Comunicare adresata mijlocitorilor caii intunecate

Catre toti mijlocitorii caii intunecate..

Indiferent ca denumirea pe care v-ati atribuit-o este aceea de masoni, francmasoni, templieri, cavaleri, sri-sti, securisti, mai-sti, kgb-isti, preoti, prelati, guvernanti, iluminati, sa va spun si eu cateva cuvinte..

E uneori admirabil cum unii dintre voi, foarte putini la numar, inteleg intr-o buna masura menirea caii pe care o deservesc, sunt contributori constienti si lucizi la implinirea acestei meniri, actioneaza conform propriilor convingeri si respecta reguli pe care le simt si le inteleg. Posibil insa ca cei mai multi dintre voi, dupa ce veti fi citit aceste randuri, veti avea tendinta sa fiti gelosi pe colegii de breasla, suspecatandu-i ca fac parte din categoria privilegiata a cunoscatorilor, in timp ce dvs. bajbaiti fara busola prin intunericul necunoasterii. Va marturisesc totusi din propriile mele observatii ca, foarte probabil, nu aveti pe cine sa fiti gelosi, deoarece aproape toata breasla dvs. este acolo unde este si face ceea ce face din niste considerente realmente primitive: acumularea de bunuri si privilegii cu pretul tradarii unei lumi si a unei planete intregi. Tragic dar adevarat. Si va mai pot spune un lucru: stapanii vostri (aceia care inteleg cat de cat mecanisme complet straine voua, celor din tagma infractorilor, manipulatorilor, delapidatorilor, criminalilor) nu sunt deloc multumiti de prestatia voastra, deoarece, inconjurandu-se de specimene care nu fac altceva decat sa acumuleze fara noima tot felul de beneficii, nefacand dovada ca se predispun catre o intelegere superioara a mecanismelor care fac legitima detinerea considerabilelor beneficii in cauza, ei bine, acesti stapani ai vostri nu fac decat se se cufunde ei insisi din ce in ce mai mult intr-o tentativa furibunda de a controla o lume intreaga prin intermediul unor marionete fara forta spirituala si fara doctrina. Iar asta mai departe conduce la o legitimitate tot mai scazuta a ceea ce ei, impreuna cu voi, urmaresc sa intreprinda pentru a domina societatea si lumea.

In alta ordine de idei.. Pentru cunoscatori acum.. Nu stiu cati sunteti cei care intelegeti ceea ce faceti, dar stiu ca sunteti cativa. In primul rand admir pe undeva complexitatea iluziei pe care ati creat-o, capabila sa atraga atatia oameni catre ea incat in acest moment cu greu pot fi gasite pe Pamant fiinte umane care chiar va sesizeaza jocul si insasi schema creationala din care acest joc al vostru face parte. Dar stiti ce? Si un singur om care a reusit asta e suficient pentru a crea o fereastra de oportunitate uriasa in tabara oamenilor si a fenomenelor de orientare pozitiva de pe planeta, oameni si fenomene care trebuie lasati sa isi urmeze cursul evolutiv legitim. Fiind una dintre aceste persoane, generator de astfel de fenomene, activand momentan asa cum stiti ca o fac, va invit sa acordati oamenilor de pretutindeni facilitatile care li se cuvin gratie prezentei celor cativa meritousi in acest spatiu-timp planetar, neuitand faptul ca daca vreti sa plecati din acest joc pamantesc cu menirea implinita (fara a fi nevoie sa-l repetati in alta parte), va trebui sa actionati de asa natura incat sa nu acumulati datorii spirituale prin nerespectarea regimului puterii in constructia creationala duala din care faceti parte (in care ignoranta oamenilor e cea care va mandateaza puterea pe tabla de joc, in timp ce pozitivitatea trezita din oameni e cea care o limiteaza).

Prin urmare, va invit sa le analizati temeinic ce, cum, cat si de ce faceti ceea ce faceti. Indiferent cine sunteti voi, lideri la varf ai structurilor intunecate care cititi acum aceste randuri, stiti deopotriva si voi ca si mine cat de serioase sunt implicatiile confruntarilor noastre si faptul ca nu va puteti permite sa neglijati ceva care s-a nascut deja, s-a articulat si se articuleaza continuu, producand efecte aflate in afara sferei voastre legitime de constrangere, de limitare si control.

Lucrul cel mai important - de care pot sa va asigur de la bun inceput - este ca echilibrul lucrurilor va fi respectat. Nu este in interesul nimanui sa fie altfel, indiferent ca intelegeti sau nu.

Evident, ma bucur ca am ajuns aici, adica la un liman care imi permite sa vad dincolo de puzderia diversiunilor voastre si sa ma conectez la sfere de constiinta superioare acestui joc al prostitutiei si al iluziei vechi de mii si mii de ani!

Sa-i fie fiecaruia dupa merit si sa fie al Cezarului doar ce-i al Cezarului, nici mai mult nici mai putin!


 


Comentarii (4)

COMENT. #1 - Cornel

Foarte misto si foarte sugestiva fotografia atasata articolului... te duce cu mintea in multe directii... poate ne explici tu directia pe care ai avut-o in vedere atunci cind ai ales-o.

02/27/2016 - 14:06

 

COMENT. #2 - Eduard

Multumesc pentru feedback. Apreciez intrebarea. Iata si raspunsul..

Odata ce lumina primara, pura, bruta, nepolarizata (omul-copil, fiinta inocenta, constiinta nelamurita cu privire la existenta sa in acest spatiu-timp) s-a intalnit cu intunericul organizat, ierarhizat, rece, malefic, terifiant, si, gratie unor eforturi substantiale, a reusit sa traverseze zona confruntarii cu acest intuneric (implicit iluzia, deceptia, falsitatea si rautatea ce deriva din el), iesind de acolo ca lumina refractata intr-o multitudine de culori si de nuante, deci polarizata, asadar maturizata, se atesta ca aceasta lumina s-a articulat pe o cale spirituala de esenta pozitiva (prin antiteza cu cea negativa), ne mai avand de la un anumit moment nici o treaba cu piramida intunecata si nici piramida cu lumina in acest fel articulata.

Desigur, o parte din lumina bruta care traverseaza piramida (confruntandu-se cu provocarile intunecimilor sale) ajunge sa fie captivata de intunecime, de insasi ratiunile de a fi ale acesteia, si, in consecinta, ajunge sa devina parte activa din structura piramidala intunecata, ingredient al ei, sa o alimenteze si sa contribuie la consolidarea sa, inaltandu-se catre realitati superioare cu ea si prin ea. In acest sens, aceasta lumina abandoneaza provocarile piramidei din perspectiva pozitivitatii si decide sa se raporteze la experienta prin prisma negativitatii, a jocului intunericului pe care fiecare componenta constituenta a piramidei il genereaza si il alimenteaza ca ratiune suprema a existentei sale.

Prin urmare, bucata de lumina care doreste sa se alipeasca realitatii piramidale este evaluata conform regulilor si legilor intrinseci piramidei, asemenea unui invatacel care intra prin baza constructiei in mecanismele ei structurale si sufera un proces de descompunere si recompunere, transformandu-se dintr-o raza de lumina intr-o bucata de obscuritate, asimilabila si utilizabila de catre piramida conform scopurilor, actiunilor si ratiunilor sale. In functie de gradul de maturitate al bucatii de lumina care a suferit distorsiunea, versiunea denaturata a ei se stabilizeaza in interiorul piramidei pe o pozitie de forta mai mica sau mai mare, de unde incepe sa actioneze ca structura de lumina polarizata negativ, deservind marea structura piramidala de polaritate negativa sub aspecte ce tin invariabil de manipulare, posesiune, agresiune.

02/27/2016 - 14:56

 

COMENT. #3 - Ileana

Deci e vorba de Lumina primara, nepolarizata, care totusi s-a articulat "pe calea pozitivitatii", asadar devine... polarizata.

O alta parte din "lumina bruta" - asta ce inseamna, Lumina pura, Mintea Unicului, Iubirea sa? - este captivata de intunecime, abanadoneaza pozitivitatea si creste acolo ca o structura negativa din marea strucutra negativa piramidala?

Cu alte cuvinte Lumina Unicului, Mintea sa cosmica si Iubirea din Inima Inimilor se manifesta ca doua fragmente urmand calea polarizarii?

04/11/2016 - 12:49

 

COMENT. #4 - Eduard

Draga Ileana, pentru a intelege afirmatiile este necesar sa citesti mai mult din site. Sunt cateva concepte cheie implicate in descifrarea procesului si a semnificatiilor sale:

- Spatiu-Timpul si Timp-Spatiul,
- Valul Uitarii Memoriei Sufletului,
- Calea Serviciului Orientat catre Sine vs. Calea Serviciului Orientat catre Altii,
- Arborele Vietii in actuala octava creationala.

Pentru clarificarea primelor 3 notiuni iti sugerez urmatorul articol (in mod special a doua parte a lui, "ACTUALIZAREA GNOZEI la nivelul mileniului 3"):
http://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/evangheliile-gnostice-marile-adevaruri.htm

Pentru a intelege Arborele Vietii e necesar sa parcurgi urmatoarele articole:
- http://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/arborele-vietii.htm
- http://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/totalitatea-sinele-complexul.htm

Mult succes!

04/14/2016 - 01:34

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
Mai multe informatii: Despre autor
E-mail: fortasigratie@protonmail.com

 

Din invataturile altora..


- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti." 
~ Gina Senarighi

"Multi vad ceea ce pare a fi, putini inteleg ceea ce este." ~ Machiavelli

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro