Incursiune in dinamicile lumilor 4D

In cea de-a 4-a densitate valul din 3D este ridicat, fiinta isi recapata memoria sufletului si este constient angrenata in alegerea pe care a facut-o in planul tridimensional: Serviciul Orientat catre Altii sau Serviciul Orientat catre Sine. Fiintele celei de-a 4-a densitati pozitive sunt telepate, isi comunica direct gandurile, stralucesc si iubesc. Armonia este cuvantul de ordine si o dorinta intensa de a servi pe celalalt si comunitatea. Corpurile sunt pline de viata si radiaza energia iubirii. Este un plan al compasiunii si al intelegerii tristetii celei de-a 3-a densitati. O lume in care se regaseste unitatea in diversitate, in sensul ca in lumile 4D pozitiv, desi diferentele dintre indivizi sunt pronuntate deoarece este incurajata exprimarea creativa individuala, toate aceste diferente sunt permenent armonizate si reintegrate intr-o constiinta de grup.

De partea cealalta, conditiile de pe o planeta gazduind o civilizatie 4D negativ includ formarea si persistenta tiparelor de manipulare a energiei si informatiei in acord cu raporturile de putere dintre entitati. Lumea 4D negativ in stadiile ei incipiente este a maximei straduinte si staruinte cu privire la incadrarea entitatilor in ierarhia de putere. Acest proces se intampla printr-un joc implicand roluri, strategii si abilitati manipulative si agresive menite sa ateste capacitatea fiecarei fiinte de a se infiltra in structura si de a domina o cat mai mare parte din ea. In urma unui astfel de proces entitatile ajung la un moment dat sa consmita fiecare propria pozitie in ierarhie. Cand autoritatea a fost clar stabilita si toti indivizii dintr-o societate 4d negativ s-au luptat pana cand au convenit ca fiecare se afla la locul potrivit si pe pozitia corespunzatoare de autoritate, complexul social negativ 4d incepe sa functioneze. Entitatile unei astfel de societati negative devenite complex social folosesc capacitatile mentale, vitale si ale sufletelor celor din structura in mod diferentiat, in general aceste atribute fiind accesibile si folosibile intensiv de catre cei de la varful structurii si doar intr-o masura foarte mica de catre cei de la baza. Cunoasterea tainelor unei astfel de cai inca din timpul vietii tridimensionale a individului polarizat negativ il poate predispune pe acesta la un loc privilegiat in ierarhia din 4D negativ de dupa graduare.

Influenta lumilor 4d asupra celor din 3d este aceea de a oferi optiuni, energizand predispozitiile si distorsiunile existente in mentalul fiintelor de densitatea a 3-a. Asadar, fie prin intermediul viselor, fie prin intermediul conexiunilor mental-emotionale cu evenimentele cotidiene, entitati de pe o cale sau de pe cealalta aflate in planurile superior dimensionale infuzeaza campul perceptual al entitatilor 3d cu modele de gandire si simtire fie pozitive, fie negative. Acolo unde mintea este pregatita sa primeasca semintele filzofiei orientarii negative, aceasta le va primi. Acolo unde mintea rezoneaza mai degraba cu stari si ganduri din filozofia de viata a curentului pozitiv, ea va fi ajutata prin ceea ce i se transmite sa dezvolte acele arhetipuri de gandire, simtire si comportament specifice curentului de pozitivitate planetara. In nici un moment in cursul unei vieti 3d traite activ, fiinta nu va inceta sa fie curtata de ambele tipuri de entitati si situatii de viata, receptionand deopotriva adevar camuflat in iluzie si falsitate sub aparenta de adevar. In urma trecerii prin filtrul propriei constiinte a tuturor acestor stimuli, fiinta face moment de moment alegeri. Cumulate, toate aceste alegeri vor produce la un moment dat o rezultanta cu privire la consistenta spirituala a fiintei constand in graduabilitatea pe Calea Serviciului Orientat catre Sine sau graduabilitatea pe Calea Serviciului Orientat catre Altii din 3D in 4D negativ sau pozitiv. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


 Despre nevoi si aducerea lor in manifestare 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
Mai multe informatii: Despre autor
E-mail: fortasigratie@protonmail.com