Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


» Partea a 4-a «

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


Partea a 12-a

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

7. Simbolistica masonica

Simboluri masonice

Cei care devin francmasoni sunt fortati sa recunoasca faptul ca inainte erau in intuneric si ca lumina se afla in interiorul Francmasoneriei. Acestia ajung sa se considere iluminati, la fel cum si membrii fratiei Illuminati sustin ca sunt la randul lor. Cercetand mai mult semnificatia "iluminarii" (si a calitatii de "iluminat") am constatat ca acest concept reprezinta unul dintre cele mai vag intelese concepte si gresit (sau voit gresit) promovate. Faptul de a fi sau nu iluminat (in sensul de punere in serviciu fata de SINE sau in serviciu fata de ALȚII in mod constient si sustinut, acumuland astfel autoritate / substanta spirituala pana la nivelul de absolvire a ciclului de intrupari 3D pe ramura NEGATIVĂ sau POZITIVĂ a sa) il afli deabia dupa ce treci dincolo, adica dupa ce mori in acest spatiu-timp aflat sub văl (in planul fizic) si faci revizia in timp-spatiu (in planul metafizic). Cand esti inca sub vălul uitarii memoriei sufletului, adica in acest trup, in aceasta viata, in aceasta lume, nu poti avea certitudini de genul acesta. Poti doar sa muncesti din greu pana in ultima zi a vietii tale pe calea spirituala desemnata ca reprezentativa in constiinta ta, lasand ca succesul demersurilor tale sa se ateste la trecerea dincolo, unde fiecarui aspirant la propria inaltare i se va revela gradul de adevar sau de falsitate a calitatii sale de potential iluminat. Practic, odata trecut dincolo, el va putea sa-si perceapa conditia fara văl si sa realizeze daca DA sau daca NU, intelegand totodata de ce DA sau de ce NU. Insusirile spirituale ale fiintei se construiesc in planul fizic si se confirma in planul metafizic. Cei care sustin ca sunt iluminati (ca s-au iluminat in timpul vietii lor pe acest Pamant) sunt cel mai adesea impostori, sau, uneori, doar niste oameni auto-iluzionati de anumite abilitati pe care le au sau pretind ca le au, blocati in ele si in incapacitatea de a depasi atasamentul de aceasta conditie.

In multe variante ale ceremoniilor de initiere in Masonerie candidatul este pus sa stea legat la ochi, cu pieptul dezgolit, avand O SPADA INDREPTATA SPRE INIMA, atestand in felul acesta ca e dispus sa i se anuleze umanitatea, prin toate demersurile care vor urma si cu toate consecintele care decurg de aici. DETURNAREA INIMII - ca simbol al dragostei - de la scopul si sensul ei armonic si universal este invatatura centrala si opera nucleu a intregii lucrari masonice. In capela castelului construit la Campina de masonul Bogdan Petriceicu Hasdeu in scopul contactarii spiritului defunctei sale fiice, Iulia Hasdeu, este asezata o statuie in marime naturala a lui Isus Christos avand inima legata cu lanturi si ingradita cu niste piroane asemanatoare unor prisme bazaltice cu muchii ascutite..

Castelul masonic Iulia Hasdeu cu inima lui Christos ferecata in lanturi

Aceeasi simbolistica o intalnim in multe alte locuri, acolo unde in mod normal ea nu ar avea ce sa caute. Cum ar fi in concertele Madonnei..

Madonna in concerte saturate de simbolistica masonico-satanica

Sau chiar in bisericile crestine..

Simbolistica masonico-satanica in bisericile crestine

In cadrul acelorasi initieri masonice candidatul poarta un lat in jurul gatului. Fratii declara ca de acum inainte il tin pe noul frate in loc cu ajutorul unui lat ferm. Latul este de asemenea simbolizat de franghia pe care Cavalerii Templieri o purtau la pelerina lor pentru a o fixa de gat. Prin analogie, cravata moderna este un obiect vestimentar masonic menit sa perturbe curgerea energiei prin centrul energetic al gatului, fapt care afecteaza intelegerea sensurilor profunde ale actiunilor omului, precum si exercitarea liberului arbitru spiritual, predispunand fiinta catre formalizare si ritualizare.

Initiere masonica - funia in jurul gatului

Sub amenintarea ca va fi omorat intr-un ceremonial oribil, noul initiat este pus sa jure ca va sluji Ordinul si va pastra secretele. Un astfel de juramant se dovedeste a fi de departe cea mai paguboasa forma de contract privat, caci angajamentul luat nu este doar despre tacerea mormantala, ci si despre supunerea oarba la care adeptul se angajeaza. Intrunirile si juramintele de acest gen aduc in joc energii demonice puternice. In cazul in care dezvaluie planurile organizatiei, candidatii isi dau acordul sa li se taie limba, sa li se scoata ochii, sa li se gaureasca pieptul, sa li se smulga inima, sa le fie aruncate maruntaiele in mare, trupul ars si cenusa imprastiata pentru ca nimic din cel considerat tradator sa nu mai ramana printre masoni. Iata o parte a juramantului masonic adoptat de Loja Resita din Romania..

Initiere masonica - funia in jurul gatului

Iar pentru cei care se intreaba cum de ne dezvaluie noua un anume mason Florin pe postul national de televiziune Antena 3 juramantul secret pentru a carui divulgare se plateste cu viata, explicatia este simpla.. acestea nu sunt niste dezvaluiri propriuzise, ele ne fiind facute in premiera de acest mason. Juramantul a fost dezvaluit de altii, cu mult timp in urma, aceia fiind, cel mai probabil, cei care au platit cu viata pentru dezvaluirea lui sau, poate, au reusit sa-l divulge fara sa se fi aflat vreodata exact cine anume a divulgat. Masonul Florin din reportajul Antenei 3 nu face decat sa "dezvaluie" ceea ce i se spune sa "dezvaluie", tocmai pentru ca organizatia secreta vrea probabil sa convinga ca nu (mai) este secreta. Lucru evident fals. Tot o minciuna este si afirmatia de pe burtiera care zice "fost mason" cu referire la acelasi Florin. Din Masonerie, ca din orice alta organizatie satanica, odata intrat nu mai iesi niciodata. Nu e ca la clubul de tenis din care te poti retrage oricand. La secretele diavolului nu ai acces fara sa devii al diavolului.

Cele mai relevante si mai des intalnite simboluri masonice sunt urmatoarele..

- Sicriul, Scheletul si Craniul au ca semnificatie venerarea mortii de catre mason. Cel mai periculos aspect al venerarii mortii este pierderea respectului pentru viata. Calitatea umana de baza care intretine viata, o expansioneaza si o face sa infloreasca, adica empatizarea cu celelalte fiinte, este suprimata. Straduintele spirituale care urmaresc intelegerea sensului vietii, trezirea si manifestarea compasiunii, cautarea frumusetii, sesizarea naturii efemere a lucrurilor de care ajungem sa ne inconjuram, devin lipsite de inteles in noua doctrina masonica a cultului mortii.

- Compasul ii furnizeaza masonului un cadru in relatia sa cu restul umanitatii. Acest instrument defineste limitele raului in relatia cu binele. Descoperim astfel, chiar in simbolistica utilizata de acest ordin intunecat, faptul ca raul nu este in afara oricarui control, ci mai degraba este folosit ca instrument atent reglementat de catre ierarhii superioare ale ordinii universale pentru a trezi in omul care se confrunta cu el exact ceea ce acesta consimte sa manifeste: lumina sau intunericul.

- Echerul reprezinta sistemul valoric al francmasonului, normele interne dupa care membrii cultului mortii isi conduc si dozeaza actiunile.

- Firul cu plumb este un indicator al vointei, preciziei si determinarii in implinirea lucrarilor masonice. Inseamna stabilitate.

- Nivela simbolizeaza egalitatea de principiu a celor din Ordin.

- Dalta si Ciocanul sunt simbolurile puterii masonice care distruge lumea veche sculptand-o pe cea noua.

- Litera G vine oficial de la geometrie. Semnificatia ei oculta este aceea de Dumnezeu (God), insa nu este vorba despre Dumnezeul tuturor fiintelor, ci despre dumnezeul Francmasoneriei, acel demiurg intunecat care implineste lucrarea raului. Membrii Masoneriei numesc acest demiurg “Marele Arhitect”. Doar la gradele cele mai inalte i se comunica adeptului ca Marele Arhitect se numeste Jahbulon.

- Podeaua in carouri albe si negre este prezenta in toate lojile francmasonice; ea semnifica dualitatea intretesuta bine-rau a lumii in care se deruleaza lucrarea masonica. Din punct de vedere al curgerii energiilor, acest tip de matrice afecteaza negativ energia umana: ea disturba, irita, fragmenteaza si nelinisteste fiinta.

- Obeliscul (sau monolitul vertical patrat la baza si ingustat la varf) este un simbol folosit pentru prima data in Egiptul antic cu mai multe mii de ani in urma. In varful obeliscului era plasata o piramida acoperita adesea cu aur sau argint. Se spune ca faraonii ridicau obeliscuri gigantice in scopul utilizarii acestor constructii geometrice regulate pentru aducerea in manifestare a unor energii care sa induca populatiei un soi de transa colectiva. Manipuland prin intermediul acestor mega-structuri forte telurice si cosmice capabile sa deformeze perceptia umana lipsita de profunzime si focusare, faraonul devenea o imagine vie a puterii tratate cu veneratie de catre supusi. Obeliscul masonic isi are originile in Egiptul antic si intruchipeaza energia masculina sau falusul care domina imprejurimile prin prezenta sa incisiva. Obeliscurile par sa fi fost asociate cu sacrificiile umane rituale inca de la inceput. De exemplu, langa templul Soarelui din Abusir (atribuit lui Niuserre) a fost gasit un altar cu jgheaburi sapate in piatra a caror menire se considera ca era colectarea sangelui provenit din macelarirea victimelor.

Simbolurile pot fi RELEE pentru forte negative sau pozitive. De aceea este periculos si nerecomandat sa porti simboluri carora nu le cunosti atat originea cat si modul in care acestea te influenteaza fizic si psihic.


 

Conspiratia masonica are ca mijloc primar de comunicare propriul ei cod de semne..

1. Semnul de recunoastere pentru primul grad este plasarea mainii peste gat simuland strangerea, urmata de tragerea mainii de la stanga la dreapta, ca si cum gatul ar fi taiat. Acest semn arata ca fratele accepta sa i se taie gatul daca divulga secretele Francmasoneriei in randuielile careia tocmai a fost initiat.

2. La gradul doi, semnul distinctiv este mana dreapta peste inima, in timp ce mana stanga este ridicata in aer cu palma deschisa, ca la un juramant. Asta inseamna ca fratele accepta sa-i fie smulsa inima daca tradeaza secretele la care i se da acces.

3. La gradul 3, degetul mare de la mana dreapta este pus pe abdomen in zona buricului. Cine tradeaza Francmasoneria va muri de cutit in felul acesta.

Sunt multe alte semne de recunoastere care urca progresiv catre gradul cel mai inalt, 33, despre care cei de mai jos nu stiu mare lucru. Un semn distinctiv pentru gradul 33 consta in punerea degetului aratator si a celui mijlociu al mainii drepte pe buze, de 3 ori succesiv. Asta arata ca respectiva persoana poseda cele mai importante secrete.

Masonii se mai recunosc intre ei si prin adresarea unor intrebari simple: “Cat este ceasul?” sau “Cati ani aveti?”. Un raspuns precum “noua si jumatate” sau “55 de ani” arata ca respectivul nu este frate. Raspunsul de recunoastere trebuie sa fie ceva de genul: “Nu mai e timp” sau “Sunt foarte batran”. Acestea sunt indicii conspirative pentru cei care schimba mesaje importante prin intermediul unor fraze aparent banale. Poti arata de asemenea ca esti frate daca intrebi: “Si tu muncesti zi si noapte?”.


 

Membrii conspiratiei masonice internationale comunica si prin mijloacele publice de informare, folosind un cod de semne care pentru neinitiat poate avea semnificatii banale sau triviale, insa tocmai aceasta banalitate / trivialitate este cea pe care mizeaza membrii Ordinului pentru a se informa unii despre altii fara a se cunoaste personal si fara a trezi suspiciuni. Datorita numarului foarte mare de factiuni si diviziuni ale organizatiei conspirative mondiale, este important sa se stie care personalitati sunt membre de facto, fara a se intermedia legaturi directe intre acestea. Odata stiuti intre ei, scrierile, cantarile, spectacolele si aparitiile publice ale apartinatorilor vor fi privite intr-o alta lumina de catre cei care le cunosc apartenenta, fiind - aproape fara exceptie - purtatoare de mesaje criptate despre intentiile si actiunile organizatiei la diferite nivele de specificitate si detaliu.

CELE MAI UTILIZATE SEMNE de provenienta masonica vizand atestarea unei forme de apartenenta la organizatie sunt urmatoarele:

 • Un ochi evidentiat fie cu mana, fie grafic sau cu ajutorul unui dispozitiv = indica afinitatea persoanei pentru entitatea conspirativa internationala, al carei observator si mijlocitor este
 • Un ochi ascuns fie cu mana, fie prin intermediul unui obstacol = indica renuntarea la propria vedere si viziune, ochiul conspiratiei fiind cel ce lucreaza acum prin intermediul persoanei care se reprezinta astfel
 • Mainile impreunate sub forma unui triunghi sau afisarea grafica a unei piramide, adesea incadrand un ochi = adeptul este parte din structura piramidala a entitatii conspirative mondiale
 • O mana ascunsa sub reverul hainei = persoana reprezinta o unealta importanta a lojilor francmasonice, sensul profund al actiunilor sale fiind unul puternic ocultat
 • Gura legata, bandajata, astupata sau mascata = persoana este sub incidenta unui legamant de tacere fata de Ordin
 • Numarul 666 reprezentat in diferite moduri, fie prin gestica, fie grafic = cifra bestiei, semnificand atat un omagiu cat si contributii aduse fiintei raului
 • Coarnele diavolului = gest cu valoare de incantatie, avand ca semnificatie apelarea componentei demonice a persoanei sau a grupurilor pe care le reprezinta
 • Crucea demonului Baphomet = o reprezentare distorsionata a crucii Christice, folosita pentru a desemna scopuri si actiuni cu o pronuntata caracteristica anti-christica
 • Ritualizare satanica in cultul Baphometic-Luciferian = diferite forme de invocare a demonilor si posedare demonica, actionand atat asupra celui care infaptuieste ritualul, cat si asupra participantilor la ritual. Multe spectacole de divertisment mai vechi sau mai noi incorporeaza o astfel de componenta ritualica.
 
Semne si semnale masonice transmise public
 

 

8. Ocultismul masonic

Ocultismul masonic

Francmasonul, spionul britanic si magicianul negru Aleister Crowley sustinea ca “Magia este stiinta si arta care determina aparitia schimbarii in conformitate cu vointa.” Prin stapanirea unor mecanisme oculte specifice caii lor, francmasonii se folosesc de o anumita cunoastere metafizica pentru a manipula umanitatea.

Practic vointa magicianului este cea care utilizeaza planul metafizic pentru a determina si intretine anumite dinamici in planul fizic. Daca vrem sa obtinem rezultate universal-pozitive, atunci vorbim de magie alba. Daca dorim sa subjugam unele fiinte in timp ce le favorizam pe altele, atunci metodele vin din arsenalul magicienilor negri.

Capacitatile magice se manifesta atunci cand realitatea interioara a practicantului incepe sa afecteze realitatea exterioara la o maniera categorica, atestata prin inducerea de modificari semnificative in gandirea, simtirea si actiunile altor fiinte de la nivelul planului fizic. Sfantul Toma de Aquino spunea: “Toate lucrurile fizice sunt simple metafore, intruchipari ale lucrurilor spirituale”. Expansiunea Francmasoneriei si erijarea liderilor ei in “conducatori din umbra ai omenirii” arata cat de nevolnica din punct de vedere al unei spiritualitati de esenta pozitiva este societatea noastra actuala.

Magia cabalistica este prezenta in dogma masonica la fel cum sunt versetele egiptene si formulele alchimice, astrologia babiloniana si formele geometrice 2D si 3D utilizabile ca portaluri informationale sau de accesare si modulare a energiilor si entitatilor telurice si cosmice in scopuri care tin de violenta, dominare, suprematie.

Cele mai importante ceremonii magice din francmasonerie provin din cea mai primitiva forma de magie neagra - voodoo. Drept urmare, nu o data s-a facut afirmatia conform careia, de-a lungul istoriei din ultimul mileniu a Francmasoneriei, milioane de fiinte umane au sfarsit sacrificate demonilor invocati ritualic de masoni pentru a primi in schimb asistenta si putere de la ierarhii negative aflate dincolo de planul fizic. Francmasoneria este doar o forma ceva mai sofisticata a satanismului voodoo si functioneaza ca o magie a elitelor. In acelasi timp, masonii din rangurile mici sunt doar niste zombi aflati sub influenta transei induse de catre cei de rang inalt care utilizeaza masiv manipularea si magia.

In ritualurile sale, magicianul mason deseneaza adesea un cerc protectiv sau pentagrama in care trebuie sa stea pentru a evita efectele fortelor negative pe care le invoca. In aceste sedinte, cercul sau pentagrama il protejeaza pe magician de puterile demonice distrugatoare si eventual le supune. Folosirea sangelui incarcat magic este procedura care il aduce pe magician mai aproape de fiinta raului in ritualul sau. Acesta este si motivul pentru care capul initiatului este acoperit cu o carpa insangerata in timpul ritualurilor de la unele grade.

Loja Marelui Orient Italian a luat in chirie Palazzio Borghese din Roma in anul 1893. Doi ani mai tarziu, din cauza unor dispute pe marginea drepturilor de inchiriere, francmasonii au trebuit sa plece din anumite zone ale palatului. Reprezentantul proprietarului, ducele de Borghese, a condus o echipa de inspectie a locului. Ziarul italian Corriere Nationale a facut afirmatia ca o camera era incuiata si, prin urmare, inaccesibila. Inspectorii au amenintat ca vor recurge la forta pentru a reusi sa acceseze incaperea. Cand au descins in locul inchis, ei au constatat ca intreaga incapere fusese transformata intr-un sanctuar satanic. Peretii erau acoperiti cu matase rosie si neagra, in timp ce o tapiserie cu o reprezentare a lui Satan era atarnata pe peretele indepartat. In fata tapiseriei se afla un altar cu triunghiuri, pentagrame, cranii, cruci intoarse, cruci bafometice si alte simboluri masonice.

Francmasonii italieni din Ancona au publicat periodic revista Lucifer in anii 1880, in care au recunoscut la fiecare aparitie editoriala cum “Conducatorul nostru este Satan!”.

Conducatorii masoni au ridicat obeliscuri in toate orasele importante. Ele genereaza un camp de forta negativa enorm, care acumuleaza energie cu ajutorul ritualurilor, ceremoniilor si liniilor de radiatie telurica pe care sunt amplasate.


Obeliscuri in marile orase ale lumii

Cel mai inalt obelisc din lume se afla la Washington si masoara 165 de metri inaltime (echivalentul unui bloc turn cu 50 de etaje). In acelasi oras mai exista alte doua. La Roma sunt amplasate nu mai putin de 13 obeliscuri, din care unul este situat chiar in curtea interioara a Vaticanului.

Cu ajutorul retelei de obeliscuri, de antene si diverse alte dispozitive neconventionale, elita masonica din intreaga lume transmite oscilatii de camp electro-magnetic cu frecvente precise de-a lungul benzilor energetice telurice Hartmann si Curry, facandu-le sa se largeasca pentru ca cei mai multi oameni sa resimta un efect de perturbare a vitalitatii fizice si coerentei psihice, similar cu efectul administrarii beladonei. Cu alte cuvinte, omenirea este drogata zilnic cu intentia de a fi facuta sa se comporte haotic, persistand intr-o stare de acalmie, zapaceala si debilitate a existentei, usor de modelat de catre pionii jocului masonic. Mai mult decat atat, planeta insasi este dezechilibrata ca sistem fizic, cutremurele fiind uneori efectul conex (si dorit!) al acestor perturbatii artificial induse.


 

In alta ordine de idei, toate planetele ne influenteaza. Ele ne impacteaza sanatatea, relatiile, sansa, soarta. Practic planetele alimenteaza cu energia lor coordonatele providentiale in care viata noastra a fost menita sa se deruleze incepand de la momentul nasterii. Dam dovada de lipsa de intelepciune si chiar de ignoranta daca nu avem in vedere studiul planetelor in corelatie cu predispozitiile noastre. Francmasonii cunosc aceste realitati si se folosesc de ele intens pentru a-si optimiza planurile si actiunile. Nu ne putem permite luxul de a ne refuza propriul acces la terenul de cunoastere vast pe care informatiile din domeniul ASTROLOGIEI il ofera cu generozitate.

Francois Mitterrand, fostul presedinte al Frantei si francmason de grad 33 era foarte interesat de astrologie. Le cerea astrologilor sai personali sa-i spuna data propice pentru referendumul Tratatului de la Maastricht care a pus bazele Uniunii Europene si comanda horoscoape pentru membrii guvernului socialist de la acea vreme.

Francmasonii bolsevici aveau de asemenea o cunoastere profunda a secretelor astrologiei. Astrologul lor sef era Lev Karakhan, mai tarziu comisar sef al poporului pentru afacerile externe. Bineinteles, conducatorii nazisti care erau in legatura cu Francmasoneria internationala au fost si ei interesati de secretele astrologiei.


 

Dincolo insa de utilizarea stiintelor metafizice universale pentru dobandirea unui acces mai mare sau mai mic la multe dintre aspectele incifrate ale vietii, apelarea / invocarea unor forte oculte din zone de existenta negativa superior dimensionala reprezinta practica de facto a celor care activeaza pe curentul de dominatie planetara, practică avand drept scop capatarea unor abilitati de catre cel care invoca vizand oportunitatea si mecanismele unei sclavizari pe scara cat mai larga a semenilor sai, concomitent cu propulsarea individului cat mai sus in structurile de control si dominatie.

Posesiunea demonica ilustrata in filmul Venom

Magia neagra de acest gen are mai multe caracteristici distinctive:

1. CERE SACRIFICII DE SANGE inchinate demonului pe care participantii il invoca si de care se leaga in cadrul lucrarii pentru a carei implinire invoca demonul. Entitatea demonica absoarbe putere din sangele incarcat cu energia terorii si a durerii fiintelor ajunse victime ale ritualurilor sacrificiale si da in schimbul ofrandei o parte mai mica sau mai mare din ceea ce i s-a cerut. Sacrificiile au si rolul de a scoate infaptuitorul din sfera protectiva si benevolenta a gratiei divine, legandu-l, ca urmare a ororilor savarsite, de o zona a existentei guvernata de legile si pretentiile fiintelor demonice chemate la infatisare prin ceremonialul sangeros.

2. NECESITA PROTECTIE in fata demonului invocat ritualic, el atacand invariabil structura corporala si mental-afectiva a celor care ii solicita serviciul. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca legatura cu orice demon are la baza controlul / lupta pentru control, nicidecum benevolenta. Demonul se hraneste cu energia vietii tuturor celor pe care ii poate ataca, de aceea ritualurile sacrificiale ii asigura acestuia energia de care are nevoie prin consumarea sangelui si organelor victimelor torturate si in final sacrificate, corpul celui care a invocat demonul fiind ferit intr-o masura mai mare sau mai mica de o degradare rapida.

3. IN TIMPUL RITUALURILOR, in momentele de maxima dezlantuire, demonul, care este fundamental o entitate malefica superior-dimensionala, asadar invizibila ochiului fizic, se poate materializa partial sau total, intr-o forma sau alta, in fata celor care il invoca si il slujesc. Astfel de aparitii au fost documentate in literatura de specialitate ca avand un carcater spontan, imposibil de controlat sau rareori controlabil, forma demonului variind intre insectoida si reptiloida.

4. VICTIMELE PREFERATE ale ritualurilor sacrificiale sunt de cele mai multe ori copiii, nu doar de oameni, ci si de animale. Fiinta frageda, inocenta, este cea mai dorita de creaturile intunericului, caci rezistenta si opozitia ei minima, neformata si nesedimentata in structura sa info-energetica, perturba cel mai putin structura info-energetica a demonului, fiind, asemenea unei mancari alese, cea mai hranitoare, mai digerabila si mai apetisanta hrana.

5. UN DEMON NEHRANIT este un demon nelinistit, greu sau imposibil de controlat. Cu cat legatura omului cu demonul este mai ampla, cu atat ritualurile sacrificiale se cer facute mai des. Asemenea consumului de droguri, consumul organelor si al sangelui de animal sau de om viu creaza o dependenta care impune si mai mult sange varsat / consumat. Aceste practici sunt un drum fara intoarcere pentru cel care le abordeaza, intrucat suprimarea lor conduce aproape invarabil la degradarea si moartea prematura a individului care a pactizat cu demonul. Aspectul reprezinta totodata si un indiciu despre fenomenul criminalitatii organizate privind copiii, fenomen care la nivel mondial a capatat o amploare uriasa, numarul foarte mare de copii disparuti fara urma (atat cei stiuti cat mai ales cei nestiuti) avand intr-o proportie covarsitoare o astfel de cauza si explicatie.

6. LUCRAREA SATANICA impune o legatura continua a omului cu demonul, astfel incat, intre ritualuri, demonul se va manifesta prin om in termenii legaturii facute pe corp, minte si suflet, ceea ce inseamna un grad mai mic sau mai mare de posedare demonica cvasi permanenta a individului, exteriorizabila diferit in functie de circumstante: prin mai multa energie vitala / adaptabilitate / sansa in cadrul unor evenimente importante de pe scena luptei pentru putere, prin tupeu criminal si persuasiune, prin dibacia si naturaletea de a se preface si manipula, prin unele puteri paranormale si, nu in ultimul rand, prin tot felul de atitudini si comportamente bizare.

Demonii au tot interesul sa posede pe cei care ii invoca sau pe cei care, in lipsa unor calitati mentale si sufletesti, sunt usor posedabili, demonii reusind sa se inflitreze pe aceasta cale in lumea fizica si sa gestioneze dinamici de evenimente prin intermediul gazdelor-marioneta. Indivizii care pot invoca si controla demoni au la randul lor tot interesul de a se lasa posedati in masura in care aceasta posesiune le permite absorbtia de cunoastere si putere de la demon, in sensul folosirii abilitatilor demonului ca parte a instituirii unui mecanism social de control, exploatare si dominatie pe scara cat mai larga, evident in favoarea celui care are un astfel de obiectiv.

In tratatele demonologice regasim informatia conform careia, dupa cum lumile superioare din zona de orientare pozitiva a dualitatii Creatiei sunt stratificate pe diferite grade ale "intensitatii luminii" si lucrarilor luminoase care se desfasoara acolo, in mod asemanator sunt organizate si lumile superioare din zona de orientare negativa, pe diferite grade ale stapanirii "intunericului" si mecanismelor sale. Prin urmare, un demon aflat la varful unei ierarhii intunecate din lumi superior-dimensionale 4D-negativ sau 5D-negativ poate dispune de o intreaga legiune demonica aflata in subordinea lui cu ajutorul careia sa influenteze mintile si sufletele a numeroase fiinte din planul 3D care nu s-au afirmat suficient pe o cale a binelui sau care doresc sa progreseze pe o cale a raului in cadrul propriei lucrari de esenta demonica desfasurata in planul tridimensional.

Vrajitorul de magie neagra care poate invoca un demon puternic din planuri negative superior-dimensionale pentru a beneficia de cunoasterea si actiunile lui, este totodata beneficiarul intregii legiuni a sub-demonilor controlati de supra-demon, asadar capacitatea sa de influenta si actiune poate fi foarte mare. Un astfel de joc este insa extrem de periculos, pentru ca demonul nu vine la infatisare precum vine ingerul. Daca ingerul contribuie, demonul poseda. Cel care invoca demoni este intotdeauna intr-o batalie permanenta cu tendinta demonului de a-l poseda in integralitate. In cazul in care vrajitorul reuseste sa stabileasca o legatura cu demonul dar totusi sa-l tina la o distanta de siguranta, castigul este in cunoastere si putere demonica asimilabila de vrajitor de la demon si aplicabila pe acele dinamici din lumea fizica insuficient de pure sau de angrenate intr-o lucrare a luminii. Daca insa vrajitorul invoca demoni cu a caror putere nu se poate masura, el risca sa-si piarda mintile (identitatea) sau chiar viata (corpul). In varianta pierderii corpului, constiinta vrajitorului va fi aproape invariabil atrasa - dincolo de planul fizic – intr-un puternic camp gravitational de iluzii si intunecimi pe care lumea demonului il genereaza. Vrajitorul va fi ajuns dupa o moarte prematura - in urma careia corpul său fizic este fie invalidat, fie preluat de catre demon - sa rataceasca mult timp in planuri astrale pline de vedenii si capcane absolut indezirabile.

Deoarece fiintele aflate in serviciu fata de sine pe calea evolutiva negativa NU LUCREAZA CU INIMA, devine un fapt evident atractia si predispozitia lor catre tot felul de tehnici si practici de magie si ezoterism care folosesc orice alte instrumente mai putin cele care apeleaza calitatile inimii; prin contrast, calea pozitiva a serviciului orientat catre altii isi trage intreaga forta, legitimitate, frumusete si devenire din prezența calitatilor inimii in gandurile, vorbele si faptele celor aflati pe aceasta cale. De aceea Isus Christos este personificarea luminii, caci el a lasat mostenire calitatile inimii, prin care universul infloreste si expansioneaza, in timp ce Lucifer (intruchipat de cei mai cunoscuti anti-christi care s-au perindat prin istoria lumii) personifica intunericul, caci el absoarbe lumina / stralucirea / şansa celor din jur, si-o insuseste si dispune de ea, calitatile inimii fiind complet eludate din orice demers si actiune intreprinse in acest fel.

Calea Pozitiva a evolutiei fiintelor vs. Calea Negativa

Uitandu-ne cu atentie la ce se intampla in jurul nostru, realizam ca cei care fac actualmente lucrarea răului pe aceasta planeta sunt indivizi posedati de niste demoni asupra carora nu detin controlul. Distrugerea care acum se intampla peste tot in lume si pe care o vedem atat de bine portretizata in concertele masonico-satanice de pe scenele Americii este oglinda unor minti subjugate complet de intunericul demoniac in care s-au pierdut. Pe aceasta cale este mai mult decat evident ca demonii de care sunt posedate personalitatile lumii sunt creaturi lipsite de intelepciune care insufla aceeasi lipsa de calitati victimelor lor. De aceea se si dau in spectacol intr-un mod atat de penibil, fac greseli dupa greseli in gestionarea relatiei cu exteriorul, exagereaza cumplit in pretentii si revendicari, sufera de o infatuare morbida si recurg la distrugere, atrocitate si barbarie ca mijloace ale crearii unui organism imperalist cred ei sofisticat, legitim si unic. Ceea ce nu este decat o alta halucinatie colectiva izvorata din limitarea si nebunia unor minti pierdute si posedate. Iar celor care inca mai cred ca este o afacere SA SE VANDA structurilor de putere din aceasta lume, indiferent ca ele se numesc mafie, armata, carteluri financiare, organizatii politice, servicii secrete sau francmasonerie, pilda oferita de filmul intitulat "Lord of the Rings" (Stapanul inelelor) este mesajul providential pentru ei..

Nu tu folosesti inelul puterii. El te foloseste pe tine.

Trilogiile "The Hobbit" (Hobitul) si "Lord of the Rings" (Stapanul inelelor) ne vorbesc - intr-un limbaj simbolic si de poveste - despre crearea si guvernarea "orcilor" de ieri si de azi, a tuturor acelor pioni ai răului actionand in picioare si la ordin. Aflam astfel ca mai intai au fost ofertate cu fructele răului fiintele umane mai putin inspirate, norocoase si educate. Ele au fost invitate sa isi asume raspunsul favorabil la oferta, sub juramant si contract. Odata muscata momeala si actul de corupere consfintit si savarsit, fiintele umane astfel deturnate de la scopul diametral opus al existentei lor aici sunt imbarcate pe o corabie a răului, intr-o calatorie de cele mai multe ori fara intoarcere printr-un taram in care toate legile universului au fost distorsionate special pentru a emula un fals creator si o falsa creatie, lipsite complet de componenta compasiva a existentei, de prezenta si lucrarile inimii. Adevaratul parcurs prin aceasta lume cenusie si opaca de-abia acum incepe: odata corupte, aceste fiinte urmeaza a fi distruse si reconstruite complet: ele sunt torturate in fel si chip, pana cand mintea le este fragmentata si reconfigurata, sufletul posedat, iar ele transformate in instrumentele de vointa si control ale diabolicilor lor stapani.

Seductia raului

Observand toata aceasta dinamica a realitatilor subtile si concrete, sesizam DUALITATEA manifestata in Creatia cunoscuta de nivel tridimensional prin alternantele bine-rau, empatie-suprematie, adevar-falsitate. Este vorba despre doua posibilitati diametral opuse de gandire, simtire si comportament, prezente in acelasi Timp si Spatiu pentru ca fiecare dintre noi, folosindu-ne de puterea contrastului dintre ele, sa reusim treptat sa facem in mod constient o ALEGERE cu privire la modul cum urmeaza sa experimentam in planul dimensional imediat superior aceasta Creatie: pe ramura pozitiva sau pe cea negativa a sa. Realitatile metafizice sunt extrem de interesante atunci cand le investigam si le intelegem corespunzator. Pentru acest tip de studiu recomand lucrarea: Evangheliile Gnostice. Deslusirea marilor adevaruri ale vietii.

9. Ideologia masonica

Joseph Fouche

Cea mai mare crima a francmasonilor impotriva umanitatii a fost inocularea credintei ca traim o singura viata si ca nu suntem responsabili pentru actiunile noastre in faţa lumilor invizibile din care planul fizic emana si isi trage seva in integralitate. A fost crucial pentru complotul francmasonic mondial sa ridiculizeze sau, dupa caz, acolo unde s-a putut imixtiona in treburile altora, sa cenzureze cunostintele despre reincarnare, compasiune, spirit, karma, raspundere si responsabilitate pentru ceea ce facem si suntem in acest plan al existentei si dincolo de el.

Pe strada Cimitirului din Paris, ducele francmason Joseph Fouche, comisar de conventie in timpul revolutiei franceze din 1793, a dat ordin sa fie gravat motto-ul si mesajul pentru generatii: “Moartea este somnul etern” (La mort est un sommeil éternel).

Conform propagandei masonice curente, Ordinul creeaza fiinte umane mai bune. Formularea corecta este ca Ordinul creeaza, din toti aceia care il confrunta si mai apoi i se opun, fiinte umane constiente, adica fiinte capabile sa sesizeze prin ratiune si simtire prezenta unor MECANISME ale binelui, respectiv ale raului, partea reprezentata de Francmasonerie fiind despre minciuna, complot, sclavie, crima, prin opozitie cu tot ce inseamna dreptate, onestitate, compasiune, umanitate. Prezenta contrastului a carui menire este să facă lumina cât mai atractivă cu putinta pentru cat mai multe fiinte, reprezinta ratiunea suprema, profund spirituala, a permisiunii acordate intunericului de a exista. O astfel de ratiune surclaseaza cu mult interesele organizatiei masonice privita ca entitate de sine statatoare. Tocmai de aceea, grupurile masonice au incurajat de-a lungul timpului aparitia si functionarea miscarilor pseudo-spirituale distructive, incapabile sau nedornice sa indrume omenirea catre aspectele cu adevarat importante ale existentei sale aici.

In acest sens, retorica URII si a INTOLERANTEI sau a IGNORANTEI si NEPASARII a fost abil inserata in toate religiile lumii. Biserica catolica a instigat 250 de ani la ura impotriva musulmanilor pe care i-a macelarit sistematic in 8 cruciade. Biserica ortodoxa instiga si azi la ura impotriva homosexualilor. Budhismul tibetan te invita sa adopti o atitudine de nepasare si neimplicare vizavi de toti si toate. Mahomedanismul (sau religia islamica) minimalizeaza femeia ca potential, implicare sociala si drepturi umane, povestea publica a profetului Mohamed (autorul Coranului) fiind a unui adulterin, poligam si pedofil.

Cea mai INDEZIRABILA calitate umana pentru curentul francmasonic mondial este COMPASIUNEA, caci societatea in care a inflorit aceasta calitate invalideaza insasi ratiunea de a fi a Francmasoneriei. Masonul L’Abbe De Raynal spunea in 1775: “A fi milos este acelasi lucru cu a fi bolnav!”. Ideologia masonica se bazeaza pe opresiune si subjugare, neavand nimic in comun cu valorile umane pe care masonii le scot in fata atunci cand au interesul de a manipula persoane si comunitati: toleranta, libertate, fraternitate, caritate. In randul cetatenilor unei societati pana acum mult prea putin educate in privinta mecanismelor de subjugare a ei, francmasoneria si structurile sale subsidiare s-au bucurat de o popularitate izvorata din necunoastere, nicidecum din autentica validare a curentului francmasonic de catre populatiile globului.

Publicatia masonica maghiara Kelet a scris in iunie 1911 despre obiectivele Francmasoneriei si metodele utilizate: “Punem temelia pentru o noua ordine sociala in care folosim caritatea ca masca. Insa doar ca masca! Ce secret ar mai avea sens sa fie pastrat printr-un angajament atat de cumplit daca toata aceasta poveste ar fi despre caritate?”. Iar daca pana la urma se ajunge si la practicarea unor acte de caritate, ele sunt privite in interiorul Masoneriei drept “un rau necesar”. Necesar sa dai cu o mana ca sa iei inapoi cu zece.

Marele Maestru al celei de-a 7-a provincii a Francmasoneriei care include toata Germania si Prusia, la o conferinta masonica organizata in Altenberg in anul 1760, a rezumat ideologia masonica la o fraza cheie: “Fiecare mason adevarat este un Cavaler Templier!”. Adica un criminal.

Iata si un fragment din instructiunile masonice ale gruparii Alta Vendita, care activa in Italia in 1860: “Zdrobiti-l pe cel puternic prin minciuni si calomnie! Dar mai ales zdrobiti-l inca din fasa! Trebuie sa ne adresam celor tineri. Pe ei trebuie sa-i seducem, ei sunt cei care trebuie sa intre sub influenta societatilor noastre! Pentru a progresa in acest mod, doua lucruri sunt absolut necesare: trebuie sa aveti aerul ca sunteti blanzi ca porumbeii, dar sa fiti vicleni ca serpii. Nimeni nu trebuie sa stie secretul pe care il purtati la san!”.

Tot din doctrina Alta Vendita face parte si urmatoarea invatatura: “Lojile au nevoie de incurajare neincetata. Invata un om sa ridice paharul cu licoare la buze, studiaza-l, manipuleaza-i mintea, individualitatea, invarte-l. Intuieste-i inclinatiile, tendintele, pregateste-l. Iar in final, cand e copt pentru noi, il putem conduce pana la portile acelor societati secrete pentru care Francmasoneria e doar o anticamera.” Si textul continua: “Maguleste-i pe toti cei dornici de popularitate, adu-i catre Francmasonerie! Vom vedea mai apoi ce putem face pentru a-i folosi in interesul nostru. Un rege sau print este de mare ajutor pentru noi! El va servi drept momeala pentru imbecili, pentru intriganti, pentru burghezie dar si pentru cei nevoiasi. Acesti printi ne vor servi scopurile gandindu-se ca le servesc pe ale lor. Ei sunt o fatada eficienta pentru oamenii prosti, gata sa se compromita in serviciul unei conspiratii atata timp cat un print sau o personalitate pare a fi conducatorul sau girantul ei!”.


 

Masoneria si-a dorit dintotdeauna sa se joace cu mintile oamenilor pentru a-i subjuga de la nivelul celor mai elementare convingeri ale lor. In acest sens a strans tot ce s-a putut strange in materie de psihologi, psihiatri, medici, preoti, vrajitori, impostori, scriitori de literatura SF sau formatori de opinie si a inceput un asalt greu de imaginat asupra celor mai profunde ratiuni de a fi ale omului. Pe aceasta cale, acele norme de conduita care nu au degenerat in ateism au fost orientate inspre cele mai neproductive credinte, avand in spate adevarate organizatii-forta menite sa ia in stapanire adeptii. Pe aceste premize au aparut si s-au dezvoltat curentele religioase masonice si cele masonizate. Voi descrie pe scurt pe cele mai importante dintre ele..

Turnul de Veghe, publicatia emblema a Martorilor lui Iehova1. CULTUL iehovist (Biserica Martorii lui Iehova)

Este un curent religios masonic fondat in 1870 in Pennsylvania, SUA, de Charles Taze Russell, francmason de grad 33 in ritul York si cavaler templier.

Cultul este caracterizat prin urmatoarele aspecte care se opun principiilor compasiunii si armoniei universale:

 • Credinta intr-un viitor apocaliptic al omenirii, ca urmare a neascultarii oamenilor de "autoritatea divina" (indirect atribuita liderilor cultului).
 • Interdictia transfuziei de sange, chiar si cu pretul vietii pacientului (o drama de acest gen s-a intamplat recent in Romania, pacienta de 19 ani - aflata in coma indusa la Spitalul Judetean Suceava in urma unui accident de tren - murind din cauza refuzului parintilor, membri ai cultului, de a semna pentru efectuarea transfuziei de sange care i-ar fi putut salva viata).
 • In cazul excluderii din organizatie pe motive de nesupunere sau neconcordanta intre principiile persoanei si cele ale cultului, rudele persoanei, in cazul in care apartin cultului, sunt obligate sa rupa orice legatura cu persoana exclusa.
 • Odata devenit membru, individul este invatat sa nu-si mai exercite dreptul la vot, sa nu sustina cauze sociale, politice sau economice altele decat cele agreate de cult si sa nu mai recunoasca drapelul national.
 • Daca esti homosexual dar "iti trece" prin cainta si abstinenta, esti primit in organizatie.
 • Cuplurile sunt lasate sa stea impreuna in intimitate abia dupa ce s-au casatorit si nu inainte.
 • Studiul Bibliei in interpretarea oferita de liderii acestui cult este principala preocupare a membrilor, materialele de "instruire" publicate prin editurile organizatiei fiind prioritare oricarui alt studiu.
 • Exista o divizie speciala a celor insarcinati sa mearga din usa in usa pentru racolarea de noi membri cu ajutorul produselor de marketing ale cultului.
 • Au existat acuzatii grave de-a lungul timpului despre abuzuri sexuale savarsite de lideri asupra copiilor membrilor.

NUMARUL DE MEMBRI ADEPTI ai Bisericii Martorii lui Iehova: 8 milioane la nivel mondial, 40.000 in Romania.

Biserica Adventista de Ziua a Saptea2. CULTUL adventist (Biserica Adventista de Ziua a Saptea)

Este un curent religios masonic fondat in 1840 in America de William Miller, mare maestru mason al lojii Steaua Diminetii din Vermont, SUA. Organizatia si-a intemeiat existenta pe o dubla minciuna: o a doua venire a lui Christos prezisa de fondatorul Miller ca urmand sa aiba loc prima data in 1843, dupa care, datorita neconfirmarii predictiei, venirea lui Christos a fost prezisa din nou ca urmand sa se intample in anul 1844, cand iarasi, nu s-a intamplat. Evenimentul profetiilor neimplinite a ramas in istoria organizatiei drept Marea Deceptie.

Cu ocazia inadvertentei profetiilor, membrii cultului s-au impartit in doua tabere, cei care au parasit organizatia si cei care au ramas in continuare adeptii lui Miller, acesta continuand sa sustina pana la sfarsitul vietii sale ca revenirea lui Christos este iminenta. Dupa anul 1860 cultul se reorganizeaza sub numele de Adventistii de Ziua a Saptea.

Asemanarea cu organizatia iehovista este mare:

 • Ambele culte manifesta atractie pentru profetii - adventismul despre a doua venire a lui Christos, iehovismul despre sfarsitul lumii.
 • Ambele organizatii au fost implicate in scandaluri de pedofilie, legate de agresarea sexuala a copiilor membrilor de catre diferiti lideri ai cultului.
 • Prezenta constanta a restrictiilor legate de relatii, casatorii si divorturi in cadrul ambelor culte a produs tot felul de framantari si drame de-a lungul timpului.
 • Promovarea din usa in usa a cultului iehovist este inlocuita cu cea din scoala in scoala sub acoperirea unor programe de sanatate a cultului adventist.
 • Ambele organizatii sustin ca sunt crestine dar liderii lor au nascocit propria lor versiune de Biblie pe care o promoveaza ca fiind "autentica Biblie", instigand astfel la inlocuirea unei forme de obedienta (cea promovata in sanul bisericii catolice sau ortodoxe) cu o alta (cea promovata de ei insisi).
 • Parasirea organizatiei adventiste sau nepotrivirea de viziune cu ideologia cultului este penalizata cu recluziune sociala din partea celorlalti membri, chiar daca acestia sunt prieteni apropiati sau chiar propria familie.
 • Ambele culte detin edituri proprii pentru controlul total asupra materialelor destinate "instruirii" membrilor sau racolarii de noi membri.

NUMARUL DE MEMBRI ADEPTI ai Bisericii Adventiste: 18 milioane la nivel mondial, 100.000 in Romania.

Biserica Mormona3. CULTUL mormonic (Biserica Mormona, supranumita si Biserica lui Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma)

Este un curent religios infiintat in anul 1830 de Joseph Smith, francmason in loja Nauvoo si parte a unei familii avand si alti membri in Francmasonerie. Fondatorul a scris textul religios al cultului - intitulat "Cartea lui Mormon" - pretinzand ca invataturile din aceasta carte ar reprezenta traducerea unor presupuse scrieri antice cu valoare de scriptura atribuite profetului Mormon.

Elemente de neconcordanta a politicilor si practicilor bisericii mormone cu principiile compasiunii, respectului, onestitatii si armonei:

 • Cultul mormon pretinde ca este un cult crestin si isi promoveaza religia ca fiind o religie Christica, insa crucea (ca simbol christic suprem) nu este prezenta pe nici o biserica mormona.
 • Misionarilor cultului (celor care promoveaza activ religia mormona) le este interzisa folosirea internetului cat timp se afla in "misiuni", oricat de indelungate ar fi acestea.
 • Liderii bisericii mormone, ca si liderii bisericii ortodoxe si ai celei catolice, impart oamenii in clerici si laici (superiori si subordonati), afirmand ca esti chemat la Dumnezeu numai prin intermediul autoritatii divin instituite aici, pe Pamant, in persoana celor care predica Evanghelia si administreaza randuielile acesteia.
 • Liderii mormoni emit profetii, asemenea liderilor cultului iehovist si adventist, ei pretinzand ca Isus Christos in persoana va fi noul guvernator al Pamantului, urmand sa domneasca peste o singura lume (un singur stat) din fieful sau aflat in noul Iersualim, orasul emblema al evreilor, recladit ca si capitala a lumii pe teritoriul Americii. O referire cat se poate de transanta la Noua Ordine Mondiala cu centrul in Statele Unite, al carei suprem guvernator este prezentat ca un nou Mesia.
 • Urmatoarea afirmatie din crezul mormon este inca si mai revelatorie: "Noi credem ca trebuie sa ne supunem regilor, presedintilor, conducatorilor, magistratilor". Fara nici o alta precizare suplimentara.
 • Ca si fondatorii cultelor iehovist si adventist care sustin ca ei detin autentica biblie (autenticele invataturi), Joseph Smith, fondatorul cultului mormon, a sustinut ca Dumnezeu si Hristos insusi l-au vizitat in 1820, cand i-au poruncit sa nu se alature nici unei biserici pentru ca toate erau imperfecte si i-au promis ca prin el va fi restaurata ADEVARATA Biserica a lui Isus Hristos. Mai mult, Joseph Smith a facut afirmatia ca autoritatea religioasa i-a fost conferita de catre Ioan Botezatorul in persoana, iar ulterior reintarita de Petru si Iacov.

Un episod teribil din istoria cultului s-a petrecut in anul 1857, cand o armata de mormoni, partial apartinatori ai lojii masonice Nauvoo, au masacrat un intreg vagon cu emigranti care se deplasau din Arkansas in California, omorand 120 de barbati, femei si copii, justificarea fiind pedepsirea catorva presupusi persecutori ai mormonilor (care s-ar fi ascuns printre imigranti) urmata de stergerea urmelor interventiei prin asasinarea martorilor. Evenimentul a ramas in istorie ca Masacrul de la Mountain Meadows.

De atunci si pana azi curentul mormon a luat o amploare similara curentelor adventist si iehovist, evoluand atat sub forma de loji masonice mormone (curent mormon in interiorul Francmasoneriei) cat si ca biserica publica oferind posibilitatea de convertire, comunitatea convertitilor reprezentand o pepiniera de viitori francmasoni dar si de recruti ai serviciilor secrete. Faptul acesta explica asemanarea foarte mare intre arhitectura masonica si cea mormonica, precum si luxul orbitor al lacasurilor de cult mormone, fondurile imense investite in edificiile acestei biserici facand din ele cele mai opulente cladiri de cult ale lumii. Averea estimata a bisericii mormone vizand doar bunurile aflate la vedere: 30 de miliarde de dolari.

Temple mormone vs. temple masone

NUMARUl DE MEMBRI ADEPTI ai Bisericii Mormone: 15 milioane la nivel mondial, 3000 in Romania.

Biserica Scientologica4. CULTUL scientologic (Biserica Scientologica)

Organizatia scientologioca se prezinta publicului sub o masca filozofica, psihologica, sociologica, medicala, determinand unii oameni, prin tehnici de influentare a deciziilor, sa ajunga sa depinda intru totul de conducator si de organizatie, atat mental, cat si profesional sau material. De aceea biserica scientologica este referita pe plan international drept un cult de suprimare a libertatii omenesti si de intoxicare a mintii si sufletului persoanei adepte.

In revista nemteasca Dialog, ministrul federal al Asistentei Sociale si Muncii din Germania, Walter Blum, a declarat in legatura cu Biserica Scientologica urmatoarele:

 • In spatele acestei organizatii se ascunde o grupare criminala de spalat bani.
 • Scientologia raspandeste o ideologie obscura, menita sa induca in eroare si sa subjuge omul dornic de raspunsuri si reusite.
 • Ea functioneaza ca un regim totalitar care sfideaza si oprima drepturile omului.

Conferinta ministrilor de interne ai statelor federale germane a clasificat Scientologia in 1995 ca incadrandu-se in sectorul criminalitatii economice si a incredintat supravegherea ei Serviciului de Protectie a Statului.

Lafayette Ron Hubbard, fondatorul Scientologiei, avea urmatorul deviz: daca vrei sa castigi 1.000.000 de dolari, cel mai bun mod de a reusi acest lucru este sa fondezi o religie. Acest crez explica si de ce este atat de interesata biserica scientologica de vedete si de oamenii cu bani. In continuarea crezului sau, Hubbard explica: in aceasta lume supravietuiesc doar tigrii, iar noi ne-am luat raspunderea sa educam tigrii. Tigrul poate fi usor interpetat prin prisma unui alt crez scientologic: de dragul omenirii, adica de dragul unui potential mai inalt, fiecare membru este incurajat sa distruga persoana sau grupul care nu se ridica la nivelul principiilor si pretentiilor scientologiei. Binele omenirii se identifica, prin urmare, cu binele gruparii, in numele caruia se justifica felurite abuzuri si sacrificii.

Organizatia promite adeptului modelat in cultul scientologic intrarea in Noua Era a umanitatii, o umanitate a celor atestati ca merituosi prin prisma preceptelor si cerintelor liderilor acestei organizatii. Chiar si sentimentul uman al milei si compasiunii este interpretat de Scientologie ca pricina a unui comportament dezordonat si a bolilor psihosomatice, trebuind, prin urmare, combatut, eradicat. Apare astfel in mod clar asemanarea pana la identificare a mentalitatii scientologice cu mentalitatea masonica.

In acelasi spirit masonic, dorinta unilaterala de parasire a organizatiei devine o lupta pe viata si pe moarte cu restul fratilor sau adeptilor. Intr-o scrisoare numita Communication Policy Letter, care cuprinde indrumari ale lui Hubbard despre starea de "tradare" si cea de "dusman", se precizeaza: Atunci cand cineva paraseste organizatia si incalca „contractul” pe care l-a parafat sau alte „fagaduinte” facute, ajunge in starea de tradare. In cazul in care nu se indreapta acceptand efectuarea unor penitente contra reprimirii in organizatie si cu atat mai mult daca declanseaza actiuni contrare intereselor si scopurilor organizatiei, acesta trece in starea de "dusman". Din acest moment, oricine poate sa-i ia averea, sa-l ofenseze in orice mod, fara sa fie pedepsit in nici un fel. De asemenea, il poate supune la orice chinuri, il poate insela sau il poate chiar distruge. Oamenii pe care organizatia ii repudiaza, devin subiectii unor machiavelice planuri de razbunare.

Lafayette Ron Hubbard, liderul miscarii, a fost toata viata in legatura cu neosatanismul si Francmasoneria. Imediat dupa razboi, Hubbard a intrat in contact cu ideile promovate de Ordo Templi Orientis (OTO), societate secreta fondata la inceputul sec. XX de francmasonul german Karl Gellner, al carei motto era binecunoscutul „Faceti ce doriti!” (Do What Thou Wilt), crezul adoratorilor fiintei satanice androgine Baphomet. Ulterior Hubbard a mai aderat la ordinul initiatic Eckankar, un curent religios masonico-tibetan.

Ca urmare a masurilor legale care au fost luate de-a lungul timpului impotriva organizatiei, datorita totodata opozitiei politice si publice intampinate in majoritatea tarilor occidentale, precum si din cauza mediatizarii nenumaratelor scandaluri in care a fost implicata, biserica scientologica a scazut foarte mult in sondajele de popularitate si a pierdut foarte multi adepti.

NUMARUl DE MEMBRI ADEPTI ai Bisericii Scientologice azi: 50.000 la nivel mondial, sub 100 in Romania.

Cultul Budist5. CULTUL budist (Budhismul Tibetan si Societatea Teozofica)

Budismul este un concept specific zonei Tibetului si nu are legatura cu hinduismul, care este o religie ancestrala indiana. Budhismul tibetan desemneaza o doctrina religioasa care promoveaza cultul liderului suprem prin intermediul puterilor magice si veneratiei maestrului de catre adept. Maestrul poate fi instructorul, profesorul, guru sau o zeitate. La nivelele superioare de practica, doctrina budista ajunge sa semene foarte mult cu doctrina yogina (vezi Mecanismele de inrobire MISA expuse pe larg si in detaliu). In decursul procesului de formare, adeptul este invatat ca cel mai important lucru pe care il are de exersat este ruperea de simtamintele umane, non judecata, non simtirea, transformarea intr-o persoana detasata, ritualizata, inexpresiva, neimplicata. Budhismul tibetan nu este creatia Francmasoneriei (in sensul de organizatie asa cum o cunoastem azi) dar cele doua metode au radacini comune, slujesc aceluiasi scop si merg pe aceeasi cale: serviciul orientat catre sine. Ca si in cazul modelului masonic de societate (socotind cu incepere de la ordinul criminal al Cavalerilor Templieri pana in prezent), modelul tibetan de organizare sociala a inceput aproximativ in acelasi timp, cu Milarepa, un tanar care mai intai si-a omorat familia, dupa care, avand o viziune despre divinitatea Vajrayogini a carei intrupare ar fi reprezentat-o, a fondat sistemul de caste al preotilor lama tibetani si, asociat acestuia, propriul sistem de practici religioase Vajrayana. Organizarea sociala si religioasa astfel intemeiata a diseminat ulterior in toata Asia, fiind inca de la inceput caracterizata prin lupta de clasa, abuzuri, sclavie, monopolizarea cunoasterii, manipularea tinerilor adepti de catre liderii lor si chiar sacrificarea adeptului in beneficiul liderului.

Magie neagra tibetana Vajrayana Chod Phowa

Un fapt devenit de notorietate in istoria intunecata a budhismului s-a petrecut in Birmania, in anul 1850, intr-o regiune cunoscuta pentru ritualurile finalizate cu sacrificii umane oficiate de preotii budisti ca parte a traditiei. Odata cu mutarea capitalei birmaneze la Mandalay, 56 de oameni considerati a fi “extrem de puri” (in sensul de "inocenti") au fost sacrificati si ingropati sub zidurile orasului pentru a deveni protectorii noii capitale. In scurt timp, doua dintre mormintele lor au fost gasite goale, ceea ce i-a facut pe astrologii dinastiei regale birmaneze sa dea un verdict inca si mai radical: 500 de oameni trebuie ucisi si ingropati sub ziduri, altfel capitala va fi evacuata. Pana la interventia armatelor britanice care au pus capat sacrificiilor, 100 de persoane au fot ucise ritualic.

In orice cult al mortii (este irelevant ca se numeste voodoo, masonerie, budhism), conditia de inocenta a fiintei omenesti, adica aceea de fiinta buna prin simplul fapt ca nu a cunoscut raul, deci aflata la inceputurile confruntarilor sale cu dramele dualitatii (alternantei bine-rau) se considera a fi terenul cel mai fertil pentru exploatarea eficienta, ca unealta-sclav, a omului de catre om. Revendicarea unor astfel de fiinte de catre altele - pentru abuzarea lor ulterioara dupa cum dicteaza diabolicele scopuri ale celor care dispun si infaptuiesc abuzul - este baza multor intrigi si ritualuri ale organizatiilor oculte, secrete sau discrete. Bineinteles ca aceasta revendicare nu poate avea loc oricand si oricum, dar in permanenta se cauta cai de transpunere a sa in practica la o scara cat mai mare.

O forma de budism la moda in Occident si accesibila neofitilor este Meditatia Vipassana, metoda S. N. Goenca (profesor de meditatie birmanez, in mod ironic). Cursurile de Vipassana predate in America si Europa (inclusiv in Romania) propovaduiesc observarea cu acuratete a ceea ce este, insa nu a emotiilor sau a rationamentelor mintii, ci doar a senzatiilor corporale pe care, dupa 10 zile de observare indarjita, ajungi sa ti le imaginezi, sa le inventezi, nicidecum sa le mai simti "asa cum sunt". Dincolo de ACTUL DE REDUCERE A OMULUI la niste simple senzatii fizice, act practicat cu obstinatie timp de 10 zile pana in punctul in care te intrebi daca mintea iti mai este intreaga sau capabila si de altceva, se face remarcat urmatorul aspect care tradeaza limitarile serioase ale sistemului de cunoastere budist: daca ajungi sa vezi, sa simti, sa percepi numai CEEA CE ESTE, vei crea pe mai departe CEEA CE ESTE. Devine astfel imperios necesar faptul de a reusi sa-ti expansionezi mentalul DINCOLO DE CEEA CE ESTE pentru a reusi sa construiesti sau sa atragi in aceasta lume si realitate ceva diferit sau semnificativ mai bun!

Falsele invataturi vin cu multe variatiuni pe tema implacabilei realitati si acceptarii ei fara nici o pretentie: de la indemnul iertarii neconditionate a raufacatorilor / rasplatirii nesfarsite a raului cu bine, pana la a munci o viata intreaga IN SLUJBA A CEEA CE DEJA EXISTA, nicidecum pentru TRANSFORMAREA A CEEA CE NU ESTE IN CEEA CE AR PUTEA FI. Eckhart Tolle este unul dintre cele mai populare figuri din America MASONICA, invitat la cele mai populare televiziuni, promovat de cele mai cunoscute vedete media, doar pentru ca vorbeste intr-una despre cum sa nu vrei, sa nu fii si sa nu faci mai mult decat deja se intampla de la sine. Renuntarea la intentie, la determinare, la idealuri si scopuri, la muncă sustinuta si contributie creativa, la insistenta si persitenta este exact ceea ce isi doresc si urmaresc masonii sa obtina de la majoritatea oamenilor: o cvasi-letargie generala pe care, chipurile, cei mai mari maestri si-au fundamentat ascensiunea, evolutia, reusitele si succesul. Tocmai pentru ca asa zisele merite ale acestora nu se regasesc decat in niste montaje abil ticluite ale unor promotori de imagine, o atitudine rationala si de bun simt ar fi acceea de a nu te grabi sa validezi "calitatile maestrilor", ale celor care se considera sau sunt considerati buni, virtuosi, inteligenti, intelepti! Vei fi dezamagit cand vei descoperi ca aproape nici unul dintre ei nu poseda nici una dintre aceste calitati.

La un nivel superior de implicare, liderii Francmasoneriei si cei ai Tibetului colaboreaza activ in demersurile pentru controlul si dominatia globala. Dalai Lama - reprezentant suprem al curentului budist vajrayanic - este el insusi o mare frauda, un produs de marketing, o manipulare grosolana servita lumii intregi de coalitia francmasonico-tibetana, fiind prezentat in mod inselator drept un mare maestru in viata, promotor al pacii mondiale si lider spiritual al umanitatii, miscarea fiind de fapt gandita in asa fel incat, pe de-o parte, sa poata credibiliza prin asociere cu Dalai Lama o spiritualitate fals-pozitiva si tot felul de lideri intunecati in fata unor mase cat mai mari de oameni (in special tineri cautatori de adevar si autocunoastere), iar pe de alta parte sa permita identificarea si racolarea eficienta in structuri a ocultistilor talentati.

Dalai Lama, un fals lider spiritual

Inca de la inceputul anilor 1900 au fost organizate sistematic expeditii in Tibet de catre Germania Imperialista, Rusia Tarista si SUA capitalista. O serie de informatii, doctrine, dogme si norme au fost importate si au ajuns sa fie integrate in sistemele oculte ale structurilor de putere din aceste tari. Combinatia dintre budhismul tibetan si cabala masonica a produs in urma cu 100 de ani una dintre cele mai active societati ezoterice occidentale a secolului 20: Societatea Teozofica (avand ca lideri la varf pe francmasonul Rudolf Steiner si pe spioana si satanista practicanta Elena Blavatsky). Aceasta grupare a devenit ulterior Societatea Teozofica Internationala, apoi Loja Unita a Teozofilor iar astazi activeaza ca Societatea Antropozofica.

NUMARUL DE BUDISTI si de CONVERTITI la Budhism: 500 de milioane la nivel mondial, 20.000 in Romania.
NUMARUL DE MEMBRI ai Societatii Antroposofice: 60.000 la nivel mondial, cateva sute in Romania.

Hermetismul6. CULTUL hermetic (Hermetismul si Hermeneutica)

Este o filozofie masonica interconectand mitologie atlanteana, egipteana, greaca si iudaica sub un singur nume generic: Hermes Trismegistus (Hermes cel de 3 ori mare). Acest personaj pe care Masoneria il asimileaza atat cu zeul atlantean Thoth, cat si cu intruparea sa - preotul egiptean Toth, iar mai apoi cu filozoful grec Hermes, este cel caruia i se atribuie o asa zisa cunoastere pe care ar fi revelat-o umanitatii sub forma unor invataturi codate sau "hermetice". Desigur, atunci cand citim textele atribuite personajului Hermes, descoperim o oarecare valoare de adevar in mesajele transmise prin intermediul versetelor. Dar asemanarea cu scrierile masonice este majora. In acest sens, un explorator sarguincios si onest al marilor taine ar sesiza sau macar ar intui faptul ca aceste scrieri despre "adevar" sunt mai degraba jumatati de adevar, mesaje care prin felul in care au fost redate nu spun lucrurilor pe nume, nu ajung la fondul problemelor omenesti, nu emana SINCERITATE si nici DRAGOSTE de oameni, ci doar ofera intr-o formula CRIPTICA si ALAMBICATA enunturi menite sa intareasca perceptia de tip subordonat - superior a omului de rand in raport cu diferite ierarhii - pamantesti sau ceresti. De asemenea exista o pronuntata asemanare a tonului povestilor cu tonul amenintator si revendicativ atribuit in Vechiul Testament unui Dumnezeu criminal si razbunator, textul fiind presarat cu insinuari agresive, infatuare, autoglorificare sau etichetarea drept inferioare a fiintelor si fenomenelor din Creatie care nu corespund judecatilor de valoare ale trismegistului. Toate aceste indicii devoaleaza pentru cunoscator adevarata natura a invataturilor curentului hermetic. Daca ne raportam chiar si numai la omniprezenta sa asociere cu Masoneria, deja nu ar trebui sa mai existe dubii cu privire la sensul si scopul acestor invataturi.

Hermetism si Hermeneutica masonica

NUMAR DE MEMBRI in Fratia Hermetica mondiala: 5 milioane. In Romania: in jur de 6000.

Hermetismul7. CULTUL dacic (Dacologia si Societatea Dacia)

Ultima gaselnita a Masoneriei pe piata locala a dezinformarii si a racolarii de public apartinator este inventarea - cu ajutorul unui intreg aparat de propaganda - a unor mituri si legende despre niste inaintasi ai nostri, pompos si neverosimil prezentati drept stramosii lumii intregi, oamenii din care se trag toate semintiile Pamantului, gloria speciei umane, descendentii directi ai zeilor, intruchiparea lui Zamolxe Arianul, in sfarsit, o puzderie de calificative zdrumicate si ingamfate, fix cat pentru a strange o multime fanatica de adepti, dresati si rebotezati dupa chipul si asemanarea celor care i-au creat. Citez: Gabriel Burebista, Zamolxe Constantin, George Dacia, Marius Deurpaneus, Dacul Gerula si lista e lunga. Nivelul mental pe care se lucreaza este unul foarte scazut, caci se bazeaza pe o credulitate oarba a publicului vizavi de niste fantasmagorii magulitoare, servite la pachet cu asa zise descoperiri de ultima ora si pseudo-studii, menite, doar pe baza unor pledoarii extrem de vocale, sa valideze dizertatia. Pentru alimentarea si raspandirea intensa a subiectului asistam la o conlucrare de mare amploare intre o multime de factori-contributori: finantatori securisti imbogatiti din bani publici prin creditari de la stat cu sume uriase pe care nu le-au mai returnat niciodata (fratii Paunescu), promotori cu functii de generali in Armata si Aparare care aparent spun si fac lucruri cu de la sine vointa (Nicolae Spiroiu - fost Ministru al Apararii Nationale, Mircea Chelaru - fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane), tehnicieni din diferite domenii sprijiniti logistic de organizatii neguvernamentale din Romania, Germania, Israel si America (doctorul Napoleon Savescu, istoricul Daniel Roxin), scriitori prolifici de literatura ezoterica fara o identitate reala (Romavia, Radu Cinamar, Contele Incapucciato, Remer Ra) care ne povestesc in continuu despre Pamantul gol, Pamantul plat, tuneluri subpamantene folosite de numitii "daci" pentru a migra dintr-o parte in alta a continentului, tehnologii avansate ascunse in munti, vindecari, teleportari, comunicari telepatice cu personaje considerate sfinte din randul acelorasi daci.

Masonerie - Dacologie

O parte din cei care valideaza aceste povesti ajung sa-si imagineze despre ei lucruri grandioase, calitati pe care isi inchipuie ca le au fara a mai considera necesar sa le ateste, sa le dovedeasca, deci sa le trezeasca si sa le foloseasca. Indiferent unde vor sa ajunga, unde viseaza sa fie, unde cred ei ca duce reveria lor, oamenii acestia nu vor ajunge niciodata acolo! Au ramas la stadiul de proiectii mentale, de visare pasiva, de fantasme induse de altii! Pentru ca o proiectie mentala sa se manifeste si sa aiba impact, trebuie sa existe un PLAN de materializare a ei, dublat de o INTENTIE - permanent actualizabila - de punere in aplicare a planului, existand o PLECARE la drum dintr-un anumit punct, uzand de o DISCIPLINA a mintii si sufletului pentru PARCURGEREA efectiva a drumului pe care s-a plecat si AJUNGEREA in punctul imediat urmator. E vorba de un proces etapizat si asumat, care porneste de la realitatea momentului, de la conditiile prezentului, evaluate intr-un mod verosimil si pertinent. A-ti imagina ca esti altceva decat esti, altundeva decat unde esti, nu reprezinta decat o forma de fuga din realitatea obiectiva, o incercare de a evada din situatia existenta, negand insasi existenta situatiei. Schimbarea nu presupune conflictul cu realitatea din teren, ci intelegerea si acceptarea realitatii pentru a o putea schimba mai apoi. Daca nu intelegi si nu accepti realitatea, lucrand apoi la perfectarea ei in stransa legatura cu perfectarea ta, nu ai de unde pleca ca sa poti ajunge in alta parte. In acest caz proiectia mentala nu este decat o simpla inchipuire, o povestioara in imagini, un exercitiu de vizualizare fara putere transformatoare si fara importanta.

NUMARUL DE MEMBRI apartinatori / sustinatori ai miscarii dacologice din Romania: cateva mii.


 

Scopul tuturor acestor organizatii si al curentelor ideologice de tip masonic pe care au fost intemeiate sau alaturi de care au proliferat este unul general, care le include pe toate, chiar daca aparent ele nu au un deviz comun, parand a fi de sine statatoare. Orice individ adezionat la un curent ideologic masonic este un individ controlat prin intermediul organizatiei din spatele curentului ale carui convingeri si viziuni le impartaseste.

Nu conteaza CATE astfel de organizatii, curente, diviziuni ideologice se afla in functiune. Conteaza cati indivizi intra sub incidenta lor. Din momentul in care ti-ai cedat liberul arbitru acelei entitati care se autoproclama detinatoarea tainelor, adevarurilor, puterii, cheia care desfereaca portile paradisului, manifestarea lui Dumnezeu pe Pamant sau pur si simplu singura realitate care inseamna ceva bun in mijlocul a tot ce este rau, din acel moment te-ai raliat unei viziuni in alb si negru despre lume. Aceasta viziune poarta un singur nume: FUNDAMENTALISM. Ateismul este o forma de fundamentalism deoarece considera ca tot ce nu este material nu exista, prin urmare nu are valoare de adevar si nu merita luat in considerare. Pentru ateu, lumea si viata sunt accidente cosmice, rezultate din ciocnirea unei gramezi de particule cu o alta. Cand esti ateu esti pierdut in materialitate, ajungand sa numeri sporii de la feriga fara sa mai vezi elefantul din fata ta. Apartenenta la o religie reprezinta si aceasta o forma de fundamentalism fiindca propovaduieste accesul la divinitate doar in forma si sub auspiciile dictate de organziatia din spatele curentului religios. Cand esti adeptul declarat al unui cult, incepi sa adopti continuturi informationale si rigori comportamentale nicicand trecute prin filtrul constiintei tale, doar pentru ca asa dicteaza norma cultului/ organizatiei. Juramintele de credinta reprezinta de asemenea o forma de fundamentalism deoarece creeaza restrictii si limite perpetue, modele fortate de comportament, oameni auto-cenzurati, emotii artificiale, practic o pleiada intreaga de patologii datorate abandonarii spontaneitatii, necunoscutului, inefabilului din om.

FUNDAMENTALISMUL este o trasatura precara a conditiei umane prin intermediul cariea falsii zei controleaza umanitatea. Acel cineva sau ceva caruia i te-ai dat printr-o forma sau alta de fundamentalism a devenit noul tau zeu, entitatea care a primit cadou telecomanda fiintei tale, oferita chiar de tine din momentul in care ai hotarat sa renunti la responsabilitatea pentru propriile decizii, ratiuni, actiuni, incertitudini, suferinte, bucurii, zbateri, contra unor solutii prefabricate care aparent te absolva de orice raspundere si grija.

Atunci cand ai devenit un membru activ in cultul catolic, ortodox, budhist, adventist, pnl-ist, psd-ist, hermetist, cabalist, ai devenit o persoana controlabila si controlata, un inregimentat al unui guru, indiferent ca acesta este liderul sectei, preotul satului, presedintele partidului sau fratele de cruce. Toti acesti guru cauta sa racoleze cat mai multi adepti pentru a-i folosi, asemenea unei armate, conform propriilor scopuri si ratiuni, in acest caz relative la organizatia din care fac parte – Francmasoneria internationala. Iar cand vine vorba de Francmasonerie, care alt scop ar putea fi mai important decat adoptarea pe scara larga a liderilor Noii Ordini Mondiale, "serviti" de capii religiilor lumii - fie masonice, fie controlate de Masonerie - fiecarei armate de adepti inregimentati?

Papa cu familia Obama si familia Trump

 

 


Comentarii (6)

COMENT. #1 - Sorina

Un prieten iordanian mi-a propus sa fac un ritual cu sacrificiu unei capre deoarece aveam o boala si urma sa mor. L-am facut in religia islamica si imediat dupa ce l-am facut au venit demoni la mine spunandu-mi ca imi vor lua boala insa atunci cand voi muri, Satan imi va prelua sufletul si ma va duce in iad asta daca nu ma sinucid eu intre timp deoarece nu as mai putea suporta teroarea pe care mi-o dau.

Stiti ceva, se mai poate face ceva? Imi pot lua sufletul inapoi din mainile lor?

06/26/2022 - 18:03

 

COMENT. #2 - Eduard

Suferinta unei fiinte nevinovate nu o va alina niciodata pe a ta, chiar daca pe moment poti avea impresia ca s-a intamplat acest lucru. Ritualul sacrificial este o forma de vanzare a sufletului, caci, in incercarea de a scapa de propria cruce (poverile propriilor alegeri/ greseli, ale tale si ale nimanui altcuiva), recurgi, cel mai probabil din egoism, lasitate si disperare, la un abuz constand in atacarea vietii si bunastarii unei alte fiinte, gest care nu are nici o legatura lipsa ta de bunastare sau, altfel spus, cu supliciul tau. Ceea ce ai facut a fost sa apelezi la o forma satanica de asa zisa vindecare (un act care nu vine din lumina/ iubire, ci din manipulare/ subjugare) pentru a mijloci lucruri in folosul existentei tale si in detrimentul existentei unei alte forme de viata. Calea pe care obtii ceea ce-ti doresti produce pe mai departe consecinte de natura karmica asupra vietii tale prezente si a celor viitoare. Daca ai obtinut vindecarea corpului (fie ea si temporara) prin merite si virtuti, te vei putea bucura de ea. Daca in schimb ai recurs la fapte josnice, insemnand, aproape fara exceptie, subjugarea unei alte fiinte pentru ca tu sa traiesti mai bine, pe drumul vietii te vei intalni cu acele semnale menite sa iti arate ca vindecarea corpului a insemnat compromiterea sufletului (sursa cauzala a tuturor experientelor noastre mentale si corporale).

Nimic insa din ce s-a facut nu este de nedesfacut, insa pentru a te desface, va trebui sa dezgropi in simturile tale si sa incepi sa manifesti in exterior exact acele calitati si virtuti pe care le-ai ingropat odata cu ritualul sacrificial. Va trebui sa iti ceri iertare de la sufletul animalului a carui viata ai luat-o, intelegand si regretand sincer ceea ce ai facut. Va trebui ii alini suferinta printr-o procesiune (nu neaparat realizata de una singura) in care sa i se transmita opusul sentimentelor de durere, teroare si sfarseala inoculate prin sacrificiu. Va trebui sa usurezi prin acte si fapte responsabile viata si soarta animalelor greu incercate sau aflate in situatii similare, sa arati respect pentru regnul animal in general si, nu in ultimul rand, sa contribui prin actiuni sincere si benefic orientate la ridicarea conditiei acestui regn in interactiunea cu oamenii.

Va mai trebui sa rupi orice relatie cu magia neagra si cu practicantii ei si va trebui sa militezi activ, prin propriul exemplu, la constientizarea publicului larg in legatura cu lipsa de iubire a unor astfel de practici, o lipsa care se rasfrange asupra oricarei forme de viata, caci diavolul care da cu o mana, ia inapoi cu 10. In cazul tau si in toate cazurile, bunastarea corporala temporara este oferita in schimbul unei crime, insemnand ultimativ pretul sufletului tau.

Nu in ultimul rand, va trebui sa intelegi care sunt cauzele subtile ale bolii de care nu mai scapai in trecut din punct de vedere al perceptiilor si comportamentelor tale, pentru ca toate suferintele corpului fizic au in spate modalitati de gandire si de manifestare dizarmonioase de lunga durata. Refuzand sa ne introspectam si sa ne schimbam in acord cu principiile de cale luminoasa, ajungem la un moment dat sa nu mai putem accesa lumina de care avem atata nevoie pentru a exista confortabil si onorabil.

Prin urmare, porneste acum la drumul recuperarii sufletului tau si incepe sa existi in lumina, oricat de dificil ar fi.

Ca materiale ajutoatoare pe acest drum, iti sugerez sa te folosesti de urmatoarele continuturi informationale:

1. Cartea lui Jacques Martel: "Marele Dictionar al Bolilor si Afectiunilor - cauzele subtile ale imbolnavirii" care poate fi achizitionata de aici: https://www.librarie.net/p/224731/marele-dictionar-al-bolilor-si-afectiunilor-cauzele-subtile-ale-imbolnavirii-editia-a-v-a-revizuita

2. Urmatoarele articole de pe site-ul Forta si Gratie:

- https://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/sacrificiul-de-sine-povestea-christica.htm
- https://www.fortasigratie.ro/putere-compasiune/tiparele-de-sanatate-sau-boala.htm
- https://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/lemuria-si-atlantida.htm
- https://www.fortasigratie.ro/putere-compasiune/purificarea-energetica-a-spatiilor.htm
- https://www.fortasigratie.ro/putere-compasiune/viata-traita-de-pe-primele-4-chakre.htm

Succes!

06/28/2022 - 14:07

 

COMENT. #3 - Murariu Daniel Adrian

Interesant!

07/16/2022 - 09:51

 

COMENT. #4 - Dinu Atanasie

Draga si scumpa Corina,

Ceea ce tu ai facut poate fi sters intr un singur fel: te duci direct la manastirea pentru femei din judetul Valcea, localitatea Muereasca de Sus, aceea care se afla la marginea singurei zone din Romania unde partea feminina nu are voie sa intre (manastirea Frasinei, ocrotita de sfantul ierarh roman Calinic de la Cernica), intri in cinul monahal feminin de acolo si te calugaresti, ti se schimba numele si deci astfel devii o fiina noua, inaccesibila demonilor anteriori! Nu ai voie sa mergi la manastirea Frasinei! Este doar pentru barbati, intocmai ca pe muntele Athos!

09/13/2022 - 18:49

 

COMENT. #5 - Dan

In general sunt de acord cu ce spuneti dar... sunt cateva erori si o doza de superficialitate. Referitor la Vipassana, dupa auto-observarea senzatiilor (nu indarjita, ci cu echilibru si fara a reactiona) exista un alt curs, de Shattipatana, in care tocmai ca se auto-observa gandurile si emotiile.

Cei de acolo nu-s perfecti, au si ei o doza de superficialitate. Iar ortodocsii nu condamna hommosexualii, ci homosexualitatea, care pana acum cativa ani era considerata o deviere psihica, pana cand un new-age-ist dintre ei a scos-o din DSM si a zis ca e ceva normal.

01/27/2024 - 23:14

 

COMENT. #6 - Eduard

Cine esti tu sa judeci ce fac eu in patul meu? Si daca dorinta ta din patul tau este mai buna decat a mea din patul meu? O astfel de atitudine denota o superficialitate crasa si un nivel de involutie spirituala pe masura.

Cat despre Shattipatana sau cum s-o fi numind, atata timp cat orice alta notiune decat observarea indrajita a senzatiilor fizice era complet inexistenta in oricare si toate cursurile de Vipassana pe care le-am urmat sau de care am auzit, de asemenea in cartile care s-au scris despre Vipassana, respectiv in teoriile agreate si prezentate la cursuri, poti sa-mi spui tu mie ce povesti vanatoresti doresti, sunt fix 0 (zero) in raport cu realitatea obiectiva constata de mine in teritoriu.

01/28/2024 - 14:48

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 

Din invataturile altora..


- "Pestera în care îti este frica sa intri ascunde comoara pe care o cauti.” ~ Joseph Campbell

- "Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."~ Michael J. Scofield

- "O tara de oi cere un guvern de lupi."
~ Edward R. Murrow

- "Cand pierzi ceva, nu pierde lectia."
~ Dalai Lama

- "Timpul este suficient pentru oricine îl foloseste." ~ Leonardo Da Vinci

- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

- "Cei slabi nu pot sa ierte, iertarea este atributul celor puternici." ~ Mahatma Gandhi

- "Poti sa prostesti unii oameni tot timpul sau toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul." ~ Abraham Lincoln

- "E necesar sa deprinzi un nou mod de a gandi pentru a manifesta un alt mod de a fi."
~ Mariane Williamson

- "Cel mai mare esec nu este faptul ca ai gresit, ci acela ca nu ai incercat." ~ Leon Adama

- "A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala." ~ Andrei Plesu

- "Inca de la nasterea pe aceasta planeta multi dintre noi suntem conditionati sa credem ca menirea noastra este sa ne sacrificam, sa devenim martiri, sa simtim durere in timp ce altcineva se simte bine prin mijlocirea durerii noastre. Cand insa ajungem sa ne percem pe noi la fel de importanti ca pe oricine altcineva, cand ajungem sa ne oferim atat noua cat si altora dragostea si respectul la care visam, atunci toata viata noastra va fi despre dragoste si respect."
~ Lyssa Royall

- "Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "Opusul dragostei nu este ura, este indiferenta. E apatia. Este sa nu-ti pese catusi de putin."
~ Leo Buscaglia

- "Exemplul personal nu este principalul lucru care ii capaciteaza pe altii, este singurul lucru care o poate face. El reprezinta diferenta dintre a avea o idee despre cale si a merge pe cale.''
~ Albert Schweitzer

- "Religia reprezinta credinta oarba in experienta altcuiva. Spiritualitatea inseamna sa ai propria ta experienta." ~ Deepak Chopra

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat." ~ Melanie Joy

- "Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa il cuceresti!"
~ Prof. Dr. Ana Aslan

- "Iubirea o lasi sa arda pana la capat, ca o lumanare. Nu o stingi brusc daca vrei sa ai sufletul impacat." ~ Ileana Carstea

- "Un om trebuie sa fie suficient de matur ca sa-si recunoasca greselile, destul de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte!" ~ Alphonse Allais

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse." ~ Martin Luther King

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Lucrurile de care esti cu adevarat pasionat nu sunt intamplatoare, ele sunt chemarea ta."
~ Fabienne Frederickson

- "Nu cauta maretia. Cauta adevarul si le vei gasi pe amandoua." ~ Horace Mann

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

- "Grosolania este imitarea puterii de catre persoanele slabe." ~ Eric Hoffer

- "Omul intelept nu spune tot ce gandeste dar ce spune, gandeste." ~ Aristotel

- "Nu exista revelatie mai profunda a sufletului unei societati decat felul in care isi trateaza copiii." ~ Nelson Mandela

- "Intotdeauna pare imposibil, pana cand se intampla." ~ Nelson Mandela

- "Adevarata ignoranta nu este absenta cunoasterii ci refuzul de a o dobandi."
~ Karl Popper

- "Totul se schimba atunci cand incepi sa emiti propria ta frecventa de ganduri, mai degraba decat sa o absorbi pe a celorlalti, cand incepi sa amprentezi Universul cu propriile intentii, mai degraba decat sa fii amprentat de tot ce este in jur." ~ Barbara Marciniak

- "Fara deviere de la norma lucrurilor, progresul nu este posibil." ~ Frank Zappa

- "Infruntarea adevarului este o munca grea. Adevarul te va elibera, dar mai intai trebuie sa induri suferinta nasterii sale."
~ Iyanla Vanzant

- "O lume diferita nu poate fi construita de oameni indiferenti." ~ Peter Marshall

- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Avem nevoie de o revolutie globala. Dar aceasta trebuie sa fie o revolutie a constiintei."
~ John Kennedy

- "Singuratatea nu inseamna sa nu ai oameni in jurul tau. Inseamna sa nu ai cu cine sa impartasesti lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine." ~ Carl Jung

- "Raiul pe Pamant este o alegere pe care o avem de facut, nu un loc pe care il avem de gasit."
~ Wayne Dyer

- "Viata ta este mesajul tau catre lume. Ai grija sa fie unul inspirat." ~ Lorrin L. Lee

- "Cat timp exista abatoare, vor exista razboaie, campuri de lupta si sange varsat."
~ Leo Tolstoy

- "Integritatea inseamna sa actionezi corect si moral chiar si atunci cand nimeni nu este atent la ce faci." ~ C. S. Lewis

- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

- "Sufletele mari au vointa, cele slabe au doar dorinte." ~ Proverb Chinezesc

- "Viata este cel mai dificil examen. Multi il pica pentru ca incearca sa-i copieze pe altii. Ei nu stiu ca fiecare are in fata propriul lui set de intrebari si probleme." ~ intelepciune contemporana

- "O intindere uriasa de apa nu poate scufunda un vapor atata timp cat nu patrunde in interiorul vaporului. In mod asemanator, negativitatea unei lumi intregi nu te poate dobori atata timp cat veghezi si nu o lasi sa patrunda in interiorul tau." ~ intelepciune contemporana

- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Adevarul este rezervat acelora care au curajul sa puna la indoiala toate lucrurile despre care au fost invatati." ~ intelepciune contemporana

- "Alcoolul nu este raspunsul la nici o intrebare. El doar te face sa uiti intrebarile."
~ intelepciune contemporana

- "Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "Uita-te in oglinda. Aceasta este singura ta concurenta." ~ intelepciune contemporana

- "Nu ai nevoie de religie pentru a-ti construi moralitatea. Daca nu esti o persoana morala, atunci duci lipsa de compasiune si empatie, nu de religiozitate."
~ intelepciune contemporana

- "Cele 3 principii de baza ale dinamicilor de viata tridimensionala:
1 - Ceea ce credem, manifestam.
2 - Ceea ce simtim, atragem.
3 - Ceea ce intreprindem, devenim."

           ~ intelepciune contemporana

- "Esti ceea ce alegi sa devii." ~ Carl Jung

- "5 pacate capitale: bogatie fara munca, placere fara constiinta, ratiune fara emotie, politica fara principii, comert fara moralitate."
~ Mahatma Ghandi

- "Omul obisnuit se adapteaza lumii. Omul exceptional persevereaza in incercarea de adaptare a lumii la el insusi."
~ George Bernard Shaw

- "Experienta nu este ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."
~ Aldous Houxley

- "Evita sa grabesti lucrurile care au nevoie sa creasca." ~ intelepciune contemporana

- "In viata obtii ceea ce ai curajul sa ceri."
~ Oprah Winfrey

- "Tot ce trebuie sa decidem este ce sa facem cu timpul care ni s-a dat." ~ J. R. Tolkien

- "Incepe de unde esti. Foloseste ceea ce ai. Fa ceea ce poti." ~ intelepciune contemporana

- "Cand te duci seara la culcare
Si-ti pui o mana sub obraz
Sa te intrebi cu-ngrijorare
Ce am facut eu oare azi?

O zi trecuta fara fapte
Care sa-ti fi ramas in minte,
In viata ta e ca o noapte
Sau ca un basm fara cuvinte.

E ca si cum n-ai fi trait
Si ti-ai pierdut o zi din viata,
Si soarele s-ar fi oprit
Cazut in somn de dimineata."

~ Demostene Botez

- "Educatia nu inseamna memorarea faptelor ci mai degraba antrenamentul mintii sa gandeasca." ~ Albert Einstein

- "Daca nu poti sa gasesti un grup a carui constiinta se potriveste cu a ta, creeaza tu grupul." ~ Neale Donald Walsch

- "Colectioneaza momente, nu lucruri."
~ intelepciune contemporana

- "Oamenii care stralucesc din interior nu au nevoie de lumina reflectoarelor."
~ intelepciune contemporana

- "Dincolo de orice greutati, fii eroul vietii tale, nu victima!" ~ intelepciune contemporana

- "Cand repeti de mai multe ori o greseala, nu mai este o greseala, e o alegere."
~ Paulo Coelho

- "A putea sa fii singur este esential pentru a putea fi impreuna cu altcineva. Cand am invatat sa fim singuri, putem fi cu altii fara a-i folosi pe post de surogate pentru singuratatea noastra."
~ Bell Hooks

- "Nu ai idee cat de puternic poti fii pana cand a fi puternic nu devine singura optiune disponibila."
~ Bob Marley

- "Daca nu-ti place un lucru, schimba-l. Daca nu-l poti schimba, schimba-ti atitudinea!"
~ Maya Angelou

- "Convingerile noastre in legatura cu ceea ce suntem si ceea ce putem fi determina cu precizie ceea ce vom fi. Daca ne incredem in magie, vom trai o viata magica." ~ Anthony Robbins

- "Adesea oamenii urasc adevarul. Din fericire, adevarului nu-i pasa."
~ Larry Winget

- "Secretul vietii este sa fii complet angajat in ceea ce traiesti aici si acum. Si in loc sa numesti asta munca, sa realizezi ca este joc."
~ Alan Watts

- "Atunci cand consideri ca ai terminat de invatat, incepi sa mori." ~ Albert Einstein

- "Nu limita un copil la propria ta viziune si intelegere. Caci v-ati nascut in vremuri diferite."
~ Rabindranath Tagore

- "Scuzele sunt hotul ce-ti fura timpul. Fixeaza-ti obiectivele, accepta responsabilitatea si actioneaza!" ~ intelepciune contemporana

- "Doar atunci cand un tantar iti aterizeaza pe testicole realizezi ca exista intotdeauna o cale de solutionare a problemelor fara violenta!"
~ intelepciune contemporana

- "Doar pentru ca cineva te doreste, asta nu inseamna ca te si valorizeaza!"
~ intelepciune contemporana

- "Ori de cate ori ajungi sa te regasesti de partea unei majoritati, e timpul sa te opresti si sa reflectezi!" ~ Mark Twain

- "Ochiul sesizeaza doar ceea ce mintea e capabila sa priceapa."
~ intelepciune contemporana

- "Traim cu totii sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont!" ~ Konrad Adenauer

- "A creste doar cantitativ si nu calitativ este ideologia celulelor canceroase."
~ Edward Abbey

- "Drumurile dificile conduc adesea la destinatii mirifice!" ~ intelepciune contemporana

- "Toti avem potential, dar dobandirea abilitatilor aferente potentialului necesita munca grea!"
~ Michael Jordan

- "Sensul vietii este sa dai vietii un sens."
~ intelepciune contemporana

- "De ce ai mai vrea sa traiesti daca nici macar nu INCERCI sa realizezi ceva semnificativ?"
~ John Green

- "Acorda atentie lucrurilor aparent lipsite de importanta pentru ca intr-o buna zi e posibil sa te uiti in urma si sa realizezi cat de importante au fost de fapt!"
~ intelepciune contemporana

- "Prietenii sunt acei oameni rari care te intreaba ce mai faci, dupa care asteapta sa auda raspunsul."
~ intelepciune contemporana

- "Un profesionist este un amator care nu a renuntat!" ~ intelepciune contemporana

- "Fii curajos si incearca sa confrunti lucrurile intr-un mod care te inspaimanta oarecum!"
~ Holley Gerth

- "Daca ti s-a dat un vis, ti s-au dat si sanse sa il implinesti!" ~ Irina Binder

- "Scopul vietii nu este acela de a fi doar fericit! Este despre a fi util, despre a fi un om de onoare, despre a fi intelept si despre a schimba ceva in bine pentru ca tu ai trait!" ~ Neale Walsch

- "Averea nu il schimba pe om, doar il demasca!" ~ proverb chinezesc

- "O afacere care nu produce altceva decat bani este o afacere mediocra!" ~ Henry Ford

- "Acolo unde cei infranti vad bariere, invingatorii zaresc trambuline." ~ Robert Brault

- "Asociaza-te cu cei aflati in aceeasi misiune ca tine!" ~ intelepciune contemporana

- "Fericirea din viata ta depinde de calitatea gandurilor tale." ~ Marcus Aurelius

- "Cei mai buni profesori sunt aceia care iti indica incotro sa te uiti dar nu-ti spun si ce anume sa vezi." ~ Alexandra Trenfor

- "Traditia? Doar pentru ca ai facut un lucru de nenumarate ori in acelasi fel, nu inseamna ca nu este incredibil de stupid!"
~ intelepciune contemporana

- "Faptele nu inceteaza sa existe doar pentru ca sunt ignorate." ~ Aldous Huxley

- "Daca ai curajul sa spui ADIO, viata te va recompensa cu un nou INCANTAT DE CUNOSTINTA!" ~ Paulo Coelho

- "Iubirea de tara este un lucru extraordinar! Totusi de ce s-ar opri iubirea la granita?"
~ Pablo Casals

- "Daca nu lupti pentru ceea ce vrei, atunci meriti ceea ce ai!" ~ J. Maxwell

- "Intentia ta poate schimba realitatea in cazul in care este acordata cu sufletul tau."
~ Martin Soulreader

- "Ar fi perfect posibil sa examinam totul din punct de vedere tehnico-stiintific, insa atunci viata noastra nu ar mai avea nici un motiv de a mai exista in forma in care o cunoastem azi. Ar fi ca si cum am descrie o simfonie a lui Beethoven ca variatia presiunii unei unde si o strangere de mana ca un contact dintre doua suprafete cu proprietati diferite. Doar pentru atat, insa, nu am avea nevoie sa fim oameni. Ar fi de ajuns sa existam ca unde si suprafete."
~ intelepciune contemporana

- "Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat intemeietorul civilizatiei." ~ Sigmund Freud

- "Razboiaele religioase sunt in esenta omoruri in masa comise de indivizi straduindu-se sa-si demonstreze unii altora care din ei are cel mai bun prieten imaginar!"
~ Napoleon Bonaparte

- "Nu trai acelasi an de 75 de ori, considerand asta viata!" ~ Robin Sharma

- "O inima calda intr-o lume rece este o dovada de putere si nu de slabiciune!"
~ Katherine Henson

- "Un stil de viata sanatos nu este doar despre ce mananci, ci si despre ce informatii ajungi sa integrezi la nivel emotional, mental, spiritual."
~
Shamala Tan

- "Un dragon nu si-ar tatua niciodata un cocalar. Invers se intampla cu regularitate."
~ intelepciune contemporana

- "Niciodata sa nu renunti la un vis din cauza timpului necesar pentru a-l duce la indeplinire. Timpul va trece oricum."
~ Earl Nightingale

- "Pentru a stabili daca ceva este uman sau nu, stabileste mai intai daca lucrul respectiv ti-ar placea sa-ti fie facut tie." ~ Andrea Kladar

- "Nici o minte geniala nu a existat vreodata fara un dram de nebunie." ~ Aristotel

- "Iti mai aduci aminte cand ai facut ultima data ceva pentru prima data?"
~ intelepciune contemporana

- "Uneori cel mai mic pas facut in directia corecta devine cel mai mare pas al existentei tale."
~ intelepciune contemporana

- "Rabdarea nu este despre cat de mult esti dispus sa astepti, ci despre cat de bine te comporti in toata aceasta asteptare."
~ intelepciune contemporana

- "Intotdeauna exista un mic adevar in fiecare AM GLUMIT, putina cunoastere in fiecare NU STIU, un pic de emotie in fiecare NU-MI PASA si putina durere in fiecare SUNT BINE."
~ intelepciune contemporana

- "Consideri ca aventura este periculoasa? Incearca rutina. Este letala." ~ Paulo Coelho

- "N-o sa ajungi vreodata la destinatie daca te opresti sa arunci cu pietre in fiecare caine care latra pe marginea drumului."
~
Winston Churchill

- "Sa-ti cunosti propriul intuneric este cea mai buna metoda de a te descurca in intunericul altora." ~ Carl Jung

- "Nu poti trece oceanul daca nu ai curajul sa pierzi din vedere tarmul."
~ intelepciune contemporana

- "Copiii au nevoie de doua lucruri: de radacini si aripi." ~ intelepciune contemporana

- "Ceea ce vedem este adesea doar o mica parte din ceea ce se intampla de fapt."
~ intelepciune contemporana

- "Cand simti ca vrei sa renunti, gandeste-te ce te-a facut sa incepi."
~ intelepciune contemporana

- "Mediocrii sunt usor de identificat. Ei nu admira, nu aproba, nu incurajeaza, ci doar neaga, refuza si contesta." ~ Octav Bibere

- "Nimic nu dispare pana cand nu ne invata ceea ce avem nevoie sa stim."
~ Pema Chodron

- "Consideri ca esti prea mic pentru a face o diferenta in aceasta lume? Atunci incearca sa dormi in camera cu un tantar."
~ intelepciune contemporana

- "A intelege sarcasmul este semnul unei minti sanatoase si treze."
~ intelepciune contemporana

- "Cea mai buna cale de a prezice viitorul este aceea de a-l crea." ~ Abraham Lincoln

- "Refuza sa-ti cobori standardele doar pentru a te adapta celor ce refuza sa si le ridice pe ale lor."
~ intelepciune contemporana

- "Cea mai saraca persoana din lume este persoana fara un vis."
~ intelepciune contemporana

- "Dificil nu este sa mergi inainte. Dificil este ce lasi in urma."
~ intelepciune contemporana

- "Lasa lumea sa stie de ce esti aici si fa-o cu pasiune!" ~ Wayne W. Dyer

- "A fi in stare sa gandesti despre cum gandesti este un semn de inalta inteligenta."
~ intelepciune contemporana

- "Respectul este castigat. Onestitatea este apreciata. Increderea este cultivata. Loialitatea este returnata."
~ intelepciune contemporana

- "A fi tolerant nu inseamna sa impartasesti convingerile altuia. Inseamna sa recunosti dreptul altcuiva de a se increde in propria constiinta si de a i se supune acesteia."
~ intelepciune contemporana

- "Conduita morala nu inseamna pur si simplu exigenta de a renunta anume la placerile vietii, ci mai degraba interesul plin de solicitudine pe care-l depune cineva ca sa faureasca o soarta mai buna pentru toti oamenii." ~ Albert Einstein

- "Cand bate vantul schimbarii, unii oameni construiesc ziduri, altii construiesc mori de vant." ~ proverb chinezesc

- "EU SUNT.. = doua dintre cele mai puternice cuvinte. Caci ceea ce adaugi dupa ele este ceea ce iti defineste realitatea."
~ intelepciune contemporana

- "Lumea este plina de lucruri magice, asteptand in tacere ca simturile noastre sa le descopere."
~ W. B. Yeats

- "Mii de lumanari pot fi aprinse de la o singura lumanare si viata acelei lumanari nu va fi scurtata. Nici fericirea nu este stirbita de impartasirea ei." ~ Buddha

- "O doamna adevarata nu pretinde, multumeste. Un barbat adevarat nu promite, infaptuieste."
~ intelepciune contemporana

- "Nimic din ce este maret nu poate fi posedat. Tendinta de a poseda este unul din cele mai neinspirate lucruri pe care omul incearca sa le faca." ~ Osho

- "Durerea este aceeasi pentru toate creaturile. De ce cred unii oameni ca durerea lor este diferita?" ~ intelepciune contemporana

- "Rasa, religia, mandria etnica si nationalismul nu fac altceva decat sa te invete cum sa urasti anticipat oameni pe care nu i-ai intalnit niciodata." ~ intelepciune contemporana

- "Nu astepta judecata de apoi. Ea are loc in fiecare zi." ~ Albert Camus

- "Disciplina inseamna sa alegi intre ce-ti doresti acum si ce-ti doresti cel mai mult."
~ intelepciune contemporana

- "Inainte ca o revolutie sa inceapa in strada, ea trebuie sa se petreaca in minte."
~ intelepciune contemporana

- "Valoarea nu rezida in lucruri. Valoarea se afla in oameni. Atunci cand iubim lucruri care nu ne pot iubi inapoi - bani, masina, casa, prestigiu - cautam intelesurile vietii acolo unde ele nu pot fi gasite." ~ Marianne Williamson

- "Un om care se teme de suferinta, sufera deja de pe urma temerilor sale."
~ Michel de Montaigne

- "Coincidenta este modul in care Dumnezeu se implica ramanand anonim."
~ Albert Einstein

- "Singura raspundere adevarata este fata de propriul tau potential, fata de propria ta inteligenta si constienta, fata de actiunea conforma cu ele." ~ Osho

- "O barca este in siguranta in port. Totusi nu pentru asta au fost facute barcile."
~ intelepciune contemporana

- "In viata nu trebuie neaparat sa ai carti bune, ci sa joci bine cartile pe care le ai."
~ Josh Billings

- "In loc sa-ti planifici urmatoarea vacanta, poate ar fi mai bine sa-ti planifici o viata din care sa nu mai simti nevoia sa evadezi."
~ Seth Godin

- "Daca nu-ti place sa vezi poze cu atrocitati si abuzuri savarsite pe animale, este nevoie sa contribui la stoparea atrocitatii, nu a pozelor."
~ Johnny Depp

- "Istoric vorbind, cele mai teribile lucruri - razboiul, genocidul si sclavia - sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii."
~ Haward Zinn

"Inteligentii educati = lanseaza idei; inteleg, vad, gandesc cu propriul creier; se raporteaza critic la lume si la ideile altora; au repere culturale, un sistem de valori, fac apel la canoane si autoritate in mod justificat, fie doar si pentru a da cu ele de pamant; cand se intampla sa mai fie si ireverentiosi, vorbim de acei norocosi pe care nici macar scoala n-a reusit sa-i strice." 
~ intelepciune contemporana

"Daca oamenii sunt buni doar de frica unei pedepse sau in speranta unei rasplati, atunci sunt cu adevarat o adunatura jalnica!"
~ Albert Einstein

"Meritul nerecompensat descalifica o lume intreaga, recompensa nemeritata o ucide! Avem nevoie de radacini si de aripi deopotriva, de merite si de recunoasterea lor ca sa cladim universuri intregi!"
~ intelepciune contemporana

"Nu-ti pierde timpul batand intr-un perete cu speranta ca il vei transforma intr-o usa!"
~ Coco Chanel

"Crescatoriile de animale si abatoarele constituie cea mai mare cruzime de care omul este capabil! Acestea sunt, de fapt, lagare de concentrare in care fiinte sensibile isi irosesc vietile in privatiuni totale, de lumina, aer curat, ingrijre medicala, spatiu in care sa se miste sau posibilitatea de a trai in comunitati portivite pentru nevoile lor. Suferinta le este atat de intensa de la nastere pana la moarte, incat dincolo de aceasta nu mai exista decat nebunia care se instaleaza implacabil ca si consecinta a nenumaratelor abuzuri la care animalele sunt supuse. Mintile animalelor sunt pur si simplu strivite de atata trauma!"
~ Norm Phelps

"Lucrurile rele nu se vad in vremurile bune. Pană la urma tot la reflux iti dai seama cine inoata dezbracat." ~ Warren Buffet

"Multi vad ceea ce pare a fi, dar putini inteleg ceea ce este." ~ Machiavelli

"Daca vrei sa-ti masori bogatia, incepe cu toate calitatile pe care le ai si pe care banul nu le poate cumpara." ~ intelepciune contemporana

"Nimeni nu detine cheia magica a succesului, dar cheia sigura a esecului este sa incerci sa multumesti pe toata lumea!"
~ Bill Cosby

"In momentele de fericire savurezi muzica. In momentele de tristete intelegi versurile."
~ Frank Ocean

"Oamenii indeajuns de nebuni ca sa creada ca pot schimba lumea sunt si cei care o fac."
~ Steve Jobs

- "Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in starea de a le face."
~ Constantin Brancusi

- "E imposibil! - a urlat MANDRIA,
E riscant! - a spus EXPERIENTA,
Nu are sens! - a completat RATIUNEA,
Incearca! - a soptit INIMA."


~ intelepciune contemporana

- "Toti oamenii isi pot depasi conditia si pot dobandi succesul daca sunt pasionati de ceea ce fac si dedicati cauzei lor."
~ Nelson Mandela

- "Dacă un om face tot ce-i sta in putere, ce altceva i se mai poate cere?"
~ George S. Patton

- "Cand va fi sa mori, nu te gandi la intunericul dinainte, ci la acea lumina pe care o lasi in urma ta! Si te vei stinge cu zambetul pe buze."
~ Nicolae Iorga

- "Unuia care se plangea ca nu exista oameni intelepti, Empedocle i-a spus: trebuie sa fii intelept ca sa poti recunoaste un intelept."
~ Empedocle

- "Nu exista viata mai pustie decat a celui care n-a iubit niciodata nimic de frica faptului ca intr-o zi ar putea pierde tot." ~ Octavian Paler

- "Aminteste-ti ca neprimind ceea ce iti doresti este uneori spre binele tau."
~ intelepciune contemporana

- "Puterea in sine nu este importanta. Important este ce simtaminte si intelegeri mai inalte trezeste in fiinţă prezenta sau absenta ei."
intelepciune contemporana

- "Cea mai apropiata cale catre glorie este sa faci tot posibilul sa fii ceea ce iti doresti sa fii considerat." ~ Socrate

- "Nu ai nevoie sa suferi de limitari inimaginabile si sa induri un haos continuu pentru a creste."
intelepciune contemporana

- "Daca viata n-ar avea nici un tel, daca ne-ar fi data numai pentru a fi traita, ca scop in sine, toata aceasta complexitate de care suntem inconjurati nu s-ar mai fi nascut!”
~
Lev Nicolaevici Tolstoi

- "Puterea in sine nu este importanta. Important este ce simtaminte si intelegeri mai inalte trezeste in fiinţă prezenta sau absenta ei."
intelepciune contemporana

- "Invata din greselile altora, nu poti trai destul pentru a le face pe toate."
~
Anna Eleanor Roosevelt

- "Nu te plange ca esti strivit daca te-ai prefacut intr-un vierme." ~ Immanuel Kant

- "Conduita morala nu inseamna pur si simplu exigenta de a renunta la multe din placerile vietii, ci mai degraba interesul plin de solicitudine pe care-l depune cineva ca sa faureasca o soarta mai buna pentru toti oamenii."
~
Albert Einstein

- "Creaza o viziune si nu lasa niciodata mediul, convingerile altor oameni sau limitele trecutului sa iti domine deciziile. Ignora intelepciunea de salon." ~ Anthony Robbins

- "Cel ce marsaluieste vesel in rand cu trupa, deja si-a castigat dispretul meu. I s-a dat ditamai creierul din greseala, din moment ce maduva spinarii i-ar fi fost de-ajuns." ~ Albert Einstein

- "Invata din greselile altora, nu poti trai destul pentru a le face pe toate."
~
Anna Eleanor Roosevelt

- "Orice prost poate sa stie. Scopul este sa intelegi." ~ Albert Einstein

- "Viata este un drum mare cu multe semne de circulatie." ~ Bob Marley

- "Nu puteti primi ceea ce nu oferiti. Curgerea in exterior determina curgerea catre interior.”
~
intelepciune contemporana

- "Dupa cum o zi bine intrebuintata ne da un somn linistit, tot astfel o viata bine folosita ne da un sfarsit fericit.” ~ Leonardo da Vinci

- "Daca viata n-ar avea nici un tel, daca ne-ar fi data numai pentru a fi traita, ca scop in sine, toata aceasta complexitate de care suntem inconjurati nu s-ar mai fi nascut!”
~
Lev Nicolaevici Tolstoi

- "Mai bine sa te consumi decat sa ruginesti.”
~
Denis Diderot

- "Vietile noastre se incheie in ziua in care ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” ~ Martin Luther King

- "Cand dezbaterea este pierduta, calomnia si agresiunea devin uneltele ratatului.” ~ Socrate

- "Ceea ce conteaza nu este ceea ce vei face, ci ceea ce faci chiar acum.” ~ Napoleon Hill

- "Trecutul nu poate pieri, caci viitorul se va naste din el." ~ Anatole France

- "Nu lasa pe nimeni sa fie prioritatea ta, in timp ce tu devii optiunea lui." ~ Albert Camus

- "Adesea, banii costa prea mult."
~
Ralph Waldo Emerson

- "Fa primul lucru care nu sufera amanare! Al doilea se va deslusi pe parcurs."
~
Thomas Carlyle

- "Cel care accepta jignirile si desconsiderarea, le merita." ~ Pierre Corneille

- "Marea taina a existentei nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti."
~
Feodor Dostoievski

- "Uneori ne intalnim destinul chiar pe drumul pe care am luat-o ca sa ne ferim de el."
~
La Fontaine

- "Norocul, ca si roadele toamnei, trebuie cules la timpul lui." ~ Epictet

- "Iti trebuie 20 de ani ca sa-ti construiesti o reputatie buna si 5 minute ca sa o distrugi. Daca te vei gandi la asta, vei face lucrurile in mod diferit." ~ Warren Buffet

- "Majoritatea esecurilor in viata sunt ale oamenilor care nu-si dau seama cat de aproape sunt de succes atunci cand renunta."
~
Thomas Edison

- "Nu-ti pecetlui buzele in fata celor carora ti-ai deschis inima." ~ Charles Dickens

- "Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine."
~
Arthur Rubinstein

- "Unii se cred perfecti pentru ca sunt prea putin exigenti cu ei insisi." ~ Hermann Hesse

- "Istoria inca nu a cunoscut o persoana care sa aiba o viata usoara si al carei nume sa merite a fi retinut." ~ Theodore Roosevelt

- "Poarta-te ca si cand tot ceea ce faci conteaza. Pentru ca asa si este." ~ William James

- "Unii traiesc fara nici un ideal, fara nici o tinta. Trec prin lume ca niste fire de paie pe un rau. Nu merg ei, ci curentul ii duce." ~ Seneca

- "Putini sunt cei care ajung pe tarmul celalalt. Restul oamenilor alearga incoace si incolo pe acelasi mal." ~ intelepciune contemporana

- "Perlele nu se afla pe malul oceanului. Daca vrei una, trebuie sa te scufunzi dupa ea."
~
proverbe chinezesti

- "O viata in care faci greseli nu este mai onorabila, dar este mai folositoare decat una in care nu faci nimic." ~ George Bernard Shaw

- "Nu regreta ca imbatranesti. Este un privilegiu pe care multi nu il au." ~ Martin Luther King

- "Cand o usa se inchide, alta se deschide. Adesea insa ne uitam cu atata jind la cea inchisa, incat nu o mai vedem pe cea care tocmai s-a deschis." ~ Alexander Graham Bell

- "Nici atunci cand la poarta fiecaruia va curge o fantana de aur si argint oamenii nu vor inceta sa aiba nevoie unii de altii." ~ proverbe arabe

- "In viata nu trebuie sa te regasesti. In viata trebuie sa te construiesti."
~ George Bernard Shaw

- "Multe din lucrurile pe care le vei face vor fi nesemnificative pentru tine, insa este foarte important sa le faci." ~ Mahatma Gandhi

- "In loc sa tot injuri intunericul, mai bine aprinde o lumanare." ~ Benjamin Franklin

- "Uneori trebuie sa urci foarte sus ca sa-ti dai seama cat de mic esti." ~ Felix Baumgartner

- "Viata e duelul Luminii cu Intunericul, iar campul de batalie sunt eu."
~
Feodor Dostoievski

- "Cand te despart zece pasi de victorie, daca faci doar noua ai pierdut." ~ Paulo Coelho

- "Poarta-te in asa fel incat, daca Universul ar fi sa se ia dupa tine 24 de ore, sa nu se ajunga la haos." ~ Immanuel Kant

- "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile."
~
Bob Marley

- "Fiecare trebuie sa-si traiasca propria viata si sa plateasca propriul pret." ~ Oscar Wilde

- "Daca vantul nu sufla in panze, vasleste!"
~
proverb latin

- "Prostia si ingamfarea sunt doua surori care foarte rar se despart." ~ proverb arab

- "Daca nu inveti cat poti de mult despre fiecare lucru, iti vei petrece zilele plangandu-te de prea putin in toate." ~ proverb chinezesc

- "Cand nu esti sigur de caracterul unui om, priveste-i prietenii." ~ proverb japonez

- "Cel ce deschide o scoala inchide o temnita."
~
Victor Hugo

- "Majoritatea lucrurilor importante din lume au fost realizate de oamenii care au continuat sa incerce acolo unde parea ca nu mai exista nicio speranta." ~ Dale Carnegie

- "Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin mai buni, fie se transforma in otet."
~
Papa Ioan-Paul-II

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro