Contribuie finaciar la dezvoltarea proiectului Forta si Gratie

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare, la un nivel fara precedent cantitativ si calitativ. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod decisiv si benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

Faptul de a dona pentru o astfel de cauza nu este neaparat un gest de curtoazie, ci mai degraba o afirmare personala in directia unui tel, a unui ideal trecand dincolo de propria persoana. Acelora care iau in considerare o astfel de investitie, care inteleg ca bogatia, ca si cunoasterea, poate inflori la nivel de societate doar atunci cand este impartasita pentru a genera si mai multa bogatie, si mai multa cunoastere, le sunt recunoscator si le multumesc!

Posibilitatile pentru a face donatii sunt urmatoarele:


1. Plata online prin Paypal sau folosind Cardul Bancar (de credit sau debit). Poate fi efectuata atat de persoane fizice cat si de persoane juridice utilizand orice card care functioneaza pentru plati online, indiferent de moneda nativa a contului aferent cardului. La initierea transferului se realizeaza conversia valutara automata de la moneda nativa la suma in Euro care se doreste transferata.Interfata online ofera urmatoarele posibilitati:


2
. Fila CEC emisa de o entitate juridica americana (companie inregistrata in SUA). Tranzactia se realizeaza in dolari americani. Datele de incasare sunt urmatoarele:


3. Transmiterea banilor prin e-mandat
. Este un serviciu national de transfer de bani valabil atat pentru persoane fizice cat si juridice, asigurat de Posta Romana prin intermediul tuturor unitatilor sale postale. Banii ajung la destinatar in cel mult 2 ore de la depunerea lor de catre expeditor in cazul in care atat oficiul postal de expeditie cat si cel destinatie dispun de varianta electronica a serviciului. Transmiterea banilor dureaza 2-3 zile daca se realizeaza intre oficii care nu dispun amandoua de serviciul e-mandat in varianta electronica (este cazul unor oficii de la sate si comune). Transferurile se fac in Lei si prespun notificarea destinatarului de catre expeditor in legatura cu trimiterea banilor prin furnizarea urmatoarelor informatii: numele expeditorului, localitatea de expediere, suma expediata. Rog trimiterea informarii pe adresa de email personala: eduard.irimia@gmail.com. Mai jos sunt am trecut datele de completare a formularului la rubrica "Destinatar" si un exemplu de completare a datelor la rubrica "Expeditor" (valabil pentru persoane fizice):


4. Transmiterea banilor prin MoneyGram.
Este un serviciu international de transfer de bani intre persoane fizice, in orice moneda si din orice tara catre orice tara. Banii se depun de catre expeditor la ghiseul MoneyGram al unei banci sau unitati postale care ofera acest serviciu, destinatarul urmand a fi notificat despre numele si locatia expeditorului, suma transferata si numarul de transfer (codul de securitate al transferului). Pentru a face o donatie prin MoneyGram este necesar sa completati urmatoarele date la rubrica Destinatar:

nume - Irimiea Eduard Cristian
adresa - Calea Mosilor nr. 294, Bl. 42, sc. B, Ap. 52, sector 2, Bucuresti, Romania
email - eduard.irimia@gmail.com

Harta locatiilor MoneyGram din toata lumea poate fi accesata AICI.


 


Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu

 

Kybalion..

Orice cauza are efectul sau. Orice efect are cauza sa. Totul se intampla conform legilor. Hazardul este un nume dat unei legi necunoscute. Sunt numeroase planuri ale cauzalitatii, insa nimic nu scapa de legi.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 

Din invataturile altora..


- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse." ~ Martin Luther King

- "Tot ce trebuie sa decidem este ce sa facem cu timpul care ni s-a dat." ~ J. R. Tolkien

- "Raiul pe Pamant este o alegere pe care o avem de facut, nu un loc pe care il avem de gasit." 
~ Wayne Dyer

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro
 

 

Multumire..


Sunt recunoscator pentru acest proiect tuturor invatatorilor mei: sfatuitori, ghizi, inspiratie, transpiratie, suferinte, bucurii, viata.

Informatiile cu privire la evolutia in cele 7 densitati si felul in care suntem conectati cosmologic la Creatie si la Creator pornesc de la datele oferite prin chanelling grupului Don Elkins, Carla L. Rueckert si James McCarty de catre complexul memoriei sociale Ra, o comunitate de fiinte care sustin ca au existat intr-un trecut nu foarte indepartat in forma tridimensionala, pe suprafata planetei Venus din sistemul nostru solar. In timp, se pare ca aceste fiinte au reusit sa-si ridice vibratia si sa ascensioneze pe baza de merite spirituale catre planuri de existenta superior dimensionale. Comunitatea Ra s-a dezvoltat si a evoluat pe o cale de esenta pozitiva, fiind o comunitate orientata inspre dobandirea unor intelegeri rafinate ale dinamicilor creationale, precum si inspre gasirea celor mai potrivite cai de transmitere acurata a unor astfel de informatii acelora care au cea mai mare nevoie de ele: in prezent, actuala umanitate.

Don Elkins, Carla si James si-au consacrat 3 ani din viata acestui chanelling - pe care il consider ca fiind revelator si revolutionar, cel mai consistent si mai acurat chanelling care s-a realizat in istoria cunoscuta a omenirii. Carla a compilat intr-un final intregul material in 5 volume sugestiv intitulate: Legea lui Unu - Materialul Ra. Ele pot fi gasite alaturi de multe alte resurse online si materiale inrudite pe site-ul fundatiei sale, LLResearch.org. Le multumesc celor 3 autori pentru contributia lor nepretuita la redactarea si raspandirea acestui material informativ unic!