Purificarea energetica a spatiilor locuite si locuibile

Conform indicatiilor furnizate Carlei in cadrul transmisiunilor din partea comunitatii Ra, purificarea energetica a spatiilor locuite si locuibile este extrem de necesara pentru armonizarea si imputernicirea locului in care ulterior se doresc realizate lucruri semnificative. Ea se intampla cel mai bine cu ajutorul a 3 ingrediente fizice si catvea psihologice/metafizice.

- Ingredientele Fizice: apa, sarea, usturoiul.
- Ingredientele Psihologice si Metafizice: consacrarea, invocatia, ritualul.

Reziduurile energetice sunt ABSORBITE de vibratia apei si NEUTRALIZATE de vibratia purificatoare a sarii. Usturoiul are darul si harul de a ELIMINA entitatile astrale joase din spatiile locuite. Usturoiul taiat in bucati respinge fiintele astrale cu vibratie dizarmonioasa din orice spatiu, acestea neputand sa suporte coexistenta cu emanatiile vibratorii ale usturoiului. Practic exercitiul ne faciliteaza conectarea prin mijloacele mentionate la sfere de forta si gratie din acest Univers care alunga entitatile ostile si neutralizeaza energiile grele.

Procedura este urmatoarea:

Se face un ritual de BINECUVANTARE a apei. Practic intr-un vas de sticla se pune apa curata si se realizeaza o meditatie de multumire fata de aceasta apa care urmeaza sa colecteze toate formele de impuritati energetice din aer, din usi, din pereti, din obiecte. Intentia este extrem de importanta, putand fi aceea de a directiona catre apa toata recunostinta noastra pentru rolul esential pe care aceasta va urma sa il joace in procesul purificator.

Vom lasa sa atarne in diferite zone ale casei capite de usturoi proaspat, crestat sau chiar taiat in sectiune pe care le amplasam astfel in variate zone ale dormitorului, livingului, bucatariei, baii, holurilor si camarilor. Usturoiul atarnat trebuie sa fie clatinat din cand in cand de miscarile aerului, adica spatiile este necesar sa fie ventilate. De asemenea, se va presara sare pe toate pragurile usilor si ferestrelor dupa care vom picura apa binecuvantata direct de pe degete peste sarea din zonele unde aceasta a fost imprastiata. Sarea va fi imprastiata in linie dreapta si fara intreruperea liniei. Apa va fi picurata doar cat sa umezeasca sarea si sa fie bine absorbita de aceasta, in nici un caz cat sa lase o balta de lichid sub ea. In tot acest timp vom rosti si vom trai cuvintele prin care ne luam ramas bun de la energiile joase si entitatile astrale nepoftite prin mijlocirea puterii Creatorului care ne-a pus la dispozitie aceste unelte...

- Cand sarea este presarata putem rosti urmatoarea formula: “Invoc Creatorul tuturor lucrurilor care prin vointa sa a dat acestei sari capacitatea de a trimite in alta parte acele energii care dorim acum sa ne paraseasca.”

- Pe masura ce apa este picurata, putem rosti: “Multumesc Creatorului tuturor lucrurilor pentru darul apei in care puterea sa a fost pusa pentru a implini aceasta lucrare de purificare.”

- Atarnarea capitelor de usturoi in diferite zone ale casei poate fi acompaniata de cuvintele: “Sunt recunoscator Creatorului pentru aceasta planta magica si binecuvantez capacitatea ei de a determina acele entitati de care dorim sa ne despartim acum sa-si gaseasca propria lor cale de iesire din acest spatiu pentru a merge catre locuri mult mai potrivite conditiei lor.”

Dupa o perioada de timp (de regula 24 ore) in care intregul ritual fizic si metafizic a fost lasat sa actioneze, vine momentul in care va trebui sa strangem tot iar atunci vom face acest lucru conform unui alt ritual:

- Cand maturam sarea umezita si intre timp uscata putem oferi Creatorului cuvinte si stari de recunostinta pentru a ne fi curatat acest spatiu de energiile grele si neprietenoase.

- Cand strangem capitele de usturoi atarnate, le punem imediat pe foc si rostim cuvinte de multumire catre Creator pentru oportunitatea oferita de a ne fi curatat spiritual locul cu ajutorul vibratiei usturoiului si pentru sigilarea (prin arderea capitelor) a cailor de acces (la spatiul nostru intim) folosite de entitatile care tocmai ne-au parasit.

O mentiune importanta de tinut minte si de pus in practica este aceea conform careia pragurile nu vor fi trecute (traversate) dupa ce sarea a fost imprastiata pe ele, deci de la momentul inceperii purificarii si pana la finalul ritualului de purificare nu vom putea pasi dintr-o incinta in alta. 


Comentarii (2)

COMENT. #1 - DORINA

AICI NU AI MENTIONAT CIT TIMP TREBUIE SA FIE LASATE IN INCAPERI ACESTE TREI IGREDIENTE.. O ORA, O ZI, CIT? MULTUMESC, ASTEPT RASPUNS.

09/06/2015 - 21:03

 

COMENT. #2 - Eduard

24 de ore ar trebui sa fie suficient. Practic un ciclu complet zi-noapte.

09/07/2015 - 14:43

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 Viata ca un puzzle, cel mai rodnic mod de a trai 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
Mai multe informatii: Despre autor
E-mail: fortasigratie@protonmail.com