Confederatia Galactica, gruparea Orioniana si comunitatea venusiana Ra

Comunitatea Ra, prin intermediul transmisiunilor de tip channeling ale Carlei, vine cu niste cifre deosebit de interesante despre spiritualizarea globala valabile la nivelul anilor 1980 - atunci cand comunicarile au fost realizate: la momentul respectiv comunitatea Ra era solicitata in plan subtil pentru sprijin si suport de aproximativ 350.000 de fiinte de pe Pamant. Per total, comunitatile din intreaga Confederatie Galactica in care este inclusa planeta noastra erau chemate - pe specificitati si particularitati - de un total de 630.000.000 de fiinte de pe Terra. Comunitatea Ra concluzioneaza pe marginea acestor cifre ca este vorba de o chemare mareata pe care toti cei din Confederatie o percep ca si cum o puternica tristete si in acelasi timp o aspiratie majora le cere intensiv sprijinul, serviciul si asistenta.

In ceea ce priveste nivelele dimensionale de existenta ale grupurilor de fiinte din Confederatia Galactica din care facem parte, Ra mentioneaza ca densitatea fiintelor si lumilor care alcatuiesc acest grup variaza. Per ansamblu, sunt aproximativ 30 de civilizatii implicate in actuala Confederatie despre care discutam, civilizatii aproape fara exceptie multi-planetare, incluzand aproximativ 500 de planete din 7 sisteme solare din galaxia noastra, inclusiv sistemul nostru solar si planeta Pamant. Foarte putine sunt din densitatea a 3-a (tridimensionale ca noi), mult mai multe dintr-a 4-a si a 5-a, si cateva dintr-a 6-a. Exista multe alte confederatii in Galaxia Calea Lactee dar aceasta este confederatia in care este implicata planeta Pamant si sistemul nostru solar alaturi de comunitatea Ra. Este o adevarata confederatie nu in sensul ca membrii ei arata, gandesc sau se comporta la fel, ci in sensul ca toti deservesc fiinte, grupuri si societati aflate in diferite stadii evolutive mai mult sau mai putin avansate pe Calea Pozitiva a Serviciului Orientat catre Altii.

In ceea ce priveste reprezentantii Serviciului Orientat catre Sine la nivel GALACTIC, cea mai pregnanta comunitate - si cu influenta directa asupra planetei Pamant - este gruparea Orioniana, cuprinzand mai multe populatii de fiinte polarizate negativ, in principal din constelatia Orion. Dintre acestea, foarte putine fiinte se afla in a 3-a densitate ca si noi. Un numar semnificativ se afla in cea de-a 4-a densitate. Un numar aproximativ la fel de mare intr-a 5-a si foarte putine se afla pe nivele incipiente din zona de existenta 6-dimensionala. Numarul de fiinte care deservesc aceasta ALIANTA DE ORIENTARE NEGATIVA era la nivelul anilor 1980 de aproxmativ 1/10 din totalul populatiei planetei Pamant, acest numar mic al fiintelor existente intr-un astfel de grup organizat / angrenaj sau complex social datorandu-se in principal unei entropii specifice oricarui curent malefic, extrem de ridicata si dificil de gestionat, entropie care distruge periodic grupurile. In cadrul acestor grupuri polarizate negativ, tendinta naturala a membrilor catre dominatie si control concretizata prin eforturi neincetate facute pentru dobandirea de autoritate si suprematie a fost, este si va ramane un factor disturbant la scara cosmica pe aceasta cale a devenirii si ascensionarii.

Deosebirea dintre o comunitate polarizata pozitiv pe Calea Serviciului Orientat catre Altii (Confederatia) si o comunitate polarizata negativ pe Calea Serviciului Orientat catre Sine (gruparea Orioniana) este aceea ca, pe prima cale, servirea celorlalte fiinte nu exclude servirea Sinelui, pe cand servirea exclusiva a Sinelui pe cea de-a doua cale nu ia in calcul servirea altor fiinte. Ca urmare, Calea Servirii Celorlalti armonizeaza distorsiunile dintre entitati, pe cand Calea Servirii Sinelui le accentueaza si le exploateaza cat de mult posibil, intensificand separatia dintre Sine si altul pana in punctul in care tensiunile duc inevitabil la rasturnari de situatie si la pierderea omogenitatii grupurilor.

Calea Servirii Celorlalti este o cale de armonizare a sufletelor care ajung sa se perceapa pe Sine drept reflexie si expresie a unei aceeasi unice Surse divine vazuta ca unic Sine, in timp ce Calea Servirii Propriului Sine este o cale care cauta sa inteleaga si sa aplice mecanismele prin care o bucata mai mare sau mai mica din Creatie (apartinand in mod legitim singurei Surse) poate ajunge sa fie luata in stapanire de unul sau mai multe Sine devenite Sursa temporara de control si suprematie. Prima cale ajunge sa cunoasca Universul prin generozitate, integritate, consens si valorizare, conducand la o explorare deschisa, echilibrata, compasiva si expansiva a realitatilor interioare si exterioare ale fiecareia si tuturor fiintelor, in timp ce a doua categorie cunoaste Universul prin intrigi, capcane, iluzii, tentatii, generand o explorare inchisa, controlata, coercitiva si constrictiva, in scopul adjudecarii de cat mai multa putere a propriului Sine asupra altor Sine.

Comunitatea Ra a existat ca si civilizatie tridimensionala (3D) a planetei Venus acum aproximativ 2,5 miliarde de ani. Ei au locuit in acele vremuri planeta in conditii vitrege dar totusi suficient de oportune cat sa poata intemeia o civilizatie - mica ce-i drept - pe suprafata planetei. Societatea era cu mult mai restransa decat cea existenta azi pe Pamant - in momentul graduarii din 3d in 4d existand pe suprafata planetara venusiana aproximativ 40 de milioane de fiinte, din care aproximativ 6 milioane si jumatate au graduat – sustine Ra – in dimensiunea 4d. Doar 2 fiinte de pe intreaga sfera planetara au reusit sa gradueze in 4d negativ, mergand pentru ciclul lor incarnational 4d pe o alta planeta care a dezvoltat constiinta si viata planetara cvadri-dimensionala de orientare negativa, adica in serviciu fata de sine. Planeta Venus ca entitate-fiinta a ales calea evolutiva pozitiva a Serviciului Orientat catre Altii, de aceea toti cei care au graduat in 4d pozitiv au ramas pe sfera planetara venusiana 4d pozitiv. Din cei 40 de milioane de locuitori, aproximativ 33 de milioane nu au graduat si au repetat ciclul incarnational 3d pe o alta planeta, printre ei existand fiinte polarizate atat pozitiv cat si negativ, insa insuficient polarizate pentru nivelul de constiinta pozitiva sau negativa necesar graduarii la momentul Recoltei.

Sa revenim la grupul din Orion. Acest grup ofera informatie privind Creatorul si Creatia dupa cum se aplica ea conform cultului deservirii propriei persoane, propriului sine. Aceste informatii sunt la fel de consistente ca structura tehnica si ideologica in ceea ce priveste servirea Sinelui pe cat sunt cele oferite de Confederatie in ceea ce priveste deservirea Sinelor. Ideile tehnologice oferite de grupul orionian polarizat negativ se prezinta sub forma diferitelor mijloace tehnico-stiintifice si de paradigma vizand dominatia omului de catre om. Pe de alta parte, Confederatia - de orientare pozitiva - a dorit adesea ca prin prisma celor mai bine intentionate si luminate minti pe care le-a avut umanitatea, sa faciliteze in masa accesul la acele tehnologii care i-ar oferi omului de rand o degrevare semnificativa de activitatile care il tin ocupat cu lucruri derozorii pana la dezumanizare si il golesc de energie si de creativitate prin sarcini repetitive si deloc nesemnificative din punct de vedere al blocarii evolutiei spirituale, racordarea la realitati mai inalte si mai potente devenind o imposibilitate fizica.

Spre exemplu, cel cunoscut acum 100 de ani sub numele de Nikola Tesla se pare ca a primit informatie valoroasa de la sursele din Confederatie care doreau sa ajute aceasta fiinta pozitiva si avansata din punct de vedere al intelegerilor sale tehnologice, sa imbunatateasca semnificativ conditia de viata a oamenilor de pe planeta Pamant. A fost un fapt regretabil la nivelul dinamicilor creationale faptul ca si in cazul lui, la fel ca in cazul altor calatori, limitarile realitatii spatiu-timp aferente iluziei tridimensionale terestre au cauzat acestei entitati perceptii distorsionate vizavi de acele evenimente individuale si sociale cu care aceasta fiinta a fost nevoita sa se confrunte, faptul in sine antrenand alegeri si decizii nepotrivite implementarii dezideratelor vietii sale, lucru datorita caruia misiunea sa a fost ingreunata si ulterior deturnata intr-o buna masura de la scopurile initiale.

Scopul acestui complex corp-minte-suflet numit Nikola Tesla - spune comunitatea Ra - a fost acela de a oferi o forma de energie numita curent electric - impreuna cu infinitele ei aplicatii - de-o potriva tuturor oamenilor fara a se mai plati un pret masurat in bani, statut, efort sau bunuri materiale pentru energia necesara nevoilor de zi cu zi.

Ulterior alte suflete calatoare au venit aici in repetate randuri si au contribuit, atat cat au putut, la punerea bazelor unei revolutii industriale care sa poata duce omenirea 3D intr-o noua directie a confortului si cautarii de sine.

Observam ca fiecare este ultimativ un Creator care deserveste unicul Creator prin experienta sa, indiferent ca aceasta deservire - ca si munca de cunoastere - este in serviciul tuturor fiintelor sau doar al propriei fiinte ori a organizatiilor de fiinte care se deservesc pe ele. Pe fond, toate entitatile invata despre Creatie si Creator, iar prin ele Creatorul invata despre el insusi. Asadar toate fiintele invata despre aceleasi lucruri, pe cai diferite, unele mai rapid, altele mai incet. Dupa o anumita perioada de timp si o invatare suficient de temeinica, unele fiinte din aceasta lume de densitatea a 3-a ajung sa fie recoltate deoarece dobandesc acele abilitati care le fac capabile sa sesizeze si sa savureze lumina densitatii urmatoare, de polaritate pozitiva sau negativa.

Cei care nu doresc sa gaseasca aceasta lumina prin dorinta de A-I DESERVI PE ALTII au dreptul, in baza legii universale a liberului arbitru, de a o cauta prin DESERVIREA DE SINE.

Asa cum exista sisteme de invatare complexe care ii ofera aspirantului spiritual aflat pe Calea Pozitiva accesul la porti de graduare accelerata (intre Recolte) catre urmatorul nivel dimensional de existenta si experienta, 4D pozitiv, la fel exista si sisteme de studiu teoretic si practic ce ii permit aspirantului care cauta separarea pe Calea Negativa, sa gradueze accelerat (intre Recolte) la urmatorul nivel dimensional de existenta si experienta, 4D negativ. Astfel de teorii si practici sunt deopotriva extrem de dificil de urmat atat de o parte cat si de cealalta, dar exista totusi fiinte care au perseverenta, inspiratia si aspiratia de a urma cu succes o astfel de cale, intr-atat de accelerata si de grea pe cat poate fi asimilarea unui munte de cunostinte si abilitati in cel mai scurt timp posibil. A te servi pe tine, respectiv a-i servi pe altii sunt doua metode de a face acelasi lucru - si anume a deservi Creatorul din care toti suntem parte integranta si care este parte a fiecaruia dintre noi.

Cand poarta catre inteligenta infinita a fost deschisa fie pe calea NEGATIVA, fie pe calea POZITIVA, prin cunoasterea accelerata a ceea ce inseamna atribute de cale si prin acumularea de merite specifice caii, aspirantul la graduare poate sa-si inceteze existenta tridimensionala si, dupa moartea fizica in aceasta dimensiune Spatiu-Timp 3d, urmatoarea sa existenta intrupata sa fie intr-o lume din dimensiunea Spatiu-Timp 4d. Chiar daca pana la perioada de Recolta din 3d in 4d mai este inca vreme de asteptat, graduarea lui a venit mai repede. Entitatea care a graduat prin accesul la inteligenta infinita va percepe aceasta experienta ca pe ceva extrem de profund. Este totusi foarte posibil ca entitatea astfel iluminata si eliberata de existenta sa tridimensionala sa doreasca sa mai ramana in corpul sau si sa nu-l paraseasca imediat. In mod special pentru entitatea pozitiva, ramanerea in corp si in viata tridimensionala inca o perioada de timp este motivata de dorinta intensa a entitatii de a comunica sau de a folosi experienta unica avuta pentru a-i ajuta si pe altii sa-si mareasca sansele de graduare la 4D pozitiv printr-un parcurs de viata eficientizat si spiritualizat. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 

Din invataturile altora..


- "Avem nevoie de o revolutie globala. Dar aceasta trebuie sa fie o revolutie a constiintei."
~ John Kennedy

- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "Pestera în care îti este frica sa intri ascunde comoara pe care o cauti.” ~ Joseph Campbell

- "E necesar sa deprinzi un nou mod de a gandi pentru a manifesta un alt mod de a fi."
~ Mariane Williamson