Speranta din Cutia Pandorei

Fiinta aceea micuta, firava, numita Speranta, care a iesit in urma tuturor stihiilor din cutia Pandorei atunci cand aceasta a fost deschisa, are un corespondent la nivelul dinamicilor lumii noastre tridimensionale. Corespondentul acesta este aspiratia, visul, nazuinta.

Cu asta vii in realitatea tridimensionala aflata sub vãl. Acesta este darul cel mai de pret, samburele purtator de sansa reala in aceasta realitate a uitarii si fragmentarii. Acesta este pe fond declansatorul tuturor transformarilor cu adevarat importante.

A tine cont de vocea aspiratiei, a chemarii si indemnului interior este motorul care te angreneaza in directia depasirii propriei conditii limitate de acum si din toate timpurile. Vocea aceea mica din strafundul mintii iti aminteste constant ca ceea ce traiesti in acest moment nu este viata pe care iti doresti cu adevarat sa o ai. Vocea aceea interioara iti sopteste ca vrea mai mult, mult mai mult. Te indeamna sa ajungi sa traiesti intr-o lume prospera, sa ai relatii excelente, sa-ti aduci corpul in forma optima, sa inveti lucruri noi, sa calatoresti in jurul lumii, sa ai prieteni multi, sa-i ajuti pe cei mai putin inspirati, sa aduci progres si evolutie acolo unde este nevoie de ele, sa realizezi lucruri cu adevarat semnificative.

Faptul de a porni plin de speranta pe un astfel de drum caruia doar ii intuiesti beneficiile dar despre care nu ai o idee precisa pana unde te poate duce sau ce iti rezerva intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, este actul de a merge in mod determinant, curajos si ingenuu in directia destinului tau. Este actul de consacrare spirituala unui parcurs de viata la captul caruia lucrurile nu vor mai fi nicicand asa cum au mai fost. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor