Procesul intruparilor de-a lungul evolutiei in cea de-a 3-a densitate

Tiparele intruparilor de la inceputul densitatii ale treia a complexului corp-minte-suflet incep in intuneric, deoarece, imediat dupa intrarea in aceasta dimensiune a experientei, senzatia resimtita este cea a unui somn adanc, dublat de o debusolare extrem de persistenta. Densitatea a 3-a este singurul plan al fiintarii in care apare uitarea de sine, pierderea identitatii, ratacirea existentiala. Este necesar ca o entitate de densitatea a 3-a duala sa uite, sa se rataceasca, sa dispere cautand, pentru ca mecanismele confuziei sa activeze liberul arbitru spiritual.

Entitatea proaspat graduata din lumea 2D isi incepe ciclul de existente 3D in toata inocenta sa. Ea incearca instinctiv sa faca parte dintr-un grup prin intermediul caruia sa reuseasca sa se conserve si pentru a carui existenta sa se lupte. Entitatea devine treptat constienta ca totusi mai are si alte nevoi, care nu privesc exclusiv supravietuirea fizica si apartenenta cu orice chip la grup: nevoia de camaraderie cu alte fiinte, nevoia de a place si de a se face placuta, nevoia de intelegere a mediului inconjurator. Aceasta este prima treapta a trecerii de la realitatile animale la cele perfect umane.

De-a lungul primei portiuni din ciclul tridimensional, intruparile sunt automate si o noua intrupare se pare ca se intampla rapid, la incetarea din viata a vehicolului fizic aferent anterioarei intrupari. Exista doar o mica nevoie de a revedea sau de a vindeca experientele incarnarii care tocmai s-a incheiat. Odata cu activarea intr-o mai mare masura a centrilor energetici prin distilarea experientelor avute, entitatea se preocupa din ce in ce mai mult de lectiile iubirii si ale intelepciunii asimilate si afirmate in propriul fel in cadrul existentei sale tridimensionale. Ca urmare, perioada de timp dintre doua incarnari devine mai lunga, pentru a oferi timpul necesar vindecarii traumelor si revizuirii intelegerilor din intruparea precedenta. La un moment dat, in a treia densitate, centrul energetic al inimii se activeaza iar din acel moment intruparile inceteaza sa mai fie automate.

Atunci cand o intrupare inceteaza sa se mai intample automat, o entitate ajunge sa decida momentul, locul si conditiile in care ar fi de dorit sa apara in existenta 3D pentru ca respectiva intrupare s-o poata ajuta cat mai mult si cat mai bine in procesul de invatare si de inaltare pe spirala evolutiva in cadrul ciclului incarnational tridimensional curent. De asemenea, fiinta spirituala ajunge sa isi selecteze parintii. Conform materialului Ra, la acest moment de timp din actualul ciclu terestru de existente tridimensionale aflat spre final, un procent de aproximativ 55% dintre entitati se intrupeaza ca urmare a propriilor alegeri vizavi de conditiile de intrupare. 


Comentarii (3)

COMENT. #1 - Dan

Perfect de acord cu asta! Are logica si se verifica prin scrierile multor preocupati in acest sens. Vezi Osho, Lazarev etc.

09/23/2014 - 12:53

 

COMENT. #2 - George

Am o intrebare care mi se pare logica in acest context si nevoia unui raspuns pentru a putea trece "mai departe": de unde provin entitatile/sufletele intrupate in ultimii 50 de ani cand populatia globului a crescut de la 2 miliarde la 8 miliarde? Cum se poate explica aceasta?

04/27/2017 - 13:47

 

COMENT. #3 - Eduard

Observatia e pertinenta. Din studiile mele pot spune ca lumile duale 3D sunt populate cu precadere de suflete aflate inca intr-o etapa 3D a evolutiei lor, mai mult sau mai putin avansata (in raport cu saltul catre 4D) si, atunci cand rateaza pe o planeta acest salt, continua pe alta, cel putin atata timp cat planeta pe care migreaza le ofera conditii asemanatoare experientei si nivelului lor anterior. Cu atat mai mult cu cat un ciclu planetar de intrupari (cu tot cu lectiile aferente) e pe sfarsite si dinamicile sunt prielnice unei noi tentative de graduare, este de presupus ca multe suflete vor dori sa vina intr-o astfel de perioada aici.

In acelasi timp o buna parte din intrupari sunt ale ghizilor, invatatorilor, gardienilor din lumi superior dimensionale. Jocul dualitatii poate sa degenereze fara astfel de ghidaje / reglaje, mai ales in vremuri extrem de tensionate. Oricum rata lor de activare in timpul vietii terestre este mica (sub 10% din cati vin se activeaza la nivelul misiunii cu care au venit), de aceea trebuie sa vina in numar mare.

Sa nu excludem nici regnul animal, care pe scara evolutiei se afla imediat sub regnul uman. Se spune ca animalele sunt suflete grup, asta insemnand ca un suflet din regnul animal se intrupeaza de regula in mai multe vietuitoare simultan, iar atunci cand grupul de fiinte animale ajunge sa resimta intr-un mod "umanizat" lucrurile care i se intampla, el se califica pentru intruparea ca fiinta umana in lumea 3D. Sunt multe animale sau chiar hominizi care s-au umanizat in cadul unor experiente - fie traumatizante, fie fericite, fie alaturi de oameni, fie prepondenret prin experiente specifice lumii lor - si, prin urmare, s-au calificat pentru saltul in lumea oamenilor.

Atata timp cat conditiile planetare permit, vor veni din ce in ce mai multe suflete la intrupare, fie ca sunt din lumi superioare, fie de pe alte planete, fie de pe aceasta planeta, fie din istoria noastra indepartata, anumiti indivizi asteptand ajungerea la niste conditii prelnice ca sa-si continue ascensiunea inceputa candva. Se pare ca planeta Pamant are capacitatea de a suporta intre 40 si 80 de miliarde de suflete intrupate ca oameni odata trecerea facuta la o civilizatie superioara celei actuale.

04/28/2017 - 01:35

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor