Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


» Partea a 2-a «

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


Partea a 12-a

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

4. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.

Crucea Cavalerilor Templieri

Hugues de Payens, un nobil francez, a fondat oficial in anul 1118 Ordinul Cavalerilor Templieri, impreuna cu alti 8 cruciati. Un alt ordin secret s-a aflat permanent in spatele acestor oameni. El a fost fondat la manastirea Notre-Dame du Mont, in anul 1099 de catre Godefroy de Bouillon, duce de Lorraine, liderul primei cruciade orchestrate de Vatican impotriva musulmanilor din Ierusalim. Marele maestru al acestui ordin a fost chiar Hugues de Payens, fondatorul de mai tarziu al Ordinului Cavalerilor Templieri.

Numai in timpul primei cruciade orchestrate de Godefroy impreuna cu 3 aliati (Boemund de Taranto, Tancred de Taranto, Raimond al IV-lea de Toulouse), la patrunderea in Ierusalim a cruciatilor au fost macelariti 70.000 de musulmani. Conform insemnarilor vremii, macelul a fost asa de mare, incat oamenii ramasi in viata se balaceau in sange. După cum scria Raymond de Aguiler, invadatorii crestini calareau in sange pana la genunchi. Cruciadele au mai continuat inca doua secole (au mai urmat inca 7 cruciade) in Turcia, Egipt, Siria si Palestina, in urma carora milioane de oameni au murit in cele mai graznice imprejurari, musulmanii fiind macelariti sistematic de francezii, englezii, nemtii si italienii care se intitulau crestini si marsaluiau sub comanda papei si a Cavalerilor Templieri.

Elita Ordinului Cavalerilor Templieri avea 13 membri (frati) al caror scop principal era sa instaureze dinastia Merovingiana peste toata Europa si ulterior dincolo de ea. Un personaj cheie in istoria ordinului a fost Bertrand de Blanchefort, ajuns Mare Maestru al Cavalerilor intre anii 1156 - 1169.

In 1128 primul grup de frati templieri s-a intalnit cu Papa Honorius al 2-lea. Cavalerii au fost recunoscuti de liderii religiosi ai vremii (ordinul a fost acceptat de biserica de la Roma), in ciuda faptului ca se stia despre cavaleri ca erau, de obicei, raufacatori fara Dumnezeu, pradatori atroce, ucigasi, oameni care nu-si tineau cuvantul dat si adulterini. Bertrand de Blanchefort ii numea pe cavalerii templieri de sub aripa sa “executanti legali ai lui Christos”, obtinand pentru grupare dreptul acordat de Vatican de a purta permanent arme. In plus, papa i-a absolvit pe fratii templului de pacatul uciderii.

In 1139 Papa Inocentiu al 2-lea i-a eliberat complet pe Cavalerii Templieri de sub influenta regilor, a printilor si a prelatilor europeni. Acesti cavaleri urmau sa se supuna doar papei.

Cu ocazia unor astfel de grozavii apare intrebarea: daca papa era intr-atat de abilitat sa ofere unor pradatori titluri, drepturi, onoruri si libertati care sa surcalseze chiar si pe ale printilor si regilor Europei, fiind recunoscute si respectate de acestia, din ce suprastructura facea parte insasi papa, capabila sa-i confere acestuia autoritatea pe care el o conferea mai departe ierarhiilor de cavaleri, mercenari, preoti si regi?

O alta chestiune, inca si mai subtila, este urmatoarea..
Daca exista inca din Evul Mediu o autoritate puternic ocultata, experta in mecanismele raului, din care, direct sau indirect, toti dirigiuitorii de structuri abuzatoare de pe continent isi trageau stiinta, sustinerea, oranduielile si cauza, ce impiedica o astfel de autoritate - actionand prin intermediul societatilor secrete si pierzandu-si urma in increngatura dintre aceste societati - sa le impuna regilor, administratorilor, preotilor si mercenarilor timpului sa cedeze la un moment dat controlul asupra Europei, Africii sau Asiei unei gasti privilegiate de infractori investiti cu puteri depline de catre insasi autoritatea suprema abuzatoare? In fond, in momentele cele mai intunecate din istoria unei civilizatii, in care NEDREPTATEA si ABUZUL par singurele ratiuni de afirmare si existenta, este foarte usor pentru cine detine cunostinte, mijloace si tupeu criminal, sa monopolizeze o lume intreaga uzand, in exercitarea eficienta a raului, de sefuleti fara scrupule peste alti sefuleti fara scrupule, cu totii arondati pe caprarii si obiective strategice unui unic centru de comanda si control, fara ca macar sa stie acest lucru. Istoria ne arata ca au existat dintotdeauna fiinte fara ideologie si fara doctrina care S-AU VANDUT cu placere si maxima usurinta pe wiskey, mileuri, margele si cartabos sau pe distinctii, recunoasteri, onoruri si functii, pentru a contribui contra unor astfel de recompense la subjugarea - in orice fel li se dicteaza - a celor mai slabi, a celor mai putin privilegiati sau a celor care nu ar alege nicicand sa se afirme prin comiterea de abuzuri si atrocitati. Raul centralizat ar fi usor de instaurat peste mase de oameni tinute in bezna, acei oameni care nu se pot exprima, nu se pot organiza, nu se pot informa. Cu toate acestea, o ingerinta de acest gen la nivelul unei societati intregi nu a fost nicicand implementata, cu toate ca au existat tentative serioase: imperiul roman, imperiul mongol, imperiul otoman, blocul comunist iar mai nou mult dorita "noua ordine tiranica mondiala". De ce toata aceasta fragmentare si framantare cand totul ar fi putut fi uniformizat de la bun inceput?

RASPUNSUL nu vine din zona fizica a existentei, ci din cea metafizica, tinand de ratiunile superioare, divine, ale prezentei fiintelor umane in acest spatiu-timp planetar, si anume AFIRMAREA individului prin alegere, la nivel de gand-cuvant-fapta, fie in directia oprimarii altor fiinte, fie a empatizarii cu ele. O astfel de alegere nu poate fi cu adevarat facuta intr-un timp scurt sau atestata in lipsa existentei unui liber arbitru acordat indivizilor de a se inhama la eforturi sustinute fie inspre intelegerea si practicarea mecanismelor raului, fie inspre intelegerea si practicarea mecanismelor binelui. Iar pentru asta este nevoie de fragmentare, de framantare, de multiple centre de influenta si de posibilitatea de a te afilia unuia, mai multora sau nici unuia. Legea liberului arbitru spiritual, o lege profund cauzala a existentei, spune ca, datorita RATIUNILOR SUPERIOARE pentru care suntem aici, intr-o societate duala 3D nu se poate ajunge la un sistem organizational uniform decat cu efort sustinut, dublat de intelegeri si merite, fie ca vorbim de implementarea unei societati deschise functionand pe baza de compasiune si armonie, fie a uneia imperialiste bazata pe control si suprematie. Orice solutii “plantate” de-a gata in cadrul unei societati insuficient afirmate inspre pozitivitate sau negativitate, ar anula jocul tridimensional avand drept scop lucrul cu propria constiinta si pregatirea fiintelor umane pentru ASCENSIONAREA la un moment dat in planurile superior dimensionale ale Creatiei, in care urmeaza sa isi continue EVOLUTIA prin intrupari succesive vreme indelungata dupa incheierea ciclului de intrupari din planul 3D. Aceasta ASCENSIONARE si EVOLUTIE ULTERIOARA ce urmeaza a se derula pret de zeci, sute sau mii de milioane de ani terestri fie doar in serviciu fata de altii, pe baza de compasiune si armonie, fie doar in serviciu fata de sine, pe baza de control si suprematie, are ca punct de plecare ALEGEREA facuta si demonstrata aici.

In urma dezlegarilor date de papa, Ordinul Cavalerilor Templieri s-a extins foarte mult si a devenit foarte puternic in sudul Europei. Organizatia avea in proprietate numeroase terenuri si castele din Anglia, Scotia, Franta, Spania, Portugalia, Italia, Ungaria si ale tari. In aceasta perioada de maxima inflorire a lor, templierii au inventat bancile si au fost primii care au folosit cecuri. Erau camatari de temut. Au devenit bancheri ai finantelor pe regiuni mari din Europa medievala. Erau interesati de farmacopee si medicina, monopolizand majoritatea informatiilor din acest domeniu.

Una din practicile uzuale ale templierilor pentru luarea in stapanire de bogatii, teritorii si mai apoi de putere monarhica era imprumutarea cu dobanda mare a unor importante sume de bani monarhilor saraci sau nevolnici. Ei organizau transferul eficient al banilor prin conexiunile lor din Europa. Regii multor tari ajung intr-o perioada de timp nu foarte lunga sa le datoreze sume imense. Toate aceste practici au pavat calea catre capitalism si catre sistemul bancar de azi.

Filip cel FrumosDomnia in Franta intre anii 1285 - 1314 a regelui Filip al 4-lea (cunoscut si ca Filip cel Frumos) le incurca insa ascensiunea si planurile. El a fost iritat de Cavalerii Templieri deoarece erau aroganti si ii erau net superiori din punct de vedere militar. Filip le datora o adevarata avere si, mai mult decat atat, atunci cand dorise la randul sau sa faca parte din ordin, fusese refuzat.

Acest fapt ne dezvaluie un alt aspect ocultat despre ierarhiile de putere, valabil din cele mai vechi timpuri si pana azi: atunci cand analizam cu atentie conducatori de ţară sau de castă, lideri ai miscarilor politice sau reprezentanti la varf ai unor dinastii, dincolo de faptele punctuale ale derularii disputelor si razboaielor in care acestia sunt implicati (ce pot trezi anumite simpatii vizavi de un personaj sau de altul), realizam ca in fundal se da o alta batalie, adevarata batalie, faţă de care nici un spirit animat de idealuri inalte nu poate ajunge sa simta afinitate sau admiratie, acea batalie care este despre dobandirea controlului asupra unor multimi cat mai mari de oameni (privite ca forta bruta de constructie a imperiilor), precum si despre luarea in posesie a unor bogatii cat mai mari (ca extensie a egoului si autoritatii celui care isi aroga statutul de stapanitor, tiran, despot). Este o poveste despre manipulare, monopol, complot, sclavie, crima, nicidecum despre adevar, generozitate, onoare, libertate, umanitate.

 

Filip al 4-lea decide sa-i infrunte pe templieri facand tot posibilul sa scape de amenintarea lor. In primavara lui 1307, un prizonier condamnat la moarte si-a negociat viata in schimbul unor informatii cruciale pentru Filip al 4-lea, pe care le obtinuse atunci cand impartise la un moment dat celula cu un cavaler templier. Regele a fost informat pe aceasta cale ca o figurina care il reprezenta fusese injunghiata in mod repetat in timpul ritualurilor de magie neagra pe care le practicau cu regularitate Cavalerii Templieri. Perversiunile sexuale fusesera si ele prezente. Templierii sacrificasera copii in timp ce invocau forte demonice carora le cereau sustinere si indrumare.

Tapiteriile Vaticanului

Apropierea de Vatican a sangerosului ordin, sprijinul si cooperarea de care a beneficiat in mod sistematic din partea papalitatii, cruciadele criminale purtate in numele Romei ne furnizeaza un prim indiciu despre natura inrudita a politicilor si practicilor celor doua institutii - Ordinul Templier si Biserica Catolica. Pe culoarele Vaticanului de azi gasim expuse imense tapiterii infatisand sacrificii de copii. Intregul Vatican este pictat si tapetat cu scene de o violenta macabra, macelarirea copiilor fiind insa cea mai revoltatoare.

Regele Filip avea la vremea respectiva proprii sai spioni infiltrati in Ordin. A inteles imediat ca Templierii ajunsesera mult prea periculosi, planuind in detaliu conspiratiile. A inteles de asemenea ca viata ii era in pericol. Prin urmare, la 22 septembrie 1307 a ordonat arestarea Cavalerilor Templieri. Deciziile au fost trimise in plicuri sigilate tuturor guvernatorilor si oficialilor Coroanei din tara. Ordinul a fost indeplinit in zorii zilei de vineri, 13 octombrie 1307, cand 600 de Cavaleri Templieri au fost capturati. La Paris au fost arestati 140 de Cavaleri Templieri, inclusiv Marele Maestru al Ordinului, Jaques Bernard de Molay.

Cu aceasta ocazie foarte multe din proprietatile Cavalerilor Templieri au fost confiscate. Averea colectata era imensa: domenii vaste si peste 9000 de castele (inclusiv palatul din Paris). Regele a preluat si controlul Ciprului. Jaques Bernard de Molay a fost condamnat la moarte si ars pe rug in fata catedralei Notre Dame din Paris. Ordinul Cavalerilor Templieri a fost abolit si de catre Roma printr-un decret papal emis in anul 1312.

Acesta a fost sfarsitul oficial al celei mai puternice societati secrete din istoria medievala.

Filip cel Frumos nu a reusit insa distrugerea tuturor conspiratorilor, in mod special a tuturor celor de la varful ordinului templierilor. Acest fapt a permis conspiratiei sa continue sub alte forme, abil intretinuta de cei care au scapat oprobiului..

Cavalerii Templieri si cultul BafometicTemplierii adorau fiinta malefica Baphomet, un idol satanic androgin. Cultura baphometica impunea sacrificii de sange. Acesta a fost motivul pentru care templierii macelareau copii pe altare de sacrificiu ritualic. Cu cat era sacrificat mai mult sange tanar, cu atat mai puternic urma sa devina Ordinul.

In ritualurile de magie neagra, anumite inlesniri sau puteri sunt acordate celui care le cere de catre fiinta demonica invocata, in schimbul unor plati cu valoare de vanzare a sufletului si legare de ierarhiile demonice, respectiv de legile dupa care functioneaza lumile intunecate. Aceste puteri sau inlesniri astfel acordate au efect atata timp cat sunt folosite pentru a manipula fiinte fara o puritate prea mare a sufletului, respectiv lipsite de cunoasterea cailor luminii sau ale intunerciului (in general multimea nici prea buna, nici prea rea, slab educata si adesea nepreocupata suficient de propria evolutie si emancipare).

Iata ce scrie istoricul Harry Haywood despre Cavalerii Tempieri: “..visau la un stat care sa cuprinda intreaga lume si in care ei insisi sa joace rolul de conducatori despoti”. Doar exponentii unei societati extrem de malefice pot visa la o asemenea realizare.

Cavalerii Templieri au ramas in istorie drept un ordin sangeros si criminal cu radacini in perioada cruciadelor, bucurandu-se de suprematie timp de aproape 2 secole dar cazand ulterior in dizgratia si oprobiul altor grupari sangeroase si criminale, mai exact cele conduse de Filip cel Frumos si insasi Papa de la Roma. Din acest ordin deriva ordinele intunecate de mai tarziu cunoscute sub numele de Cavalerii Teutoni, Cavalerii Ioaniti, Cavalerii de Malta, Cavalerii Iezuiti, Cavalerii Iacobini, Cavalerii Rozei Cruci (Rozacrucienii), precum si tot ce se cunoaste azi ca fiind Francmasonerie, grupare oculta internationala puternic infiltrata in viata politica, economica si militara a statelor lumii, avand ca ratiune suprema instaurarea unei dictaturi mondiale - referita ca Noua Ordine Mondiala.

Conducatorii Templierilor au fost precursorii tentativelor actuale de globalizare tiranica, planuind ca Europa sa devina genul de stat in care toate natiunile, cu toti regii si conducatorii lor, sa fie incluse ca state membre intr-o uniune a statelor. Cavalerii Templieri din straturile inferioare ale organizatiei nu aveau nici o idee despre planurile de mare anvergura pe care maestrii lor conspirativi le plasmuisera - unificarea intregii Europe sub o conducere centralizata. Pas cu pas, templierii au reusit sa-si sporeasca puterea financiara intr-un rastimp de 200 de ani, incercand sa obtina controlul total asupra tranzactiilor prin intermediul sistemului bancar, pentru ca, in felul acesta, natiunile sa devina dependente de un acces la resurse realizat prin mijlocirea si sub controlul strict al membrilor Ordinului. Cu ajutorul unor banci internationale, ei au incercat sa devina mai puternici decat guvernele nationale. Totusi, guvernele nationale cu suport popular si sustinere publica au aparut pretutindeni in Europa si astfel aceasta incercare medievala de globalizare a esuat si a devenit poveste.

5. Inceputurile Francmasoneriei

Sigla masonica

Francmasoneria a inceput sa activeze pentru prima data in Europa Medievala ca forma de asociere tip brealsa a lucratorilor in constructii. Cei priceputi in a ridica monumente arhitectonice precum catedrale, castele, poduri, au dorit sa isi protejeze cunoasterea, constienti fiind ca o astfel de cunoastere inseamna putere. In limba engleza “mason” inseamna “zidar”. In timp, acesti “zidari” (masons) au mai adaugat denumirii generice a grupului din care fac parte prefixul ”liber” (free) si au devenit astfel “freemasons” - in traducere libera “francmasoni”, adica “zidari liberi”. Vom vedea insa ca aceasta denominare nu este decat o figura de stil, caci numai despre libertate nu a fost vreodata vorba in interiorul acestei organizatii.

Francmasonii si-au fondat prima loja in orasul York din Anglia de Nord, in anul 926 d. Hr. luand drept model “collegia fabrorum” sau “colegiul muncitorilor” de pe vremea romanilor. In lojile de inceput ale francmasonilor, discipolii erau instruiti in secrete complicate ale arhitecturii geomantice (stiinta utilizarii anumitor legi, fizice si metafizice, pentru a crea complexe arhitecturale si amplasamente optime din punct de vedere al longevitatii lor si deservirii scopurilor pentru care au fost concepute).

Odata cu aparitia unor cercuri conspirative foarte puternice precum Ordinul Cavalerilor Templieri, a inceput infiltrarea in Fracmasonerie a elementelor de conspiratie. Organizatia initiala a francmasonilor a fost treptat preluata de societatile secrete ale vremii (ale caror scopuri mergeau mult dincolo de conservarea cunoasterii). Cu timpul, societatea francmasonica a fost transformata intr-o miscare de uneltire la cel mai inalt nivel, totul sub acoperamantul atractiv si convingator al unei uniuni a vizionarilor, filantropilor, arhitectilor si artistilor, dupa cum chiar si azi se prezinta. Pe nivelele ierarhice superioare ale structurii astfel create, Cavalerii Templieri dirijau lucrurile din umbra si foloseau magia neagra pentru a prelua controlul asupra lumii.

Francmasoneria conspirationista moderna a inceput in centrul Londrei, la Westminster, in data de 24 iunie 1717, cand Marea Loja Unita a Angliei a fost creata prin unificarea a 4 loji mai mici. Londra a devenit astfel sediul unei puteri secrete care a crescut rapid. Fracmasoneria devenise oficial unealta manipulatorilor si isi incepuse asaltul. Marea Loja din Londra a devenit Loja Mama a Lumii.

Reprezentare a fiintei satanice androgine Baphomet, creata in sec. 20 de masonul si magicianul negru Aleister Crowley, fondator al societatilor ezoterice Golden Dawn, Argentum Astrum si Ordo Templi Orientis, precum si al sistemului religios Thelema (Do What Thou Wilt)Multi frati masoni londonezi erau membri ai clubului “Hell Fire" (Flacarile Iadului), in care erau venerati demoni, se faceau vraji, precum si acte sexuale ritualice. Motto-ul membrilor clubului - afisat deasupra usii de la intrarea in loja (amenajata in abatia ruinata Medmenham) - era “Faceti ce doriti!”, in engleza “Do what thou wilt!”.

Orgiile ritualice si tot felul de perversiuni sexuale in care se foloseau femei si copii din patura de jos a societatii erau practicate intens in aceasta organizatie care a existat vreme de 5 decenii.

Cateva consideratii despre karma si destinul celor ajunsi victime ale ritualurilor sexuale si sacrificiale..

MaiasiiAcum aproximativ 700 de ani, preotii mayasi si cei incasi practicau sacrificiile umane rituale pe altarele piramidelor inca si maya. Ei au fost numiti "oameni de stiinta", "vizionari", "instructori ai umanitatii" sau "reprezentanti ai unor civilizatii evoluate" de catre cercetatorii nostri contemporani care le-au studiat istoria, teoreticienii de azi fiind insa complet rupti de realitatea ororilor infaptuite de liderii acestor societati etichetate drept avansate. Printr-un gest simbolic atat de mic si aparent lipsit de importanta cum este trecerea sub tacere a crimelor pe care si-au bazat existenta societatile inca si maya, oamenii de azi, cu familie, servici, studii universitare si un nivel de confort al vietii net superior celui de atunci, se fac partasi la crima prin aducerea ei intr-o zona a permisiunii morale acordate atrocitatii de a se fi derulat atunci, asa, nu pentru ca azi nu s-ar mai putea intampla, ci pentru ca, atata timp cat nu li se intampla lor, pentru acesti oameni aproape ca nu conteaza ca ea exista sau a existat. ATITUDINEA CARE NU AMENDEAZA ABUZUL ESTE CEA CARE IL LEGITIMEAZA. Acelasi lucru s-a petrecut si cu respectivele societati, care, desi erau decimate de crime oribile, nu doar ca le acceptau, dar le si considerau norma sociala, indivizii ne fiind capabili sa ia decizii constiente contra raului, preferand sa se complaca in macel si carnagiu, fiind miscati cel mult de propria lor drama atunci cand se intampla sa devina chiar ei sau familia lor subiectii unor astfel de sacrificii. Mult mai recent, manualele de istorie abunda in informatii cu privire la miscarile de trupe ale lui Hitler si Stalin, ne fiind insa deloc comunicative atunci cand vine vorba de mentalitatea sociala care se impune schimbata daca ajungem sa si simtim toata aceasta istorie plina de abuzuri si masacre atunci cand o studiem, in loc de a insira doar o simpla cronologie de fapte care oricum nu conteaza.

In general oamenii care aleg sa nu acorde atentie unor lucruri esentiale pentru bunul mers al societatii si al vietii, ajungand sa ia contact cu ele doar la nivel superficial, sunt si oamenii care, PE FIR KARMIC-CAUZAL, sunt predispusi sa se intalneasca din nou cu povestea care nu i-a putut sensibiliza, de fiecare data intr-o formula mai sensibilizatoare decat anterior. Aceste aspecte de predestinare nu se intind doar de la un moment al vietii la altul, ci si de la o viata la alta. Drama care intamplandu-se altora nu te-a impresionat, poate ajunge sa te impresioneze intamplandu-ti-se chiar tie. Se prea poate SA COMITI CHIAR TU ABUZURI GROAZNICE intr-o situatie de criza catre care te-ai indreptat datorita in principal ignorantei si nepasarii, abuzuri care aproape sigur vor conduce pe cale de consecinta la reiterarea lor cu tine victima. Atata timp cat nu esti pe o cale a evolutiei constiente prin negativitate, facand lucruri ingrozitoare cu o anumita legitimitate si doar in anumite circumstante si cu anumite ratiuni (oamenii aflati cu adevarat in aceasta categorie fiind foarte putini), acumulezi datorii karmice pe care trebuie sa le platesti pentru a reveni la un parcurs de viata mai bland. Aceasta plata se poate face prin cunoastere asidua si aplicarea ei SAU prin durere atroce si penitenta. Tocmai fiindca lumea, datorita actiunilor sale dezonorabile, a cumulat in mii si mii de ani cantitati uriase karma de manipulare, de agresivitate si de posesivitate, au aparut si au persistat teatrele de raboi, lagarele de concentrare, dictaturile oribile, saracia lucie si justitia extrem de precara. Toate acestea au facut posibil ca oamenii cu cele mai multe datorii morale, adesea nascuti in cele mai neprietenoase conjuncturi, fara drepturi si libertati sau fara nimeni caruia sa ii pese de ei, sa devina victime sigure si nestiute ale adeptilor caii intunecate.

Interesant de constatat la nivel de date istorice este si faptul ca Dashwood, unul dintre fondatorii clubului Hell Fire, era vistiernic al Angliei si prieten apropiat cu Benjamin Franklin, viitorul parinte fondator al Americii de azi. Insusi Franklin era, de asemenea, Mare Maestru al lojii franceze “Cele Noua Surori”.

Dupa anul 1717, cand vechile bresle mestesugaresti francmasonice si-au incetat oficial existenta, membrii masoni ai noilor loji s-au implicat intr-o actiune fara precedent de impiedicare a dezvoltarii spirituale a umanitatii, aruncand in lupta toate mijloacele de care au reusit sa dispuna pentru a-si duce la indeplinire scopul secret al realizarii unei uniuni imperialiste mondiale conform perspectivei oculte a fratiei.

Simboluri francmasonice uzualeIar cand vorbim de perspectiva oculta a francmasoneriei asupra lumii, este important sa stim ca aceasta organizatie isi intemeiaza activitatea pe mituri sumbre si sangeroase, un amalgam de idei care provin din magia neagra egipteana, misticismul sufit, cabala, precum si din ritualurile Cavalerilor Templieri. Adesea se incearca demonstrarea si promovarea ideii conform careia valorile si actiunile de bine ale tuturor celorlalti oameni din societate nu au calitatea si nici puterea de a contracara pretentiile masonice de dominatie asupra lumii. Bazandu-se pe faptul ca lumea materialista si ateista pe care au creat-o nu dispune de acele cunostinte si abilitati care sa ii alimenteze miscarea intr-o directie buna, francmasonii au iesit la inaintare cu atatea mituri false, povesti de adormit copiii, pretentii de semizei si masti sociale, incat a devenit foarte greu sa gasesti informatii coerente atat despre fracmasonerie cat si despre combaterea ei, capabile sa faca diferenta dintre autentic si derizoriu atunci cand vine vorba de calitatea vietii.

Prima loja din Franta a noii Masonerii a fost fondata in anul 1725 la Paris. In anul 1726 apare prima loja in Austria. In 1728 in Spania. In 1733 in Italia, 1735 Suedia, 1736 Elvetia, 1737 Germania, 1739 Polonia, 1740 Rusia. Prima loja din Danemarca este fondata in 1745 iar prima din Norvegia in 1749. Francmasoneria conspirativa a patruns si in India in 1730, in China in 1767 si in Australia in 1863.

Observam cum s-a raspandit noua francmasonerie cu o viteza incredibila. La 10 ani dupa ce a fost fondata prima loja din Paris, erau deja 5 loji in acest oras, iar in 1742, la 17 ani diferenta, activau deja 22 de loji.

In tarile crestine Masoneria este descrisa drept crestina, in timp ce in tarile musulmane poarta o masca musulmana. Pe cat de duplicitara e in afara, pe atat este si in culise. Realitatea din interior se schimba complet atunci cand cineva se ridica in grad. Cei de la gradele mici nu au habar despre ce se petrece la gradele mai mari. Juramintele depuse in ceremonii si ritualuri leaga membrii intre ei ca scop si sens general dar ii diferentiaza ca nivel de implicare in lucrarea conspirativa.

Cele mai inalte grade sunt rezervate conducatorilor Ordinului. Gradele mai mici sunt doar pentru pregatire prealabila, actiuni punctuale realizate prin interpusi si o fatada pentru cei ignoranti. Acesta este motivul pentru care cei de la gradele mai mici nu au idee cum se abuzeaza de ei. Multi au dificultati in a intelege ca Masoneria e stat in stat si o amenintare serioasa la adresa demnitatii si libertatii umane.

Am cunoscut personal oameni traiti, cititi si umblati care cred cu naivitate ca fratii masoni vor sa traiasca in pace cu noi, ceilalti, nemasonii, si doar prejudecatile sociale fac acest fapt imposibil. Realitatea Masoneriei nu este insa una umanitara. Francmasonul de rang inalt dispretuieste tot ce nu este aliniat principiilor masonice in spiritul carora a fost educat, avand o simpatie surprinzatoare pentru cele mai josnice tipuri de oameni, in special pentru criminali. Masoneria nu este nici mai mult nici mai putin decat O CONSPIRATIE PERPETUA.

 

 


Comentarii (4)

COMENT. #1 - Ilari

Nu exista nici o umbra de indoiala ca toate aceste societati masonice au fost intemeiate cu un singur scop: sa conduca Lumea si sa instaureze o Noua Ordine Mondiala.

01/19/2017 - 21:43

 

COMENT. #2 - Eduard

Sa conduca lumea prin tiranie ar fi modul cel mai corect de a exprima ceea ce urmaresc. Este acelasi lucru cu instituirea unei structuri sociale centralizate, in care o gasca de indivizi fara scrupule lanseaza tot felul de pretentii pe care o mare de oameni naivi ajung sa le creada si sa le alimenteze. Opozitia la un astfel de sistem este tot timpul o societate deschisa, cu mai multe centre de influenta si indrumare (nicicand de control si dominare). O structura permanent actualizabila, bazata pe o lege care ii investeste pe toti cu aceleasi drepturi si obligatii, de la care nu exista derogare prin favorizarea unora in detrimentul celorlalti si la care fiecare poate contribui in masura in care dovedeste ca este capabil.

01/21/2017 - 20:54

 

COMENT. #3 - Eugen

Buna Seara,

Vreau doar sa rcomand doua carti cu acelasi titlu dar scrise de autori diferiti. Titlul este 'Romania ca o prada' si autorii sunt Radu Teodoru si Alexander Ronnet. Cea scrisa de Radu Teodoru se poate descarca de pe net in format pdf, iar cealalta se poate cumpara online.

Va Multumesc
Eugen

PS.
Vreau sa amintesc aici ca masoneria a devenit oficial abonata la bugetul de stat fiind declarata de 'utilitate publica' prin HG Nr 561 din data de 15/04/2004 semnat de Adrian Nastase. Aceasta hotarare de guvern contravine constitutiei si totusi a fost data fara gandul la consecinte si fara scrupule, de fapt lojile masonice fiinteaza in Romania ilegal.

Va multumesc inca odata.
Eugen

12/20/2017 - 01:28

 

COMENT. #4 - Eduard

Iti multumesc si eu pentru informatiile interesante de care nu aveam cunostinta. Am rasfoit foarte din scurt cartea si, din cate am reusit sa-mi dau seama, pare o lucrare cu multe informatii bine inchegate, pe care abia astept sa o examinez indeaproape.

Revin cu o adaugire importanta: Alexander Ronnet este identificat de CIA in 1999 drept un promotor al miscarii legionare din Chicago, deci si el joaca un rol in niste structuri de putere internationale, prin urmare are conexiuni la nivel de interese si contra-interese cu cei despre care scrie. Mare atentie asadar la ceea ce creditati din lucrarile sale!

Linkul documentului incriminator de pe site-ul CIA (informatia cu pricina se afla chiar pe pagina 1):
https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/SIMA,%20HORIA%20%20%20VOL.%202_0086.pdf

In ceea ce-l priveste pe Radu Teodoru, autor prolific de literatura PRO si CONTRA Masonerie, dansul a fost invitat chiar de catre lojile masonice din Romania sa tina cuvantari si prelegeri pe marginea lucrarilor al caror autor este. Ca si in celalalt caz, indiciile arata o apartenenta la grupuri de interese masonice prin lipsa unei esentalizari a ceea ce este si infaptuieste Masoneria per ansamblu, dincolo de niste fapte punctuale mai mult sau mai putin agreate, cunoscute sau disputate. Asadar, mare atentie si la scrierile oferite de acest autor!

Un articol care il incrimineaza prin dezvaluirea bunei sale colaborari cu Marea Loja Nationala a Romaniei este acesta:
http://masonerie.com/lansare-de-carte-bucuresti-scriitorul-radu-theodoru/

12/22/2017 - 00:20

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 

Din invataturile altora..


"Avem nevoie de o revolutie globala. Dar aceasta trebuie sa fie o revolutie a constiintei."
~ John Kennedy

- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

"Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

"Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "E necesar sa deprinzi un nou mod de a gandi pentru a manifesta un alt mod de a fi."
~ Mariane Williamson

- "Cand pierzi ceva, nu pierde lectia."
~ Dalai Lama

- "Poti sa prostesti unii oameni tot timpul sau toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul." ~ Abraham Lincoln

- "A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala." ~ Andrei Plesu

- "Inca de la nasterea pe aceasta planeta multi dintre noi suntem conditionati sa credem ca menirea noastra este sa ne sacrificam, sa devenim martiri, sa simtim durere in timp ce altcineva se simte bine prin mijlocirea durerii noastre. Cand insa ajungem sa ne percem pe noi la fel de importanti ca pe oricine altcineva, cand ajungem sa ne oferim atat noua cat si altora dragostea si respectul la care visam, atunci toata viata noastra va fi despre dragoste si respect."
~ Lyssa Royall

- "Nu exista revelatie mai profunda a sufletului unei societati decat felul in care isi trateaza copiii." ~ Nelson Mandela

- "Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat." ~ Melanie Joy

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse." ~ Martin Luther King

- "Lucreaza din greu, in tacere. Lasa succesul sa fie zgomotul." ~ intelepciune contemporana

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

- "Intotdeauna pare imposibil, pana cand se intampla." ~ Nelson Mandela

"Istoric vorbind, cele mai teribile lucruri - razboiul, genocidul si sclavia - sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii." 
~ Haward Zinn

- "Un om trebuie sa fie suficient de matur ca sa-si recunoasca greselile, destul de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte!"~ Alphonse Allais

- "Raiul pe Pamant este o alegere pe care o avem de facut, nu un loc pe care il avem de gasit." 
~ Wayne Dyer

"Inteligentii educati = lanseaza idei; inteleg, vad, gandesc cu propriul creier; se raporteaza critic la lume si la ideile altora; au repere culturale, un sistem de valori, fac apel la canoane si autoritate in mod justificat, fie doar si pentru a da cu ele de pamant; cand se intampla sa mai fie si ireverentiosi, vorbim de acei norocosi pe care nici macar scoala n-a reusit sa-i strice." 
~ intelepciune contemporana

"Daca oamenii sunt buni doar de frica unei pedepse sau in speranta unei rasplati, atunci sunt cu adevarat o adunatura jalnica!"
~ Albert Einstein

"Lucrurile rele nu se vad in vremurile bune. Pană la urma tot la reflux iti dai seama cine inoata dezbracat." ~ Warren Buffet

"In momentele de fericire savurezi muzica. In momentele de tristete intelegi versurile."
~ Frank Ocean

"Dacă un om face tot ce-i sta in putere, ce altceva i se mai poate cere?"
~ George S. Patton

"Cel care sta la umbra azi, este cel care a plantat un copac mai demult."
~ Warren Buffett

"Traieste viata cu integritate si da-i un sens. Cand vei imbatrani, te vei gandi la viata ta si o vei putea savura pentru o a doua oara."
~ Dalai Lama

"Odata ce te conformezi, odata ce ajungi sa faci lucruri doar pentru ca ceilalti le fac la randul lor, letargia iti acapareaza talentul si iti nimiceste puterea sufletului." ~ Virginia Woolf

"Oamenii care nu se predispun sa infranga minciuna, ignoranta si nedreptatea, au hotarat sa nu se mai gandeasca la ele in speranta ca astfel vor fi fericiti. " ~ Blaise Pascal

"E trist sa vezi cum patriotismul inseamna adesea dusmanirea propriilor semeni." 
~ Voltaire

"Este nostima usurinta cu care oamenii rai cred ca toate le vor iesi bine." ~ Victor Hugo

"Curata campul ca sa aiba loc sa coboare ingerii." ~ Nichita Stanescu

"Inaintea mea - cararea -
kilometru dupa kilometru, 
secole dupa secole, 
se intinde alba...
iar drumul, 
in panta imperceptibila, 
urca mereu." 

Jiddu Krishnamurti

- "Nu exista o tara pentru care sa port un razboi. Tara mea este acest Pamant. Sunt un cetatean al planetei." ~ Eugene Debs

- "Cei mai multi oameni nu vor sa stie adevarul. Ei vor doar asigurari ca ceea ce isi imagineaza ca stiu este adevarul."
~ intelepciune contemporana

"In viata nu trebuie neaparat sa ai carti bune, ci sa joci bine cartile pe care le ai." 
~ Josh Billings

- "In loc sa-i cumperi copilului tau tot ce-ai fi vrut sa ai candva si n-ai avut, invata-l tot ce-ai fi vrut sa stii si n-ai stiut!"
~ intelepciune contemporana

- "Si-oricat de-ngusta o fi calea,
Oricate piedici m-or lovi din greu,
Eu sunt stapanul sortii mele
Sunt capitanul sufletului meu.."


~ intelepciune contemporana

- "Fiecare om trebuie sa-si inventeze propriul drum.” ~ Jean-Paul Sartre

- "Cand dezbaterea este pierduta, calomnia si agresiunea devin uneltele ratatului.” ~ Socrate

- "Ceea ce conteaza nu este ceea ce vei face, ci ceea ce faci chiar acum.” ~ Napoleon Hill

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro