Conexiunea vampirica dintre oameni ca impuls evolutiv de crestere in putere si compasiune

Sunt si aspecte pozitive in comportamentul celor care au tendinta sa posede, sa domine, sa vampirizeze. Uneori criticile lor sunt pertinente, atacurile lor surprind ignoranta din oameni, capacitatile lor ofensive scot la lumina indolenta multimii care poate lua forme dintre cele mai monstruoase intr-un context care solicita exact opusul, adica empatie, solidaritate, creativitate. Atata timp cat calitatile umane la orice nivel sunt activate de ofensiva celui puternic, provocator, pretentios, incisiv, persuasiv, scopul evolutiv din punct de vedere spiritual este implinit. Puteri adormite se pun in miscare, o anumita forma de cunoastere incepe sa se dezvolte, forta si gratia se trezesc la viata. Problema apare atunci cand criticile si incisivitatea celui agil, puternic si dominant devin - din manifestari incomode - atacuri injositoare, lipsite de scupule, distructive, dezumanizante, nimicitoare.

Un vampir care ajunge atat de departe polarizeaza deja pe Calea Negativa a Serviciului Orientat catre Sine. El va ataca bunastarea celorlati (sociala, profesionala, personala, spirituala), vizand in general nereusita semenilor lui si acapararea sanselor si oportunitatilor acestora, pe care le pandeste, le suprima si ulterior si le insuseste. Asta inseamna ca un semen de-al nostru astfel format, invariabil ne va face rau in moduri implicand manipulare, agresiune, posedare atata timp cat il lasam fara discernamant sa se foloseasca de bunele noastre intentii. E insa foarte bine de stiut ca un vampir polarizat pe Calea Negativa nu suporta mult timp lumina si iubirea, consideratia ceruta si oferita, respectul ca moneda de schimb a oricarui demers vizand legatura cu alti oameni, demnitatea revendicata la fiecare pas a celui cu care intra in contact. Astfel de energii il bulverseaza si il destabilizeaza. Doar de pe o astfel de frecventa a informatiei si energiei este posibil sa te decuplezi de un astfel de vampir, in subtil si in concret. Intentia compasiva - atat fata de Sine cat si fata de Altii - ferm ancorata in realitatea momentului - cu privire la iesirea din aceasta zona a experientei plina de constrangeri si de limitari, il va indeparta intr-un final din viata ta.

Universul spune: "Arata-mi noua ta vibratie si-ti voi arata miracole". Cat timp nu exista un nou nivel vibrational atins ca si luminozitate atestata a constiintei omului, nu vor exista nici miracole, in sensul schimbarii, al transformarii situatiei de viata. Iar pentru ca maturizarea constiintei sa se petreaca, e necesar sa ne batem capul cu situatiile neplacute, sa le confruntam, sa descoperim semnificatiile si sensurile mai mult sau mai putin ascunse din spatele evenimentelor punctuale, drept urmare sa ne inarmam cu vigilenta si cu rabdarea necesare intampinarii cu responsabilitate a ceea ce vine catre noi, pentru ca mai apoi sa intreprindem efectiv lucruri (in sensul materializarii deciziilor luate) si, treptat, pe masura ce toate aceste procese si fenomene se deruleaza, sa realizam ca totul are ca ultim si suprem scop ACTUALIZAREA DE SINE in baza gandurilor, cuvintelor si faptelor noastre. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor