Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


» Partea a 11-a «

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


Partea a 12-a

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

21. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie

Nikola Tesla

Fracmasonii au avut grija ca un geniu epocal – Nikola Tesla (1856 - 1943) – sa fie aproape uitat. El a inventat becul (inventie pe care masonul Thomas Edison a furat-o si si-a atribuit-o), curentul alternativ, lumina de neon si radarul. Cu sprijinul financiar al lui John Jacob Astor, Tesla a construit un laborator extrem de performant in Colorado Springs, unde a facut experimente cu transmisia fara fir a energiei electrice. In anul 1901 a construit la Shoreham, New York, un turn care a transmis curent electric prin aer la o distanta de 20-25 km, aprinzand lampi de iluminat si punand in functiune motoare mici. Inventia a fost suprimata de finantatorul ei, bancherul francmason si membru al ordinului Illuminati – J. P. Morgan.

Dupa moartea lui Tesla, pe 7 ianuarie 1943, camera de la hotelul St. Regis din New York in care a locuit in ultimii ani de viata a fost perchezitionata de agenti FBI care i-au deschis seiful si i-au luat toate documentele. Inventiile care ar fi facut viata mai usoara generatiilor urmatoare si ar fi asigurat accesul gratuit la energie electrica pastrand planeta curata au fost blocate de la libera lor accesare. Tot ceea ce s-a preluat s-a secretizat si s-a dezvoltat mai departe in regim militarizat, prin directa interventie si grija a guvernului american marionetat de oculta.

Evident ca solutiile tehnologice imaginate de Tesla s-au perfectionat intre timp si au generat un salt extraordinar in domeniul tehnologiilor preponderent militare, in regim de proiecte secretizate, majoritar inaccesibile omului de rand pentru ridicarea nivelului de trai, adevarate monopoluri tehnico-stiintifice folosite intens pentru sabotarea si manipularea stilului de viata al societatii in ansamblu, pe principiul exploatarii omului de catre om. De aici si pana la o variatiune intreaga de arme - una mai perversa si mai devastatoare decat alta - nu a mai fost decat un pas.

Autenticitatea creatiilor geniului Nikola Tesla si deznodamantul contributiei sale


In anul 1970 a fost accelerata dezvoltarea tehnologiei microundelor, a undelor radar si radio printr-un salt important de la puterea maxima de 1MW la puterea de 1000 MW. Atat SUA cat si URSS au avut acces la emitatoare si receptoare puternice de unde electro-magnetice, capabile sa interactioneze cu echipamente electronice complexe de control si supraveghere dar si cu materia organica, in asa fel incat sa afecteze tesuturile vii, cauzandu-le comportamente aberante si/sau distrugeri progresive, adesea ireversibile. Astazi aceste dispozitive sunt detinute de organizatii guvernamentale si/sau private din mai toate tarile dezvoltate si sunt implementate pe scara larga si in Romania, camuflate in asa zise dispozitive GSM montate in locuri unde nu ar avea ce sa caute si in cantitati care depasesc orice utilitate legata de internet si telefonie. Implicarea firmelor de telecomunicatii este insa evidenta.

Antenele din Romania

Diverse servicii secrete au aratat ca, incepand din anii 70, fosta URSS a stocat in computere performante informatii despre proprietatile electrice, chimice si biologice ale creierului uman, rezultate in urma studiilor intreprinse pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea cu acuratete a senzatiilor umane auditive si viziuale folosind diferite procedee si tehnici. Au fost stocate si date despre toate limbile si dialectele vorbite in prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale personalizate, pe intelesul oricui. Existenta unor astfel de computere e mentionata intr-un articol din Martie 1983 din ziarul Sunday Morning Arrow.

La fel stau lucrurile si in SUA si Europa. Inca din anii 70 s-au realizat cercetari asidue privind combinarea undelor electromagnetice si a hipnozei. In 1974, cercetatorul G.F. Shapis scria: "Cuvintele hipnotizatorului pot fi modelate electric astfel incat sa actioneze direct asupra creierului uman sub forma de unde, fara a mai fi nevoie de receptarea si transportarea sunetului si fara ca persoana sa poata controla fluxul informational astfel creat".

Cei care cerceteaza fenomenul de chanelling au observat faptul ca numarul celor care se considera mediumi sau canale a crescut exponential incepand cu anii 80, de cand s-au inmultit si s-au imbunatatit cercetarile de control al mintii de la distanta. Cei care practica transa e necesar sa-si foloseasca acum mai mult decat oricand SIMTUL CRITIC si DISCERNAMANTUL, necunoscand cu exactitate sursa a ceea ce ei numesc "ghidare divina". Existenta unor astfel de tehnologii ii poate face pe oameni sa creada ca il aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer pot fi transmise prin intermediul satelitilor si antenelor de la sol, in asa fel incat sa interactioneze cu gandirea naturala, facand sa apara asa numita gandire artificiala nedetectabila. Tehnologia de acest gen a fost perfectionata continuu, prin cercetari neintrerupte privind relatia dintre creierul uman si computer.

In ianuarie 1991, la Universitatea din Arizona, s-a organizat conferinta intitulata "Cercetare avansata NATO cu privire la fenomenele emergente ale sistemelor biomoleculare". Ce inseamna asta mai exact? Intr-una din lucrarile prezentate la conferinta erau testate echipamente care puteau face un orb sa vada si un surd sa auda. Sa nu uitam ca pana la urma globii oculari preiau semnale luminoase din mediul inconjurator, le transforma in semnale electrice transmise prin intermediul sistemului nervos unei anumite regiuni a creierului localizata pe cortexul cerebral, iar cortexul cerebral, amplasat intr-un intuneric deplin in interiorul cutiei cranieine decodifica aceste semnale de natura electrica, interpretandu-le ca mesaje-imagine. La fel se intampla si in ceea ce priveste auzul, urechea interna trimitand catre cortexul cerebral auditiv semnale electrice si nu unde sonore, aceste semnale fiind ulterior decodificate de creier ca mesaje-auditive. Interventia pe calea undelor asupra semnalelor electrice de pe traiectele nervoase ale organismelor vii, poate modifica, prin urmare, secventele de informatie decodificate de cortexul cerebral. La conferinta au fost prezentate echipamente care puteau calma orice durere fara a se interveni cu medicamente si a caror utilizare ar fi permis oricarei fiinte umane sa-si mentina si la varste inaintate functionarea biologica optima de la tinerete. Autorul lucrarii tragea insa un semnal de alarma asupra pericolului ca cercetarile din acest domeniu sa fie deturnate de la scopul pasnic initial si sa fie folosite impotriva oamenilor. El afirma ca astfel de echipamente sunt deja operationale in cadrul CIA si FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura si omori pe cei considerati indezirabili, respectiv dispensabili sau pentru a crea ceea ce se numeste CANDIDAT MANCIURIAN (omul lucrat pe creier prin programe de control al mintii caruia i se implanteaza in mintea subconstienta diferite modele de reactie la diferiti stimuli auditivi sau vizuali cunoscuti doar de programator, activabili de la distanta atunci cand se doreste declansarea in mod automat a unui tipar comportamental din partea subiectului, util anumitor interese).

In conexiune cu tehnologia undelor electro-magnetice, o actiune distructiva coordonata de la cel mai inalt nivel constand in reducerea cantitativa si calitativa a efectivelor de arbori urbani a transformat orasele tarii in adevarate cimitire de copaci. Un arbore sanatos, cu o coroana bogata, emite intotdeauna o energie care intretine viata, cu un puternic efect terapeutic de revigorare fizica si psihica exercitat asupra organismelor vii (oameni si animale). Este de asemenea o sursa de oxigen si un absorbant de poluanti eficient si gratuit, un rezervor de miresme si de racoare pe timp de vara, o stavila in calea viscolului pe timp de iarna, totodata un adapost pentru pasari, un adevarat ecosistem pentru insecte si o bariera naturala in calea undelor electromagnetice devastatoare pentru sanatate.

Copacii toaletati incorect, abuziv, distrugator

Ca urmare a mutilarii copacilor din cartierele oraselor dar si din parcuri si gradini botanice sub pretextul toaletarii - in realitate o procedura distrugatoare declansata la ordin si aplicata in toata tara prin intermediul primarilor francmasoni si a firmelor agreate de lojile in care acestia activeaza - milioane de arbori au fost deposedati de coroana in cel mai barbar mod cu putinta, ajungand sa nu-si mai poata exercita efectele benefice atat de necesare nu doar omului ci si biosferei.

In plus, copacul este o fiinta vie, care, in pofida faptului ca nu poseda un sistem nervos central sau diferite organe specifice fiintei umane, este supus nasterii, imbatranirii, imbolnavirii, calamitatilor de tot felul si in final mortii, asadar suferintei.

Copacul, o fiinta vie

Atunci cand omul nu constientizeaza acest aspect si incuvinteaza mutilarea copacilor printr-o atitudine de totala ignoranta, indolenta, indiferenta fata de raul provocat acestor fiinte, tot raul se intoarce impotriva lui: energia bolnava a copacilor il devitalizeaza, peisajul dezolant il bulverseaza, poluarea il afecteaza, caldura dogoritoare pe timp de vara, pamantul sterp, mirosurile, alunecarile de teren si, nu in ultimul rand, radiatiile electromagnetice il invadeaza si il invalideaza. Adica exact ce urmaresc francmasonii.

Protectia contra undelor electro-magnetice oferita de arbori

In numarul din Decembrie 1980 al US Army Journal, intr-un articol semnat de locotenent-colonel John B. Alexander si numit "Noul camp de lupta mental", acesta declara: "Voi da mai multe exemple care sa ilustreze progresele facute in domeniul undelor electro-magnetice: avem in prezent tehnologia care ne ofera abilitatea de a vindeca sau de a cauza o boala de la distanta, inducand boala sau moartea fara cauze aparente. A fost raportata si posibilitatea de modificare telepatica a comportamentului uman care include abilitatea de a induce stari hipnotice de la o distanta de peste 1000 de km. Utilizarea hipnozei telepatice este o zona care merita a fi exploatata. Ea va permite ca agentii nostri sa fie implanatati subconstient cu programul pe care trebuie sa-l execute, astfel incat nu va mai fi nevoie sa folosim mijloace fizice de contact direct cu subiectul pentru a face acest lucru. Daca vor fi perfectionate, aceste tehnici vor permite transferul direct al gandurilor de la o minte sau grup de minti la o audienta tinta. Receptorul nu va fi constient ca i-au fost implantate ganduri, caci va crede ca sunt gandurile lui. Este posibil sa introducem ganduri artificiale intr-un computer si apoi sa le transmitem prin intermediul unor sateliti sau antene. Astfel vom putea controla intreaga planeta."

Limitarile acestui sistem sunt doar cei care isi vor pune permament intrebari cu privire la motivatia care sta in spatele gandurilor sau intentiilor lor, nedandu-le curs in mod automat. Este evident ca televiziunea, radioul, filmele, publicitatea si diferitele forme de presiune sociala au grija sa diminueze la minim aceasta "a doua atentie", reducand pe cat de mult posibil numarul oamenilor vigilenti si, prin urmare, nemanipulabili. In final ofiterul concluzioneaza: "Informatiile privind acest gen de tehnologii vor fi considerate de majoritatea oamenilor ridicole, pentru ca nu se vor potrivi cu viziunea lor asupra realitatii - pe care tot noi o inducem. In fond mai exista chiar si azi oameni care cred ca Pamantul este plat!"

Arme cu puls electro-magnetic In paralel au fost perfectate ARME DE RAZBOI cu microunde pulsate, adica arme cu emitere de impulsuri electromagnetice de mare putere capabile sa bulverseze electrochimia celulara, scurt-circuitand sistemul nervos al fiintelor vii aflate la o distanta de pana la 30 de km de sursa de unda. Aceste arme, functionand asemenea unui stroboscop, emit intermitent unde cu frecvente cuprinse intre cativa Hz (cateva oscilatii pe secunda) si cateva sute de milioane de Hz (sute de milioane de oscilatii pe secunda), putand fi amplasate atat la sol (in locuri publice sau private) cat si in spatiu (pe sateliti cu orbita joasa). Exista si arme de mana, de marimea unei valize, pentru atacuri cu raza mica de actiune, dar si sisteme transportate pe camioane. Armele militare cu puls electromagnetic pot decima populatia din orase intregi, cel putin precum armele nucleare (dar fara a distruge cladirile). Armele militare cu pozitionare la sol reusesc sa provoace efecte si sub linia orizontului. Aceste arme distrug practic reteaua electrica din organismele vii. Principala lor tinta este sistemul nervos si creierul.

In prezent, la tehnologia microundelor (HPM - High Power Microwave) se adauga tehnologia laser si tehnologia fluxului de particule, toate reunite sub denumirea generica de Arme cu Energie Directa (Direct Energy Weapons sau DEW).

Armele electro-magnetice

Ca protectie fizica impotriva efectului perturbator al undelor electromagnetice (in mod special impotriva starilor de vitalitate scazuta, a depresiilor si cosmarurilor induse de atacurile pe calea undelor), alaturi de o cat mai buna conservare a mediului natural de catre omul care alege sa se inconjoare de natura si sa respecte natura, este recomandata utilizarea oscilatoarelor magnetice de compensatie.

In biblioteca Marii Loji din Anglia pot fi gasite numeroase carti despre fenomene care nu au explicatii oficiale, inclusiv despre cele de provenienta extraterestra (OZN-uri). Toate incercarile din Uniunea Europeana de a forma o comisie de investigare publica a rapoartelor despre activitatea OZN in lume au esuat. Francmasonii par sa fie foarte interesati de OZN-uri conform numeroaselor documentatii existente in bibliotecile private ale lojilor, insa oficial sunt cei mai mari sceptici si denigratori ai fenomenului. Trist dar adevarat!

22. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa

Fara vaccinuri!

In brosura masonica “Pe cerul albastru-auriu” se spune ca “francmasonii au fost pionierii si promotorii vaccinarii”. Cel care a inceput in 1796 sa promoveze vaccinarea “preventiva” a fost doctorul francmason Edward Jenner.

Doctor in stiinta, doctor in medicina, in chimie si farmacie, marele savant Antoine Bechamp (1816-1908) este chiar si azi aproape necunoscut. El si-a concentrat studiile asupra modului in care microorganismele influenteaza corpul omenesc. A aratat ca atata timp cat adoptam un stil de viata coerent (fara a face abuzuri in nici o directie), bacteriile ne vor fi de folos. Bechamp considera ca bolile se dezvolta in trup atunci cand conditiile interioare de echilibru natural sunt bulversate, iar tensiunea electrica din celule este mult redusa. O celula sanatoasa are o tensiune cuprinsa intre 60 si 100 mV, in timp ce o celula canceroasa are 20 mV.

Insa un alt om de stiinta francez, chimistul si medicul francmason Loius Pasteur (1822-1895) a facut afirmatia ca toate microorganismele, atat cele din interiorul cat si cele din exteriorul corpului, produc boli si trebuie sa fie, de aceea, controlate cu ajutorul vaccinurilor. Spre deosebire de Bechamp care nu a primit nici un ajutor financiar pentru cercetarile sale, Louis Pasteur a primit subventii imense si recunoastere pe plan international. Alimentarea ideii de necesitate a vaccinarii preventive pe scara larga a fost motivul pentru care Pasteur a realizat profituri uriase in cariera sa.

Principala sursa de bani a lui Pasteur a fost familia Rothschild din Paris, cu precadere baronul francmason Gustave Rothschild. Propaganda masonica intensa a facut din Pasteur un nume foarte cunoscut. Pe patul de moarte, moment foarte important pentru cineva crescut intr-o tara catolica, la 28 septembrie 1895 Pasteur si-a infirmat teoria neadevarata si simplista prin cuvintele urmatoare: “Microbii nu inseamna nimic. Mediul este totul!”.

In anul 1900, un numar de patologi si oameni de stiinta importanti au inghitit milioane de bacterii de holera intr-o incercare disperata dar naiva de a schimba mentalitatea elitei societatii. Ingestia de bacterii holerice nu le-a provocat nimic altceva decat o usoara diaree, desi s-a demonstrat ca bacteriile au trait cu adevarat in intestinele cercetatorilor. Elita nu a dorit de la bun inceput sa ia in seama experimentul, deoarece era interesata de introducerea cu ajutorul vaccinurilor a substantelor chimice si a virusurilor in corpul uman, iar ca sa existe o justificare pentru acest lucru nu trebuia sa se stie despre un asemenea experiment.

Practicantii ignoranti ai medicinei spun ca vaccinurile sunt principala explicatie pentru rata scazuta a bolilor in prezent. Statisticile arata insa ca rata infectiilor a inceput sa scada inainte de marile campanii de vaccinare din anii 1900. In realitate, nu vaccinurile, ci canalizarile, sunt cele care, incepand cu anii 1900, au ridicat gradul de igiena, de sanatate si de confort al omului de rand pana la un nivel la care bolile mizeriei si ale saraciei au dispararut treptat.

Mai mult, bolile comune ale copiilor nu sunt devastatoare si nici nu dau efecte secundare atunci cand sunt tratate / intampinate corespunzator la momentul instalarii, o calitate a lor fiind aceea ca stimuleaza dezvoltarea sistemului imunitar. Vaccinurile au provocat in schimb o crestere considerabila a prezentei poliomielitei la copii, dupa multi ani de scadere constanta. Astazi vaccinurile asa zis preventive sunt singura cauza a poliomielitei in Statele Unite.

Dr. Viera Scheibner (Australia), cel mai renumit expert international in bolile produse de vaccinuri, a descoperit o legatura intre vaccinul triplu impotriva difteriei - tusei convulsive - tuberculozei si sindromul de moarte subita la copii. Faptul este acum dovedit stiintific. Multi copii carora li s-a facut acest vaccin au ajuns invalizi. Un fapt deloc de neglijat este ca aproximativ 80% din vaccinurile pentru copii sunt fabricate in laboratoarele controlate de familia masonica Rockefeller.

Viera Scheibner a cercetat riguros literatura medicala despre vaccinuri. CONCLUZIA EI: “Nu exista nici o dovada ca vaccinurile au capacitatea de a preveni aparitia bolilor. Dimpotriva, sunt foarte multe dovezi despre efectele lor negative grave!”.

Dr. Viera Scheibner

In Statele Unite, in perioada 1989-1999, 1400 de familii care dispuneau de mijloacele financiare pentru a-si permite un proces la tribunal si care aveau informatiile necesare pentru a face anumite corelatii si a gasi exemple in literatura medicala au ajuns in instanta si au castigat procesul. Copiii lor fusesera sanatosi si s-au dezvoltat normal pana in momentul vaccinarii. Au inceput apoi sa aiba febra sau convulsii iar unii au intrat in coma. Boala lor a devenit cronica si unii dintre ei au ajuns autisti.

Imediat dupa primul razboi mondial, intre 1918 si 1919, cand a inceput vaccinarea impotriva gripei spaniole, au murit cel putin 25 de milioane de oameni in toata lumea. Tarile care nu au achizitionat vaccinul american (Grecia, Egipt) au scapat. In aceste tari nu a murit nimeni. In cartea sa din 1977 “Demascarea gripei porcine”, doctorita Eleanora I. McBean arata ca gripa spaniola din 1918 a fost inventata/ fabricata: “Asa s-a inceput cea mai mare campanie de vaccinare organizata vreodata in SUA”. Nici nu se stia despre vreo epidemie atunci, prin urmare populatia a fost pacalita pentru a se putea justifica masurile luate. S-a facut afirmatia ca soldatii au venit acasa cu tot felul de boli din tari straine si, prin urmare, trebuie utilizate toate metodele posibile impotriva combaterii acestora. Oamenii au crezut afirmatia pentru ca au vrut s-o creada si multi soldati s-au imbolnavit cu adevarat. Ceea ce nu au stiut a fost faptul ca vaccinurile le-au cauzat boala. Medicii militari au tacut ca niste tradatori si lasi, neoferind nici o informatie despre diversiunea criminala.

Intr-un lung articol din revista germana Natura Heilpraxis despre cat de daunatoare sunt vaccinurile, se arata ca interactiunea vaccinurilor cu sistemul imunitar este, printre altele, o cauza a diabetului. S-a aratat si ca vaccinul impotriva pojarului poate provoca paralizie, sistemul nervos si creierul copiilor fiind afectat negativ de cocktail-ul de substante chimice si tulpini virale patogene.

In cartea sa din 1997 “Noii virusi: SIDA si EBOLA”, Dr. Len Horowitz a demonstrat cum Departamentul Apararii al SUA nu doar ca a incercat dar a si reusit sa creeze o arma biologica eficienta la inceputul anilor 1970. Arma pe care au creat-o cercetatorii americani este astazi cunoscuta drept SIDA. In mod cinic, chiar numele SIDA (sindromul imunodeficientei dobandite - abreviere a denumirii originale din limba engleza: AIDS = Acquired Immune Deficiency Syndrome) arata ca aceasta imunodeficienta a fost cumva CONTRACTATA / DOBANDITA / PROCURATA si nu dezvoltata natural. Cum a fost procurata? Prin vaccinurile administrate de catre cei care isi spun "autoritati". Documentele oficiale arata ca vaccinul antipoliomielitic infestat cu HIV a fost administrat unui mare numar de oameni din Africa inainte de izbucnirea epidemiei. Conform informatiilor oficiale, pana in luna februarie din anul 2007 murisera de SIDA 30.000.000 de oameni. In vara lui 2006, 65.000.000 de oameni fusesera diagnosticati cu HIV la nivel mondial. Dr. Horowitz a demonstrat, utilizand numeroase documente, ca HIV a fost administrat si unui numar semnificativ de homosexuali din New York si San Francisco, pe post de vaccin impotriva hepatitei B, iar de la grupurile acestea HIV s-a transmis mai departe in toata America.

Fundatia Bill si Melinda GatesVaccinuri daunatoare sanatatii umane concepute special pentru a invalida si reduce populatia globului sunt trimise in continuu in tarile in curs de dezvoltare, spre exemplu pentru a combate, chipurile, MALARIA. Francmasonul Bill Gates, proprietarul Microsoft, are o fundatie impreuna cu sotia sa, Melinda Gates, care numai de asta se ocupa. Ei au investit 750 de milioane de dolari in programul de vaccinare intensiva a lumii a treia si au raspandit vaccinuri tematice peste tot in lume. Fostul presedinte al SUA Bill Clinton a recunoscut ca vaccinul impotriva TETANOSULUI trimis de fundatia Bill & Melinda Gates in lumea a 3-a a produs sterilitatea unui mare numar de femei (“The Idaho Observer” – Octombrie 1999). Bill Gates a fost intotdeauna extrem de amuzat de acuzatiile care i se aduc dar asta nu l-a impiedicat sa contribuie la infiintarea peste tot in lume (inclusiv in Romania) de fundatii satelit care se ocupa cu vaccinarea preventiva si cu popularizarea vaccinurilor.

La noi in tara a fost lansata in 2012 o lucrare de referinta in domeniul medicinei anti-vaccin, sub semnatura dr. Christa Todea Gross - "Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica." Insa contrar demersurilor facute pentru o informare obiectiva, campaniile de vaccinare continua furibund. Iata una dintre acestea, surprinsa pe Facebook in Aprilie 2016 si derulata, evident, printr-o fundatie locala (Coalitia Romania Sanatoasa)..

Campanii de vaccinare in Romania

Dupa cum se poate observa, se bate foarte multa moneda pe faptul ca vaccinurile previn / combat bolile. Iata insa dovada de laborator a NOCIVITATII vaccinurilor: LISTA COMPLETA cu SUBSTANTELE ADJUVANTE incluse in vaccinurile destinate copiilor si adultilor din Romania incepand cu anul 2017. Lista este comentata, fiind insotita de adnotari si explicatii, in asa fel incat oricine sa poata intelege despre ce substante vorbim si cu ce impact asupra fizicului si psihicului uman..

Lista completa cu adjuvantii din vacinuri, comentata si explicata

>> VEZI imaginea in format ORIGINAL (dimensiune si claritate maxima, cu posibilitate de marire sau micsorare) <<

Bineinteles ca demersurile de vaccinare nu se incheie nici chiar dupa ce realitatea sinistra a fost expusa in mediul online fara putinta de tagada. Incepand din luna Septembrie 2016, mediatizarea propagandistica a vaccinarii se deruleaza spasmodic si virulent pe toate posturile TV, fara exceptie:

Epidemia mediatica e propaganda vaccinalista

Se bate moneda pe faptul ca vaccinarea este un DREPT, dar ea se vrea inclusa intr-o noua lege a sanatatii ca OBLIGATIE. Ori cele doua notiuni sunt antagonice, cu implicatii diametral opuse. S-au facut decalaratii publice din partea celor de la Ministerul Sanatatii conform carora, in baza noii legi, unui copil nevaccinat ar trebui sa i se interzica accesul la cresa / gradinita / scoala pentru a nu pune in pericol comunitatea. Insa aceasta propaganda nu este doar voit mincinoasa ci si complet ilogica: daca acel copil nevaccinat prezinta risc de "boli grave" precum oreionul sau rujeola - de care ceilalti copii nu mai pot fi afectati pentru ca s-au imunizat prin vaccinare - care mai este pericolul pentru comunitatea vaccinata reprezentat de copilul nevaccinat?

Simplul fapt ca Guvernul (si nu MEDICUL) doreste sa-ti adminstreze injectii pretins-terapeutice, ar trebui sa fie un indiciu suficient prin el insusi despre sinistrele intentii ale pretinsului guvern si despre adevaratele efecte ale pretinsei terapii realizate prin vaccinare..

In completarea informatiilor oferite cu generozitate in aceasta filmare ca pledoarie avizata antivaccin sustinuta chiar la Guvern de catre un medic cu experienta, vine dr. Viera Scheibner si dr. Crista Todea Gross care confirma faptul ca adevaratele boli ale copilariei nu sunt grave si nici mortale. Bolile copilariei sunt infectii tratabile la momentul instalarii, necesar sa existe in viata unui copil pentru ca viitorul adult sa beneficieze de o imunitate naturala trainica si durabila. Cu toate acestea, un pseudo-minister al pseudo-sanatatii care distruge de ani buni spitalele si impiedica accesul romanilor la medicamente vine acum sa ne spuna cat de mult ii pasa de sanatatea noastra si a copiilor nostri, dorind pe aceasta cale sa ne vaccineze pe toti pentru a ne feri de imbolnaviri si decese. Absolut hilar!

Vaccin vs. Stat

 

FELURITE ALTE FORME DE OTRAVIRE A POPULATIILOR

Vaccinurile nu constituie singura metoda prin care Francmasoneria incearca sa reduca, respectiv sa controleze cantitativ si calitativ populatia. Cateva din cele mai utilizate "alternative de vaccinare" sunt:

1. Fluorurarea apei potabile si a pastei de dinti datorita efectului inhibitor al florului asupra glandei pineale. Procedeul transforma omul energic si creativ intr-o masinarie docila, mai mult sau mai putin retardata, in functie de capacitatea de focusare si nivelul de auto-educare al mentalului persoanei. Dupa cum am vazut deja, procesul de florurare a fost descoperit si utilizat pentru prima data in Germania nazista, fiind creatia cercetatorilor arondati trustului de fabrici nemtesti francmasonice I. G. Farben. De atunci si pana azi fluorurarea chimica a fost perfectata si ulterior implementata in procesele tehnologice uzuale, atat alimentare cat si cosmetice, din mai toate statele lumii. Introducerea de florura de sodiu in mod special in pasta de dinti a devenit practica de facto a industriei cosmetice si farmaceutice, aparatul de propaganda avand grija sa ne spuna ca fluorul intareste dintii. Nu doar ca nu face asta, dar chiar ATACA DINTII! In plus distruge inima, rinichii si sistemul nervos central.

Florura de sodiu (sodium fluoride) prezenta in pasta de dinti este un compus chimic extrem de toxic

2. Iodarea sarii alimentare. Sarea de masa care se gaseste din abundenta in toate centrele comerciale de la noi din tara trece printr-un amplu proces chimic de asa zisa eliminare a impuritatilor, in timpul caruia i se adauga o cantitate importanta de aditivi alimentari, printre care anti-aglomerantii E535 (ferocianură de sodiu) și E536 (ferocioanură de potasiu), pe scurt cianuri toxice cu efect de stimulare a incidentei bolilor cardiace, accelerarea proceselor de ateroscleroza si toxicitate crescuta a organelor, in special a creierului (fapt care poate induce sechele neuro-psihiatrice). In plus, in urma unei Hotarari de Guvern din anul 2002, toata sarea de masa romaneasca TREBUIE imbogatita invariabil cu iod, substanta care suprasolicita rinichii mai ales in cazul bebelusilor si, in plus, favorizeaza aparitia dezechilibrelor hormonale de tip hipertiroidian cu predilectie la femei si copii. Alternativa sanatoasa la sarea iodata a fost si ramane sarea de Himalaya.

3. Otrava din plicurile cu mirodenii. Glutamatul de sodiu / glutamatul monosodic / E 621 / carrageenan / MSG (mono-sodium-glutamat) este un potentiator de aroma adaugat in cantitate mare in amestecurile pe baza de condimente cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat (care contin pana la 15% glutamat monosodic), supele de la plic, condimentele pentru peste, “fix" pentru cartofi, adica toate prafurile care promit mancare buna facuta din nimic. Glutamatul de sodiu distruge sistemul nervos si creste considerabil riscul de epilepsie, de asemenea este raspunzator pentru derelglarile hormonale in ceea ce priveste insulina si hormonul de crestere, scade puterea de concentrare si deregleaza activitatea neuronala, potentand comportamentul antisocial si agresiv. Iata si sursele ascunse de glutamat, existente in ingredientele considerate "primare" de pe eticheta unui produs alimentar (elementele sunt mentionate in ordinea descrescatoare a cantitatii de glutamat continute): drojdie autolizata, caseinat de calciu, gelatina (inclusiv cea din mezeluri si din prajiturile preambalate), proteine hidrolizate, caseinat de sodiu, extract de drojdie.

4. Folosirea fungicidului INTIUM in culturile de grau, porumb, cartofi, rosii, ceapa ale producatorilor industriali din Romania. Aceasta chimicala a fost conceputa si este livrata de laboratoarele BASF (una din sub-diviziunile conglomeratului industrial nazist I. G. Farben). Folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% riscul de cancer de colon, substanta intrand rapid in felurite combinatii chimice si devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in corp o singura data se elimina in aproape un an. Ori daca acest produs este folosit zilnic - painea de Titan la 1 leu fiind dovedita ca paine cu intium - practic el nu mai poate fi eliminat. Asa cum initium ajuta la cresterea fortata a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.

Painea fara amelioratori refuzata de la comercializare

5. Pulverizarea de aerosoli in atmosfera folosind avioanele de linie. Reprezinta una dintre metodele halucinante prin care cercetatorii nebuni ai elitei satanice s-au gandit sa atace populatiile si insasi ecosistemul planetar. Prin intermediul unor reactoare modificate instalate pe majoritatea avioanelor de pe rutele comerciale si militare sunt aruncate la 12.000 de metri in atmosfera particule solide si persistente de Aluminiu, Litiu, Strontiu, Bariu dar si Mercur otravitor. Substantele sunt ejectate de-obicei prin false tije de descarcare statica, practic niste tevi montate sub fiecare aripa in scopul declarat de a neutraliza sarcina electrostatica a fuselajului. Darele lasate in urma de aceasta tehnologie sinistra seamana cu darele de condens pe care un reactor obisnuit le lasa in urma sa cand zboara in stratosfera la peste 10.000 metri altitudine, unde, datorita temperaturilor extrem de scazute, vaporii de lichid emanati de turboreactor condenseaza aproape instantaneu sub forma unor dare fine de picaturi supraracite. Diferenta dintre cele doua tipuri de urme este ca darele de condens (de natura lichida) - in engleza CON-TRAILS - se disperseaza foarte repede (in general 1-2 minute), in timp ce darele chimice de aerosoli (de natura solida) - in engleza CHEM-TRAILS - persista extrem de mult (de la cateva zeci de minute la cateva ore), astfel incat ajungem sa vedem nenumarate astfel de urme suprapuse pe cer dupa ce pe deasupra noastra au trecut, intr-o perioada lunga de timp, tot atatea avioane.

Darele chimice de aerosoli pulverizate din avioanele de linie (chemtrails)

Scopul acestei lucrari distructive este multiplu. Pe de o parte tine de otravirea aerului. Aerul imbibat cu aerosoli toxici (uneori si cu virusi difuzati impreuna cu aerosolii) devine, odata inspirat, un aer alergic ce inflameaza si lezeaza aparatul respirator si care, condus de sange la organele vitale, in special la creier, ajunge sa induca modificari atat functionale cat si organice in sistemul imunitar, nervos si hormonal, afectand nu doar sanatatea fizica, ci si psihica. Un alt scop este otravirea solului. Un sol imbibat cu acest tip de otravuri devine un sol neproductiv, semintele plantelor existente in natura ajungand sa fie din ce in ce mai putin rezistente la un astfel de atac al falsilor nutrienti. Drept pentru care, vine compania masonica de seminte modificate genetic - Monsanto - "sa ne salveze" prin furnizarea de culturi malformate functional si organic si care conduc la malformatii functionale si organice. Respingerea produselor sinistrei companii ar deveni - in imaginatia fecunda a creatorilor sai - tot mai putin probabila din moment ce toate celelalte culturi vor rezista din ce in ce mai greu la un asalt de cocktailuri chimice care devine pe zi ce trece tot mai virulent. O alta utilizare vizeaza facilitarea prin intermediul aerosolilor a supraincalzirii acelor zone din atmosfera bombardate de pe Pamant - prin intermediul unor statii de antene tip HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Program) - cu fluxuri de radiatii electromagnetice de mare putere. Aplicatiile acestei tehnologii tin de controlul vremii, cu precadere de crearea in mod artificial a tot felul de calamitati naturale (seceta, inundatii, tornade, maree, tsunami). In sfarsit, o ultima aplicatie cunoscuta este legata de transmiterea de la sol a unor semnale electromagnetice dispersabile pe zone foarte intinse datorita proprietatilor modificate ale atmosferei saturate cu aerosoli, aceste semnale fiind menite sa interactioneze subliminal cu psihicul fiintelor pentru a le induce stari modificate de constiinta de tip zombi, facilitate de handicapurile deja create cu ajutorul celorlalte metode de transformare a omului din fiinta ganditoare si pro-activa in fiinta labila si obedienta.

In timp ce varful piramidei conspirative isi traieste viata in enclave protejate de majoritatea dezastrelor pe care acest varf le declanseaza la nivel regional si global, conspiratorii de la cele mai inalte grade urmaresc ca prin astfel de actiuni sa conditioneze populatiile sa adezioneze la programele lor in urma faptului ca le fac acestora viata un infern. Este exact viziunea luciferiana asupra existentei si lumii, aferenta modelului/ arhetipului satanic pe care il venereaza/ il slujesc aceste asa zise elite si pionii de care se folosesc in lucrarea generala de control si dominatie.

 

 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 

Din invataturile altora..


- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

- "Cei slabi nu pot sa ierte, iertarea este atributul celor puternici." ~ Mahatma Gandhi

- "Poti sa prostesti unii oameni tot timpul sau toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul." ~ Abraham Lincoln

- "E necesar sa deprinzi un nou mod de a gandi pentru a manifesta un alt mod de a fi."
~ Mariane Williamson

- "Cel mai mare esec nu este faptul ca ai gresit, ci acela ca nu ai incercat." ~ Leon Adama

- "A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala." ~ Andrei Plesu

- "Inca de la nasterea pe aceasta planeta multi dintre noi suntem conditionati sa credem ca menirea noastra este sa ne sacrificam, sa devenim martiri, sa simtim durere in timp ce altcineva se simte bine prin mijlocirea durerii noastre. Cand insa ajungem sa ne percem pe noi la fel de importanti ca pe oricine altcineva, cand ajungem sa ne oferim atat noua cat si altora dragostea si respectul la care visam, atunci toata viata noastra va fi despre dragoste si respect."
~ Lyssa Royall

- "Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "Opusul dragostei nu este ura, este indiferenta. E apatia. Este sa nu-ti pese catusi de putin."
~ Leo Buscaglia

- "Exemplul personal nu este principalul lucru care ii capaciteaza pe altii, este singurul lucru care o poate face. El reprezinta diferenta dintre a avea o idee despre cale si a merge pe cale.''
~ Albert Schweitzer

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat."~ Melanie Joy

- "Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa il cuceresti!" 
~ Prof. Dr. Ana Aslan

"Norocul e ca un rasarit. Daca astepti prea mult, il pierzi." ~ William Arthur Ward

- "Un om trebuie sa fie suficient de matur ca sa-si recunoasca greselile, destul de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte!"~ Alphonse Allais

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse."~ Martin Luther King

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Lucrurile de care esti cu adevarat pasionat nu sunt intamplatoare, ele sunt chemarea ta." 
~ Fabienne Frederickson

- "Nu cauta maretia. Cauta adevarul si le vei gasi pe amandoua." ~ Horace Mann

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti." 
~ Gina Senarighi

- "Rabdarea nu este despre cat de mult esti dispus sa astepti, ci despre cat de bine te comporti in toata aceasta asteptare."
~ intelepciune contemporana

- "Intotdeauna exista un mic adevar in fiecare AM GLUMIT, putina cunoastere in fiecare NU STIU, un pic de emotie in fiecare NU-MI PASA si putina durere in fiecare SUNT BINE."
~ intelepciune contemporana

- "Consideri ca aventura este periculoasa? Incearca rutina. Este letala." ~ Paulo Coelho

- "N-o sa ajungi vreodata la destinatie daca te opresti sa arunci cu pietre in fiecare caine care latra pe marginea drumului."
~
Winston Churchill

- "Sa-ti cunosti propriul intuneric este cea mai buna metoda de a te descurca in intunericul altora." ~ Carl Jung

- "Nu poti trece oceanul daca nu ai curajul sa pierzi din vedere tarmul."
~ intelepciune contemporana

- "Copiii au nevoie de doua lucruri: de radacini si aripi." ~ intelepciune contemporana

- "Ceea ce vedem este adesea doar o mica parte din ceea ce se intampla de fapt."
~ intelepciune contemporana

- "Nu bagajul te doboara, ci felul in care il cari."
~ Lena Horne

- "Cand simti ca vrei sa renunti, gandeste-te ce te-a facut sa incepi."
~ intelepciune contemporana

- "Mediocrii sunt usor de identificat. Ei nu admira, nu aproba, nu incurajeaza, ci doar neaga, refuza si contesta." ~ Octav Bibere

- "Nimic nu dispare pana cand nu ne invata ceea ce avem nevoie sa stim."
~ Pema Chodron

- "Consideri ca esti prea mic pentru a face o diferenta in aceasta lume? Atunci incearca sa dormi in camera cu un tantar."
~ intelepciune contemporana

- "A intelege sarcasmul este semnul unei minti sanatoase si treze."
~ intelepciune contemporana

- "Cea mai buna cale de a prezice viitorul este aceea de a-l crea." ~ Abraham Lincoln

- "Refuza sa-ti cobori standardele doar pentru a te adapta celor ce refuza sa si le ridice pe ale lor."
~ intelepciune contemporana

- "Cea mai saraca persoana din lume este persoana fara un vis."
~ intelepciune contemporana

- "Dificil nu este sa mergi inainte. Dificil este ce lasi in urma."
~ intelepciune contemporana

- "Lasa lumea sa stie de ce esti aici si fa-o cu pasiune!" ~ Wayne W. Dyer

- "A fi in stare sa gandesti despre cum gandesti este un semn de inalta inteligenta."
~ intelepciune contemporana

- "Respectul este castigat. Onestitatea este apreciata. Increderea este cultivata. Loialitatea este returnata."
~ intelepciune contemporana

- "A fi tolerant nu inseamna sa impartasesti convingerile altuia. Inseamna sa recunosti dreptul altcuiva de a se increde in propria constiinta si de a i se supune acesteia."
~ intelepciune contemporana

- "Daca treci prin iad, nu te opri."
~ Winston Churchill

- "Cand bate vantul schimbarii, unii oameni construiesc ziduri, altii construiesc mori de vant." ~ proverb chinezesc

- "EU SUNT.. = doua dintre cele mai puternice cuvinte. Caci ceea ce adaugi dupa ele este ceea ce iti defineste realitatea."
~ intelepciune contemporana

- "Lumea este plina de lucruri magice, asteptand in tacere ca simturile noastre sa le descopere."
~ W. B. Yeats

- "Mii de lumanari pot fi aprinse de la o singura lumanare si viata acelei lumanari nu va fi scurtata. Nici fericirea nu este stirbita de impartasirea ei." ~ Buddha

- "O doamna adevarata nu pretinde, multumeste. Un barbat adevarat nu promite, infaptuieste."
~ intelepciune contemporana

- "Nimic din ce este maret nu poate fi posedat. Tendinta de a poseda este unul din cele mai neinspirate lucruri pe care omul incearca sa le faca." ~ Osho

- "Rasa, religia, mandria etnica si nationalismul nu fac altceva decat sa te invete cum sa urasti anticipat oameni pe care nu i-ai intalnit niciodata." ~ intelepciune contemporana

"Oamenii care nu se predispun sa infranga minciuna, ignoranta si nedreptatea, au hotarat sa nu se mai gandeasca la ele in speranta ca astfel se vor simti bine. " ~ Blaise Pascal

- "Disciplina inseamna sa alegi intre ce-ti doresti acum si ce-ti doresti cel mai mult."
~ intelepciune contemporana

- "Inainte ca o revolutie sa inceapa in strada, ea trebuie sa se petreaca in minte."
~ intelepciune contemporana

- "Valoarea nu rezida in lucruri. Valoarea se afla in oameni. Atunci cand iubim lucruri care nu ne pot iubi inapoi - bani, masina, casa, prestigiu - cautam intelesurile vietii acolo unde ele nu pot fi gasite." ~ Marianne Williamson

- "Un om care se teme de suferinta, sufera deja de pe urma temerilor sale."
~ Michel de Montaigne

- "Coincidenta este modul in care Dumnezeu se implica ramanand anonim."
~ Albert Einstein

- "Singura raspundere adevarata este fata de propriul tau potential, fata de propria ta inteligenta si constienta, fata de actiunea conforma cu ele." ~ Osho

- "O barca este in siguranta in port. Totusi nu pentru asta au fost facute barcile."
~ intelepciune contemporana

- "In viata nu trebuie neaparat sa ai carti bune, ci sa joci bine cartile pe care le ai."
~ Josh Billings

- "In loc sa-ti planifici urmatoarea vacanta, poate ar fi mai bine sa-ti planifici o viata din care sa nu mai simti nevoia sa evadezi."
~ Seth Godin

- "Daca nu-ti place sa vezi poze cu atrocitati si abuzuri savarsite pe animale, este nevoie sa contribui la stoparea atrocitatii, nu a pozelor."
~ Johnny Depp

- "Istoric vorbind, cele mai teribile lucruri - razboiul, genocidul si sclavia - sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii."
~ Haward Zinn

- "Pune-te in locul animalelor exploatate, incearca sa vezi lumea prin ochii lor, sa simti ceea ce ele simt, si vei intelege de ce este atat de mare nevoie de tine!"
~ intelepciune contemporana

- "Inteligentii educati = lanseaza idei; inteleg, vad, gandesc cu propriul creier; se raporteaza critic la lume si la ideile altora; au repere culturale, un sistem de valori, fac apel la canoane si autoritate in mod justificat, fie doar si pentru a da cu ele de pamant; cand se intampla sa mai fie si ireverentiosi, vorbim de acei norocosi pe care nici macar scoala n-a reusit sa-i strice."
~ intelepciune contemporana

"Unuia care se plangea ca nu exista oameni intelepti, Empedocle i-a spus: trebuie sa fii intelept ca sa poti recunoaste un intelept."
~ Empedocle

"Nu exista viata mai pustie decat a celui care n-a iubit niciodata nimic de frica faptului ca intr-o zi ar putea pierde tot." ~ Octavian Paler

"Nu ridica vocea, imbunatateste-ti argumentele!" 
~ intelepciune contemporana

- "Daca oamenii sunt buni doar de frica unei pedepse sau in speranta unei rasplati, atunci sunt cu adevarat o adunatura jalnica!"
~ Albert Einstein

- "Nu-ti pierde timpul batand intr-un perete cu speranta ca il vei transforma intr-o usa!"
~ Coco Chanel

- "Crescatoriile de animale si abatoarele constituie cea mai mare cruzime de care omul este capabil! Acestea sunt, de fapt, lagare de concentrare in care fiinte sensibile isi irosesc vietile in privatiuni totale, de lumina, aer curat, ingrijre medicala, spatiu in care sa se miste sau posibilitatea de a trai in comunitati portivite pentru nevoile lor. Suferinta le este atat de intensa de la nastere pana la moarte, incat dincolo de aceasta nu mai exista decat nebunia care se instaleaza implacabil ca si consecinta a nenumaratelor abuzuri la care animalele sunt supuse. Mintile animalelor sunt pur si simplu strivite de atata trauma!"
~ Norm Phelps

- "Lucrurile rele nu se vad in vremurile bune. Pană la urma tot la reflux iti dai seama cine inoata dezbracat." ~ Warren Buffet

- "Daca vrei sa-ti masori bogatia, incepe cu toate calitatile pe care le ai si pe care banul nu le poate cumpara." ~ intelepciune contemporana

- "In momentele de fericire savurezi muzica. In momentele de tristete intelegi versurile."
~ Frank Ocean

- "E imposibil! - a urlat MANDRIA,
E riscant! - a spus EXPERIENTA,
Nu are sens! - a completat RATIUNEA,
Incearca! - a soptit INIMA."


~ intelepciune contemporana

"In regatul iubirii nu exista competitie intre fiinte; nu exista posesivitate si nici control."
~ intelepciune contemporana

"Frumusetea fara inteligenta este precum o capodopera pictata pe un servetel."
~ intelepciune contemporana

"O jumatate de adevar este o minciuna intreaga." ~ Ed Cole

"In principal sunt doar doua greseli pe care poate ajunge sa le faca cel aflat pe drumul catre adevar: prima este sa nu mearga pana la capat, a doua este sa nu inceapa." ~ Buddha

- "Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale." 
~ intelepciune contemporana

"Oamenii care nu se predispun sa infranga minciuna, ignoranta si nedreptatea, au hotarat sa nu se mai gandeasca la ele in speranta ca astfel se vor simti bine. " ~ Blaise Pascal

"In viata nu trebuie neaparat sa ai carti bune, ci sa joci bine cartile pe care le ai." 
~ Josh Billings

"Excesul e primejdios in orice domeniu: in avantare ca si in infranare, in rispa ca si in cumpatare." ~ Voltaire

"Zgarcitii aduna ca si cand ar trai vesnic, risipitorii cheltuie ca si cand ar muri maine."
~ Aristotel

"Daca esti in cautarea persoanei care-ti poate schimba viata, priveste-te in oglinda!"
~ Roman Price

"Uneori platim greu pentru lucrurile pe care le primim fara efort." ~ Albert Einstein

"E trist sa vezi cum patriotismul inseamna adesea dusmanirea propriilor semeni." 
~ Voltaire

"Este nostima usurinta cu care oamenii rai cred ca toate le vor iesi bine." ~ Victor Hugo

"Totul este imposibil atunci cand nu incerci." 
~ intelepciune contemporana

"Cel mai curajos lucru este sa gandesti singur." 
~ Coco Chanel

"Educatia predata in actualul sistem de invatamant se face pentru a-i transforma pe oameni in producatori si consumatori, nu in indivizi liberi si fiinte cu adevarat ganditoare." 
~ Jose Luis Sampedro

"Maestrul este intotdeauna discipolul." 
~ Robert Kiyosaki

"Cele mai frumoase vise le ai atunci cand esti treaz!" ~ intelepciune contemporana

"Fii iubirea pe care nu ai primit-o niciodata." ~ intelepciune contemporana

"Si-oricat de-ngusta o fi calea,
Oricate piedici m-or lovi din greu,
Eu sunt stapanul sortii mele
Sunt capitanul sufletului meu.." 


~ intelepciune contemporana

"Nu exista o tara pentru care sa port un razboi. Tara mea este acest Pamant. Sunt un cetatean al planetei." ~ Eugene Debs

"Cei mai multi oameni nu vor sa stie adevarul. Ei vor doar asigurari ca ceea ce isi imagineaza ca stiu este adevarul." 
~ intelepciune contemporana

"Curata campul ca sa aiba loc sa coboare ingerii." ~ Nichita Stanescu

"In loc sa-i cumperi copilului tau tot ce-ai fi vrut sa ai candva si n-ai avut, invata-l tot ce-ai fi vrut sa stii si n-ai stiut!"
~ intelepciune contemporana

"Inteligenta, implicare, consecventa, determinare, bun simt, bun gust, preocupare pentru schimbare. Cu aceste ingrediente poti ajunge sa construiesti oriunde, oricand, oricat." 
~ intelepciune contemporana

"Oamenii inteligenti tind sa aiba mai putini prieteni decat oamenii obisnuiti. Cu cat esti mai inteligent, cu atat mai selectiv devii cu timpul." 
~ Nikola Tesla

"Care este diferenta intre TE PLAC si TE IUBESC? Cand iti place o floare, o rupi. Cand iubesti o floare, o uzi zilnic."
~ intelepciune contemporana

"Niciodata sa nu iei lumea fix asa cum e. Indrazneste sa o o privesti asa cum ar putea fi."
~ Dr. Harold Winston

"Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "Ori de cate ori ajungi sa te regasesti de partea unei majoritati, e timpul sa te opresti si sa reflectezi!" ~ Mark Twain

"Opusul dragostei nu este ura, este indiferenta. E apatia. Este sa nu-ti pese catusi de putin." 
~ Leo Buscaglia

- "Exemplul personal nu este principalul lucru care ii capaciteaza pe altii, este singurul lucru care o poate face. El reprezinta diferenta dintre a avea o idee despre cale si a merge pe cale.''
~ Albert Schweitzer

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat."~ Melanie Joy

- "Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa il cuceresti!" 
~ Prof. Dr. Ana Aslan

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse."~ Martin Luther King

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Nu cauta maretia. Cauta adevarul si le vei gasi pe amandoua." ~ Horace Mann

- "Sa-ti cunosti propriul intuneric este cea mai buna metoda de a te descurca in intunericul altora." ~ Carl Jung

- "Nu poti trece oceanul daca nu ai curajul sa pierzi din vedere tarmul."
~ intelepciune contemporana

- "Ceea ce vedem este adesea doar o mica parte din ceea ce se intampla de fapt."
~ intelepciune contemporana

- "Mediocrii sunt usor de identificat. Ei nu admira, nu aproba, nu incurajeaza, ci doar neaga, refuza si contesta." ~ Octav Bibere

- "Nimic nu dispare pana cand nu ne invata ceea ce avem nevoie sa stim."
~ Pema Chodron

- "Consideri ca esti prea mic pentru a face o diferenta in aceasta lume? Atunci incearca sa dormi in camera cu un tantar."
~ intelepciune contemporana

- "EU SUNT.. = doua dintre cele mai puternice cuvinte. Caci ceea ce adaugi dupa ele este ceea ce iti defineste realitatea."
~ intelepciune contemporana

- "Durerea este aceeasi pentru toate creaturile. De ce cred unii oameni ca durerea lor este diferita?" ~ intelepciune contemporana

- "Valoarea nu rezida in lucruri. Valoarea se afla in oameni. Atunci cand iubim lucruri care nu ne pot iubi inapoi - bani, masina, casa, prestigiu - cautam intelesurile vietii acolo unde ele nu pot fi gasite." ~ Marianne Williamson

- "Istoric vorbind, cele mai teribile lucruri - razboiul, genocidul si sclavia - sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii."
~ Haward Zinn

- "Multi vad ceea ce pare a fi, dar putini inteleg ceea ce este." ~ Machiavelli

"Dacă un om face tot ce-i sta in putere, ce altceva i se mai poate cere?"
~ George S. Patton

"Cand va fi sa mori, nu te gandi la intunericul dinainte, ci la acea lumina pe care o lasi in urma ta! Si te vei stinge cu zambetul pe buze."
~ Nicolae Iorga

- "Mai intâi instruieste-te singur, apoi vei primi invatatura de la altii."
~ Johann Wolfgang Goethe

- "Daca s-ar baza toti pe premiza ca lucrurile unanim acceptate sunt si adevarate, nu ar mai exista speranta de progres."
~ intelepciune contemporana

"Acceptand riscul in ceea ce intreprinzi, daca vei castiga, vei fi mai fericit, daca vei pierde, vei fi mai intelept." ~ intelepciune contemporana

"Odata ce te conformezi, odata ce ajungi sa faci lucruri doar pentru ca ceilalti le fac la randul lor, letargia iti acapareaza talentul si iti nimiceste puterea sufletului." ~ Virginia Woolf

"Educatia predata in actualul sistem de invatamant se face pentru a-i transforma pe oameni in producatori si consumatori, nu in indivizi liberi si fiinte cu adevarat ganditoare."
~ Jose Luis Sampedro

"Plictiseala lungeste ziua si scurteaza viata."
~ Tudor Musatescu

"Timpul este cel care previne ca totul sa se petreaca instantaneu." ~ Albert Einstein

"Oamenii care nu se predispun sa infranga minciuna, ignoranta si nedreptatea, au hotarat sa nu se mai gandeasca la ele in speranta desarta ca astfel se vor simti bine. " 
~ Blaise Pascal

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro