Atributele de putere ale ascensiunii pe calea spirituala de esenta negativa

Calea Negativa ii confera adeptului sentimentul ca a gasit o putere care ii da un sens major in viata, la fel cum calea pozitiva ii confera sentimentul unei puteri speciale adeptului ei. Individul polarizat negativ va dori sa ofere cunoasterea aferenta servirii Sinelui cat mai multor indivizi, invatand si predand despre nevoia si legitimitatea de a-i inrobi pe altii in numele acumularii si dovedirii propriei puteri. Reprezentantii curentului spiritual de esenta negativa sunt invatati sa isi gaseasca sensul vietii si al propriilor actiuni doar in nevoile si dorintele care tin de suprematia individuala fata de orice. Hedonismul (cultul propriilor dorinte si placeri in detrimentul a orice altceva) este adesea parte integranta a conceptiei despre viata a celor care-si deservesc in mod exclusiv Sinele. Intelepciunea Caii Negative este stiinta cooptarii liberului arbitru a cat mai multor Suflete intr-o lucrare de control si dominatie a tot ce nu este suficient de stralucitor, asumat, determinant. Autoritatea absoluta reprezinta satisfactia si placerea suprema pe o astfel de cale.

O fiinta orientata negativ poate alege ca realitate la nastere o viata plina de frustrari, generatoare de furie si ura, tocmai pentru a reusi sa acumuleze cat mai multa disociere, separare, razvratire fata de tot ce nu este EU. Aceste atribute vor fi ulterior folosite ca si resorturi ale unei ascensiuni eficiente in ierarhii si structuri de putere tot mai complexe, fiinta uzand de o mare determinare pe acest drum si, aproape fara exceptie, de manipulare si cruzime.

In cadrul ierarhiilor de putere (populate masiv de indivizi care au ales sa evolueze prin negativitate), entitatea care o controleaza si o comanda pe alta creste in polaritate negativa pe masura ce isi exercita aceste atribute. Sa nu uitam ca polaritatea este un termen care desemneaza forta spirituala a unei entitati, de aceea o mai pronuntata polaritate negativa inseamna o forta spirituala negativa mai mare infuzata in procesul de relationare cu alte fiinte, pe diferite paliere, contexte si situatii. La randul ei, entitatea controlata descreste in polaritate negativa prin faptul ca deservirea propriului Sine ii este limitata de controlul exercitat din partea entitatii mai puternice pe care este nevoita sa o deserveasca. Totusi, entitatea controlata va continua sa acumuleze o dorinta tot mai mare de rafinare si exercitare a propriilor directive, ambitii si scopuri, energia astfel acumulata urmand a fi folosita ca motor al unor tentative ulterioare de a recastiga polaritatea pierduta. Acest lucru va determina entitatea sa caute si sa gaseasca oportunitati prin care sa isi dezvolte capacitatea de influentare in plan mental, emotional si material a diferite procese si dinamici pe care si le doreste subordonate: psiho-sociale, profesionale, ocult-spirituale.

Puterea unei entitati ferm angajate pe Calea Deservirii Sinelui este puterea celui care aspira la cunostinte si abilitati punandu-se pe Sine in centrul Creatiei si emuland Creatorul prin distorsiunile de tip autoritate si dominatie manifestate la toate nivelele de existenta, atat subtile cat si concrete.

Matricea spirituala a Universului poate fi asemuita cu o NOAPTE. Lumina aspirantului (adeptului) la oricare din cele doua curente de evolutie din zona de existenta 3D poate fi asemuita cu lumina lunii. Aceasta este prin definitie o lumina palida care poate oferi fie o imagine vazuta in penumbra a ceea ce este, fie himere si falsitate. Puterea falsitatii este ampla si se opune intotdeauna puterii de a discerne realitatea de iluzie. Umbra lucrurilor aparente este un adanc infinit care ascunde nemarginirea Creatorului si a Creatiei sale. Sa imbratisezi jocul falsitatii, al aparentelor, al contrafacerilor si al iluziilor, sa cauti toate aceste lucruri, sa te folosesti de ele pentru a construi nesfarsite imperii ale intunericului, constituie o putere extraordinara. Aceasta putere alimenteaza existenta caii negative de asa natura incat poate pune serios in dificultate avantarea, curajul si disponibilitatea pentru adevar ale aspirantului la evolutie pe calea pozitiva, caci pasii gresiti in noapte sunt atat de usor de facut! 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere..

 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor


Din invataturile altora..


- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

"A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala, o fandoseala, o cutuma de salon." ~ Andrei Plesu

- "Adevarul este rezervat acelora care au curajul sa puna la indoiala toate lucrurile despre care au fost invatati." ~ intelepciune contemporana