Transcenderea dramei in raport cu cei 7 centri de constiinta si energie

Intentia infuzata in confruntarea cu drama pentru renasterea in altceva, cu mult mai amplu si mai inaltator, se diferentiaza conform urmatoarelor nivele perceptuale:

1. Intentia la nivelul info-energetic al primilor 3 centri (chakre) este intentia intensei explorari a experientei.
2. Intentia la nivelul centrului info-energetic ANAHATA (localizat in centrul pieptului) este intentia permisiunii compasive acordate propriului Sine de a exista in cadrul experientei avute.
3. Intentia la nivelul centrului info-energetic VISHUDA (localizat la baza gatului) este intentia esentializarii intelegerilor aferente fiecarei experiente traversate.
4. Intentia la nivelul centrului info-energetic AJNA (localizat in mijlocul fruntii) este intentia perceperii unitatii tuturor lucrurilor si experientelor.
5. Intentia la nivelul centrului info-energetic SAHASRARA (localizat in crestetul capului) este de a te privi pe tine si orice alt lucru atat din perspectiva existentei ca si Creatie cat si din perspectiva existentei ca si Creator.


1. Nivelul MULADHARA, SVADHISTHANA si MANIPURA (al Investigarii, al Intelegerii si al Implicarii active) este primul stadiu al intampinarii dramei, acela in care identifici conflictele si rezistentele, intri in ele si te dai lor. Inveti sa nu te mai sustragi de la ceea ce este dureros si inveti sa acorzi atentie fiecarui aspect conflictual. Confrunti realitatea fragmentata si rezistiva a tuturor dilemelor si disputelor si, mai departe, te dai suvoului de gand si emotie care le caracterizeaza si le defineste in perceptia ta. Faci asta pentru a ajunge pe firul trairilor la momentul in care simti nevoia si ai capacitatea sa jonglezi cu experienta in asa fel incat informatia aferenta oricarui proces sa ajunga sa circule instantaneu, amplu si clar, prin campul constiintei, antrenand actiuni punctuale si demersuri precise.


2. Nivelul ANAHATA (al Compasiunii): aici inveti sa iei contact cu persoana care esti si sa ii acorzi permisiunea sa existe ca si experiment in propria viata, cu toate conflictele si nebuloasele sale. Facand acest pas, ajungi sa te poti preocupa de problemele tale fara a dezvolta vina, regrete sau fobii, devenind parte integranta atat din problema cat si din solutie. Imbratisezi toate acele tensiuni interioare care isi cer dreptul la investigare, intelegere, mediere, transformare si le recunosti ca fiind tu insuti, cel care isi reclama dreptul sau inalienabil la existenta, experienta si evolutie. Pe acest nivel se cultiva ATENTIA si GRIJA fata de ceea ce esti, ONESTITATEA si COMPASIUNEA fata de nevoile propriului suflet si, mai departe, fata de nevoile oricarui alt suflet. Pe masura dezvoltarii acestor abilitati si virtuti, precum si raportarii prin intermediul lor la realitatea interioara si exterioara a fiecarui moment, tot mai mult si tot mai frecvent reactivitatea emotionala comuta intr-o stare spirituala mobilizatoare, orientata in directia gasirii celor mai potrivite solutii si raspunsuri vizavi de toate acele fenomene care te provoaca si te rascolesc.


3. Nivelul VISHUDA (al Intelepciunii): cel de-a treilea nivel de aprofundare a procesului transcenderii dramei este raspunzator de constientizarea a ceea ce poate fi numita esenta unei cai spirituale sau a celeilalte (Calea Pozitiva in serviciu fata de altii sau Calea Negativa in serviciu fata de sine). Acolo duci marile intrebari, momentele intense, examenele cu viata, pentru a le destructura si recompune din perspectiva unei intelepciuni spiritualizate. In functie de intelegerea de la acest nivel, ne putem optimiza deciziile si actiunile de asa natura incat karma sa fie neutralizata, existenta in acest spatiu-timp optimizata si evolutia din 3D catre 4D mult accelerata.


4. Nivelul AJNA (al Metacunoasterii sau Viziunii Integrative): acest nivel asigura perceperea intuitiva a lui Dumnezeu in lucruri, evenimente, fiinte si stari. Este nivelul constiintei fara polaritate, in care toate paradoxurile sunt conciliate si aspectele aflate in opozitie unificate. Pe acest nivel calitatile spirituale fundamentale precum puterea, compasiunea si intelepciunea se contopesc, polaritatile se integreaza intr-o totalitate fara contraste iar produsul rezultat este o unitate armonica desavarsita avand la baza iubirea ca legitate. In momentul in care sesizezi ca in miezul existentei, oricat de limitate, a cuiva sau a ceva, este Dumnezeu, atunci te impregnezi cu aceasta stare de a fi care transcende limitarile si constrangerile interioare si exterioare. Este nivelul de la care lucrurile pot fi rearanjate in acord cu orice solicitare facuta de pe acest palier perceptual.


5. Nivelul SAHASRARA (al Totalitatii sau al Uniunii Creatiei cu Creatorul): este nivelul supranumit Lotusul cu 1000 de petale in reprezentarea hindusa, canalul de acces la indumnezeire, la statutul de Creator ca nucleu-intentie al intregii Creatii. Constientizarea Creatiei ca mijloc prin care Creatorul se experimenteaza pe Sine este ceea ce decurge din activarea canalului info-energetic de la acest nivel. Este o cufundare in MISTERUL si SOLEMNITATEA originarii Creatiei. Din afara, nimeni nu poate spune ce se intampla aici. Contactul cu identitatea Creatorului se petrece doar pe acest nivel si este precum un CD continand un program de calculator care nu poate fi rulat decat in unitatea care l-a creat. De aceea nivelul Sahasrara este considerat granita dintre lumile interioare, ale Creatorului nemanifest, si lumile exterioare, manifeste, ale produsului mintii sale, Creatia.


Per ansamblu, etapele ar fi urmatoarele:

1. Etapa de explorare
2. Etapa de imputernicire
3. Etapa de clarificare
4. Etapa de integrare
5. Etapa de iluminare Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Multumire..


Sunt recunoscator pentru acest proiect tuturor invatatorilor mei: sfatuitori, ghizi, inspiratie, transpiratie, suferinte, bucurii, viata.

Informatiile cu privire la evolutia in cele 7 densitati si felul in care suntem conectati cosmologic la Creatie si la Creator pornesc de la datele oferite prin chanelling grupului Don Elkins, Carla L. Rueckert si James McCarty de catre complexul memoriei sociale Ra, o comunitate de fiinte care sustin ca au existat intr-un trecut indepartat in forma tridimensionala, pe suprafata planetei Venus din sistemul nostru solar. In timp, se pare ca aceste fiinte au reusit sa-si ridice vibratia si sa ascensioneze pe baza de merite spirituale catre planuri de existenta superior dimensionale. Comunitatea Ra s-a dezvoltat si a evoluat pe o cale de esenta pozitiva, fiind o comunitate orientata inspre dobandirea unor intelegeri rafinate ale dinamicilor creationale, precum si inspre gasirea celor mai potrivite cai de transmitere acurata a unor astfel de informatii acelora care au cea mai mare nevoie de ele: in prezent, actuala umanitate.

Don Elkins, Carla si James si-au consacrat 3 ani din viata acestui chanelling - pe care il consider cel mai consistent si mai acurat chanelling care s-a realizat in istoria cunoscuta a omenirii. Carla a compilat intr-un final intregul material in 5 volume sugestiv intitulate: Legea lui Unu - Materialul Ra. Acestea pot fi gasite alaturi de multe alte resurse online si materiale inrudite pe site-ul fundatiei sale, LLResearch.org.

Le multumesc pe aceasta cale pentru contributia lor nepretuita la redactarea si raspandirea acestui material informativ unic!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor