Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


» Partea a 8-a «

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


Partea a 12-a

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

16. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)

Al Doilea Razboi Mondial

RATIUNI PRELIMINARE SI CONTEXT INTERNATIONAL

Dupa ce o intreaga Europa s-a trezit buimacita si devastata din prima conflagratie mondiala si dupa ce harta Europei a fost retrasata, au inceput uneltirile pentru continuarea planului de instaurare a unei puteri centralizate recunoscuta de populatiile continentale. Era important ca populatiile sa accepte progresiv pasii catre o dictatura de o amploare cat mai mare. Unificarea sub o unica putere nu are valoare atata timp cat oamenii liberi nu isi vand propria libertate pe tot felul de “oferte” iluzorii si fara importanta, de care mai apoi complotistii se folosesc pentru a-si legitima crimele si abuzurile.

Continuarea fireasca a primului razboi mondial era, conform reprezentantului ordinului Illuminati John D. Rockefeller, slabirea puterii Frantei pe scena jocurilor pentru suprematie din Europa. Franta era o tara puternica ce obtinuse in urma tratatului de pace de la Versailles de dupa primul razboi mondial teritorii si sume importante de bani din partea Germaniei, industrie strategica, avea totodata coloniile sale praduitoare in Nordul Africii si in zone insulare din Atlantic si Pacific. Pentru a destructura conglomeratul de putere francez, finantatorii americani francmasoni decid sa se foloseasca de o revolutie bolsevica avand drept scop expansionarea regimului comunist (conceput si controlat de ei) cat mai mult in Europa. Iar locul pe care il gasesc cel mai potrivit pentru initierea unei astfel de miscari este chiar Germania, devastata de consecintele tratatului de pace care ii rapise teritorii strategice si o lasase falimentara prin datoriile uriase de razboi.

Pierderile teritoriale ale Germaniei dupa primul razboi mondial se cuantificau in industrie, populatie si intindere: Alsacia si Lorena (14.522 km², 1.815.000 locuitori), nordul provinciei Schleswig (4000 km²), regiuni vaste din Campia Poloniei (53.800 km² cu 4.224.000 locuitori), zona Hulczyn din Silezia Superioara (333 km² și 49.000 locuitori), estul Sileziei Superioare (3.214 km² cu 965.000 locuitori), orasele Eupen și Malmedy, zona Soldau incluzand calea ferata pe ruta Varsovia-Gdansk. Nemultumirea populara masiva din Germania pe fondul acestei dezmembrari si falimetari era terenul fertil pentru inceperea unei miscari revolutionare bolsevice de proportii.

Pe o pelicula filmata in februarie 1919 intr-un grup de ofiteri, poate fi vazut caporalul Adolf Hitler cu o banderola care avea culoarea simbolica rosie a comunistilor la funerariile masonului socialist evreu, Kurt Eisner. Eisner a facut parte din aceeasi loja masonica din care facea parte si Lenin – Art et Travaille. Insa el a fost si membru al lojii “Lumina ce rasare pe Isar” si al ordinului B’nai B’rith.

La putin timp dupa primul razboi mondial, Max Levien (mason rus nascut in 1885 la Moscova si autor a mai multor asasinate in masa) devine lider al Ligii Spartacus si pune bazele unui partid comunist la Munchen. El urmareste sa extermine cat mai multi apartinatori ai miscarilor nationaliste germane. Liderii Ligii Spartacus aveau conexiuni cu Ordinul Illuminati. Masonii comunisti ai lui Levien au reusit in luna mai 1919 sa proclame Republica Sovietica Munchen iar mai apoi chiar Republica Sovietica Bavaria. Liderii acestor republici apartineau cu totii lojii masonice nr. 11 Elf. Cei mai multi dintre ei venisera din Rusia in Bavaria dupa ce luasera parte la teroarea revolutionara bolsevica din 1905-1907. Unul dintre acestia, Tobias Axelrod – francmason de gradul 33 si membru Illuminati – se “inscauneaza” comisar al poporului pentru afaceri. De pe aceasta functie anuleaza imediat toate reformele economice care fusesera incepute in Germania de catre Ministrul de Finante Silvio Gesell, care dorea o economie fara capitaluri false, neumflata din hartii "cu valoare" care nu sunt sustinute de bunuri si servicii reale sau din dobanzi impuse fortat si neverosimil de capitalistii vremii. Lucrurile au degenerat in crime oribile savarsite de soldati ai Armatei Rosii pe strazile orasului Munchen.

La data de 1 Mai 1919, isi fac aparitia in Munchen trupele Armatei Albe, denumire generica data tuturor fortelor armate de proveninenta voluntara din toate tarile care au luptat impotriva invaziei comuniste. Armatele Albe erau finantate de ramasitele institutiilor monarhice din Europa. Trupele Albe inconjoara Munchen-ul si reusesc sa ii inlature pe comunistii masoni, fapt pe care membrii fratiei Illuminati l-au considerat un mare esec. O parte din lideri sunt arestati, condamnati la moarte si executati, exceptie facand Max Levien insusi, care a reusit sa scape fugind mai intai la Viena iar mai apoi in Rusia Sovietica, unde a devenit membru activ al Comintern si membru al Comitetului Executiv Central.

CominternCOMINTERNUL, structura cunoscuta si ca Internationala Comunista a III-a, a fost o organizatie comunista fondata în 1919 de Lenin si de Partidul Comunist Bolsevic Rus, avand drept scop lupta prin toate mijloacele posibile, atat ideologice cat si economice sau politice, pentru rasturnarea burgheziei si pentru formarea unei republici sovietice internationale, ca un stadiu de tranzitie catre abolirea definitiva a statelor.

In septembrie 1919, Hitler - care visa la un rol de lider in Germania interbelica - devine membru al unui mic partid, numit Partidul Muncitorilor Germani din Munchen. In aceasta perioada si-a imbunatatit cunostintele in domeniul strategiei militare. La inceputul anului 1920, Hitler a preluat functia de propaganda in cadrul partidului.

Miscarea muncitoreasca a inceput sa creasca rapid. Hitler s-a folosit cu multa iscusinta de nemultumirea maselor fata de conditiile sociale. In acelasi an, la data de 1 aprilie, miscarea primeste deja noul sau nume: Partidul National Socialist Muncitoresc German. In vara lui 1921, Hitler devine liderul oficial al partidului.

In noiembrie 1922, Ambasada Americana din Berlin il trimite pe capitanul Smith Truman la Munchen pentru a obtine informatii despre Adolf Hitler si despre Partidul National Socialist pe care il conduce.

La inceputul anului 1923, Lenin si presedintele Cominternului, Grigori Zinoviev, decid ca in Germania climatul este potrivit pentru o noua tentativa revolutionara bolsevica. Toti comunistii masoni erau oficial de parere ca Germania reprezinta un teren propice pentru o revolutie bolsevica mondiala si decid sa foloseasca pe post de angrenaj nemultumirea populatiei germane. Cominternul si Red Aid (organizatia comunista echivalenta a organizatiei masonice capitaliste Crucea Rosie) au incercat prin toate mijloacele sa introduca acest plan in Germania. In zorii zilei de 22 octombrie 1923, Hamburgul, Berlinul si alte orase mari din Germania urmau sa intre pe mainile bolsevicilor. Operatiunile premergatoare au fost conduse de francmasonii Karl Radek (membru al Delegatiei Sovietice pentru Afaceri la Berlin), Bela Kun (politician maghiar comunist provenit dintr-o familie de evrei care a condus in anul 1919 revolutia bolsevica din Ungaria) si Josef Unschlicht (membru al serviciului de securitate Ceka si al serviciului militar de informatii de la Moscova). Functionarii comunisti germani au considerat insa ca pregatirile nu sunt suficiente pentru o actiune atat de ampla si au dorit sa amane asa zisa revolutie pentru o perioada de 3 luni. Numai ca ei au uitat sa il informeze despre contramandare pe liderul terorist din Hamburg - Ernst Thalmann - care impreuna cu 300 de revolutionari bolsevici a incercat sa initieze lovitura de stat la ora 5 dimineata. Peste 2 zile toti teroristii din Hamburg erau infranti.

Hitler a profitat de climatul de confuzie si anarhie creat in Germania pe fondul tentativei nereusite a factiunii comuniste rusesti de a prelua puterea si a organizat el insusi o lovitura de stat putin mai tarziu, pe 8 noiembrie, urmarind preluarea puterii de catre Partidul National Socialist Muncitoresc. Actiunea a ramas cunoscuta in istorie drept “Puciul de la berarie”. Puciul s-a dovedit o tentativa esuata de lovitura de stat, tentativa prin care tanarul Adolf Hitler, impreuna cu generalul Erich Ludendorff, precum si alti lideri ai organizatiei Kampfbund au incercat sa ajunga la putere in München - Bavaria - Germania. Adunati cu totii intr-un local bavarez, complotistii si-au declarat intentiile in fata unei multimi de 3000 de partizani ai lor. Spre seara, cladirea a fost inconjurata de armata de stat si, in momentul in care Hitler a inceput sa strige ca guvernul de la Berlin a fost demis si ca el va forma un nou guvern avand sprijinul armatei si al politiei, s-a pornit imediat un puternic schimb de focuri.

Hitler a fost arestat si judecat in cadrul unui proces public care s-a transformat, datorita abilitatilor sale oratorice, intr-o victorie ideologica. Numele lui s-a aflat pe prima pagina a ziarelor din intreaga lume, fapt care a contribuit la eliberarea din inchisoare dupa numai 9 luni, desi fusese condamnat la 5 ani. In timpul detentiei, Hitler a dictat manifestul sau politic Mein Kampf, a carui prima parte a fost publicata in 1925, iar a doua parte in anul 1927. Mein Kampf i-a adus lui Hitler un profit de 50.000 de marci pana in anul 1930, iar de-a lungul vietii sale suma a depasit un milion de marci.

 

MEIN KAMPF (Lupta mea)

Mein Kampf (Lupta mea) de Adolf Hitler» Fragment din Mein Kampf..
Viata germana trebuie curatata de toate elementele straine care deformeaza adevaratul spirit german. Guvernul trebuie sa fie in mainile germanilor si sa aiba un singur scop: sa elibereze Germania de sclavia din prezent. Aceasta se poate face insufland germanilor respectul de sine pe care l-au pierdut si credinta in propriile lor puteri.

COMENTARIU..
Se pune intrebarea legitima: ce implica presupusa "curatare"? Si ce inseamna "adevaratul spirit german" sau "a insufla respectul"? Fara o explicitare clara a termenilor, textul instiga la demersuri si actiuni extremiste si criminale.

» Fragment din Mein Kampf..
Sunt preocupat de evrei atata timp cat obstructioneaza realizarea Reich-ului (imperiului) german ideal. Dar nu voi aproba actiuni de violenta, nici macar impotriva evreilor. Nu am facut-o niciodata. Noi am iesit tapii ispasitori pentru actiunile de violenta ale comunistilor, nu ei. Evreilor nu ar trebui sa le fie teama de noi atat timp cat nu se amesteca printre noi. Asta trebuie sa invete ei - si cred ca au inceput sa invete foarte repede acest lucru de la ultimele alegeri.

COMENTARIU..
Istoria a dovedit ca minciuna e piatra de temelie a Francmasoneriei mondiale iar Hitler nu face exceptie. Cumintenia e de forma, crima este un fapt.

» Fragment din Mein Kampf..
Ce bafta pe conducatori ca oamenii nu gandesc!

COMENTARIU..
Ideologia demagogului - care poate sa minta in voie atata timp cat nu este depistat - face parte din politica de stat a lui Hitler.

» Fragment din Mein Kampf..
O alianta ale carei obiective nu cuprind si perspectiva unui razboi este lipsita de sens si valoare.

COMENTARIU..
Principiile de Cale Negativa care includ invazia, sclavizarea si sacrificiul de sange stau la baza tuturor structurilor imperialiste.

» Fragment din Mein Kampf..
Un stat care, intr-o epoca a contaminarii raselor, vegheaza posesiv la conservarea celor mai bune elemente ale sale, trebuie sa devina intr-o zi stapanul Pamantului.

COMENTARIU..
Ideologia Ku Klux Klan reiterata si servita ca ratiune a purificarii etnice la scara mondiala este parte din ideologia nazista.

» Fragment din Mein Kampf..
Lupta impotriva bolsevismului mondial evreiesc impune o atitudine clara fata de Rusia sovietica. Diavolul nu poate fi alungat de Belzebut.

COMENTARIU..
Desi pozeaza in mare salvator, Hitler consemneaza natura diabolica a celor care folosesc exact metodele lui pentru a-si asigura suprematia pe scena politica a lumii. Concluzia este evidenta.

» Fragment din Mein Kampf..
Scopul propagandei nu este, de exemplu, sa dozeze dreptatea diverselor partide, ci sa o sublinieze exclusiv pe cea a partidului pe care il reprezinta.

COMENTARIU..
Mentalitate de CLAN - principiu totalitarist clasic al dictatorilor din toate timpurile.

» Fragment din Mein Kampf..
Cunosc oameni care "citesc" la nesfarsit, carte dupa carte, slova cu slova, si pe care totusi nu i-as numi "cititi". E adevarat, au un bagaj mare de "cunostinte", dar mintea lor nu e capabila sa organizeze si sa inregistreze materialul pe care l-au acumulat. Le lipseste arta de a deosebi intr-o carte lucrurile necesare de cele fara de valoare, de a le retine pe primele pentru totdeauna si, daca se poate, de a nici nu le vedea pe celelalte.

COMENTARIU..
Aceasta observatie pertinenta a liderului nazist arata ca era un bun cunoscator al psihologiei umane, de care se folosea cu dibacie.

» Fragment din Mein Kampf..
Daca doriti simpatia maselor, trebuie sa le spuneti lucrurile cele mai stupide si mai gogonate.

COMENTARIU..
Desi surprinde un adevar valabil si azi, Hitler se contrazice ideologic: pe de-o parte se considera salvatorul rasei germane, pe de alta parte este cel mai vehement detractor al ei. Pe de-o parte vede rasa germana ca fiind superioara celorlalte, pe de alta parte o desconsidera si o dispretuieste.

» Fragment din Mein Kampf..
Cel puternic trebuie sa domine si sa nu se amestece cu cel slab, ceea ce ar insemna sacrificiul propriei naturi inzestrate. Numai cel nascut slabanog se poate uita la acest principiu ca fiind crud, si daca face asta este pur si simplu pentru ca are un caracter debil si o minte ingusta; deoarece daca o astfel de lege nu conduce procesul evolutiei, atunci dezvoltarea unei vieti organice superioare nu ar fi deloc de conceput.

COMENTARIU..
Principiu clar de Cale Negativa: desconsiderarea totala a compasiunii, calitate pe care francmasoneria o eticheteaza drept boala tocmai pentru ca SATANISMUL este fix LIPSA ORICAREI FORME DE COMPASIUNE.

» Fragment din Mein Kampf..
Masele sunt feminine si stupide! Cine nu intelege psihologia feminina a maselor, a multimii, niciodata nu va obtine efectul necesar. Daca vorbesti cu femeia cum trebuie, atunci ea se va sacrifica pentru tine. Multimea este ca o nevasta proasta!

COMENTARIU..
Misoginism este putin spus. Desconsiderarea totala a principiului feminin e o trasatura definitorie a francmasoneriei, atat de bine intruchipata de Hitler.

» Fragment din Mein Kampf..
Pacea eterna nu va dainui pe Pamant decat atunci cand ultimul om il va ucide pe penultimul.

COMENTARIU..
Pentru Hilter, imperiul francmasonic imaginat de el este un taram al eternei lupte pe viata si pe moarte a tuturor cu toti ceilalti, lupta care nu se va termina decat atunci cand oamenii se vor ucide pana la ultimul.

» Fragment din Mein Kampf..
Tradatorii trebuiesc exterminati, la fel si urmasii lor. Nimic, absolut nimic nu trebuie sa mai ramana din lepadaturile astea!

COMENTARIU..
In lumea liderului nazist, neascultarea de stapan e cel mai mare pacat imaginabil.

» Fragment din Mein Kampf..
Cine intra in cancelaria Reichului trebuie sa aiba senzatia ca se afla in fata stapanilor lumii, si numai drumul parcurs pana aici, pe strazile largi, pe sub arcul triumfal, pe langa Forumul Soldatului si pana in Piata Poporului, ar trebui sa-i taie rasuflarea.

COMENTARIU..
Cultul liderului suprem la nazisti. Nici o deosebire fata de cel de la comunisti.

» Fragment din Mein Kampf..
Probabil nimeni niciodata nu se va mai bucura de increderea intregii Germanii in aceeasi masura ca mine. Probabil ca niciodata nu va mai fi un om cu mai multa autoritate. De aceea, existenta mea este un factor de mare valoare.

COMENTARIU..
Viziunea mesianica asupra lor insisi ii caracterizeaza pe mai toti liderii de cale intunecata.

» Fragment din Mein Kampf..
Ce ziceti de comunistii din Rusia? Desi procentul lor din intreaga populatie este mai mic decat cel al evreilor de aici, ei controleaza tara.

COMENTARIU..
Tirania bolsevica a grupurilor conspirative din Rusia contra unui popor in totala necunostinta de cauza despre ce i se intampla este un model pentru Hitler.

» Fragment din Mein Kampf..
Inca se mai crede ca progresul uman, oricat ar fi de neinsemnat, provine din mintea majoritatii si nu din capul unui om.

COMENTARIU..
Structura sociala imperialista este intotdeauna o piramida a puterii avand la varf un centru de comanda si control care dicteaza si dispune in mod dictatorial si discretionar, asumandu-si in acelasi timp toate meritele celor care muncesc cu adevarat. Totul trebuie aprobat "de sus" si atribuit "celor de sus".

» Fragment din Mein Kampf..
Sarcina propagandei consta in incercarea de a impune o doctrina asupra intregului popor.

COMENTARIU..
Ori de cate ori ajungi sa te regasesti de partea unei majoritati, e timpul sa te opresti si sa reflectezi! Propaganda lucreaza!

» Fragment din Mein Kampf..
Daca pot trimite floarea natiunii germane in iadul razboiului fara nici cea mai mica remuscare, atunci cu siguranta am dreptul de a elimina milioane de oameni din rase inferioare care se inmultesc ca parazitii.

COMENTARIU..
Francmasoneria se considera cu drept de viata si de moarte asupra oricui ii ia in serios pretentiile, adoptandu-le fara discernamant.

» Fragment din Mein Kampf..
Conducatorul mongol Gingis-Han a omorat milioane de femei si copii din propria lui vointa si fara mustrari de constiinta. Istoria vede in el doar un mare intemeietor de state. Ce crede despre mine debila civilizatie occidentala nu ma intereseaza.

COMENTARIU..
Venerarea mortii este prezenta in toate doctrinele de origine masonica: nazism, capitalism, comunism, sionism si in orice alta forma de imperialism.

Un ultim extras..

» Fragment din Mein Kampf..
Din punct de vedere pur militar, conditiile ar fi de-a dreptul catastrofale in cazul unui razboi purtat de Germania si Rusia impotriva Europei occidentale si probabil impotriva intregii lumi.

COMENTARIU..
Daca Germania constituita pe principii totalitariste asemanatoare comunismului rusesc urma sa inceapa o lupta de cucerire a Europei, eventuala unificare la un moment dat cu Rusia intr-un imperiu comun reprezenta o perspectiva deloc de neglijat pe agenda oricarui adept al planului de globalizare tiranica.

Mein Kampf a fost tradus initial in limba rusa si publicat intr-o editie limitata pentru Comitetul Central de la Moscova in anul 1928. Stalin a inceput sa il admire pe Hitler si a decis sa ii sustina ascensiunea catre putere. De asemenea, bancherii de pe Wall Street au inceput sa-l considere o figura promitatoare pentru intrigile globaliste, astfel ca decid sa parieze pe Adolf Hitler pentru a provoca haosul in Europa. Drept urmare trimit un curier cu statut diplomatic in Germania pentru a-l contacta.

 

FINANTAREA SI ORCHESTRAREA DIN UMBRA A RAZBOIULUI

Finantarea de pe Wall Street a celui de-al doilea razboi mondial

Intelegerea dintre Hitler si bancherii americani este parafata in iunie 1929. Dintre magnatii de pe Wall Street participanti la intalnire amintim: John D. Rockefeller, J. H. Carter (din partea Bancii Statului New York si al trustului bancar Guaranty Trust Company), Randolph Hearst (mogul al trustului american de presa Consolidated Publications) si insusi presedintele SUA la acea vreme, Clark Hoover. Aceste informatii sunt mentionate de profesorul de stiinte economice Antony Sutton in cartea sa “Wall Street and the rise of Hitler” (Anglia, 1976).

Ulterior acestei intelegeri, fondurile au continuat sa curga. Prescott Bush (tatal presedintelui George Bush Senior si membru Skull & Bones) l-a sprijinit pe Hitler cu 100 de milioane de dolari intre anii 1926-1942 prin intermediul bancii din New York, Harris & Brothers. Compania Shell (o companie anglo-olandeza de combustibili fosili care in prezent activeaza la nivel mondial si are o cifra de afaceri de 460 de miliarde de dolari) i-a virat lui Hitler aproximativ 30 de milioane de lire sterline pana in anul 1931. Compania Ford (a francmasonului Henry Ford) primeste multumiri prin scrisori oficiale din partea lui Hitler pentru contributiile generoase facute in sprijinul nazistilor.

Conform informatiilor centralizate de Stalin dupa terminarea razboiului, 40.000 de companii detinute de masoni au finantat consolidarea masinariei de razboi germane chiar si dupa 1938. Finantarea nu s-a limitat doar la costurile trupelor si echipamentelor, ci a inclus si costurile propagandei.

Spre exemplu, mogulul presei americane Randolph Hearst a manifestat un mare interes in publicatiile controlate de el pentru Partidul Nazist si pentru liderul sau, Adolf Hitler. New York Times se refera favorabil la discursurile lui Hitler, iar Harvard University publica un studiu lung despre nazism. Harold Rothermere, magnatul presei britanice, se alatura si el propagandei naziste. The Magazine publica un articol in care Hitler este omagiat, fiind numit "Mesia al Germaniei". In anul 1938 Time Magazine il desemneaza pe Hitler drept “Omul Anului” datorita eforturilor de mentinere a pacii in lume.

In paralel, Rockefeller Jr. foloseste cunoscuta agentie de publicitate Ivy Lee & T. J. Ross din New York pentru a crea o imagine pozitiva pentru bolsevici, care trebuiau priviti ca niste idealisti naivi si umanisti milostivi. Aceeasi agentie compileaza pamfletul insidios de propaganda “URSS - o enigma”. In 1927 Ivy calatoreste in Uniunea Sovietica, fiind chemat de Stalin pentru a discuta despre propaganda comunista din Vest. In acelasi timp el este insarcinat de superiorii sai americani sa profite de vizita pentru a perfectiona metodele de manipulare psihologica ale ideologilor sovietici. Ziarul Time il desemneaza in 1939 pe Stalin “Omul Anului” (titlu decernat imediat dupa exterminarile masive din 1938-1939). Aceeasi “onoare” ii este acordata de Times in 1987 si francmasonului Mihail Gorbaciov, dupa ce acesta promite ca va extermina poporul afgan.

Personalitatile anului desemnate de ziarul american Time: Hitler, Stalin, Bush, Obama, Putin, Gorbaciov, Clinton si Trump

Cetatenii Germaniei naziste de dinainte de razboi erau organizati intr-un singur organism colectiv. Comunistii din tarile Europei de Est au folosit acelasi sistem dupa razboi. Hitler a invatat multe de la Lenin si de la comunistii masoni bolsevici, in admiratia carora fusese inca de la inceputul carierei sale. Acesta este unul dintre motivele pentru care institutia criminala nazista SS a inceput sa combine controlul centralizat al economiei cu sistemul lagarelor de concentrare. Socialismul Hitlerist avea acelasi caracter ca cel al comunismului Leninist. Un socialist din Germania nazista trebuia sa-si cedeze propria individualitate organismului colectiv si obiectivelor sale, identic intamplandu-se in cazul unui comunist din Rusia sovietica. In 1928 Hitler tine un discurs (prin intermediul Zentral Sprechabend) catre grupurile din Munchen, in care afirma: "Suntem acuzati ca folosim metode marxiste in Berlin. Bineinteles ca folosim metode de actiune marxiste! Aceste metode sunt pur si simplu cele mai bune si singurele corecte daca dorim sa castigam masele. Trebuie doar sa ne perfectionam putin in ceea ce priveste tactica lor!" (jurnalistul Konrad Heiden despre Adolph Hitler, Zurich, 1936).

Fiindca pozitia Germaniei se inrautateste prin exploatarea fara mila de catre Franta si Belgia ca urmare a prevederilor tratatului de la Versailles, autoritatile din cele doua tari ne dand dovada de nici un pic de clementa in jefuirea economiei germane, “salvatorii” de pe Wall Street intervin din nou si garanteaza suplimentar Germaniei lui Hitler un imprumut de 800 de milioane de dolari. Banii sunt folositi pentru a construi corporatia gigant I. G. Farben, controlata de clanul Rothschild. Trustul I.G. Farben a produs impreuna cu o alta companie finantata de bancherii masoni americani (Vereinigte Stahlwerke) 95% din explozibilii utilizati de nazisti in timpul razboiului.

I.G.Farben pe Rin, 1932I. G. Farben s-a dezvoltat ulterior, devenind unul dintre liderii mondiali din industria chimica, fabricand orice, de la arme pana la medicamente. Conducerea companiei era formata in intregime din francmasoni. Aceasta companie a lansat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial planul de a florura apa potabila, diferitele produse alimentare si pe cele cosmetice (cum este pasta de dinti), deoarece s-a descoperit ca florul producea o usoara deteriorare a unei regiuni de la baza creierului cunoscuta drept glanda Pineala. Aceasta deteriorare avea un efect important pentru interesele de control si dominatie asupra maselor: era mai greu pentru persoana afectata sa se mobilizeze pentru a-si apara valorile, individualitatea si libertatea, devenind in schimb mult mai docila si mai supusa fata de autoritati, fata de propaganda. Fluorul afecteaza capacitatea individului de a face corelatii si scade nivelul inteligentei, afectand celulele creierului.

I. G. Farben a inceput sa-l sprijine oficial pe Hitler in 1931. I. G. Farben a sprijinit, de asemenea, si gruparea SS a lui Himler (criminal de razboi nazist si colaborator apropiat al lui Adolf Hitler). Acelasi lucru l-au facut companiile americane ITT si General Motors. La randul ei, Deutsche Bank a recunoscut recent ca a finatat lagarul de concentrare de la Auschwitz. Cei de la I. G. Farben foloseau lagarul de la Auschwitz pentru a-si testa medicamentele si alte inventii pe oamenii inchisi acolo. Experimentele erau conduse de doctorul francmason Josef Mengele, un tortionar in halat alb care a distrus vieti nenumarate la Auschwitz in numele unor proceduri semanand mai degraba a sacrificii umane rituale decat a orice fel de act medical.

Fiindca apartineau unor investitori americani, fabricile I. G. Farben din Hanovra si Koln au fost complet ocolite de bombardamentele care au devastat orasele in timpul razboiului, cladirile din jur fiind distruse total. Nici uzinele Ford si United Rayon de pe Rin nu au fost atinse. La fel s-a intamplat si in Bucuresti cu fabrica de tevi Republica, patronata de industriasul american Malaxa. La procesul de la Nuremberg, numai 3 manageri din trustul I. G. Farben (toti nemasoni) au fost acuzati de crime de razboi si de crime impotriva umanitatii. Directorii americani n-au fost nici macar mentionati pe parcursul procesului.

DUPA RAZBOI, I. G. Farben s-a divizat in 3 mari companii: Bayer, BASF si Hoechst activand si astazi ca parte a unei industrii plina de scandaluri si de crime (impotriva umanitatii si a mediului inconjurator).

Moscova a pastrat bineinteles tacerea in privinta rolului jucat de Wall Street, deoarece comunistii depindeau de aceeasi sursa de capital si se aflau ierarhic mai jos decat fratii lor americani in lantul trofic masonic.

Statele Unite a fost singura tara care a obtinut profit in urma celui de-al doilea razboi mondial, toate celalalte tari au pierdut masiv industrie, oameni si bani, sfarsind in ipostaza de vasali ai Americii.

Hitler intelege inca din 1930 ca suprematia Germaniei in eventualitatea unui razboi depinde de independenta tarii fata de sistemul financiar capitalist controlat prin camata de finantatorii masoni din afara tarii, la mana carora era intreaga economie de razboi a Germaniei. Prin urmare, Hitler decide in 1934 sa abandoneze etalonul financiar international si incepe sa emita bani in raport cu un etalon bazat pe valoarea muncii prestate efectiv. Imediat somajul incepe sa scada, pana in 1937 numarul de someri ajungand de la 6.000.000 la doar 1.000.000. In final, cu putin timp inainte de razboi, somajul dispare complet. Din 1932 pana in 1937 produsul intern brut se dubleaza. Sunt construite autostrazi intr-un mod cat mai putin distructiv pentru natura, chiar daca acest lucru presupunea o crestere a investitiei. Hitler insusi asista la proiectarea unor masini ieftine pe care sa le poata cumpara fiecare muncitor german, precum Volkswagen (masina poporului).

Datorita infloritoarei dezvoltari a Germaniei, America decide ca este timpul sa recunoasca puterea de la Kremilin, fapt pentru care Statele Unite atesta existenta statului national Uniunea Sovietica si il include in Liga Natiunilor. Se dirijeaza sume imense catre construirea frontului sovietic si catre marile santiere ale comunismului. Printre cei mai activi contributori financiari: General Electric, Ford, Loeb & Co, trusturile Rockefeller, trusturile J. P. Morgan. SUA lua parte in felul acesta la dezvoltarea economiei Uniunii Sovietice pe care ulterior urma sa o controleze intensiv si sa o foloseasca in conflagratia mondiala preconizata. Presedintele Roosvelt a aprobat finantarea planurilor cincinale ale lui Stalin.

In acelasi timp, noua politica a lui Hitler in privinta aurului, a creditelor si a dobanzilor a fost o grea lovitura pentru sistemul economic european. Liderii bursei din Londra care erau cu totii francmasoni priveau acest fapt ca pe o amenintare la adresa tranzactiilor nationale si internationale controlate de ei. Au amenintat ca distrug prin razboi Germania daca tara nu revine la vechiul sistem. Scenariul se apropia tot mai mult de ceea ce voiau bancherii de pe Wall Street: un razboi devastator intre mai multe fronturi europene. Lucrurile se precipita chiar inainte de declansarea oficiala a razboiului: guvernul masonic al Poloniei incepe o persecutie intensa a germanilor care locuiau pe teritoriul polonez. Din martie pana in septembrie 1939, autoritatile poloneze deporteaza 50.000 de nemti in lagare de munca, din care multi nu s-au mai intors niciodata. Maresalul polonez a declarat public in 1939 ca “Polonia doreste un razboi cu Germania”. Ulterior declaratiei, mii de nemti sunt masacrati de polonezi ca urmare a instigarii de catre guvern.

Polonia planuia un atac fulgerator asupra Berlinului, cu trupe de 700.000 de oameni pregatiti special pentru ACTIUNI OFENSIVE. Ca sa porneasca invazia, Varsovia nu mai astepta decat un semnal de la Londra. Germania nu mai putea sa stea de-o parte. Hitler incheie un pact de neagresiune cu Stalin la 23 august 1939 (cunoscut drept pactul Molotov-Ribbentrop) dupa care ambii pornesc pe fronturi diferite la decimarea Poloniei (mizand pe totala nepregatire a trupelor poloneze in sustinerea unui RAZBOI DEFENSIV, contrar celui ofensiv pentru care se pregatisera).

Polonia invadata in al doilea razboi mondialHitler declanseaza oficial cel de-al doilea razboi mondial la 1 septembrie 1939 cand invadeaza Polonia pe mai multe fronturi. Imediat, faptul atrage in conflict Franta si Anglia, care au declarat razboi Germaniei pe 3 septembrie 1939. Uniunea Sovietica profita de ocazie pentru a ocupa, la 17 septembrie 1939, partile bieloruse si ucrainiene ale Poloniei. Ocupatia dureaza 21 de luni, timp in care sunt omorati de rusi 750.000 de oameni apartinand acestor minoritati. In februarie 1940, 1.250.000 din fostii cetateni polonezi sunt deportati in Siberia si Asia Centrala. Copii mici, femei si oameni batrani mor din cazua frigului care uneori ajungea si la -40 de grade Celsius. Spre Nord Est, caile ferate sunt marginite de cadavre inghetate. Aproape jumatate din cei deportati mor pe drum in vagoane de vite, sigilate. In 1941, pana la 100.000 de polonezi sunt impuscati de NKVD, politia secreta sovietica.

In Al Doilea Razboi Mondial s-au petrecut primele bombardamente la scara mare impotriva zonelor locuite de civili. Germania a bombardat tinte civile din prima zi de razboi. Guvernul britanic a decis bombardarea fara exceptie, la ras, cu tot cu civili, incepand din 1942. Pana in 1945, bombardamentele de radere a oraselor au fost folosite pe scara larga de ambele tabere aflate in conflict. Bombardamentele germane asupra oraselor poloneze, rusesti, englezesti si iugoslave sunt responsabile pentru moartea a 600.000 de civili. Bombardamentele aliatilor anglo-americani asupra oraselor Axei (Tokyo, Hamburg si Dresda), ca si folosirea bombei nucleare americane impotriva oraselor japoneze Hiroshima si Nagasaki, au ucis aproximativ 750.000 de civili. La sfarsitul razboiului milioane de refugiati erau pe drumuri, economia europeana se prabusise, 70% din infrastructura industriala a vechiului continent fusese distrusa.

Costurile financiare totale ale razboiului au fost de 1200 de miliarde de dolari (la valoarea dolarului din 1945) pentru cele 7 mari puteri implicate (SUA, Germania, URSS, Anglia, Franta, Italia si Japonia) iar costurile umane au totalizat 60 de milioane de morti (aproximativ 25 de milioane de soldati si cam 35 de milioane de civili). La valoarea de azi a dolarului, costurile financiare ale celui de-al doilea razboi mondial se ridica la 11.000 de miliarde de dolari.

 

CONTROLAREA DICTATORULUI NAZIST PRIN OTRAVIRE PROGRESIVA

Medicatia hitlerista

Doctorul lui Hitler, Theodor Morell, profesor de psihiatrie si membru al societatii Thule, a reusit sa-l aduca pe Hitler in starea ceruta de cei care finantau curentul nationalist-socialist (nazismul) in Germania. Lui Hitler i se dadeau pana la 20 de tablete de beladona si stricnina in fiecare zi. Beladona provoaca paralizia sistemului nervos si a organelor interne cum ar fi stomacul, inhiband secretiile tubului digestiv si ale membranelor mucoase. Beladona are de asemenea efecte negative asupra creierului. Cu cat persoana este mai inteligenta, cu atat beladona este mai daunatoare. Senzitivitatea pacientului se deterioreaza, el devine maniac si predispus la izbucniri isterice de furie. BELADONA afecteaza de asemenea vazul si auzul, poate provoca o vorbire foarte rapida, ameteala si simptome de turbare. Inhiba substanta nervoasa a maduvei spinarii. STRICNINA este de asemenea o otrava care provoaca amnezie, crampe, dureri de cap, produce dificultati in a mentine capul drept si afecteaza capacitatea locomotorie. Lui Hitler i se mai administra si ATROPINA, o substanta care produce dezorientare si exaltare. El avea halucinatii, palpitatii cardiace si o grava constipatie. Neurochirurgul american Bert Edward marturisteste in cartea sa din 1986 “Impactul bolilor asupra liderilor lumii”, faptul ca Morell, doctorul personal al lui Hitler, nu era un doctor ignorant care a gresit tratamentele administrate liderului nazist, asa cum s-a dat de inteles oficial, ci el a fost cel care l-a otravit progresiv pe Hitler, actionand la ordin. Doctorul ii mai administra CARDIAZOL, CORAMINA, SIMPATOL, cantitati mari de COFEINA, in total 28 de medicamente si droguri inca de la inceputul razboiului. Hitler a cerut sa i se administreze produse terapeutice naturale, dar acestea erau neutralizate de PERVITINA, o substanta asemanatoare amfetaminei, care a inceput sa-i distruga creierul. Se trezea deseori noaptea tremurand si tipand. A devenit maniaco-depresiv si a dobandit frica de intuneric. Hitler incepea fiecare zi obosit, morocanos si prost dispus. Dupa doza zilnica de pervitina, ochii ii deveneau ca ai unui nebun, vorbea repede si confuz iar trupul ii tremura. Tratamentele lui Morell includeau de asemenea doze mari de TESTOSTERON, hormonul sexual masculin. In 1945 Hitler ajunsese sa ia 92 de chimicale diferite.

Injectarea cu substante chimice sau ingestia lor este o metoda des utilizata de masoni in controlarea celor implicati in activitati cu importanta strategica pentru lucrarile conspirationiste. Presedintele american John. F. Kennedy avea de asemenea creierul distrus de amfetamine si steroizi. Doctorul mason Max Jacobson vizita membrii familiei Keneddy de 4 ori pe saptamana pentru a le administra injectii. In anul 1961, familia Kennedy era deja dependenta de amfetamina.

Dupa atentatul din iulie 1944, Hitler incepe sa primeasca diferite doze de COCAINA pentru problemele sale cu sinusurile. Cocaina produce depresie si lipsa de energie, pierderea poftei de mancare si afecteaza inima. In consecinta apar stari de slabiciune, ameteala, palpitatii, dureri de cap si o insomnie incurabila. Este afectat simtul mirosului, creierul nu mai functioneaza normal iar persoana devine un zombi, un canal perfect pentru fortele raului.

Hitler trebuie sa fi avut o sanatate foarte buna si o rezistenta fizica exceptionala pentru a putea suporta atacurile unor asemenea coctailuri de chimicale, raspunzatoare intr-o mare masura pentru deciziile criminale luate de Fuhrer sub influenta lor.

In final Hitler este un om distrus. El nu mai vrea sa-si asume consecintele faptelor sale si, pe 30 aprilie 1945, se sinucide in buncarul cartierului general din Berlin. Dupa lasarea intunericului, in aceasta zi din an este sarbatorita Noaptea Valpurgiei, un interval de timp in care vrajitorii de magie neagra pot invoca energii negative si demoni care sa se dezlantuie, coalizand cu cei care i-au invocat pentru infaptuirea unor lucrari diavolesti.

Artileria comunista distruge complet locul mortii lui Hitler, fapt pentru care din corpul sau nu se mai gaseste nimic. Comunistii au falsificat fotografiile si toate asa zisele dovezi. Chiar si procesele verbale despre o presupusa autopsie, disponibile in 1992, au fost falsificate.

 

Persoanele responsabile cu declansarea si derularea celui de-al doilea razboi mondial precum si cu epurarile in masa operate ani la rand nu au fost niciodata judecate la Nuremberg. In opinia lui Antony Sutton, procesul crimelor de razboi de la Nuremberg a fost o farsa politica, in care nu au fost mentionate niciodata atrocitatile sovieticilor si nici cumplitele crime ale aliatilor din timpul razboiului si de dupa razboi sau racolarea ulterioara a ofiterilor SS in structurile militare euro-atlantice in paralel cu absolvirea lor de toate crimele comise.

Adolf Heusinger, comandant al Directiei Operative a Statului-Major General al Germaniei hitleriste si primul inspector SS din Budeswehr, devine dupa razboi presedinte al Comitetului Militar al NATO

Iar cazuri precum acesta sunt multe şi revoltătoare, ele devoaland fara echivoc premizele satanice pe care sunt construite administratiile lumii si asa zisele institutii prin intermediul carora operează. Un exemplu de notorietate: torţionarul nazist de carieră, extras şi protejat de guvernul SUA, Klaus Barbie.

nazistul tortionar extras de SUA, Klaus Barbie

Doar o mica parte din liderii nazisti au fost acuzati de crime impotriva umanitatii, iar guvernul german a fost acuzat ca a uneltit impotriva pacii. Nu s-a spus nici un cuvant despre faptul ca, incepand cu aprilie 1945, fortele americane si franceze au omorat mai bine de UN MILION de prizonieri de razboi germani. Majoritatea se aflau in taberele americane. Generalul Dwight Eisenhower (viitorul presedinte al Statelor Unite intre anii 1953-1961) a creat un regim de teoare cum istoria militara americana nu mai cunoscuse niciodata. In lagarele de prizonieri au fost infaptuite acte de tortura si crime infioratoare, acestea fiind de fapt adevarate fiefuri satanice de teroare si exterminare.

 

OCULTISMUL NAZIST

Satanismul nazist

Hitler ia contact cu ritualurile de magie neagra undeva in jurul anului 1919 cand participa, in data de 12 septembrie, la o intalnire a Partidului Muncitorilor Germani. Acolo il cunoaste pe Dietrich Eckardt, liderul societatii francmasonice Thule care isi da seama imediat ca l-a gasit pe omul prezis de societatea Thule sa devina viitorul lider al Germaniei. Prin Eckardt, Hitler este initiat in ritualurile de magie neagra ale societatii Thule.

Eckardt era un ocultist intunecat inzestrat cu numeroase abilitati si cunostinte, initiat de Aleister Crowley in abatia Thelema, o colonie de magie neagra fondata de Crowley in 1920 in Sicilia. Si alti membrii ai societatii Thule erau initiati de acelasi Aleister Crowley. Cu totii il venerau pe demonul Baphomet. Aleister Crowley ii invatase cum sa practice acte de pedofilie ritualica. Crowley practica inclusiv sacrificarea ritualica a copiilor. La un moment dat a declarat ca a macelarit 150 de baietei intre 1912 si 1928. De multe ori practica magia sub influenta drogurilor. In propria sa carte “Magic in theory and praxis” (Magia in teorie si practica), el incurajeaza sacrificiul uman, in special al pruncilor, despre care vorbeste pe indelete si in detaliu. Crowley devenise francmason de gradul 33 pe Ritul Scotian in Mexico City in anul 1900. Era de asemena francmason de gradul 97 in sistemul egiptean Misraim, care cuprindea 90 de grade comune si 7 grade secrete. Mai tarziu, acelasi Crowley a lucrat pentru serviciul britanic de spionaj MI5.

In urma confirmarilor primite din partea societatii Thule despre importanta menirii sale si datorita increderii foarte mari in protectia oferita de fortele oculte, Hitler ajunge la convingerea ca destinul nu-i permite sa moara. Intr-adevar, toate atentatele la viata lui Hitler au esuat. O intamplare de acest gen merita mentionata.. In septembrie 1939, la cateva zile dupa izbucnirea razboiului, un astrolog elvetian renumit – Karl Ernst Krafft – prevesteste ca Hitler va fi in pericol de moarte intre 7 si 10 noiembrie acelasi an. La 8 noiembrie, in localul Burgerbraukeller din Munchen explodeaza o bomba, omorand 8 oameni si ranind alti 63. Fara sa aiba idee despre atentatul preconizat, Hitler mersese acolo si sarbatorise cu veteranii partidului, dar plecase mai devreme pentru a nu pierde un tren catre Berlin. Acelasi astrolog ii recomandase pentru luna mai 1940 razboiul fulger cu Olanda si Belgia, in pofida sfaturilor diametral opuse ale generalilor sai. La inceputul lunii mai 1940 Hitler ataca cele doua tari iar actiunea este un succes. Ernst Krafft ii recomanda si lui Rudolph Hess (adjunctul lui Hitler in Partidul National-Socialist) sa zboare in Scotia in ziua de 10 mai 1941 pentru a incheia un tratat de pace separat cu Anglia. Hess este intarziat iar misiunea lui esueaza. Dupa aceasta intamplare Krafft este considerat tradator, fiind deportat in lagarul de concentrare de la Oranienburg unde moare cu putin timp inainte de capitularea Germaniei.

CE INVATAM din aceasta poveste (sfarsita dramatic) a serviciului de consultanta astrologica oferit personal lui Hitler?

- Prima lectie: Diavolul nu are frati, are sclavi.

- A doua lectie: Ingerii nu mint, nu conspira, nu omoara si nu deporteaza oameni in lagare de concentrare. Cand alegi sa joci in tabara celor care fac asta, deja esti parte activa a lumii intunecate si te supui regulilor sinistre ale acestei lumi.

- A treia lectie: Nu te poti face partas cu dracu dar sa astepti compasiune sau respect. Atata timp cat te dovedesti o unealta folositoare, ti se va permite sa existi si sa-i fii prin preajma. In momentul in care nu mai esti util, vei fi considerat o investitie nefolositoare si cel mai probabil suprimat.

Ernst Krafft este inlocuit aproape imediat cu profesorul Karl Haushofer, mentor ezoteric mai vechi al lui Hitler si totodata director al Institutului de Geopolitica din Munchen. El este fondatorul societatii oculte Vril, a doua societate de magie dupa Thule ca importanta si marime de pe teritoriul Germaniei la vremea respectiva. Haushofer fusese printre altele si ucenic al magicianului si metafizicianului George Ivanovitch Gurdjieff. Faptul acesta ii aduce lui Gurdjieff (binecunoscutul autor al lucrarii “Intalniri cu oameni remarcabili”) o suspiciune serioasa despre legatura sa cu magia neagra si Francmasoneria.

Haushofer considera ca Tibetul este patria celor mai iscusiti vrajitori ai planetei. El vizitase Tibetul si intrase in legatura cu Gelugs-Pa, membru al Ordinului Bonetelor Galbene, infiintat in 1409 de catre liderul budist Tsong-Kha-Pa. Haushofer a fost initiat in acest ordin ocult si l-a convins pe Hitler sa trimita expeditii de cercetare in Tibet inca din anul 1926 cu scopul de a obtine importante cunostinte de magie de acolo. Anumite surse mentioneaza ca in urma uneia dintre expeditii, Himmler - al doilea om dupa Hitler in statul german - ar fi intrat in posesia singurului exemplar existent in Occident de magie budista tibetana provenita din perioada civilizatiei atlante, carte multivolum cunoscuta ca Buddhist Kang Shur, incluzand cunostinte despre controlul mental al materiei fizice si subtile, precum si al altor fiinte (sub aspectul posedarii lor sau uciderii de la distanta), toate aceste practici privite din perspectiva unei evolutii personale accelerate a vrajitorului pe calea spirituala de esenta negativa, evolutie menita sa incheie ciclul intruparilor 3D ale fiintei practicante, calificand-o pentru inaltarea la planul imediat superior de intrupare si existenta, in acest caz 4D negativ. Un bun cunoscator la nivel intuitiv al acestor tehnici – care a si reusit se pare sa faca in asa fel incat existenta lui sa fie si ultima sa intrupare aici – a fost magicianul negru si misticul rus Rasputin. Rusia tarista a explorat la randul ei Tibetul si nu era straina de aceste tehnici si practici.

Magicienii tibetani din gruparea Bon s-au alaturat nazistilor in demersurile lor pentru putere. Bon este considerata cea mai veche traditie religioasa din Tibet, plina de ritualuri de magie neagra si de vraji. Nazistii au hotarat sa foloseasca magia tibetana Bon ca model. Ei credeau ca Tibetul era patria de origine a poporului arian.

Manastire budista Bon in Tibet cu zvastica nazista prezenta pe statuile si obiectele de cult

SS a trimis expeditii chiar si in Anzii Cordilieri din America de Sud pentru a pune mana pe controversatele cranii de cristal care incepusera sa fie descoperite la vremea respectiva, considerand ca anumite culte si factiuni de pe vremea civilizatiei atlante implementasera in aceste obiecte si lasasera mosternire generatiilor urmatoare importante informatii si puteri spirituale avand legatura cu dominatia si controlul lumilor.

Spre sfarsitul razboiului, pe 25 Aprilie 1945, intr-o suburbie a Berlinului, soldatii sovietici au descoperit trupurile a 6 lama tibetani care se omorasera, practica permisa doar in cazuri exceptionale, in care secrete importante de magie neagra ar putea sa cada in mainile celor considerati dusmani. Mai tarziu au fost gasite peste 1000 de trupuri de asiatici imbracati in uniforme germane. Toti se sinucisesera.

Nazistii aveau un laborator in care se studiau diferite metode de magie, condus de generalul SS Heinrich Himmler. Acesta era foarte interesat de geomantie, de radiatiile Pamantului si de liniile de energie telurica. Himmler era convins ca spatiul pe care isi desfasoara activitatea cartierul general SS din Westfalia era menit sa devina un centru al puterii imperialiste mondiale. Serviciul sovietic de informatii, NKVD, avea un laborator similar la Moscova, ai carui lideri erau comunisti masoni. Stalin avea, ca si Hitler, consileri personali pe probleme de magie. Unul dintre ei a fost astrologul si telepatul mason Wolf Messing. Inca din 1937, Messing prezisese ca anul 1945 se va dovedi un an fatidic pentru Hitler si regimul sau.

Fondurile alocate de nazisti pentru investigatii oculte au fost mai mari decat cele alocate de americani pentru Proiectul Manhattan (construirea bombei atomice, la care au lucrat 150.000 de oameni timp de 4 ani).

Pe principiul “Cunoasterea inseamna putere”, ACCESUL PUBLIC la INFORMATII OCULTE va fi RESTRICTIONAT treptat pana la ZERO, atat in cadrul regimului nazist al lui Hitler cat si in cel comunist al lui Stalin. In Germania nazista, toate activitatile profetice, cercetarile de magie, astrologia si literatura ezoterica sunt interzise in mod oficial incepand cu anul 1934 iar sistemul de propaganda e folosit intens pentru a implementa in mentalul colectiv convingerea ca toate acestea sunt niste prostii.

Dupa cel de-al doilea razboi mondial, francmasoneria internationala privea deja Tibetul ca pe o amenintare serioasa pentru jocurile de putere controlate de Ordin. Alegand sa-si foloseasca abilitatile pentru a inclina balanta razboiului in favoarea nazistilor, tibetanii s-au inscris oficial in randul taberelor conspirationiste la nivel mondial, fapt care a legitimat cooptarea lor in aliante sau distrugerea completa – lucru care aproape ca s-a si intamplat prin folosirea Chinei francmasonice ca instrument de represiune. Comunistii chinezi actionand la ordinul globalistilor americani au lasat multe manastiri in ruina si au ucis multi lama tibetani.

In timpul proceselor de la Nuremberg nu s-a facut nici macar o singura referire la ocultismul folosit de nazisti si asta fiindca insasi regimurile victorioase ale Uniunii Sovietice, tarilor din Europa de Vest si Statelor Unite foloseau propriile lor ritualuri si proceduri de magie neagra.

Este evident ca lumea construita de masoni este o lume BARBARA. Suntem in aceasta situatie din cauza naivitatii noastre si a complacerii intr-un iures al vietii contraproductiv, menit sa ne distraga atentia de la semnele si semnalele existente pretutindeni in jurul nostru care ne avertizeaza ca nu asta este calea pe care ne dorim si suntem meniti sa progresam ca societate si civilizatie. Este foarte probabil ca toate aceste acte malefice, nedreptatile si minciunile sa nu mai dureze mult. Acest sistem se va prabusi curand caci omenirea este pregatita sa asimileze o alta invatatura decat i-a fost servita timp de 10.000 de ani. Demonul cumplit adus in lumea oamenilor din intunecimile Creatiei va fi aruncat inapoi in tenebrele din care s-a ridicat cu ceva timp in urma. Insa nu inainte de a lua cu el tot ceea ce poate revendica.

 

BOLSEVIZAREA EUROPEI, EXTINDEREA BLOCULUI COMUNIST SI RAZBOIUL RECE

Ceea ce initial se dorise obtinut printr-o revolutie bolsevica inceputa in Germania, devenea dupa al doilea razboi mondial un act de dominatie comunista de proportii mult mai mari, dominatie instaurata peste jumatate din continentul european pornind din Rusia. Harta Europei era din nou retrasata dupa o conflagratie devastatoare de talie mondiala, visul globalistilor fiind inca si mai aproape de realizare, fiindca Europa de Est devenea o provincie atasata heghemoniei comuniste rusesti. Intrigile americane care au urmat in anii imediat de dupa razboi au dus la fundamentarea dominatiei comuniste in China si Mongolia, Washington-ul ajungand sa impuna regimurile represionare Mao Zedong in China si Horlooghiin Cioibalsan in Mongolia la cativa ani dupa razboi. Acestia erau doi lideri comunisti francmasoni crescuti si educati la Moscova in cultul personalitatii extreme si al crimelor de neimaginat infaptuite in randul propriilor popoare.

Blocul de state realizat prin bolsevizarea cu ajutorul razboiului a nenumarate tari - avand ca centru de comanda Kremlinul de la Moscova - devine practic Imperiul Comunist, in fapt noul Imperiu Mongol GingisHanic din secolul 13 reactualizat la nivelul secolului 20 si cel mai mare al tuturor timpurilor. Restul populatiilor globului erau asumate ca formand blocul imperialist capitalist. “Opozitia” dintre cele doua blocuri a marcat momentul inceperii unei noi etape a procesului de globalizare tiranica: Razboiul Rece.

Imperiul Comunist vs. Imperiul Mongol

Al doilea razboi mondial a fost conceput in asa fel incat elita financiara sa poata controla economia mondiala. Impartirea lumii intre doua mari curente ale puterii de tip imperialist, capitalism si comunism, ambele apartinand aceluiasi curent de negativitate planetara puternic ocultat, era menita sa creeze tensiuni pe toate planurile care ar fi usurat la un moment dat adoptarea - in chip de "solutie salvatoare" - a guvernului unic.

De vreme ce Liga Natiunilor - organism international intemeiat dupa primul razboi mondial ca sa “previna razboiul” - a esuat in mod evident, a fost intemeiat un alt organism international - Organizatia Natiunilor Unite (ONU) - menita, tot oficial, sa “previna” la randul sau izbucnirea unui nou razboi de talie mondiala. De fapt era o noua institutie, cu mult mai eficienta in gestionarea pasilor catre globalizare pe fondul noilor blocuri de putere aparute in locul vechilor puteri: blocul comunist si blocul capitalist. Sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial a coincis cu sfarsitul pozitiei de superputere a Frantei si Marii Britanii si castigarea acestei pozitii de catre Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovietica. Relatiile dintre cele doua noi superputeri s-au incordat progresiv, atingand cote deosebit de periculoase in deceniile care au urmat. Pentru asa zisa gestionare a crizei pe parte de inarmare s-au constituit doua mari blocuri militare – de vest si de est – reprezentate de NATO (blocul militar capitalist), respectiv Pactul de la Varsovia (blocul militar comunist).

Antiteza dintre creatia masonica numita “Blocul Comunist” si cea cunoscuta drept “Blocul Capitalist” era gandita sa reprezinte o unealta eficace de constrangere a societatilor sa adopte o atitudine razboinica, fiind cultivata intens mentalitatea dusmanirii taberei capitaliste de catre cea comunista si reciproc. O astfel de ideologie era menita sa genereze o tensiune cvasi-permanenta atat in interiorul celor doua blocuri, cat si in relatiile dintre ele. Agresivitatea creata artificial in felul acesta urma sa determine in comportamentul colectiv adoptarea pe scara larga a turnatoriei si represiunii in cadrul regimului comunist, respectiv a concurentei salbatice si mercantilismului in regimul capitalist. Spiritul uman intaratat si indoctrinat astfel, putea fi usor deturnat de la orice alternativa de pace, prosperitate si spiritualitate, fiind indrumat sa adopte calea materialismului rece si necrutator, a inarmarii si conflagratiilor de orice natura, in urma carora nu putea sa existe decat un singur castigator: elita masonica mondiala care le papusa pe amandoua.

 

 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 

Din invataturile altora..


- "Religia reprezinta credinta oarba in experienta altcuiva. Spiritualitatea inseamna sa ai propria ta experienta." ~ Deepak Chopra

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat." ~ Melanie Joy

- "Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa il cuceresti!"
~ Prof. Dr. Ana Aslan

- "Iubirea o lasi sa arda pana la capat, ca o lumanare. Nu o stingi brusc daca vrei sa ai sufletul impacat." ~ Ileana Carstea

- "Un om trebuie sa fie suficient de matur ca sa-si recunoasca greselile, destul de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte!" ~ Alphonse Allais

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse." ~ Martin Luther King

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Lucrurile de care esti cu adevarat pasionat nu sunt intamplatoare, ele sunt chemarea ta."
~ Fabienne Frederickson

- "Nu cauta maretia. Cauta adevarul si le vei gasi pe amandoua." ~ Horace Mann

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

- "Grosolania este imitarea puterii de catre persoanele slabe." ~ Eric Hoffer

- "Omul intelept nu spune tot ce gandeste dar ce spune, gandeste." ~ Aristotel

- "Nu exista revelatie mai profunda a sufletului unei societati decat felul in care isi trateaza copiii." ~ Nelson Mandela

- "Intotdeauna pare imposibil, pana cand se intampla." ~ Nelson Mandela

- "Adevarata ignoranta nu este absenta cunoasterii ci refuzul de a o dobandi."
~ Karl Popper

- "Totul se schimba atunci cand incepi sa emiti propria ta frecventa de ganduri, mai degraba decat sa o absorbi pe a celorlalti, cand incepi sa amprentezi Universul cu propriile intentii, mai degraba decat sa fii amprentat de tot ce este in jur." ~ Barbara Marciniak

- "Fara deviere de la norma lucrurilor, progresul nu este posibil." ~ Frank Zappa

- "Infruntarea adevarului este o munca grea. Adevarul te va elibera, dar mai intai trebuie sa induri suferinta nasterii sale."
~ Iyanla Vanzant

- "O lume diferita nu poate fi construita de oameni indiferenti." ~ Peter Marshall

- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Avem nevoie de o revolutie globala. Dar aceasta trebuie sa fie o revolutie a constiintei."
~ John Kennedy

- "Singuratatea nu inseamna sa nu ai oameni in jurul tau. Inseamna sa nu ai cu cine sa impartasesti lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine." ~ Carl Jung

- "Raiul pe Pamant este o alegere pe care o avem de facut, nu un loc pe care il avem de gasit."
~ Wayne Dyer

- "Viata ta este mesajul tau catre lume. Ai grija sa fie unul inspirat." ~ Lorrin L. Lee

- "Cat timp exista abatoare, vor exista razboaie, campuri de lupta si sange varsat."
~ Leo Tolstoy

- "Integritatea inseamna sa actionezi corect si moral chiar si atunci cand nimeni nu este atent la ce faci." ~ C. S. Lewis

- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

- "Sufletele mari au vointa, cele slabe au doar dorinte." ~ Proverb Chinezesc

- "Viata este cel mai dificil examen. Multi il pica pentru ca incearca sa-i copieze pe altii. Ei nu stiu ca fiecare are in fata propriul lui set de intrebari si probleme." ~ intelepciune contemporana

- "O intindere uriasa de apa nu poate scufunda un vapor atata timp cat nu patrunde in interiorul vaporului. In mod asemanator, negativitatea unei lumi intregi nu te poate dobori atata timp cat veghezi si nu o lasi sa patrunda in interiorul tau." ~ intelepciune contemporana

- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Adevarul este rezervat acelora care au curajul sa puna la indoiala toate lucrurile despre care au fost invatati." ~ intelepciune contemporana

- "Alcoolul nu este raspunsul la nici o intrebare. El doar te face sa uiti intrebarile."
~ intelepciune contemporana

- "Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "Uita-te in oglinda. Aceasta este singura ta concurenta." ~ intelepciune contemporana

- "Nu ai nevoie de religie pentru a-ti construi moralitatea. Daca nu esti o persoana morala, atunci duci lipsa de compasiune si empatie, nu de religiozitate."
~ intelepciune contemporana

- "Cele 3 principii de baza ale dinamicilor de viata tridimensionala:
1 - Ceea ce credem, manifestam.
2 - Ceea ce simtim, atragem.
3 - Ceea ce intreprindem, devenim."

           ~ intelepciune contemporana

- "Esti ceea ce alegi sa devii." ~ Carl Jung

- "5 pacate capitale: bogatie fara munca, placere fara constiinta, ratiune fara emotie, politica fara principii, comert fara moralitate."
~ Mahatma Ghandi

- "Omul obisnuit se adapteaza lumii. Omul exceptional persevereaza in incercarea de adaptare a lumii la el insusi."
~ George Bernard Shaw

- "Experienta nu este ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."
~ Aldous Houxley

- "Evita sa grabesti lucrurile care au nevoie sa creasca." ~ intelepciune contemporana

- "Tot ce trebuie sa decidem este ce sa facem cu timpul care ni s-a dat." ~ J. R. Tolkien

- "Incepe de unde esti. Foloseste ceea ce ai. Fa ceea ce poti." ~ intelepciune contemporana

- "Secretul vietii este sa fii complet angajat in ceea ce traiesti aici si acum. Si in loc sa numesti asta munca, sa realizezi ca este joc."
~ Alan Watts

- "Atunci cand consideri ca ai terminat de invatat, incepi sa mori." ~ Albert Einstein

- "Nu limita un copil la propria ta viziune si intelegere. Caci v-ati nascut in vremuri diferite."
~ Rabindranath Tagore

- "Scuzele sunt hotul ce-ti fura timpul. Fixeaza-ti obiectivele, accepta responsabilitatea si actioneaza!" ~ intelepciune contemporana

- "Doar atunci cand un tantar iti aterizeaza pe testicole realizezi ca exista intotdeauna o cale de solutionare a problemelor fara violenta!"
~ intelepciune contemporana

- "Doar pentru ca cineva te doreste, asta nu inseamna ca te si valorizeaza!"
~ intelepciune contemporana

- "Ori de cate ori ajungi sa te regasesti de partea unei majoritati, e timpul sa te opresti si sa reflectezi!" ~ Mark Twain

- "Ochiul sesizeaza doar ceea ce mintea e capabila sa priceapa."
~ intelepciune contemporana

- "Traim cu totii sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont!" ~ Konrad Adenauer

- "A creste doar cantitativ si nu calitativ este ideologia celulelor canceroase."
~ Edward Abbey

- "Drumurile dificile conduc adesea la destinatii mirifice!" ~ intelepciune contemporana

- "Toti avem potential, dar dobandirea abilitatilor aferente potentialului necesita munca grea!"
~ Michael Jordan

- "Sensul vietii este sa dai vietii un sens."
~ intelepciune contemporana

- "De ce ai mai vrea sa traiesti daca nici macar nu INCERCI sa realizezi ceva semnificativ?"
~ John Green

- "Acorda atentie lucrurilor aparent lipsite de importanta pentru ca intr-o buna zi e posibil sa te uiti in urma si sa realizezi cat de importante au fost de fapt!"
~ intelepciune contemporana

- "Prietenii sunt acei oameni rari care te intreaba ce mai faci, dupa care asteapta sa auda raspunsul."
~ intelepciune contemporana

- "Un profesionist este un amator care nu a renuntat!" ~ intelepciune contemporana

- "Fii curajos si incearca sa confrunti lucrurile intr-un mod care te inspaimanta oarecum!"
~ Holley Gerth

- "Daca ti s-a dat un vis, ti s-au dat si sanse sa il implinesti!" ~ Irina Binder

- "Scopul vietii nu este acela de a fi doar fericit! Este despre a fi util, despre a fi un om de onoare, despre a fi intelept si despre a schimba ceva in bine pentru ca tu ai trait!" ~ Neale Walsch

- "Averea nu il schimba pe om, doar il demasca!" ~ proverb chinezesc

- "O afacere care nu produce altceva decat bani este o afacere mediocra!" ~ Henry Ford

- "Acolo unde cei infranti vad bariere, invingatorii zaresc trambuline." ~ Robert Brault

- "Asociaza-te cu cei aflati in aceeasi misiune ca tine!" ~ intelepciune contemporana

- "Fericirea din viata ta depinde de calitatea gandurilor tale." ~ Marcus Aurelius

- "Cei mai buni profesori sunt aceia care iti indica incotro sa te uiti dar nu-ti spun si ce anume sa vezi." ~ Alexandra Trenfor

- "Traditia? Doar pentru ca ai facut un lucru de nenumarate ori in acelasi fel, nu inseamna ca nu este incredibil de stupid!"
~ intelepciune contemporana

- "Faptele nu inceteaza sa existe doar pentru ca sunt ignorate." ~ Aldous Huxley

- "Daca ai curajul sa spui ADIO, viata te va recompensa cu un nou INCANTAT DE CUNOSTINTA!" ~ Paulo Coelho

- "Iubirea de tara este un lucru extraordinar! Totusi de ce s-ar opri iubirea la granita?"
~ Pablo Casals

- "Daca nu lupti pentru ceea ce vrei, atunci meriti ceea ce ai!" ~ J. Maxwell

- "Intentia ta poate schimba realitatea in cazul in care este acordata cu sufletul tau."
~ Martin Soulreader

- "Ar fi perfect posibil sa examinam totul din punct de vedere tehnico-stiintific, insa atunci viata noastra nu ar mai avea nici un motiv de a mai exista in forma in care o cunoastem azi. Ar fi ca si cum am descrie o simfonie a lui Beethoven ca variatia presiunii unei unde si o strangere de mana ca un contact dintre doua suprafete cu proprietati diferite. Doar pentru atat, insa, nu am avea nevoie sa fim oameni. Ar fi de ajuns sa existam ca unde si suprafete."
~ intelepciune contemporana

- "Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat intemeietorul civilizatiei." ~ Sigmund Freud

- "Razboiaele religioase sunt in esenta omoruri in masa comise de indivizi straduindu-se sa-si demonstreze unii altora care din ei are cel mai bun prieten imaginar!"
~ Napoleon Bonaparte

- "Nu trai acelasi an de 75 de ori, considerand asta viata!" ~ Robin Sharma

- "Aceia care sunt vii traiesc intr-o stare de continua uluire!" ~ Buddha

- "O inima calda intr-o lume rece este o dovada de putere si nu de slabiciune!"
~ Katherine Henson

- "Un stil de viata sanatos nu este doar despre ce mananci, ci si despre ce informatii ajungi sa integrezi la nivel emotional, mental, spiritual."
~
Shamala Tan

- "Un dragon nu si-ar tatua niciodata un cocalar. Invers se intampla cu regularitate."
~ intelepciune contemporana

- "Niciodata sa nu renunti la un vis din cauza timpului necesar pentru a-l duce la indeplinire. Timpul va trece oricum."
~ Earl Nightingale

- "Pentru a stabili daca ceva este uman sau nu, stabileste mai intai daca lucrul respectiv ti-ar placea sa-ti fie facut tie." ~ Andrea Kladar

- "Nici o minte geniala nu a existat vreodata fara un dram de nebunie." ~ Aristotel

- "Iti mai aduci aminte cand ai facut ultima data ceva pentru prima data?"
~ intelepciune contemporana

- "Uneori cel mai mic pas facut in directia corecta devine cel mai mare pas al existentei tale."
~ intelepciune contemporana

- "Rabdarea nu este despre cat de mult esti dispus sa astepti, ci despre cat de bine te comporti in toata aceasta asteptare."
~ intelepciune contemporana

- "Intotdeauna exista un mic adevar in fiecare AM GLUMIT, putina cunoastere in fiecare NU STIU, un pic de emotie in fiecare NU-MI PASA si putina durere in fiecare SUNT BINE."
~ intelepciune contemporana

- "Consideri ca aventura este periculoasa? Incearca rutina. Este letala." ~ Paulo Coelho

- "N-o sa ajungi vreodata la destinatie daca te opresti sa arunci cu pietre in fiecare caine care latra pe marginea drumului."
~
Winston Churchill

- "Sa-ti cunosti propriul intuneric este cea mai buna metoda de a te descurca in intunericul altora." ~ Carl Jung

- "Nu poti trece oceanul daca nu ai curajul sa pierzi din vedere tarmul."
~ intelepciune contemporana

- "Copiii au nevoie de doua lucruri: de radacini si aripi." ~ intelepciune contemporana

- "Ceea ce vedem este adesea doar o mica parte din ceea ce se intampla de fapt."
~ intelepciune contemporana

- "Nu bagajul te doboara, ci felul in care il cari."
~ Lena Horne

- "Cand simti ca vrei sa renunti, gandeste-te ce te-a facut sa incepi."
~ intelepciune contemporana

- "Mediocrii sunt usor de identificat. Ei nu admira, nu aproba, nu incurajeaza, ci doar neaga, refuza si contesta." ~ Octav Bibere

- "Nimic nu dispare pana cand nu ne invata ceea ce avem nevoie sa stim."
~ Pema Chodron

- "Consideri ca esti prea mic pentru a face o diferenta in aceasta lume? Atunci incearca sa dormi in camera cu un tantar."
~ intelepciune contemporana

- "A intelege sarcasmul este semnul unei minti sanatoase si treze."
~ intelepciune contemporana

- "Cea mai buna cale de a prezice viitorul este aceea de a-l crea." ~ Abraham Lincoln

- "Refuza sa-ti cobori standardele doar pentru a te adapta celor ce refuza sa si le ridice pe ale lor."
~ intelepciune contemporana

- "Cea mai saraca persoana din lume este persoana fara un vis."
~ intelepciune contemporana

- "Dificil nu este sa mergi inainte. Dificil este ce lasi in urma."
~ intelepciune contemporana

- "Lasa lumea sa stie de ce esti aici si fa-o cu pasiune!" ~ Wayne W. Dyer

- "A fi in stare sa gandesti despre cum gandesti este un semn de inalta inteligenta."
~ intelepciune contemporana

- "Respectul este castigat. Onestitatea este apreciata. Increderea este cultivata. Loialitatea este returnata."
~ intelepciune contemporana

- "A fi tolerant nu inseamna sa impartasesti convingerile altuia. Inseamna sa recunosti dreptul altcuiva de a se increde in propria constiinta si de a i se supune acesteia."
~ intelepciune contemporana

- "Daca treci prin iad, nu te opri."
~ Winston Churchill

- "Cand bate vantul schimbarii, unii oameni construiesc ziduri, altii construiesc mori de vant." ~ proverb chinezesc

- "EU SUNT.. = doua dintre cele mai puternice cuvinte. Caci ceea ce adaugi dupa ele este ceea ce iti defineste realitatea."
~ intelepciune contemporana

- "Lumea este plina de lucruri magice, asteptand in tacere ca simturile noastre sa le descopere."
~ W. B. Yeats

- "Mii de lumanari pot fi aprinse de la o singura lumanare si viata acelei lumanari nu va fi scurtata. Nici fericirea nu este stirbita de impartasirea ei." ~ Buddha

- "O doamna adevarata nu pretinde, multumeste. Un barbat adevarat nu promite, infaptuieste."
~ intelepciune contemporana

- "Nimic din ce este maret nu poate fi posedat. Tendinta de a poseda este unul din cele mai neinspirate lucruri pe care omul incearca sa le faca." ~ Osho

- "Durerea este aceeasi pentru toate creaturile. De ce cred unii oameni ca durerea lor este diferita?" ~ intelepciune contemporana

- "Rasa, religia, mandria etnica si nationalismul nu fac altceva decat sa te invete cum sa urasti anticipat oameni pe care nu i-ai intalnit niciodata." ~ intelepciune contemporana

- "Nu astepta judecata de apoi. Ea are loc in fiecare zi." ~ Albert Camus

"O jumatate de adevar este o minciuna intreaga." ~ Ed Cole

- "Disciplina inseamna sa alegi intre ce-ti doresti acum si ce-ti doresti cel mai mult."
~ intelepciune contemporana

- "Inainte ca o revolutie sa inceapa in strada, ea trebuie sa se petreaca in minte."
~ intelepciune contemporana

- "Valoarea nu rezida in lucruri. Valoarea se afla in oameni. Atunci cand iubim lucruri care nu ne pot iubi inapoi - bani, masina, casa, prestigiu - cautam intelesurile vietii acolo unde ele nu pot fi gasite." ~ Marianne Williamson

- "Un om care se teme de suferinta, sufera deja de pe urma temerilor sale."
~ Michel de Montaigne

- "Coincidenta este modul in care Dumnezeu se implica ramanand anonim."
~ Albert Einstein

- "Singura raspundere adevarata este fata de propriul tau potential, fata de propria ta inteligenta si constienta, fata de actiunea conforma cu ele." ~ Osho

- "O barca este in siguranta in port. Totusi nu pentru asta au fost facute barcile."
~ intelepciune contemporana

- "In viata nu trebuie neaparat sa ai carti bune, ci sa joci bine cartile pe care le ai."
~ Josh Billings

- "In loc sa-ti planifici urmatoarea vacanta, poate ar fi mai bine sa-ti planifici o viata din care sa nu mai simti nevoia sa evadezi."
~ Seth Godin

- "Daca nu-ti place sa vezi poze cu atrocitati si abuzuri savarsite pe animale, este nevoie sa contribui la stoparea atrocitatii, nu a pozelor."
~ Johnny Depp

- "Istoric vorbind, cele mai teribile lucruri - razboiul, genocidul si sclavia - sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii."
~ Haward Zinn

- "Pune-te in locul animalelor exploatate, incearca sa vezi lumea prin ochii lor, sa simti ceea ce ele simt, si vei intelege de ce este atat de mare nevoie de tine!"
~ intelepciune contemporana

- "Inteligentii educati = lanseaza idei; inteleg, vad, gandesc cu propriul creier; se raporteaza critic la lume si la ideile altora; au repere culturale, un sistem de valori, fac apel la canoane si autoritate in mod justificat, fie doar si pentru a da cu ele de pamant; cand se intampla sa mai fie si ireverentiosi, vorbim de acei norocosi pe care nici macar scoala n-a reusit sa-i strice."
~ intelepciune contemporana

- "E imposibil! - a urlat MANDRIA,
E riscant! - a spus EXPERIENTA,
Nu are sens! - a completat RATIUNEA,
Incearca! - a soptit INIMA."


~ intelepciune contemporana

- "Toti oamenii isi pot depasi conditia si pot dobandi succesul daca sunt pasionati de ceea ce fac si dedicati cauzei lor."
~ Nelson Mandela

- "Dacă un om face tot ce-i sta in putere, ce altceva i se mai poate cere?"
~ George S. Patton

- "Cand va fi sa mori, nu te gandi la intunericul dinainte, ci la acea lumina pe care o lasi in urma ta! Si te vei stinge cu zambetul pe buze."
~ Nicolae Iorga

- "Nu exista viata mai pustie decat a celui care n-a iubit niciodata nimic de frica faptului ca intr-o zi ar putea pierde tot." ~ Octavian Paler

- "Aminteste-ti ca neprimind ceea ce iti doresti este uneori spre binele tau."
~ intelepciune contemporana

- "Nu vei fi niciodata fericit daca te vei intrista fiindca altcineva este mai fericit decat tine."
~ Seneca

- "In regatul iubirii nu exista competitie intre fiinte; nu exista posesivitate si nici control."
~ intelepciune contemporana

- "Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni." ~ Emil Hossu

- "Mediocritatea e cu atat mai impresionanta cu cat o descoperi intr-o structura care se crede deasupra mediocritatii." ~ Mircea Eliade

- "Nu te plange ca esti strivit daca te-ai prefacut intr-un vierme." ~ Immanuel Kant

- "Lumea pe care am creat-o este un proces al gândirii noastre. Nu poate fi schimbată fără a ne schimba gândirea." ~ Albert Einstein

- "Pe masura ce imbatranesti, vei descoperi ca ai doua maini, una pentru a te ajuta pe tine si cealalta pentru a-i ajuta pe ceilalti."
Audrey Hepburn

- "La ce i-ar folosi unui om sa castige intreaga lume daca isi pierde sufletul? Asta este oferta pe care o face piramida puterii tuturor celor care ii cad in mreje. Caci prietenia Diavolului nu e un lucru de care sa poti scapa doar pentru că te-ai hotarat la un moment dat ca parca n-ai mai vrea-o." ~ intelepciune conmporana

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro