Astrologie practica: astrograma natala, previzionala, relationala, medicala si karmica

Fiecare din noi avem momente cind ne simtim singuri, debusolati, pierduti, momente in care nu mai suntem siguri daca felul in care privim si abordam lucrurile este benefic si productiv.

Universul ne transmite insa mesaje in legatura cu situatiile si alegerile in fata carora suntem pusi. Provocarea consta in capacitatea fiecaruia de a sesiza prezenta mesajelor incapsulate in evenimente si situatii, iar mai apoi de a le decodifica in mod corect si in timp util. Zilnic suntem inconjurati de semne si semnale care ne ofera indicii pretioase legate de incercarile din vietile noastre (o intalnire mai speciala, o conversatie pe un subiect important, citirea unui text cu o semnificatie aparte, un vis revelator, o aparitie neasteptata a cuiva sau a ceva). De o decodificare optima a evenimentelor si de integrarea informatiilor in campul constiintei depinde calitatea vietii noastre din prezent si din viitor. Astrele sunt un instrument prin care putem accede la o astfel de informatie, nu doar esentiala ci si revelatoare pentru intregul context de evenimente al vietii noastre.

Contextul astral corespunzator fiecarui moment din viata individului este o sursa valoroasa de informatie daruita de Creator, vizand starile noastre fizice si psihice, conjuncturile de evenimente cu care ne confruntam pe anumite perioade de timp, oportunitatea sau nu a unor alegeri in fata carora suntem pusi moment de moment, aspectandu-ne din fundal fiecare palier al vietii. In momentul in care se analizeaza contextul astrologic al existentei unei fiinte, se intra la nivel subtil in structura sa energetica folosindu-se sistemul care faciliteaza acest lucru (in cazul de fata vorbim de astrograma, dar la fel de bine poate fi o numerograma, o psihograma, etc.). Un astrolog bun poate vedea in astrograma unei persoane lucruri complet ascunse ochiului obisnuit, si asta nu atat datorita unei logici aparte, cat a unei intuitii multinivel care il ajuta sa intre in rezonanta cu mintea si sufletul fiintei a carei astrograma o analizeaza. 

Pentru cei al caror liber arbitru le permite sa admita acest profund adevar, fiind interesati sa afle ce mesaje au astrele pentru ei, intervin astrologii inzestrati cu abilitatea si calitatea de “translatori” ai semnalelor primite de la Univers, facilitand procesul de constientizare.

Asadar.. pe cei care vor sa exploreze acest “regat” minunat, regatul cerului, regatul astrelor, ii invit s-o faca alaturi de mine in calitate de “translator”.

CARTE DE VIZITA

- Nume: Cornel Ghircoias
- Domiciliu: Bucuresti
- Studii: Licentiat in Stiinte Economice & Atestare in Psihologie - Pedagogie
- Activ in domeniul astrologiei: Din 1996 pana in prezent
- Servicii oferite: Consiliere astrologica pe diverse ramuri ale astrologiei
- Email: cornel.ghircoias@gmail.com
- Telefon: (+4) 0726.748.747

DOMENIILE ASTROLOGICE VIZATE..

- ASTROLOGIE NATALA (interpretare astrograma natala) - prezentarea destinului individului pe capitole mari din existenta (personalitate, situatie financiara, mosteniri, camin, viata personala, viata socio-profesionala, sanatate, etc). Acest tip de astrograma este practic un fel de oglinda a ta pentru a te vedea exact asa cum esti din punct de vedere al tiparului incarnational, pentru a te intelege mai bine, pentru a manageria mai bine anumite puncte slabe, pentru a-ti cunoaste punctele forte, pentru a sti in plan social catre ce anume ar fi mai indicat sa te indrepti (scoala, cariera, afacere), pentru a intelege de ce relatiile tale (cu familia, copilul, persoana iubita, colegii, prietenii, asociatii, etc) se desfasoara sub anumite auspicii si tipare. 


- ASTROLOGIE KARMICA (interpretare astrograma karmica) - se ocupa cu relevarea greselilor fundamentale pe care un suflet le-a facut intr-o viata anterioara (tiparul comportamental la a carui imbunatatire ne-am angajat sa lucram in aceasta existenta si care adesea reprezinta o sursa de blocaje si limitari provocandu-ne sa le depasim). Se adauga analizei: estimarea stadiului evolutiv al sufletului, evaluarea directiei de viata pe care sufletul si-a ales-o pentru aceasta existenta terestra, examinarea “planului de viata” cu care am venit pe Pamant.


- ASTROLOGIE PREVIZIONALA (interpretare astrograma previzionala) - stabilirea predispozitiilor unei persoane pe o anumita perioada de timp (o zi, o saptamana, o luna, mai multe luni, un an, mai multi ani) catre o anumita situatie concreta (initierea / desfasurarea unei afaceri, a unui proiect, derularea unei relatii, sustinerea unor examene) sau catre anumite realitati aferente unor domenii specifice din existenta (stare mental-afectiva, situatie financiara, ascensiune profesionala, viata sentimentala, situatie familiala, evolutie spirituala). Asadar analiza acestei astrograme arata predispozitiile pe care le persoana le are de-a lungul unei perioade de timp pentru un anumit tip de evenimente majore, atat interioare cat si exterioare, bune sau rele. Arata de asemenea momentele propice pentru initierea unor actiuni (calatorii, afaceri, casatorie, achizitii diverse, intierea unor proiecte, deschiderea unor procese, sustinerea unor examene).


- ASTROLOGIE RELATIONALA (interpretare astrograma relationala) - analiza relatiilor de orice tip: relatia dintre un parinte si un copil, relatia dintre partenerii de afaceri, relatia dintre iubiti, dintre frate si sora, etc. Aflam ce directie urmeaza relatia, care este compatibilitatea celor implicati, durabilitatea relatiei, punctele slabe si punctele forte ale relatiei. Toate aceste informatii se pot dovedi extrem de utile in scopul bunei desfasurari a relatiei sau pentru a stabili clar oportunitatea ori, dinpotriva, predispozitia catre esec a relatiei respective si cum avem nevoie sa ne raportam la ea pentru a nu sfarsi intr-un lung sir de suferinte si sabotaje.


- ASTROLOGIE MEDICALA (interpretare astrograma medicala) - predispozitiile unei persoane cu privire la starea sa de sanatate, tipul de remedii si terapii la care poate raspunde cel mai bine corpul fizic, stabilirea momentului oportun pentru desfasurarea unui act medical.


 

Prin urmare, daca ai nevoie de un sprijin avizat pentru indentificarea cauzelor care stau la baza problemelor aferente unui anumit episod de viata, in vederea diminuarii sau eliminarii perturbatiilor si imbunatatirii calitatii vietii, iti stau la dispozitie cu intreaga mea cunoastere din domeniul astrologiei, psihologiei si spiritualitatii in vederea identificarii problemelor si solutiilor.

CARTE DE VIZITA

- Nume: Cornel Ghircoias
- Domiciliu: Bucuresti
- Studii: Licentiat in Stiinte Economice & Atestare in Psihologie - Pedagogie
- Activ in domeniul astrologiei: Din 1996 pana in prezent
- Servicii oferite: Consiliere astrologica pe diverse ramuri ale astrologiei
- Email: cornel.ghircoias@gmail.com
- Telefon: (+4) 0726.748.747

 

 
 
 
 


 

Comentarii (2)

COMENT. #1 - Ioan Andra Stefania

Buna seara, astrograma previzionala pe 1 an este cea prezentata?

01/14/2018 - 22:57

 

COMENT. #2 - Cornel

Buna ziua. Este vorba despre astrograma previzionala standard, valabila pentru analiza unui interval de timp de 6 luni pornind din prezent si doar daca doriti strict pentru un anumit sector de viata (de pilda doar pentru viata sentimentala, sau doar pentru viata profesionala). Pentru mai mult timp si pentru mai multe sectoare ale vietii cantitatea si complexitatea muncii de analiza predictiva cresc exponential, motiv pentru care trebuie discutat si stabilit cat mai clar ce, cat si cum urmeaza sa fie facut.

01/15/2018 - 13:10

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 

Din invataturile altora..


- "Coincidenta este modul in care Dumnezeu se implica ramanand anonim."
~ Albert Einstein

- "Uneori cel mai mic pas facut in directia corecta devine cel mai mare pas al existentei noastre."
~ intelepciune contemporana

- "Lumea este plina de lucruri magice, asteptand in tacere ca simturile noastre sa le descopere."
~ W. B. Yeats

- "Raiul pe Pamant este o alegere pe care o avem de facut, nu un loc pe care il avem de gasit."
~ Wayne Dyer

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro