Polaritatile si munca de graduare la densitatea a 4-a

Conform transmisiunilor comunitatii Ra, oamenii acestor timpuri beneficiaza de o nemaintalnita oportunitate la sfarsitul vietii lor aici, concretizabila in functie de meritele spirituale acumulate: aceea de a fi recoltati in urmatorul plan al existentei creationale, imediat dupa moartea lor. Este o treapta superioara, foarte diferita de ceea ce am experimentat in ultimii 24.000 de ani in planul tridimensional de existenta. Conform informatiilor receptionate prin channeling de la membrii acelei Confederatii Galactice care include si sistemul notru solar, noi, oamenii, ne intrupam in aceasta lume tridimensionala de foarte multe ori in decursul unui ciclu evolutiv de 24.000 de ani, acumuland polaritate pozitiva sau negativa si pregatindu-ne in toata aceasta perioada pentru examenul de recoltare catre nivelul dimensional superior, 4D, pe ramura exclusiv pozitiva sau exclusiv negativa a sa.

Dimensiunea de existenta 3D este considerata “planul ALEGERII”, o alegere prin gand-cuvant-fapta intre doua ideologii sau curente spirituale esentiale unei ascensiuni pe mai departe a fiintei: curentul NEGATIV dedicat cultului Sinelui (implicand controlul si dominatia a tot ce se vrea experimentat si cunoscut), respectiv curentul POZITIV dedicat conlucrarii Sinelor (implicand empatizarea cu tot ce se vrea experimentat si cunoscut). Dimensiunea de existenta 4D este considerata “dimensiunea iubirii” si corespunde celei de-a 4-a densitati a existentei fiintelor din Creatie, acolo unde cele doua curente - pozitiv si negativ - deja s-au separat iar fiintele (in acest caz oamenii) si-au facut propriile alegeri cu privire la modul in care doresc sa experimenteze IUBIREA pe nou nivel: in slujba Sinelui sau in slujba Sinelor. Curentul pozitiv corespunde generic iubirii directionate de la Sine catre Altii, in timp ce curentul negativ corespunde iubirii directionate de la Sine catre Sine.

Planul ALEGERII sau planul tridimensional in care ne aflam in prezent este prin conceptia sa arhetipala un plan al experientei intense. Cunoasterea prin experienta directa este unica pentru fiecare individ in cadrul ciclurilor creationale, astfel incat, fiecare ajunge sa dezvolte in cadrul acestei Creatii o intelegere si o experienta spirituala pe care nici o alta parte a Creatiei nu a mai avut-o vreodata. Nu poti implini aceasta munca si menire fata de Creator atata timp cat adopti comportamente mecanice, fiind o copie la indigo a ceva ce deja exista sau inca o mostra, printre nenumarate altele, de nepasare si blazare fata de toti si toate. Responsabilitatea suprema intr-o astfel de lucrare este autoexaminarea si reinventarea de sine intr-un mod cat mai veridic, intens si amplu, cunoscandu-te si explorandu-te pana la limita tuturor abilitatilor si aptitudinilor tale. Incununarea cu succes a unui astfel de efort este acumularea unor intelegeri si experiente intr-atat de profunde incat campul constiintei ajunge sa realizeze apartenenta sa la curentul de pozitivitate universala sau la cel de negativitate, fiinta reusind astfel sa faca trecerea si sa se autosustina pe urmatorul nivel al existentei si evolutiei sale creationale, nivelul 4-dimensional.

O intrebare de bun simt: ai prefera sa graduezi la sfarsitul acestei vieti la urmatoarea dimensiune a experientei fiintelor din creatie – dimensiunea iubirii? Sau ai mai petrece inca 25.000 de ani, intrupare dupa intrupare, experienta dupa experienta, intr-o lume asemanatoare acesteia, in timp ce iei contact cu aceleasi lectii si joci aceleasi jocuri? Majoritatea dintre noi ar alege graduarea. Iar cheia catre graduare este acumularea unei intelegeri a lucrurilor in acord cu o cale sau cu cealalta, atestand aceasta intelegere in mijlocul evenimentelor doveditoare.

Intre cele doua zone de polaritate (pozitiva si negativa), se afla marea masa a oamenilor - inerti, indolenti, indiferenti, sau pur si simplu calduti, care aleg sa nu-si bata capul cu mai mult decat minuscula lor existenta in care, de altfel, se straduiesc sa fie politicosi, respectuosi, decenti, dar niciodata REMARCABILI si aproape niciodata ANGRENATI SPIRITUAL in demersurile vietii lor.

In aceste vremuri si in cele care vor urma, aparitia luminii densitatii a 4-a pe planeta va fi din ce in ce mai pregnanta. Cei care si-au facut deja alegerea la un nivel semnificativ de rezonanta cu aceasta noua lumina, vor fi intr-o forma buna, fizica si psihica. Este inca foarte multa munca de facut pe planeta 3D, fapt care poate accentua rezonanta indivizilor angrenati in acest efort spiritual al graduarii cu lumina celei de-a 4-a densitati pozitive.

Insa pentru cei care au evitat sa-si asume o directie incarcata de scop si sens si au deviat, netreziti, de la lumea spiritului, in timpul acestei intrupari si dupa ea vor avea parte de o poveste diferita. Complexele corp-minte-suflet functionand exclusiv pe nivelul 3D al existentei vor avea din ce in ce mai putina lumina si energie la dispozitie pentru a se putea sustine in acest Spatiu-Timp. In cazul in care indivizii continua se ramana cufundati in materialitate, este foarte probabil ca vor deveni din ce in ce mai derutati vizavi de ceea ce se petrece cu ei si in jurul lor, iar, la un anumit moment al procesului, constiinta lor mai inalta e probabil ca va decide sa-i scoata din acest plan si sa ii duca in lumi si timpuri mai simple, aferente parcursului evolutiv al unei societati 3D incipiente sau de mijloc, potrivite orizontului lor, adesea extrem de limitat, gravitand in jurul unor povesti despre supravietuire, apartenenta la un clan si conservarea resurselor clanului. Imaginea de ansamblu pe planeta, ne arata ca multi au ramas inca in zona acestor valori, excluzandu-se pe aceasta cale de la intrarea in regatul inimii celei de-a 4-a densitati. Se poate spune ca ei au fost si sunt in continuare ORBITI de prea multa lumina.

Procesul normal de evolutie spirituala este doi pasi inainte, unul inapoi. Creatia este setata in asa fel incat sa testeze constiinta fiintelor in mod periodic. Odata ce am progresat si am invat o lectie a puterii, compasiunii sau intelepciunii, indiferent ca este vorba despre rabdare, generozitate, incredere, tarie, corectitudine, integritate, compasivitate, vom avea la un moment dat un test fulger de dat pe o tema sau alta. Cei care joaca la nivel inalt, cat pentru graduarea din aceasta dimensiune in urmatoarea, sunt testati cu precadere. Confederatia nu promite iluminarea de tipul “o data atinsa, permanent pastrata”. Din informatiile primite prin chanelling rezulta mai degraba ca vom continua sa lucram cu elementele catalitice ale evolutiei noastre, sa confruntam situatii si sa dam teste, sa ne imbunatatim polaritatea si sa ne rafinam intelegerile si atitudinile tot restul vietii, pana la ultima noastra respiratie. Nu va fi nicicand fara efort ramanerea noastra in aceasta viata cu mintea si cu sufletul deschise. Dar pe masura ce avansam pe acest drum, va fi din ce in ce mai revelator si mai implinitor de facut acest lucru. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu 
 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Din invataturile altora..


- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

 

 Despre nevoi si aducerea lor in manifestare 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 Asumarea - practica spirituala si sursa de putere 


Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro