Contribuie finaciar la dezvoltarea proiectului Forta si Gratie

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare, la un nivel fara precedent cantitativ si calitativ. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod decisiv si benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

Faptul de a dona pentru o astfel de cauza nu este neaparat un gest de curtoazie, ci mai degraba o afirmare personala in directia unui tel, a unui ideal trecand dincolo de propria persoana. Acelora care iau in considerare o astfel de investitie, care inteleg ca bogatia, ca si cunoasterea, poate inflori la nivel de societate doar atunci cand este impartasita pentru a genera si mai multa bogatie, si mai multa cunoastere, le sunt recunoscator si le multumesc!

Posibilitatile pentru a face donatii sunt urmatoarele:


1. Transfer de bani in contul de Revolut

   - identificator de cont Revolut: @eduardzj5g
   - nr. cont pentru viramente nationale (din conturi romanesti): RO48 BREL 0005 5116 9718 0100
   - nr. cont pentru viramente internationale (din conturi straine): LT71 3250 0633 3044 9556 (cod SWIFT: REVOLT21, cod BIC: BARCGB22)

 

2. Plata online in contul de Paypal, folosind propriul cont de Paypal sau direct Cardul bancar (de credit sau debit). Aceasta metoda - operata de Paypal - poate fi utilizata atat de persoane fizice cat si de persoane juridice, fie prin optiunea de transfer intre contul tau de Paypal si contul meu, fie prin optiunea de plata a sumei cu orice card care functioneaza pentru operatiuni online, indiferent de moneda de tranzactionare. La initierea transferului se realizeaza conversia valutara automata de la moneda nativa la suma in Euro care se doreste transferata.
3. Transmiterea banilor prin e-mandat
. Este un serviciu national de transfer de bani valabil atat pentru persoane fizice cat si juridice, asigurat de Posta Romana prin intermediul tuturor unitatilor sale postale. Banii ajung la destinatar in cel mult 2 ore de la depunerea lor de catre expeditor, in cazul in care atat oficiul postal de expeditie cat si cel destinatie dispun de varianta electronica a serviciului. Transmiterea banilor dureaza 2-3 zile daca se realizeaza intre oficii care nu dispun amandoua de serviciul e-mandat in varianta electronica (este cazul unor oficii de la sate si comune). Transferurile se fac in Lei si prespun notificarea destinatarului de catre expeditor in legatura cu trimiterea banilor, prin furnizarea urmatoarelor informatii: NUMELE expeditorului, LOCALITATEA de expediere, SUMA expediata. Rog trimiterea informarii pe adresa de email: fortasigratie@protonmail.com. Mai jos sunt am trecut datele de completare a formularului la rubrica "Destinatar" si un exemplu de completare a datelor la rubrica "Expeditor" (valabil pentru persoane fizice):


 

 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Kybalion..

Orice cauza are efectul sau. Orice efect are cauza sa. Totul se intampla conform legilor. Hazardul este un nume dat unei legi necunoscute. Sunt numeroase planuri ale cauzalitatii, insa nimic nu scapa de legi.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
Mai multe informatii: Despre autor
E-mail: fortasigratie@protonmail.com

 

Din invataturile altora..


"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."~ Michael J. Scofield

"Darnicia nu sta in a da mult, ci in a da la timp." ~ La Bruyere

"Doar cei care s-au ajutat singuri stiu cum sa ii ajute pe altii." ~ George Bernard Shaw

"In loc sa-i cumperi copilului tau tot ce-ai fi vrut sa ai candva si n-ai avut, invata-l tot ce-ai fi vrut sa stii si n-ai stiut!"
~ intelepciune contemporana

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro