Triunghiul dramei la nivel de concept mental

Cel mai fin nivel al dramei in perceptia tridimensionala a omului este nivelul de concept, acolo unde iau nastere toate acele credinte si convingeri limitative generatoare pe mai departe de emotii reactive si roluri repetitive. Am putea spune ca exista o structura informationala bazala generatoare de frica, vina si atasament, iar aceasta structura se compune din ideile principale: SUNT NEPUTINCIOS, NU MERIT, TREBUIE. Ele alcatuiesc triunghiul dramei la nivel de concept mental.
                                


-
Te consideri NEPUTINCIOS atunci cand dezvolti FRICA de ceva sau de cineva, incremenind in aceasta frica, fapt care blocheaza solutionarea creativa a problemelor si avansarea pe firul situatiilor de viata. In acest caz joci preponderent rolul VICTIMEI.
- Crezi ca NU MERITI sa fii cineva, sa ai ceva sau sa actionezi cumva cand te simti VINOVAT ca nu esti pregatit, indreptatit sau imputernicit sa aspiri la o anumita situatie de viata sau ipostaza de a fi. Atunci joci rolul AGRESORULUI (de Sine sau de Altii).
- Consideri ca ceva TREBUIE atunci cand TE ATASEZI de o situatie sau scenariu. Atasamentul este despre "cum ar trebui sa se comporte cealalta persoana", "cum ar trebui sa arate o anumita situatie" sau "cum ar trebui sa fie lumea". Rolul jucat este al Salvatorului (de sine, de altii, de situatii, de lucruri, de stari).

Inlantuirea Credinte Negative - Emotii Reactive - Roluri Repetitive duce lantul dramei din subtil in concret. Practic cele 3 triunghiuri ale dramei se alimenteaza unul pe celalalt pornind de la structura informational-mentala, trecand apoi in emotionalul reactiv si consfintindu-se la nivel fizic prin jocuri de rol, ilustrand comportamente purtatoare de victimizare, agresiune si atasament (morbid) fata de persoane, situatii, stari, prin dependenta de stimuli.

 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. Multumire..


Sunt recunoscator pentru acest proiect tuturor invatatorilor mei: sfatuitori, ghizi, inspiratie, transpiratie, suferinte, bucurii, viata.

Informatiile cu privire la evolutia in cele 7 densitati si felul in care suntem conectati cosmologic la Creatie si la Creator pornesc de la datele oferite prin chanelling grupului Don Elkins, Carla L. Rueckert si James McCarty de catre complexul memoriei sociale Ra, o comunitate de fiinte care sustin ca au existat intr-un trecut indepartat in forma tridimensionala, pe suprafata planetei Venus din sistemul nostru solar. In timp, se pare ca aceste fiinte au reusit sa-si ridice vibratia si sa ascensioneze pe baza de merite spirituale catre planuri de existenta superior dimensionale. Comunitatea Ra s-a dezvoltat si a evoluat pe o cale de esenta pozitiva, fiind o comunitate orientata inspre dobandirea unor intelegeri rafinate ale dinamicilor creationale, precum si inspre gasirea celor mai potrivite cai de transmitere acurata a unor astfel de informatii acelora care au cea mai mare nevoie de ele: in prezent, actuala umanitate.

Don Elkins, Carla si James si-au consacrat 3 ani din viata acestui chanelling - pe care il consider ca fiind revelator si revolutionar, cel mai consistent si mai acurat chanelling care s-a realizat in istoria cunoscuta a omenirii. Carla a compilat intr-un final intregul material in 5 volume sugestiv intitulate: Legea lui Unu - Materialul Ra. Ele pot fi gasite alaturi de multe alte resurse online si materiale inrudite pe site-ul fundatiei sale, LLResearch.org. Le multumesc celor 3 autori pentru contributia lor nepretuita la redactarea si raspandirea acestui material informativ unic!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor