Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


» Partea a 10-a «

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


Partea a 12-a

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

19. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy

John F. Kennedy

La 4 iunie 1963, presedintele John Fitzgerald Kennedy a semnat Ordinul executiv nr. 11110 care dadea inapoi guvernului dreptul de a tipari bani fara ca o astfel de operatiune sa se mai realizeze prin banca centrala privata a SUA cunoscuta ca Rezerva Federala. Ordinul lui Kennedy dadea practic Trezoreriei de stat puterea de a emite bancnote (certificate valorice) corespunzator rezervelor de argint din visteria trezoreriei. Pentru fiecare uncie de argint aflata in seiful Departamentului de Trezorerie al SUA, guvernul putea introduce noi bani in circulatie prin masuri fiscale care sa inlesneasca accesul populatiei la masa monetara. Keneddy a facut astfel accesibile poporului american 4,3 miliarde de dolari in bancnote noi. Implicatiile acestei ordonante au fost uriase.

Cu o miscare de stilou, Kennedy era pe cale sa elimine ca intermediar al bunastarii americane banca privata a Rezervei Federale. In cazul punerii in circulatie a unei cantitati suficient de mari de bilete cu valoare de catre Trezoreria de stat, Keneddy urma sa elimine cererea pentru biletele cu valoare ale Rezervei Federale, banca privata a masonilor, fiindca certificatele de argint erau sustinute de argint, pe cand biletele Rezervei Federale nu erau sustinute de nimic.

Ordinul executiv nr. 11110 putea sa previna riscul ca datoria nationala sa creasca enorm, pana la nivelul de azi, fiindca ar fi dat guvernului posibilitatea de a-si achita datoria fara a mai merge la Rezerva Federala pentru a cere noi imprumuturi si a plati dobanda la banii imprumutati. A demonta sistemul de rezerva federala si a baga in circulatie bani fara dobanda era o crima impotriva intentiilor si insasi ratiunilor de a fi ale elitei financiare masonice.

Presedintele Kennedy a mai vrut sa termine si cu razboiul din Vietnam, oprind conflictul fara sens care continua sa faca victime si sa genereze pierderi economice uriase de ambele parti. Statele Unite au pierdut 2 miliarde de dolari in fiecare luna din ambitia de a purta razboiul criminal cu Vietnamul.

La 22 noiembrie 1963, presedintele Kennedy a fost asasinat la Dallas in timpul unei defilari publice in masina decapotabila prezidentiala. S-a spus ca a fost impuscat de doua ori de la distanta de catre un ucigas cu probleme psihice. Persoana era Lee Harvey Oswald, puscas marin in armata SUA trait in URSS intre 1959 si 1962. Asasinatul a avut drept urmare faptul ca, la 5 ani de la eveniment, a fost oprita punerea in circulatie a bancnotelor noi (a certificatelor de argint). Ordinul executiv nr. 11110 nu a fost anulat de nici un presedinte american si este inca valabil si azi. Doar ca nu a mai fost pus in aplicare si nu a mai produs efecte niciodata. Peste 10 triliarde de dolari (10.000 de miliarde) in datorii catre banca privata masonica s-au acumulat din 1963 pana in prezent. Dupa asasinare, Kennedy a fost inlocuit de francmasonul de rang inalt Lyndon Baines Johnson, care a facut tot posibilul pentru a sterge urmele din spatele atentatului.

Fotograful asistent de autopsie Floyd Riebe, tehnicianul radiograf Jerrol Custer si un alt tehnician, toti angajati ai Marinei Americane la spitalul Bethesda Nava, au spus la o conferinta de pressa din New York la data de 28 mai 1992, ca atunci cand trupul lui John Kennedy a fost adus acolo dupa crima, fotografiile si radiografiile de la autopsie fusesera falsificate. Era clar din pozele originale ca presedintele Kennedy fusese lovit de mai mult de doua gloante si ca cel putin unul fusese tras din fata lui. Jerrol Custer a spus: “Fotografiile au fost retusate pentru a nu se putea vedea gaura de iesire din spatele capului”.

Autorul Harry Livingstone, care a fost prezent la acea conferinta de presa, a spus in volumul 2 al cartii “High Treason” (Inalta tradare) ca presedintele Kennedy a fost atacat intr-o ambuscada cu precizie militara de mai multi asasini. A fost o conspiratie conceputa de la cel mai inalt nivel. Creierul lui Kenedy, care fusese pastrat, a disparut fara urma. Azi, o examinare sumara ar putea confirma ca a fost vorba cel mai probabil de 3 ucigasi!

20. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo

Apollo - NASA - regie

Documentarele realizate de David S. Percy si Bart W. Sibrel intitulate “Ce s-a petrecut pe Luna”, respectiv “Un lucru neasteptat s-a intamplat in drumul spre Luna”, arata ca avem toate motivele sa ne indoim de autenticitatea misiunilor lunare cu echipaj uman din anii 70 prezentate ca Programul Apollo, finalizate, chipurile, cu mai multe aselenizari, urmate de intoarcerea in siguranta a cosmonautilor de pe Luna inapoi pe Pamant. Filmele arata printre altele cum pozele "de pe Luna" au fost falsificate.

Printre numeroasele indicii ale inselaciunii se numara foarte multe neconcordante fotografice: faptul ca mai multe umbre cad in directii diferite in cadrul aceleiasi poze, ceea ce sugereaza folosirea mai multor surse de lumina atificiala. In pozele facute in diferite locuri, costumele astronautilor apar luminoase si clare chiar daca se afla in umbra. Planul secund (fundalul) a fost acelasi in mai multe fotografii din momente si locuri diferite, un deal cu forma neregulata aparand identic in doua poze realizate in decursul a doua aselenizari diferite, din locatii aflate la distanta una de alta. In pofida vizibilitatii bune in spatiul cosmic nu s-a realizat nici macar o singura fotografie in care sa se vada stele, galaxii, constelatii. O fotografie regizata a cerului din orice loc “de pe Luna” ar fi fost imposibil de realizat cu o acuratete de 100%. O astfel de fotografie ajunsa in mainile unui astronom priceput ar fi putut arata faptul ca pozitia astrelor de pe un anumit sector de cer infirma prezenta astronautilor in locurile de unde pretind ca s-au realizat fotografiile. In pozele care surprind terenul nisipos de sub modulul lunar nu se vede nici cea mai mica urma de crater care ar fi putut aparea in urma pornirii rachetelor de franare sau a coliziunii dintre picioarele modulului si solul lunar. Sunetul motoarelor de 150 de decibeli lipsea din filmarea NASA, in interiorul capsulei auzindu-se doar vocile cosmonautilor (e bine de stiut ca un concert rock asurzitor nu depaseste ca putere a sunetului 120 de decibeli, deci nivelul de zgomot al motoarelor era foarte mare)! Tot in fotografiile orginale, o piatra de pe Luna apare inscriptionata cu litera “C”, ca si cum ar fi fost o piesa de recuzita marcata. Semnalul TV nu venea de pe Luna ci era (re)transmis de undeva dinspre Australia. La plecarea de pe Luna nu s-a vazut nici o flacara la motorul rachetei pe baza de gaze, ca si cum aceasta ar fi fost ridicata cu sfori.

Centurile de radiatii Van AllenO dovada indirecta a falsificarii aselenizarilor provine chiar din vremurile noastre, NASA invocand actualmente drept argument al intarzierii mult anuntatelor misiuni pe Marte cu echipaj uman prezenta in jurul Pamantului a doua centuri de radiatie distructiva supranumite centurile Van Allen. Centura de interior incepe de la 2500 km de Pamant si se termina undeva la 5600 km, iar centura exterioara incepe de la 12.000 km si se termina aproximativ la 19.000 km de Pamant. Distanta de la Pamant la Luna este de 385.000 km, fapt care ar fi presupus traversarea ambelor centuri in integralitate, de doua ori (la ducere si la intoarcere) pentru fiecare misiune Apollo. Radiatia Van Allen a fost descoperita cu ajutorul senzorilor satelitilor trimisi in spatiu in 1958. Particule cu o puternica incarcatura electrica, mai exact electroni si protoni, prinse in campul magnetic al Pamantului, se misca foarte rapid in interiorul centurilor. Particulele au fost create de campul magnetic terestru prin interactiunea cu radiatia cosmica si vanturile solare. Aceste particule se misca simultan in 3 moduri diferie: in spirala in jurul liniilor de camp magnetic ale planetei, inainte si inapoi pe aceste linii si in miscare de revolutie (pe orbita) in jurul Pamantului. Electronii merg de la vest la est, in timp ce protonii se misca de la est la vest. E o adevarata supa cosmica de materie si energie care si azi creeaza probleme inca nerezolvate pentru orice tentativa de deplasare a navetelor cu echipaj uman dincolo de orbita joasa a Terrei. Cele mai periculoase particule, care contin cea mai multa energie, s-au strans in centura interioara, o zona pe care astronautii de azi inca nu o pot strabate. Cu siguranta ca daca acum avem aceste probleme, ele ar fi fost un obstacol insurmontabil in urma cu 45 de ani. Daca un astronaut ar trece prin aceste centuri, s-ar imbonavi grav si cel mai probabil la scurt timp dupa expunere ar muri din cauza iradierii. Fotografiile facute ar fi de asemenea distruse.

In timpul furtunilor solare magentice, radiatia din centuri poate creste chiar si de 1000 de ori. Misiunea Apollo 16 a coincis cu cea mai puternica furtuna solara cunoscuta. Ar fi fost necesar un strat de plumb de 2 metri pentru a proteja astronautii din interiorul capsulei spune fizicianul Ralph Rene in articolul sau “Cand facem radiografii suntem protejati de plumb”. Racheta nu ar fi putut decola nicicum cu o asemenea greutate, insemnand o suplimentare cu aproximativ 800 de tone a greutatii prevazute initial (1m3 de plumb cantareste 11,35 tone, iar in cazul capsulei gazduind cosmonautii vorbim de cel putin 70m3 de plumb care s-ar fi adaugat de jur imprejur ca invelis protectiv). Capsula spatiala avea in schimb doar un invelis subtire de aluminiu. Din cauza obstacolului reprezentat de radiatie, rusii, chinezii si agentia spatiala europeana nu au incercat niciodata de atunci si pana acum sa trimita pe Luna vehicule spatiale cu echipaj uman.

Bill Kaysing considera ca astronautii au inconjurat Pamantul timp de 8 zile in timp ce agentia spatiala americana a prezentat poze false "de pe Luna" in toata aceasta perioada. Pozele au fost realizate in desertul Nevada intr-o baza militara secreta referita drept Zona 51, caracterizata printr-un sol similar cu cel de pe Luna. Bart Sibrel a reusit sa intre in posesia unor inregistrari audio-video facute de astronauti la bordul navetei spatiale in timp ce se aflau intr-una din misiunile Apollo, inregistrari care arata ca filmarile cu planeta noastra vazuta de pe hubloul navei atunci cand s-a spus ca nava se departase considerabil de Pamant si se apropia de Luna sunt simple poze ale Pamantului realizate anterior, la un zbor normal pe orbita joasa, editate in asa fel incat Pamantul sa para o planeta mica si indepartata, apoi tiparite pe un material foto care sa le faca sa arate realistic si lipite de unul dintre hublourile navetei. Iluzia creata la filmarea hubloului cu o camera video de interior era ca se filmeaza dinauntru in afara prin hublou, cand de fapt ceea ce se filma erau poze pregatite dinainte si fixate pe hublou. Inselatoria a fost alimentata de cateva instantanee intercalate pe filmare infatisand astronautii in interiorul navetei in stare de imponderabilitate, fapt menit sa confere misiunii un plus de realism dar mai ales sa distraga atentia de la falsa pozitionare a navetei aflata in misiune: pe orbita Pamantului si nu in drum spre Luna.

Un alt fapt deloc neglijabil este filmarea infatisand mersul astronautilor NASA pe solul lunar (mult incetinit fata de un mers pe Pamant). Daca filmul este rulat la viteza dubla, astronautii se deplaseaza ca si cum ar alerga in campul gravitational terestru (aceeasi lungime, inaltime si durata a pasilor ca la un sprint nomal, nicidecum caracteristici modificate de deplasare, corespunzatoare unui camp gravitational mult redus, cum ar fi o inaltime mai mare a saltului sau o lungime mai mare a pasului).

Anuntul NASA despre distrugerea fotografiilor originale din misiunile ApolloAnul acesta NASA ne comunica faptul ca a sters benzile cu inregistrarile originale ale misiunilor lunare Apollo. Aceasta reactie vine dupa ce tot NASA, cu ceva timp in urma, le-a pus la dispozitia cercetatorilor care le-au contestat veridicitatea. Anuntul facut de agentia spatiala americana despre distrugerea tuturor inregistrarilor foto-audio-video in original si pastrarea exclusiva a copiilor “restaurate” este jignitor pentru pretentiile de autenticitate a materialelor pe care le are NASA la adresa tuturor contestatarilor sai.

Actualmente mai mult de un sfert din populatia SUA considera ca omul nu a pasit niciodata pe Luna. Acest spectacol atat de neglijent realizat despre niste presupuse aselenizari a costat poporul american 40 de miliarde de dolari. Bineinteles ca serviciile secrete din Marea Britanie, Rusia, China, Israel au stiut acest lucru. Dar cine controleaza serviciile secrete? Evident ca cine le-a creat si se foloseste de ele in scopuri ce tin de control si suprematie. Adica insasi entitatea masonica. Iata si explicatia pentru care marile adevaruri ajung atat de greu la urechile publicului larg.

Cum a fost posibil insa ca sute de mii de angajati sa nu divulge nimic? Prin compartimentarea stricta a unui numar imens de sarcini punctuale. Intr-un proiect de o asemenea dimensiune, fiecare persoana, din fiecare compartiment, are de indeplinit o sarcina precisa pe linia de asamblare, fara a sti ce se intampla in alte compartimente, cu alte persoane, sau care este produsul final. In acest fel imaginea de ansamblu, lucrarea completa, ratiunile si actiunile per proiect, nu ajung sa fie cunoscute decat unui numar foarte restrans de indivizi. Chiar si asa, contractele de pastrare a secretului profesional, extrem de stricte, semnate de fiecare contributor in parte si luate foarte in serios de aparatul guvernamental, au usurat misiunea mai marilor NASA de mentinere a unei taceri complice fata de publicul larg vizavi de marea inselatorie numita "Misiunile Apollo".

In stilul carcateristic al unor mincinosi de profesie si totodata al unor mincionosi penibili, care chiar si confruntati cu dovezile se trezesc ca te intreaba "crezi ce vezi sau crezi ce-ti spunem noi?!", oficialii NASA continua sa minta ca in cel mai prost film de propaganda politica..

Minciunile Apollo in forma continuata

Totusi.. DE CE TOATA ACEASTA MASCARADA extrem de costisitoare din punct de vedere al efectivelor umane cooptate si al resurselor materiale utilizate? Ce s-ar fi putut castiga de pe urma regizarii misiunilor Apollo?

1. In primul rand dezvoltarea in subsidiar a industriei militare americane, fara prea multe piedici sau semne de intrebare legate de masiva finantare sau de experimentele in derulare.

2. Inteligenta importata din toata lumea si pusa la munca, in proiecte publice sau private implicand tehnologii avansate, mai mult sau mai putin secrete, pe intreg teritoriul Statelor Unite, camuflajul folosit fiind insasi "programele de cucerire a spatiului cosmic" derulate de si prin Agentia Spatiala Americana.

3. Alimentarea iluziei conform careia “suntem singuri in Univers”, prin urmare nu exista nimic altceva in afara de acest sistem, implementat pe acest Pamant, sub aceasta forma, singura viabila.

4. Standardizarea tehnologiilor artificiale, bazate pe combustibili fosili, cand, de fapt, inca de pe vremea lui Tesla (perioada antebelica) existau dispozitive de tip “energie libera” (free energy), la care s-ar fi putut racorda oricine, de la distanta, fara cabluri, instalatii ajutatoare sau uzine complicate functionand centralizat.

5. Cultivarea unui patriotism artificial, a unui sentiment de veneratie fata de lideri si conducatori, alimentarea ideologiei “visului american”, a falsei impresii cum ca America este “taramul fagaduintei”, cel mai avansat model de societate, “tara tuturor posibilitatilor”, un standard de urmat pentru generatii.

Povestea transanta a “derularii” misiunilor Apollo este oferita cu generozitate in documentarul lui Bart Sibrel, din care am extras urmatoarea sinteza de 30 de minute..

 

 

 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 

Din invataturile altora..


- "Intentia ta poate schimba realitatea in cazul in care este acordata cu sufletul tau."
~ Martin Soulreader

- "Nu trai acelasi an de 75 de ori, considerand asta viata!" ~ Robin Sharma

- "Aceia care sunt vii traiesc intr-o stare de continua uluire!" ~ Buddha

- "O inima calda intr-o lume rece este o dovada de putere si nu de slabiciune!"
~ Katherine Henson

- "Niciodata sa nu renunti la un vis din cauza timpului necesar pentru a-l duce la indeplinire. Timpul va trece oricum."
~ Earl Nightingale

- "Pentru a stabili daca ceva este uman sau nu, stabileste mai intai daca lucrul respectiv ti-ar placea sa-ti fie facut tie." ~ Andrea Kladar

- "Uneori cel mai mic pas facut in directia corecta devine cel mai mare pas al existentei tale."
~ intelepciune contemporana

- "Sa-ti cunosti propriul intuneric este cea mai buna metoda de a te descurca in intunericul altora." ~ Carl Jung

- "Ceea ce vedem este adesea doar o mica parte din ceea ce se intampla de fapt."
~ intelepciune contemporana

- "A fi in stare sa gandesti despre cum gandesti este un semn de inalta inteligenta."
~ intelepciune contemporana

- "Respectul este castigat. Onestitatea este apreciata. Increderea este cultivata. Loialitatea este returnata."
~ intelepciune contemporana

- "EU SUNT.. = doua dintre cele mai puternice cuvinte. Caci ceea ce adaugi dupa ele este ceea ce iti defineste realitatea."
~ intelepciune contemporana

- "Durerea este aceeasi pentru toate creaturile. De ce cred unii oameni ca durerea lor este diferita?" ~ intelepciune contemporana

- "Rasa, religia, mandria etnica si nationalismul nu fac altceva decat sa te invete cum sa urasti anticipat oameni pe care nu i-ai intalnit niciodata." ~ intelepciune contemporana

- "Nu astepta judecata de apoi. Ea are loc in fiecare zi." ~ Albert Camus

- "Un om care se teme de suferinta, sufera deja de pe urma temerilor sale."
~ Michel de Montaigne

- "Fericirea este o alegere constienta si nu o reactie automata la stimuli."
~ intelepciune contemporana

- "Singura raspundere adevarata este fata de propriul tau potential, fata de propria ta inteligenta si constienta, fata de actiunea conforma cu ele." ~ Osho

- "In viata nu trebuie neaparat sa ai carti bune, ci sa joci bine cartile pe care le ai."
~ Josh Billings

- "Nimeni nu detine cheia magica a succesului, dar cheia sigura a esecului este sa incerci sa multumesti pe toata lumea!"
~ Bill Cosby

- "In momentele de fericire savurezi muzica. In momentele de tristete intelegi versurile."
~ Frank Ocean

"A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala." ~ Andrei Plesu

- "Niciodata sa nu accepti lumea asa cum pare a fi. Indrazneste sa o vezi asa cum ar putea fi."
~ Dr. Harold Winston

- "Cand repeti de mai multe ori o greseala, nu mai este o greseala, e o alegere." 
~ Paulo Coelho

- "Daca nu-ti place un lucru, schimba-l. Daca nu-l poti schimba, schimba-ti atitudinea!" 
~ Maya Angelou

- "Adesea oamenii urasc adevarul. Din fericire, adevarului nu-i pasa." 
~ Larry Winget

- "Scuzele sunt hotul ce-ti fura timpul. Fixeaza-ti obiectivele, accepta responsabilitatea si actioneaza!" ~ intelepciune contemporana

- "Ori de cate ori ajungi sa te regasesti de partea unei majoritati, e timpul sa te opresti si sa reflectezi!" ~ Mark Twain

- "Traim cu totii sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont!" ~ Konrad Adenauer

- "A creste doar cantitativ si nu calitativ este ideologia celulelor canceroase." 
~ Edward Abbey

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro