Folosirea tehnologiei in procesele civilizational-evolutive

Daca urmarim scrierile preponderent ezoterice care documenteaza instoria planetara si, mai departe, a sistemului solar, observam doua tipuri de entitati 3D care se misca si evolueaza in paralel: una preponderent orientata in directia disciplinelor Sinelui, alta mai mult inspre intelegerea stiintifica si tehnologica, dezvoltandu-se in paralel cu aceasta. Fara doar si poate, uzul si beneficiile tehnologiilor sunt sursa de confort si de progres al civilizatiilor pe calea degrevarii de sarcini neplacute si repetitive care pot frana un avans spiritual eficient.

Insa utilizarea tehnologiei exclusiv pentru manipularea a ceea ce este in afara Sinelui reprezinta un lucru de un cu mult mai mic ajutor pe drumul evolutiei decat munca de cunoastere si explorare in paralel cu orice alta realizare a complexului corp-minte-suflet. Pentru entitatea disciplinata, toate lucrurile ajung sa vina catre aceasta in mod natural si firesc, atata timp cat ea nu-si uita conditia spirituala, indiferent de conditia sa materiala.

Calea pozitiva a evolutiei fiintelor are in general o inclinatie naturala catre progresul inregistrat prin explorarea complexului Corp-Minte-Suflet. Orientarea negativa se bazeaza mult mai mult pe tehnologiile exterioare Sinelui, prin care de altfel si urmareste sa controleze tot ce se poate controla, ca expresie a unei autoritati interpuse intre Divinitate si Umanitate, plina de pretentii si de revendicari. Comunitatea Ra vine si cu niste cifre deosebit de interesante: in cadrul curentului evolutiv negativ, uzul de inlesniri tehnologice in dimensiunea a 3-a este de aproape 100%, in dimensiunea a 4-a negativa este de 80%, intr-a 5-a, desi supranumita dimensiunea magiei, tot ajunge la un 50%, in timp ce la inceputul dimensiunii a 6-a fiintele negative ajunse pe punctul de a face trecerea catre acest nivel evolutiv - lipsit de contrast si polaritate, avand la baza iubirea ca legitate - sunt atat de confuze datorita faptului ca trebuie sa imbratiseze mentalitatea, paradigma si existenta efectiva unui univers al tuturor lucrurilor infuzat de iubire, incat uzul tehnologic este aproape 0, toate atentia, munca, dedicarea si concentrarea fiind indreptate inspre integrarea in campul constiintei a unui adevar mult extins in afara zonei de paradigma negativa in care au existat aceste fiinte pana la momentul respectiv. Acest prag al existentei fara polaritate si fara contrast este desupra principiilor oricareia din cele doua polaritati, deoarece reprezinta aspectul integrat al iubirii, care nu poate fi pus in opozitie de nimic si prin nimic. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor