Stiinta care converge catre Armonia Vietii

Doctorul in stiinte Beverly Rubick a remarcat ca limbajul si metodele folosite de stiinta actuala sunt invazive si violente, nenaturale si distrugatoare: se sparg atomii si se ucid organisme, se blocheaza cursurile unor fluvii imense si se deregleaza ecosisteme intregi in numele unor energii asa zis ecologice, se extrag bogatiile subsolului pana cand se deregleaza complet energetica si bio-dinamica unor regiuni intinse, se asociaza Bing Bang-ul cu o explozie si nu cu o expansiune progresiva, iar asta face parte inca din abordarea fizicii, chimiei si biologiei predate in scoli. Tehnologiile si teoriile high tech sunt produsele unei stiinte mecaniciste, tributara inca haosului si hazardului, un fel de a considera natura un obiect mecanic, pasiv, neinsufletit, separat de lumea oamenilor si aflata la dispozitia lor oricand si oricum. Noua stiinta va intelege ca TOTUL ESTE VIATA ce se cere respectata ca atare, indiferent in ce forma si sub incidenta caror legi se manifesta. Eliminand din ecuatia asa zisei bunastari exploatarea, sacrificiul si goana dupa profit, portile abundentei universale se deschid si raman deschise, dand nastere unei lumi guvernate de legi si realitati despre care in mod intentionat am fost instruiti sa credem ca nu exista.

O evolutie tehnologica separata de INTREGUL VIU este sortita esecului. Lucrul cu noile tipuri de energie implica o dezvoltare paralela a intelegerii vizavi de cea mai inalta dimensiune a existentei, aceea a constiintei care impregneaza intreaga lume materiala, indiferent ca vorbim de minerale, plante, animale, oameni sau, la scara macrocosmica, de planete, stele, galaxii, fiinte din alte planuri si densitati. Tehnologiile super potente si responsabile vor deveni posibile atunci cand oamenii vor intelege ca fenomenele vietii, in toate formele si sub toate aspectele, sunt expresii ale unei constiinte manifeste. Focul e constiinta, apa, aerul, pamantul, regnul mineral, vegetal, animal si uman deopotriva. Noua stiinta va fi din ce in ce mai implicata in depasirea ecuatiilor si formulelor, reusind sa surprinda frumusetea, miracolul si armonia de fond a lucrurilor, indiferent ca sunt atomi, miscare, spatiu, timp, gravitatie, electricitate, molecule sau celule, ajungand treptat sa le perceapa pe toate in esenta lor transcedentala, aceea de Creatie insufletita, guvernata nu doar de legile fizice ci si de cele metafizice.

Inventatorul Adam Trombly spunea: “Tehnologiile singure nu vor salva lumea, dar o umanitate geniala o va face!". Oare ce inseamna in acest context "o umanitate geniala"? Este acea umanitate care nu doar utilizeaza niste facilitati, ci intelege scopul si sensul existentei facilitatilor intr-un cadru mult mai larg decat simpla punere a lor la dispozitia unui individ sau altuia. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Din invataturile altora..


- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

- "Poti sa prostesti unii oameni tot timpul sau toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul." ~ Abraham Lincoln

- "E necesar sa inveti un nou mod de a gandi pentru a manifesta un alt mod de a fi."
~
Mariane Williamson

- "Traditia? Doar pentru ca ai facut un lucru de nenumarate ori in acelasi fel, nu inseamna ca nu este incredibil de stupid!"
~ intelepciune contemporana

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor