Cicluri evolutive in planul de existenta 4D

Comunitatea Ra ne informeaza ca durata medie a unei singure vieti petrecute in 4D Spatiu-Timp este de 90.000 de ani. La fel ca in 3D, si in acest plan exista multiple intrupari, insa durerea fizica in sens de suferinta a trupului nu mai este aproape deloc prezenta aici (unul dintre putinele momente in care poate aparea fiind la trecerea in nefiinta a corpului 4D). Cu toate acestea, exista in zona 4D - ca si agenti catalitici evolutivi – suferintele mental-emotionale si cele cu implicatii profund spirituale (de altfel mult mai prezente in 4D negativ decat in 4D pozitiv). Un ciclu de evolutie in 4D pana la o eventuala graduare in 5D este de aproximativ 30 de milioane de ani terestri. Recolta este o functie ce tine integral de maturizarea complexului social 4D pe liantul compasiunii (pentru 4D pozitiv), respectiv al controlului (pentru 4D negativ), exprimarea unitara, coerenta si congruenta fiind ceruta la nivelul intregii comunitati de fiinte care gradueaza in 5D toate odata la sfarsitul unuia sau a mai multor cicluri de intrupari si evolutie 4D.

Comunitatea Ra ne mai spune ca vehicolul fizic (corpul) 4D nu poate fi considerat similar celui tridimensional, elementele sale constituente - compozitia si structura - fiind foarte diferite.

In ceea ce priveste nevoia de hrana, corpurile din Spatiu-Timp, indiferent in care dimensiune exista (2D, 3D, 4D, etc.), trebuie hranite pentru a putea exista. Cu toate acestea, hrana este diferita de la un salt dimensional la altul, in 4D aceasta fiind o forma energetica rafinata a ceea ce cunoastem in prezent ca hrana fizica 3D, in timp ce in dimensiunea 5D, aceasta este mai degraba o forma gand actionand asupra luminii prin care aceasta este transformata intr-un fel de nectar sau ambrozie - o esenta de energie luminoasa polarizata. In 6D hrana este insasi lumina nepolarizata.

Daca acum planeta face primul ei salt vibrational in dimensiunea a 4-a pozitiva, este foarte posibil ca in viitorul apropiat fiintele 4D sa poata locui pe suprafata structurii planetare 4D, complet ferite de ochiul si perceptia fiintelor care vor mai popula planeta in viitor pe nivelul dimensional 3D. Fiintele 5D nu vor exista inca mult timp de acum incolo pe planeta Pamant, tocmai datorita faptului ca planeta nu a dezvoltat inca o astfel de structura in Spatiu-Timp si vor trebui sa treaca cel putin cateva generatii de graduari ale fiintelor din 4D catre nivelul 5D al constiintei si existentei pana cand planeta insasi va putea face inca un salt vibrational si va putea oferi si sustine conditii prielnice vietuirii populatiilor 5D. Daca un ciclu evolutiv 4D (ca si perioada de timp cuprinsa intre doua recolte succesive catre 5D) este de aproximativ 30 de milioane de ani, cel putin 3 cicluri vor insemna aproximativ 100 de milioane de ani pana cand sa existe posibilitatea aparitiei variantei Spatiu-Timp 5D a planetei noastre. Este o groaza de timp!

In ceea ce priveste POLARITATEA LUMILOR SUPERIOR-DIMENSIONALE, insasi polaritatea este un concept care pe nivelul 6D pur si simplu dispare si devine istorie.

Munca pe care o presupune existenta in densitatea a 4-a pozitiva este integrarea armonioasa a indivizilor grupului intr-o ierarhie a orientarii unitare inspre pozitivitate si a cunoasterii lucrurilor prin intermediul empatizarii si consensului dintre parti. Serviciul unuia in slujba tuturor este munca lor, caci prin aceasta interactiune dintre Sinele-grup si oricare alt Sine (devenit subiect al acceptarii si iubirii), sunt atinse intensitati tot mai mari ale intelegerii lucrurilor ca urmare a dezvoltarii compasiunii si empatizarii dintre fiinte. Un astfel de proces continua ca fenomen de grup din ce in ce mai coagulat, pana cand, per ansamblu, complexul social pozitiv atinge, ca si experienta de cunoastere prin iubire, acea intensitate a luminii spirituale potrivita graduarii la urmatorul nivel de experienta si existenta in cadrul Creatiei. Atunci se produce recolta din 4D pozitiv (planul iubirii) in 5D pozitiv (planul intelepciunii benevolente). Graduarea 4D-5D se face pe intreg grupul coeziv de suflete polarizate pozitiv. Practic, diferenta dintre graduarea 3D-4D, repectiv 4D-5D, consta in natura entitatii care gradueaza. In primul caz este vorba despre individ, in cel de-al doilea caz este vorba despre intreaga entitate grup reprezentata de complexul social coeziv in care coexista armonios toti indivizii sai.

Provocarile evolutive in 4D nu mai sunt legate de durerea si suferinta fizica, asa cum se intampla de multe ori in 3D. In ceea ce priveste suferinta mental-emotionala si spirituala, aceasta e mult mai nuantata in 4D decat in 3D, iar in 4D pozitiv este incomparabil mai mica decat in 4D negativ. Pe curentul de pozitivitate apare preponderent in perioada inicipienta a formarii complexului social coeziv 4D pozitiv, adica la inceputul existentei comunitatii 4D. Provocarile evolutive si ascensiunea din zona 4D pozitiv a existentei catre 5D pozitiv sunt strict legate de interactiunea prin consens si valorizare dintre Sinele-grup polarizat pozitiv si oricare alt Sine component al grupului respectiv. In ceea ce priveste lumile 4D negativ, suferinta mental-emotionala e direct proportionala cu pozitia in cadrul conglomeratului, caci tot ce se afla mai aproape de periferie deserveste tot ce se afla mai aproape de nucleu, resursele periferiei fiind intru totul la dispozitia si discretia nucleului. Situatiile cu totul speciale generatoare de suferinta (inclusiv fizica) pe care le intalnim aici sunt acelea cand ierahia stricta de autoritate din cadrul grupului este pusa la incercare din interior, de o fiinta sau grup de fiinte polarizate negativ care incearca sa ocupe o pozitie mai inalta / cu mai multe privilegii in cadrul conglomeratului, incercare avand ca obiectiv retrogradarea fiintelor sau grupurilor a caror pozitie este atacata. In cazul in care tentativa de escaladare a ierarhiei de putere esueaza, repercursiunile sunt inimaginabile pe toate nivelele de exercitare a lor pentru cel sau cei care au incercat si au esuat. 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
Mai multe informatii: Despre autor
E-mail: fortasigratie@protonmail.com