Magia

MAGIA este stiinta si practica ce tine de cultivarea capacitatilor de accesare a ceea ce este dincolo de campul imediat al constiintei, putem sa-i spunem subconstient sau putem sa-i spunem domeniul realitatilor extinse de dincolo de vãl.

Cu ocazia participarilor la diferite activitati pe teme spirituale, am observat faptul ca se incearca adesea conectarea la sferele subtile in scopul obtinerii de inlesniri pe variate contexte si probleme, venite sub forma de impresii, senzatii sau energii "salvatoare", curgand intr-un mod suspect de binevoitor peste cel care cauta sa iasa cu orice chip dintr-o problema existentiala. Cei care abordeaza magia in felul acesta cauta in general trucuri prin care sa se scoate fara efort dintr-o situatie de criza in care, cu siguranta, nu intamplator au ajuns. Practica de magie corecta este, in acceptiunea mea, o traire speciala de dincolo de acest Spatiu-Timp, necesar a fi nu doar investigata ci si asumata si adaptata - cu mintea si cu sufletul - problemelor care i-au necesitat prezenta in aceasta realitate, ca stare de spirit purtatoare de har.

Cu sau fara MAGIE, o evolutie spirituala prin prisma experientei polaritatii (avand ca finalitate atingerea pragului de graduare de la 3D la 4D pozitiv / negativ), tine de o predestinare cauzala foarte clara, si anume aceea conform careia tot ce nu cunosti trebuie experimentat si cunoscut:

- pe calea pozitiva - prin empatizare, consens si valorizare,
- pe calea negativa - prin control, autoritate si dominatie.

In fapt, fiecare din CELE DOUA STARI reflecta o forma de iubire: in primul caz o iubire adresata Sinelor (inclusiv propriului Sine), in al doilea caz o iubire adresata Sinelui (exclusiv propriului Sine).

De aceea.. indiferent cine aduce aici O INFORMATIE sau O ENERGIE din sferele subtile sau din zonele mai inalte de existenta dimensionala, aceste info-energii se cer filtrate de catre fiecare individ in parte confrom rezonantei mintii si sufletului sau cu o realitate mai inalta, aliniata la spiritualitatea de esenta pozitiva sau negativa aflata in spatele tuturor dinamicilor din aceasta lume. Asadar asambland, moduland si organizand informatia / energia din planurile subtile in asa fel incat ea sa ajunga sa impacteze realitatile tridimensionale in acord cu o cale spirituala, se implineste astfel menirea de tip “cutia cu surprize” a MAGIEI. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor