Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


» Partea a 3-a «

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


Partea a 12-a

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

6. Dezvoltarea sistemului masonic

Riturile francmasonice

La inceput existau doar doua grade, ucenici si calfe, care alegeau “Maestrul Scaunului”. Mai tarziu acest nivel a devenit gradul 3. Termenul de “maestru” a aparut doar in 1725 in francmasoneria politica. Aceste prime 3 grade s-au mentinut pana azi, fiind cunoscute ca Masoneria Albastra sau Lojile Albastre. Un al 4-lea grad a fost introdus ulterior in Scotia.

Putinele grade din lojile initiale nu erau destule pentru a satisface interesele fortelor care doreau sa utilizeze politic francmasoneria. Nu era posibil ca fratii cu atat de putine grade sa fie folositi eficient drept unelte de conspiratie. De aceea a fost introdus un sistem nou, cu mai multe grade, in Franta: sistemul Sfantului Andrei.

In 1745, descendentii merovingienilor care, sub conducerea lui Charles de Lorraine, controlau francmasoneria din Franta, au pus bazele unui sistem de grade franco-scotian. Acest nou sistem avea initial 25 de grade iar ulterior a mai primit inca 8. Sistemul scotioano-francez contine deci 33 de grade impartite in 7 clase.

Sistemul a fost dezvoltat prin organizarea si reorganizarea sa de catre conducatorii europeni ai diferitelor loji. Printre acestia s-a numarat si Stephen Morin, cel care in timp a devenit conducatorul tuturor ordinelor si caruia i s-a dat sarcina in anul 1761 de a expansiona Francmasoneria in America.

La 31 mai 1801, Morin a fondat Consiliul Suprem al Gradului 33 in Charleston, Carolina, SUA. Din el au dismeninat multe loji si oranduieli masonice in Statele Unite, fapt care i-a atribuit acestei loji statutul de “loja mama a tuturor lojilor americane”. In 1875, Consiliul Suprem s-a mutat mai aproape de centrul puterii, la Washington. A fost apoi privit drept Consiliul Suprem al Francmasoneriei Modiale si a influentat fiecare eveniment politic important din epoca.

Liderul masoneriei din a doua jumatate a secolului 19, Albert Pike, considera ca gradul masonic 30 este primul dintre cele cu adevarat importante, din moment ce de aici incepe lupta activa impotriva altor credinte, ideologii, oranduieli si curente spirituale. In aceasta etapa membrii sunt intitati in Cabala, presupusa cheie spirituala a templului masonic si tot acum membrii incep sa lucreze activ cu magia neagra a lui Osiris.

Cum am putea intelege aceasta magie neagra? In romanul “Jocul cu margele de sticla” (1943), Hermann Hesse descrie natura omului ca generoasa si nobila atunci cand urmeaza calea adevarului. Cand insa adevarul este tradat, cand nu se mai respecta ceea ce este armonic si universal, construindu-se si alimentandu-se tot felul de iluzii avand drept consecinta subjugarea unor fiinte de catre altele, omul isi pune la vanzare calitatile cu care a fost inzestrat nativ - impreuna cu idealurile care decurg de aici - si devine satanic. Utilizarea mecanismelor iluziei pentru a indeparta o lume intreaga de adevar si de armonie subjugand-o printr-un rau cat mai persistent se numeste Magie Neagra.

Unii francmasoni nu au putut sa reziste raului pe care ritualurile il provocau lor insisi si au parasit ordinele. Un fost mare maestru si finantator din Londra i-a facut cercetatorului Martin Short o marturisire povestita in cartea “Inside the brotherhood” (In interiorul fratiei) publicata la Londra in 1990. El a declarat:

Martin Short - In interiorul fratieiAm devenit francmason in 1970, dar chiar si atunci cand am trecut prin ritualul primului grad am avut indoieli. Era ciudat sa fac acel juramant oribil pe Biblie, in timp ce un varf de cutit era impins cu putere in sanul meu stang dezgolit. A fost si mai ciudat sa mi se ceara sa pecetluiesc juramantul sarutand Biblia, ca mai apoi sa mi se impinga fata inspre compasul si echerul care erau inghesuite in paginile ei deschise.

In ciuda presimtirilor rele, am trecut prin cele 3 grade de mestesugari in doar 3 intalniri. In timpul ritualului de la gradul 3, diaconii m-au intins pe podea si m-au invelit intr-un giulgiu: un cearceaf negru cu cranii albe si oase incrucisate brodate pe el. Mi-au spus sa fiu la fel de nemiscat ca un mort, pana ma ridicau in picioare si maestrul lojii aplica strangerea mainii maestrului mason.

Cum stateam acolo am perceput brusc prezenta coplesitoare a raului. Niciodata nu ma mai gandisem constient la rau pana atunci. Cu atat mai putin sa-i fi simtit prezenta, dar acum pulsa in creierul meu. Am simtit o durere ascutita in craniu, ca cea mai groaznica durere de cap pe care v-o puteti imagina. Chiar si asa am parcurs intreaga ceremonie si am devenit maestru mason.

Durerea de cap violenta s-a reintors mereu – nu numai in serile de la loja, ci in toate serile timp de peste 10 ani. In dormitor aveam cele mai groaznice atacuri, asa ca am recurs la obiceiul compusliv de a pune o pereche de sosete incrucisate pe podea, langa pat, inainte de a ma culca. Nu stiu daca sotia mea a observat acest lucru. Incercam cumva sa resping raul, desi niciodata nu m-am gandit serios la asta in acea vreme.

Am mers la loja masonica timp de 7 ani,
apoi am renuntat sa o mai frecventez. Mai tarziu mi-am dat seama ca aceasta perioada a coincis exact cu anii in care am suferit constant de febra glandulara, faringita cronica, hemoragii spontane si cancer de piele. E posibil sa mi le fi indus eu singur, datorita stresului, dar cancerul de piele intrece puterile psihosomatice ale celor mai multi oameni.

Inghiteam constant calmante si somnifere, in special Valium. Eram de asemenea afectat de nevralgie acuta de nerv facial trigemen care imi provoca paralizii ale fetei precum atunci cand faci o injectie cu anestezie la dentist, numai ca in acest caz durerea era prezenta si intr-atat de intensa incat tipam deseori de atata chin.

In 1980 ajunsesem in pragul sinuciderii. Intr-o duminica in care imi era cu adevarat foarte rau, am mers la biserica din parohia mea si m-am simtit obligat sa ma impartasesc. Cand am ajuns la grilaj, am implorat iertarea si am cerut sa fiu hranit cu “painea vietii”. Nu-mi amintesc sa fi luat impartasania dar, cand am ajuns acasa, intreaga familie mi-a spus ca imi stralucea fața.

Poate suna incredibil si ciudat, dar eu l-am gasit pe Dumnezeu. Am devenit un crestin convins si am vorbit grupurilor din toata tara, dar eram inca in chinuri, dupa cum mi-am dat seama in timpul unei intalniri avute in orasul englez Peterborough. Cel care conducea intalnirea mi-a spus sa ma rog pentru toti oamenii de acolo care erau la necaz. Cineva a venit in fata, disperat dupa ajutor, dar eu nu aveam experienta cu asa ceva. Am incercat sa-mi intind mainile in semn de sustinere dar coatele mele erau intepenite. M-am simtit groaznic. Am iesit din sala cat am putut de repede. Stiam ca era ceva in neregula cu mine, asa ca am cerut ajutor.

M-am lasat in seama unui prieten care mi-a facut cunostinta cu un preot penticostal. Acesta mi-a spus ca simtea ca am avut legaturi cu lucruri ascunse care in ochii lui Dumnezeu mi-au legat spiritul. Mi-a mai spus ca s-au folosit obiecte ca sa ma simt rau si ca sursa raului fizic era in dormitorul meu, pe dulap si in noptiera.

Erau locurile unde imi tineam costumul masonic si cartile ritualice. Cand am ajuns acasa, le-am luat si le-am dus direct la preotul meu. El a decis ca singurul lucru pe care puteam sa-l facem era sa le distrugem, asa ca le-am aruncat in focul din semineu.

In acea noapte am incetat sa-mi mai aranjzez sosetele in forma de cruce.
Simteam ca blestemul fusese frant. Gandindu-ma la ceremonia in care simtisem pentru prima data acel rau coplesitor, mi-am dat seama ca pot sa fiu deosebit de sensibil la astfel de lucruri. Poate ca am puteri paranormale iar majoritatea celorlalti francmasoni pur si simplu nu sesizeaza aceste vibratii. Oricare ar fi explicatia, nu as dori nimanui ceea ce am trait eu in Francmasonerie atat de multi ani!

Intr-o alta carte relativ recenta - “Ordinul Suedez al Francmasonilor” - Andres Bjork (fost Ministru francmason al Apararii Suediei), povesteste despre ritualul acceptarii la primul grad..

Initiere masonica“Cu varful unei sabii indreptate spre piept, aplicantul este condus la usa lojii legat la ochi. Aplicantul este intrebat daca este pregatit sa accepte credinta francmasonilor si sa o abandoneze pe a lui. Intrebarea este formulata inca o data. Maestrul explica apoi ca aplicantul trebuie sa fie folositor scopurilor si, mai presus de toate, trebuie sa aiba o supunere neabatuta fata de ordinele si directivele primite.”

Andres mai spune ca, printr-o intrebare inteligent formulata, maestrul vrea sa stie daca initiatul este pregatit sa se supuna Ordinului Masonic chiar daca sunt implicate fapte ilegale. La sfarsitul initierii toti fratii isi indreapta sabiile catre pieptul candidatului dupa ce acesta este dezlegat la ochi. Presedintele adunarii spune ca daca adeptul indrazneste sa reveleze publicului ritualurile facute, angajamentele luate, ordinele primite sau actiunile intreprinse, persoana va fi privita ca dusman si tradator, suportand toate consecintele care decurg de aici.

Sunt multe materiale care documenteaza umilintele si abuzurile la care sunt supusi membrii in ritualurile de initiere de la diferite grade. Astfel de lucruri se intampla uneori chiar si dupa ce membrul a fost inititat, pentru a-l face sa-si insuseasca pozitia si conditia dincolo de orice rezistente. Cum in Masonerie totul inseamna CONTROL, probabilitatea este foarte mare ca umilintele si abuzurile sa fie inregistrate pentru a fi utilizate in cazul in care s-ar dovedi necesar (util scopurilor).

MORALA? Cand liberul arbitru este cedat fara conditii si fara discernamant, fie ca vorbim de guvernul cedent (care slujeste orbeste la organizatii oculte), fie ca ne referim la poporul cesionat (care deleaga neconditionat instante si autoritati sa-l reprezinte si sa-l managerieze), nimic din ceea ce aceasta lume ar putea sa fie si inca nu este nu mai poate fi considerat un deziderat realizabil.

Candidatul primeste un sort de piele sau de matase, o pereche de manusi de dama si o sabie. Ceremoniile care vor fi realizate cu aceste obiecte includ elemente de astrologie, cabalism si magie egipteana. Ritualurile cu sange sunt mentionate doar in brosurile ritualice ultra-secrete, foarte greu de obtinut. Cercetatorul norvegian in francmasonerie Sverre Dag Mogstad sustine ca exista un grad secret in francmasoneria norvegiana numit 10:2 in care au loc pentru prima data ritualurile cu sange.

In 1830 erau aproximativ 3.300 de loji masonice in intreaga lume. In 1990 numarul lor era de 33.000, dintre care aproximativ 9000 erau doar in Anglia. In anul 2000 erau inregistrati aproximativ 7.000.000 de masoni in toata lumea, din care aproximativ 5.000.000 numai in America (tara cu cea mai pronuntata activitate masonica). Numarul membrilor Masoneriei la nivel mondial ajungea in 2012 la 11.000.000 confrom declaratiei publice a unui maestru al ordinului din Italia. Toti conducatorii politici africani si cei asiatici sunt francmasoni.

Miscarea cercetasilorClubul RotaractFoarte interesant este faptul ca exista si organizatii pre-masonice pentru copii si adolescenti, pepiniere de viitori francmasoni adulti. Doua exemple de notorietate sunt Miscarea Cercetasilor si Clubul Rotaract (divizia pentru juniori a Clubului Rotary).

Clubul Rotary International a fost fondat in Chicago in martie 1905 de francmasonul Paul Harris, de profesie avocat, membru al ordinului masonic B’nai B’rith (Fii Legamantului).Miscarea cercetasilor Doua treimi din membrii clubului Rotary in anul 1930 erau francmasoni. Presa masonica a laudat activitatea cluburilor Rotary din lumea intreaga deoarece acestea s-au dovedit foarte utile promovarii proiectelor si conceptelor masonice. In anul 1952, miscarea Rotary avea un milion de membri in 7650 de cluburi din 84 de tari. In prezent numarul declarat al acestora este de 1,2 milioane la nivel mondial. Exista numeroase loji in fancmasoneria britanica activand cu denominarea "Rotary" sau "Rotarian Lodge".

Bohemian GroveUn alt club masonic de notorietate este The Bohemian (cunoscut si ca BOHEMIAN GROVE - Mormantul Boemian). A fost fondat ca organizatie a jurnalistilor in anul 1872, la 121 de km de San Francisco, SUA, in Monte Rio, pe strada Bohemian Avenue. Acest club s-a transformat treptat intr-o fratie masonica de notorietate mondiala datorita personalitatilor de la varful politicii SUA care i-au devenit membri: Henry Kissinger, George Bush, George W. Bush, Colin Powell, Donald Rumsfled. In fiecare an, pe data de 15 iulie, cateva zeci de membri iau parte la intalniri si ritualuri speciale. Ei sunt imbracati in robe cu gluga, atribuindu-si devizul de “pazitori ai focului” si se deplaseaza in jurul unei efigii mari in forma de bufnita reprezentandu-l pe demonul Molok, incendiata la un moment dat in timpul invocatiilor ritualice.

Pe data de 15 iulie 2000, realizatorul de filme documentare Alex Jones si asociatul sau Mike Hanson s-au infiltrat in campusul clubului de elita, avand asupra lor doua camere ascunse si fiind deghizati in membri ai Bohemian Club. Alex Jones povesteste despre acea seara: “Dintr-o data bufnita a fost inconjurata de flacari puternice, iar in jurul ei se agitau cam 100 de preoti, imbracati majoritatea in robe rosii si negre, iar cativa in robe argintii si verzi. Eram martorul a ceva asemanator picturii medievale ’Privelisti din Iad’: cruci de metal arzand, indivizi costumati monahal cat vezi cu ochii, marele preot purtand o capa rosie, trupul in flacari al unui om legat care tipa in chinuri, o bufnita uriasa din piatra purtand coarne, conducatori ai statelor, bancheri, mass media, directori de academii si corporatii, toti participand in delir la ritual. Era o nebunie generala!”.

Skull & BonesSkull & Bones (Cranii si Oase) este o alta fratie masonica devenita de notorietate datorita apartenentei la ea a presedintilor americani din clanul Bush: George Bush si George W. Bush. Initial aceasta fratie s-a numit The Brotherhood of Death (Fratia Mortii). Fratia este fondata in 1833 sub numele de Loja 322 la Universitatea Yale din New Heaven (in apropiere de New York). Inca de la inceput, acest ordin a fost finantat din traficul ilegal de narcotice. Universitatea Yale este pepiniera de membri Skull & Bones. La Yale sunt recrutati cel putin 15 membri noi Skull & Bones din fiecare promotie universitara. Lozinca ordinului este RAZBOI. In afara de presedintii Bush, din acest ordin au mai facut parte: fondatorul din 1923 al ziarului Time - Henry Luce, presedintele SUA intre 1909 si 1913 - Howard Taft, guvernatorul statului New York intre 1955-1959 si consilier a 4 presedinti americani - Averell Harriman.

In ultima vreme lojile s-au grupat tot mai mult pe activitati tematice si obiecte de interes. Sectorul energetic, industria nucleara, armata si telecomunicatiile sunt bastioanele de varf ale Francmasoneriei, unde lojile tematice sunt de mare importanta. La un nivel mai mic de importanta sunt lojile create in asa fel incat sa atraga in Francmasonerie oameni capabili din aproape orice domeniu: Loja Spartacus a fost creata in Franta pentru oamenii de radio si televiziune, Loja Stindardul Instelat (La Banniere Etoile) este pentru oamenii de afaceri francezi care vor sa investeasca in Statele Unite, Loja Spiritul Olimpic (L’Esprit Olympique) este pentru campionii din lumea sportului, loja Les Cabires este pentru masonii interesati de problemele franco-africane. Este important sa intelegem ca apartenenta la organizatii subterane face din toti performerii lumii niste simple marionete in mainile celor care au de implementat o agenda subversiva globala si au nevoie de pioni si mijlocitori fara prea multa minte in acest joc pervers de mare anvergura.

Nu in ultimul rand exista o puternica loja care controleaza industria de film de la Hollywood..

Hollywood-ul ca institutie se afla inca din anii 1930 sub controlul bancherilor francmasoni Goldman Sach, Kuhn si Loeb & Co. Ordinul masonic B’nai B’rith a fondat in 1920 o loja la Hollywood cu Paramount (Baranay Bapaban), Warner Brothers (Harry Goldberg) si alte personalitati aflate la varful industriei americane de film. Numarul de inregistrare al lojii a fost 1366. Intre anii 1925-1935, “regele filmelor” Willy Hayes a oferit presedintelui B’nai B’rith, Alfred M. Cohen, puterea de a verifica toate scenariile. B’nai B’rith a fondat mai apoi Loja de Film Speciala de la Hollywood (noiembrie 1939). In 1974 aceasta a devenit Unitatea de Cinema 6000. In 1977 a fost reorganizata sub denumirea de Unitatea Cinema-Radio-TV 6000. Toti francmasonii B’nai B’rith din mass media au fost reuniti in aceasta loja. In 1979 loja numara 1600 de membri care erau actori, producatori, regizori si scenaristi. Toti acestia aveau o influenta enorma asupra dezvoltarii distractiilor violente si a diseminarii minciunilor propagandistice in mentalul colectiv. Larry Hagman, cel care l-a jucat pe inraitul J.R. Ewing in serialul Dallas, a fost unul din membrii acestei loji.

Influentarea publicului prin cinema si tv

Sora buna a industriei de film controlate de masoni a fost din plin mass media editoriala, ai carei patroni la varf erau aceiasi indivizi care controlau nu doar ziarele, ci si posturile de stiri, canalele de film, emisiunile de divertisment din radio si tv: Rupert Murdoch, Randolph Hearst, Adolph Ochs, Michael Ringier, Silvio Berlusconi sau, pe plan local, Adrian Sarbu (ProTv, Acasa Tv, MTV Romania), Dan Voiculescu (Antena 1, 2 si 3), Sorin Ovidiu Vantu (Realitatea TV), Sebastian Ghita (Romania TV) si Emilian Schwartzenberg (B1 TV). In peisajul autohton al televiziunilor masonice de propaganda si-a facut aparitia in forță o prezență pe cat de noua pe atat de activa, televiziunea DIGI (RDS & RCS) a miliardarului oradean de origine ungureasca Zoltan Teszari, omul retelei francmasonice de firme offshore (neplatitoare de taxe) avand la varf pe proprietarul fondului de investitii Everest Trust, miliardarul american Alan Grant, descendent al familiei masonice Quasha.

Utilizarea mijloacelor media pentru a induce pe scara larga acele rationamente dorite de masoni vizavi de principalele evenimente nationale si globale e una din cele mai uzitate functii ale acestei industrii aservite grupurilor de interese si nicidecum consacrata expunerii adevarului (exceptand cazul in care anumite adevaruri sunt expuse pentru a fi utilizate drept arma in bataliile dintre loji). Manipularea prin intermediul mass media este insa usor de sesizat in momentul in care un anumit tipar - limitat si rigid - de prezentare a unor fapte este folosit obsesiv-compulsiv de TOATE ziarele si televiziunile. Un exemplu recent vizeaza presupusa moarte a patronului penal de la Hexi Pharma intr-un accident de circulatie in urma caruia nu a existat o confirmare a identitatii cadavrului pretins a se fi gasit langa masina si nici documente foto sau video care sa ateste insasi existenta unui cadavru la locul accidentului. Pana la finalizarea cercetarilor, inscenarea mortii patronului Hexi Pharma in vederea extragerii lui de pe scena publica era o posibilitate la fel de mare ca sinuciderea, crima sau accidentul (daca nu chiar mai mare). Cu toate acestea, la putin timp de la eveniment, INSCENAREA este complet scoasa din ipotezele de lucru prezentate de ziarele, revistele, radiourile si televiziunile care au dezbatut cazul.

Toate ziarele prezinta la unison aceeasi versiune de stire despre Dan Condrea. Ziaristica independenta si neaservita este un mit.


O alta functie indeplinita fara exceptie de mass media masonica este difuzarea de GUNOI informational, pe principiul "Daca nu-i poti face pe oameni sa asimileze fix ce vrei si cum vrei tu, atunci macar innebuneste-i!". In acest sens, ziarele, revistele, radiourile si televiziunile se intrec in a intoxica publicul cu cele mai neinsemnate buletine asa zis informative, avand cele mai ridicole continuturi posibile, menite sa-i zapaceasca pe cei slabi de inger si sa-i faca sa se identifice cu realitatea derizorie a unor astfel de informatii, indepartandu-i pe cat posibil de tot ce este valoros, autentic, important, relevant.

Toxicitatea mass mediei aservite

Dezinformatorii de opinie sunt mult mai activi si mai organizati decat am putea noi sa credem. Iata un documentar excelent despre laboratoarele radio-tv ale contrafacerii informatiei, functionand toate dupa aceleasi unice tipare si retete servite de undeva de sus, insusite si reproduse ad-litteram de fiecare crainic si redactor inregimentat in activitatea de indoctrinare, manipulare si dezinformare: https://youtu.be/QVY3Su3k9WY.

 

Revista interna “Auf Der Warte” a francmasonilor germani evidentiaza fara echivoc in numarul 5 din anul 1925 natura centralizata a tuturor activitatilor entitatii conspirative mondiale: “Francmasoneria este coordonata la varf si unitara, ea nu are o valoare nationala sau traditionala. Cel care afirma altceva, este orb si umbla pe cai total gresite!”.

 

 


Comentarii (2)

COMENT. #1 - Alexandra

Felicitari, faci o munca exceptionala, de trezire la adevar a celor care isi traiesc viata dormind. Personal iti sunt recunoscatoare. Doresc sa-ti semnalez, insa, doua mici erori: 1. Site-ul verificasursa.ro (realizat de un progresist neomarxist) contine o lista a asa-ziselor site-uri antidemocratice, promotoare de fake news. Insa, in acea lista se regasesc destule site-uri care scriu adevarul intr-o proportie mult mai mare decat mass-media oficiala, dezvaluind nu o data afaceri tenebroase ale Grupului Bilderberg, ale masoneriei mondiale sau ale ong-urilor lui Soros, jefuirea resurselor Romaniei, etc. (doar doua exemple: fluierul.ro, si activenews). 2.) Despre MISA: Bivolaru si MISA au scos pe piata mai multe brosuri contra masoneriei (intre care, vestitele Protocoale), care contin si ele o buna parte din informatiile pe care le prezinti pe acest site. Sper, pentru o cat mai mare acuratete a informatiei prezentate, sa operezi unele modificari in acest sens in textul tau.

08/04/2018 - 13:28

 

COMENT. #2 - Eduard

Iti multumesc pentru aprecieri si pentru observatiile pertinente. Referitor la observatii, pot sa-ti spun urmatoarele:

1. VerificaSursa.ro este, intr-adevar, o pagina web care si mie mi-a trezit suspiciuni din punct de vedere al apartenentei la terte grupuri de interese, foarte probabil masonice. Nu stiam ca autorul este un neomarxist (adica mason), insa atunci cand am avut un dialog cu el pe un chat, mi s-a parut suspect de neinteresat de aceasta lucrare a mea. In plus, desfiinteaza, asa cum si tu ai observat, anumite site-uri care fac o treaba buna in ceea ce priveste informarea. Ce-i drept nu impartasesc aprecierea pe care tu o manifesti in legatura cu cele doua site-uri mentionate, insa observatiile tale confirma niste banuieli mai vechi ale mele asupra carora nu am avut inca timpul sa insist. Prin urmare voi scoate referirea la VerificaSursa.ro din lucrarea despre Masonerie, cu atat mai mult cu cat motivul initial pentru care a fost mentionata pagina in cauza e mult prea eclipsat de problemele pe care le are.

2. In ceea ce priveste pe Misa si pe Bivolaru, da, militeaza impotriva Masoneriei, dar am avut si am in continuare senzatia ca acest lucru se intampla doar dintr-un punct de vedere convenabil liderului si organizatiei, un punct de vedere nu doar egoist ci si necurat. Convingerea mea este ca Misa joaca la dublu, pe de-o parte purtand o batalie la vedere contra organizatiei masonice vizavi de care are niste animozitati suspect de personale, pe de alta parte manipuland si racoland adepti pentru a-i folosi in interesul propriu. Nu sunt credibili, nu par sinceri si nici corecti, nu ma conving de bunele lor intentii si nu m-ar mira sa faca parte dintr-o anumita aripa a organizatiei masonice mondiale (aripa care de altfel sa le fi furnizat si fondurile / relatiile care sa le permita sa aiba filiale stabile si activitati sustinute in mai toate marile orase ale lumii). Nu am dovezi directe in legatura cu ceea ce spun, dar dovezile circumstantiale indica acest lucru.

08/05/2018 - 02:44

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 

Din invataturile altora..


"Cel mai curajos lucru este sa gandesti singur." 
~ Coco Chanel

- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

"Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

"Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "Un stil de viata sanatos nu este doar despre ce mananci, ci si despre ce informatii ajungi sa integrezi la nivel emotional, mental, spiritual." 
Shamala Tan

- "Poti sa prostesti unii oameni tot timpul sau toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul." ~ Abraham Lincoln

- "A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala." ~ Andrei Plesu

- "Inca de la nasterea pe aceasta planeta multi dintre noi suntem conditionati sa credem ca menirea noastra este sa ne sacrificam, sa devenim martiri, sa simtim durere in timp ce altcineva se simte bine prin mijlocirea durerii noastre. Cand insa ajungem sa ne percem pe noi la fel de importanti ca pe oricine altcineva, cand ajungem sa ne oferim atat noua cat si altora dragostea si respectul la care visam, atunci toata viata noastra va fi despre dragoste si respect."
~ Lyssa Royall

- "Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat." ~ Melanie Joy

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse." ~ Martin Luther King

- "Inteligenta, implicare, consecventa, determinare, bun simt, bun gust, preocupare pentru schimbare. Cu aceste ingrediente poti ajunge sa construiesti oriunde, oricand, oricat."
~ intelepciune contemporana

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

- "Intotdeauna pare imposibil, pana cand se intampla." ~ Nelson Mandela

"Istoric vorbind, cele mai teribile lucruri - razboiul, genocidul si sclavia - sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii." 
~ Haward Zinn

"Inteligentii educati = lanseaza idei; inteleg, vad, gandesc cu propriul creier; se raporteaza critic la lume si la ideile altora; au repere culturale, un sistem de valori, fac apel la canoane si autoritate in mod justificat, fie doar si pentru a da cu ele de pamant; cand se intampla sa mai fie si ireverentiosi, vorbim de acei norocosi pe care nici macar scoala n-a reusit sa-i strice." 
~ intelepciune contemporana

"Daca oamenii sunt buni doar de frica unei pedepse sau in speranta unei rasplati, atunci sunt cu adevarat o adunatura jalnica!"
~ Albert Einstein

"Lucrurile rele nu se vad in vremurile bune. Pană la urma tot la reflux iti dai seama cine inoata dezbracat." ~ Warren Buffet

"In momentele de fericire savurezi muzica. In momentele de tristete intelegi versurile."
~ Frank Ocean

"Dacă un om face tot ce-i sta in putere, ce altceva i se mai poate cere?"
~ George S. Patton

"Cel care sta la umbra azi, este cel care a plantat un copac mai demult."
~ Warren Buffett

"Traieste viata cu integritate si da-i un sens. Cand vei imbatrani, te vei gandi la viata ta si o vei putea savura pentru o a doua oara."
~ Dalai Lama

"Odata ce te conformezi, odata ce ajungi sa faci lucruri doar pentru ca ceilalti le fac la randul lor, letargia iti acapareaza talentul si iti nimiceste puterea sufletului." ~ Virginia Woolf

- "Cele 3 principii de baza ale dinamicilor de viata tridimensionala: 
1 - Ceea ce credem, manifestam. 
2 - Ceea ce simtim, atragem. 
3 - Ceea ce intreprindem, devenim."

           ~ intelepciune contemporana

- "O inima calda intr-o lume rece este o dovada de putere si nu de slabiciune!" 
~ Katherine Henson

- "Educatia nu inseamna memorarea faptelor ci mai degraba antrenamentul mintii sa gandeasca." ~ Albert Einstein

- "Daca nu poti sa gasesti un grup a carui constiinta se potriveste cu a ta, creeaza tu grupul." ~ Neale Donald Walsch

- "Colectioneaza momente, nu lucruri." 
~ intelepciune contemporana

- "Oamenii care stralucesc din interior nu au nevoie de lumina reflectoarelor." 
~ intelepciune contemporana

- "Dincolo de orice greutati, fii eroul vietii tale, nu victima!" ~ intelepciune contemporana

- "Cand repeti de mai multe ori o greseala, nu mai este o greseala, e o alegere." 
~ Paulo Coelho

- "Daca nu-ti place un lucru, schimba-l. Daca nu-l poti schimba, schimba-ti atitudinea!" 
~ Maya Angelou

- "Adesea oamenii urasc adevarul. Din fericire, adevarului nu-i pasa." 
~ Larry Winget

"Niciodata sa nu iei lumea fix asa cum e. Indrazneste sa o o privesti asa cum ar putea fi."
~ Dr. Harold Winston

- "Acorda atentie lucrurilor aparent lipsite de importanta pentru ca intr-o buna zi e posibil sa te uiti in urma si sa realizezi cat de importante au fost de fapt!" 
~ intelepciune contemporana

- "Fii curajos si incearca sa confrunti lucrurile intr-un mod care te inspaimanta oarecum!" 
~ Holley Gerth

- "Scopul vietii nu este acela de a fi doar fericit! Este despre a fi util, despre a fi un om de onoare, despre a fi intelept si despre a schimba ceva in bine pentru ca tu ai trait!" ~ Neale Walsch

- "Oamenii care nu se predispun sa infranga minciuna, ignoranta si nedreptatea, au hotarat sa nu se mai gandeasca la ele in speranta ca astfel se vor simti bine. " ~ Blaise Pascal

- "Rabdarea nu este despre cat de mult esti dispus sa astepti, ci despre cat de bine te comporti in toata aceasta asteptare." 
~ intelepciune contemporana

"Marimea audientei tale nu conteaza. Continua sa faci bine ceea ce faci."
~ intelepciune contemporana

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro