Energia si starea perceptuala de camp 0

Creatia alimentata de armonie implica lucrul cu o noua stare de constiinta: constiinta punctului de echilibru, a campului perceptual unificat de polaritate 0 sau constiinta de camp zero. Forta si Gratia se intrepatrund admirabil in constinta de camp zero.

Intr-o astfel de constiinta nu exista drama asa cum o cunoastem azi. Acest nou tip de constiinta este alimentat de triunghiul armoniei - Confruntativitate, Responsabilitate, Preferentialitate - si se manifesta la nivel de intentie, concept, sentiment in corpurile cauzal, mental si emotional superior. Este constiinta concretizarii lucrurilor dincolo de limitarile de moment, indiferent ca aceasta concretizare dureaza o perioada mai scurta sau mai lunga de timp (in functie de contextul exterior mai mult sau mai putin armonios).

Constiinta de camp 0 este o stare de a fi non conflictuala, non reactiva, non invaziva. Este acea forta gratioasa care transforma haosul in armonie ordonand creatia fara sa o limiteze, emanand dintr-o realitate primordiala care, pe masura ce este inteleasa si stapanita, confera fiintei o libertate de creatie atat de mare incat insasi dinamicile existentei din realitatea tridimensionala isi reveleaza aspecte de neimaginat atunci cand intra sub incidenta unei astfel de constiinte.

Ideal ar trebui creata cat mai multa de constiinta de camp 0 atunci cand se lucreaza pe intelegere, purificare si cocrearea realitatii. Pana cand campul constiintei nu este suficient de unitar, de limpezit si de flexibilizat incat sa poata cuprinde in el si sa modeleze armonic multiple aspecte ale realitatii inconjuratoare (in general tot ce tine de neajunsuri si limitari, de suferinte si dorinte), acestea vor monopoliza pana la urma tentativa de constiinta de camp 0, transformandu-o din ceva creativ in ceva reactiv si determinand reaparitia fragmentarii, conflictului, zbaterii, limitarii, psihozei, dramei.

Un obiectiv de amploare pentru a se manifesta cu succes si in timp real va avea nevoie de un camp de constiinta de punct 0 mai consistent si mai persistent decat cel necesar unui obiectiv mai simplu. Cu cat este mai bine stapanita fenomenologia interioara (sub aspectul eliminarii oscilatiilor psiho-emotionale reactive prin purificarea de frica-vina-atasament, oadata cu participare creativa si decisiva la implinirea dezideratelor fiintei), cu atat va creste capacitatea de acces la constiinta de camp 0 pe nivelul si la amploarea necesara pentru a determina sa se intample lucruri remarcabile.

Cu cat se acceseaza si se mentine mai mult si mai bine un spatiu de constiinta de camp 0 in orice conjuctura si situatie de viata, cu atat se ascut mai eficient puterile mintii si sufletului. Constiinta de camp 0 - implicand purificarile, intelegerile subtile si cocrearea realitatii in acord cu obiectivele - este precum un muschi: cu cat o studiezi si o antrenezi mai mult si mai bine, cu atat devine mai puternica, mai flexibila si mai eficienta pe termen lung.
 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 

Din invataturile altora..


- "Lumea este plina de lucruri magice, asteptand in tacere ca simturile noastre sa le descopere." 
~ W. B. Yeats

- "Adevarul este rezervat acelora care au curajul sa puna la indoiala toate lucrurile despre care au fost invatati." ~ intelepciune contemporana