Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma. Statul corporatie.


» Partea a 6-a «

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


Partea a 12-a

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

12. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala

Criminalitatea masonica

Extremistul francez Stephen Morin este principalul fondator al francmasoneriei politice in America in jurul anilor 1760. Unul dintre adeptii lui cei mai infocati a fost Moses Hays (1739-1805).

Moses Hays a reunit in Newport, Rhode Island si in Charleston un grup de masoni format din cabalisti care ajunsesera milionari facand comert cu sclavi. Ei au adus din Europa sistemul masonic cu 33 de grade pe care l-au implementat in America sub numele de Ritul Scotian Antic si Acceptat. In acest Ordin se inscriau la vremea respectiva doar personalitati. Elita masonica a grupului organiza capturarea oamenilor de culoare din Africa si transportarea lor in America pe post de forta de munca bruta, lipsita de drepturi si libertati. Aceeasi elita controla toate pietele de slavi din SUA. Mai mult de 300 de corabii aflate in proprietatea masonilor Moses Franks, Isaac Dias, Isaac Gomez, Hayman Levi si Benjamin Levi au fost folosite pentru comertul cu sclavi. Agentia Asiento, care mai tarziu a fost condusa din Olanda si Anglia, colabora cu grupurile francmasonice, pe care le ajuta sa faca rost de sclavi de culoare pentru colonii. Prin capturarea si transportul anual a peste 1 milion de scalvi africani timp de 113 ani (din 1661 pana in 1774) au fost stramutati din locurile natale aproape 110 milioane de negri. Dintre ei doar 10% au ajuns vii in coloniile destinatie din sudul Statelor Unite. In timpul barbarelor capturari si transportari au murit aproape 100 de milioane dintre ei.

Cei capturati in Africa valorau la prima mana 100 de galoane de rom, 100 de livre de praf de pusca sau 18-20 de dolari in bani gheata. Mai tarziu pretul s-a ridicat la 40 de dolari. Acesti oameni erau vanduti ulterior mosierilor si proprietarilor de sclavi de pe teritoriul american cu 2000 de dolari fiecare fiinta. In total 11 milioane de oameni x 2000 de dolari = 22 de miliarde de dolari. In conditiile in care 1 dolar american in anul 1775 era echivalent ca putere de cumparare cu 29 de dolari americani de azi, aceasta avere se cifreaza in zilele noastre la 638 de miliarde de dolari. Ne putem face astfel o idee destul de clara despre dimensiunea profitului obtinut prin jaf, sclavie si crima de catre cercurile masonice ale anilor 1700.

Infiltrarea institutiei masonice pe teritoiul Statelor Unite a inceput in iunie 1731, cand a luat fiinta una dintre cele mai importante loji americane, si anume Loja Sfantului Ioan, in Philadelphia. De acolo si din Carolina (unde putin mai tarziu apare o alta loja foarte activa), Francmasoneria s-a raspandit in toata America sub influenta unor lideri extrem de activi.

In 1732, Daniel Coxe, primul Mare Maestru mason din Statele Unite, a propus crearea unei confederatii intre coloniile engleze din America. Masonii voiau sa intemeieze pe teritoriul american o societate omogena multietnica asupra careia sa exercite un bun control, folosind-o ca baza executiva pentru activitati extinse, internationale. Pentru ca Anglia - care controla teritoriile - se opunea unei astfel de uniuni, in 1776 a fost formata o loja speciala pentru oamenii de culoare, Loja Africana 459, care a devenit cunoscuta sub numele de Francmasoneria Prince Hall, dupa numele primului francmason de culoare. Ea urma sa joace un rol important in lupta cu ajutorul negrilor impotriva dominatiei Angliei.

Comandantul mason George Washington si viitor presedinte al SUA intre anii 1789-1797 a folosit propaganda in spirit masonic pentru a cultiva solidaritatea in randul trupelor sale, cu ajutorul carora intentiona sa intoarca balanta puterii dinspre grupurile masonice din Anglia inspre cele din teritoriu si de sub comanda sa. Washington folosea rareori ofiteri care nu erau francmasoni. Ii aduna in jurul sau doar pe cei pe care se putea baza cel mai mult – masonii de rang inalt. Dintre generalii lui Washington (aproximativ 30 la numar), doar 2 nu erau francmasoni.

Ordinul urmarea crearea in SUA a unei baze a tuturor activitatilor sale internationale pentru a reusi cu ajutorul ei sa-si atinga scopul cel mai inalt – suprematia mondiala. Iar unul dintre obstacolele care interferau neplacut cu planul unei oranduiri sociale in America menite sa faciliteze acest lucru erau populatiile bastinase – in special amerindienii. Exterminarea populatiilor de indieni a condus la o scadere numerica a nativilor pana la o cifra de aproximativ un milion de oameni la nivelul anilor 1900. Pe vremea descoperirii Americilor de catre Columb (sfarsitul anilor 1400 – inceputul anilor 1500), numarul lor era de aproximativ 30 de milioane.

Intr-un pasaj din Statutul Consiliului Suprem al Gradului 33 din Ritului Scotian al Francmasoneriei din Washington se mentioneaza: “Membrii fratiei masonice au jucat intotdeauna un rol important in istoria natiunii noastre”.

Albert PikeUnul dintre cei mai intunecati conducatori masoni din istoria Statelor Unite a fost generalul Albert Pike (1809-1891). El a studiat dreptul la Harvard. A devenit avocat renumit in Sud, pledand cauzele mosierilor si ale stapanilor de sclavi. Pike a fost facut francmason in anul 1850 si membru al Ritului Scotian in 1853. In 1854 a fost numit inspector adjunct in Arkansas, unde a introdus Ritul Scotian. A fost ales Mare Comandat al Consistoriului din Louisiana in 1857. In anul 1858, Albert Pike a fost ales in Consiliul Suprem si la 2 ianuarie 1859 a devenit Mare Comandant Suveran al Consiliului Suprem, adica nici mai mult nici mai putin decat comandantul masoneriei din Statele Unite. A reusit sa ajunga de asemenea Suveran Pontif al Francmasoneriei Universale, conducator si mare preot al lumii francmasonice, totodata membru activ al Ordinului Illuminati.

Albert Pike este si fondatorul lojii masonice antisemite si criminale Ku Klux Klan, Ku Klux Klananterior numita Loja Cavalerilor Cercului Auriu, implicata in complotul finalizat cu asasinarea presedintelui american Abraham Lincoln in 1865. Aceasta loja, cerc elitist de criminali si grupare armata a celor mai inversunati extremisti contra populatiei de culoare, urma sa devina in viziunea fondatorului Albert Pike o retea imperiala sclavagista cu centrul in Cuba. Armatele ordinului numarau 100.000 de oameni gata oricand sa participe la tot felul de orori rasiale. Pike a detinut functia de Mare Dragon al Ku Klux Klan in Arkansas si a scris chiar el imnul si regulile organizatiei. In 1868 Pike isi arata public dezgustul fata de oamenii de culoare, opunandu-se dreptului la vot al negrilor si declarand in delir ca ar fi gata sa infiinteze cate o loja pentru fiecare barbat alb care s-ar opune patrunderii negrilor in administratie. Odata ce aceasta imixtiune s-ar intampla, in acceptiunea lui Pike adminstratia va fi devenit “o bataie de joc profanatoare”. In 1868 a scris: “Cand va trebui sa aleg intre a-i accepta pe negri ca frati masoni si a parasi Francmasoneria, voi parasi Francmasoneria” (citat din “50 de milioane de frati”, New York, 1937). In 1868 Pike s-a mutat la Washington unde a practicat avocatura la Curtea Federala pana in anul 1880. A murit la masa de scris din biroul sau aflat in Templul Ritului Scotian din Washington, la 2 aprilie 1891.

Albert Pike a incetatenit obiceiul infiintarii de loji chiar in cadrul bazelor militare strategice folosite intens de masoni pentru impunerea scopurilor organizatiei. Astazi, inaltul comandament al NATO este controlat de francmasonerie si ii serveste scopurile. Nimeni nu poate fi secretarul de stat al Statelor Unite daca nu apartine unei loji importante. De exemplu, fostul secretar de stat Colin Powell a fost membru al Clubului Bohemian Grove si al grupului Bildeberg.

In ceea ce priveste personalitatile politice ale Americii, unul din cei mai inraiti politicieni masoni ai tuturor timpurilor a fost presedintele SUA Harry Truman (1884-1972).

Presedintele mason Harry Truman In 1909 Truman a fost acceptat ca ucenic in Loja Belton din Fulton, Missouri. In 1911 a devenit membru privilegiat al Lojii Grand View, fiind, de asemenea, initiat in Ritul Scotian. In 1917 a devenit membru al Lojii Cavalerii din Kadosch. A primit gradul masonic 32 in 1919 si, la 8 luni dupa acest eveniment, a fost acceptat in Loja Orienti Charter si in Consiliul Masonic Shekina.

In 1928 a fost inititat in Loja Cavalerilor Templieri nr. 17 Missouri. In 1930 a fost ales Mare Maestru adjunct al Marii Loji din Missouri al carui membru regulat a fost intre anii 1925-1930. In 1940 a devenit Mare Maestru al Marii Loji. La 19 octombrie 1945 este investit cu gradul 33 in Ritul Scotian. In 1948, la o intalnire cu profil masonic, Truman a marturisit crezul sau: “Munca mea ca om de stat este construita pe principii masonice. Cred ca aceste principii de conducere trebuie raspandite in intreaga lume pentru ca binecuvantarea masonica sa ajunga peste tot.”

Cum a binecuvantat Truman lumea in spiritul si legea principiilor masonice? In primul rand comitand doua mari exterminari ritualice, cand a dat ordinul de anihilare a sute de mii de civili in orasele japoneze Hiroshima si Nagasaki. La ora 8 si 16 minute in dimineata zilei de 6 august 1945, acest presedinte a ordonat detonarea unei bombe atomice deasupra Hiroshimei, vaporizand instantaneu 80.000 de oameni si omorand prin arsuri, rani si radiatii alti 160.000 in urmatoarele luni. Truman a fost foarte incantat la aflarea vestii ca decimarea populatiei orasului a decurs conform planului. A glumit despre asta cu angajatii sai de pe crucisatorul Augusta, la bordul caruia se afla navigand in Atlantic. A tinut chiar sa ridice paharul in cinstea evenimentului, numind genocidul comis “un succes covarsitor”, “cel mai mare eveniment al istoriei”. Considerandu-se totusi nesatisfacut pe deplin, la 9 august 1945 da ordinul lansarii unei a doua bombe atomice, desupra orasului Nagasaki, unde sunt vaporizati 75.000 de civili, alti aproximativ 200.000 ajungand sa moara in lunile urmatoare.

Cinismul a depasit orice limite atunci cand a fost stabilita o baza medicala americana la Hiroshima, cu singura obligatie de a documenta efectele detonarii bombei asupra oamenilor, fara insa a le oferi acestora vreun tratament.

Tony Benn, membru al guvernului britanic inainte de 1964 a declarat ca Japonia era gata sa se predea cu mult inainte de a se fi aruncate bombele. Insa Truman nu voia sa arate ca stie ceva despre asta. Amiralul William D. Leahy, seful de personal al presedintelui Harry Truman, marturisea in 1950 in lucrarea sa “I was There” (Am fost acolo) faptul ca “Folosirea armelor atomice asupra populatiilor de la Hiroshima si Nagasaki nu a fost de nici un folos razboiului. Japonezii erau deja infranti si gata sa se predea”. Cercetatori independenti din lumea intreaga au concluzionat ca Japonia era gata sa se predea inca din primavara lui 1945, si ar fi acceptat aceiasi termeni care i-au fost impusi dupa ce bombele au fost detonate. Statele Unite voiau insa cu orice pret sa-si demonstreze suprematia mondiala prin puterea distructiva a noii arme si acesta a fost tot timpul principalul obiectiv urmarit.

 

Cand Statele Unite intra in razboi, este urmarit un anumit tipar masonic. Cealalta parte este provocata sa traga prima sau cel putin sa poata fi acuzata ca a facut acest lucru. Astfel se obtine acordul poporului american de a se inrola intr-un razboi nedrept.

De pilda, in timpul primului razboi mondial, presedintele Thomas Woodrow Wilson si consilierul sau, Edward M. House, au vrut sa provoace submarinele germane sa torpileze vasul Lusitania, oficial un vas de pasageri, care insa transporta in subsidiar tone de munitie pentru Marea Britanie. Agresiunea urma sa fie folosita ca pretext public - ulterior torpilarii vasului – de intrare a Statelor Unite in razboi contra Germaniei. Era ilegal sa transporti munitie (chiar si sub acoperamantul unei nave de pasageri) pe timp de razboi catre o tara implicata in razboi, in acest caz Marea Britanie. Comandantul Joseph Kenworth din Serviciul de Informatii Britanic a recunoscut: “Lusitania a fost trimisa intentionat, la viteza foarte mica si fara escorta, intr-o zona in care se stia ca se afla un submarin german.”

Drept urmare, submarinul nemtesc U-20 a scufundat Lusitania cu 3 torpile la 12 km in largul coastelor Irlandei, pe 17 mai 1915. Vasul s-a scufundat in 18 minute. Au murit 1200 de oameni din cei 1900 care se aflau la bord. Presedintele Wilson, care a fost de asemenea un francmason de rang inalt, s-a folosit din plin de pretextul oferit de scufundarea Lusitaniei pentru a instiga Congresul American sa declare razboi Germaniei, lucru petrecut la 6 aprilie 1917. El a castigat sprijinul poporului american sustinand minciuna ca “acest razboi ar pune capat tuturor razboaielor”.

 

Atacul japonez de la Pearl Harbour din insulele Haway din data de 7 Decembrie 1941 a urmat acelasi tipar, constituind pretextul de intrare a Statelor Unite in cel de-al doilea razboi mondial. Mai exact, Consiliul pentru Relatii Externe (Council of Foreign Relations sau CFR) uneltea un plan de provocare a japonezilor care sa conduca la un atac asupra Statelor Unite. Ministrul Apararii, Harry Stimson, a scris in jurnalul sau de la vremea aceea: “Ce act diplomatic ar arunca asupra Japoniei vina si responsabilitatea primului pas?”.

Presedintele mason Franklin RoosveltDecizia luata a fost urmatoarea: pe 25 iulie 1941, presedintele Roosvelt, francmason de gradul 32 in Ritul Scotian, a inghetat toate investitiile japoneze din Statele Unite, a hotarat un embargou economic, a refuzat accesul navelor sub pavilion japonez la canalul Panama si a oferit ajutor Chinei in razboiul impotriva Japoniei. Toate acestea au fost dezvaluite de George Morgenstern in cartea sa “Pearl Harbour: the story of the secret war” (Pearl Harbour: istoria razboiului secret). Incetarea comertului japonez ar fi invins aceasta tara inevitabil pe toate fronturile.

Cu 4 zile inainte de atacul de la Pearl Harbour, Statele Unite au interceptat si au descifrat mesaje ale japonezilor despre hotararea lor de a intra in razboi cu SUA si despre iminența atacului. Aceste informatii au ajuns la presedintele Roosvelt care a pastrat o tacere absoluta si nu a reactionat in nici un fel. Chiar si guvernul sovietic l-a informat despre atacul planuit de japonezi. Insa comandamentul din Haway nu a fost instiintat niciodata. Desi Roosvelt nu si-a anuntat comandantii de armata despre iminentul atac, directorul FBI, J. Edgar Hoover (mason in loja federala nr. 1 Washington) era, de asemenea, la curent cu asaltul planuit si a pastrat tacerea. Ultima grija a presedintelui Roosvelt a fost pentru viata celor 2300 de cetateni americani care urmau sa fie decimati in atacul dezlantuit al japonezilor. A obtinut pretextul pe care si-i l-a dorit de a intra in razboi si a omorat inca si mai multi oameni!

 

Intrigile Americii pentru a-si justifica razboaiele au culminat cu cea mai mare diversiune politica a tuturor timpurilor: prabusirea turnurilor gemene din New York in urma unui atentat asa zis terorist la 11 Septembrie 2001. S-a descoperit din cercetari independente ca dupa ce turnurile au fost lovite de avioane, s-au folosit bombe (s-a vorbit chiar de o tehnologie inovatoare, cu plasma), amplasate anterior evenimentului in fiecare dintre cladirile care s-au prabusit. Bombele odata detonate au provocat prabusirea controlata a turnurilor. Pe 10 Septembrie 2004, Stanley Hilton a spus la emisiunea radiofonica a lui Alex Jones - Vocea Libera a Americii: “Bush a semnat personal ordinul. Bush, Rice, Cheney, Mueller, Rumsfeld si Tenet au fost cu totii implicati!”. Scopul inscenarii? Dupa cum ne-am obisnuit deja in cazul guvernului Statelor Unite, o falsa agenda politica, avand de data aceasta ca obiectiv principal suprematia in Orientul Mijlociu.

Sinistra poveste a falselor atentate de la 09.11.2001 este spusa pe scurt in acest documentar de 30 de minute..Documentarul "Falsele atentate de la World Trade Center" arata fara echivoc cum cele mai importante Servicii Secrete de pe planeta (CIA, MI5, MOSSAD) se ocupa de orchestrarea diverselor "atentate teroriste". Ce obtin din asta? Simplu: legi anti-terorism ce restrang libertatile civile ale oamenilor si permit serviciilor secrete sa intre in viata privata, chiar intima, a cetatenilor, pe care sa o controleze cat mai mult posibil, civilii fiind tratati drept "teroristi", exact ca in cazul legii "Patriotic Act" din SUA, intrata in vigoare in Octombrie 2003, dupa ce a fost semnata de criminalul de razboi si masonul George W. Bush, in baza careia toti americanii deveneau subiectii urmatoarelor impuneri guvernamentale:

– intrarea politiei sau armatei pe proprietatea privata a oricarei persoane FARA mandat,
– privarea de libertate si de avocat in conditii de pretinsa tradare sau de pretinsa amenintare a securitatii nationale,
– torturarea legala pentru a obtine informatii si pentru a smulge declaratii.

Legea a functionat 7 ani, fiind declarata in 2011 neconstitutionala.

"Lupta impotriva terorismului" este intr-o proportie covarsitoare o lupta a guvernelor (forma moderna de organizare a mafiei) impotriva libertatilor cetatenesti fundamentale. Majoritatea "atentatelor teroriste" sunt Operatiuni sub Drapel Fals! Operatiunea sub Drapel Fals este o actiune de sabotaj sub acoperire orchestrata de guverne, corporatii, servicii secrete, respectiv diverse organizatii oculte pentru a induce in eroare publicul despre adevaratele motive si adevaratii faptuitori (cei direct interesati de rezultatele unor astfel de actiuni).

Numeroase investigatii care s-au derulat in timp au indicat faptul ca operatiuni sub drapel fals au fost derulate pe tot parcursul secolului XX. In Romania putem nominaliza doua: masacrul de la Otopeni din timpul revolutiei din decembrie 1989 (insasi revolutia fiind de fapt o lovitura de stat camuflata in revolutie), respectiv incendiul din clubul Colectiv din noiembrie 2015 (unde s-a folosit napalm incendiar militar pentru a se obtine o ardere rapida si devastatoare). Principiul Hegelian se regaseste in toate operatiunile sub drapel fals. El reprezinta o metoda de ajungere la niste rezultate apelandu-se pentru asta la psihologia persuasiunii, prin care se urmareste manipularea maselor si, pe cale de consecinta, o noua ordine "legitim" impusa acestora. Hegelianismul se referă la: TEZA (Problema intentionat creata) -> ANTITEZA (Reactia special urmarita) -> SINTEZA (Solutia justificabil impusa).

13. Ordinul Illuminati

Ordinul Illuminati

Aceasta societate secreta care controleaza totul in interiorul Francmasoneriei a fost fondata in Bavaria, la 1 mai 1776, sub numele de Ordinul Perfectionistilor.

Simbolul Ordinului Illuminati este TRANDAFIRUL ROSU, preluat de la dinastia Tudorilor din Anglia. Numeroase partide folosesc trandafirul ca emblema politica, inclusiv in Romania: Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Democrat (PD), Partidul Democrat Liberal (PDL). Trandafirul este un simbol magic al Francmasoneriei. Mai sus in cadrul fratiei Illuminati, elitele acestui ordin se reprezinta printr-un TRANDAFIR NEGRU. Semnificatia poate fi atribuita procesului transformator al conspiratorului care urca in ierarhie: cand trandafirul incepe sa putrezeasca si se inegreste, duhoarea emanata este de nesuportat. Membrii Illuminati de la gradul cel mai inalt erau numiti “areopagi invizibili” iar singura modalitate de a deduce implicarea lor in treburile murdare ale acestei lumi erau consecintele dezastruoase ale conspiratiilor abil orchestrate.

Generalul Adam Weishaupt, membru al fratiei Illuminati, dorea ca oamenii pe care astazi ii numim “formatori de opinie” (preotii, scriitorii, artistii, moderatorii emisiunilor de radio si tv, purtatorii de cuvant ai guvernelor, oamenii de marketing) sa fie “ajutati” sa se transforme de bunavoie in unelte ale ordinului, ceea ce inseamna ca din postura lor de consilieri cointeresati, ar fi urmat sa influenteze masiv opinia publica si deciziile politico-economice ale vremii in directia convenabila membrilor ordinului. Conform lui Weishaupt, minciuna repetata destul de des este acceptata pe scara larga, fiind asimilata drept adevar. Cei care admiteau si alimentau propaganda Illuminati erau recompensati, scosi in față si prezentati drept liberali si umanisti. Ceilalti erau ignorati sau discreditati.

Printre membrii marcanti ai ordinului se numara, conform istoricului independent Fritz Springmeier, si Thomas Jefferson, presedintele SUA intre anii 1801-1809, totodata membru Illuminati de rang inalt.

Ordinul Illuminati fusese fondat ca un creuzet al ordinelor, fiind impartit pe clase conspirative, care controlau fiecare alte ordine. Prima clasa era formata din novici si in general din cei care indeplineau misiuni punctuale. Aceasta clasa este cunoscuta sub denumirea de Minerval. In a doua clasa erau inclusi cei care participau la luarea unor decizii, regasindu-se aici lojile francmasonice si Cavalerii Scotieni. Cea de-a treia clasa - numita Ministeriala - era formata din preoti, printi, magicieni, manageri / finantatori de top, regi sau generali.

Candidatul trebuia sa treaca prin multe incercari dificile, atat pentru a intra in Ordin cat si pentru a urca in cadrul Ordinului. Trebuia de asemenea sa faca un legamant de tacere vesnica si sa accepte ca Ordinul sa-i conduca viata. In loc sa ajunga la poarta intelepciunii si a marilor adevaruri, candidatii ajungeau instrumente conspirative bine acordate in mainile superiorilor lor.

Membrii Ordinului Illuminati sunt cei care au conceput documentul manifest Novus Ordo Seclorum - Noua Ordine Mondiala - referit si pe bancnota americana de 1 dolar, chiar sub PIRAMIDA in 13 trepte (simbolizand gradele Illuminati) avand in varf OCHIUL DEMIURGIC (simbolizand sursa primordiala a tuturor conspiratiilor, originea tuturor ordinelor, supra-structura mandatata din planurile mai inalte sa gestioneze intreaga constructie intunecata la nivel planetar).

Bancnota de 1 dolar american: sigla Novus Ordo Seclorum situata imediat sub piramida Illuminati pe 13 nivele avand in varf Ochiul Demiurgic al conspiratiei mondiale.

Iata cele mai importante puncte de pe agenda programului Noii Ordini Mondiale..

1. Anihilarea tuturor scolilor spirituale si a doctrinelor despre adevaruri mai inalte care nu servesc Ordinului Illuminati.
2. Suprimarea identitatii nationale a statelor iar pe termen lung abolirea tuturor natiunilor si infiintarea unui guvern mondial recunoscut si acceptat de populatiile globului, sub directa supervizare a membrilor Illuminati.
3. Luarea treptata in posesie a bunurilor private, mobile sau imobile, la nivel individual, national si global, fapt realizabil PE DE-O PARTE prin implementarea unor legi statale si suprastatale de taxare progresiva pe venit (la care se adauga diverse alte taxe gandite in asa fel incat banul sa devina un instrument eficient de santaj si desproprietarire), iar PE DE ALTA PARTE prin controlul circulatiei banilor (apelandu-se pentru asta la ofertarea pentru cooptare in Masonerie a tuturor detinatorilor / administratorilor de afaceri importante, respectiv a celor care au inregistrat sau promit sa inregistreze succese remarcabile in orice domeniu, astfel incat tranzactionarea de bunuri, servicii si diferite avantaje sa ajunga sa se petreaca doar intre grupurile de interese masonice, derulandu-se in regim de joc cu circuit inchis).
4. Implementarea unui sistem atotcuprinzator de spionaj si denuntare.
5. In sfarsit, standardizarea dorintei, vointei si comportamentului uman sub influenta directivelor si emanatiilor Ordinului.

Dupa cum se poate observa daca analizam cu atentie punctul 3, cand vorbim de controlul banilor nu vorbim doar de modalitatile de ajungere la ei (facilitate sau nu), ci si de modul de cheltuire a lor. Mai exact, BANII la care ar urma sa aiba acces vedetele racolate in industria masonica de teatru si film, radio si televiziune (actori, cantareti, regizori, scenaristi, compozitori, prezentatori), ca de altfel si BANII pe care urmeaza sa-i castige managerii, savantii, juristii, jurnalistii, profesorii, preotii arondati la Masonerie, nu se vor cheltui in afara intereselor masonice (de afaceri sau de orice alta natura). Banii nu vor merge in directiile neagreate de loji, ei nu vor contribui la propasirea dezinteresata a cunoasterii si bunastarii generale. Aceasta modalitate de CONTROL al banilor generati ca si castiguri, beneficii si recompense in cadrul uriasului angrenaj uman din industriile si domeniile de activitate nominalizate, inseamna de fapt controlul accesului la resurse, in sensul LIMITARII acestui acces pentru cei nearondati. Individul inregimentat urmeaza sa dispuna de bani dar sa nu poata face cu ei nimic din ce nu are legatura cu profiturile sau cu interesele mult mai generale ale Masoneriei. Chiar si in cazul in care a fost racolat DUPA ce a facut bani (in mod cinstit si pe propria valoare, ca non apartenent la organizatie), cel proaspat adezionat isi pierde dreptul de a-si mai gestiona dupa cum doreste propriile resurse si propria viata. Despre aceste aspecte ne vorbeste Paul Coelho intr-una din cartile sale, care, desi considerata roman, dezvaluie cateva dintre CONDITIONARILE de acest gen existente in lumea vedetelor de cinema, conditionari BINECUNOSCUTE autorului, un initiat in Masonerie si in ritualurile ocultistilor criminali de la varfurile industriei de divertisment, dupa cum el insusi demonstreaza si recunoaste.

Controlul banilor si accesului la resurse in industria masonica de arta si film. Conexiuni satanice.


Omenii corecti, cei care isi doresc sa traiasca intr-o lume a echitatii, a sanselor egale si a valorilor umane universale, nu a uneltirilor vesnice pentru asuprirea si decimarea omului de catre om, acesti oameni nu ar adera niciodata la un program precum cel de pe agenda Noii Ordini Mondiale - ingrozitor, revoltator, esentialmente demonic. De aceea racolarea in orice societate secreta sau “cu secrete” (cult, clan, casta, ordin, confrerie, fratie, fraternitate, loja, uniune, asociatie, congregatie, organizatie) se face aproape fara exceptie prin cuvinte atent mestesugite, impanate cu afirmatii magulitoare si rasunatoare despre șansă, caritate, libertate, cooperare, intrajutorare, bunastare, afirmare, pe scurt tot ceea ce numim “ideologie de propaganda”. Ca si in cazul tinerilor revolutionari romani de la 1848 care se lasau ispititi de aceste sloganuri si se inrolau in Masonerie pentru pretinsa punere a sloganurilor in practica (multi revolutionari pasoptisti fiind masoni de conjunctura sau chiar masoni dedicati), a pleca la drum cu idealuri marete nu prea mai conteaza daca intre timp ai semnat adeziuni peste adeziuni la organizatii si grupuri obscure carora te-ai angajat cu pretul vietii sa le slujesti interesele in speranta ca poate le vor sluji si ele pe ale tale. Ironic este faptul ca, in toate cazurile, daca nu si-au gasit moartea ca urmare a prezentei lor inadecvate acolo sau in urma luptelor din si dintre loji, cu cat membrii au prins radacini mai adanci in cadrul acestor societati, cu atat mai lipsiti de simtaminte au devenit. Cu cat mai dezumanizati deveneau membrii, cu atat mai egoiste erau idealurile care ii conduceau, precum si realizarile aferente acestora.

Conform Enciclopediei Meyers, gruparile Illuminati din toate tarile erau organizate centralizat iar sediul organizatiei mama se afla in anii 1900 la Berlin. Sediul s-a multat in Elvetia dupa primul razboi mondial iar ulterior la New York, dupa al doilea razboi mondial. Conform lui William Guy Carr, finantatorul la varf al acestui ordin al ordinelor nu mai era familia Rothschild, ci familia Rockefeller. Actualmente sediul oficial al fratiei Illuminati este chiar sediul Comisiei Trilaterale (Trilateral Commision) si al Consiliului Relatiilor Straine (Council of Foreign Relations sau CFR) din Washington, DC. Printre membrii Comisiei Trilaterale se numara: printul Charles al Marii Britanii, Jose Manuel Barroso, ex-presedinte al Comisiei Europene, fostul presedinte american Bill Clinton, Tony Blair, Gerhard Schroder, Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, Mugur Isarescu (guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei) sau Mihai Tanasescu (reprezentant al Romaniei la Fondul Monetar International). In ceea ce priveste Consiliul Relatiilor Straine, unul dintre cei mai cunoscuti membri ai sai pe scena politicii mondiale este fosta secretara de stat a Statelor Unite intre 1997-2000, Madeleine Albright.

Lojile in care se iau deciziile importante nu sunt deschise pentru muncitori. Ei trebuie sa ramana o sub-clasa folosita de mai marii Ordinului pentru a limita emanciparea societatilor si eliberarea de sub jugul conspirativ. Clasele muncitoresti sunt dispretuite de familiile cu traditie masonica, ai caror membri pe linie genealogica sunt educati de mici in spirit masonic, generatie dupa generatie, pentru a ocupa cele mai importante pozitii in masinaria conspirativa. Muncitorii sunt tinuti adesea intr-o zona de excludere sociala, fapt menit sa-i prosteasca, sa-i inraiasca si mai apoi sa-i utilizeze ca unelte oarbe, numai bune de manevrat in lucrarea generala de control si dominatie. Organizatiile muncitoresti ridicate la rang de miscari socio-politice au reprezentat pana acum un instrument eficient al Masoneriei de represiune a emanciparii societatilor. Din aceasta zona, social-democratii (comunistii) sunt cei mai invederati caini de paza ai Francmasoneriei. Sunt cei mai slugarnici, mai involuati spiritual si mai predispusi la experimente sociale aberante, menite sa blocheze populatiile in incercarea de a sesiza valoarea si progresul din spatele unor abordari, respectiv blocajul si limitarea, suferinta si moartea care decurg din altele.

Liviu Dragnea si (ne)realizarile sale in judetul Teleorman

 

 


Comentarii (2)

COMENT. #1 - Ilari

Domnule Eduard, nu pot sa nu te felicit pentru extraordinara documentare in realizarea acestui material. Intr-adevar, sclavia sau comertul cu oameni au fost si vor ramane o pata neagra in istoria umanitatii. Se impune totusi o precizare: atacul japonezilor de la Pearl Harbor a fost cu o zi mai devreme, pe 6 Decembrie 1941. Pe 7 Decembrie flotila de razboi din Haway a Statelor Unite era praf si cenusa pe fundul apelor. Una peste alta excelent material, cred ca orice istoric sau documentarist ar fi invidios pe tine!

01/24/2017 - 07:34

 

COMENT. #2 - Eduard

Iti multumesc. Am urmarit exact acest lucru: nu atat faptul de a starni in om invidia, cat spiritul competitiv de a se autodepasi in investigarea problemelor punctuale si a celor de paradigma, ajungand la o esenta a lucrurilor capabila sa ii ridice valul de pe ochi, sa imprastie perdeaua de fum a propagandei prin mijlocirea careia timp de 2000 de ani am trait cea mai odioasa bucata de istorie in care ne-am fi putut incadra vreodata. Iesirea din tipare este cruciala pentru iesirea din sistem, din sistemul caracterizat de aceasta istorie salbatica si rudimentara pentru conditia de OM. Datarile faptelor, desi am urmarit sa fie maxim exacte, au caracter orientativ, ele sunt menite sa ofere un reper pe axa timpului privitor la evolutia lucrarii masonice. Ziua si ora exacta chiar nu conteaza.

01/25/2017 - 23:26

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 

Din invataturile altora..


- "Istoric vorbind, cele mai teribile lucruri - razboiul, genocidul si sclavia - sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii."
~ Haward Zinn

- "Sufletele mari au vointa, cele slabe au doar dorinte."~ Proverb Chinezesc

- "Viata este cel mai dificil examen. Multi il pica pentru ca incearca sa-i copieze pe altii. Ei nu stiu ca fiecare are in fata propriul lui set de intrebari si probleme." ~ intelepciune contemporana

- "O intindere uriasa de apa nu poate scufunda un vapor atata timp cat nu patrunde in interiorul vaporului. In mod asemanator, negativitatea unei lumi intregi nu te poate dobori atata timp cat veghezi si nu o lasi sa patrunda in interiorul tau." ~ intelepciune contemporana

- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Adevarul este rezervat acelora care au curajul sa puna la indoiala toate lucrurile despre care au fost invatati." ~ intelepciune contemporana

- "Alcoolul nu este raspunsul la nici o intrebare. El doar te face sa uiti intrebarile."
~ intelepciune contemporana

- "Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "Nu ai nevoie de religie pentru a-ti construi moralitatea. Daca nu esti o persoana morala, atunci duci lipsa de compasiune si empatie, nu de religiozitate."
~ intelepciune contemporana

- "5 pacate capitale: bogatie fara munca, placere fara constiinta, ratiune fara emotie, politica fara principii, comert fara moralitate."
~ Mahatma Ghandi

- "Omul obisnuit se adapteaza lumii. Omul exceptional persevereaza in incercarea de adaptare a lumii la el insusi."
~ George Bernard Shaw

- "Experienta nu este ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."
~ Aldous Houxley

- "Evita sa grabesti lucrurile care au nevoie sa creasca." ~ intelepciune contemporana

- "In viata obtii ceea ce ai curajul sa ceri."
~ Oprah Winfrey

- "Tot ce trebuie sa decidem este ce sa facem cu timpul care ni s-a dat." ~ J. R. Tolkien

- "Incepe de unde esti. Foloseste ceea ce ai. Fa ceea ce poti." ~ intelepciune contemporana

- "Cand te duci seara la culcare
Si-ti pui o mana sub obraz
Sa te intrebi cu-ngrijorare
Ce am facut eu oare azi?

O zi trecuta fara fapte
Care sa-ti fi ramas in minte,
In viata ta e ca o noapte
Sau ca un basm fara cuvinte.

E ca si cum n-ai fi trait
Si ti-ai pierdut o zi din viata,
Si soarele s-ar fi oprit
Cazut in somn de dimineata."

~ Demostene Botez

- "Oamenii care stralucesc din interior nu au nevoie de lumina reflectoarelor."
~ intelepciune contemporana

"E trist sa vezi cum patriotismul inseamna adesea dusmanirea propriilor semeni." 
~ Voltaire

- "Dincolo de orice greutati, fii eroul vietii tale, nu victima!" ~ intelepciune contemporana

- "Cand repeti de mai multe ori o greseala, nu mai este o greseala, e o alegere."
~ Paulo Coelho

- "A putea sa fii singur este esential pentru a putea fi impreuna cu altcineva. Cand am invatat sa fim singuri, putem fi cu altii fara a-i folosi pe post de surogate pentru singuratatea noastra."
~ Bell Hooks

"In momentele de fericire savurezi muzica. In momentele de tristete intelegi versurile."
~ Frank Ocean

- "De ce ai mai vrea sa traiesti daca nici macar nu INCERCI sa realizezi ceva semnificativ?"
~ John Green

- "Acorda atentie lucrurilor aparent lipsite de importanta pentru ca intr-o buna zi e posibil sa te uiti in urma si sa realizezi cat de importante au fost de fapt!"
~ intelepciune contemporana

- "Un profesionist este un amator care nu a renuntat!" ~ intelepciune contemporana

- "Fii curajos si incearca sa confrunti lucrurile intr-un mod care te inspaimanta oarecum!"
~ Holley Gerth

- "Daca ti s-a dat un vis, ti s-au dat si sanse sa il implinesti!" ~ Irina Binder

- "E imposibil! - a urlat MANDRIA,
E riscant! - a spus EXPERIENTA,
Nu are sens! - a completat RATIUNEA,
Incearca! - a soptit INIMA."


~ intelepciune contemporana

- "Toti oamenii isi pot depasi conditia si pot dobandi succesul daca sunt pasionati de ceea ce fac si dedicati cauzei lor."
~ Nelson Mandela

- "Reusitele marete implica adesea si riscuri marete." ~ Dalai Lama

- "Dacă un om face tot ce-i sta in putere, ce altceva i se mai poate cere?"
~ George S. Patton

- "Unuia care se plangea ca nu exista oameni intelepti, Empedocle i-a spus: trebuie sa fii intelept ca sa poti recunoaste un intelept."
~ Empedocle

- "Scopul vietii nu este acela de a fi doar fericit! Este despre a fi util, despre a fi un om de onoare, despre a fi intelept si despre a schimba ceva in bine pentru ca tu ai trait!" ~ Neale Walsch

- "Averea nu il schimba pe om, doar il demasca!" ~ proverb chinezesc

- "Doar atunci cand un tantar iti aterizeaza pe testicole realizezi ca exista intotdeauna o cale de solutionare a problemelor fara violenta!"
~ intelepciune contemporana

- "Doar pentru ca cineva te doreste, asta nu inseamna ca te si valorizeaza!"
~ intelepciune contemporana

- "Ori de cate ori ajungi sa te regasesti de partea unei majoritati, e timpul sa te opresti si sa reflectezi!" ~ Mark Twain

- "Ochiul sesizeaza doar ceea ce mintea e capabila sa priceapa."
~ intelepciune contemporana

- "Niciodata sa nu accepti lumea asa cum pare a fi. Indrazneste sa o vezi asa cum ar putea fi."
~ Dr. Harold Winston

"Marimea audientei tale nu conteaza. Continua sa faci bine ceea ce faci."
~ intelepciune contemporana

"Traieste viata cu integritate si da-i un sens. Cand vei imbatrani, te vei gandi la viata ta si o vei putea savura pentru o a doua oara."
~ Dalai Lama

"Daca esti in cautarea persoanei care-ti poate schimba viata, priveste-te in oglinda!"
~ Roman Price

"Acceptand riscul in ceea ce intreprinzi, daca vei castiga, vei fi mai fericit, daca vei pierde, vei fi mai intelept." ~ intelepciune contemporana

"Educatia predata in actualul sistem de invatamant se face pentru a-i transforma pe oameni in producatori si consumatori, nu in indivizi liberi si fiinte cu adevarat ganditoare." 
~ Jose Luis Sampedro

- "Nu cred intr-un destin care cade asupra oamenilor oricum ar actiona. Dar cred intr-un destin care cade asupra lor dacă nu actioneaza."
~
intelepciune contemporana

- "Natura ne-a dat doua urechi, doi ochi, dar numai o singura limba, astfel ca, in final, ar trebui sa auzim si sa vedem mai mult decat sa vorbim." ~ Socrate

- "La cea mai mare parte a oamenilor, calmul seamana cu letargia, iar emotia cu patima."
~ Epicur

- "Daca un milion de oameni sustin cu totii o prostie, tot prostie ramane." ~ Anatole France

- "A te intreba este inceputul intelepciunii."
~ Socrate

- "Orice lingusitor traieste pe cheltuiala cui il asculta." ~ La Fontaine

- "Nici celui bolnav nu-i foloseste un pat de aur, nici celui fara minte un noroc deosebit."
~
Socrate

- "Daca scapi de o problema, nu inseamna ca i-ai gasit si solutia." ~ André Gide

- "Cea mai apropiata cale catre glorie este sa faci tot posibilul sa fii ceea ce iti doresti sa fii considerat." ~ Socrate

- "Oamenii care nu se predispun sa infranga minciuna, ignoranta si nedreptatea, au hotarat sa nu se mai gandeasca la ele in speranta ca astfel se vor simti bine. " ~ Blaise Pascal

- "Excesul e primejdios in orice domeniu: in avantare ca si in infranare, in rispa ca si in cumpatare." ~ Voltaire

- "Este nostima usurinta cu care oamenii rai cred ca toate le vor iesi bine." ~ Victor Hugo

- "Doar cei care s-au ajutat singuri stiu cum sa ii ajute pe altii." ~ George Bernard Shaw

- "Fii iubirea pe care nu ai primit-o niciodata." ~ intelepciune contemporana

"Curata campul ca sa aiba loc sa coboare ingerii." ~ Nichita Stanescu

"In loc sa-i cumperi copilului tau tot ce-ai fi vrut sa ai candva si n-ai avut, invata-l tot ce-ai fi vrut sa stii si n-ai stiut!"
~ intelepciune contemporana

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro