteligentei. Este insa inteligenta detinutului viclean in inchisoarea sa, care joaca si tese cu succes jocul detinutului in limitele si regulile acestui joc. Ceea ce scapa inteligentei lui sunt zidurile inchisorii, deoarece aceasta inteligenta nu sesizeaza ca nu este nicidecum libera, autonoma, interconectata prin merite spirituale cu realitatea de dincolo de gratiile nevazute ale temnitei sale. Pentru a percepe gratiile si pentru a vedea dincolo de ele este nevoie de o inteligenta aspectata de intelepciune. Cand, in urma unor eforturi semnificative, se ajunge la o alchimie a simțurilor care include intelepciunea, inchisoarea inceteaza sa mai fie realitatea ultimativa, implacabila si definitorie a celui care inca mai traieste in ea. Sesizind jocul si vazind iluzia, ni se deschide calea spre a iesi de aici. Putem exista inca fizic in aceasta realitate fara sa ii mai apartinem si s-o mai intretinem.

O consecinta punitiva de actualitate a peristentei in matricea iluziei este acumularea colectiva a unor teribile aspecte negative de predestinare datorita agresivitatii societatilor si nepasarii fata de agresivitate..

Cateva mostre maxim-relevante despre agresivitatea societatilor si nepasarea lor fata de agresivitate


Mahatma Gandhi spunea despre Europa: "Nu am nevoie de la voi decat de Isus Christos!". Avand doar acest model - pe Isus Christos - intr-o lume halucinata de iluzia propriilor merite, oricine poate alege sa se extraga din tiparul distructiv si sa depuna tot efortul de care este capabil pentru ca la finalul unei vieti traite cu integritate si virtute, sa moara de-a dreapta crucii, precum talharul marturisit.

Indiferenta si riscul de a nu intreprinde nimicLegile karmice care tin de implinirea scopurilor spirituale ale prezentei noastre in acest plan al existentei impun ATESTAREA in cel mai articulat mod posibil a trasaturilor de caracter si de personalitate specifice fie INTUNERICULUI, fie LUMINII din om, pentru a inclina balanta organizarii societatii fie preponderent inspre mecanismele guvernatoare ale raului, fie preponderent inspre cele ale binelui. Lipsa cumulata de merite in planul atestarii compasiunii - fata de sine, fata de altii, fata de viata si planeta - prin actiuni constiente, punctuale, concrete, care nu incep azi si se termina maine, legitimeaza structurile satanice sa ia cu asalt umanitatea si sa o abuzeze in moduri de neimaginat. Pe de alta parte, lipsa de rezultate in planul atestarii puterii de a manipula si de a subjuga liberul arbitru compasiv al majoritatii oamenilor, ii impiedica pe liderii acestor structuri sa declanseze actiuni devastatoare de sclavizare si decimare a societatilor, chiar daca vor si au si mijloacele sa o faca.

Sa nu uitam ca lucrurile mari sunt realizabile prin punerea cap la cap a nenumarate lucruri mici. Aceste lucruri mici ne privesc si ne implica pe fiecare din noi. Cu toate acestea, datorita multelor diferentieri dintre oameni, contributiile nu pot fi niciodata la fel. Tocmai de aceea este important de stiut ca implicarea facuta fara a raporta propria contributie CANTITATIV si CALITATIV la nivelul de prosperitate, sansa, educatie si statut pe care fiecare l-a dobandit personal in aceasta viata, DESCALIFICA din punct de vedere material si spiritual contributia si meritul. E un lucru cert ca un om care are doar 4 clase, un venit de azi pe maine si pe nimeni care sa-l asculte, nu va putea impacta semnificativ societatea si lumea, oricat de mult si-ar dori. Insa cel care care a terminat niste studii, care a calatorit, care dispune de resurse financiare sau detine o pozitie privilegiata in societate, are o responsabilitate infinit mai mare, atat fata de el cat si fata de semenii sai. Daca aceasta responsabilitate nu se transpune in actiuni proportionale statutului, de o amploare similara nivelului de dezvoltare atins, oportunitatea de care a beneficiat personal dar pe care o iroseste atunci cand vine vremea valorificarii ei in serviciu fata de altii se va constitui in DATORIE KARMICA DE GENERATIE, mai exact intr-un nod de cauzalitati fizice si subtile actionand asemenea unei plase de conditionari peste viitorul individului si al tuturor celor interconectati cu el. O astfel de karma va impacta negativ (restrictiv si coercitiv) nu doar planul material al persoanelor, ci si pe cel emotional, mental, spiritual, in aceasta viata si dincolo de ea. Magicienii caii intunecate sunt intr-o cautare neobosita a unor astfel de noduri karmice, menite sa le faciliteze planurile de dominatie globala ca urmare a sansei si legitimitatii providential acordate abuzurilor savarsite contra unei societati insuficient afirmate pe o paradigma a binelui. Acesti indivizi lucreaza totodata la generarea permanenta de noduri noi, prin actiuni planuite special cu acest scop, tocmai pentru ca omul de rand, prins in paienjenisurile consecintelor karmice ale unor decizii neispirate si dezonorabile, golite de integritate si virtute, asadar fara forta spirituala si protectie providentiala, sa intre pe acea bucla a destinului pe care uneltirile mijlocitorilor caii intunecate vor fi fost mandatate si ajutate sa isi atinga scopul suprem.

Situatia este cu atat mai complicata cu cat suntem deja impanziti de conditionarile multora dintre cei de dinaintea noastra care, adesea fara sa se gandeasca prea mult si in ansamblu, au preferat sa-si limiteze preocuparile si proiectele strict la propria lor persoana si existenta, uitand sa priveasca in jur dincolo de propriul interes. Datoria noastra este de a ne desface din aceste conditionari si de a nu mai crea in continuare altele noi. Nu putem face acest lucru fara efort dar il putem face fara conflagratii mondiale sau drame sfasietoare, prin actiuni corect dozate si atent directionate inspre obiective purtatoare de compasiune sociala si planetara. Iar educatia facuta in spiritul acestei noi abordari a situatiei reprezinta unul dintre cele mai importante instrumente reformatoare pe termen mediu si lung.

Conditionarile karmice negative de generatii

Prin urmare iti propun sa nu astepti ziua de maine sau pe vecinul ori prietenul pentru a participa la schimbare. Fiecare zi conteaza, fiecare actiune pozitiv orientata intreprinsa in cunostinta de cauza are ca efect rescrierea regulilor jocului, in sensul restrangerii raului! Crezi ca iti va fi mai usor maine decat azi, atunci cand, nefacand nimic, te vei trezi ca ai la indemana jumatate din mijloacele pe care le ai acum? Crezi ca ai altceva mai important de facut in conditiile in care in fiecare zi ti se reduc drepturile si libertatile, ti se devalorizeaza munca, ti se taie padurile, ti se contamineaza aerul, ti se otraveste mancarea si apa, ti se concensioneaza propriul teritoriu de locuit si de trait, ti se desconsidera orice dorinta de normalitate? Cu siguranta, nu! Partea buna este ca nu esti singur in toata aceasta poveste SI ai sanse reale sa izbandesti. Insa nu inainte de a pune umarul la treaba - de a te instrui, de a-i capacita si pe altii sa se instruiasca si de a intreprinde lucruri in acord cu instruirea. Desi poate parea inevident, acesta este catalizatorul succesului si al implinirii in viata pentru fiecare fiinta umana constienta de sine!

Iar cand vorbim de succes si de implinire ne referim la succesul si implinirea pe termen mediu si lung. Acestea nu pot fi atinse cu adevarat decat daca intelegem cum functioneaza ele in conexiune cu planul metafizic, a carui oglindire si reflexie planul fizic este, a fost si va fi.

In legatura cu evenimentele prezentate pana acum trebuie sa stim ca exista la un anumit nivel in Creatie (si doar la un anumit nivel) distorsiunea IUBIRII (a serviciului orientat catre altii) cunoscuta drept URA (serviciul fata de sine si numai pentru sine). Asadar exista bine vs. rau, pozitiv vs. negativ, alb vs. negru. In dinamicile Creationale de nivel 3D (unde ne aflam noi, oamenii, in acest moment) cele doua polaritati COEXISTA. Un astfel de fenomen este necesar pe acest nivel ale existentei pentru a genera in structura fiintelor tridimensionale o intelegere a celor doua ideologii prin puterea contrastului (a ce este una prin prisma e ceea ce nu e), intelegere finalizata cu o ALEGERE oglindita in conceptele, sentimentele si actiunile fiecarei fiinte. Alegerea este intre cele doua polaritati, intre lumina si intuneric, intre compasiune si control, intre libertate si sclavie.

Pentru ca o astfel de alegere sa aiba valoare, sa prezinte importanță si sa produca efecte, ea presupune CONFRUNTAREA cu alegerea diametral opusa. Daca ai ales Lumina este necesar sa confrunti Intunericul. Daca ai ales Compasiunea este necesar sa combati Controlul. Daca ai ales Libertatea e necesar sa lupti contra Sclaviei.

Isus vs. Satan / Lumina vs. Intuneric / Iubire vs. UraIn momentul in care, intr-o lume traind in pace si coexistand intr-o unitate si armonie de la sine intelese, fara polaritate si fara contrast (in raport cu altceva diametral opus), a fost lasata (de insasi paradigma creationala in baza careia existam) sa se strecoare ura, controlul si sclavia, toate acestea s-au instaurat treptat in baza unor ratiuni si reguli care justificau si alimentau fenomenul SEPARATIEI. Prezenta unui arhetip metafizic al urii, controlului si sclaviei, in fapt un DEMON, a fost mandatata din planurile mai inalte sa se nasca, sa se infiltreze si sa se dezlantuie in lumile de nivel 3D atata timp cat nimeni si nimic nu confruntă SUFICIENT DE MULT SI DE BINE respectiva prezenta, nu i se opune, nu sesizeaza si nu intelege ce se afla dincolo de acest arhetip creator limitat care isi reclama propria lui lume si creatie limitata.

Se spune, pe buna dreptate, ca cea mai mare realizare a diavolului a fost sa te faca sa crezi ca nu exista. Acesta este exclusiv meritul lui. Nimeni si nimic din acest Univers nu ii poate lua acest merit si nu poate suprima efectele care decurg de aici. Ceea ce i se poate lua este insasi puterea lui de a convinge. De a te mai convinge ca nu poti exista in afara regulilor si limitelor stabilite de el. Ca regulile / limitele lui sunt si ale tale. Ca te afli oricand si oricum sub controlul si auspiciile lor. Din momentul in care ai inceput batalia cu aceste limitari si conditionari, insemnand desprinderea si detasarea de ele / afirmarea si atestarea distantarii tale, atunci forta coercitiva si distructiva a raului isi pierde treptat sustinerea spirituala din planurile mai inalte iar energia si legitimitatea de a mai actiona in acest plan i se diminueaza din ce in ce mai mult.

Rula candva un film cu vrajitorul Merlin si regele Arthur in care, dupa o lunga batalie cu vrajitoarea cea rea, Morgana, regina iluziei, aceasta este complet deposedata de puterile sale malefice, nu atat prin demersurile directe facute de Merlin si Arthur, cat prin cooptarea de partea lor - in gand, cuvant, fapta - a unei mase critice de oameni care si-au schimbat - prin interventia si cu ajutorul celor doi - optica de viata, contributia creativa la CEEA CE ESTE si insasi motivatia de a exista. In acest fel s-a destramat puterea magicianului negru si un intreg imperiu al raului s-a prabusit odata cu el. Intrebarea si laitmotivul filmului au fost: de ce credeti ca a murit MAGIA? Raspunsul genial oferit la sfarsit a fost: pentru că OAMENII AU ALES SA ISI INTOARCA PRIVIREA de la Ea. Practic oamenii si-au schimbat perspectiva.

Ca urmare a unor astfel de intelegeri, demersul inceput prin implementarea bazei de cunostinte de pe FortaSiGratie.ro continua cu amendarea pretentiilor pe care clasa de conducatori care stapaneste pe Pamant in numele demonului (falsa putere administrativa) le-a emis si le-a folosit pentru a obtine toate foloasele necuvenite imaginabile. Aceasta continuare se regaseste pe FiintaSuverana.ro. Invit pe aceasta cale pe fiecare in parte sa se gandeasca in ce fel poate sustine acest demers si cat de important este pentru el. Si fiindca e mult mai usor sa te conectezi pentru inceput la ceea ce deja exista - alimentand bulgarele de zapada care se rostogoleste - iata ce poti face acum..

La nivel personal

1. Poti sa donezi bani pentru promovarea continutului acestei lucrari. 20 de lei investiti in promovare pot face aceasta informatie accesibila catorva mii de oameni in plus.


2. Poti sa distribui acest articol in paginile si grupurile de facebook la care ai acces.

3. Poti sa te inscrii cu adresa de email in comunitatea Forta si Gratie pentru a fi contactat cu ocazia diferitelor noutati - initiative si evenimente de interes public ce reclama co-participarea ta.

4. Poti sa implementezi conceptele Forta si Gratie in activitatile tale de zi cu zi (cele in care esti deja implicat), transformand societatea si lumea prin propriul exemplu de gandire si comportament.

La nivel profesional

1. Poti sa finantezi traducerea literara a continutului de pe Forta si Gratie in limbi de circulatie internationala. Depasirea granitelor statale este urmatorul pas.


2. Poti sa trimiti legaturi catre site-ul Forta si Gratie din paginile site-ului tau.

3. Poti sa promovezi si sa dezvolti acest continut informational sau oricare altul conectat cu el. Orice metoda legitima de a face acest lucru, atat online cat si offline, este binevenita si necesara.

4. Poti lucra la implementarea unei platforme sociale Forta si Gratie sau la traducerea lucrarii de faţă pentru implicarea comunitatilor de pretutindeni in schimbarea de paradigma si de sistem.

 

Interconectarea constienta a oamenilor: adevarata putere.Este foarte important sa intelegi ca exista - in societatea din care si tu faci parte - oameni pozitivi absolut remarcabili, avand posibilitatea sa schimbe in bine domenii profund cangrenate ale vietii de zi cu zi. Insa pentru a functiona macar si la un potential decent, ei au nevoie de o minima sustinere din partea publicului larg. Nu oricine poate sa faca munca de constientizare, de reinventare, de trezire la viata a unei lumi intregi din actuala ei stare de buimaceala si moarte clinica. Avand in vedere ca sistemul - satanizat de mii de ani - nu concepe sa aloce resurse pentru ridicarea omului de rand dintr-o conditie precara a existentei sale catre una cu mult mai stralucitoare, este necesar sa o faci tu, cel care vrei sa traiesti altfel si intelegi aceste lucruri. Prin urmare, alege-ti cauzele in care crezi cu adevarat si purcede la sustinerea lor. BOGATIA - ca si CUNOASTEREA - poate inflori la nivel de societate doar atunci cand este impartasita pentru a produce si mai multa bogatie, si mai multa cunoastere. Este important sa fii generos cu acele cauze care tin de calitatea fizica si psihica a existentei fiintelor, pentru ca prezenta calitatii sau lipsa ei se va rasfrange inevitabil si asupra ta. Foloseste-ti prin urmare atat veniturile cat si cunoasterea in mod intelept, investind cota parte din ce ai si ce stii in combaterea lipsurilor de orice fel aferente lumii in care te-ai nascut. Identifica pe acei semeni ai tai care lupta pentru drepturile omului, pentru educatie, pentru acces la resurse ori pentru scoaterea populatiilor din starea frica si neputinta si sutine-i atat cat poti. Fa-o fara sa astepti nimic in schimb, doar pentru ca munca lor te inspira. Daca nu o faci tu, cine crezi ca o va face? Presedintele tarii? Preafericitul? Vedetele care sparg 5000 de Euro pe noapte in cluburi la mare? Nu cred ca mai vrei sa crezi asta! Dar a crede ca nu se poate face nimic are sens doar atunci cand TU ai facut tot ce depinde de tine. Pentru majoritatea oamenilor se pune insa intrebarea: MACAR AI INCERCAT? Si daca da, te-ai straduit suficient? Care ti-au fost ratiunile in baza carora ti-ai permis sa pretinzi vreodata ca nu se poate? Te vei simti mandru cand va trebui sa le povestesti urmasilor tai ca nu ai fost in stare sa intreprinzi nimic? Ce vor fi mostenit ei de pe urma ta? Vor crede ca ai fost un stramos demn de toata admiratia si respectul lor? Vor vedea ei un exemplu in tine? Vor dori macar sa-si aduca aminte ca ai existat? Dar meritele tale vizavi de lumile spirituale catre care aspiri, care vor fi fost atunci cand vei fi parasit aceasta existenta, acest cadru de forte, acest context evolutiv doveditor?

 

Daca ai parcurs cu atentie informatiile oferite, capitol dupa capitol, ajungand astfel pana in acest punct, esti deja constient ca aceasta lucrare vine cu foarte multa CUNOASTERE catre toti cei care isi doresc si se predispun sa o capete. Cunoasterea inseamna PUTERE. Folosirea cu succes a puterii presupune ASUMAREA UNEI RASPUNDERI implicand exercitarea puterii in slujba unor cauze. Pe calea spirituala pozitiva a serviciului orientat catre altii, aceste cauze vizeaza aducerea bunastarii materiale, afective, mentale si spirituale in propria viata si in vietile cat mai multor fiinte, prin demersurile si eforturile personale intreprinse in scopul manifestarii la scara sociala a bunastarii.

Drept urmare, dupa o astfel de lectura nu mai esti omul de dinaintea ei. Ai devenit una dintre persoanele in masura sa contribuie la transformarea in bine a situatiei generale, acumuland, pe cale de consecinta, si o RESPONSABILITATE in acest sens. Ce inseamna aceasta RESPONSABILITATE? Inseamna ca daca o greseala e facuta in necunostinta de cauza, ea poate fi considerata un fapt scuzabil, in timp ce greseala facuta atunci cand deja cunosti dedesubturile unei probleme - dar alegi sa nu tii cont de ele - nu mai e o greseala, ci o alegere. In acest Univers esti LIBER SA ALEGI dar nu esti liber de CONSECINTELE ALEGERILOR tale. Prin urmare poti ALEGE sa-ti continui viata ca si pana acum, pretinzand ca intalnirea ta cu aceasta informatie nu s-a intamplat niciodata si nu conteaza, sau poti ALEGE sa depui eforturi conform noilor intelegeri dobandite, contribuind decisiv la o noua stare de fapt. Contributia ta este despre iesirea din intuneric la lumina a unei lumi intregi. Intr-un astfel de context, cel mai mic pas in directia corecta poate sa devina cel mai mare pas al existentei tale!

 

Satanele planetei sunt reflexia unui nivel al sinelui nostru intruchipind realitatile noastre interioare si exterioare nelamurite de vreme, care ne provoaca sa evoluam prin intelegeri tot mai rafinate si prin asumarea unor alegeri tot mai bine constientizate. Ei sunt pentru noi propria noastra umbra, partea noastra obscura care se pierde in intuneric si care prin asta ne pune vesnic in dificultate, confruntandu-ne cu tot ce nu am vrut si nu vrem sa confruntam. Atata timp cat umbra noastra ramane ascunsa, nelamurita, neinaltata, satanismul va ramane si el ascuns si isi va continua controlul nevazut, prin mecanisme complet straine perceptiei omenesti nedezvoltate. Recunoscind insa latura intunecata a proceselor care ne impacteaza existenta, infruntind-o si transformand-o, exponentii curentului satanic planetar vor fi demascati şi vom realiza cu totii jocul lor murdar, contracarandu-l de la radacina. Cu cat negam aceasta latura intunecata si provocaile pe care ea ni le adreseaza, cu atat mai mult vom suporta consecintele negarii ei, caci acestea sunt regulile jocului. Cu cat ignoram si reprimam, cu atat mai puternice si mai neplacute pe termen lung vor fi limitarile si constrangerile. Este o chestiune de alegere, de implicare si de inaltare.

Elita intunecata a lumii stie ca timpul sau se va sfarsi curand. Atunci cand raul entitatii masonice internationale va fi ajuns in punctul critic admisibil, structura va fi distrusa din interior. Aceasta este o lege a firii. Puterea secreta a Francmasoneriei poarta in ea germenii propriei sale distrugeri, iar germenii au incoltit deja. E momentul sa grabim acest proces, hranindu-l cu propria noastra participare la tot ce inseamna o noua viata, inca o data si de la inceput, purtatoare de merite si de armonie in gand-cuvant-fapta!

 

NOTA. Sinteza despre istoria faptelor masonice inclusa in acest material a fost posibila gratie contributiei nepretuite a cercetatorului Juri Lina la documentarea informatiilor continute in arhivele nationale ale mai multor tari, despre care vorbeste in cartile sale de referinta "Sub semnul Scorpionului" si "Arhitectii inselaciunii". Cu multumire si recunostinta!


 


Comentarii (4)

COMENT. #1 - Daniela

Va felicit pentru tot ceea ce ati scris iar titlul este foarte inspirat! Avem nevoie de asa ceva ca de aer, trebuie sa resuscitam de-a dreptul omenirea, desi e greu sa rupem panza de paianjen care e tot mai groasa.

08/16/2017 - 01:18

 

COMENT. #2 - Eduard

Iti multumesc pentru receptivitate! Primul pas al resuscitarii este informarea, dupa care practicarea binelui concomitent cu iesirea de sub sclavia economica a guvernelor si a bancilor. In acest sens iti recomand urmatorul studiu despre puterea contractelor de a face si desface lucruri in aceasta lume si realitate:

2. Informativ - http://www.fiintasuverana.ro/
2. Interactiv - https://www.facebook.com/groups/590433947821694/

08/16/2017 - 14:56

 

COMENT. #3 - Mihaela Ciobanu

Iti sunt recunoscatoare pentru acest site minunat pe care il consider un dar si o sansa pentru oameni de a renaste. Cautam raspunsuri legate de industria muzicii si filmului si intamplator am gasit acest site. Tu meriti din plin sa vezi cum Binele invinge. Sper sa pot prinde si eu acel timp.

05/22/2022 - 11:41

 

COMENT. #4 - Eduard

Iti multumesc pentru validarile si confirmarile pe care mi le transmiti aici si pe celelalte pagini, in sensul in care munca mea reprezinta un reper pentru acei oameni care nu se multumesc cu maruntisuri si nu se hranesc din balast informational. Urmeaza lucruri inca si mai frumoase, la care lucrez din greu. Iti sugerez sa arunci o privire (si) pe: www.FiintaSuverana.ro

Mult succes in procesul de autorealizare care, dincolo de calitatea intelegerilor pe care trebuie sa le dobandim si a contributiilor pe care trebuie sa ni le aducem, este unul extrem de personal!

05/22/2022 - 19:24

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 Asumarea - practica spirituala si sursa de putere 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 Ajutorul primit, consecinta spirituala a celui oferit 


Din invataturile altora..


"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."~ Michael J. Scofield

- "Pestera în care îti este frica sa intri ascunde comoara pe care o cauti.” ~ Joseph Campbell

- "Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."~ Michael J. Scofield

- "Timpul este suficient pentru oricine îl foloseste." ~ Leonardo Da Vinci

- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

- "Cei slabi nu pot sa ierte, iertarea este atributul celor puternici." ~ Mahatma Gandhi

- "Poti sa prostesti unii oameni tot timpul sau toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul." ~ Abraham Lincoln

- "E necesar sa deprinzi un nou mod de a gandi pentru a manifesta un alt mod de a fi."
~ Mariane Williamson

- "Cel mai mare esec nu este faptul ca ai gresit, ci acela ca nu ai incercat." ~ Leon Adama

- "A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala." ~ Andrei Plesu

- "Inca de la nasterea pe aceasta planeta multi dintre noi suntem conditionati sa credem ca menirea noastra este sa ne sacrificam, sa devenim martiri, sa simtim durere in timp ce altcineva se simte bine prin mijlocirea durerii noastre. Cand insa ajungem sa ne percem pe noi la fel de importanti ca pe oricine altcineva, cand ajungem sa ne oferim atat noua cat si altora dragostea si respectul la care visam, atunci toata viata noastra va fi despre dragoste si respect."
~ Lyssa Royall

- "Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "Opusul dragostei nu este ura, este indiferenta. E apatia. Este sa nu-ti pese catusi de putin."
~ Leo Buscaglia

- "Exemplul personal nu este principalul lucru care ii capaciteaza pe altii, este singurul lucru care o poate face. El reprezinta diferenta dintre a avea o idee despre cale si a merge pe cale.''
~ Albert Schweitzer

- "Religia reprezinta credinta oarba in experienta altcuiva. Spiritualitatea inseamna sa ai propria ta experienta." ~ Deepak Chopra

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat."~ Melanie Joy

- "Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa il cuceresti!"
~ Prof. Dr. Ana Aslan

- "Iubirea o lasi sa arda pana la capat, ca o lumanare. Nu o stingi brusc daca vrei sa ai sufletul impacat." ~ Ileana Carstea

- "Un om trebuie sa fie suficient de matur ca sa-si recunoasca greselile, destul de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte!"~ Alphonse Allais

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse." ~ Martin Luther King

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Lucrurile de care esti cu adevarat pasionat nu sunt intamplatoare, ele sunt chemarea ta."
~ Fabienne Frederickson

- "Nu cauta maretia. Cauta adevarul si le vei gasi pe amandoua." ~ Horace Mann

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

- "Grosolania este imitarea puterii de catre persoanele slabe." ~ Eric Hoffer

- "Omul intelept nu spune tot ce gandeste dar ce spune, gandeste." ~ Aristotel

- "Nu exista revelatie mai profunda a sufletului unei societati decat felul in care isi trateaza copiii." ~ Nelson Mandela

- "Intotdeauna pare imposibil, pana cand se intampla." ~ Nelson Mandela

- "Adevarata ignoranta nu este absenta cunoasterii ci refuzul de a o dobandi."
~ Karl Popper

- "Totul se schimba atunci cand incepi sa emiti propria ta frecventa de ganduri, mai degraba decat sa o absorbi pe a celorlalti, cand incepi sa amprentezi Universul cu propriile intentii, mai degraba decat sa fii amprentat de tot ce este in jur." ~ Barbara Marciniak

- "Fara deviere de la norma lucrurilor, progresul nu este posibil." ~ Frank Zappa

- "Infruntarea adevarului este o munca grea. Adevarul te va elibera, dar mai intai trebuie sa induri suferinta nasterii sale."
~ Iyanla Vanzant

- "O lume diferita nu poate fi construita de oameni indiferenti." ~ Peter Marshall

- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Avem nevoie de o revolutie globala. Dar aceasta trebuie sa fie o revolutie a constiintei."
~ John Kennedy

- "Singuratatea nu inseamna sa nu ai oameni in jurul tau. Inseamna sa nu ai cu cine sa impartasesti lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine." ~ Carl Jung

- "Raiul pe Pamant este o alegere pe care o avem de facut, nu un loc pe care il avem de gasit."
~ Wayne Dyer

- "Viata ta este mesajul tau catre lume. Ai grija sa fie unul inspirat." ~ Lorrin L. Lee

- "Cat timp exista abatoare, vor exista razboaie, campuri de lupta si sange varsat."
~ Leo Tolstoy

- "Integritatea inseamna sa actionezi corect si moral chiar si atunci cand nimeni nu este atent la ce faci." ~ C. S. Lewis

- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

- "Sufletele mari au vointa, cele slabe au doar dorinte."~ Proverb Chinezesc

- "Viata este cel mai dificil examen. Multi il pica pentru ca incearca sa-i copieze pe altii. Ei nu stiu ca fiecare are in fata propriul lui set de intrebari si probleme." ~ intelepciune contemporana

- "O intindere uriasa de apa nu poate scufunda un vapor atata timp cat nu patrunde in interiorul vaporului. In mod asemanator, negativitatea unei lumi intregi nu te poate dobori atata timp cat veghezi si nu o lasi sa patrunda in interiorul tau." ~ intelepciune contemporana

- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Adevarul este rezervat acelora care au curajul sa puna la indoiala toate lucrurile despre care au fost invatati." ~ intelepciune contemporana

- "Alcoolul nu este raspunsul la nici o intrebare. El doar te face sa uiti intrebarile."
~ intelepciune contemporana

- "Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "Uita-te in oglinda. Aceasta este singura ta concurenta." ~ intelepciune contemporana

- "Nu ai nevoie de religie pentru a-ti construi moralitatea. Daca nu esti o persoana morala, atunci duci lipsa de compasiune si empatie, nu de religiozitate."
~ intelepciune contemporana

- "Cele 3 principii de baza ale dinamicilor de viata tridimensionala:
1 - Ceea ce credem, manifestam.
2 - Ceea ce simtim, atragem.
3 - Ceea ce intreprindem, devenim."

~ intelepciune contemporana

- "Esti ceea ce alegi sa devii." ~ Carl Jung

- "5 pacate capitale: bogatie fara munca, placere fara constiinta, ratiune fara emotie, politica fara principii, comert fara moralitate."
~ Mahatma Ghandi

- "Omul obisnuit se adapteaza lumii. Omul exceptional persevereaza in incercarea de adaptare a lumii la el insusi."
~ George Bernard Shaw

- "Experienta nu este ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."
~ Aldous Houxley

- "Evita sa grabesti lucrurile care au nevoie sa creasca." ~ intelepciune contemporana

- "In viata obtii ceea ce ai curajul sa ceri."
~ Oprah Winfrey

- "Tot ce trebuie sa decidem este ce sa facem cu timpul care ni s-a dat." ~ J. R. Tolkien

- "Incepe de unde esti. Foloseste ceea ce ai. Fa ceea ce poti." ~ intelepciune contemporana

- "Cand te duci seara la culcare
Si-ti pui o mana sub obraz
Sa te intrebi cu-ngrijorare
Ce am facut eu oare azi?

O zi trecuta fara fapte
Care sa-ti fi ramas in minte,
In viata ta e ca o noapte
Sau ca un basm fara cuvinte.

E ca si cum n-ai fi trait
Si ti-ai pierdut o zi din viata,
Si soarele s-ar fi oprit
Cazut in somn de dimineata."

~ Demostene Botez

- "Educatia nu inseamna memorarea faptelor ci mai degraba antrenamentul mintii sa gandeasca." ~ Albert Einstein

- "Daca nu poti sa gasesti un grup a carui constiinta se potriveste cu a ta, creeaza tu grupul." ~ Neale Donald Walsch

- "Colectioneaza momente, nu lucruri."
~ intelepciune contemporana

- "Oamenii care stralucesc din interior nu au nevoie de lumina reflectoarelor."
~ intelepciune contemporana

- "Dincolo de orice greutati, fii eroul vietii tale, nu victima!" ~ intelepciune contemporana

- "Cand repeti de mai multe ori o greseala, nu mai este o greseala, e o alegere."
~ Paulo Coelho

- "A putea sa fii singur este esential pentru a putea fi impreuna cu altcineva. Cand am invatat sa fim singuri, putem fi cu altii fara a-i folosi pe post de surogate pentru singuratatea noastra."
~ Bell Hooks

- "Nu ai idee cat de puternic poti fii pana cand a fi puternic nu devine singura optiune disponibila."
~ Bob Marley

- "Daca nu-ti place un lucru, schimba-l. Daca nu-l poti schimba, schimba-ti atitudinea!"
~ Maya Angelou

- "Adesea oamenii urasc adevarul. Din fericire, adevarului nu-i pasa."
~ Larry Winget

- "Secretul vietii este sa fii complet angajat in ceea ce traiesti aici si acum. Si in loc sa numesti asta munca, sa realizezi ca este joc."
~ Alan Watts

- "Atunci cand consideri ca ai terminat de invatat, incepi sa mori." ~ Albert Einstein

- "Nu limita un copil la propria ta viziune si intelegere. Caci v-ati nascut in vremuri diferite."
~ Rabindranath Tagore

- "Scuzele sunt hotul ce-ti fura timpul. Fixeaza-ti obiectivele, accepta responsabilitatea si actioneaza!" ~ intelepciune contemporana

- "Doar atunci cand un tantar iti aterizeaza pe testicole realizezi ca exista intotdeauna o cale de solutionare a problemelor fara violenta!"
~ intelepciune contemporana

- "Doar pentru ca cineva te doreste, asta nu inseamna ca te si valorizeaza!"
~ intelepciune contemporana

- "Ori de cate ori ajungi sa te regasesti de partea unei majoritati, e timpul sa te opresti si sa reflectezi!" ~ Mark Twain

- "Ochiul sesizeaza doar ceea ce mintea e capabila sa priceapa."
~ intelepciune contemporana

- "Traim cu totii sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont!" ~ Konrad Adenauer

- "A creste doar cantitativ si nu calitativ este ideologia celulelor canceroase."
~ Edward Abbey

- "Drumurile dificile conduc adesea la destinatii mirifice!" ~ intelepciune contemporana

- "Toti avem potential, dar dobandirea abilitatilor aferente potentialului necesita munca grea!"
~ Michael Jordan

- "Sensul vietii este sa dai vietii un sens."
~ intelepciune contemporana

- "De ce ai mai vrea sa traiesti daca nici macar nu INCERCI sa realizezi ceva semnificativ?"
~ John Green

- "Acorda atentie lucrurilor aparent lipsite de importanta pentru ca intr-o buna zi e posibil sa te uiti in urma si sa realizezi cat de importante au fost de fapt!"
~ intelepciune contemporana

- "Prietenii sunt acei oameni rari care te intreaba ce mai faci, dupa care asteapta sa auda raspunsul."
~ intelepciune contemporana

- "Un profesionist este un amator care nu a renuntat!" ~ intelepciune contemporana

- "Fii curajos si incearca sa confrunti lucrurile intr-un mod care te inspaimanta oarecum!"
~ Holley Gerth

- "Daca ti s-a dat un vis, ti s-au dat si sanse sa il implinesti!" ~ Irina Binder

- "Scopul vietii nu este acela de a fi doar fericit! Este despre a fi util, despre a fi un om de onoare, despre a fi intelept si despre a schimba ceva in bine pentru ca tu ai trait!" ~ Neale Walsch

- "Averea nu il schimba pe om, doar il demasca!" ~ proverb chinezesc

- "O afacere care nu produce altceva decat bani este o afacere mediocra!" ~ Henry Ford

- "Acolo unde cei infranti vad bariere, invingatorii zaresc trambuline." ~ Robert Brault

- "Asociaza-te cu cei aflati in aceeasi misiune ca tine!" ~ intelepciune contemporana

- "Fericirea din viata ta depinde de calitatea gandurilor tale." ~ Marcus Aurelius

- "Cei mai buni profesori sunt aceia care iti indica incotro sa te uiti dar nu-ti spun si ce anume sa vezi." ~ Alexandra Trenfor

- "Traditia? Doar pentru ca ai facut un lucru de nenumarate ori in acelasi fel, nu inseamna ca nu este incredibil de stupid!"
~ intelepciune contemporana

- "Faptele nu inceteaza sa existe doar pentru ca sunt ignorate." ~ Aldous Huxley

- "Daca ai curajul sa spui ADIO, viata te va recompensa cu un nou INCANTAT DE CUNOSTINTA!" ~ Paulo Coelho

- "Iubirea de tara este un lucru extraordinar! Totusi de ce s-ar opri iubirea la granita?"
~ Pablo Casals

- "Daca nu lupti pentru ceea ce vrei, atunci meriti ceea ce ai!" ~ J. Maxwell

- "Intentia ta poate schimba realitatea in cazul in care este acordata cu sufletul tau."
~ Martin Soulreader

- "Ar fi perfect posibil sa examinam totul din punct de vedere tehnico-stiintific, insa atunci viata noastra nu ar mai avea nici un motiv de a mai exista in forma in care o cunoastem azi. Ar fi ca si cum am descrie o simfonie a lui Beethoven ca variatia presiunii unei unde si o strangere de mana ca un contact dintre doua suprafete cu proprietati diferite. Doar pentru atat, insa, nu am avea nevoie sa fim oameni. Ar fi de ajuns sa existam ca unde si suprafete."
~ intelepciune contemporana

- "Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat intemeietorul civilizatiei." ~ Sigmund Freud

- "Razboiaele religioase sunt in esenta omoruri in masa comise de indivizi straduindu-se sa-si demonstreze unii altora care din ei are cel mai bun prieten imaginar!"
~ Napoleon Bonaparte

- "Nu trai acelasi an de 75 de ori, considerand asta viata!" ~ Robin Sharma

- "Aceia care sunt vii traiesc intr-o stare de continua uluire!" ~ Buddha

- "O inima calda intr-o lume rece este o dovada de putere si nu de slabiciune!"
~ Katherine Henson

- "Un stil de viata sanatos nu este doar despre ce mananci, ci si despre ce informatii ajungi sa integrezi la nivel emotional, mental, spiritual."
~
Shamala Tan

- "Un dragon nu si-ar tatua niciodata un cocalar. Invers se intampla cu regularitate."
~ intelepciune contemporana

- "Niciodata sa nu renunti la un vis din cauza timpului necesar pentru a-l duce la indeplinire. Timpul va trece oricum."
~ Earl Nightingale

- "Pentru a stabili daca ceva este uman sau nu, stabileste mai intai daca lucrul respectiv ti-ar placea sa-ti fie facut tie." ~ Andrea Kladar

- "Nici o minte geniala nu a existat vreodata fara un dram de nebunie." ~ Aristotel

- "Iti mai aduci aminte cand ai facut ultima data ceva pentru prima data?"
~ intelepciune contemporana

- "Uneori cel mai mic pas facut in directia corecta devine cel mai mare pas al existentei tale."
~ intelepciune contemporana

- "Rabdarea nu este despre cat de mult esti dispus sa astepti, ci despre cat de bine te comporti in toata aceasta asteptare."
~ intelepciune contemporana

- "Intotdeauna exista un mic adevar in fiecare AM GLUMIT, putina cunoastere in fiecare NU STIU, un pic de emotie in fiecare NU-MI PASA si putina durere in fiecare SUNT BINE."
~ intelepciune contemporana

- "Consideri ca aventura este periculoasa? Incearca rutina. Este letala." ~ Paulo Coelho

- "N-o sa ajungi vreodata la destinatie daca te opresti sa arunci cu pietre in fiecare caine care latra pe marginea drumului."
~
Winston Churchill

- "Sa-ti cunosti propriul intuneric este cea mai buna metoda de a te descurca in intunericul altora." ~ Carl Jung

- "Nu poti trece oceanul daca nu ai curajul sa pierzi din vedere tarmul."
~ intelepciune contemporana

- "Copiii au nevoie de doua lucruri: de radacini si aripi." ~ intelepciune contemporana

- "Ceea ce vedem este adesea doar o mica parte din ceea ce se intampla de fapt."
~ intelepciune contemporana

- "Nu bagajul te doboara, ci felul in care il cari."
~ Lena Horne

- "Cand simti ca vrei sa renunti, gandeste-te ce te-a facut sa incepi."
~ intelepciune contemporana

- "Mediocrii sunt usor de identificat. Ei nu admira, nu aproba, nu incurajeaza, ci doar neaga, refuza si contesta." ~ Octav Bibere

- "Nimic nu dispare pana cand nu ne invata ceea ce avem nevoie sa stim."
~ Pema Chodron

- "Consideri ca esti prea mic pentru a face o diferenta in aceasta lume? Atunci incearca sa dormi in camera cu un tantar."
~ intelepciune contemporana

- "A intelege sarcasmul este semnul unei minti sanatoase si treze."
~ intelepciune contemporana

- "Cea mai buna cale de a prezice viitorul este aceea de a-l crea." ~ Abraham Lincoln

- "Refuza sa-ti cobori standardele doar pentru a te adapta celor ce refuza sa si le ridice pe ale lor."
~ intelepciune contemporana

- "Cea mai saraca persoana din lume este persoana fara un vis."
~ intelepciune contemporana

- "Dificil nu este sa mergi inainte. Dificil este ce lasi in urma."
~ intelepciune contemporana

- "Lasa lumea sa stie de ce esti aici si fa-o cu pasiune!" ~ Wayne W. Dyer

- "A fi in stare sa gandesti despre cum gandesti este un semn de inalta inteligenta."
~ intelepciune contemporana

- "Respectul este castigat. Onestitatea este apreciata. Increderea este cultivata. Loialitatea este returnata."
~ intelepciune contemporana

- "A fi tolerant nu inseamna sa impartasesti convingerile altuia. Inseamna sa recunosti dreptul altcuiva de a se increde in propria constiinta si de a i se supune acesteia."
~ intelepciune contemporana

- "Daca treci prin iad, nu te opri."
~ Winston Churchill

- "Cand bate vantul schimbarii, unii oameni construiesc ziduri, altii construiesc mori de vant." ~ proverb chinezesc

- "EU SUNT.. = doua dintre cele mai puternice cuvinte. Caci ceea ce adaugi dupa ele este ceea ce iti defineste realitatea."
~ intelepciune contemporana

- "Lumea este plina de lucruri magice, asteptand in tacere ca simturile noastre sa le descopere."
~ W. B. Yeats

- "Mii de lumanari pot fi aprinse de la o singura lumanare si viata acelei lumanari nu va fi scurtata. Nici fericirea nu este stirbita de impartasirea ei." ~ Buddha

- "O doamna adevarata nu pretinde, multumeste. Un barbat adevarat nu promite, infaptuieste."
~ intelepciune contemporana

- "Nimic din ce este maret nu poate fi posedat. Tendinta de a poseda este unul din cele mai neinspirate lucruri pe care omul incearca sa le faca." ~ Osho

- "Durerea este aceeasi pentru toate creaturile. De ce cred unii oameni ca durerea lor este diferita?" ~ intelepciune contemporana

- "Rasa, religia, mandria etnica si nationalismul nu fac altceva decat sa te invete cum sa urasti anticipat oameni pe care nu i-ai intalnit niciodata." ~ intelepciune contemporana

- "Nu astepta judecata de apoi. Ea are loc in fiecare zi." ~ Albert Camus

- "Disciplina inseamna sa alegi intre ce-ti doresti acum si ce-ti doresti cel mai mult."
~ intelepciune contemporana

- "Inainte ca o revolutie sa inceapa in strada, ea trebuie sa se petreaca in minte."
~ intelepciune contemporana

- "Valoarea nu rezida in lucruri. Valoarea se afla in oameni. Atunci cand iubim lucruri care nu ne pot iubi inapoi - bani, masina, casa, prestigiu - cautam intelesurile vietii acolo unde ele nu pot fi gasite." ~ Marianne Williamson

- "Un om care se teme de suferinta, sufera deja de pe urma temerilor sale."
~ Michel de Montaigne

- "Coincidenta este modul in care Dumnezeu se implica ramanand anonim."
~ Albert Einstein

- "Singura raspundere adevarata este fata de propriul tau potential, fata de propria ta inteligenta si constienta, fata de actiunea conforma cu ele." ~ Osho

- "O barca este in siguranta in port. Totusi nu pentru asta au fost facute barcile."
~ intelepciune contemporana

- "In viata nu trebuie neaparat sa ai carti bune, ci sa joci bine cartile pe care le ai."
~ Josh Billings

- "In loc sa-ti planifici urmatoarea vacanta, poate ar fi mai bine sa-ti planifici o viata din care sa nu mai simti nevoia sa evadezi."
~ Seth Godin

- "Daca nu-ti place sa vezi poze cu atrocitati si abuzuri savarsite pe animale, este nevoie sa contribui la stoparea atrocitatii, nu a pozelor."
~ Johnny Depp

- "Istoric vorbind, cele mai teribile lucruri - razboiul, genocidul si sclavia - sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii."
~ Haward Zinn

- "Pune-te in locul animalelor exploatate, incearca sa vezi lumea prin ochii lor, sa simti ceea ce ele simt, si vei intelege de ce este atat de mare nevoie de tine!"
~ intelepciune contemporana

- "Inteligentii educati = lanseaza idei; inteleg, vad, gandesc cu propriul creier; se raporteaza critic la lume si la ideile altora; au repere culturale, un sistem de valori, fac apel la canoane si autoritate in mod justificat, fie doar si pentru a da cu ele de pamant; cand se intampla sa mai fie si ireverentiosi, vorbim de acei norocosi pe care nici macar scoala n-a reusit sa-i strice."
~ intelepciune contemporana

- "Faptul de a fi consumatori de carne distruge mediul inconjurator pentru ca solicita mult teren si multa apa, genereaza extrem de multa materie toxica reziduala, precum si abuzuri ingrozitoare savarsite asupra celor mai multe dintre animale! Solutia alternativa a proteinelor sintetizate din plante si preparate in asa fel incat sa poata fi consumate ca substituenti ai carnii de animal de o aceeasi calitate nutritiva si cu acelasi gust dar fara efectele secundare ale consumului de carne animala, este un domeniu care ar putea schimba felul in care arata lumea azi."
~ Bill Gates

- "Daca oamenii sunt buni doar de frica unei pedepse sau in speranta unei rasplati, atunci sunt cu adevarat o adunatura jalnica!"
~ Albert Einstein

- "Meritul nerecompensat descalifica o lume intreaga, recompensa nemeritata o ucide! Avem nevoie de radacini si de aripi deopotriva, de merite si de recunoasterea lor ca sa cladim universuri intregi!"
~ intelepciune contemporana

- "Nu-ti pierde timpul batand intr-un perete cu speranta ca il vei transforma intr-o usa!"
~ Coco Chanel

- "Crescatoriile de animale si abatoarele constituie cea mai mare cruzime de care omul este capabil! Acestea sunt, de fapt, lagare de concentrare in care fiinte sensibile isi irosesc vietile in privatiuni totale, de lumina, aer curat, ingrijre medicala, spatiu in care sa se miste sau posibilitatea de a trai in comunitati portivite pentru nevoile lor. Suferinta le este atat de intensa de la nastere pana la moarte, incat dincolo de aceasta nu mai exista decat nebunia care se instaleaza implacabil ca si consecinta a nenumaratelor abuzuri la care animalele sunt supuse. Mintile animalelor sunt pur si simplu strivite de atata trauma!"
~ Norm Phelps

- "Lucrurile rele nu se vad in vremurile bune. Pană la urma tot la reflux iti dai seama cine inoata dezbracat." ~ Warren Buffet

- "Multi vad ceea ce pare a fi, dar putini inteleg ceea ce este." ~ Machiavelli

- "Daca vrei sa-ti masori bogatia, incepe cu toate calitatile pe care le ai si pe care banul nu le poate cumpara." ~ intelepciune contemporana

- "Nimeni nu detine cheia magica a succesului, dar cheia sigura a esecului este sa incerci sa multumesti pe toata lumea!"
~ Bill Cosby

- "In momentele de fericire savurezi muzica. In momentele de tristete intelegi versurile."
~ Frank Ocean

- "Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara consimtamantul tau."
~ Eleanoor Rosvelt

- "Oamenii indeajuns de nebuni ca sa creada ca pot schimba lumea sunt si cei care o fac."
~ Steve Jobs

- "Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in starea de a le face."
~ Constantin Brancusi

- "E imposibil! - a urlat MANDRIA,
E riscant! - a spus EXPERIENTA,
Nu are sens! - a completat RATIUNEA,
Incearca! - a soptit INIMA."


~ intelepciune contemporana

- "Toti oamenii isi pot depasi conditia si pot dobandi succesul daca sunt pasionati de ceea ce fac si dedicati cauzei lor."
~ Nelson Mandela

- "Reusitele marete implica adesea si riscuri marete." ~ Dalai Lama

- "Dacă un om face tot ce-i sta in putere, ce altceva i se mai poate cere?"
~ George S. Patton

- "Cand va fi sa mori, nu te gandi la intunericul dinainte, ci la acea lumina pe care o lasi in urma ta! Si te vei stinge cu zambetul pe buze."
~ Nicolae Iorga

- "Unuia care se plangea ca nu exista oameni intelepti, Empedocle i-a spus: trebuie sa fii intelept ca sa poti recunoaste un intelept."
~ Empedocle

- "Nu exista viata mai pustie decat a celui care n-a iubit niciodata nimic de frica faptului ca intr-o zi ar putea pierde tot." ~ Octavian Paler

- "Nu ridica vocea, imbunatateste-ti argumentele!"
~ intelepciune contemporana

- "Aminteste-ti ca neprimind ceea ce iti doresti este uneori spre binele tau."
~ intelepciune contemporana

- "Nu vei fi niciodata fericit daca te vei intrista fiindca altcineva este mai fericit decat tine."
~ Seneca

- "In regatul iubirii nu exista competitie intre fiinte; nu exista posesivitate si nici control."
~ intelepciune contemporana

- "Intelege bine regulile ca sa stii cum sa le incalci eficient." ~ intelepciune contemporana

- "Mai intâi instruieste-te singur, apoi vei primi invatatura de la altii."
~ Johann Wolfgang Goethe

- "Daca s-ar baza toti pe premiza ca lucrurile unanim acceptate sunt si adevarate, nu ar mai exista speranta de progres."
~ intelepciune contemporana

- "Cel care sta la umbra azi, este cel care a plantat un copac mai demult."
~ Warren Buffett

- "O atmosfera placuta in casa ta este fundatia vietii tale." ~ intelepciune contemporana

- "Daca doi oameni sunt de acord in toate privintele, poti fi sigur ca doar unul dintre ei gandeste." ~ intelepciune contemporana

- "Lenea reprezinta obiceiul frecvent de a te odihni inainte de a fi obosit."
~ Jules Renard

- "Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." ~ Nicoale Iorga

- "Frumusetea fara inteligenta este precum o capodopera pictata pe un servetel."
~ intelepciune contemporana

- "Cine promite foarte greu, indeplineste aproape sigur." ~ Jean Jaques Rousseau

- "O jumatate de adevar este o minciuna intreaga." ~ Ed Cole

- "In principal sunt doar doua greseli pe care poate ajunge sa le faca cel aflat pe drumul catre adevar: prima este sa nu mearga pana la capat, a doua este sa nu inceapa." ~ Buddha

- "Marimea audientei tale nu conteaza. Continua sa faci bine ceea ce faci."
~ intelepciune contemporana

- "Traieste viata cu integritate si da-i un sens. Cand vei imbatrani, te vei gandi la viata ta si o vei putea savura pentru o a doua oara."
~ Dalai Lama

- "Daca esti in cautarea persoanei care-ti poate schimba viata, priveste-te in oglinda!"
~ Roman Price

- "Acceptand riscul in ceea ce intreprinzi, daca vei castiga, vei fi mai fericit, daca vei pierde, vei fi mai intelept." ~ intelepciune contemporana

- "Imagineaza-ti ca intr-o zi va trebui sa explici animalelor din crescatorii si abatoare de ce sunt acolo, traind mizerabil de la nastere pana la moarte. Ce le vei spune?"
~ intelepciune contemporana

- "Odata ce te conformezi, odata ce ajungi sa faci lucruri doar pentru ca ceilalti le fac la randul lor, letargia iti acapareaza talentul si iti nimiceste puterea sufletului." ~ Virginia Woolf

- "Educatia predata in actualul sistem de invatamant se face pentru a-i transforma pe oameni in producatori si consumatori, nu in indivizi liberi si fiinte cu adevarat ganditoare."
~ Jose Luis Sampedro

- "Plictiseala lungeste ziua si scurteaza viata."
~ Tudor Musatescu

- "Timpul este cel care previne ca totul sa se petreaca instantaneu." ~ Albert Einstein

- "Oamenii care nu se predispun sa infranga minciuna, ignoranta si nedreptatea, au hotarat sa nu se mai gandeasca la ele in speranta ca astfel se vor simti bine. " ~ Blaise Pascal

- "Excesul e primejdios in orice domeniu: in avantare ca si in infranare, in rispa ca si in cumpatare." ~ Voltaire

- "Zgarcitii aduna ca si cand ar trai vesnic, risipitorii cheltuie ca si cand ar muri maine."
~ Aristotel

- "Pantoful care i se potriveste unei persoane o strange pe alta. Nu exista reteta de viata care sa se potriveasca perfect de la un individ la altul."
~ Carl Jung

- "Uneori platim greu pentru lucrurile pe care le primim fara efort." ~ Albert Einstein

- "E trist sa vezi cum patriotismul inseamna adesea dusmanirea propriilor semeni."
~ Voltaire

- "Este nostima usurinta cu care oamenii rai cred ca toate le vor iesi bine." ~ Victor Hugo

- "Totul este imposibil atunci cand nu incerci."
~ intelepciune contemporana

- "Cel mai curajos lucru este sa gandesti singur."
~ Coco Chanel

- "Infidelitatea este comoda. Oricine o poate practica. De aceea nu are nici o valoare. E infinit mai greu sa fii onest, sa confrunti, sa lupti."
~ Octavian Paler

- "Norocul e ca un rasarit. Daca astepti prea mult, il pierzi." ~ William Arthur Ward

- "Nu poti impinge pe nimeni sa urce o scara daca nu este dispus sa o urce singur."
~ Andrew Carnegie

- "Nici un lucru maret nu a fost vreodata realizat fara entuziasm." ~ Ralph Waldo Emerson

- "Darnicia nu sta in a da mult, ci in a da la timp." ~ La Bruyere

- "Cele mai frumoase vise le ai atunci cand esti treaz!" ~ intelepciune contemporana

- "Oamenii, in numar foarte mare, nu-si cunosc adevarata lor putere!"
~ intelepciune contemporana

- "Emotiile sunt informatie. Stiu ce simt. Pot sa exprim asta. Imi aleg reactiile in loc de a ma lasa posedat de ele!"
~ intelepciune contemporana

- "Opreste-te din a te mai arunca in flacari pentru omul care sta pe margine uitandu-se relaxat cum te arzi."
~ intelepciune contemporana

- "Este fantastic sa te intorci intr-un loc care a ramas neschimbat ca sa iti dai seama cat de mult te-ai schimbat tu." ~ Nelson Mandela

- "A fi puternic este asemanator cu a fi o doamna. Daca trebuie sa convingi oamenii ca esti, inseamna ca nu esti."
~ Margaret Teacher

- "Doar cei care s-au ajutat singuri stiu cum sa ii ajute pe altii." ~ George Bernard Shaw

- "Fii iubirea pe care nu ai primit-o niciodata." ~ intelepciune contemporana

- "Si-oricat de-ngusta o fi calea,
Oricate piedici m-or lovi din greu,
Eu sunt stapanul sortii mele
Sunt capitanul sufletului meu.."


~ intelepciune contemporana

- "Nu exista o tara pentru care sa port un razboi. Tara mea este acest Pamant. Sunt un cetatean al planetei." ~ Eugene Debs

- "Cei mai multi oameni nu vor sa stie adevarul. Ei vor doar asigurari ca ceea ce isi imagineaza ca stiu este adevarul."
~ intelepciune contemporana

- "Curata campul ca sa aiba loc sa coboare ingerii." ~ Nichita Stanescu

- "In loc sa-i cumperi copilului tau tot ce-ai fi vrut sa ai candva si n-ai avut, invata-l tot ce-ai fi vrut sa stii si n-ai stiut!"
~ intelepciune contemporana

- "Inteligenta, implicare, consecventa, determinare, bun simt, bun gust, preocupare pentru schimbare. Cu aceste ingrediente poti ajunge sa construiesti oriunde, oricand, oricat."
~ intelepciune contemporana

- "Inaintea mea - cararea -
kilometru dupa kilometru,
secole dupa secole,
se intinde alba...
iar drumul,
in panta imperceptibila,
urca mereu."

~
Jiddu Krishnamurti

- "Locul nasterii: planeta Pamant. Rasa: umanitatea. Politca: libertatea. Religia: compasiunea." ~ intelepciune contemporana

- "Oamenii inteligenti tind sa aiba mai putini prieteni decat oamenii obisnuiti. Cu cat esti mai inteligent, cu atat mai selectiv devii cu timpul."
~ Nikola Tesla

- "Care este diferenta intre TE PLAC si TE IUBESC? Cand iti place o floare, o rupi. Cand iubesti o floare, o uzi zilnic."
~ intelepciune contemporana

- "Niciodata sa nu iei lumea fix asa cum e. Indrazneste sa o o privesti asa cum ar putea fi."
~ Dr. Harold Winston

- "Exista o categorie speciala de surzi: aceia care nu vor sa auda decât ce cred ei."
~
Tudor Musatescu

- "O furnica nu poate rasturna un munte, dar îl poate muta din loc incet, bucata cu bucata."
~
Marin Preda

- "Nu avem voie sa fim spectatori la ce ni se intampla." ~ Dan Puric

- "Valoarea unui lucru creşte proporțional cu dificultatea de a-l dobandi." ~ Thomas Mann

- "Scopul unei glume nu este acela de a degrada o fiinta umana, ci de a-i aminti ca ea este deja degradata." ~ George Orwell

- "Pentru a fi mare, e nevoie de munca in proportie de nouazeci si noua la suta."
~
William Faulkner

- "Un popor care voteaza politicieni corupti, impostori, hoti si tradatori, nu este victima, e complice." ~ George Orwell

- "Cuvintele sunt la fel ca razele X: daca le folosesti asa cum trebuie, pot trece prin orice."
~
Aldous Huxley

- "Un cap bun si o inima buna sunt intotdeauna o formidabila combinatie." ~ Nelson Mandela

- "Nu trebuie sa credem tot ce spun oamenii, dar nici sa consideram ca ei vorbesc fara nici un temei." ~ Immanuel Kant

- "Fiecare om are misiunea sa in viata, iar ea nu este intotdeauna cea pe care el si-ar fi dorit-o la un moment dat." ~ Hermann Hesse

- "Tot ceea ce ne irita la altii ne poate face sa ne întelegem pe noi insine." ~ Carl Gustav Jung

- "Există suficient in lume pentru nevoile omului, dar nu si pentru lacomia lui."
~
Mahatma Gandhi

- "Pentru a deveni stapan, politicianul pozeaza in servitor." ~ Charles de Gaulle

- "Bucuria si durerea masoara diferit timpul: prima in secunde, cealalta in secole."
~
Victor Hugo

- "O bucurie impartasita este o bucurie dubla, o durere impartasita este o jumatate de durere."
~ Jacques Deval

- "Cel mai trist om este acela care-si preschimba visele in argint si aur." ~ Khalil Gibran

- "Nu cred intr-un destin care cade asupra oamenilor oricum ar actiona. Dar cred intr-un destin care cade asupra lor dacă nu actioneaza."
~ intelepciune contemporana

- "La cea mai mare parte a oamenilor, calmul seamana cu letargia, iar emotia cu patima."
~
Epicur

- "Nici celui bolnav nu-i foloseste un pat de aur, nici celui fara minte un noroc deosebit."
~ Socrate

- "Daca un milion de oameni sustin cu totii o prostie, tot prostie ramane." ~ Anatole France

- "A te intreba este inceputul intelepciunii."
~ Socrate

- "Orice lingusitor traieste pe cheltuiala cui il asculta." ~ La Fontaine

- "Daca scapi de o problema, nu inseamna ca i-ai gasit si solutia." ~ André Gide

- "Cea mai apropiata cale catre glorie este sa faci tot posibilul sa fii ceea ce iti doresti sa fii considerat." ~ Socrate

- "Puterea in sine nu este importanta. Important este ce simtaminte si intelegeri mai inalte trezeste in fiinţă prezenta sau absenta ei."
~
intelepciune contemporana

- "Nu ai nevoie sa suferi de limitari inimaginabile si sa induri un haos continuu pentru a creste."
~
intelepciune contemporana

- "Timpul linisteste si lamureste. Nicio stare sufleteasca nu poate ramane neschimbata de-a lungul timpului." ~ Thomas Mann

- "Ca sa-ti pierzi capul, trebuie sa-l ai."
~
Albert Einstein

- "Destinul prinde forma in momentul in care iei o decizie." ~ Anthony Robbins

- "Conduita morala nu inseamna pur si simplu exigenta de a renunta la multe din placerile vietii, ci mai degraba interesul plin de solicitudine pe care-l depune cineva ca sa faureasca o soarta mai buna pentru toti oamenii."
~
Albert Einstein

- "Creaza o viziune si nu lasa niciodata mediul, convingerile altor oameni sau limitele trecutului sa iti domine deciziile. Ignora intelepciunea de salon." ~ Anthony Robbins

- "Cel ce marsaluieste vesel in rand cu trupa, deja si-a castigat dispretul meu. I s-a dat ditamai creierul din greseala, din moment ce maduva spinarii i-ar fi fost de-ajuns." ~ Albert Einstein

- "Invata din greselile altora, nu poti trai destul pentru a le face pe toate."
~
Anna Eleanor Roosevelt

- "Incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes." ~ Albert Einstein

- "Orice prost poate sa stie. Scopul este sa intelegi." ~ Albert Einstein

- "Viata este un drum mare cu multe semne de circulatie." ~ Bob Marley

- "Exista lucruri despre care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza."
~
Albert Einstein

- "Nu puteti primi ceea ce nu oferiti. Curgerea in exterior determina curgerea catre interior.”
~
intelepciune contemporana

- "Dupa cum o zi bine intrebuintata ne da un somn linistit, tot astfel o viata bine folosita ne da un sfarsit fericit.” ~ Leonardo da Vinci

- "Daca viata n-ar avea nici un tel, daca ne-ar fi data numai pentru a fi traita, ca scop in sine, toata aceasta complexitate de care suntem inconjurati nu s-ar mai fi nascut!”
~
Lev Nicolaevici Tolstoi

- "Mai bine sa te consumi decat sa ruginesti.”
~
Denis Diderot

- "Vietile noastre se incheie in ziua in care ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” ~ Martin Luther King

- "Fiecare om trebuie sa-si inventeze propriul drum.” ~ Jean-Paul Sartre

- "Cand dezbaterea este pierduta, calomnia si agresiunea devin uneltele ratatului.” ~ Socrate

- "Cand un om ti se pare aspru, gandeste-te intotdeauna ca o cetate intarita nu e neaparat o cetate inamica.” ~ Nicolae Iorga

- "Ceea ce conteaza nu este ceea ce vei face, ci ceea ce faci chiar acum.” ~ Napoleon Hill

- "Trecutul nu poate pieri, caci viitorul se va naste din el." ~ Anatole France

- "Nu lasa pe nimeni sa fie prioritatea ta, in timp ce tu devii optiunea lui." ~ Albert Camus

- "Adesea, banii costa prea mult."
~
Ralph Waldo Emerson

- "Fa primul lucru care nu sufera amanare! Al doilea se va deslusi pe parcurs."
~
Thomas Carlyle

- "Cel care accepta jignirile si desconsiderarea, le merita." ~ Pierre Corneille

- "Cel ce nu stie sa se bucure de noroc atunci cand il afla n-are dreptul sa se planga cand acesta il paraseste." ~ Miguel de Cervantes

- "Daca am trudi pentru toate lucrurile deosebite de care suntem capabili, ne-am uimi si pe noi cu realizarile noastre." ~ Thomas Edison

- "Marea taina a existentei nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti."
~
Feodor Dostoievski

- "Uneori ne intalnim destinul chiar pe drumul pe care am luat-o ca sa ne ferim de el."
~
La Fontaine

- "Norocul, ca si roadele toamnei, trebuie cules la timpul lui." ~ Epictet

- "Iti trebuie 20 de ani ca sa-ti construiesti o reputatie buna si 5 minute ca sa o distrugi. Daca te vei gandi la asta, vei face lucrurile in mod diferit." ~ Warren Buffet

- "Majoritatea esecurilor in viata sunt ale oamenilor care nu-si dau seama cat de aproape sunt de succes atunci cand renunta."
~
Thomas Edison

- "Multi muncesc, putini gandesc."
~
Mihai Eminescu

- "Facem totul pentru a castiga o inima si prea putin pentru a o pastra." ~ Jacques Deval

- "Nu-ti pecetlui buzele in fata celor carora ti-ai deschis inima." ~ Charles Dickens

- "Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine."
~
Arthur Rubinstein

- "Unii se cred perfecti pentru ca sunt prea putin exigenti cu ei insisi." ~ Hermann Hesse

- "Istoria inca nu a cunoscut o persoana care sa aiba o viata usoara si al carei nume sa merite a fi retinut." ~ Theodore Roosevelt

- "Poarta-te ca si cand tot ceea ce faci conteaza. Pentru ca asa si este." ~ William James

- "Unii traiesc fara nici un ideal, fara nici o tinta. Trec prin lume ca niste fire de paie pe un rau. Nu merg ei, ci curentul ii duce." ~ Seneca

- "Putini sunt cei care ajung pe tarmul celalalt. Restul oamenilor alearga incoace si incolo pe acelasi mal." ~ intelepciune contemporana

- "Perlele nu se afla pe malul oceanului. Daca vrei una, trebuie sa te scufunzi dupa ea."
~
proverbe chinezesti

- "O viata in care faci greseli nu este mai onorabila, dar este mai folositoare decat una in care nu faci nimic." ~ George Bernard Shaw

- "Nu regreta ca imbatranesti. Este un privilegiu pe care multi nu il au." ~ Martin Luther King

- "Cand o usa se inchide, alta se deschide. Adesea insa ne uitam cu atata jind la cea inchisa, incat nu o mai vedem pe cea care tocmai s-a deschis." ~ Alexander Graham Bell

- "Nici atunci cand la poarta fiecaruia va curge o fantana de aur si argint oamenii nu vor inceta sa aiba nevoie unii de altii." ~ proverbe arabe

- "In viata nu trebuie sa te regasesti. In viata trebuie sa te construiesti."
~ George Bernard Shaw

- "Multe din lucrurile pe care le vei face vor fi nesemnificative pentru tine, insa este foarte important sa le faci." ~ Mahatma Gandhi

- "In loc sa tot injuri intunericul, mai bine aprinde o lumanare." ~ Benjamin Franklin

- "Uneori trebuie sa urci foarte sus ca sa-ti dai seama cat de mic esti." ~ Felix Baumgartner

- "Viata e duelul Luminii cu Intunericul, iar campul de batalie sunt eu."
~
Feodor Dostoievski

- "Cand te despart zece pasi de victorie, daca faci doar noua ai pierdut." ~ Paulo Coelho

- "Poarta-te in asa fel incat, daca Universul ar fi sa se ia dupa tine 24 de ore, sa nu se ajunga la haos." ~ Immanuel Kant

- "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile."
~
Bob Marley

- "Fiecare trebuie sa-si traiasca propria viata si sa plateasca propriul pret." ~ Oscar Wilde

- "Daca vantul nu sufla in panze, vasleste!"
~
proverb latin

- "Prostia si ingamfarea sunt doua surori care foarte rar se despart." ~ proverb arab

- "Daca nu inveti cat poti de mult despre fiecare lucru, iti vei petrece zilele plangandu-te de prea putin in toate." ~ proverb chinezesc

- "Cand nu esti sigur de caracterul unui om, priveste-i prietenii." ~ proverb japonez

- "Nefericirea oamenilor vine din usurinta cu care se lasa pacaliti." ~ Tudor Arghezi

- "Esti singur numai atunci cand nu mai ai sa-ti spui nimic." ~ Tudor Musatescu

- "Educatia este ceea ce ramane dupa ce ai uitat tot ceea ce ai invatat in scoala."
~
Albert Einstein

- "Spune doar adevarul si atunci nu va trebui sa tii minte nimic." ~ Mark Twain

- "Cel ce deschide o scoala inchide o temnita."
~
Victor Hugo

- "Majoritatea lucrurilor importante din lume au fost realizate de oamenii care au continuat sa incerce acolo unde parea ca nu mai exista nicio speranta." ~ Dale Carnegie

- "Frumusetea e o scrisoare de recomandare pe care natura o da favoritilor ei." ~ Voltaire

- "Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin mai buni, fie se transforma in otet."
~
Papa Ioan-Paul-II

- "Toata lumea se plange ca nu are memorie, dar nimeni nu se vaita ca nu are logica."
~
François de La Rochefoucauld

- "Un prost care nu spune nici un cuvant nu se deosebeste de un savant care tace." ~ Molière

- "Oamenii exagereaza intotdeauna valoarea lucrului pe care nu il au."
~ George Bernard Shaw

- "Violenta este ultimul refugiu al incompetentei." ~ Isaac Asimov

- "E mult mai greu sa-l convingi pe un om ca e prost decat sa-l minti ca e destept."
~
Jean d'Ormesson

- "Bancherul e un tip care iti imprumuta umbrela cand e soare, dar care o vrea inapoi cand incepe sa ploua." ~ Mark Twain

- "Politica este arta de a-i convinge pe sclavi ca lanturile sunt spre binele lor." ~ Adrian Suciu

- "Mizeria naste monstri si genereaza tot mai multa mizerie. Atat materiala cat si umana. Morala? Combateti mizeria cu pretul confortului vostru! Pretul platit daca nu o faceti este infinit mai mare!" ~ intelepciune conmporana

- "Cei care au privilegiul sa stie au datoria sa actioneze." ~ Albert Einstein

- "Iisus afirma ca vorbeste in parabole mai ales celor care nu fac parte din familia lui spirituala, pentru a amenda, de la bun inceput, orice tentativa de comprehensiune facila, orice impietrire cognitiva, orice rezistenta initiala a mintii si sensibilitatii. El nu ofera acolo unde ceea ce are de oferit nu este primit sau macar asteptat. Nu da fara o garantie de receptivitate. Si asta nu pentru ca face calcule negustoresti, nu pentru ca refuza sa investeasca fara profit, ci pentru ca stie ca ceea ce are de oferit nu prezinta nici o valoare daca nu raspunde unor nevoi si intrebari vii. Iisus nu e disponibil decat cand intalneste, in oglinda, o disponibilitate simetrica. Fractura dintre adepti si cei din afara nu e decalajul dintre initiati si neinitiati, ci deosebirea dintre ascultatorii disponibili si cei indisponibili." ~ Andrei Plesu

- "Mediocritatea e cu atat mai impresionanta cu cat o descoperi intr-o structura care se crede deasupra mediocritatii." ~ Mircea Eliade

- "Nu te plange ca esti strivit daca te-ai prefacut intr-un vierme." ~ Immanuel Kant

- "Un om care nu munceste nu stie sa pretuiasca munca altuia." ~ Alexandru Vlahuță

- "Nu am incredere in oamenii care isi inchipuie ca au deja raspunsuri intr-un moment cand eu abia incerc sa formulez niste intrebari."
~
Alvin Toffler

- "Fa azi ce altii nu fac ca sa traiesti maine cum altii nu pot." ~ Zig Ziglar

- "MIRACOLUL este acel lucru imposibil de realizat cand traiesti in vechea poveste, dar perfect realizabil atunci cand te muti in cea noua." ~ Charles Eisenstein

- "Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni." ~ Emil Hossu

- "Uneori nu te poti vedea in mod clar pana nu te vezi prin ochii celorlalti." ~ Ellen DeGeneres

- "Lumea pe care am creat-o este un proces al gândirii noastre. Nu poate fi schimbată fără a ne schimba gândirea." ~ Albert Einstein

- "Daca nu esti dipsus sa risti neobisnuitul, va trebui sa te multumesti cu banalul."
~ Jim Rohn

- "Cele mai importante doua zile din viata ta sunt ziua in care te-ai nascut si ziua in care ai aflat de ce." ~ Mark Twain

- "Pe masura ce imbatranesti, vei descoperi ca ai doua maini, una pentru a te ajuta pe tine si cealalta pentru a-i ajuta pe ceilalti."
~ Audrey Hepburn

- "Cel mai mare risc este sa nu risti deloc. Intr-o lume in schimbare, singura strategie care iti garanteaza esecul este neasumarea nici unui risc." ~ Mark Zuckerberg

- "Orice progres se petrece dincolo de zona de confort." ~ Michael John Bobak

- "Ei spun intotdeauna ca timpul schimba lucrurile, dar de fapt tu esti cel care trebuie sa le schimbe." ~ intelepciune conmporana

- "Diferenta fundamentala dintre o persoana obisnuita si un razboinic este ca razboinicul priveste totul ca pe o provocare, in timp ce omul obisnuit priveste orice lucru ca pe o binecuvantare sau ca pe un blestem."
~ intelepciune conmporana

- "La ce i-ar folosi unui om sa castige intreaga lume daca isi pierde sufletul? Asta este oferta pe care o face piramida puterii tuturor celor care ii cad in mreje. Caci prietenia Diavolului nu e un lucru de care sa poti scapa doar pentru că te-ai hotarat la un moment dat ca parca n-ai mai vrea-o." ~ intelepciune conmporana

- "Iisus nu este un animator popular euforic. Iubirea lui pentru cei multi nu este o forma de idolatrie si nu propune o lanceda doctrina populista. Invatatorul nu e dispus sa-si menajeze, neconditionat, invataceii."
~ Andrei Plesu

- "Mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul, cu fiecare pas atent facut pe scara pe care ne-am hotarat sa urcam, vom realiza ca suntem aici ca sa scriem istorie." ~ intelepciune conmporana

 

Evolutia personala prin negativitate vs. pozitivitate 


Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro
 

 Viata ca un puzzle, cel mai rodnic mod de a trai 


Multumire..


Sunt recunoscator pentru acest proiect tuturor invatatorilor mei: sfatuitori, ghizi, inspiratie, transpiratie, suferinte, bucurii, viata.

Informatiile cu privire la evolutia in cele 7 densitati si felul in care suntem conectati cosmologic la Creatie si la Creator pornesc de la datele oferite prin chanelling grupului Don Elkins, Carla L. Rueckert si James McCarty de catre complexul memoriei sociale Ra, o comunitate de fiinte care sustin ca au existat intr-un trecut indepartat in forma tridimensionala, pe suprafata planetei Venus din sistemul nostru solar. In timp, se pare ca aceste fiinte au reusit sa-si ridice vibratia si sa ascensioneze pe baza de merite spirituale catre planuri de existenta superior dimensionale. Comunitatea Ra s-a dezvoltat si a evoluat pe o cale de esenta pozitiva, fiind o comunitate orientata inspre dobandirea unor intelegeri rafinate ale dinamicilor creationale, precum si inspre gasirea celor mai potrivite cai de transmitere acurata a unor astfel de informatii acelora care au cea mai mare nevoie de ele: in prezent, actuala umanitate.

Don Elkins, Carla si James si-au consacrat 3 ani din viata acestui chanelling - pe care il consider ca fiind revelator si revolutionar, cel mai consistent si mai acurat chanelling care s-a realizat in istoria cunoscuta a omenirii. Carla a compilat intr-un final intregul material in 5 volume sugestiv intitulate: Legea lui Unu - Materialul Ra. Ele pot fi gasite alaturi de multe alte resurse online si materiale inrudite pe site-ul fundatiei sale, LLResearch.org. Le multumesc celor 3 autori pentru contributia lor nepretuita la redactarea si raspandirea acestui material informativ unic!

 
 

Experiente de cunoastere.. 


Modul optim de lecturare..


Deoarece proiectul FortaSiGratie ofera informatii neobisnuite, interconectate si diversificate, este recomandata parcurgerea materialului in ordinea sectiunilor (de la stanga la dreapta), respectiv in ordinea articolelor existente in cadrul fiecarei sectiuni (de sus in jos). Fiecare bucata de continut are un rol important si unic in intreaga tesatura a comunicarii. Accesarea ordonata a compozitiilor favorizeaza integrarea informatiilor intr-o viziune rafinata si de ansamblu.

 
 

Experiente de cunoastere.. 


Motto..


Sunt un om viu.
Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain.
Abia am timp sa ma mir ca exist, dar
ma bucur intotdeauna ca sunt.

Nu ma realizez deplin niciodata,
pentru ca
am o idee din ce in ce mai buna
despre viata.

Ma cutremura diferenta dintre mine
si firul ierbii,
dintre mine si lei,
dintre mine si insulele de lumina ale stelelor.
Dintre mine si numere,
bunaoara intre mine si 2, intre mine si 3.

Iau in serios iarba,
iau in serios leii,
miscarile aproape perfecte ale cerului...

Nichita Stanescu