Despre Lemuria si Atlantida

Comunitatea Ra povesteste ca, din toate societatile care s-au succedat pe planeta noastra in ultimele 3 cicluri de viata tridimensionala a cate 25.000 de ani fiecare, nici unele dintre acestea nu au ajuns sa fie intr-atat de stralucitoare precum civilizatiile din Lemuria si Atlantida. Lemuria a existat pe o zona continentala din actualul Ocean Pacific si este cunoscuta datorita ablitatilor acestei populatii de a forma complexe sociale puternice (filmul Avatar poate fi considerat o evocare destul de fidela a unitatii sufletelor poporului lemurian capabil sa aiba acces la o viata traita in armonie cu natura si, pe cale de consecinta, plina de miracole). Atlantida - societate care a existat pe o zona continentala din actualul Ocean Atlantic - a ramas in memoria planetei datorita vastelor sale realizari tehnologice, expresie a unei dezvoltari de ordin mental la care noi, cei de azi, de-abia suntem capabili sa visam.

Conform informatiilor transmise de grupul Ra, CIVILIZATIA ATLANTA a fost un conglomerat de complexe sociale care au inceput sa se formeze cu aproximativ 30.000 de ani in urma, avansand relativ incet timp de aproximativ 15.000 de ani. Dupa aceasta perioada de timp oarecum lunga, civilizatia ajunge la o asemenea intelegere mentala a planului fizic si metafizic, incat devine capabila sa interactioneze cu infinitatea inteligenta intr-un mod deosebit de constructiv la nivel de structuri sociale si realizari civilizationale. In jurul acestei perioade atlantii ajung atat de avansati in intelgerea si utilizarea fluxurilor cosmice de informatie si energie incat sunt capabili sa construiasca si sa foloseasca importante portaluri info-energetice pentru a genera diferite manifestari ale mintii divine pana la nivelul la care ajung sa poata crea chiar ei forme de viata. Dobandind puteri de zei, atlantii incep sa se distreze cu aceste lucruri mai degraba decat sa isi perfectioneze propriile complexe corp-minte-suflet pentru a putea manifesta mai multa COERENTA si CONSISTENTA, individuala si de grup, in raport cu aspectele de cunoastere spirituala aferente nivelului de dezvoltare mentala atins. Ei comuta treptat, prin aceste alegeri, catre o cultura si organizare sociala preponderent materialista si de orientare negativa, lipsita de intelepciunea compasiva pe care un nivel civilizational avansat o impune si o reclama pentru a ramane in existenta gratie unei armonii de facto. Cu aproximativ 11.000 de ani in urma, orgoliul spiritual atlant si dorinta de control asupra lucrurilor care nu asteptau de la atlanti sa fie controlate ci mai degraba duse pe noi culmi de intelegere si armonizare, au cauzat dezechilibrarea, fragmentarea si conflictualizarea sferelor de forta din interiorul civilizatiei, intr-atat de mult incat, pe diferite cai, distrugerea a devenit inevitabila, petrecandu-se in mai multe etape de timp, relativ apropiate, ajungandu-se intr-un final la scufundarea totala a stralucitorului continent. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor