Institutul de cercetare si dezvoltare complexa Forta & Gratie>> VEZI IMAGINEA IN FORMATUL ORIGINAL: 2560 X 1600 px
 

E nevoie de legitimitate atat in plan material cat si in plan spiritual pentru ca un edificiu de o asemenea anvergura sa devina realitate civilizationala. Daca nu il facem sa-si justifice menirea, functionalitatea, importanta si implicatiile pentru corp, minte, suflet, comunitate, economie, planeta, vom ramane la nivel de vile si blocuri turn pentru consumeristi, eterni colectionari de produse si servicii in beneficiul propriu, asadar o viziune ingrozitor de limitata, ingusta si debilitanta asupra realitatii si a insasi conditiei umane. Prin urmare este nevoie de persoane vizionare cu rol de initiatori, promotori si contributori pentru ca un astfel de proiect, care este despre 1001 de lucruri, sa ajunga sa prinda viata.

Un amplasament de o asemenea anvergura nu poate sa existe altfel decat interconectat cu unul sau mai multe sisteme de gandire si simtire care schimba insasi conceptul de "umanitate", punandu-l in legatura cu cel de "universalitate", atat sub aspectul realizarilor spirituale, cat si al celor materiale. Sistemul de gandire si simtire Forta si Gratie transforma individul din exponent al turmei, in produs unicat, capabil sa gandeasca si sa intreprinda in mod constructiv actiuni in urma carora o fiinta / o societate nisata devine o fiinta / o societate multilateral dezvoltata (https://youtu.be/jnXxJ97yee8). Un astfel de sistem, de proiect, de institutie, abordeaza in mod eficient si holistic toate domeniile vietii (de la fizica la metafizica, de la compasiune la intelepciune), fapt datorita caruia, intr-un cadru organizat si prin intermediul unor eforturi comune, poate deveni simultan o scoala, un centru de cercetare, o biblioteca universala, un avanpost al unor noi forme de guvernare, de gestionare a resurselor, de formare a mintilor orientate pe creatie, viziune, scop si sens, cu adevarat spirituale, opozabile celor ultimativ materiale (bazate pe acumulare, productie, consumerism, mercantilism, egocentrism)!

In alta ordine de idei, au aparut deja persoane care critica sau iau in deradere acest obiectiv al meu si al oricui doreste mai mult, mult mai mult, de la viata sa, de la societatea si lumea. Sa-ti spun ceva, indiferent cine esti tu, cel care critica: de realizat se va realiza si cu si fara tine daca a venit timpul lui. Mie personal imi este indiferent daca esti unul dintre perdantii acestei lumi care nu sunt in stare sa-si conecteze simturile si mintea la realitati mai inalte decat tot ce a experimentat pana acum rasa umana in istoria ei cunoscuta. Ma interesezi efectiv doar in momentul in care ai reusit sa realizezi trecerea catre realitati mai inalte de constiinta si manifestare, sa faci acest salt si prin el sa devii un mijlocitor activ al unui nou cadru existential prin merite personale atestabile la toate nivelele de manifestare. Orice altceva nu e decat galagie, forma fara fond si lipsa de valoare!


 


Comentarii (2)

COMENT. #1 - Petru Chirecut

Imi doresc mult sa existe asa ceva!

10/08/2019 - 02:53

 

COMENT. #2 - Eduard

Si eu! Insa inainte de asta intregul sistem trebuie reformat din temelii si orientat inspre o pozitivitate articulata la nivel planetar. Este posibil sa nu apucam sa vedem cu ochii nostri o astfel de minunatie in aceasta viata.

10/13/2019 - 03:43

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
Mai multe informatii: Despre autor
E-mail: fortasigratie@protonmail.com