Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

» Partea 1 «

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


Partea a 12-a

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

1. Introducere

Conspiratia planetara

Psihologul elvetian Carl Jung spunea: “Cu cat mai cuprinzatoare sunt organizatiile de orice fel, cu atat mai inevitabile sunt imoralitatea si prostia lor oarba.”

Oamenii aleg adesea sa vada ceea ce nu exista si doresc sa ignore realitatea. Prin urmare, si viata consta mai mult din inselaciune si autoamagire la un nivel direct proportional cu gradul de ignoranta. Este dificil sa inregistrezi un progres oricat de mic, complacandu-te in ceea ce este facil, convenabil, popular, dar amoral, imoral sau disfunctional, adica urmand indiciile false ale celor mai neproductive traditii, mituri si legende. Mai mult chiar, aceasta fiind o problema de milenii a omului insuficient trezit, inspirat sau educat, vom constata la o analiza atenta ca am ajuns sa traim intr-un labirint de minciuni raspandite la toate nivelele.

Pentru cei mai multi oameni este greu sa se orienteze in puhoiul de informatii de care sunt bombardati zilnic, din moment ce nu si-au dezvoltat suficient puterea de a discerne si rabdarea de a face acest lucru, dorinta sincera de a cerceta si mobilizarea temeinica inspre a desparti adevarul de minciuna sau binele de rau.

Instinctul si credinta inradacinate adanc in simturile majoritatii oamenilor se traduc in cele mai multe cazuri prin dorinta de a nu cunoaste. De aceea este important acum, mai mult decat oricand, sa participam cu totii la o ampla lucrare a destramarii tuturor povestilor false, de la inceputurile lor si pana azi.

Nu este greu de sesizat ca multi dintre noi prefera sa creada orbeste in diferite scenarii puternic mediatizate si sa respinga orice sugestie despre controlul exercitat din culise. Oamenii se incapataneaza sa nu acorde atentie posibilitatii existentei unor forte - atat concrete cat si subtile - in baza carora sunt orchestrate cu minutiozitate cele mai importante evenimente politice, sociale si economice din lumea intreaga. Dinamicile de evenimente despre care invatam atat de putin si de irelevant in manualele de istorie nu au fost si nu sunt rezultatul hazardului, existand diferite nivele de orchestrare a lor, unele relativ usor de perceput, altele foarte greu perceptibile.

Daca cineva controleaza televiziunea, presa, biserica, scoala, stiinta, filmul, arta – poate transforma fiecare adevar in minciuna si fiecare nerozie in intelepciune. Trezirea din transa este un proces dificil si laborios care necesita cunostinte cheie si abilitati exersate constant vizavi de modul cum raspundem evenimentelor din viata de zi cu zi.

2. Despre culte, organizatii si societati secrete

Inregimentarea

Indiferent cum alegem sa o numim, o miscare organizata are potential distructiv pentru individul apartinator si pentru climatul social deschis si echitabil in care isi doresc sa traiasca majoritatea oamenilor, atunci cand se distinge printr-una sau mai multe din urmatoarele caracteristici:

1. Falsa declarare a intentiilor organizatiei impreuna cu inducerea in eroare a membrilor, in timpul recrutarii lor si dupa aceea. Caracteristica este mentionata si de asociatia suedeza Salvati Individul (FRI) ca si criteriu definitoriu pentru o miscare autoritarista.

2. Manipularea membrilor in vederea cooptarii in diferite actiuni, prin metode psihologice de control al deciziilor. Este abil stimulata latura emotionala, adesea dezechilibrata, a persoanelor, folosindu-se pentru asta cuvinte magulitoare, flatante, de rasfat si preamarire, care pot merge pana la o contrafacere totala a calitatilor persoanei. Si acesta este un criteriu sugerat de FRI pentru identificarea sectelor si a organizatiilor subversive.

3. Ofertarea candidatului cu resurse care nu ii sunt la indemana si care sunt oferite DOAR in cazul adezionarii la organizatie: sansa educationala, putere decizionala, faima sociala, bani, personal lucrativ si alte avantaje. Devine astfel evident faptul ca nu dorinta organizatiei de a contribui la bunul mers al lucrurilor la nivel de individ si de societate este obiectivul urmarit, ci recurtarea persoanelor cu potential in scopul deservirii eficiente a intereselor organizatiei.

4. Existenta vizibila sau ocultata a unui conducator care cere supunere totala in numele unor cunostinte, abilitati sau meniri pe care pretinde ca le are. Adeptul este invatat sa glorifice liderul si sa il imite.

5. Interdictia de a pune sub semnul intrebarii sau de a contesta doctrina vehiculata la diferite nivele organizationale. Adeptul este invatat ca indoiala este un lucru rau, impotriva caruia trebuie sa lupte pana cand raul este biruit.

6. Imaginea despre realitate este zugravita in alb si negru. Membrii sunt “cei alesi” (sau “cei buni”), tot ce este in afara miscarii este rau si prin urmare trebuie combatut.

7. Sunt o multime de bani in joc care de cele mai multe ori provin din activitati imorale sau ilegale.

8. Vointa grupului va prevala vointei individuale. Persoana este invatata sa adopte identitatea de grup, renuntand la propria sa individualitate.

9. Performantele adeptilor in implinirea scopurilor organizatiei sunt stimulate prin impunerea disciplinei pe baza de vina si prin instituirea competitiei acerbe intre adepti.

10. In subsidiar este folosita frica pe post de instrument represiv al vointelor individuale.

11. Se urmareste inducerea ideii ca viata celui proaspat adezionat la organizatie a fost neimportanta pana la momentul adeziunii, insa, odata cu intrarea “in randul celor alesi”, viata persoanei a capatat un scop si un sens superior, nobil, divin.

12. Nu exista cai usoare de a iesi din organizatie odata intrat. Se promoveaza intens ideea conform careia nu exista un motiv intemeiat sau acceptabil de a mai parasi vreodata organizatia.

3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie

Omul spiritual

Astrofizicianul britanic Fred Hoyle a formulat in 1983 in cartea sa “The intelligent Universe” (Universul inteligent) urmatoarea intrebare: “Viata dupa cum o stim noi este, printre altele, dependenta de cel putin 2000 de enzime a caror contributie face posibila existenta unor mecanisme teribil de complexe de sustinere a vietii. Cum au reusit ‘fortele oarbe’ ale marii de materie prima universala sa puna laolalta elementele chimice corespunzatoare, in cantitatile corespunzatoare, cu legaturile corespunzatoare intre ele, pentru a construi enzimele implicate ulterior in sustinerea unui numar extrem de mare de procese specifice vietii pe Terra?”.

Dupa calculele sale, probabilitatea ca acest lucru sa se petreaca dintr-o pura intamplare este de 1 impartit la 10 ridicat la puterea 40.000 (10 urmat de 40.000 de zerouri). Este cam aceeasi sansa precum a unui zar sa nimereasca de 50.000 de ori la rand fateta cu numarul 6. Sau, dupa cum a spus Hoyle: “Sansa ca forme de viata mai inalte sa fi aparut aleator este comparabila cu sansa ca o tornada care trece printr-un depozit de fier vechi sa asambleze un avion Boeing 747 din materialele pe care le gaseste acolo. Nu reusesc sa inteleg dorinta intr-atat de vadita a biologilor si oamenilor de stiinta de a nega ceea ce pentru orice om de bun simt este mai mult decat evident”.

De mentionat este si faptul ca sansele despre care vorbeste Hoyle sunt calculate numai in privinta celor 2000 de enzime. Daca insa toate celelalte macro-molecule importante pentru buna functionare a organismului viu sunt, de asemenea, luate in considerare, situatia vietii aparute si dezvoltate intamplator devine absurda si de-a dreptul inexplicabila pentru biologia conventionala si pentru orice filozof din orice timp. Mai mult, calitatile unice ale omului (morala, inteligenta, constiinta insasi) nu corespund cu nimic din teoriile materialiste despre viata.Charles Darwin

Concret, Fred Hoyle ajunsese la concluzia ca teoria evolutionista a lui Charles Darwin (conform careia un proces aleator de selectie naturala a dat nastere la tot ce cunoastem azi ca fiind viata) este un mit daunator.

Ceea ce ne duce catre un plan secund - inevident dar important - al povestii: teoria evolutionista a fost dezvoltata de societatea secreta numita “The Lunar Society” (Societatea Lunara), fondata in 1765 in Birmingham, Anglia, la initiativa celui care avea sa devina mai tarziu parintele fondator al Americii, Benjamin Franklin. Membrii sai se adunau in fiecare perioada cu luna plina si aveau ca obiectiv crearea unei doctrine materialiste revolutionare care sa submineze increderea omului de rand in existenta unor mecanisme de provenienta divina in baza carora functioneaza lucrurile in aceasta lume si mult dincolo de ea, urmarindu-se pe aceasta cale stoparea investigarii si intelegerii acestor mecanisme de catre cei mai multi.

Societatea LunaraUn membru important al Societatii Lunare era Erasmus Darwin, bunicul lui Charles Darwin. In perioada 1794-1796, Erasmus a scris “Zoonomia or the laws of organic life” (Zoonomia sau legile vietii organice). Teoria dezvoltata in paginile acestei carti este aceeasi cu argumentatia din “The origin of species” (Originea speciilor) scrisa de nepotul sau, Charles Darwin, in 1859.

S-a inceput in felul acesta un amplu proces de raspandire a dezinformarii spirituale, prin introducerea in scoli a teoriei darwiniste. Au fost multe moduri in care aceasta teorie s-a imixtionat in cultura si educatia maselor. In primul rand a constituit punctul de plecare in stiinta biologiei care, daca ar fi fost abordata de la nivelul cauzelor si nu al efectelor, ar fi putut sa ateste fara echivoc prezenta inteligentei divine in spatele tuturor proceselor vietii. Mai departe s-au facut si s-au implementat la nivelul culturii scolare afirmatii precum: “suntem singuri in univers”, respectiv “universul s-a creat din nimic”. In cadrul claselor umaniste s-a predat teoria umanistilor de tip Darwinian, conform carora “dezvoltarea umana se incheie cu moartea fizica” iar religia, care aparent se opunea teoriilor darwiniste, ne-a invatat ca dupa aceasta unica viata (despre al carei scop si sens nu aflam mai nimic) mergem in Raiul sau in Iadul Vesnic, de fapt un alt mod de a inocula ideea ca am aparut dintr-un pur hazard nu se stie cum si mergem in virtutea hazardului nu se stie unde, caci intreaga poveste e neconvingatoare si descurajanta.

Fara alte argumentatii suplimentare, teoria speciilor a lui Darwin a fost o FRAUDA. Una orchestrata abil de catre niste oameni care oficial se ocupau cu emanciparea societatii. Insa doar oficial. Caci in spatele cortinei, in culise, au fost create premisele dezvoltarii la scara mondiala a unor teribile curente de ATEISM si MATERIALISM, extrem de folositoare pentru nasterea unei societati dependente de tehnologie si de putinele placeri care pot fi gasite in zona strict materiala a existentei. Cenzurarea oricarei alte cunoasteri alternative a facut posibila guvernarea acestei lumi de catre grupuri de interese care, controland informatia si tehnologiile, au reusit sa controleze vietile a multe miliarde de oameni, transformand o umanitate mai numeroasa decat oricand, din fiinte ganditoare in fiinte lucratoare si obediente.

Ce inseamna Ateismul
 
 
 
 

 


Comentarii (37)

COMENT. #1 - Galetaru Elena - Nicoleta

Buna ziua. Va multumesc nespus pentru clarificarile si adevarurile publicate in acest articol! Multumesc fiintelor de Lumina si oamenilor cu inteligenta spirituala care n-au incetat niciodata sa dovedeasca sclavia in care se gaseste umanitatea si intentiile de intarziere a evolutiei umane, materializate prin cele mai perverse metodologii ale societatilor secrete. Victorie Luminii si evolutie spirituala intregii umanitati! Va iubesc! :)

12/14/2016 - 16:49

 

COMENT. #2 - Eduard

Sunt incantat sa vad ca exista oameni care vibreaza la nivelul acestui articol! Va multumesc si ma bucur pentru feedback-ul primit!

12/14/2016 - 21:02

 

COMENT. #3 - Eugenia

Minunat si chiar adevarat! Asa poate intelegem ce se intimpla in realitate. Cit mai multe informatii de genul acesta si poate ne trezim si noi din somnul amortit!

12/15/2016 - 01:15

 

COMENT. #4 - Alex

Foarte Foarte Foarte ADEVARAT !!!

Stima si Respect !!!

12/15/2016 - 15:19

 

COMENT. #5 - Eduard

Eugenia si Alex, dupa cum foarte corect ati sesizat, aceasta informatie are o importanta deosebita in dezindoctrinarea societatilor, iar rolul pe care il are de jucat in adoptarea unor noi mentalitati este crucial. Sa speram ca tot mai multa lume va intelege acest lucru si va contribui la promovarea sa!

12/15/2016 - 20:23

 

COMENT. #6 - Sandu

Adevarat! Dar cum mai poti transforma constiinta miliardelor de oameni indoctrinati cu aceasta teorie evolutionista la nivelul gandirii si intelegerii libere?! Pentru ca daca aceste grupuri ce controleaza Terra incep sa piarda din putere, urmeaza cataclismul planetar, distrugerea asa cum s-a intamplat in celelalte cinci ere ale Pamantului.

12/16/2016 - 00:55

 

COMENT. #7 - Eduard

Incepe prin a face tot ce tine de tine din ceea ce este necesar si posibil, iar la un moment dat te vei pomeni realizand imposibilul!

12/16/2016 - 20:11

 

COMENT. #8 - Catrina Ludwig

OMULE DRAG, acum te-am desoperit! Am frunzarit putin prin ceea ce scrii si sunt fascinata de tot adevarul si toata intelepciunea de care dai dovada. Tot ce vad scris la tine are valoare de cugetare. Imi vine sa te citez si nu stiu ce sa aleg mai intai, fiindca tot ce spui are ESENTA.

Am o sansa, de a avea o saptamana de concediu in timpul ce urmeaza si voi ramane cu tine si simtirile tale. Iti multumesc si iti doresc sa ai cat mai multi admiratori ai intelepciunii tale, fiindca acei admiratori sunt si partasi la evolutia lumii pe o cale dreapta!

12/16/2016 - 23:53

 

COMENT. #9 - Eduard

Iti multumesc Catrina! Empatia ta este la un nivel pe care l-am mai intalnit doar de cateva ori in viata! De aceea ma bucur nespus citind aceste randuri, cu atat mai mult cu cat numai eu stiu cu ce munca si sacrificii s-a nascut si a evoluat acest proiect pana in forma in care se afla acum si pe care tu ai apreciat-o atat de mult!

12/17/2016 - 00:07

 

COMENT. #10 - Catrina Ludwig

Imi dau seama de volumul muncii tale de documentare pentru a avea un site curat ca lacrima. Aduci informatie pretioasa fara a castiga financiar din site-ul tau, desi intretinerea lui necesita cheltuieli de hosting si protectie. Nu pot fi langa tine decat cu marea mea apreciere. Nu am o varsta care sa-mi permita acelasi avant in proiecte marete... dar iti doresc sa-ti gasesti echipa potrivita pentru visele tale! Bafta Eduard!

12/20/2016 - 22:00

 

COMENT. #11 - Eduard

Asa va fi! Caci va veni un timp cand lucrurile demne de apreciat vor fi tot mai multe iar oamenii capabili sa o faca vor fi tot mai multi! Iti doresc sa apuci sa traiesti acele timpuri! Sa ai o saptamana cu bucurii!

12/21/2016 - 02:47

 

COMENT. #12 - Sile this Millennium

Este uimitoare polemica viguroasa si argumentata, credibil desfasurata pe terenul minat de New Age cu legende si presupuneri lipsite de niste dovezi verosimile dar nascocite apeland la trucuri demne de studiourile Hollywood. Fiecare dintre noi, cei care il cautam pe Dumnezeu in sinea noastra, putem gasi aici un drum spre un raspuns onest. Cei care sunt atei convinsi nu sunt de condamnat. Personal am printre ei prieteni care sunt mai morali decat un credincios indoctrinat si obtuz. Cu totii suntem construiti diferit. Este vorba de LIBERUL ARBITRU al fiecaruia.

12/23/2016 - 14:45

 

COMENT. #13 - Eduard

Ateismul este o forma de fundamentalism. Adeziunea la o religie reprezinta si ea o forma de fundamentalism. Daca vei contiua sa citesti, o sa gasesti acest aspect dezbatut in mod explicit la un moment dat. Liberul arbitru ti s-a dat printre altele tocmai ca sa-ti atesti prin gand-cuvant-fapta fie apartenenta la o viziune in alb si negru asupra vietii, fie la una cu mult mai generoasa si mai matura, care lasa loc explorarii nuantate si extrem de personale a marilor adevaruri.

12/23/2016 - 21:05

 

COMENT. #14 - Marius

Imi place ce citesc si pot spune ca mi-am clarificat anumite chestiuni personale. Mult curaj si forta in continuare! Sunt alaturi de tine.

12/25/2016 - 00:51

 

COMENT. #15 - Eduard

Iti multumesc Marius! Nu stiu cat ai apucat sa citesti, dar iti recomand sa parcurgi toata lucrarea. Informatiile importante curg pana la ultimul rand!

12/25/2016 - 17:42

 

COMENT. #16 - Palfi Stefan

Imi pare rau ca descopar abia acum o lume captivanta pe care doar tangential o cunosteam. Interpretarea marilor evenimente ale lumii in corelatie cu marile adevaruri, mecanismele manipularii stiintifice si religioase... imi aduc in minte expresia "tradare, tradare, dar s-o stim si noi". Voi incerca sa acumulez vocabular si cunostinte, pentru a transforma corelatia gand-cuvant-fapta intr-o etapa de evolutie personala. Multumesc. Mult succes in ceea ce faci! Exista un volum in care sa cuprinzi intr-o forma extinsa subiectul abordat, in sensul alfabetizarii unora ca mine ?

01/04/2017 - 08:43

 

COMENT. #17 - Eduard

Salut Stefan. Este reconfortant pentru mine sa vad ca exista oameni care percep importanta si dimensiunile unei astfel de initiative precum este acest proiect si in mod special aceasta lucrare. Am incredere ca atat cantitatea cat si calitatea energiei investite aici isi vor arata roadele prin transformari importante la nivel personal si social, demarate chiar de acele persoane a caror constiinta a fost atinsa de contactul cu aceasta informatie.

In alta ordine de idei, am dorit inca de acum un an sa adun intr-o carte tot ce este pe acest site. In prezent, continutul site-ului transpus in pagini tiparite ar fi cam cat un volum enciclopedic Larousse (carte format A4, 1000 de pagini, text de dimensiune normala pentru o lectura lejera). Costurile pentru a scoate pe piata cartea in numai 100 de exemplare de conditie grafica foarte buna, cu tot cu versiune in format electronic profesional, se ridica undeva la 5000 Euro. Pentru o astfel de suma am depus cereri de finantare catre acele fundatii / organizatii / entitati identificate de mine ca oferind burse / sponzorizari / premii in bani proiectelor din domeniul educational. Cu toate acestea, de fiecare data au fost alese la finantare proiecte de genul "Dansuri din Banat", "Micul gospodar", "Sa tesem frumos" si niciodata Forta si Gratie. De asemenea, pana acum, in 4 ani si jumatate de activitate nu am primit decat o singura donatie, de 35 Euro, de la cineva care m-a intalnit personal.

Din acest scurt istoric razbat clar doua lucruri:

1. Reprezentantii institutiilor de stat si private, politicieni si finantatori - cu tot cu fundatiile lor satelit - doar pozeaza in oameni de bine, doar mimeaza bunele intentii, insa contributiile lor nu sunt orientate inspre ceea ce conteaza cu adevarat si poate face diferenta cu privire la calitatea vietii. Practicile lor financiare ii arata pe acestia drept ceea ce sunt de fapt: strangatori de beneficii, colectionari de portofolii si capitaluri in folosul propriu, inavutiti ai unor organizatii oculte, practic exponenti ai unui sistem de organizare sociala de tip feudal, sistem care, datorita celor ca mine (in numar tot mai mare), isi intrevede tot mai limpede obstescul sfarsit.

2. Lipsa unei educatii temeinice a majoritatii oamenilor in ceea ce priveste atestarea prin merite (in gand-cuvant-fapta) a unei abordari a vietii mai mult in serviciu fata de altii si mai putin in serviciu fata de sine. In mod paradoxal, bogatia - ca si cunoasterea - poate inflori la nivel de societate doar atunci cand este impartasita pentru a produce si mai multa bogatie, si mai multa cunoastere. In acest caz problema reala si stringenta a omului de rand nu mai este despre faptul ca n-a stiut aceste lucruri, ci despre ce face odata ce stie.

Iti doresc o lectura plina de supraintelesuri! :-)

01/04/2017 - 16:35

 

COMENT. #18 - Cornel

Uaau... ce realizare! O adevarata enciclopedie!!

Ai toata admiratia si respectul meu pentru minunatia asta, cu atit mai mult cu cit scrierile pe acest subiect, desi sunt numeroase, mai toate trateaza oculta, masoneria, illuminati fie superficial, fie cautind in mod voit sa minimalizeze actiunile intreprinse de aceasta societate secreta in defavoarea oamenilor, sau chiar prezentind francmasoneria ca pe o elita menita sa fie salvatoarea omenirii, imbiindu-te cu tot felul de promisiuni pentru aderarea la comunitatea ei. De aceea cred ca majoritatea scrierilor pe aceasta tema sunt realizate de catre insisi membrii grupurilor masonice (contribuind atat masonii Romaniei, cat si liderii masoneriei mondiale) si, drept urmare, ESTE MARE NEVOIE de o lucrare care sa prezinte lucrurile intr-un mod detaliat, profund, clar si totodata impartial.

Ma consider un norocos ca am descoperit aceasta pagina si ma bucur sa constat ca totul este mult mai clar acum in mintea mea!

Cred ca ar fi teribil de bine daca ar reusi cit mai multi sa ajunga sa citeasca aceasta analiza, insa nu stiu in ce masura s-ar putea intimpla daca ei nu sunt abonati la "Forta si Gratie"... ar putea sa gaseasca pagina direct de pe Google?

Mult succes pe mai departe!

01/29/2017 - 00:51

 

COMENT. #19 - Eduard

Salut si iti multumesc pentru valorizare, pentru afinitate si pentru observatiile pertinente!

Pe Google am urmarit sa fiu gasit in principal de catre cei care cauta informatii legate de societati secrete si francmasonerie, indiferent ca vorbim de masoneria illuminati (gruparea oculta asimilata cu cei care conduc lumea si Romania din umbra in actualul sistem) sau de masoneria ca organizatie in teritoriu. Mai putin m-a interesat cine sunt masonii Romaniei sau ai lumii in afara catorva exemple de notorietate cu ajutorul carora am urmarit sa demonstrez ramificatiile multiple si la toate nivelele ale organizatiei mondiale de conspiratie. Am urmarit de asemenea sa razbata cat mai limpede asemanarea pana la identificare intre masonerie si satanism, ce fac masonii si de ce, asocierea lor cu ceea ce fara exagerare am putea numi caracatita mafiei mondiale ca instrument de instaurare a guvernului tiranic unic referit ca noua ordine mondiala.

De o importanta la fel de mare am considerat ca este acest material informativ pentru cei care se intereseaza de ordinele cavaleresti, toate ordinele cunoscute fiind masonice si satanice, cu incepere de la cel mai intunecat dintre ele, Ordinul Cavalerilor Templieri, si continuand cu Ordinul Cavalerilor de Malta, Rosacrucieni, Teutoni, Iacobini, Iezuiti. Monarhiile au avut si ele un loc al lor, fiind important sa rezulte clar pentru cei care vor sa inteleaga guvernarea monarhica, legatura dintre monarhie si organizatiile masonice de conspiratie de tip feudal, aflate in spatele regilor si generalilor diferitelor epoci. A fost foarte important sa fiu gasit de cei care cauta sa inteleaga per ansamblu fortele demonice din societate, provenite atat din vechile oranduiri sociale de tip feudal, cat si din cele de tip contemporan. Omul de rand cu a sa dezvoltare personala mai mult sau mai putin afirmata pe o paradigma a binelui este cel care alimenteaza sau limiteaza raul francmasoneriei si al tuturor instrumentelor sale de lucru: servicii secrete, politicieni de paie, afaceristi cumparati, vedete folosite pe post de clovni.

Semnele masonice care indica prezenta satanismului la nivelul institutiilor si oamenilor de stat sau din media sunt de asemenea evidentiate, in partea a patra urmarind sa atrag catre studiu acel public interesat de semnele illuminati de pe biserici, teatre, statui, de la tv, din ziare si reviste, documentare si videoclipuri.

In sfarsit, solutiile de iesire din impas, din blocaj, din limitare si din suferinta sunt prezentate in partea a 12-a, fiind surprins atat aspectul teoretic cat si practic al afirmarii si atestarii comunitatilor umane inspre opusul a ceea ce reprezinta mediul conspirativ, materialist, rece si necrutator in care inca mai traim ca urmare a inertiei celor 2000 de ani de maxima intunecime si nebunie conspirativa.

01/30/2017 - 00:03

 

COMENT. #20 - Tatarca Maricela

Extraordinara postare! Trebuie sa mai citesc o data, e o postare de mare valoare si mare importanta pentru omenire!!!

06/23/2017 - 06:43

 

COMENT. #21 - Eduard

Iti multumesc pentru momentul de constientizare si pentru impartasirea lui!

06/23/2017 - 14:54

 

COMENT. #22 - Petre

Abia acum citesc acest material. Pacat ca multa lume nu are parte de asemenea materiale de cunoastere a realitatii in care traim! Sa avem credinta ca BINELE VA INVINGE. Multumesc!

01/06/2018 - 15:57

 

COMENT. #23 - Eduard

Acest material este o parte importanta a demersului. Restul se intampla aici: www.fiintasuverana.ro
Eu zica ca suntem pe drumul cel bun! :-)

01/07/2018 - 19:24

 

COMENT. #24 - David

Foarte bine gandit si documentat tot ceea ce ai scris / afirmat. Sincere felicitari! O oarecare nedumerire am, daca esti amabil. Folosesti undeva termenul CREATIE (a crea, confectiona, zidi, fauri). Acest termen / cuvant se refera la / desemneaza OBIECTE si nu FIINTE UMAN RATIONALE. In situatia in care afirmi "Ateismul este o forma de fundamentalism. Adeziunea la o religie reprezinta si ea o forma de fundamentalism." - carei forme de gandire fundamentalista apartine termenul / cuvantul "CREATIE" vis-a-vis de termenul / cuvantul NASTERE!?

01/25/2018 - 20:15

 

COMENT. #25 - Eduard

Ma indoiesc sincer ca ai citit lucrarea despre care ai comentat astfel. Daca ai fi citit-o (straduindu-te sa si intelegi ceva), probabil ca nu ai fi dat un feedback demn de noaptea mintii (din care a mai si trebuit sa sterg jumate ca sa nu plictisesc sau sa enervez audienta).

Iata si un raspuns pe scurt.. CREATIE inseamna tot, materie si energie, magnetism si radianta, insufletit si neinsufletit, constiinta si lipsa ei. Prin urmare nu inteleg delimitarea nejustificata pe care ai trasat-o in cadrul acestui concept. Sper ca nu ti-a soptit-o vreo voce din astral. Nu ai fi primul si nici ultimul care aude voci si le adopta mesajul orbeste.

In ceea ce priveste fundamentalismul, orice viziune in alb si negru despre lume si viata este fundamentalism. Cand esti ateu esti pierdut in materialitate, ajungand sa numeri sporii de la feriga fara sa mai vezi elefantul din fata ta. Cand esti adeptul apartinator al unui cult religios, incepi sa adopti continuturi informationale si rigori comportamentale nicicand trecute prin filtrul constiintei tale, doar pentru ca asa dicteaza norma cultului/ organizatiei.

Atunci cand Christos a venit pe Pamant, el nu era catolic, nici ortodox, nici baptist, nici mormon. Era doar o fiinta spirituala de pe curentul de pozitivitate planetara care prin invataturile si exemplul personal incerca sa deschida la cat mai multi mintea si sufletul. Faptul ca tu alegi sa aderi la organizatia religioasa numita Biserica (de orice coloratura ar fi ea) sau la Realismul Socialist Ateist, nu-ti atesta virtutiile in actiune ale mintii si sufletului, ci doar nevoia de validare din partea unui conducator sau a unei mase de oameni careia decizi sa i te afiliezi in mod mecanic si patimas. Ceea ce nu e doar trist, ci si la limita fariseismului! Apropo, de ce in adresa de mail te numesti "David Fariseu"?

01/27/2018 - 17:45

 

COMENT. #26 - David

Esti o voce/creatura a intunericului religios din noaptea astrala a sistemului creationist / patriarhalist / misogin / sclavagist / inuman / imoral / ilogic, in varianta ideologiei/religiei iudeo-cre(s)tin-islamice. Caci altfel nu ai fi "taiat" din opiniile mele pentru a nu fi intelese si tu sa poti denigra / insulta NEJUSTIFICAT. Apropo, termenul/cuvantul FARISEU=SEPARAT.

01/28/2018 - 10:06

 

COMENT. #27 - Eduard

Cand vii cu acuzatii, vino si cu argumente. Scrise coerent, atat semantic cat si sintactic. Altfel ma obligi sa editez tot, pana cand nu mai ramane nimic. Citeste inca o data raspunsul meu si intelege ce este de inteles. Restul e mancatorie specifica periferiei societatii.

01/28/2018 - 23:43

 

COMENT. #28 - Andrei

Am citit ca la ritualul de initiere, candidatii sunt violati de unul sa mai multi membri, scena fiind filmata, pentru a putea fi santajati mai tarziu. E adevarat?

02/24/2018 - 22:45

 

COMENT. #29 - Eduard

Sunt multe materiale care documenteaza umilintele si abuzurile la care sunt supusi membrii in ritualurile de initiere de la diferite grade. Astfel de lucruri se intampla uneori chiar si dupa ce membrul a fost inititat, ca sa il faca sa-si insuseasca bine pozitia si conditia. Cum in Masonerie totul inseamna CONTROL, probabilitatea este foarte mare ca umilintele si abuzurile sa fie inregistrate pentru a fi utilizate in cazul in care s-ar dovedi necesar (util scopurilor).

02/25/2018 - 12:01

 

COMENT. #30 - Ionel Pantiru

Ma bucur ca sint si oameni care gindesc asa (cit mai aproape de adevar), dar cu Masoneria si cu cei care controleaza totul e foarte complicat. Cei care controleaza lumea in adevaratul sens al cuvintului sint foarte bine organizati, au toate posibilitatile de a ne dezinforma si de a ne distrage de la adevar. Eu personal cred ca printe copiii nostri, printre tineretul de astazi, vor aparea si citiva atit de inteligenti incit sa vada adevarul, dar si sa poata face ceva pentru omenire pina cind nu e prea tirziu. Publicind asemenea articole, dam de gindit si asta inseamna un pas spre adevar.

03/04/2018 - 13:39

 

COMENT. #31 - Eduard

Uiti un lucru: sa faci rau este foarte usor, nici pe departe nu se compara cu greutatea facerii de bine. Prin urmare toti cei care au intrat cu juramant si contract in hoardele de raufacatori exact asta sunt: niste oameni josnici carora nu le-a trebuit prea mult efort si nici prea multa minte ca sa-i tradeze pe cei din jur (si pe ei insisi), infratindu-se cu dracu pentru niste beneficii ridicole, care nici macar nu sunt menite sa le rasplateasca tradarea, ci doar sa le arate cat de ieftini sunt! Ei nu au fost si nu sunt generatori de bunastare, ci doar praduitorii ei. Infratiti cu alti praduitori intru prostie, tradare si crima. Organizati, cu posibilitati? Desigur. Insa nu iei in calcul faptul ca tu nu ai acces la posibilitatile acelea nu pentru ca le esti inferior, ci pentru ca nu ai face niciodata lucrurile ingrozitoare pe care ei le fac ca sa ajunga acolo unde pretind ca sunt. Iar asta te pune pe tine cu 10 trepte deasupra lor.

03/05/2018 - 03:46

 

COMENT. #32 - Caramida Adrian

Revolutia Franceza de la 1789 a fost facuta de masoni, Constitutia Americii este opera masonilor (doar unul dintre autorii ei nu era mason), pasoptistii romani in frunte cu Balcescu au fost toti masoni, A. I. Cuza, Kogalniceanu, Alecsandri, Horea, etc au fost masoni. Dupa cum vedeti, o adunatura de satanisti si criminali hotarati sa distruga omenirea.

08/19/2019 - 17:04

 

COMENT. #33 - Eduard

Revolutia Franceza a fost inceputul unui plan de schimbare a oranduirii monarhice europene cu altceva, iar aceasta revolutie a fost puternic influentata de ideile si doctrinele masonice cu privire la noile forme de control centralizat (si generalizat) dorite si urmarite. Cum traim azi? Intr-un mai mare confort material (de care abia daca mai avem timp sa ne bucuram), cu mai multe legi (generatoare in principal de blocaj birocratic, nu de dreptate), cu o cantitate a coruptiei mai ceva ca in Evul Mediu (acel gen de coruptie care produce distrugere si anihilare la scala globala datorita saltului tehnologic al actualei societati), o coruptie protejata atat de legile existente (pline de sincope, lacune si abuzuri), cat si de cei care aplica legea (deseori niste criminali actionind sub acoperirea de functionari).

Constitutia? Un compromis politic intre masele oprimate si opresorii lor. Conform constitutiei noastre, Romania functioneaza in regim de monarhie parlamentara absoluta, in care nici un Parlamentar nu poate fi tras la raspundere pentru ce legifereaza, nici in timpul mandatului, nici dupa, oricat de neconstitutioal ar fi ceea ce face. Mai mult, daca un Parlamentar se dovedeste un criminal notoriu, el nu poate fi anchetat penal decat daca un coleg de-al lui, pus sef de comisie parlamentara, declara ca e de acord ca procurorii si judecatorii sa-l ancheteze si mai apoi sa-l judece pe colegul criminal. De cand crima este incriminabila doar daca se pune de-acord cu incriminarea ei un individ obscur dintr-o comisie obscura? In loc sa se aplice prevederea constitutionala conform careia nimeni nu este mai presus de lege, se aplica si azi ceea ce decreta in Evul Mediu auto-intitulatul rege-soare (Ludovic al 14-lea) cu privire la puterea dictatoriala de care dispunea dupa bunul plac: "statul sunt eu". Unde e constitutia, unde sunt drepturile omului? Nici macar pe hartie, caci toate sunt pline de contradictii si compromisuri. In practica nici atat nu se regasesc. Iata ce inseamna constitutie masonica, revolutie masonica, administratie masonica!

Iar faptul ca A. I. Cuza, Kogalniceanu, Alecsandri, Balcescu au fost masoni, asta devoaleaza cat de infiltrata a fost si este aceasta organizatie subversiva in toate treburile acestei lumi: in educatie, administratie, justitie, peste tot. Cum controleaza, influenteaza si saboteaza din umbra pe toti cei care aparent decid ei si fac ei. Faptul ca azi 90% din judecatori sunt masoni, politicienii asisderea, oamenii de afaceri ce sa mai zic, nu poate fi decat dovada ultima cum mult trambitata independenta a justitiei nu exista, constiinta politicianului nu exista, reusita pe forte proprii a omului de afaceri nu exista, totul reducandu-se la un urias compromis si conflict de interese intre societate si falsii ei lideri, in fapt niste marionete masoane.

Daca mai punem la socoteala si soarta lui Horea, al carui corp a fost zdrobit bucata cu bucata ca parte a unui monstruos ritual de tortura publica, dorit de toti masonii cu diferite grade nobiliare din Transilvania si ordonat de masonul sef Iosif al doilea, imparatul Austro-Ungariei si frate de masonerie cu Horea, este clar ca lumina zilei intunericul din care emana aceasta plaga pentru omenire numita Masonerie!

08/19/2019 - 17:32

 

COMENT. #34 - Aurica

In ultima perioada am tot cautat informatie legata de acest subiect dar mai explicita si mai clara decat aceasta nu am gasit. Sunt abia la inceputul cautarilor si am multe intrebari al caror raspuns cred ca o sa il gasesc aici. Multumesc pentru informatia foarte clara, Dumnezeu sa va rasplateasca efortul!

08/23/2020 - 22:19

 

COMENT. #35 - Eduard

Va multumesc pentru feedback-ul empatic, mentionand ca aceleasi convingeri le am si eu, atat vizavi de claritate, cat si vizavi de rasplata. O lectura cat mai revelatoare va doresc!

08/23/2020 - 23:25

 

COMENT. #36 - Paul

Salut, abia am rasfoit pe aici si se pare ca am multe de invatat inca. Multumesc pentru munca depusa, pentru ca ne oferi cunostintele investigatiei tale. Eu m-as fi pierdut in detalii si nu as fi inteles mare lucru, dar argumentele tale ma fac sa inteleg mai bine. Prea frumos impachetata ni s-a oferit sa inghitim teoria Darwinista!

01/15/2024 - 01:00

 

COMENT. #37 - Eduard

Ma bucur ca ai rezonat! Afundarea unei lumi intregi in materialitate si deconectarea de la orice intelegere privind cauzele metafizice ale ceea ce traim in planul existentei fizice, este obiectivul de cale intunecata al muncii acestui mason.

01/16/2024 - 04:59

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
Mai multe informatii: Despre autor
E-mail: fortasigratie@protonmail.com
 

Din invataturile altora..


- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

"Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

"Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "E necesar sa deprinzi un nou mod de a gandi pentru a manifesta un alt mod de a fi."
~ Mariane Williamson

- "Secretul vietii este sa fii complet angajat in ceea ce traiesti aici si acum. Si in loc sa numesti asta munca, sa realizezi ca este joc." 
~ Alan Watts

- "Poti sa prostesti unii oameni tot timpul sau toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul." ~ Abraham Lincoln

- "A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala." ~ Andrei Plesu

- "Inca de la nasterea pe aceasta planeta multi dintre noi suntem conditionati sa credem ca menirea noastra este sa ne sacrificam, sa devenim martiri, sa simtim durere in timp ce altcineva se simte bine prin mijlocirea durerii noastre. Cand insa ajungem sa ne percem pe noi la fel de importanti ca pe oricine altcineva, cand ajungem sa ne oferim atat noua cat si altora dragostea si respectul la care visam, atunci toata viata noastra va fi despre dragoste si respect."
~ Lyssa Royall

- "Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat." ~ Melanie Joy

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse." ~ Martin Luther King

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

- "Acorda atentie lucrurilor aparent lipsite de importanta pentru ca intr-o buna zi e posibil sa te uiti in urma si sa realizezi cat de importante au fost de fapt!" 
~ intelepciune contemporana

"Inteligentii educati = lanseaza idei; inteleg, vad, gandesc cu propriul creier; se raporteaza critic la lume si la ideile altora; au repere culturale, un sistem de valori, fac apel la canoane si autoritate in mod justificat, fie doar si pentru a da cu ele de pamant; cand se intampla sa mai fie si ireverentiosi, vorbim de acei norocosi pe care nici macar scoala n-a reusit sa-i strice." 
~ intelepciune contemporana

"Daca oamenii sunt buni doar de frica unei pedepse sau in speranta unei rasplati, atunci sunt cu adevarat o adunatura jalnica!"
~ Albert Einstein

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro