Fiintele calator din lumile superior dimensionale

In cadrul transmisiunilor prin chanelling ale Carlei (autoarea Materialului Ra), se vorbeste despre numarul mare de fiinte-calator (suflete din dimensiunile superioare) intrupate aici, in 3D, pe Pamant, pentru a contribui la indrumarea acelor oameni care au adresat Creatiei chemari - la nivel de constiinta - catre un mai bine individual si general si care doresc sa progreseze in cautarile si realizarile lor pe calea spirituala de esenta pozitiva, in serviciu fata de altii. Contributia acestor fiinte calator ajuta implicit ca recolta de suflete din actualul ciclu de existenta 3D in ciclul de existenta imediat superior - 4D - sa fie una cat mai mare. Dintre acesti calatori, se mentioneaza ca putini coboara din planul 4-dimensional sau 5-dimensional. Majoritatea calatorilor provin din planul de existenta 6-dimensional, din zonele nepolarizate ale Creatiei.

Pentru a servi la un nivel atat de jos vibrational comparativ cu nivelul evolutiv la care ei se afla, calatorii coborati in lumile 3D au nevoie sa-si lucreze mintea si afectele spre a-si desfasura misiunea fara a sfarsi prinsi in sistem, coplesiti de povestile interminabile ale dualitatii si ale dramei oamenilor din 3D care nu pot sau pur si simplu nu vor sa evolueze. Calatorii au nevoie sa faca diferenta dintre chemarea celor aflati in nevoie si lamentarile lor, dintre depasirea limitelor si pastrarea precautiei, dintre curaj si nesabuinta, au nevoie sa inteleaga nuantele fine ale problemelor - legitimand sau nu initierea de actiuni ajutatoare la nivel individual si global. Pentru a putea ramane in acest plan, ei au nevoie sa inteleaga si sa simta prin intermediul constiintei lor 3D un cumul de legitati subtile dupa care lucrurile functioneaza in aceasta lume si mult dincolo de ea.

Este necesar de asemenea sa ajunga sa diferentieze calitatile constiintei unui suflet polarizat pozitiv de ale unuia polarizat negativ si sa nu incurce caile si metodele aferente fiecaruia dintre cele doua curente spirituale, fiind de asemenea important sa nu ajunga sa confunde intre ei pe exponentii celor doua tabere atunci cand acestia interactioneaza in variate contexte si conjuncturi.

O viata disciplinata si compasiva DUBLATA de o anumita intelegere si intelepciune vizavi de ordinea si rostul lucrurilor sunt calitati care ar trebui antrenate si apelate la fiecare pas pe care Calatorul il face in aceasta lume. Provocarea / pericolul la care este expus datorita presiunii uriase ce apasa din exterior asupra misiunii sale ca urmare a numeroaselor probleme si dizarmonii aferente lumii din jur, este in primul rand implicarea intr-o maniera karmica (personala si dramatica) in evenimentele la care este martor sau partas. El risca astfel sa ramana captiv intr-un vartej cauzal de probleme care au mai degraba nevoie sa fie lasate sa se regleze de la sine pana intr-un anumit punct decat sa se incerce gratierea sau evitarea lor cu orice chip si prin orice mijloace. Daca decide sa intervina in problemele stringente ale lumii altfel decat facand apel la constintele oamenilor, calatorul poate ajunge sa faca o greseala elementara, constand in incalcarea liberului arbitru vizavi de confuzia celor care aleg sa traiasca in confuzie. Calatorul isi poate pune astfel singur in spate o cruce care nu este a lui si sub greutatea careia mai devreme sau mai tarziu ar putea sa se prabuseasca, fiind nevoit, drept urmare, sa se intoarca la ciclul de vieti tridimensionale pentru a-l relua inca o data si de la inceput ca orice alta fiinta 3D. Mai mult chiar, un Calator prins in negativitate in vremuri de Recolta, foarte probabil ca va repeta ciclul densitatii a 3-a si examenul de graduare din aceasta densitate, cu potentiala finalitate catre 4D negativ.

Calatorii trebuie sa inteleaga faptul ca un Sine, fie si al unei fiinte-calator, oricat de evoluat ar fi el, nu poate sa ofere iluminarea unui alt Sine. Iluminarea se intampla atunci cand, prin munca de cunoastere facuta atat cu mintea cat si cu sufletul, precum si prin actiuni sustentabile, fiinta a realizat singura o deschidere catre Infinitatea Inteligenta. Aceasta deschidere nu poate fi infaptuita decat de fiecare Sine pentru el insusi. Ceea ce poate face o fiinta evoluata pentru o fiinta mai putin avansata pe spirala evolutiva, este sa-i ofere acesteia informatie, sa ii stimuleze aspiratia, viziunea, mobilizarea catre tot ce inseamna mister, iubire, solemn si sacru, fapt care sa determine intrarea intr-un proces de AUTO-REALIZARE prin prisma propriilor intelegeri si actiuni.

Datorita unor variatii extreme intre distorsiunile vibrationale specifice densitatii a 3-a in care ne aflam si cele ale densitatilor mai inalte, o buna parte a calatorilor prezinta un sentiment pronuntat al alienarii, o senzatie persistenta de non apartanenta la aceasta lume, dublata de un mare dor vizavi de o alta - cu mult mai interesanta - pe care au sentimentul ca au lasat-o in urma pentru a muri incet-incet aici. Se poate ajunge pana la tulburari de personalitate si la indispozitii majore pe structura fizica sau mental-afectiva.

Unele fiinte calator vin din dimensiunea a 6-a in dimensiunea a 3-a pe parcursul a numeroase intrupari consecutive la capatul carora au de finalizat o misiune importanta si grea in privinta crearii de oportunitati evolutive cu cat mai putine pagube colaterale, respectiv ridicarea unui context civilizational dintr-o conditie cronica de suferinta si degradare catre una mai potrivita invatarii pe cai mai blande, mai ordonate, placute si elevate. Cu atat mai mult acum, in vremuri de RECOLTA a sufletelor capabile sa faca saltul evolutiv din lumile 3D in lumile 4D la sfarsitul actualei lor vieti aici, misiunea multor calatori este sa mareasca recolta de suflete in 4D pozitiv. Iar adesea o astfel de misiune a unor astfel de fiinte nu incepe ieri si nu se termina intr-o viata, acesti calatori petrecand uneori mii de ani in zeci de intrupari pentru a-si construi progresiv intelgerile necesare impactarii cu solutii a unui intreg context social si civilizational (cu atat mai mult cu cat evolutia lor dimensionala pana in planul 6D e foarte posibil sa se fi petrecut in alte sisteme planetare si stelare, guvernate de legi, concepte si paradigme de viata foarte diferite). La sfarsitul misiunii lor aici si daca nu au fost prinsi in roata karmica 3D, calatorii se reintorc in zona 6-dimensionala de unde au plecat cu ceva timp in urma.

Din planurile dimensionale polarizate (deci de la granita cu 6d in jos), calatorii care vin de acolo fac parte in cea mai mare majoritate din curentul evolutiv pozitiv si foarte foarte rar din curentul evolutiv negativ. Motivul pentru care fiintele polarizate pozitiv aleg sa coboare in vibratie si sa se sacrifice pentru a indeplini - de dragul sufletelor tinere - greaua munca tridimensionala pe care ele au absolvit-o cu mult timp in urma, este insasi esenta doctrinara / ideologica / spirituala a curentului evolutiv din care fac parte: Serviciul ORIENTAT CATRE ALTII. In spiritul acestei esente doctrinare, fiintele calator ajung sa raspunda la chemarea adresata planurilor superioare de catre fiintele tridimensionale care isi doresc sa iasa din intuneric si din suferinta prin cunoastere, sansa, mobilizare, iluminare.

Motivul pentru care o fiinta polarizata negativ, deci aflata in serviciu fata de Sine, ar alege vreodata sa se intoarca din dimensiunile superioare in care a reusit sa ajunga inapoi in lumile tridimensionale duale pentru o viata sau un sir de vieti mai lung sau mai scurt este antrenarea disponibilitatilor si motivatiilor de orientare negativa ale fiintei ca urmare a prezentei sale in mijlocul unor evenimente conflictuale in care puterea de control si suprematie asupra celor din jur ar urma sa se dezvolte si sa se ateste la nivel de conflagratii ample, desfasurate pe regiuni intinse, implicand un mare numar de fiinte controlate, folosite si, ultimativ, eliminate din existenta. Uitandu-ne retrospectiv in recenta noastra istorie, Stalin, spre exemplu, poate fi considerat un model in acest sens, uneori fiind referit drept anti-Christ tocmai pentru ca potentialul sau negativ a fost urias iar prezenta sa in istorie s-a manifestat exact in acele moduri si doze care faceau omenirea vremurilor contemporane cu el vulnerabila in fata unor dinamici negative de o extrem de mare amploare.

In ambele cazuri de intrupare aici a fiintelor din zonele superior dimensionale - atat pozitive cat si negative - primejdia exercitata de Vãlul Uitarii Memoriei Sufletului (trasatura definitorie a lumilor duale 3D) in ceea ce priveste sansa de intoarcere cu succes inapoi pe nivelul de unde aceste fiinte au venit, este compensata - ca satisfactie si beneficii - de un cumul semnificativ de forta spirituala, fie pe bucla pozitiva, fie pe cea negativa a spiralei inaltarii, dat de implicarea eficienta si doveditoare a fiintei astfel intrupate in treburile acestei lumi greoaie, dense si greu de priceput. Datorita solicitarilor extreme ale oceanului de experienta din zona tridimensionala a existentei fiintelor, polarizarea realizata in conditiile de viata tridimensionala de sub vãl capaciteaza fiinta si ii confera o incarcatura semnificativa de lumina (putere si stralucire) in cadrul dimensiunii de origine de unde aceasta s-a coborat la intrupare. Vorbim asadar de ocazia nemaintalnita a unei super-polarizari a fiintei calator in cadrul pelerinajului sau prin lumile 3D, fata de situatia ramanerii sale intr-o zona a experientelor specifice strict dinamicilor lumii de origine.

Cum stii daca tu sau cineva pe care il cunosti AR PUTEA FI o fiinta calator de polaritate pozitiva coborata din lumile superior dimensionale (copil ori adult - indigo/ curcubeu / de cristal)?

Ei bine, un astfel de calator este acea fiinta ce prezinta un set de atribute psihologice care pot fi considerate surprinzatoare, provocatoare, generatoare de atitudini, abordari si modele comportamentale care nu au mai fost studiate pana acum, capabile sa deschidsa usi ale benevolentei universale care nu au mai fost nicicand deschise. Conform lui Lee Caroll si Jan Tober, cateva dintre cele mai obisnuite trasaturi ale calatorilor sunt urmatoarele:

1. Faptul ca vin in aceasta lume cu sentimentul ca sunt de vita nobila (si se si comporta in acest fel). Au sentimentul ca merita sa fie aici, adesea fiind surprinsi ca ceilalti nu gandesc la fel ca ei.
2. Atunci cand intalnesc fiinte superficiale, ignorante, fara conduita si fara ideologie, in general le resping intr-un mod categoric.
3. Pretuirea de sine pentru aceste fiinte-calator nu este o problema. Adesea calatorii acorda o mare importanta propriilor perceptii despre ei insisi, despre altii, despre lumea in care s-au nascut.
4. Au probleme cu acceptarea autoritatii absolute (acea autoritate care nu da explicatii, nu negociaza si nu se poate oferi pe sine drept exemplu).
5. Au o problema cu rabdarea, nu le place sa stea la coada, urasc birocratia si formalitatile.
6. Se simt frustrati cand sunt incadrati in sisteme bazate mai mult pe ritual si mai putin pe abordari spontane si creative.
7. Adesea sunt vazuti drept "spargatori de sistem" deoarece sesizeaza probleme acolo unde ceilalti nu le vad, percep dizarmonia si blocajul in care altii se complac, isi pun intrebari si cauta raspunsuri despre lucruri pe care cei din jur pur si simplu le desconsidera.
8. Par antisociali daca nu sunt printre cei la fel ca ei. Daca nu exista in jurul lor persoane cu acelasi gen de preocupari, adesea se distanteaza, considerand ca ceilalti nu sunt capabili sa ii inteleaga. De cele mai multe ori le este foarte greu sa suporte scoala ca sistem de organizare sociala.
9. Nu reactioneaza bine la impunerea disciplinei pe baza de VINA.
10. Nu au retineri cand vine vorba sa spuna ce le trebuie pentru a rezolva o problema sau pentru a-si implini o nevoie.

Secretul lucrului eficient cu acesti copii - uneori foarte independenti - este reamintirea permanenta a faptului ca ei vibreaza in Serviciu fata de Altii. Asta inseamna ca nu accepta autoritarismul si ca propria lor persoana este pentru ei la fel de importanta ca oricare alta persoana. In loc sa se incerce disciplinarea lor fortata, este mult mai productiva coabitarea si conlucrarea cu ei.

La nivelul anului 1980, informatiile vehiculate prin intermediul transmisiunilor de tip chanelling ale Carlei indicau faptul ca un procent de aproximativ 9% dintre cei care au venit calatori aici si-au intuit importanta si menirea. Cam 50% dintre acestia au ajuns sa isi constientizeze non apartenenta la aceasta societate in paralel cu apartenenta la ceva mai inalt. Inca 35% constientizeaza ca sunt diferiti si nu se identifica (pentru ca nu pot sau pentru ca nu vor) cu obiceiurile si traditiile acestei lumi. Restul refuza pur si simplu sa isi admita viata ca fiind multumitoare intr-o lume pe care o considera pur si simplu imatura si nesatisfacatoare.


 

As vrea sa inchei cu o intrebare pentru toti potentialii calatori existenti in aceasta lume..

Dincolo de povesti, dincolo de cei care vin si pleaca, atunci cand tot ce ramane esti tu si realizarile tale cu adevarat importante, singurele care conteaza cu adevarat, CUM AI DESCRIE acel moment?

Eu l-am ales pe al meu.. Comentarii (2)

COMENT. #1 - Ileana Niculescu

IUBIREA, DARUIREA, SINCERITATEA, ADEVARUL, EMPATIA, DUIOSIA...

07/22/2015 - 15:14

 

COMENT. #2 - Claudia

Iubirea, libertatea de a simti si de a nu ingradi pe nimeni sa simta. Devotament, respect pentru orice fiinta (oameni, animale, pasari, flora, fauna, chiar si muntele, stancile). Telepatia, empatia. Raspund prin ce simt.

07/22/2015 - 21:54

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 Despre nevoi si aducerea lor in manifestare 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
Mai multe informatii: Despre autor
E-mail: fortasigratie@protonmail.com

 Asumarea - practica spirituala si sursa de putere 


Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro
 

 

Din invataturile altora..


- "Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." ~ Nicoale Iorga

- "In regatul iubirii nu exista competitie intre fiinte; nu exista posesivitate si nici control."
~ intelepciune contemporana

- "Mai intâi instruieste-te singur, apoi vei primi invatatura de la altii."
~ Johann Wolfgang Goethe

- "Excesul e primejdios in orice domeniu: in avantare ca si in infranare, in rispa ca si in cumpatare." ~ Voltaire

- "O intindere uriasa de apa nu poate scufunda un vapor atata timp cat nu patrunde in interiorul vaporului. In mod asemanator, negativitatea unei lumi intregi nu te poate dobori atata timp cat veghezi si nu o lasi sa patrunda in interiorul tau." ~ intelepciune contemporana

- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Reusitele marete implica adesea si riscuri marete." ~ Dalai Lama

- "Lasa lumea sa stie de ce esti aici si fa-o cu pasiune!" ~ Wayne W. Dyer