Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

» Partea a 7-a «

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


Partea a 12-a

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

14. Primul Razboi Mondial (1914-1918)

Primul Razboi Mondial

RATIUNI PRELIMINARE SI CONTEXT INTERNATIONAL

Este deja un fapt de notorietate istorica aducerea in 1866 a printului Carol I din Germania in Romania de catre "monstruoasa coalitie" (condusa de liberalul I. C. Bratianu), print care apartinea unei dinastii masonice, Casei de Hohenzollern – Sigmaringen, una dintre marile familii ale nobilimii masone din Europa. Vorbim despre un print catolic (ascultator fata de Papa de la Vatican), fapt dezastruos pentru Romania, insemnand, oficial, protectia oferita Romaniei de catre marile natiuni europene contra pretentiilor de suveranitate ale Portii Otomane, in timp ce, neoficial, totul se reducea la o exploatare draconica a resurselor tarii, atat materiale cat si umane (vezi Razboiul de Independenta sau Rascoala de la 1907) in folosul Papalitatii si a marilor case nobiliare supuse Romei.

Prin aducerea frauduloasa a lui Carol I pe teritoriul romanesc, dar si pe tronul Romaniei, inlaturandu-se prin lovitura de stat un domnitor roman ales public, Alexandru Ioan Cuza, mason de conjunctura, cu multe conexiuni nefaste la nivel national si european dar totusi un patriot care promovase reforme substantiale, masoneria romana (de-o potriva conservatoare si liberala) incheia o alianta servila cu masoneria germana, prin care isi asigura o pozitie privilegiata in societatea romaneasca de secol 19, convenabila si profitabila, persistenta multa vreme in zona de interese politice si economice.

Toate marile familii regale ale Europei au radacini in cel mai intunecat Ev Mediu european, cand s-au format ca si conclavuri de tip masonic ale unei puteri dictatoriale si discretionare unice. Amintim:

 1.    Casa de Guelph (Britania)
 2.    Casa de Wettin (Belgia)
 3.    Casa de Bernadotte (Suedia)
 4.    Casa de Liechteinstein (Liechteinstein)
 5.    Casa de Oldenburg (Danemarca)
 6.    Casa de Hohenzollern (Germania)
 7.    Casa de Hanover (Germania)
 8.    Casa de Bourbon (Franta)
 9.    Casa de Orange (Olanda)
 10.  Casa de Medici (Italia)

 1.   Casa de Grimaldi (Monaco)
 2.   Casa de Wittelsbach (Germania)
 3.   Casa de Braganza (Portugalia)
 4.   Casa de Nassau (Luxemburg)
 5.   Casa de Habsburg (Austria)
 6.   Casa de Savoy (Italia)
 7.   Casa de Karadjorjevic (Iugoslavia)
 8.   Casa de Wurttemberg (Germania)
 9.   Casa de Zogu (Albania)
 10.   Casa de Windsor (Marea Britanie)

 

Toate aceste familii sunt conectate la Casa de Guelph, una din familiile originare ale Nobilimii Negre - denumire generica data unor clanuri oligarhice medievale, create si educate astfel incat sa monopolizeze prin mijloace lipsite de orice scrupule afacerile continentale si ulterior globale de orice fel. Din Casa de Guelph descinde Casa de Windsor si actuala regina a Angliei.

Regalitatea masonica europeana

Ca sa poata fi pus in scena un razboi de mari dimensiuni, popoare intregi trebuiau aduse la un numitor comun: perceperea conflagratiei drept un rau necesar si un pas intermediar catre un mai bine general. Nu era insa greu sa faci asta din moment de singurele dezlegari care se dadeau de la iobagie, de la sclavie, de la conditiile de trai absolut indezirabile in care isi duceau existenta cei mai multi oameni in perioada antebelica (mai ales in Romania), se dadeau pe conditii de inrolare in armata. Era singura sansa pentru omul de rand sa iasa din negura unei vieti si a unei lumi condusa tiranic si despotic de regi si printi carora, odata cu inrolarea, le jurau credinta oarba si le aparau interesele pana la moarte (realitate care in Romania s-a perpetuat si in perioada interbelica). Desigur, masivul aparat masonic de propaganda a mistificat imaginea regalitatii, insa faptele nu pot fi contestate pentru cine se intereseaza despre ce s-a intamplat cu oamenii in acele timpuri.

Regele CArol 1 si rascoala taranilor de la 1907

Si pentru ca un rege nu poate fi despot de unul singur, iata - in formula extinsa - camarila masonica mijlocitoare a dezastrului romanesc de la 1907:

- Principele domnitor Carol 1 de Hohenzollern si totodata primul mare boier al tarii intre anii 1866-1914
- Capitanul de armata Ion Antonescu, viitorul maresal dictator din cel de-al doilea razboi mondial, raspunzator direct pentru represaliile din Oltenia
- Maresalul Ion Averescu, seful trupelor armate sub comanda caruia s-a infaptuit genocidul la nivel national
- Gheorghe Cantacuziono, seful guvernului conservator demisionat la 1907 datorita evenimentelor de criza la care a condus aceasta guvernare
- Dimitrie Sturza, seful guvernului liberal instaurat dupa inceperea razmeritei pentru a combate criza in forta
- I. C. Bratianu, noul ministru de interne care s-a ocupat personal, impreuna cu maresalul Averescu, de planificarea inabusirii in sange a rascoalei

In acest context regalist-oligarhic, primul razboi mondial a fost un razboi militar de dimensiuni globale inceput ca urmare a dorintei unor lideri conspirationisti de a rasturna vechea oranduire monarhica (plamadita pe conspiratiile si abuzurile de tip medieval) in scopul instaurarii unei oranduiri noi, cu mult mai utila procesului de globalizare tiranica (insumand politici si practici conspirative si abuzive cu mult mai rafinate si mai ample). Motivul fabricat si folosit ca pretext aruncat populatiilor pentru legitimarea conflagratiei? O altercatie finalizata cu o crima intre doua diviziuni conspirationiste rivale, eveniment prezentat ca disturbant, destabilizator si mai ales inacceptabil pentru bunul mers al lucrurilor in Europa si in lume. Faptul ca societati intregi au admis sa fie tarate in razboi doar pentru ca un duce, parte a unei grupari conspirative, a fost asasinat de o grupare conspirativa adversa, arata imaturitatea societatilor care subscriu la razboiul altora mai degraba decat a-si apara si imbunatati propria pace prin evitarea unor conflagratii devastatoare.

CRONOLOGIA FAPTELOR

Evenimentele s-au desfasurat propriuzis astfel: pe 28 iunie 1914 este asasinat la Sarajevo arhiducele austriac Franz Ferdinand, de catre o grupare apartinand societatii secrete Mana Neagra, ucigasul ducelui fiind membru al lojii masonice Iobratim din Sarajevo; la 28 iulie 1914 Imperiul Austro-Ungar ataca Serbia; la 30 iulie 1914, Rusia, sustinand Serbia, decreteaza mobilizare generala; in replica, Germania, aliata Austro-Ungariei, declara, la 1 august 1914, razboi Rusiei si, o zi mai târziu, la 3 august 1914, Frantei; la 4 august 1914 Germania invadeaza Belgia, in timp ce Anglia si dominioanele sale intra in razboi cu Germania pe 5 august 1914; la randul sau, imperiul Austro-Ungar declara razboi Rusiei la 6 august 1914, iar Serbia Germaniei in aceeasi zi; Franta declara razboi Austro-Ungariei la 11 august 1914, urmata de Anglia la 12 august 1914; la 23 august 1914, Japonia declara razboi Germaniei si prin acest act conflictul european devine mondial. Turcia declara, la 12 noiembrie 1914, razboi Triplei Intelegeri formata din Anglia, Franta si Rusia; la 23 mai 1915 Italia declara la randul sau razboi Austro-Ungariei; la 27 august 1916 Romania intra in razboi alaturi de Tripla Intelegere iar la 6 aprilie 1917 si SUA intra in razboi impotriva blocului ofensiv: Austro-Ungaria, Germania si Turcia.

Consecintele inrolarii populatiilor intr-un razboi militar cvasi-general pe baza unor pretentii emise de niste structuri guvernamentale conform carora “tarile se ataca unele pe altele” (cand de fapt este vorba de o lupta pentru retrasarea hartii lumii data intre niste conspirationisti care se folosesc de aportul maselor pentru a infaptui acest lucru), a costat umanitatea 10.000.000 de vieti si distrugeri economice incalculabile.

Progresul tehnologic care s-a produs odata cu revolutia industriala a secolului al XIX-lea se traduce prin cresterea puterii distructive a tot felul de arme si prin diversificarea modalitatilor de atac aflate la dispozitia generalilor epocii. Astfel, in Primul Razboi Mondial au loc primele bombardamente aeriene din istorie, in jur de 5% din totalul victimelor de razboi fiind civili, in timp ce in Al Doilea Razboi Mondial procentul acestora creste la 50%.

Ministrul de Externe austriac, contele Ottokar Czernin, prieten cu Franz Ferdinand, a revelat faptul ca arhiducele ii vorbise cu 1 an inaintea declansarii Primului Razboi Mondial despre faptul ca francmasonii se hotarasera sa-l asasineze ca parte a diversiunii ce ar urma sa legitimeze declansarea razboiului. Intrucat Imperiul Austro-Ungar reprezenta o piedica importanta impotriva inceperii unui proces de re-organizare a Europei intr-un super stat al tuturor statelor, se pare ca francmasonii Marelui Orient din Italia cerusera inca dinainte de 1900 distrugerea lui. Planuri asemanatoare au tintit si statul german. La problema vechilor oranduiri care se doreau inlocuite cu altele noi, se mai adauga situatia similara privitoare la imperiul otoman, respectiv rus. Primul Razboi Mondial s-a dovedit a fi acea miscare anarhica europeana dirijata de la cel mai inalt nivel care a reusit sa rupa vechea ordine, marcand destramarea definitiva a sistemului monarhic pe continentul european si dincolo de el. Patru imperii au fost ingenuncheate ca parte a diversiunii: German, Austro-Ungar, Otoman și Rus. Cele patru dinastii ale lor - Hohenzollern, Habsburg, Osman și Romanov - cu radacini in perioada cruciadelor - au cazut definitiv dupa razboi.

In urma conflagratiei se retraseaza harta Europei, se incepe constructia de regimuri totalitare in locul regimurilor monarhice si se infiinteza - la initiativa presedintelui american Woodrow Wilson (francmason) - organizatia Liga Natiunilor (numita initial “Societatea Natiunilor”, in spiritul masonic al intemeietorilor ei). Scopul oficial declarat: mentinerea pacii mondiale. In fapt, o prima incercare de centralizare a noilor structuri de putere politica din Europa si din lume. Organizatia era condusa de masonul L. Boureois. Sediul organizatiei se afla la Geneva, in Elvetia, paradisul fiscal al francmasonilor si fieful de la acea vreme al Ordinului Illuminati.

Harta Europei inainte si dupa primul razboi mondial

>> VEZI imaginea in format ORIGINAL (dimensiune si claritate maxima) <<

15. Masoneria si inceputurile Comunismului

Marxism - Bolsevism - Comunism

Intre anii 1900 si 1902, 10.000 de persoane din Rusia sunt selectate pentru a fi scolite in Statele Unite cu privire la mecanismele doctrinei comuniste atribuite oficial lui Karl Marx (francmason de grad 31). Neoficial, comunismul era o creatie provenita din laboratoarele cele mai intunecate ale francmasoneriei, la care se lucrase aproape un secol. Misiunea grupului era sa se intoarca in Rusia dupa programul de instruire, urmand sa impuna doctrina ca politica de stat (supranumita "bolsevism") prin actiuni teroriste (camuflate in miscari asa zis revolutionare) care in final sa reuseasca inlaturarea regimului tarist. Majoritatea resurselor financiare pentru aceste activitati au fost asigurate de miliardarul Jacob Schiff si de alti bancheri importanti din SUA.

Tarul Rusiei de la acea vreme, Nicolae al 2-lea Romanov, a fost influentat in acordarea de permisiuni si libertati francmasoneriei anti-regaliste de cativa conspiratori francmasoni care se numarau chiar printre prietenii apropiati ai familiei regale. Dintre acestia, printul Alexandru Mihailovici si ducele Nicolae Nicolaevici. Tarul si-a format o parere buna despre activitatile masonice din interiorul institutiei monarhice rusesti sub influenta exercitata de acesti doi complotisti de grad inalt care urmareau detronarea si uciderea familiei dinastice.

Incepand din 1905, reprezentantii bolsevismului rusesc instruiti in Statele Unite au organizat un val de atentate si de anarhie sociala pentru a prelua puterea in Rusia. Crimele revolutionare au fost coordonate de unul dintre cei mai sangerosi masoni bolsevici, extremistul Leon Trotsky. Pana in 1908, miscarea revolutionara condusa de Trotky sub atenta supervizare a liderilor francmasoni americani a comis 26.000 de tentative de asasinat, din care au reusit 6000 si au produs pagube alte 6500.

Dupa mai multe tentative nereusite de asasinare a tarului, activitatile de complot ale noii Masonerii isi muta atentia pe declansarea primului razboi mondial, vazut ca unealta ideala de spargere a vechilor oranduiri atat in Imperiul Rus, cat si in Imperiul Otoman, Austro-Ungar si in puternicul stat imperialist german. In 1916 Trotsky studiaza “tactici revolutionare” intr-o loja tematica a Marelui Orient Francez. Intre 1916 si 1917 a fost agent al Serviciului de Informatii din Austria iar intre 1917 si 1918 activeaza in cadrul Serviciului de Informatii din Germania. Este facut membru al Ordinului masonic B’nai B’rith din Statele Unite in 1918. Leon Trotky a fost si membru al Shriner Lodge, o grupare din care faceau parte doar francmasoni cu grade de la 32 in sus. Trotky primeste gradul 33 in anul 1919 la Moscova, in perioada vizitei unei delegatii a fratilor din strainatate.

Asasinarea lui Grigori Rasputin, calugarul cu puteri paranormale apropiat al familiei tarului a fost planificata de Conventia Generala a Masonilor de la Bruxelles. Rasputin a dorit sa il impiedice pe tar sa implice Rusia in primul razboi mondial, stiind ca influenta sa - ca si apropiat al familiei regale - asupra treburilor de stat ale Rusiei s-ar fi pierdut odata cu dobandirea puterii de catre conspiratorii masoni occidentali si, mai mult decat atat, insasi viata lui ar fi fost in mare pericol. Calugarul Rasputin nu s-a inselat nici un moment asupra scenariului previzionat, caci pana la urma complotul impotriva lui a reusit, iar tarul indoctrinat puternic de masonii din camarila regla (care l-au defaimat pe Rasputin prin toate mijloacele, atat in timpul vietii cat si dupa) a decis sa nu-i aduca pe ucigasi in fata instantei, ci doar sa-i exileze fara a-i trage la raspundere. Criminalii natiunii ruse au intepretat gestul tarului ca pe un semn ca omorul practicat in interiorul structurii monarhice este permis acum, de vreme ce el a fost privit cu ingaduinta de catre insusi liderul monarhiei rusesti.

Tarul Nicolae al 2-lea al RusieiTarul Nicolae al 2-lea a fost prevenit aproape continuu de conspiratia Masoneriei anti-monarhice, fiind informat chiar si despre numele membrilor sai, dar nu a intreprins nimic pentru a-i opri. Dimpotriva, la inceputul anului 1917 a finantat comitetul pentru industria razboiului, un cuib de vipere cu puternice radacini masonice care urmarea sa preia puterea in Rusia prin metode care foloseau primul razboi mondial ca instrument principal. Tarul este fortat sa abdice la 2 martie 1917 in favoarea fratelui sau, sub amenintarea cu moartea pentru el si familia lui. Dupa abdicare este deportat sub escorta departe de centrul puterii. Este asasinat impreuna cu toti membrii familiei dupa o detentie de un an intr-o cladire insalubra din pustiul siberian. Asasinii au fost o grupare de bolsevici condusa de francmasonul Vladimir Ilici Lenin. Au fost ucisi: tarul Nicolae al II-lea, tarina Alexandra Feodorovna si copiii, cele patru printese: Olga (22 ani), Tatiana (20 ani), Maria (18 ani), Anastasia (16 ani) si tareviciul Alexei (14 ani), iar impreuna cu ei au mai fost nimiciti patru dintre insotitorii familiei regale.

Din pacate, tarul Nicolae al 2-lea este cel mai bun exemplu despre cum le-a indus Masoneria persoanelor mai slabe paralizia gandirii si ruperea de realitate, cu consecinte fatale asupra propriei lor vieti si a rostului lor politic si public.

O delegatie a Crucii Rosii (fundatie masonica paravan pentru activitati conspirative de nivel international) a calatorit din SUA in Rusia in August 1917 cu intentia de a discuta cu liderii bolsevici detaliile finale ale preluarii puterii. Dintre membrii acestei delegatii, 4 erau medici iar ceilalti bancheri din New York. Delegatia a fost condusa de presedintele Federal Reserve, William B. Thomson. A fost convenit viramentul in mai multe transe a importante sume de bani care sa finanteze toate operatiunile necesare instaurarii unui regim centralizat in Rusia, populat de persoanele agreate de finatatori, fara exceptie francmasoni de rang inalt. S-au mai primit finantari de la bancheri straini activand in loji masonice din Marea Britanie, Germania si Franta.

Liderul desemnat la “inscaunare” a fost Vladimir Ilici Lenin, conspirator bolsevic si francmason de grad 31 (Mare Inspector Inchizitor Comandor), membru a numeroase loji internationale: Art et Travaille, Nine Sisters, Union de Belville. La scurta vreme dupa preluarea puterii in urma revolutiei si razboiului, mai exact in 1918, bolsevicii si-au schimbat numele in “Partidul Comunist din toata Rusia”. Dupa aceasta data au fost numiti, in general, "Partidul Comunist". Delegatiile internationale masonice au vizitat deseori Rusia Sovietica pentru a discuta diverse probleme legate de putere cu Lenin, Trotsky, Buharin, Lunacearski (anterior bolsevici, ulterior comunisti, si toti frati masoni).

Bolsevismul rusesc s-a raspandit si in tarile asiatice vecine, pana in 1930 sistemul administrativ al Chinei si Mongoliei fiind rusificat iar familiile dinastice inlocuite cu lideri comunisti mai mult sau mai putin recunoscuti de populatiile celor doua tari: in China functia prezindentiala e ocupata din Octombrie 1928 de Chiang Kai-Shek, criminal comunist de origine chineza format intensiv la Moscova, in timp ce, in Mongolia, lider al statului devine in Noiembrie 1924 comunistul Peljidiin Genden.

Comunismul satanicConspirationistii la varf au considerat bolsevismul (devenit comunism) o stiinta sociala pentru indoctrinarea extrema si controlul draconic al maselor. Diferite alte denumiri pe care le-a primit aceasta doctrina in diferite timpuri ale istoriei au fost: marxism (de la numele "intemeietorului", Karl Marx), egalitarism, colectivism, anticapitalism, iar in functie de liderii vremii care au promovat-o, au implementat-o si au vegheat la conservarea sa, doctrina s-a numit: Leninism, Stalinism, Maoism, Ceausim. Pentru a putea fi prezenta si azi fara a fi complet infierata de opozitia publica pe care crimele respectivelor regimuri au generat-o in constiinta umanitatii, doctrina comunista este prezenta sub acoperamantul termenului generic de SOCIALISM (un comunism asa zis moderat), reusind in felul acesta sa se mentina activa in sistemul politic al tuturor statelor, neexistand actualmente tara din Europa care sa nu aiba in Parlament partide socialiste.

Important de mentionat sunt si RITUALURILE SATANICE ALE COMUNISTILOR. Francmasonii bolsevici aveau nevoie de sacrificii umane in procesiunile de magie neagra menite sa le sustina sistemul demagog si criminal. Dupa afirmatia lui Lenin insusi, acestia sacrificau regulat oameni ca ofranda pentru demonul Molok pe care il venerau. CARE ERA CADRUL in care se organizau evenimentele si CUM SE INTAMPLAU LUCRURILE? In cartierul general din Kiev al Securitatii - cunoscuta ca CEKA (Militia Secreta Sovietica) - exista in 1920 o zona subterana in care se afla un bazin altadata plin cu apa si populat de carasi aurii. Acest bazin fusese transformat intr-un recepient de colectare a sangelui provenit din sacrificii umane realizate cel mai adesea prin atarnarea victimelor in carlige de vite, chiar deasupra bazinului. Unii dintre cei sacrificati erau jupuiti de vii inainte de a fi lasati sa atarne pentru a li se scurge sangele. In jur existau unul sau mai multe vase cu alcool in care erau pastrate capetele unora dintre victime. Descrierea ritualurilor apartine lui Alexei Siroparev si poate fi gasita in cartea “Inchisoarea Poporului”, Moscova, 2001.

Liderii tuturor miscarilor asa zis revolutionare de amploare din epoca moderna au avut o mentalitate comunista, au apartinut lojilor francmasonice si au fost satanisti practicanti: Karl Marx, Leon Trotzky, Ilici Lenin, Iosif Stalin, Simon Bolivar (Amercia de Sud), Fidel Castro (Cuba), Pol Pot (Cambodgia), Mao Zedong (China) si lista e lunga. Stalin si Mao au fost cei mai odiosi criminali ai tuturor timpurilor. In regimul Stalin au fost omorati 50 de milioane de oameni, in timp ce regimul Mao a decimat 80 de milioane.

Liderii comunisti ai lumii

Deoarece comunistii au reprezentat diviziunea extrema a Francmasoneriei mondiale, special creata pentru a prelua controlul societatilor bolsevizate cu o mana de fier, structurile comuniste s-au izolat treptat de cea mai mare parte a grupurilor francmasonice pentru a-si conserva puterea fara a fi expuse direct conspiratiilor lojilor din care chiar ele se nascusera.

Cand francmasonul Bela Kun a proclamat la 20 martie 1919 Republica Ungaria cu dictatura proletariatului ca sistem politic, a semnat un decret pentru dizolvarea lojilor masonice. A facut exact ca ceilalti conducatori din lojile comuniste, unde cele mai multe grupuri masonice au fost inchise pentru a nu fi folosite intr-o contrarevolutie.

Francmasoneria a fost declarata oficial ilegala in Ungaria in 1920, cand amiralul Miklos Horthy a ajuns la putere. Stalin a ordonat de asemenea interzicerea ei in Rusia, fiindca lojile sunt “un loc de intalnire pentru pentru dusmanii republicii, adepti ai imperialismului occidental”. Incepand cu anul 1926, Stalin a executat in mod sistematic francmasoni, caci nu avea incredere in acesti conspiratori de la care chiar el invatase meseria conspiratiei si a tiraniei. Fusese o vreme cand servisera scopului sau. Acum, dupa parerea lui, nu mai era nevoie de ei. Francmasonii au fost loviti de politica promovata de Stalin si au suferit abuzuri extreme din partea unui regim de teroare pentru instaurarea caruia chiar ei se preocupasera timp indelungat. Sa nu uitam ca cele mai groaznice inchisori si regimuri de oprimare din puscariile comuniste au fost pe sectorul dizidentilor politici, acel sector in care erau concentrate persoanele apartinatoare altor factiuni ale structurilor de putere sau simpatizante ale acestora, prin urmare cazute in dizgratia si oprobiul factiunii comuniste. Metodele de tortura inimaginabile din lagarele de exterminare ale comunistilor aplicate pana la dezumanizare si anihilare detinutilor politici, reflecta natura profund satanica a piramidei puterii, evidentiabila fara echivoc la nivelul sub-structurilor sale.

Interventiile in forta au fost permise chiar de la varful piramidei masonice mondiale de care acesti lideri comunisti apartineau fara exceptie. Blocul comunist era o constructie mult prea importanta in planul elitei globaliste pentru a risca decimarea inainte de a fi apucat sa-si joace rolul. In plus, de-a lungul istoriei, asistam la purificari periodice ale structurilor conspirative (exterminarea Cavalerilor Templieri de catre Filip cel Frumos cu acceptul Romei constituie un bun exemplu), fiind perioade in care se doreste ca doar indivizii cei mai folositori, mai rai, mai abili si mai eficienti sa ramana in picioare. Sa nu uitam ca epurarile operate in randul populatiilor lumii de marii dictatori si acolitii lor sunt o reflexie a modelelor si metodelor folosite chiar in interiorul institutiei din care acestia fac parte si ale carei unelte sunt, francmasoneria mondiala. Atata timp cat politicile si practicile utilizate in cadrul organizatiei servesc scopurilor organismului francmasonic international, repercursiunile la nivel de membru apartinator nu conteaza si nu sunt luate in considerare.

O reiterare a ritualurilor satanice din inchisorile comuniste de inceput se intampla azi in inchisorile secrete ale CIA-ului (de mai multe ori implicate in scandaluri intens mediatizate despre torturarea detinutilor) sau in scolile secrete ale Securitatii din Romania. Conform declaratiilor procurorului Alexandru Pantea citat de Romania Libera, la Scoala Securitatii de la Bran, judetul Brasov, tinerii procurori erau invatati pe vremea regimului Ceausist sa fabrice probe, sa santajeze, sa ancheteze, sa admita si sa practice torturarea si exterminarea detinutilor. Lectiile erau predate de generali de Securitate si de Militie, precum si de procurori de la Procuratura Generala a Romaniei. Pantea mai spune ca, dupa 1989, in functiile de conducere ale procuraturilor au ajuns absolventi ai scolii de la Bran - care implicit au dus mai departe modelele si metodele de lucru. Acum, aceasta scoala este a Serviciului Roman de Informatii (SRI), ce refuza sa faca publica lista personalitatilor politice si publice care s-au format in sinistra institutie.

La vedere si fara perdea (pentru cine se intereseaza), in anul 2017 regimul comunist francmasonic din Coreea de Nord practica adevarate ritualuri ale torturii si mortii in inchisorile politice pe care le administreaza pe tot cuprinsul tarii, urmand o traditie criminala veche de zeci de ani. Actualmente peste 130.000 de detinuti acuzati ca au emis obiectii sau atitudini nepotrivite contra regimului dictatorial, zac pana la moarte - impreuna cu membrii familiilor lor pe 3 generatii - intr-unul din cele peste 20 de lagare de exterminare (Gulag) de pe teritoriul nord-corean.

Gulagurile Coreei de Nord

In aceste centre masonice de detentie prizonierii sunt obligati sa suporte cele mai monsturoase abuzuri: acte de MANIPULARE (oamenilor inchisi aici li se repeta intr-una ca viata lor valoreaza cat a unor larve, gandaci, microbi), POSESIVITATE (personalul inchisorilor se considera cu drept de viata si de moarte asupra detinutilor), AGRESIVITATE (prizonierii sunt macelariti de vii, incetul cu incetul), toate ororile fiind practic savarsite de o structura piramidala demonica mandatand de la cel mai inalt nivel al sau abuzurile de neimaginat de pe nivelul cel mai de jos. In relatie cu logistica piramidei puterii, lagarele de exterminare au reprezentat intotdeauna treapta bazala pe care se formeaza - prin asuprirea extrema a prizonierilor - uneltele elementare ale raului, oamenii-ciocan, orcile asasine, soldatii fara minte, fara sentimente si fara optiuni de viata, educati doar in cultul violentei extreme si al terorii minutios exersate pe victimele folosite ca material didactic. Teroare pe care, ulterior, cei care ii comanda si ii controleaza o utilizeaza pentru a impune scopurile si regulile organizatiei, practic stiinta raului, atat printre membrii piramidei satanice, cat si in randul populatiilor tiranizabile.

Si alti dictatori comunisti sau fascisti s-au opus francmasoneriei pana la un punct, chiar daca proveneau din structuri masonice, convinsi fiind ca uneltirile nenumaratelor loji reprezinta un dusman foarte puternic si periculos pentru structura pe care o controlau. Francmasoneria a fost interzisa in Turcia de presedintele Mustafa Kemal Ataturk in 1935, desi el insusi era francmason. In Austria fascista, Francmasoneria a fost interzisa in 1938 iar cei mai multi masoni au fost trimisi in lagare de concentrare. Acelasi lucru s-a petrecut si in Cehoslovacia un an mai tarziu.

Dupa proclamarea Republicii Populare Chineze, unele loji au fost inchise ori decimate, altele si-au continuat activitatea. Totusi, multe dintre ele s-au mutat la Hong Kong din motive de siguranta.

In Portugalia activitatile masonice au fost interzise intre 1931 si 1970, prin decretul prim-ministrului portughez Antonio de Oliveira. In Spania generalul Miguel Primo de Rivera si generalul Francisco Franco (seful statului spaniol) au interzis francmasoneria prin lege intre anii 1925-1975. In Coreea de Nord, in cel mai cinic mod, Francmasoneria este si azi interzisa oficial, ca si in Iran.

 

 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 

Din invataturile altora..


- "Pestera în care îti este frica sa intri ascunde comoara pe care o cauti.” ~ Joseph Campbell

- "Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."~ Michael J. Scofield

- "O tara de oi cere un guvern de lupi."
~ Edward R. Murrow

- "Cand pierzi ceva, nu pierde lectia."
~ Dalai Lama

- "Timpul este suficient pentru oricine îl foloseste." ~ Leonardo Da Vinci

- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

- "Cei slabi nu pot sa ierte, iertarea este atributul celor puternici." ~ Mahatma Gandhi

- "Poti sa prostesti unii oameni tot timpul sau toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul." ~ Abraham Lincoln

- "E necesar sa deprinzi un nou mod de a gandi pentru a manifesta un alt mod de a fi."
~ Mariane Williamson

- "Cel mai mare esec nu este faptul ca ai gresit, ci acela ca nu ai incercat." ~ Leon Adama

- "A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala." ~ Andrei Plesu

- "Inca de la nasterea pe aceasta planeta multi dintre noi suntem conditionati sa credem ca menirea noastra este sa ne sacrificam, sa devenim martiri, sa simtim durere in timp ce altcineva se simte bine prin mijlocirea durerii noastre. Cand insa ajungem sa ne percem pe noi la fel de importanti ca pe oricine altcineva, cand ajungem sa ne oferim atat noua cat si altora dragostea si respectul la care visam, atunci toata viata noastra va fi despre dragoste si respect."
~ Lyssa Royall

- "Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "Opusul dragostei nu este ura, este indiferenta. E apatia. Este sa nu-ti pese catusi de putin."
~ Leo Buscaglia

- "Exemplul personal nu este principalul lucru care ii capaciteaza pe altii, este singurul lucru care o poate face. El reprezinta diferenta dintre a avea o idee despre cale si a merge pe cale.''
~ Albert Schweitzer

- "Religia reprezinta credinta oarba in experienta altcuiva. Spiritualitatea inseamna sa ai propria ta experienta." ~ Deepak Chopra

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat." ~ Melanie Joy

- "Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa il cuceresti!"
~ Prof. Dr. Ana Aslan

- "Iubirea o lasi sa arda pana la capat, ca o lumanare. Nu o stingi brusc daca vrei sa ai sufletul impacat." ~ Ileana Carstea

- "Un om trebuie sa fie suficient de matur ca sa-si recunoasca greselile, destul de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte!" ~ Alphonse Allais

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse." ~ Martin Luther King

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Lucrurile de care esti cu adevarat pasionat nu sunt intamplatoare, ele sunt chemarea ta."
~ Fabienne Frederickson

- "Nu cauta maretia. Cauta adevarul si le vei gasi pe amandoua." ~ Horace Mann

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

- "Grosolania este imitarea puterii de catre persoanele slabe." ~ Eric Hoffer

- "Omul intelept nu spune tot ce gandeste dar ce spune, gandeste." ~ Aristotel

- "Nu exista revelatie mai profunda a sufletului unei societati decat felul in care isi trateaza copiii." ~ Nelson Mandela

- "Intotdeauna pare imposibil, pana cand se intampla." ~ Nelson Mandela

- "Adevarata ignoranta nu este absenta cunoasterii ci refuzul de a o dobandi."
~ Karl Popper

- "Totul se schimba atunci cand incepi sa emiti propria ta frecventa de ganduri, mai degraba decat sa o absorbi pe a celorlalti, cand incepi sa amprentezi Universul cu propriile intentii, mai degraba decat sa fii amprentat de tot ce este in jur." ~ Barbara Marciniak

- "Fara deviere de la norma lucrurilor, progresul nu este posibil." ~ Frank Zappa

- "Infruntarea adevarului este o munca grea. Adevarul te va elibera, dar mai intai trebuie sa induri suferinta nasterii sale."
~ Iyanla Vanzant

- "O lume diferita nu poate fi construita de oameni indiferenti." ~ Peter Marshall

- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Avem nevoie de o revolutie globala. Dar aceasta trebuie sa fie o revolutie a constiintei."
~ John Kennedy

- "Raiul pe Pamant este o alegere pe care o avem de facut, nu un loc pe care il avem de gasit."
~ Wayne Dyer

- "Viata ta este mesajul tau catre lume. Ai grija sa fie unul inspirat." ~ Lorrin L. Lee

- "Cat timp exista abatoare, vor exista razboaie, campuri de lupta si sange varsat."
~ Leo Tolstoy

- "Integritatea inseamna sa actionezi corect si moral chiar si atunci cand nimeni nu este atent la ce faci." ~ C. S. Lewis

- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

- "Sufletele mari au vointa, cele slabe au doar dorinte." ~ Proverb Chinezesc

- "Viata este cel mai dificil examen. Multi il pica pentru ca incearca sa-i copieze pe altii. Ei nu stiu ca fiecare are in fata propriul lui set de intrebari si probleme." ~ intelepciune contemporana

- "O intindere uriasa de apa nu poate scufunda un vapor atata timp cat nu patrunde in interiorul vaporului. In mod asemanator, negativitatea unei lumi intregi nu te poate dobori atata timp cat veghezi si nu o lasi sa patrunda in interiorul tau." ~ intelepciune contemporana

- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Adevarul este rezervat acelora care au curajul sa puna la indoiala toate lucrurile despre care au fost invatati." ~ intelepciune contemporana

- "Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "Uita-te in oglinda. Aceasta este singura ta concurenta." ~ intelepciune contemporana

- "Nu ai nevoie de religie pentru a-ti construi moralitatea. Daca nu esti o persoana morala, atunci duci lipsa de compasiune si empatie, nu de religiozitate."
~ intelepciune contemporana

- "Cele 3 principii de baza ale dinamicilor de viata tridimensionala:
1 - Ceea ce credem, manifestam.
2 - Ceea ce simtim, atragem.
3 - Ceea ce intreprindem, devenim."

           ~ intelepciune contemporana

- "Esti ceea ce alegi sa devii." ~ Carl Jung

- "5 pacate capitale: bogatie fara munca, placere fara constiinta, ratiune fara emotie, politica fara principii, comert fara moralitate."
~ Mahatma Ghandi

- "Omul obisnuit se adapteaza lumii. Omul exceptional persevereaza in incercarea de adaptare a lumii la el insusi."
~ George Bernard Shaw

- "Experienta nu este ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."
~ Aldous Houxley

- "Evita sa grabesti lucrurile care au nevoie sa creasca." ~ intelepciune contemporana

- "In viata obtii ceea ce ai curajul sa ceri."
~ Oprah Winfrey

- "Tot ce trebuie sa decidem este ce sa facem cu timpul care ni s-a dat." ~ J. R. Tolkien

- "Incepe de unde esti. Foloseste ceea ce ai. Fa ceea ce poti." ~ intelepciune contemporana

- "Cand te duci seara la culcare
Si-ti pui o mana sub obraz
Sa te intrebi cu-ngrijorare
Ce am facut eu oare azi?

O zi trecuta fara fapte
Care sa-ti fi ramas in minte,
In viata ta e ca o noapte
Sau ca un basm fara cuvinte.

E ca si cum n-ai fi trait
Si ti-ai pierdut o zi din viata,
Si soarele s-ar fi oprit
Cazut in somn de dimineata."

~ Demostene Botez

- "Educatia nu inseamna memorarea faptelor ci mai degraba antrenamentul mintii sa gandeasca." ~ Albert Einstein

- "Daca nu poti sa gasesti un grup a carui constiinta se potriveste cu a ta, creeaza tu grupul." ~ Neale Donald Walsch

- "Oamenii care stralucesc din interior nu au nevoie de lumina reflectoarelor."
~ intelepciune contemporana

- "Niciodata sa nu iei lumea fix asa cum e. Indrazneste sa o o privesti asa cum ar putea fi."
~ Dr. Harold Winston

- "Daca un copil nu invata in felul in care noi ii predam, poate ar fi cazul sa predam in felul in el invata." ~ Ignacio Estrada

- "La cea mai mare parte a oamenilor, calmul seamana cu letargia, iar emotia cu patima."
~
Epicur

- "Nici celui bolnav nu-i foloseste un pat de aur, nici celui fara minte un noroc deosebit."
~
Socrate

- "Daca un milion de oameni sustin cu totii o prostie, tot prostie ramane."
~
Anatole France

- "A te intreba este inceputul intelepciunii."
~
Socrate

- "Orice lingusitor traieste pe cheltuiala cui il asculta." ~ La Fontaine

- "Nici celui bolnav nu-i foloseste un pat de aur, nici celui fara minte un noroc deosebit."
~
Socrate

- "Nu cred intr-un destin care cade asupra oamenilor oricum ar actiona. Dar cred intr-un destin care cade asupra lor dacă nu actioneaza."
~
intelepciune contemporana

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro