Evenimente

Imi propun sa implementez aici o lista a evenimentelor importante din tara si din lume, asemenea unei istorii a intamplarii lor. Dar pentru ca o astfel de istorie sa se nasca, trebuie mai intai ca o altfel de istorie sa se scrie. Este istoria proiectului "Forta si Gratie". Asadar.. cum a inceput totul si cum s-a derulat pana in prezent?

- Pe 8 iunie 2012 este rezervat si activat domeniul de internet "www.FortaSiGratie.ro".

- Pe 9 septembrie 2012 e definitivata prima varianta de site continand aprox. 20 de pagini. Este etapa de inceput, versiunea 1.0, aferent careia s-au conturat primele directii de materializare ale acestui proiect.

- Pana in august 2013 apar diferite variatiuni de continut derivate din varianta intiala, fiind cercetate in paralel si alte subiecte percepute ca importante. Am considerat aceasta perioada ca fiind etapa de pionierat, corespunzatoare versiunii 2.0 a proiectului.

- Apreciind ca aceasta munca de creatie are nevoie sa fie dusa la un nivel de adancime si rafinament pretabil marilor intrebari ale timpurilor noastre - iar eu imi formulasem deja o lista mare - am hotarat ca urmatoarea perioada, oricat de lunga, sa o dedic efortului necesar atingerii acestui scop. Imi place sa cred ca, dupa mai bine de 2 ani de munca grea, chiar am ajuns la un rezultat in acest sens. Drept urmare, pe 9 septembrie 2014 apare versiunea 3.0, marcand intrarea proiectului in etapa de maturitate a existentei sale.

- Limanul de cunoastere atins odata cu versiunea 3.0 a devenit o noua provocare odata cu inceputul anului 2015, an consacrat in totalitate rafinarii continuturilor enuntate, respectiv trairii lor intensive si nuantate in realitatea de zi cu zi. Ca urmare a unor experiente neasteptate, pe cat de solicitante pe atat de interesante, in data de 10 ianuarie 2016 se naste versiunea 4.0 a site-ului, o versiune care nu doar aduce materialul din versiunea 3 de la o scriere inspirata si minutios documentata la un adevarat manual despre viata si realitate, ci marcheaza totodata o abordare inedita a evenimentelor care au legatura cu acest proiect, constand intr-o comunicare adresata mijlocitorilor caii intunecate si in planificarea viitorului institut de cercetare si dezvoltare complexa Forta & Gratie.

- Pe 3 Noiembrie 2016, la capatul unui nou an de munca intensa, e definitivata versiunea 5.0, aducand in prim plan o cercetare ampla asupra societatilor secrete (in mod special asupra Francmasoneriei), organizatie oculta suprastatala de care se leaga ombilical aproximativ toate fenomenele distructive majore din societatea noastra. Lucrarea poate fi consultata aici: Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

- Incepand cu anul 2017 munca de informare in privinta societatilor secrete este extinsa cu o cercetare ampla asupra sistemului guvernamental-bancar emanand din SI intretinut de aceste societati. Preocuparea nr. 1 a cercetarii este facilitarea unui acces la resurse cat mai general si mai consistent, vizand iesirea populatiilor de sub stapanirea si monoplul organizatiei subversive in mod fraudulos intitulata "administratie nationala" (nu doar la noi, ci peste tot unde s-a inventat statul modern). Lucrarea despre Masonerie se imbogateste astfel cu informatii consistente in aceasta privinta, a caror detaliere teoretica si utilizare practica impun ca si necesitate aparitia unui proiect inrudit, Fiinta Suverana, in timp ce Forta si Gratie ajunge prin prisma intregirii sale cu aceste noi repere informative la versiunea 6.0 in data de 15 Martie 2019.

 

 


1. Eveniment Important, ACTIV pana in data de 20 Noiembrie 2014

Pe 20 noiembrie 2014 LEGALIZAM CANEPA in Europa! Dar nu oricum, ci printr-o actiune civica fara precedent, cu implicarea populatiei din toate tarile membre ale Uniunii Europene, inclusiv Romania! Nu este o petitie! Se numeste Initiativa Cetateneasca Europeana si este o actiune civica si juridica bazata pe cadrul legislativ creat prin Tratatul de la Lisabona din 2007.

Conform acestui tratat, cetatenii statelor membre UE pot modifica articole de lege ale Uniunii Europene in favoarea societatii. In acest context, ceea ce avem noi de facut este ca, pe baza datelor din pasaport sau din buletin, sa ne afirmam adeziunea cu privire la proiectul de legalizare a industriei canepei in toate tarile UE.

>> Semnam AICI:
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/index.do?lang=ro

Poti sa te informezi despre importanta legalizarii canepei si despre impactul pe care l-ar avea asupra organizarii societatii actuale, in articolul urmator: Canepa - o planta miraculoasa si o materie prima cu nenumarate intrebuintari.

Urmeaza - in masura timpului disponibil - postarea - inclusiv in retrospectiva - a celor mai importate actiuni de reformare derulate in societatea romaneasca, respectiv in Europa, in America, in Asia si in Australia. Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 


Motto..


Sunt un om viu.
Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain.
Abia am timp sa ma mir ca exist, dar
ma bucur intotdeauna ca sunt.

Nu ma realizez deplin niciodata,
pentru ca
am o idee din ce in ce mai buna
despre viata.

Ma cutremura diferenta dintre mine
si firul ierbii,
dintre mine si lei,
dintre mine si insulele de lumina ale stelelor.
Dintre mine si numere,
bunaoara intre mine si 2, intre mine si 3.

Iau in serios iarba,
iau in serios leii,
miscarile aproape perfecte ale cerului...

Nichita Stanescu

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro