Specificitatile proceselor de polarizare si recoltare

Fiecare experienta planetara generatoare de polaritate este consistenta si este unica. Pe Pamant, pentru ca individul sa ajunga la nivelul de polarizare necesar recoltarii fiintei catre urmatorul nivel de lumi si experiente creationale (nivelul 4D), exista procese si proceduri diferite pentru adeptii fiecarui curent spiritual in parte. Entitatile negative au in general nevoie de conflagratii pe regiuni intinse si de politici coercitive cu impact masiv, practic implicand control si dominatie de o amploare si o complexitate suficient de mare pentru a se atinge nivelul de polaritate negativa impus ca prag de graduare pe Calea Serviciului Orientat catre Sine. Entitatile pozitive, pe de alta parte, au nevoie de o ampla empatizare cu insuficientele, dramele si limitarile existentei de zi cu zi pentru a gradua pe Calea Servicului Orientat catre Altii. Fiintele recoltate vor petrece apoi zeci sau chiar sute de milioane de ani intrupandu-se in mod repetat in densitatile a 4-a si mai apoi a 5-a pentru a evolua exclusiv pe curentul ales in decursul intruparilor din 3D: Serviciu fata de Altii (POZITIVITATE), Serviciu fata de Sine (NEGATIVITATE).

Odata RECOLTATI, o parte din indivizii (complexele Corp-Minte-Suflet) care au trecut pragul celei de-a 4-a densitati vor merge catre planete sau locuri 4D unde vor putea fi in serviciu fata de altii (actualmente planeta noastra devine un astfel de loc, dezvoltand o structura planetara de tip 4D pozitiv). O alta parte vor merge in locuri 4D in care vor putea fi in serviciu fata de sine (planete active in 4D pe zona de polaritate negativa).

Dintre recoltele planetare din 3D in 4D care au avut si au loc in galaxia noastra, comunitatea Ra sustine ca, statistic vorbind, 10% sunt negative, 60% sunt pozitive, 30% sunt mixte cu majoritate aproape totala de recolta pozitiva. In caz de recolta mixta este extrem de neobisnuit ca majoritatea recoltei sa fie negativa. Daca negativitatea prevaleaza intr-un sistem planetar 3D, este foarte greu - daca nu imposibil - sa mai existe polaritate pozitiva care sa poata fi recoltata. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere..


 Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
Mai multe informatii: Despre autor
E-mail: fortasigratie@protonmail.com