Totalitatea Sinelui. Sufletul sau Sinele Mai Inalt. Devolutia si Evolutia 7D-1D-7D

7D..

TOTALITATEA SINELUI este o macro-identitate a noastra diferentiata direct din Creator, pe nivelul creational cel mai inalt si mai general, 7D. Aceasta nu este o identitate izolata, de sine statatoare, ci o regasim intercalata, inclusa ori interpusa printre alte macro-identitati corespunzatoare lucrurilor, persoanelor, ideilor si evenimentelor care au legatura directa sau indirecta cu tot ce inseamna experienta proprie in cadrul actualei octave creationale. Totalitatea Sinelui este acel ASPECT CREATIONAL PRIMORDIAL din care deriva toate experientele noastre in asociere cu toate fiintele cu care ne-am intalnit si ne vom intalni vreodata, de la emanarea noastra din Creator pana la resorbirea inapoi in Creator ca si complex constient autorealizat care a parcurs integral OCTAVA propriei fragmentari si recompuneri. Totalitatea Sinelui este un conglomerat creational extrem de amplu, aspatial si atemporal, o diferentiere primara printre multe alte diferentieri primare ale bucatilor de Creatie din Creatorul lor.

Totalitatea Sinelui este prima faza a exteriorizarii Creatorului in diferite forme de manifestare ce alcatuiesc Creatia sa. Este fenomenul nasterii propriuzise a Creatiei sub forma de unitati de constiinta primordiala emanate direct din Creator ca si continuturi info-energetice vaste. Totalitatea Sinelui poate fi considerata o naveta-mama intruchipand o macro-constiinta creationala ce-si construieste propriile harti, planuri si cai de explorare efectiva a lumilor carora le da nastere, ajungand astfel sa se cunoasca pe sine prin prisma experientelor traversate. Asemenea navei mama, aceasta deleaga parti din ea - sau module specifice - sa indeplineasca diferite sarcini pe diferite niveluri ale experientei, in timp ce naveta mama ramane in asteptare si proceseaza toate cunostintele dobandite prin intermediul activitatii partilor sale. Totalitatea Sinelui este o emanatie 7D ce ramane activa pana cand toate celalalte sub-emanatii ale sale de pe nivele dimensionale mai joase si-au indeplinit rolul si rostul lor pe acele nivele, in asa fel incat, in mod progresiv si gradual se reintorc la naveta mama, Totalitatea ajungand sa parcurga astfel, de la intreg la fragment si inapoi, de la fragment la intreg, ciclul creational complet 7D-1D-7D.

Nivelul 7D este si nivelul pe care se nasc cele doua ingrediente fundamentale alcatuind cadrul experiential creational: Timpul si Spatiul. Practic este zona unde cele doua apar in existenta si creeaza tesatura si suportul oricarei experiente, la orice nivel de specificitate si detaliu, dupa care dispar odata cu parcurgerea completa 7D-1D-7D a calatoriei de cunoastere careia i-au dat nastere.

6D..

Prima diferentiere din atemporalitatea si aspatialitatea 7D a Totalitatii Sinelui este JONCTIUNEA Spatiu-Timp / Timp-Spatiu prin care zona unitara 7D a Totalitatii ajunge sa se organizeze pe ea insasi la nivelul imediat inferior de manifestare - 6D - emuland jonctiunea initiala Creatie/Creator intamplata la diferentierea 7D (Creatie) din infinit dimensionalul Creator (convenim sa-i spunem formal 8D). Cum se reflecta aceasta emulare a jonctiunii initiale in structura lumilor 6D si ce rol joaca ea? In primul rand se creeaza doua aspecte esentiale ale existentei in lumile 6D si mai jos: aspectul fiintial, material, Spatiu-Timp, si aspectul creator, determinational, Timp-Spatiu. Jonctiunea poate fi numita foarte sugestiv Miscatul vs. Miscatorul (emulatie a Creatiei vs. Creatorul chiar in cadrul Creatiei insasi). MISCATUL este produsul fiinta de tip Logos-Creatie care urmeaza sa devenim noi in viitor, aflat pe nivelul 6D superior din Spatiu-Timp, complet nepolarizat, derivat din Totalitatea Sinelui ca si proiectie a sa cunoscuta noua drept Sinele Mai Inalt, Sufletul sau Sinele Superior. Este o supra-constiinta din care deriva constiinta noastra de zi cu zi. MISCATORUL in schimb este produsul de tip Logos-Creator din Timp-Spatiu la nivelul caruia proiectam, analizam si distilam experientele din Spatiu-Timp. Acest Logos Creator care suntem in Timp-Spatiu este nepolarizat, derivat din Totalitatea Sinelui pe nivelul 6D superior, avand drept rol ultimativ acela de plasmui si de a filtra toate etapele si experientele evolutiei noastre din Spatiu-Timp in vederea atingerii intr-un final a stadiului de manifestare si constientizare corespunzator Logosului-Creatie lasat mostenire de Totalitatea Sinelui ca tinta a evolutiei noastre.

Dialogul dintre cele doua Sine este intodeauna biunivoc. Calatoria Sinelui de tip Logos Creatie prin lumile materiale (Spatiu-Timp) si a Sinelui de tip Logos Creator prin lumile-constructor (Timp-Spatiu) este modul in care unicul Creator se descopera si se experimenteaza pe Sine atat ca parte creatoare cat si ca parte creata, atat ca miscator cat si ca miscat, atat ca potentiator cat si ca semnificator al experientei chiar in cadrul Creatiei sale. Acesta este se pare modul de cunoastere mostenit din octava anterioara, implementat la nivelul 6 dimensional in actuala octava.

Sinele 6D superior din Spatiu-Timp poate alege sa se ajusteze pe sine in cadrul calatoriei sale creationale, fiinta din viitor care urmeaza sa devenim putand alege sa schimbe anumite lucruri vizavi de ceea ce asteapta vizavi de procesul evolutiei sale (de la noi), faptul acesta conducand invariabil si la o modificare corespunzatoare a hartilor devenirii noastre efectuata, punctual, de catre Sinele 6D Superior din Timp-Spatiu. Spre exemplu, un moment de constientizare intensa a unei dificultati de viata urmat o solicitare catre Sinele Superior din Spatiu-Timp efectuata dintr-o stare de profunda aspiratie si putere a constiintei noastre tridimensionale (putem sa-i spunem stare de meditatie sau de rugaciune), poate avea drept consecinta ajustari la nivelul cerintelor Sinelui Creatie urmate de completarea hartii evolutive a devenirii noastre cu noi optiuni oferite noua de Sinele Creator. In astfel de cazuri e posibil sa constatam cum drumuri nebanuite sau carari neumblate se deschid acolo unde totul parea pierdut. Este posibil ca ele sa fi existat deja in propria harta a evolutiei noastre si simpla constientizare a unor aspecte esentiale ale calatoriei noastre creationale sau faptul de face anumite alegeri paradoxale sa fie poarta de acces catre ele. Cu alte cuvinte este posibil ca un proces de constientizare intensa a celor mai mari aspiratii din fiinta tridimensionala sa convinga Sinele Superior din Spatiu-Timp ca putem implini ceea ce avem de implinit si intr-un alt mod, fapt care sa atraga anumite schimbari in harta evolutiva din Timp-Spatiu, altfel putin probabile sau posibile.

Per ansamblu insa, importanta planului 6D este aceea de CREARE A POLARITATILOR care se manifesta in lumile inferior dimensionale (de la 6D in jos), precum si de SERIALIZARE A EVENIMENTELOR aferente devolutiei din Timp-Spatiu, respectiv evolutiei din Spatiu-Timp.

Practic aici, in 6D, isi au originea tiparele de existenta a zonelor de Creatie polarizata care urmeaza in continuare..

5D..

Mai jos de nivelul 6D nepolarizat al tandemului Sine de tip Logos Creatie / Sine de tip Logos Creator SAU Spatiu-Timp / Timp-Spatiu, incepe sa se manifeste tesatura dualitatii. Spre zona incipienta 6D este deja prezenta separatia negativ/pozitiv care intra din plin in zona 5D a existentei, atat in Spatiu-Timp cat si in Timp-Spatiu. Daca ajungem sa percepem Spatiu-Timpul ca find multitudinea manifestarilor exterioare ale fiintei noastre iar Timp-Spatiul constructorul tuturor manifestarilor posibile, vom constata ca, asa cum exista Spatiu-Timp si Timp-Spatiu 6D, exista de asemenea Spatiu-Timp si Timp-Spatiu 5D. Cum deja in cazul 5D vorbim de polaritate, avem de-a face in plus cu Spatiu-Timp si Timp-Spatiu pozitiv si negativ. Incepand cu aceasta zona se remarca aportul de noutate al actualei octave creationale fata de anterioara octava in care se pare ca nu exista conceptul de polaritate. Exprimarea prin limbajul separtiei, experimentarea efectiva a fenomenelor specifice lumilor separatiei, atat in cadrul existentei Sinelui-Creator din Timp-Spatiu cat si in cadrul existentei Sinelui-Creatie din Spatiu-Timp are loc incepand cu acest nivel, al 5-lea dimensional. Aici origineaza fenomenele de tip Magie Alba si Magie Neagra aferente unor intelegeri esentializate asupra intunericului magnetic, respectiv luminii radiante.

Este planul dobandirii si aprofundarii unei intelepciuni despre ESENTA CAII POZITIVE, respectiv ESENTA CAII NEGATIVE, zona informatiilor si energiilor pe care se bazeaza in acest univers devolutia Timp-Spatiu a Sinelui-Creator, respectiv evolutia Spatiu-Timp a Sinelui-Creatie pe zonele de polaritate.

4D..

Coborand mai jos cu inca o nota vibrationala, pe treapta dimensionala corespunzatoare planului 4D, avem de-a face cu o reductie a fortelor polaritatii, devenind din extrem de precise, mult mai diluate. Este totusi un plan in care cele doua curente continua sa ramana diferentiate unul de celalalt, bazandu-si fiecare propria existenta pe cate un liant (la nivel de constiinta) pentru fiintele care populeaza lumile din aceasta densitate creationala:

- DOMINATIE, AUTORITATE, CONTROL pentru 4d negativ;
- CONSENS, VALORIZARE, COMPASIUNE pentru 4d pozitiv.

Tot pe acest nivel iau nastere pentru prima data in cadrul evolutiei creationale din Spatiu-Timp Complexele Sociale Coezive, formate din grupuri de fiinte de polaritate pozitiva, respectiv negativa, impartasind impreuna, la unison, pe diferite grade de intensitate si profunzime, valorile fundamentale ale curentului de polaritate caruia ii apartin.

3D..

Coborand si mai jos, pe urmatoarea treapta creationala care este 3D, aici deja nu mai putem vorbi de o individualitate clara a celor doua curente de polaritate pozitiva si respectiv negativa. Datorita dilutiei experientei, acest nivel este considerat scoala sufletelor menite sa isi faca propria alegere in priviinta parcurgerii ulterioare a lumilor creationale din dimensiunile mai inalte pe un curent evolutiv de esenta pozitiva sau negativa. Practic in lumile 3D avem imixtiuni din ambele curente, de stare, de paradigma, de modele sociale. Oceanul experientei inunda simturile si fiinta este solicitata din punct de vedere perceptual si experiential pe aceasta zona mai mult decat pe oricare alta. In 3D se activeaza Vãlul Uitarii Memoriei Sufletului (trasatura definitorie a lumilor duale 3D), tocmai pentru a facilita fiintelor aflate la acest nivel al evolutiei ingenuitatea contactului cu specificitatile si caracteristicile ambelor curente evolutive, generand experiente in functie de care fiinta isi consfinteste prin gand-cuvant-fapta afinitatea fie pentru Calea Serviciului Orientat catre Altii (specifica evolutiei prin pozitivitate), fie pentru Calea Serviciului Orientat catre Sine (specifica evolutiei prin negativitate). Acumularea de experienta vizavi de ambele aspecte al polaritatii este premiza de baza a existentei in cea de-a treia densitate a Creatiei, facilitand intelegerea prin contraste - adesea puternice - a ceea ce ne dorim cu adevarat sa fim: o fiinta care isi pune resursele la dispozitia curentului evolutiv pozitiv bazat pe inductia de valori morale in societate (insemnand respect, empatizare, integritate, compasiune), sau o fiinta care se pune la dispozitia curentului evolutiv negativ raspunzator pentru reductia a tot ce nu reuseste sa devina util, puternic, stralucitor, determinant. Intre cei doi poli reprezentand cristalizarea evolutiei din 3D, rezida o zona relativ neutra, a oamenilor care nu si-au facut alegerea, care inca au nevoie de stimuli ca sa inceapa si ei sa vrea, sa inteleaga, sa se miste si sa se trezeasca intr-un final la directivele evolutive specifice unuia din cele doua curente spirituale.

Din 6D incipient pana in 3D incipient vorbim de COMPLEXE Corp-Minte-Suflet mai mult sau mai putin polarizate. Acestea sunt fiinte sau ansambluri de fiinte aflate pe drumul dualitatii catre realizarea acelui potential suprem care asteapta SA DEVENIM EL pe nivelul 6D superior. Toate fiintele sau ansamblurile de fiinte din toate timpurile si din toate locurile detin prin evolutie atat propriul lor Sine Superior cat si propria Totalitate a Sinelui, atat ca individualitati cat si ca grup sau comunitate.

2D..

Coborand mai jos, pe nivelul 2D, intalnim Complexul Corp-Minte, (iar pe nivelul 1D vorbim doar de Complexul Corp).

Animalele si plantele sunt fiinte din Spatiu-Timp aflate pe nivelul de frecventa, perceptie si intelegere aferent modelului de constiinta bidimensionala, adica un complex corp-minte 2D. Animalele isi percep instinctual conexiunea cu ordinea superioara a lucrurilor, iar zona lor de creativitate si afectivitate se manifesta in limitele instinctului de supravietuire si sentimentului de apartenenta. Intre aceste limite ale experientei creationale 2D, animalele devin parte constienta a fenomenelor de transmigratie si transhumanta, a ritualurilor de imperechere, de gasire a hranei, de stabilire a ierarhiei in cadrul grupurilor, de dovedire a puterii si abilitatilor de supravieturire. De asemenea, manifesta sentimente materne, au grija de semenii lor in cadrul speciei / grupului, intra in jocul flirtului si al curtenirii in cautarea unui partener uneori pe viata. Animalele percept durerea si placerea, suferinta si bucuria, nu doar fizic ci si afectiv, dar nu sunt capabile sa formuleze o ideologie despre aceste fenomene deoarece nu detin individualitate sufleteasca, acea componenta ce le-ar oferi posibilitatea sa se raporteze la evenimente prin Sine insasi (adesea ele fiind referite drept suflete-grup). Directivele acestui plan al existentei sunt acumularea de experiente senzoriale pana in momentul in care anumiti indivizi incep sa se diferentieze atat de mult in comportament si preferinte de cei din specia sau din grupul lor, incat la Recolta de la finalul unui ciclu 2D, ei sunt printre acele entitati care vor intra in ciclul creational imediat superior, 3D, si se vor naste oameni meniti sa exploreze creatia prin prisma componentei EGO, insemnand accesul la propriile viziuni, intelegeri, aspiratii, preferinte, din nou si din nou si din nou, pana cand trasaturile de individualitate, comportament, atitudine si afirmare - dobandite, acumulate, slefuite, rafinate - le vor indrepta pasii catre alegerea fundamentala (Sine sau Altii) necesara pentru patrunderea in taramurile pure ale polaritatii care incep din lumile 4D.

1D..

Si mai jos, la nivelul de baza al caramizilor creationale, se afla ultimul plan al fragmentarii Creatiei: planul unidimensional, al fortelor primordiale, atat materie cat si energie, care alcatuiesc ceea ce s-ar putea numi ALUATUL ELEMENTAR din care si noi suntem facuti si tot ce cunoastem azi sub numele de Univers fizic. Orice forma de existenta de la acest nivel se reduce la Complexul Corp si este o constiinta unidimensionala.

Asemenea complexelor Corp-Minte-Suflet, atat complexele 1D (Corp) cat si complexele 2D (Corp-Minte) sunt parte a unui Sine mai inalt. Flora intestinala utila sau organele din corpul nostru care lucreaza in simbioza, desi entitati 2D, sunt parte din Sinele nostru si detin propriul lor Sine, integrat in cel dintai. Intr-un fel putem spune ca organele noastre sunt copiii nostri, la fel cum noi suntem copiii acestei planete si, mai departe, ai sistemului solar care a facut existenta noastra posibila. Sinele sunt astfel intercalate unele in altele, iar Sinele-grup nu este suma Sinelor sale individuale ci o consecinta complexa a existentei lor simbiotice.


 

Si acum cateva considerente suplimentare despre polaritati si nivele dimensionale..

Datorita faptului ca zona de existenta a Sinelui Mai Inalt din 6D superior este o ZONA NEPOLARIZATA care integreaza in iubire, ca legitate universal valabila, toate formele de manifestare si existenta a Creatorului, asadar o zona situata desupra oricarui joc al polaritatilor, este foarte greu pentru fiinta polarizata negativ sa ajunga la o comunicare cu Sinele Mai Inalt tocmai datorita propriei bariere perceptuale in ceea ce priveste raportarea cu iubire la celalate Sine, la tot ce nu este EU, o bariera de netrecut pentru indivizii care s-au dezvoltat pe curentul spiritual de negativitate. Conform comunicarilor efectuate de comunitatea Ra, nu se cunoaste nici macar un singur exemplu de comunicare cu zonele 6D superioare (nepolarizate) in cazul fiiintelor 3D polarizate negativ (la fel si pentru fiintele 4D si 5D aflate pe zona curentului negativ al evolutiei si devenirii). Accesul la Sinele Mai Inalt si la starea de perceptie integrata este apanajul exclusiv al adeptului Caii Pozitive a Serviciului Orientat catre Altii, ajuns la un nivel de maiestrie si puritate perceptuala suficient de inalt pentru a putea realiza constient acest gen de conexiune.

Singurul mod prin care entitatile de pe Calea Negativa pot accede la zona fara polaritate din 6D Superior este pe calea evolutiei normale, prin parcurgerea lumilor dimensionale si ajungerea in punctul de jonctiune din 6D incipient a negativului cu pozitivul, moment in care saltul evolutiv, daca este cu succes realizat, le va permite sa abandoneze paradigma negativa si sa imbratiseze o viziune mult extinsa asupra lucrurilor, in care iubirea de Sine devine o iubire a Creatorului suprem al acestui Sine si, mai departe, prin extrapolare, a tuturor emanatiilor din acest Creator, adica a tuturor celorlalte Sine, practic a intregii Creatii prin intermediul careia Creatorul se experimenteaza pe el in nenumarate moduri. Atunci deabia fiinta negativa a parasit taramurile polaritatii facand trecerea catre realitatea superioara a iubirii ca legitate aferenta Sinelui nepolarizat. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 

Din invataturile altora..


- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat." ~ Melanie Joy

- "Avem nevoie de o revolutie globala. Dar aceasta trebuie sa fie o revolutie a constiintei."
~ John Kennedy

- "Religia reprezinta credinta oarba in experienta altcuiva. Spiritualitatea inseamna sa ai propria ta experienta." ~ Deepak Chopra

- "Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

- "Poti sa prostesti unii oameni tot timpul sau toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul." ~ Abraham Lincoln

- "E necesar sa deprinzi un nou mod de a gandi pentru a manifesta un alt mod de a fi."
~ Mariane Williamson

- "Lucrurile de care esti cu adevarat pasionat nu sunt intamplatoare, ele sunt chemarea ta."
~ Fabienne Frederickson

- "Nu cauta maretia. Cauta adevarul si le vei gasi pe amandoua." ~ Horace Mann

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

- "Omul intelept nu spune tot ce gandeste dar ce spune, gandeste." ~ Aristotel

- "Adevarata ignoranta nu este absenta cunoasterii ci refuzul de a o dobandi."
~ Karl Popper

- "Fara deviere de la norma lucrurilor, progresul nu este posibil." ~ Frank Zappa

- "Infruntarea adevarului este o munca grea. Adevarul te va elibera, dar mai intai trebuie sa induri suferinta nasterii sale."
~ Iyanla Vanzant

- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Viata ta este mesajul tau catre lume. Ai grija sa fie unul inspirat." ~ Lorrin L. Lee

- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

- "Viata este cel mai dificil examen. Multi il pica pentru ca incearca sa-i copieze pe altii. Ei nu stiu ca fiecare are in fata propriul lui set de intrebari si probleme." ~ intelepciune contemporana

- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Adevarul este rezervat acelora care au curajul sa puna la indoiala toate lucrurile despre care au fost invatati." ~ intelepciune contemporana

- "Uita-te in oglinda. Aceasta este singura ta concurenta." ~ intelepciune contemporana

- "Cele 3 principii de baza ale dinamicilor de viata tridimensionala:
1 - Ceea ce credem, manifestam.
2 - Ceea ce simtim, atragem.
3 - Ceea ce intreprindem, devenim."

           ~ intelepciune contemporana

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro