Tehnologiile de camp zero ale viitorului

O aplicabilitate importanta a noii constiinte de camp 0 vor putea fi tehnologiile de camp 0 sau accesarea, captarea si utilizarea in orice domeniu a energiei tesaturii Spatiu-Timp comandata de starile de constiinta inalta. Aceste tehnologii vor putea manipula o energie potential nelimitata provenind din "vidul" care impregneaza tot ce exista in univers. O noua fizica, noi legi, o alta intelegere a realitatii, cu totul alte implicatii. Insa pana acolo ar trebui puse bazele unei perspective armonice de ansamblu asupra fortelor si fenomenelor care ne guverneaza existenta fizica si metafizica de-o potriva.

Distanta dintre 2 electroni ai unui atom este atat de mare comparativ cu dimensiunea electronului sau a nucelului atomic, incat 99% din volumul unui atom este vid sau spatiu gol. O parte din energia folosita in urmatoarea era a omenirii va fi extrasa din acest spatiu, prin diferite metode, fiindca exista energie potential nelimitata in vidul cuantic si in insasi structura spatio-temporara a Cosmosului, energie corespunzatoare unor fenomene putin studiate si aproape deloc cunoscute azi. O dovada fizica a existentei energiei si constiintei vidului (numit generic si eter) a fost pusa in evidenta atunci cand s-a descoperit in spatiul gol din interiorul nucleelor atomice, o mare de cuarci de diferite tipuri aparand de nicaieri si disparand complet in fractiuni infinitezimale de timp. Cuarcii sunt particule elementare, fundamentale, considerate astfel pentru ca nu mai sunt create din alte subansamble si nu pot fi divizate in jonctiuni mai mici. De asemenea, electronii bombardati cu fotoni hiperenergetici comuta pe un arbital superior parasind orbitalul de origine printr-un fenomen de tip DISPARITIE (de pe orbitalul curent) - APARITIE (pe noul orbital).

Ca sa poata fi accesate fenomenele si energiile vidului in conjunctie cu un anumit nivel de influentare a lor exercitat de mintea umana si pentru a nu ajunge sclavii unor tehnologii atat de puternice, consider ca o astfel de realizare ar fi normal sa devina accesibila doar odata cu intrarea intr-o zona de existenta civilizationala de tip 3D superior, in care intelegerea dinamicilor specifice naturii umane si realitatii inconjuratoare va fi iesit, cel putin partial, din iluzia persistenta a materialitatii si din sindromul mersului inainte fara principii clare de sustenanta aferenta fiintarii in acord cu legile spirituale ale existentei. Cu cat o tehnologie intra pe mainile unor constiinte mai articulate si mai ferm angrenate pe o cale a evolutiei spiritualizate, cu atat mai putin probabil este sa ajungem sa ne distrugem cu ajutorul lor.

Prin punerea in functiune a tehnologiilor energetice de camp zero, vor putea fi alimentate in primul rand procese aferente unei game intregi de activitati uzuale, toate cu randament supraunitar (pe principiul permetuum mobile), la costuri infime sau zero, fara a mai recurge la resursele planetare si a destabiliza fiinta care este insasi planeta Pamant. A devenit deja evident ca aceste dispozitive exista si in prezent dar la o scara mica, intr-o formula incipienta si mai ales suprimata. Lipsa lor poate fi explicata - dincolo de problemele pe care le ridica insasi sistemul actual de control si manipulare - prin faptul ca astfel de tehnologii devin functionale in primul rand ca urmare a unui aport de constiinta umana vizavi de ratiunea existentei lor, iar, mai apoi, printr-o conectare mentala, focusata si echilibrata la procesul accesarii si utilizarii acestora.
 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 

Din invataturile altora..


- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez