Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


» Partea a 9-a «

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


Partea a 12-a

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

17. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist

Razboaiele masonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist

Ulterior celui de-al doilea razboi mondial, conducerea francmasonica din Statele Unite a demarat o asanare a regimurilor din statele asiatice si arabe. Cel mai bun pretext, folosit cu religiozitate timp de zeci de ani: razboiul rece (sau asa zisa dusmanie - pe toate fronturile si in toate domeniile - dintre blocul comunist si cel capitalist). Razboaiele purate au fost dintre cele mai devastatoare dar propaganda intensa le-a indulcit mult in perceptia populatiilor din tarile implicate si a opiniei publice internationale.

1. RAZBOIUL din Coreea. In urma celui de-al doilea razboi mondial, Coreea a fost impartita intre cele doua curente oficiale de dominatie a lumii, capitalismul american si comunismul rusesc, fapt care a dus la proclamarea in 1948 a doua guverne separate. Sub auspiciile dominatiei comuniste, partea nordica a penininsulei si-a proclamat independenta ca Republica Populara Democrata Nord-Coreeana, in timp ce regimul capitalist sud-coreean si-a proclamat independenta ca Republica Sud-Coreeana. Aceste doua regimuri au fost angajate ulterior in primul conflict al razboiului rece – Razboiul din Coreea (1950-1953). El a marcat prima implicare a fortelor armate americane in actiuni ofensive dupa cel de-al doilea razboi mondial. In acest razboi de 3 ani au murit 37.000 de soldati americani si 100.000 au fost raniti. Coreea de Sud a pierdut 350.000 de oameni. China comunista a pierdut 1.000.000 de soldati iar Coreea de Nord 1.650.000. Razboiul coreean a fost gandit in asa fel incat sa aduca profituri enorme industriei de razboi americane si sa intareasca in Asia imaginea de super putere a SUA.

2. RAZBOIUL din Vietnam si DICTATURA MILITARA din Cambodgia. Cele doua au reprezentat in aparenta batalii date intre dominatia capitalista si cea comunista pentru teritoriile celor doua tari, foste colonii franceze si regiuni deosebit de bogate si de frumoase ale Asiei, plasate strategic la Oceanul Pacific. Controlul elitei mondiale asupra zonelor asiatice nu se putea face fara adeziunea populatiilor la un sistem de dominatie centralizat, indiferent ca vorbim de comunism sau capitalism. Initial vietnamezii au respins comunismul datorita exploatarii barbare a societatii pana la saracie, ulterior respingand si capitalismul prin repulsia si rezistenta fata de regimul de teroare selectiva impus de invazia colonizatoare a trupelor militare americane. Este o situatie care arata exact mentalitatea celor doua curente: inechitatea dintre clase practicata in forta de capitalisti, respectiv “iubirea” cu forta pana la sugrumare pusa in schema de comunisti.

Comunism vs. Capitalism

Luarea cu asalt a Vietnamului si Cambodgiei avea ca miza controlul regiunilor prin subjugarea ideologica si politico-economica a populatiilor, mult mai putin important fiind care din cele doua tabere - capitalista sau comunista - ajunge sa ramana la putere. Fiindca turismul, resursele naturale si caile maritime de comert international inseamna, in viziunea tiranica a imperialistilor din toate timpurile, control si suprematie a unora putini peste altii multi, Wall Street-ul a decis sa angreneze comunitatea internationala si pe cea locala intr-un razboi prin care sa se rescrie ordinea lucrurilor in Vietnam si Cambodgia. In acest sens, o dictatura militara de tip comunist a produs in cativa ani un adevarat masacru in Cambodgia, tara a carei populatie a fost decimata in timpul regimului de exterminare instaurat de francmasonul Pol Pot (2 milioane de oameni au fost ucisi intre 1975 si 1979), in timp ce sistemul de tip capitalist a facut acelasi lucru in Vietnam (unde trupele de soldati americani detasati in numar de peste 500.000 au exterminat preponderent prin atacuri cu bombe si napalm incendiar 2.000.000 de soldati si civili vietnamezi) folosind ca pretext lupta cu asa zisul regim comunist infiltrat in zona.

O’Dwyer-Russell, corespondent strain al ziarului The Sunday Telegraph a dezvaluit in 1991 ca unitatile criminale ale lui Pol Pot din Cambodgia fusesera antrenate de unitati britanice SAS si primisera echipament militar din Marea Britanie. Pol Pot insusi studiase la Paris, unde fusese initiat in Ordinul Martinist, un cult masonic de indoctrinare pentru membrii partidului comunist francez, in care se afirma ca “fortele, structurile si bazele traditionale care formeaza si guverneaza viata unui individ trebuie daramate folosind teroarea”. Format in cultul violentei extreme, Pol Pot este pregatit sa fie plasat pe scena Cambodgiei ca lider al partidului comunist clandestin local. In 1991, guvernul britanic a recunoscut ca SAS i-a antrenat in secret pe soldatii lui Pol Pot. Un avocat cambodgian numeste doar cateva dintre figurile politice la varf facilitatoare ale dictaturii comuniste de exterminare a lui Pol Pot: Madeleine Albright, Margaret Thatcher, Henry Kissinger, Jimmy Carter, Ronald Reagan si George Bush.

In ceea ce priveste razboiul din Vietnam, costurile sale au fost de 150 de miliarde de dolari. Aceasta suma ar fi fost suficienta pentru eradicarea foametei pe toate continentele lumii si tot ar mai fi ramas o suma insemnata nefolosita.

3. RAZBOIUL din Irak. Ambasadoarea SUA la Bagdad, April Glaspie, a fost cea care in iulie 1990 l-a instigat pe criminalul Saddam Hussein sa invadeze Kuweitul, sugerandu-i ca astfel si-ar putea adjudeca petrolul si totodata partea de nord a teritoriului. Girul de forma al Americii era suficient pentru ca liderul Irakului sa inceapa un razboi de cucerire care i-ar fi oferit avantaje suplimentare pe scena jocurilor de putere din lumea araba. Saddam Hussein a crezut-o pe ambasadoare deoarece administratia presedintelui Ronald Reagan furnizase in secret arme Irakului in timpul razboiului anterior cu Iranul. Prin aceasta instigare la razboi aruncata ca si momeala pe masa dictatorului irakian, SUA isi cauta un motiv sa intre ea insasi in razboi cu Irakul, iar acest motiv putea fi lejer oferit de o eventuala agresiune a Irakului contra unei natiuni pasnice. Planul era ca, odata intrat in razboi, guvernul Statelor Unite sa omoare 300.000 de arabi care traiau in tinuturile mlastinoase alte Deltei dintre Irak si Golful Persic si care stateau in calea companiilor de petrol americane.

Chiar daca intriga infama a functionat si Statele Unite au declarat razboi Irakului, actiunea nu a primit initial sustinerea opiniei publice internationale, practic operatiunea Furtuna in Desert intampinand o rezistenta civica serioasa. Feedback-ul public s-a schimbat totusi in octombrie 1990, cand o sora medicala si un medic din Kuweit au povestit cu lacrimi in ochi in fata Comisiei pentru Drepturile Omului, cum barbarii de irakieni comisesera acte de vandalism in spitalele din capitala ocupata. Au povestit cum acestia distrusesera incubatoarele, aruncand nou nascutii pe jos si lasandu-i sa moara. Povestea a starnit indignare in toata lumea si a avut o contributie decisiva la sustinerea publica a cauzei celor care doreau interventie militra impotriva Irakului.

Minciunile au fost dezvaluite in martie 1992. Povestea despre crimele din incubator fusese inventata de un agent de publicitate din New York, care a primit 10 milioane de dolari de la emirul in exil al Kuweitului. Omul care depusese marturie nu era chirurg, iar “fata refugiata” era fiica unui diplomat din Kuweit. Ambii au trebuit sa exerseze “cele vazute” timp de mai multe zile si au primit lectii de limba engleza, dictie si actorie, special concepute pentru acest scop.

Operatiunea Furtuna in Desert a costat 1 miliard de dolari pe zi. Istoricul american John Coleman a dazvaluit ca presedintele George Bush a dat ordin sa fie omorati 150.000 de soldati si civili irakieni DUPA INCETAREA FOCULUI, in timp ce se deplasau in convoaie marcate cu steaguri albe (semn al non agresiunii), intorcandu-se din Kuweit in Irak. Unul dintre cele mai oribile masacre infaptuite cu aceasta ocazie s-a intamplat chiar pe drumul cunoscut azi drept "Autostrada Mortii". Desi au fost facute fotografii ale trupurilor celor dezmembrati sau arsi de vii, sarabanda masacrelor nu a fost recunoscuta public niciodata.

Razboiul criminal din Irak

In urma bombardamentelor avioanelor americane si britanice, care intre anii 1997-2000 au atacat aproape in fiecare zi atat locatii militare cat si civile, si datorita periclitarii sistemului de alimentare cu apa si hrana al populatiei, jumatate de milion de copii arabi au murit. Peste situatia deja dezastruoasa a localnicilor irakieni si kuweitieni s-a mai adaugat si embargoul economic impus de agresorii americani si britanici, despre care Hans vom Sponek – ambasador ONU – afirma in fata unui public de 700 de oameni in Kensington Town Hall din Londra pe 6 mai 2000, ca cei care dirijeaza comunitatea internationala au decis sa impuna fiecarui cetatean din Irak – barbat, femeie sau copil – sa traiasca doar cu 250 de dolari pe an (echivalentul in bani romanesti a 1000 lei).

Documentarul din anul 2000 al lui John Pilger - “Uciderea copiilor din Irak” povesteste despre bombardamentele asupra copiilor oieri ai Irakului din vara lui 1999. Initial, NATO si Ministerul Britanic al Apararii au negat genocidul dar, dupa ce li s-au prezentat dovezile, NATO a pretins ca “avea dreptul sa se apere”. Asadar ucigasii de copii din armatele americane si britanice decimeaza fiinte lipsite de aparare ca intr-un joc pe calculator dupa care pretind ca sunt eroii salvatori ai natiunilor planetei. Ma intreb oare ce metode se folosesc in structurile institutiilor de razboi pentru spalarea pe creier a soldatilor si ofiterilor intr-un asemenea hal incat, dupa ce comit crime oribile si absurde, acestia se poarta de parca ar fi realizat cea mai mare bravura a vietii lor - exterminarea unor populatii civile IN NUMELE PACII! Acea pace imaginata de liderii conspirationisti francmasoni ca ar putea emana din genocidul infaptuit la scara cat mai mare, intr-un mod cat mai dement cu putinta. Un veritabil peisaj de iad!

 

Mentalitatea francmasonica de razboi a ramas si in prezent aceeasi, s-au schimbat doar tintele si unii dintre actori. Faptul ca oprobiul se intampla sub acoperamantul Americii, Rusiei sau Israelului este absolut irelevant. Ceea ce conteaza este NATURA FAPTELOR si CEEA CE RAMANE IN URMA. Iar faptele recente din Siria sunt bombardamentele salbatice care au lasat in urma orase ruinate, cum ar fi Homs, al 3-lea oras ca marime al Siriei, in suprafata totala de 100 km patrati, actualmente complet devastat. Sa mai vorbim despre dimensiunile genocidului infaptuit la foc automat sau ale migratiei autohtone de dupa? Filmarea de 2 minute de mai jos spune tot.


Nu poti distruge un oras intreg si mai apoi o tara pretinzand ca urmaresti anihilarea unei presupuse organizatii teroriste ai carei membri s-ar ascunde pe teritoriul respectiv. Dimensiunile distrugerii si anihilarii atesta fara echivoc intentiile pur criminale ale organizatorilor macelului, intentii materializate prin punerea in scena a unui genocid generalizat, gandit si infaptuit de sindicate internationale ale crimei camuflate in institutii si guverne asa zis legitime.

18. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa

Loja masonica Propaganda Due

Cea mai odioasa loja masonica a Europei contemporane a fost si continua sa fie si in prezent P2 sau Propaganda Due. Raspunzator pentru originarea unui astfel de organism infractional este acelasi sinistru lider masonic american, Albert Pike. Istoria oficiala a infiintarii grupului il evidentiaza pe Giordano Gamberini – Mare Maestru al Marelui Orient din Italia – ca fondator al entitatii in 1966, cand a si adus in loja 18.000 de membri. Neoficial insa, aceasta loja este o retrezire la viata a unei loji mai vechi - Propaganda Masonica - fondata la Roma de Giuseppe Mazzini si Albert Pike in 1877. Daca loja Propaganda Masonica este asimilata cu P1, loja P2 este o replica a sa considerata “de actualitate”, avand ca obiectiv implicarea transfrontaliera in cele mai murdare activitati imaginabile: crima organizata si terorismul. Sediile principale ale gruparii au fost inca de la inceput la Roma si la Berlin.

Conexiunea cu Albert Pike ne duce cu gandul la implicarea americana in organizarea acestei loji, atat in prima versiune a sa, cat si in a doua. Dupa al doilea razboi mondial, Francmasoneria italiana a fost reorganizata de americani. Emisarul CIA cunoscut sub numele de Gilliotti a inceput personal sa curate Marele Orient din Italia de membrii mai putin importanti. Francesco Lombrassa relateaza in cartea sa din 1981 “In nome della loggia” (In numele lojii) ca americanii, in mod special cei care reprezentau CIA-ul in Francmasonerie, aveau viitorul Marelui Orient in mainile lor.

In lumina noilor oranduiri dictate de peste ocean, Giordano Gamberini il desemneaza pe Licio Gelli ca Mare Meestru al lojii in 1967. Gelli era un afacerist bogat din Toscana, foarte mult trait in strainatate, membru al lojii Marele Orient si Cavaler de Malta (ordin masonic inrudit cu Ordinul Cavalerilor Templieri). Licio Gelli l-a sustinut indarjit pe Mussolini in cel de-al doilea razboi mondial, cand a denuntat, torturat si ucis partizani comunisti ai miscarii de rezistenta. Intr-un mod cat se poate de cinic si de ingrat, el insusi apartinea organizatiei secrete a Partidului Comunist din Italia. Dupa razboi, impreuna cu preotul catolic Krujoslav Dragonovic, Gelli a organizat o ruta de scapare prin Italia pentru nazistii bogati care doreau sa fuga in America de Sud. Plata pentru Gelli consta in 40% din averea lor. E foarte posibil ca renumitul tortionar de la Auschwitz, Josef Mengele, sa fi reusit sa fuga in America de Sud prin filiera lui Gelli, scapand astfel de tribunalul international pentru crime de razboi. Acolo el a fost in continuare scapat timp de 30 de ani de filajele diferitelor institutii si organe internationale de combatere a crimei si genocidului, cel mai probabil fiindca era considerat important prin prisma experimentelor pe oameni realizate de-a lungul timpului. In acest sens, multe din programele de control fizic si mental dezvoltate in laboratoarele cele mai intunecate ale serviciilor secrete din lumea intreaga (despre care s-au facut numeroase filme, cele mai cunoscute fiind Candidatul Manciurian in 2004, trilogia Jason Bourne in 2002-2004-2007 si Agent 47 in 2015) au la baza abuzuri de neimaginat savarsite cu minutiozitate si in forma continuata asupra unor copii sau adulti cu scopul transformarii lor din oameni obisnuiti in dispozitive ultra-eficiente ale raului (proiectele MK-Ultra, Monarch, Blue Bird si Artichoke sunt printre cele mai mediatizate, tocmai fiindca metodele lor de distrugere si recreare a individului combina psihologia, psihiatria, tortura si magia neagra pentru a obtine rezultatele dorite cu orice pret). In 1954, Gelli insusi a trebuit sa fuga in Argentina, unde a devenit protejatul presedintelui Juan Peron care i-a oferit cetanenie dubla. Ligio Gelli era si un apropriat al presedintelui Nicaraguai, Anastasio Somoza.

Licio GelliSub conducerea lui Gelli, P2 a crescut rapid. Pentru a inscrie membrii doriti in loja, Gelli a folosit intens santajul, in vila sa existand o adevarata arhiva de documente compromitatoare. Toti membrii trebuiau sa-i fie loiali lui Gell si nu statului italian. Membrii P2 se conformau de frica pedepselor crunte, Gelli folosind tot felul de amenintari cu represalii pentru a-si struni membrii lojei. Existau de asemenea taxe, pentru majoritatea membrilor acestea fiind extrem de mari. Sediul P2 se afla in luxuriosul hotel Excelsior din centrul Romei.

Printr-un membru P2 puternic, Gelli a reusit sa ajunga rapid in legatura cu organizatia mafiota Cosa Nostra. Conexiunea s-a realizat in anul 1970. Ulterior P2 s-a implicat intens alaturi de Cosa Nostra in traficul cu droguri si cu armament. Dr. Agostino Cordova, procurorul public al orasului Palmi din regiunea Calabria si unul dintre cei mai renumiti experti in domeniul crimei organizate a reusit sa faca legatura dintre Gelli si organizatia mafiota ‘Ndrangheta, a carei activitate de maxima prioritate era fraudarea fondurilor agrare primite de la Comisia Europeana. Cordova concluzioneaza ca Marele Maestru P2 Gelli, cunoscut si ca “il Venerabile” (Venerabilul), era implicat in FRAUDAREA BANILOR EUROPENI, in COMERT CU ARME si CONTRABANDA CU DROGURI. In plus, toti membrii P2 sub coordonarea lui Gelli erau implicati in infractiuni economice de proportii. In aprilie 1997, o firma de contabilitate internationala a mentionat faptul ca frauda organizata de Gelli pagubea cetatenii si companiile Uniunii Europene cu mai mult de 40 de miliarde de dolari in fiecare an. In acest sens, procurorul Cordova investigheaza in 1993 infiltrarea masonica in centrul puterii din Uniunea Europeana. El a demonstrat ca cel putin un membru al Comisiei Parlamentare Anti-Mafie a Uniunii Europene era francmason si membru al lojii P2.

Conexiunea cu N'drangheta este insa foarte puternica, implicand mai presus de toate o spalare masiva a banilor obtinuti din activitati de crima organizata. Conform declaratiilor publice ale lui Giuseppe Di Bella si Filippo Barecca, membri N'drangheta, profitul organizatiei obtinut in urma traficului cu droguri la nivel mondial ajungea si la 50 de miliarde de dolari anual. Pentru a legaliza cumva sumele imense de bani, francmasonii au inventat afaceri paravan, in care o rochie scoasa la vanzare de un designer "de notorietate" costa un milion de dolari, o lucrare a unui sculptor "consacrat" costa 5 milioane de dolari, un tablou al unui pictor cotat ca fiind "de top" de catre "forurile competente" costa 20 de milioane de dolari. S-a dovedit insa ca multi artisti care au obtinut de-a lungul timpului astfel de cotatii pe piata modei, sculpturii, picturii, bauturilor, mancarurilor sau distractiilor exclusiviste, precum si in activitati de consiliere, s-au afiliat intr-un moment mai mult sau mai putin incipient al carierei lor structurilor mafiei / serviciilor secrete / francmasoneriei, dupa care contractele au inceput sa curga, ei folosind masiv banii astfel obtinuti (si justificati cu acte comerciale perfect legale) conform cu indicatiile si cu interesele celor din spatele lor. Intre timp practica s-a generalizat si a devenit chiar politica de tara, folosindu-se ca material brut operele de patrimoniu (sau ramasitele lor).

Spalare de bani prin supralicitarea operelor de arta

In ceea ce priveste activitatile teroriste infaptuite de membrii notoriei loji, s-a demonstrat ca P2 a fost responsabila pentru atacul cu bomba asupra trenului Italicus, ce calatorea de la Roma la Monaco, in noaptea de 4 august 1974, ca parte a unei lovituri de stat care a esuat. In incident au murit 12 oameni si au fost raniti 105. Loja s-a ocupat si de organizarea exploziei din gara Bologna, Italia, la 2 august 1980, atentat terorist unde au murit 85 de oameni si 200 au fost raniti. Gelli insusi a orchestrat acest atentat cu bomba.

Loja s-a implicat simultan si in organizarea de atentate la viata personalitatilor publice participante la jocurile politice ale vremii. P2 a fost asimilata drept unealta SUA de asasinare a primului ministru suedez Olof Palme. Licio Gelli i-a trimis o telegrama la 25 februarie 1986 (cu 3 zile inainte de crima) lui Philip Guarino, unul dintre asociatii lui George Bush, presedintele in functie al Americii la vremea respectiva: “Spune-i prietenului nostru Bush ca palmierul suedez va fi doborat!”. Informatia s-a scurs din CIA, fiind confirmata de agentul Ibrahim Razin intr-un interviu pentru televiziunea italiana, in Mai 1990. El a mai declarat ca existenta telegramei cu semnatura lui Gelli este indicata de Arhivele Agentiei Nationale de Securitate. De asemenea, P2 a organizat rapirea si uciderea primului ministru al Italiei din perioada 1974-1976, Aldo Moro. Toti membrii grupului de criza care trebuiau sa il gaseasca pe Aldo Moro dupa rapire apartineau Lojii P2: directorul Politiei Secrete italiene (generalul Bassini), seful Serviciilor Secrete (generalul Santo Vito), directorul Politiei Financiare si altii. Expertii in antiterorism si-au dat demisia in semn de protest fata de “incompetenta” celulei de criza, in realitate un aranjament intre CIA, KGB, Cosa Nostra, grupul terorist comunist Brigazile Rosii, toate interconectate prin reteaua de societati secrete francmasonice si coordonate in teritoriu de P2. Autoritatile italiene au dezvaluit faptul ca Gelli era si agent KGB, avand legaturi pe linie masonica si afaceri cu presedintii tarilor comuniste. Printre acestia se numara si dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, francmason si membru P2, potrivit lui Pier Carpi – “Cazul Gelli” – Bologna – 1982.

Date fiind conexiunile masonice la nivel international ale dictatorului Ceausescu si modul in care era tratat si vazut - atat in tarile comuniste (a se vedea primirea triumfala din Coreea de Nord) cat si in tarile capitaliste (a se vedea primirea princiara din Marea Britanie chiar de catre regina Elisabeta si printul Filip) - deducem ca sotii Ceausescu erau un pion important pe tabla de joc a intereselor masonice internationale. Mai exact, marii sforari - mafiotii masoni din P2 si din alte loji de notorietate mondiala - doreau bani / resurse din Romania. Cum Ceausescu se angajase de unul singur ca Romania va plati in timpul vietii lui toata datoria externa, interesele financiare cu Romania erau enorme. Totusi, marii sforari nu doreau pierderea controlului politic si economic asupra Romaniei (care se intrevedea prin comportamentul dezaliniat al masonului Ceausescu odata cu plata datoriei). Acesta practic se angajase sa sacrifice timp de multi ani bunastarea si demnitatea unui popor intreg pentru ambitia lui de a instaura la un moment dat, liber de orice constrangeri externe, dinastia Ceausescu. Prin urmare, lojile care l-au facut din cizmar presedinte de tara, l-au tolerat fix atata timp cat a contribuit masiv cu resursele Romaniei la propasirea bunastarii bancherilor masoni din Europa si America, la care, aparent, Romania era datoare cu multe miliarde de dolari. In momentul in care a platit si ultima transa de bani, Ceausescu a fost asasinat. In locul lui au fost promovati pe functii masoni neo-comunisti, a caror misiune, cu mult mai perversa, a fost sa genereze alte datorii CONCOMITENT cu distrugerea sau instrainarea infrastructurii mostenite din perioada comunista, astfel incat o tara intreaga careia i se revendica plata datoriilor sa nu mai aiba cum sa mai faca aceasta plata (presupunand ca s-ar mai ajunge acolo) si, pe cale de consecinta, sa fie nevoita sa accepte contractul de sclavie deja existent la sertar ca parte a planului de tiranizare globala (instaurarea statului tiranic unic).

Regimul Ceausescu - amintiri din epoca de aur

In ceea ce priveste finantarea subversiva a lojii P2, exista marturii si documente care atesta atat implicarea financiara a CIA, cat si a KGB in activitatile lojii. La 2 iulie 1990, fostul agent CIA Richard Brenneke a dat un interviu la unul din posturile televiziunii italiene, declarand urmatoarele: “Am avut intalniri cu P2 in Europa inca din 1969. Guvernul Statelor Unite a trimis bani lojii P2, in unele perioade suma trimisa ajungand la 10 milioane de dolari pe luna.” Si continua: “Banii CIA pentru P2 aveau mai multe scopuri: primul era TERORISMUL, fiind urmarita organizarea de atentate teroriste in Italia si alte tari europene. Al doilea obiectiv era facilitarea introducerii in Statele Unite a drogurilor provenind din alte tari.” Richard Brenneke a mai afirmat ca a avut o colaborare stransa cu P2 timp de peste 20 de ani. Adevaratul control asupra P2 era in Elvetia la Geneva si in America la Washington. Pe de alta parte, banii de la KGB au venit cu scopul de a destabiliza Italia, slabind astfel flancul sudic al NATO, precum si pentru facilitarea infiltrarii de agenti masoni ai serviciilor de spionaj ruse in tarile occidentale. Cel mai mare succes in acest sens a fost numirea ca director al MI5 (agentia de spionaj a Marii Britanii) a lui Sir Roger Hollis, francmason si agent KGB sub acoperire.

Banca AmbrosianoLigio Gelli a devalizat cea mai mare banca a Italiei, Banco Ambrosiano, pradand-o de 1 miliard de dolari in 1982. Escrocheria a dus la lichidarea bancii, care era banca privata a Vaticanului. A fost cel mai mare scandal bancar din Italia timpurilor moderne. 200 de milioane de dolari din acesti bani au fost utilizati pentru inarmarea trupelor argentiniene in razboiul din Insulele Falkland. In acelasi registru, P2 a colaborat cu agentii ale guvernului american pentru a trimite arme in Iran dupa intalnirea istorica SUA-Iran din 1980.

Lista membrilor P2 era oficial cunoscuta lojii nationale italiene Marele Orient. In realitate insa, liderii Marelui Orient Italian cunosteau doar o treime din membri. Gelli i-a pastrat in anonimat pe restul dar a oferit lista completa Pentagonului, ce poate fi astfel considerat o supra-structura a lojii P2. O alta supra-structura a P2 a fost Marea Loja elvetiana Alpina (David Yallop, “In God’s Name”, 1985, Londra). Aceasta loja este cea care a luat decizia atentatului cu bomba din Bologna, P2 servind doar ca legatura in organizarea atentatului.

Controlul extrem de mare dobandit de Gelli asupra majoritatii activitatilor mafiote de pe teritoriul italian, santajul folosit intens pentru coalizarea membrilor propriei loji in actiunile dirijate personal, sfidarea publica a lojilor Italiei atunci cand a declarat intr-un interviu ca pe toti ceilalti francmasoni ii considera un teatru de papusi in care el trage sforile, i-au atras o mare ura din partea fratilor conspiratori, fapt ce a dus la convocarea tribunalului masonic in 1981 care a decis excluderea lui Gelli din Francmasonerie si inchiderea lojii P2. Marele Orient Italian a dat unda verde politiei controlate de Ordin sa verficice afacerile lui Gelli si pe cele din P2. La 18 martie 1981, politia a cercetat vila Vanda a lui Gelli din Arezzo si a gasit multe documente compromitatoare. Prin aceasta actiune, francmasoneria italiana urmarea ca o buna parte din actiunile lui Gelli sa devine publice si sa fie declarate ilegale, cu toate consecintele care decurg de aici.

In seiful lui Gelli din vila personala s-a gasit o lista cu 962 de membri ai P2. Printre acestia erau 19 mari judecatori, 4 ministri (inclusiv Ministrul Industriilor, Antonio Bisaglia), 3 ministri adjuncti, diferiti directori industriali, 30 de generali, 8 amirali, directorii a 3 servicii secrete, 58 de profesori universitari, sefi ai diferitelor partide politice, sefi de politie, bancheri, jurnalisti, sefi de televiziune, 8 redactori sefi la ziare de mare tiraj (unul dintre cele mai populare, Corriere della Sera, fiind reprezentat in lista de redactorul sef Franco LiBella). In casa din Arezzo au mai fost gasite 150 de lingouri de aur in valoare de 2 milioane de dolari. Vila mai fusese cercetata de 34 de ori inainte de marele eveniment, dar, ca prin minune, la nici una din perchezitii nu se gasise NIMIC.

Povestea mafiotului mason Gelli nu se incheie insa aici. El este ajutat de fratii din Marele Orient al Frantei prin intermediul serviciilor secrete franceze sa fuga in Elvetia. Este totusi prins la Geneva 2 ani mai tarziu, cand incerca sa scoata dintr-o banca elvetiana 120 de milioane de dolari folosind un pasaport fals. Este incarcerat dar evadeaza la scurt timp prin mituirea unui gardian cu 12.000 de franci elvetieni. S-a refugiat in Argentina, ulterior in Uruguay, tara cu care avea legaturi foarte bune pe linie masonica. S-a intors in Elvetia in 1987, considerand ca lucrurile s-au mai linistit, dar a fost din nou arestat. A fost extradat in Italia in 1988, inchis si eliberat pe cautiune o luna mai tarziu. Anchetele au continuat greoi pana in anul 1994, cand a fost condamnat la 17 ani de inchisoare. Chiar si asa, “instanta decide” ca e prea batran ca sa mai stea la inchisoare si ii ofera privilegiul de a-si executa pedeapsa la domiciliu, in vila de lux de pe mosia proprietate personala.

Dupa cum vedem, caderea in dizgratie fata de lojile italiene nu a insemnat sfarsitul carierei de conspirationist si criminal a lui Gelli. Considerat important pentru alte loji si factiuni ale lumii intunecate, Gelli este favorizat pana in ultimul moment. Expansiunea in toate structurile sociale din toate tarile a retelei mafiote masonice a facut posibil sa i se acorde lui Gelli distinctii si premii care in orice lume civilizata, functionand dupa reguli si principii avand la baza integritatea, pur si simplu nu ar exista. Sunt de amintit nominalizarea la premiul Nobel pentru literatura, titlul de Doctor Honoris Causa in Stiinte Financiare la Universitatea Pro Deo din New York dar si cel de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Oradea, Romania. Moare in Decembrie 2015 la matusalemica varsta de 96 de ani.

Adeziunea lui Silvio Berlusconi la Masonerie (loja Propaganda Due)Printre membrii lojei P2 se afla si Silvio Berlusconi, considerat regele imperiului media al italienilor. La inceput a negat ca fusese membru P2, dar documentele aratau ca devenise membru la 26 ianuarie 1978. Framantarile din P2 nu l-au impiedicat sa evolueze politic pe un trend ascendent extrem de favorabil, la 11 mai 1994 devenind prim-ministrul Italiei, in ciuda unei cariere pline de fraude si scandaluri (pe care, ca un francmason tipic, le-a negat in totalitate). El a fost reales prim ministru in mai 2001, datorita propagandei masonice intense care i-a fabricat imaginea publica necesara pentru ramanerea in functie.

P2 a fost declarata ilegala si dizolvata de un act al Parlamentului italian la 21 ianuarie 1982. In dosarul extins, P2 era descrisa ca o “structura invizibila a puterii, legata de infractionalitatea economica, serviciile secrete si cercurile de interese politico-militare, totul organizat in asa fel incat loja sa fie stat in stat”.

CIA a confirmat ulterior ca loja s-a redeschis, aproape imediat, mai exact la 27 martie 1982, sub conducerea noului Mare Maestru, Armando Corono. Elita masonica are mare nevoie de astfel de loji subversive, fapt pentru care, in afara unei reorganizari si cosmetizari a lor, ele nu vor suferi prea tare. Cel putin nu atata timp cat societatea ramane dezinformata si dezinteresata de ceea ce se intampla in culisele puterii, mai exact in mlastina fara fund care este Francmasoneria.

 

 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 

Din invataturile altora..


- "A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala." ~ Andrei Plesu

- "Inca de la nasterea pe aceasta planeta multi dintre noi suntem conditionati sa credem ca menirea noastra este sa ne sacrificam, sa devenim martiri, sa simtim durere in timp ce altcineva se simte bine prin mijlocirea durerii noastre. Cand insa ajungem sa ne percem pe noi la fel de importanti ca pe oricine altcineva, cand ajungem sa ne oferim atat noua cat si altora dragostea si respectul la care visam, atunci toata viata noastra va fi despre dragoste si respect."
~ Lyssa Royall

- "Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "Opusul dragostei nu este ura, este indiferenta. E apatia. Este sa nu-ti pese catusi de putin."
~ Leo Buscaglia

- "Exemplul personal nu este principalul lucru care ii capaciteaza pe altii, este singurul lucru care o poate face. El reprezinta diferenta dintre a avea o idee despre cale si a merge pe cale.''
~ Albert Schweitzer

- "Religia reprezinta credinta oarba in experienta altcuiva. Spiritualitatea inseamna sa ai propria ta experienta." ~ Deepak Chopra

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat."~ Melanie Joy

- "Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa il cuceresti!"
~ Prof. Dr. Ana Aslan

- "Iubirea o lasi sa arda pana la capat, ca o lumanare. Nu o stingi brusc daca vrei sa ai sufletul impacat." ~ Ileana Carstea

- "Un om trebuie sa fie suficient de matur ca sa-si recunoasca greselile, destul de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte!"~ Alphonse Allais

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse." ~ Martin Luther King

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Lucrurile de care esti cu adevarat pasionat nu sunt intamplatoare, ele sunt chemarea ta."
~ Fabienne Frederickson

- "Nu cauta maretia. Cauta adevarul si le vei gasi pe amandoua." ~ Horace Mann

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

- "Grosolania este imitarea puterii de catre persoanele slabe." ~ Eric Hoffer

- "Omul intelept nu spune tot ce gandeste dar ce spune, gandeste." ~ Aristotel

- "Nu exista revelatie mai profunda a sufletului unei societati decat felul in care isi trateaza copiii." ~ Nelson Mandela

- "Intotdeauna pare imposibil, pana cand se intampla." ~ Nelson Mandela

- "Adevarata ignoranta nu este absenta cunoasterii ci refuzul de a o dobandi."
~ Karl Popper

- "Totul se schimba atunci cand incepi sa emiti propria ta frecventa de ganduri, mai degraba decat sa o absorbi pe a celorlalti, cand incepi sa amprentezi Universul cu propriile intentii, mai degraba decat sa fii amprentat de tot ce este in jur." ~ Barbara Marciniak

- "Fara deviere de la norma lucrurilor, progresul nu este posibil." ~ Frank Zappa

- "Infruntarea adevarului este o munca grea. Adevarul te va elibera, dar mai intai trebuie sa induri suferinta nasterii sale."
~ Iyanla Vanzant

- "O lume diferita nu poate fi construita de oameni indiferenti." ~ Peter Marshall

- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Avem nevoie de o revolutie globala. Dar aceasta trebuie sa fie o revolutie a constiintei."
~ John Kennedy

- "Singuratatea nu inseamna sa nu ai oameni in jurul tau. Inseamna sa nu ai cu cine sa impartasesti lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine." ~ Carl Jung

- "Raiul pe Pamant este o alegere pe care o avem de facut, nu un loc pe care il avem de gasit."
~ Wayne Dyer

- "Viata ta este mesajul tau catre lume. Ai grija sa fie unul inspirat." ~ Lorrin L. Lee

- "Cat timp exista abatoare, vor exista razboaie, campuri de lupta si sange varsat."
~ Leo Tolstoy

- "Integritatea inseamna sa actionezi corect si moral chiar si atunci cand nimeni nu este atent la ce faci." ~ C. S. Lewis

- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

- "Sufletele mari au vointa, cele slabe au doar dorinte."~ Proverb Chinezesc

- "Viata este cel mai dificil examen. Multi il pica pentru ca incearca sa-i copieze pe altii. Ei nu stiu ca fiecare are in fata propriul lui set de intrebari si probleme." ~ intelepciune contemporana

- "O intindere uriasa de apa nu poate scufunda un vapor atata timp cat nu patrunde in interiorul vaporului. In mod asemanator, negativitatea unei lumi intregi nu te poate dobori atata timp cat veghezi si nu o lasi sa patrunda in interiorul tau." ~ intelepciune contemporana

- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Adevarul este rezervat acelora care au curajul sa puna la indoiala toate lucrurile despre care au fost invatati." ~ intelepciune contemporana

- "Alcoolul nu este raspunsul la nici o intrebare. El doar te face sa uiti intrebarile."
~ intelepciune contemporana

- "Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "Uita-te in oglinda. Aceasta este singura ta concurenta." ~ intelepciune contemporana

- "Nu ai nevoie de religie pentru a-ti construi moralitatea. Daca nu esti o persoana morala, atunci duci lipsa de compasiune si empatie, nu de religiozitate."
~ intelepciune contemporana

- "Cele 3 principii de baza ale dinamicilor de viata tridimensionala:
1 - Ceea ce credem, manifestam.
2 - Ceea ce simtim, atragem.
3 - Ceea ce intreprindem, devenim."

~ intelepciune contemporana

- "Esti ceea ce alegi sa devii." ~ Carl Jung

- "5 pacate capitale: bogatie fara munca, placere fara constiinta, ratiune fara emotie, politica fara principii, comert fara moralitate."
~ Mahatma Ghandi

- "Omul obisnuit se adapteaza lumii. Omul exceptional persevereaza in incercarea de adaptare a lumii la el insusi."
~ George Bernard Shaw

- "Experienta nu este ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."
~ Aldous Houxley

- "Evita sa grabesti lucrurile care au nevoie sa creasca." ~ intelepciune contemporana

- "Tot ce trebuie sa decidem este ce sa facem cu timpul care ni s-a dat." ~ J. R. Tolkien

- "Incepe de unde esti. Foloseste ceea ce ai. Fa ceea ce poti." ~ intelepciune contemporana

- "Cand te duci seara la culcare
Si-ti pui o mana sub obraz
Sa te intrebi cu-ngrijorare
Ce am facut eu oare azi?

O zi trecuta fara fapte
Care sa-ti fi ramas in minte,
In viata ta e ca o noapte
Sau ca un basm fara cuvinte.

E ca si cum n-ai fi trait
Si ti-ai pierdut o zi din viata,
Si soarele s-ar fi oprit
Cazut in somn de dimineata."

~ Demostene Botez

- "Educatia nu inseamna memorarea faptelor ci mai degraba antrenamentul mintii sa gandeasca." ~ Albert Einstein

- "Daca nu poti sa gasesti un grup a carui constiinta se potriveste cu a ta, creeaza tu grupul." ~ Neale Donald Walsch

- "Oamenii care stralucesc din interior nu au nevoie de lumina reflectoarelor."
~ intelepciune contemporana

- "A putea sa fii singur este esential pentru a putea fi impreuna cu altcineva. Cand am invatat sa fim singuri, putem fi cu altii fara a-i folosi pe post de surogate pentru singuratatea noastra."
~ Bell Hooks

- "Daca nu-ti place un lucru, schimba-l. Daca nu-l poti schimba, schimba-ti atitudinea!"
~ Maya Angelou

- "Adesea oamenii urasc adevarul. Din fericire, adevarului nu-i pasa."
~ Larry Winget

- "Secretul vietii este sa fii complet angajat in ceea ce traiesti aici si acum. Si in loc sa numesti asta munca, sa realizezi ca este joc."
~ Alan Watts

- "Viitorul vietii pe Pamant depinde de abilitatea noastra de a vedea sacrul acolo unde altii nu vad decat banalul." ~ John Denver

- "Odata ce te conformezi, odata ce ajungi sa faci lucruri doar pentru ca ceilalti le fac la randul lor, letargia iti acapareaza talentul si iti nimiceste puterea sufletului." ~ Virginia Woolf

"Educatia predata in actualul sistem de invatamant se face pentru a-i transforma pe oameni in producatori si consumatori, nu in indivizi liberi si fiinte cu adevarat ganditoare." 
~ Jose Luis Sampedro

"Oamenii care nu se predispun sa infranga minciuna, ignoranta si nedreptatea, au hotarat sa nu se mai gandeasca la ele in speranta ca astfel se vor simti bine. " ~ Blaise Pascal

"Excesul e primejdios in orice domeniu: in avantare ca si in infranare, in rispa ca si in cumpatare." ~ Voltaire

- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Avem nevoie de o revolutie globala. Dar aceasta trebuie sa fie o revolutie a constiintei." 
~ John Kennedy

- "Singuratatea nu inseamna sa nu ai oameni in jurul tau. Inseamna sa nu ai cu cine sa impartasesti lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine." ~ Carl Jung

- "Raiul pe Pamant este o alegere pe care o avem de facut, nu un loc pe care il avem de gasit." 
~ Wayne Dyer

- "Viata ta este mesajul tau catre lume. Ai grija sa fie unul inspirat." ~ Lorrin L. Lee

- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

- "Viata este cel mai dificil examen. Multi il pica pentru ca incearca sa-i copieze pe altii. Ei nu stiu ca fiecare are in fata propriul lui set de intrebari si probleme." ~ intelepciune contemporana

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro