Societatile secrete. Masoneria, sistemul de minciuna planetara. Alternative.

Partea 1

 1. Introducere
 2. Despre culte, organizatii si societati secrete
 3. Importanta intelegerii realitatilor de dincolo de materie


Partea a 2-a

 1. Istoria intunecata a Cavalerilor Templieri. Conexiunea cu prezentul.
 2. Inceputurile Francmasoneriei


Partea a 3-a

 1. Dezvoltarea sistemului masonic


Partea a 4-a

 1. Simbolistica masonica
 2. Ocultismul masonic
 3. Ideologia masonica


Partea a 5-a

 1. Activitatea politica a Francmasoneriei
 2. Sistemul financiar masonic. Dobanda ca arma.


Partea a 6-a

 1. America masonica: demagogia, sclavagismul si crima institutionala
 2. Ordinul Illuminati

Partea a 7-a

 1. Primul Razboi Mondial (1914-1918)
 2. Masoneria si inceputurile Comunismului


Partea a 8-a

 1. Al Doilea Razboi Mondial (1939-1945)


Partea a 9-a

 1. Razboaiele francmasonice postbelice ale blocurilor comunist si capitalist
 2. Propaganda Due (P2), unealta masonica a terorismului si crimei in Europa


Partea a 10-a

 1. Asasinarea presedintelui american John F. Kennedy
 2. Pretinsa calatorie pe Luna a misiunilor Apollo


Partea a 11-a

 1. Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
 2. Utilizarea pe scara larga a vaccinurilor otravitoare si alte metode de intoxicare in masa


» Partea a 12-a «

 1. Uneltirile diabolice ale prezentului
 2. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

 

23. Uneltirile diabolice ale prezentului

Sigla francmasonica a ONU

Emblema Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) contine o imagine a globului pamantesc peste care vedem suprapus un grilaj cu 33 de sectiuni (gradele francmasonice) inconjurat de 2 ramuri de acacia cu 13 frunze fiecare (gradele Illuminati). Semnificatia ezoterica a plantei de acacia in simbolistica masonica este “activitate foarte intensa”.

Un cunoscut francmason de grad inalt – Zbigniew Brzezinski – specula in anul 1970: “Nu ma indoiesc ca guvernul mondial va aparea in timpul vietii noastre! Cerinta necesara pentru globalizarea finala si cea adevarata este includerea tuturor teritoriilor in supra-regiuni, pentru ca in felul acesta ne mutam spre un mecanism stabil de conducere centralizata”. Asemanarea cu doctrina stalinista (extremista, comunista si satanista) este izbitoare: “Mai tarziu, diferitele regiuni vor fi unite pentru a forma o singura dictatura mondiala!” - Iosif Stalin, “Marxismul si problema nationala”, Moscova, 1942.

David Rockefeller junior a declarat si el in fata Consiliului Comercial ONU in 1994: “Suntem pe cale sa ajungem la o transformare globala. Singurul lucru de care mai avem nevoie acum este o criza majora si toate natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”

In practica insa este greu sa convingi 8 miliarde de oameni (cat populeaza in prezent planeta) sa recunoasca si sa investeasca o dictatura mondiala. Francmasonul de grad inalt cunoscut prin acoperirea folosita, aceea a unui cercetator si aventuier al oceanelor, Jacques Yves Cousteau, afirma in 1991 intr-un interviu acordat revistei UNESCO Courier urmatoarele: “Pentru a stabiliza populatia mondiala, trebuie sa eliminam 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus dar e la fel de rau sa nu o spunem.”

Observam la o cercetare mai atenta a cuvantarilor acestor oameni, cum toti se erijeaza in judecatori ai omenirii, profeti contemporani, arhitecti ai societatii, faruri calauzitoare, implinitori ai lucrarii Dumnezeiesti pe Pamant, detinatori ai adevarului, mari vizionari si oameni de bine fara de care noi, toti ceilalti, pur si simplu nu am putea exista. Ironia este ca fara investirea de catre populatia dezinformata a indivizilor care ajung sa emita asfel de pretentii, derizoriul in care ar cadea exagerarile si revendicarile lor ar putea constitui cel mai bun material de studiu din ciclul “Asa NU” sau “Trasaturile malformate ale conditiei umane”.

In viziunea masonica, cele mai eficiente metode de scadere a populatiei sunt cele transante, in care se inventeaza un razboi civil sau militar de talie mondiala. Se pare insa ca acest plan nu este intocmai realizabil, asa ca planul secundar sunt metodele de otravire progresiva a pamantului, aerului, mancarii si apei prin politici si practici abuzive derulate pe fond de acalmie sociala generalizata, indusa si intretinuta prin compromiterea sistemului educational, prin manipulare mediatica extrema, prin folosirea de arme psihotronice tranchilizante a mintilor slabe si prin impunerea unui regim de munca pana la epuizare (pana uiti de tine) in cadrul jobului (sau joburilor) de zi cu zi, nicicand suficient de profitabile sau moderate ca impact si pretentii. Planul tertiar a fost intotdeauna utilizarea bolilor: criza spitalelor, diseminarea de agenti inalt patogeni in mediu deschis, invadarea pietei cu droguri facute cat mai accesibile tinerilor (adesea dezamagiti de calitatea vietii in lumea in care s-au nascut si prada usoara pentru vanzatorii de vise), utilizarea de vaccinuri preventive, in special a celor asa zis obligatorii din primii ani de dupa nastere, gandite astfel incat sa compromita sistemul imunitar al copilului, respectiv al viitorului adult. Profetia initiala era ca prin folosirea metodelor enumerate mai sus, populatia globului se va reduce la 2,5 miliarde de oameni pana in anul 2000, o populatie mult mai usor de controlat decat cea de 8 miliarde de oameni, cat este azi. Observam cum AU ESUAT si in ceea ce priveste predictiile populationale acesti “binevoitori arhitecti ai omenirii”.

Reducerea prin decimare a populatiei in numele Noii Ordini MondialeRatiunile depopularii in numele Noii Ordini Mondiale sunt numeroase si nu tin de lipsa resurselor asa cum propaganda masonica incearca sa ne faca sa credem. Cele mai importante ratiuni pentru membrii Ocultei sunt legate de mijloacele tot mai limitate de a-i tine pe oameni ocupati si captivi intr-o lume devenind pe zi ce trece tot mai numeroasa, mai plina de optiuni, mai intrebatoare si mai cautatoare de raspunsuri - altele decat cele neverosimile si obositoare, servite dupa tipar de 100 de ani incoace.

In conditiile in care tehnologia s-a dezvoltat exponential in ultimul secol, robotica poate sa inlocuiasca lejer individul in mai toate activitatile repetitive si plictisitoare, consumatoare de timp, energie si nervi, furnizand in schimb umanitatii tot ce are nevoie pentru a prospera si a se preocupa de lucruri cu mult mai rafinate, mai utile si mai placute. Un astfel de om, eliberat de corvoada grijilor materiale de zi cu zi si a muncilor dezumanizante care il abrutizeaza si il innebunesc, ar fi automat un om care incepe sa gandeasca, sa se preocupe de el si de lumea in care s-a nascut, de coordonatele spirituale, cu adevarat creative, ale vietii sale aici, cele care conteaza mai mult decat orice altceva. Nu am aparut in acest colt de univers ca sa ne ingropam in hartii si dosare, in formalitati si stereotipii exersate de la tinerete pana la batranete sau intr-un exasperant proces de productie, intretinut cu obstinatie doar pentru ca se doreste ca sistemul sa ramana tributar falselor lipsuri si falsei saracii puse in schema de pionii jocului masonic. De aceea este esential pentru oculta mondiala sa tina omul ocupat, sa-l stoarca de energie, sa-l foloseasca in cele mai gregare moduri, exact cat sa nu-i mai ramana putere si nici chef sa mai faca altceva - in afara muncii - decat sa manance, sa doarma si sa se abandoneze din cand in cand distractiilor de weekend.

Pentru asta se urmareste ca pe aceasta planeta - pe care o mana de indivizi vor sa o controleze integral - sa ramana doar atatia oameni cati pot construi si opera masinile si regimul de care Oculta are nevoie pentru a lua totul in stapanire. Acei oameni inregimentati in sistem pe care asa zisa elita ar urma sa-i foloseasca pentru a face operationala o piramida a puterii complet automatizata si foarte strict reglementata, in care fiecare element, fiecare rotita este un om cu o functie precisa, raspunzand la comenzi precise, folosit si dorit atata timp cat este productiv si da randament conform instructiunilor, suprimat ulterior prin eutanasie si inlocuit cu o alta fiinta umana, programata prin metode de laborator inca din faza embrionara pentru rolul pe care ar urma sa il deserveasca intr-o astfel de societate dezumanizata si teleghidata.

 

Actul de distrugere masonica a lumiiDomenico Anghera, marele comandant suveran al Consiliului Suprem al Ritului Scotian declara in anul 1870: “Primul nostru pas in calitate de constructori ai noului templu al umanitatii trebuie sa fie distrugerea. Pentru a distruge statul de drept existent suprimam educatia spirituala si drepturile omului!”. Revista masonica austriaca Der Zirkel a recunoscut la 13 Decembrie 1908: “Suntem aliati. Conspiram in fiecare zi impotriva ordinii firesti a societatii. Fie sa nu asteptam prea mult pentru ce vom construi in locul a ceea ce am distrus!”. In revista masonica din Mecklenburg s-a scris in 1910: “Gandul care ne conduce este mereu cel al distrugerii si anihilarii, pentru ca puterea acestei mari societati secrete se va ridica doar din ruinele a ceea ce exista!”. Procesele de distrugere controlata sunt prezente peste tot, in toate domeniile considerate "strategice", fiind intretinute de marionetele guvernamentale ale complotului masonic mondial.

Iar unul din exemplele de notorietate vine chiar din Romania..

Ministrul mediului Cristina Pasca Palmer vs. instrainarea muntilor si raderea padurilor

Una dintre uneletele de mare importanta ale sistemului masonic in functiune pentru limitarea gandurilor si actiunilor pozitiv orientate inspre schimbare, progres si evolutie ale celor mai multi oameni a fost si inca este folosirea pe scara larga a contractelor sociale purtatoare de conditionari fizice si psihice pe cam toate palierele vietii. E mult mai usor de controlat un individ constrans de propria familie sa isi limiteze aspiratiile si preocuparile la dogmele si normele unei societati imbolnavite mintal de cei care o conduc, decat individul care nu exista in cadrul unor astfel de celule sociale. Institutia casatoriei a fost mult timp eficienta in folosirea pe post de arma a contractului social.

Parteneriatele derulate prin intermediul institutiei casatoriei sunt tributare cutumelor si obisnuintelor purtatoare de frici si de limitari ale majoritatii oamenilor:

 • dependenta emotionala de parinti si de rude, sentimentul de frustrare in raport cu prietenii, colegii si cunoscutii care au familiile lor (percepute ca etalon de implinire personala);
 • sentimentul de culpabilitate fata de sine si fata de societate in cazul nealinierii la obiceiurile si valorile familiei clasice;
 • sentimentul izolarii si al abandonului in cazul neapartenentei la un grup familial si insusirii politicilor si practicilor acestuia;
 • sentimentul egoismului si al individualismului in caz de rebeliune, condamnabil in viziunea pro-sistem a diferitilor lideri politici sau religiosi adoptati de societate;
 • sentimentul de insecuritate sociala, tot mai prezent odata cu inaintarea in varsta fara contract familial.


Pe de alta parte, convietuirea libera, in intimitate, fara casatorie, a doua persoane care aleg sa formeze un cuplu in acest fel, prezinta urmatoarele caracteristici:

 • poate fi un mod mai rentabil si mai provocator de a trai impreuna, nu neaparat si mai uniform sau durabil;
 • atesta autenticitatea relatiei intime prin nesubordonarea ei unui contract legal (asumarea unei fidelitati liber consfintite moment de moment);
 • poate raspunde nevoilor sexuale si emotionale ale partenerilor la un nivel superior normelor convenite de societate;
 • aduce in prim plan calitatea parteneriatului, in defavoarea durabilitatii sale cu orice pret, prin calitate intelegand si faptul ca partenerii au posibilitatea sa evolueze conform aptitudinilor si dorintelor fiecaruia, stimulandu-se unul pe celalalt si invatand sa-si respecte unul altuia individualitatea;
 • faciliteaza iesirea mult mai usoara a partenerilor din eventuale stari de criza si neintelegeri reciproce.
 
 
 

Tipuri de uniuni parteneriale

In ceea ce priveste situatia copiilor apartinand unui cuplu traind in parteneriat liber consfintit prin comparatie cu familia clasica (un cuplu casatorit), aceasta este urmatoarea:

 • in conditii de intelegere si armonie, totul este bine in oricare din cele doua variante;
 • in caz de abuz savarsit asupra copilului de tata (cum s-a intamplat in atatea cazuri mediatizate intens), mama inregimentata contractual va avea de parcurs un drum lung prin instante si alte foruri legale pentru a-si apara copilul de agresiuni, pentru a-l lua de la partener sau pentru a-l decadea pe tata din drepturile parintesti;
 • in cuplurile necasatorite, infidelitatea nu mai este considerata o problema de viata si de moarte, ci doar o alegere de comun acord stabilita, ce reclama o doza superioara de responsabilitate si maturitate din partea ambilor parteneri vizand sanatatea relatiei si mai ales aducerea pe lume a unui copil: facem acest copil pentru ca ni-l dorim, il asteptam si suntem pregatiti pentru el sau fiindca asa trebuie, asa se cade, asa ni s-a spus? Comparatia nu este facuta in raport cu familiile clasice armonioase, ci vizeaza acele multe cazuri in care familiile doar se aliniaza la o conventie morala si convenienta sociala, sfarsind prin a-si creste copiii in aceleasi conventii si conveniente menite, mai devreme sau mai tarziu, sa le ucida naturaletea, sa le taie aripile, sa le inabuse avantul spre culmi care nu pot fi cucerite decat in focul provocarilor doveditoare si unice.


In sfarsit, in familia clasica lucrurile pot lua o intorsatura de-a dreptul dramatica si aproape fara iesire atunci cand asistam la combinatii intre o persoana obisnuita si o persoana afiliata unor organizatii deservind cauze, scopuri si actiuni satanice (Francmasonerie, secte, structurile Securitatii sau Servicii Secrete). Este limpede faptul ca femeia care nu stie de apartanenta la organizatie a barbatului alaturi de care a hotarat sa-si intemeieze o familie (sau care, chiar daca stie, nu acorda importanta acestui aspect) este de fapt o femeie aflata intr-o relatie intima cu insasi organizatia care ii comanda si ii dirijeaza barbatul (suportand toate restrictiile, privatiunile si deceptiile care decurg de aici). Mai mult, in cazul conceperii unui copil cu acest barbat, ea va avea de infruntat eventualele pretentii ale organizatiei asupra educatiei copilului sau directiei sale de viata. Copiii de masoni, spre exemplu, sunt de multe ori preluati de organizatie sau educati de tata asa cum pretinde organizatia. Un exemplu de notorietate in acest sens este cazul Anei Maria Nedelcu, femeia care incerca sa-si tina copilul nascut in Canada departe de tatal abuzator, dovedit a fi membru al unei secte Voodoo care ordonase acestuia obtinerea custodiei asupra copilului pentru ca secta sa poata revendica ulterior copilul de la tata. Voodoo este o varianta ceva mai primitiva a ocultismului masonic. Am vazut cu totii cat s-a luptat acea mama cu toate instantele din toate tarile (aproape in totalitate corupte si vandute la Masonerie) ca sa nu ajunga acel copil inapoi la tata si mai apoi in mainile sectei.

Copilul Anei Maria Nedelcu

Toate acestea nu s-ar putea intampla intr-o tara in care majoritatea populatiei nu ar fi tinuta sistematic intr-un gol educational de proportii epice, uitandu-se la tot ce e-n jur fara sa inteleaga si fara sa intervina. Iar educatia, singura care poate ridica un popor de la nivelul de iobag la cel de participant activ la modelarea unei societati, este cel mai infierat domeniu al tuturor guvernelor Romaniei. De altfel toti ministrii educatiei, ca si ministrii justitiei, sanatatatii, mediului, ar trebui sa se numeasca pe buna dreptate ministrii anti-educatiei, anti-justitiei, anti-sanatatii, anti-mediului. A mentine un popor in cel mai rudimentar stadiu al dezvoltarii sale mental-emotionale prin cele mai nepopulare si derizorii asa zis reforme din sistemul educational si conex arata adevaratul grad al ticalosiei la care s-a ajuns dar si nivelul primitiv de societate la care viseaza stapanii jocului masonic.

Educatia dezastruoasa din Romania, o preocupare perpetua a framncmasoneriei

Asadar ce fel de model educational se promoveaza in Romania? Conform exemplelor, o educatie care popularizeaza frica, ura, violenta, conformismul, slugarnicia, prostia. Pe scurt, exact ingredientele de care au nevoie masonii pentru a gasi tot felul de cai de a-si continua lucrarea. Cu atat mai mult cu cat cei care se pot autoeduca pe ei insisi in directia unei performanţe de un fel sau de altul sunt tentati de aceiasi masoni sa plece departe de locurile unde sunt adevaratele probleme, in oaze de bunastare unde sa profeseze de dragul profesarii si sa primeasca premii de dragul premiilor.

La clasele gimnaziale de fizica si chimie am invatat probabil despre urmatorul principiu natural: un aliaj de aur este cu atat mai valoros cu cat cantitatea de metal nobil incorporat este mai mare. Daca aceasta cantitate scade, atunci se micsoreaza si valoarea si chiar rezistenta aliajului. Pe acest principiu se bazeaza Oculta cand cumpara oameni, proiecte, afaceri, domenii de interes strategic, lasand in urma societati pustiite, mediocre, sarace si corupte. A putea sa faci performanta dar a nu o face acolo unde este cea mai mare nevoie de ea sau a nu o face intr-un mod integru, nu atesta virtutiile in actiune ale mintii si sufletului, ci acalmia spirituala in care se gasesc persoanele talentate care nu au conceput niciodata mai mult decat sa-si practice meseria pentru cine ofera pretul mai bun.

De partea cealalta, cetateanul de rand priveste realitatea de la distanta, caci proximitatea si gri-ul acesteia il inspaimanta prin simplul fapt ca-l responsabilizeaza. Da, participarea implica responsabilitate si capacitatea de a demonstra ceva. Si asta nu oricum, ci la lumina, la vedere. Iar omul de rand uraste sa se faca de ras, detesta din rasputeri situatia in care ar putea esua. Tocmai de aceea sistemul masonic in functiune urmareste cultivarea mentalitatii fricii si neputintei, a vinei si oprobiului public, respectiv escaladarea tuturor atasamentelor imaginabile vizavi de cele mai derizorii lucruri.

 

Cipul RFIDIn Decembrie 2002, Agentia pentru Alimente si Medicamente din SUA - FDA - consfinteste inceperea injectarii cipurilor inteligente in trupul uman. Applied Digital Solutions este compania care a lansat Vericipul de marimea unui bob de orez. Acesta emite unde electro-magnetice pe frecventa de 125 KHz, semnalul putand fi receptionat de reteaua de antene locale si apoi transmis prin satelit pentru a fi monitorizabil in timp real din orice loc din lume. Cipul este injectabil in corp cu ajutorul unui dispozitiv asemenator unei seringi. Tehnologia poarta denumirea RFID (prescurtarea de la Radio Frequency Identification).

Cipul este inscriptibil cu informatii despre identitatea purtatorului – nume, fotografie, amprente, adresa, ocupatie, dosar penal, dosar fiscal si alte informatii. Se urmareste ca tranzactiile financiare sa fie realizabile integral prin scanarea cipului, astfel incat orice capacitate sau incapacitate de plata sa fie manageriabila electronic, de la un centru de comanda si control. Microcipul este proiectat si pentru a induce socuri, comportament perturbat, emotii puternice sau alte efecte.

Primul pas planuit in implementarea acestei tehnologii pe scara larga il reprezinta emiterea unor carti de identitate, pasapoarte sau permise auto cu cip RFID incorporat, astfel incat identificarea pozitiei persoanelor sa se poata face in orice moment prin scanarea discreta si spontana a cipului din orice punct in care se gaseste un dispozitiv de scanare. Un apel de 3 minute pentru respingerea sinistrei tehnologii este facut catre toti romanii de catre dr. Katherine Albrecht..Pentru ca elitele satanice ale planetei sa reuseasca la scara mondiala o astfel de lucrare, este nevoie de o motivatie foarte buna implementata in mentalul colectiv. Cum s-au gandit capetele intunecate sa faca asta? Creand un climat de razboi menit sa genereze o stare pronuntata de agresivitate in randul populatiilor, dublata de o nevoie foarte mare de securitate. Devastarea economica a tarilor prin intermediul guvernelor corupte impanzite de francmasoni e parghia pe care se mizeaza cel mai mult pentru generarea de anarhie sociala, blocaj, neputinta si disperare. Razboiul economic poate fi uneori mai distrugator decat razboiul fizic si un precursor de nadejde al acestuia.

Serviciile Secrete si razboaiele

Concomitent cu prabusirea economiei, atentatele puse pe seama islamului in toate marile orase ale Europei denota incercarea institutiilor masonice care orchestreaza aceste atentate de a ne convinge despre legitimitatea decimarii tarilor arabe din Orientul Mijlociu de catre guvernele masonice din Anglia, SUA, Franta, Germania, Israel si Rusia care fac deja lucrul acesta generand o criza a migratiei populatiilor arabe inspre continentul european numai buna de folosit ca explicatie oficiala pentru asa zisele infiltrari in Europa ale militantilor arabi dornici de Jihad (razboi sfant) contra europenilor. Masoneria internationala isi are propriile sale unitati militarizate, actionand sub acoperamantul a tot felul de organizatii extremiste a caror menire este sa provoace teroare si haos, instigand la ura si la consfintirea de catre populatiile europene a intrarii in razboi cu arabii. Ororile atribuite gruparilor radicale islamice sunt consecinta jocurilor de culise orchestrate in aceasta directie chiar din interiorul piramidei de interese masonice.

Un preot ortodox binecuvanteaza armele de foc ale soldatilor rusi in ofensiva contra tarilor arabeIn ceea ce priveste razboaiele din Orientul Mijlociu, strategiile folosite urmeaza tiparul de zeci de ani al razboiului rece: niste “capitalisti” si niste “comunisti” (titulatura este irelevanta, unii prefera "teroristi") isi disputa ceva (orice) pe teritoriul acestor tari, savarsind abuzuri si atrocitati. Populatiile sunt prinse intre mai multe tabere organizate si inzestrate militar de guvernele si serviciile secrete ale statelor occidentale, fiecare tabara oferind populatiilor promisiuni de protectie, pace si prosperitate in cazul alaturarii la o factiune combatanta in scopul anihilarii celeilalte. Rezulta imediat un razboi civil de dimensiuni mai mici sau mai mari si un motiv pentru marile puteri de a intra oficial intr-un razboi militar extins. Conducatorii blocurilor comunist si capitalist care impart harta lumii ne vor spune ca au asa zise ratiuni de securitate, progresiste sau umanitare pentru care doresc se se implice si sa ne implice in conflagratie. Iar pentru pregatirea terenului au fost si sunt intens mediatizate clipuri video, poze si evenimente cu arabi savarsind abuzuri si crime, tocmai pentru instigare la ura, criminalitate si razboi impotriva musulmanilor, adica a un sfert din populatia globului. In cazul ingurgitarii unei astfel de propagande ordinare (lucru pe care il vad putin probabil in anul 2017 si mai departe), macelul este inevitabil iar efectele lui reverbereaza: criza migrationala, inarmare generala, restrangerea drepturilor si libertatilor cetatenesti, militarizarea guvernelor, un razboi generalizat, devastarea zonelor intens populate si in final solutia “salvatoare”: o unificare a tuturor statelor - pentru “preintampinarea” oricaror incidente viitoare (cum deja ne-am obisnuit) - intr-o super structura dirijata dictatorial si discretionar de la un unic centru de comanda si control, folosind tehnologii avansate pentru deservirea scopurilor.

Una din strategiile adoptate pe linie masonica - in incercarea de a convinge populatiile sa tolereze abuzurile, minciuna si sabotajele de la cel mai inalt nivel contra drepturilor si demnitatilor umane - este practica (devenita obicei) a unor politicieni sau formatori de opinie de a poza in contestatari ai Noii Ordini Mondiale, mai exact in persoane din afara sistemului (asa zisi outsideri) care, chipurile, nu agreeaza si nu alimenteaza jocurile Masoneriei (despre care societatea incepe sa afle tot mai multe lucruri). Ultima gaselnita de acest gen este initiativa mass mediei de propaganda din Statele Unite de a ni-l prezenta pe Donald Trump ca pe un om din afara grupurilor de interese masonice. Pe plan local, acelasi joc il fac incepand din toamna lui 2016 o multime de ziaristi care se succed prin rotatie la emisiunile de talk-show politic ale televiziunilor Realitatea Tv si Romania Tv, infierand cu prefacuta stupefactie si falsa repulsie organizatiile lui George Soros care activeaza pe teritoriul Romaniei si care au avut oameni in guvernul Ciolos (implicit in PNL, PDL, USR), de parca pana atunci nu ar fi activat in acest fel si nu s-ar fi stiut despre asta. Un alt demers - remarcat mai ales pe zona de stiri online - este acela de a ni-l infatisa pe Vladimir Putin drept un mare aparator al pacii si luptator activ contra Noii Ordini Mondiale. Realitatea este insa urmatoarea: pe scena politico-economico-militara a lumii activeaza in prezent doua mari grupari francmasonice care si isi disputa suprematia sub aceeasi umbrela a conspiratiei planetare unice: CAPITALISTII neo-liberali si COMUNISTII neo-bolsevici (ocazional si neo-NAZISTII, sub forma partidelor de extrema dreapta). In America, in gruparea cu o pronuntata orientare capitalista se afla DEMOCRATII (Clinton si Obama cu finantare masiva de la George Soros, membru al ordinului masonic B'nai B'rith - Fii Legamantului), in timp ce gruparea de orientare comunista este reprezentata de REPUBLICANI (Bush si Trump avand ca finantator principal pe Steven Mnuchin, membru in fratia masonica Skull and Bones - Cranii si Oase). Cele doua grupari se sprijina reciproc atunci cand intreprind actiuni si demersuri impotriva elementelor nemasonice din societate.

Finantatorul campaniei prezidentiale a lui Donald Trump, membru Skull & Bones.

Pe plan local, francmasonii COMUNISTI din Romania sunt reprezentati in zona de varf a politicului de social-democratii declarati sau mascati Iliescu, Nastase, Tariceanu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriela Firea, in timp ce francmasonii CAPITALISTI au ca reprezentanti pe liberalii sau democrat-liberalii Basescu, Iohanis, Ciolos, Alina Gorghiu, Nicusor Dan, Clotilde Armand. Statul roman este o societate masonica locala activand ca parte a societatii masonice internationale. Gruparile noastre de orientare comunista si capitalista (similare cu gruparile republicana si democrata din SUA) fac parte de-o potriva din piramida masonica mondiala si sunt extrem de colaborative atunci cand vine vorba de obiectivele urmarite de conspiratia supra-statala, coordonata la varf si unitara.

Criminalitate organizata in structurile politice masonice

Ultima carte pe care masonii sunt gata sa o joace in cazul infirmarii ca finalitate dorita a oricaruia dintre scenariile manipulative si distructive deja folosite, este incercarea inscaunarii liderului antichristic suprem prin cea mai mare diversiune tehnologica a tuturor timpurilor: simularea unei invazii extraterestre (referita ca Proiectul Blue Beam), urmata de aparitia la orizonturile noii "realitati" a unui personaj misterios inzestrat cu puteri paranormale si cu solutiile centralizate agreate de masoni aferente curmarii tuturor razboaielor, invaziilor, dezastrelor si neintelegerilor. In spatele credibilizarii publice a unui astfel de "salvator" se va afla un intreg arsenal de aparate si dispozitive capabile sa creeze iluzie, in primul rand prin diseminarea in creierul oamenilor - cu ajutorul undelor electromagnetice - a unor mesaje aflate in acord cu ceea ce fiecare sector de populatie ar fi necesar sa perceapa la nivel senzorial / emotional / mental pentru a valida scenariul (conform profilelor persoanelor, stocate deja in computerele performante ale serviciilor secrete din majoritatea tarilor). In conditiile in care totul s-ar intampla ca parte a unui spectacol celest impunator si infricosator in acelasi timp (cu extraterestri, nave, semne divine si proiectii pe cer ale unor personaje considerate sfinte), incredintarea propriului destin in mainile noului Mesia (reunind sub o Noua Ordine Mondiala intreaga umanitate) ar fi, cred masonii, capcana suprema prin care indivizii, cu mic cu mare, s-ar alinia ducerii la indeplinire a planului de tiranizare globala.


 
 

24. Spiritul societatii. Ce avem de facut.

Mersul catre lumina

Este vital sa te impotrivesti raului! Cel care este nemultumit de raul adus de Francmasonerie lumii intregi ar trebui sa contribuie la raspandirea informatiilor si a faptelor pozitiv orientate! Este legea spirituala cea mai importanta, cu cel mai puternic efect benefic in lumea fizica. In cadrul societatii actuale construite de francmasoni, un individ viu din punct de vedere spiritual, capabil sa manifeste binele, sa-l apere si sa munceasca pentru aducerea lui in manifestare chiar si in mediile cele mai ostile, este considerat anormal. Iar acest lucru arata ca societatea insasi este anormala. Dezvoltarea pe o paradigma a benevolentei, armoniei si progresului accesibil tuturor fiintelor este favorizata doar intr-un mediu incarcat cu spiritualitate pozitiva, nu intr-unul materialist, conspirativ, rece si necrutator.

Suntem insa partiali responsabili: nu am reusit sa construim un sistem de gandire si comportament alternativ infernului masonic, din cauza naivitatii si delasarii. Am fost complet prostiti si am ales sa ignoram semnalele de alarma, fie ele si dintre cele mai subtile.

Savantul german Robert Eberthardt a spus la un moment dat: “Nu va temeti de cei care ucid! In cel mai rau caz va pot ucide. Nu va temeti de cei care tradeaza! In cel mai rau caz va pot trada. Temeti-va de cei apatici, pentru ca ei nu vor ucide si nu vor trada in mod direct, insa in apatia si blazarea lor vor incuraja raspandirea tradarii si a crimei la cote nemaintalnite!”. Indemnul la actiune ce rezulta de aici este urmatorul: "Fa tot ce tine de tine din ceea ce este necesar si posibil, iar la un moment dat te vei pomeni realizand imposibilul!".

O lege oculta dupa care functioneaza actualul sistem este urmatoarea: cand esti foarte bun in ceea ce faci sau cand ai un potential foarte mare intr-o anumita directie, de care poate nici chiar tu nu esti constient dar care e posibil sa fie consemnat in dosarul tau (de care se ocupa structurile Securitatii) ai un anumit timp de x ani ca sa te inscrii pe o traiectorie a manifestarii binelui prin intermediul talentelor tale, un bine pe care sa-l afirmi, sa-l arati, sa-l atesti. In cazul in care trece intervalul de timp si calitatile personale nu au inceput sa lucreze in aceasta directie, diferiti intunecati, de pe diferite nivele de intunecime, te pot revendica pentru a le face lucrarea in slujba raului. Daca refuzi sau esti incapabil, fie te forteaza pana cand te strica, fie te omoara. Prin urmare, atunci cand poti fi o valoare intr-un fel sau altul (fiind inzestrat corespunzator), faptul a nu te articula nicicum in directia luminii legitimeaza intunericul sa uzeze de forta ca sa te ia in posesie. Legea cauzei si efectului functioneaza pe baza de merite / non-merite, atat la nivel de protectie cat si la nivel de vulnerabilitate. In baza ei, contrar credintelor populare, autoconservarea peste un anumit prag al decentei nu te protejeaza ci, din contra, te vulnerabilizeaza.

Pe scurt, cand incepi sa acumulezi merite participand activ la consolidarea lucrarii binelui in aceasta lume si realitate, beneficiezi de PROTECTIE PROVIDENTIALA, insemnand atat sansa conjuncturala in cadrul evenimentelor de zi cu zi, cat si distantare de structura guvernamentala, practic de instrumentele de constrangere si represiune ale piramidei puterii.

Desigur, te mai poti intreba daca UN OM OBISNUIT poate fi constrans sa faca lucruri rele sau cel putin sa nu le faca pe cele bune..

In primul rand, o promisiune, un angajament, un contract obtinut prin forta bruta, santaj, tortura, nu are nici o valoare atata timp cat cel constrans nu se afla deja in zona curentului de negativitate planetara, facand jocurile acestui curent, ale carui mijloace de a-si pedepsi / capacita / struni / folosi adeptii sunt de multe ori acestea. Prin urmare, orice sub-structura din structura satanica internationala care va incerca vreodata sa constranga un non apartenent sa faca lucruri impotriva vointei lui - impingandu-l cu forta pe un drum pe care el nu s-a inscris de buna voie - va deveni subiectul repercursiunilor karmice atat fizice cat si metafizice in ceee ce priveste stabilitatea existentei pe mai departe a respectivei structuri sub aspectul ratiunilor sale de a mai ramane in existenta si posibilitatilor de a o mai face. Pentru ca o entitate satanica de talia Ocultei Mondiale sa nu se franga din cauza tensiunilor teribile - interne si externe - pe care le genereaza prezenta ei in acest Spatiu-Timp, fortele care o alimenteaza (sub aspectul monopolului / manipularii / magiei exercitate de Oculta asupra fiintelor care intra sub incidenta sa) trebuie mentinute cat mai mult si cat mai bine in acord cu LEGILE COSMICE care le mandateaza existenta. In consecinta, pentru ca o astfel de coeziune organizationala de natura demonica sa ramana activa, este necesar ca efectul produs asupra membrilor ei - de ascensionare pe calea spirituala de esenta negativa - sa se petreaca in mod autentic. Iar asta nu se poate intampla decat prin MANIPULAREA liberului arbitru al fiintelor, nu prin FORTAREA fiintelor de a se manifesta diametral opus decat consimt si demonstreaza ca vor sa o faca. Limitata de aceste legitati, structura intunecata nu poate abuza oricum, pe oricine. In cazul celor aflati pe o cale a luminii, structura nu poate pune in practica abuzul direct pentru a-i deturna de la cale, ci poate, cel mult, sa-l mimeze. Mai exact, atata timp cat nu te-ai dat de bunavoie, cu juramant si contract, unei organizatii sau persoane care te-a luat in posesie si care poate ajunge sa ceara de la tine orice, singura sansa a unei structuri esentialmente demonice sa uzeze si sa abuzeze de persoana ta este sa profereze amenintari si sa emita pretentii menite sa te sperie si sa te incerce, in urma carora tu, eventual, sa cedezi suveranitatea fiintei tale fara o minima impotrivire.

Amenintari masonice catre non apartenent - 1

Amenintari masonice catre non apartenent - pagina 2 din 2

In cazul in care te impotrivesti, urmatoarea varianta de racolare / deturnare frecvent intalnita este ofertarea cu diferite avantaje (financiare sau de orice alta natura) in schimbul renuntarii la propriul tau liber arbitru, la propria minte, la propriul suflet, la propriul destin.

Solicitare de adeziune din partea Masoneriei

Altfel spus, orice alegere facuta din starea de handicap fizic - special indus pentru a forta / falsifica decizia de coparticipare a unei terte persoane la o lucrare intunecata din zona curentului de negativitate planetara - nu valideaza autoritatea spirituala a celui care a obtinut coparticiparea persoanei in acest fel. Actiunea care PRIN FORTA BRUTA a scos de la un strain orice fel de angajament, este NULA si NEAVENITA, impreuna cu angajamentul obtinut astfel. Incalcarea de catre cel angajat a contractului / juramantului / angajamentului asumat in acest mod nu antreneaza consecinte morale sau karmice pentru el, dar actul de impunere antreneaza karma distructiva si punitiva pentru reprezentantii curentului de negativitate care au recurs la inselatorii si contrafaceri in privinta propriei lor legitimitati si autenticitati pe cale. O astfel de karma se manifesta prin boli, accidente, pierderi de statut, avere sau putere (indiferent ce fel de putere se pierde), iar mai departe destramarea unei intregi structuri impreuna cu sub-structurile sale, respectiv regres in ierarhia spirituala satanica din aceasta lume si dincolo de ea.

Pe de alta parte neimplicarea in nici un fel a non-apartinatorului in treburile / problemele acestei lumi in sensul combaterii abuzurilor, legitimeaza sclavizarea / distrugerea sa in mod indirect, prin intermediul sistemului abuziv construit de cei devotati cauzelor satanice. Daca nu ai facut pactul cu diavolul dar nici nu ai cautat lumina, vei fi limitat, sclavizat, decimat de catre sistemul masonic in functiune pe care l-ai validat fie prin vot, fie prin complacere, fie prin ambele. Este important prin urmare sa sesizam abuzurile si sa ne implicam in combaterea lor, stiind pe cat posibil si cum sa o facem. Care sunt principalele calitati pe care avem nevoie sa ni le dezvoltam pe o cale spirituala de orientare pozitiva pentru a combate in mod eficient dinamicile negative alimentate de Masonerie?

 • DISCIPLINA inseamna sa alegi intre ce-ti doresti pe moment si ce-ti doresti cel mai mult.
 • CREATIVITATEA este puterea de a conecta in mod fiabil ceea ce pare disparat si de neconectat.
 • GANDIREA CRITICA inseamna sa privesti la ce au privit altii si sa gandesti ceea ce nimeni nu a gandit.
 • FLEXIBILITATEA este calitatea care face orice constructie rezistenta la socuri.
 • MUNCA DIN GREU este cea care depaseste talentul atunci cand talentul nu munceste din greu.
 • MOTIVATIA se spune ca este un rationament convingator care nu dureaza mai mult de o zi. Dar nici baia nu dureaza mai mult de o zi. De aceea se recomanda zilnic.
 • ENTUZIASMUL de care ai nevoie in momentele dificile provine din alegerea cu intelepciune a motivatiilor vietii.
 • GENEROZITATEA este actul de binefacere care consta nu atat in a da mult, cat mai ales in a da la timp.
 • EMPATIA reprezinta ecoul altor persoane reverberand considerabil in propria persoana.
 • COMPASIUNEA inseamna sa nu faci altei fiinte ceea ce nu ti-ai dori sa ti se faca tie.
 • INTEGRITATEA inseamna a face lucruri cu simt de raspundere chiar si atunci cand nu te vede nimeni.
 • A fi circumspect fata de autoritate ar trebui sa fie RESPONSABILITATEA CIVICA a fiecaruia dintre noi.
 • Esenta celor mai rafinate placeri este NATURALETEA si SPONTANEITATEA.
 • E necesar sa nu te opresti din a pune intrebari. CURIOZITATEA expansioneaza universul.
 • UMORUL DE CALITATE este forta subtila care doboara falsii zei de pe  piedestaluri.
 • CURAJUL nu inseamna absenta fricii, ci a considera altceva ca fiind mai important decat frica.
 • SMERENIA in fata necunoscutului reprezinta sursa si fundamentul tuturor virtutiilor.
 • RABDAREA este calendarul evenimentelor de pe agenda invingatorului.
 • A spune o minciuna o data face ca toate adevarurile tale sa devina indoielnice. De aceea ONESTITATEA este poate cea mai importanta moneda in relatiile si tranzactiile de orice fel.
 • LIBERTATEA este acea stare de fapt care se instaleaza din momentul in care nu mai ai nimic de ascuns.
 


In planul existentei 3D, valoarea care se cere cel mai mult atestata pentru a salta nivelul de constiinta al fiintei si pe cel incarnational catre 4D Pozitiv este COMPASIUNEA. Insa a fi compasiv nu inseamna a fi tampit. Compasiunea reclama un anumit nivel de inteligenta si de intelepciune, atat pentru a o intelege corespunzator, cat si pentru a ramane in existenta in timp ce o practici. Calitatile umane sunt, prin urmare, interconectate!

 

Toate Constitutiile lumii spun ca “puterea vine de la vointa poporului”. Cedarea vointei individuale unor structuri de comanda si control inseamna mandatarea structurilor pentru folosirea puterii personale in cele mai abuzive si nefiresti moduri. Iar de la cedarea puterii personale pana la saracie, sclavie, boala, moarte, nu mai este decat un pas, deoarece oamenii se imbolnavesc trupeste, mental si sufleteste atunci cand accepta habotnic ghidarea lor cu telecomanda si lipsa raspunsurilor complete si coerente la problemele care ii macina cu adevarat.

Problema educatiei la nivel mondialLa nivel mondial s-au scris pana azi cel putin 100.000 de carti despre FRANCMASONERIE. Cu toate acestea, 99% dintre ele sunt irelevante, mincinoase, contrafacute, superficiale. Atunci cand o lucrare precum aceasta incearca sa evidentieze adevarul, decojind straturi dupa straturi de mituri false si propaganda, este bine ca ea sa fie folosita in cele mai practice moduri. Orice persoana care, in fata dovezilor bazate pe fapte, refuza sa vada francmasoneria drept ceea ce este, adica o sinistra organizatie conspirativa, insirata actualmente precum o hidra peste o planeta intreaga, demonstreaza totala INDIFERENTA fata de istoria criminala a organizatiei, fata de oameni si fata de viata in general, inclusiv fata de propria viata.

Deoarece liderii masoni nu lucreaza in acord cu legile naturii, activitatea lor nu ne imbunatateste calitatea vietii, ci, dimpotriva, o reduce la minimum posibil. Liderii masoni au mainile murdare de sange, inima impietrita iar gura lor rosteste minciuni. Raportandu-i la criteriile de afirmare individuala si de grup pe o cale pozitiva a evolutiei fiintelor, acesti lideri lasa impresia de persoane confuze si grav bolnave spiritual. Iar cand astfel de indivizi vor sa construiasca o lume mai buna pentru non-masoni, suntem in mare pericol daca le dam crezare si acceptam acest lucru.

Interesant de stiut este faptul ca cercetatori din mai multe domenii realizasera in anii 90 o serie de statistici remarcabile, care insa au fost date disparute datorita intereselor elitei legate de instaurarea dictaturii mondiale. Acele statistici spuneau ca planeta poate gazdui in urmatoarele secole, atat ca spatiu de locuit pe uscat si in apa, cat si ca zone de agricultura pentru hrana special proiectate si eficientizate, un numar cuprins intre 40 si 80 de miliarde de fiinte umane. De pana la 10 ori mai mult decat in prezent, in conditiile in care populatiile ar trai in armonie, nemanipulate, nesaracite si neinvrajbite de pionii jocului masonic! Urmatorul film de 10 minute ofera explicatii deosebit de interesante vizavi de aceasta realitate posibila..Astfel de performante se pot materializa din momentul in care incepem sa privim in numar tot mai mare dincolo de normele actualei societati. Acele norme care au facut posibile toate abuzurile si limitarile imaginabile. Istoria ne poate deschide ochii in aceasta privinta mai mult decat oricare alta stiinta..

Rusii n-au vrut sa recunoasca natura malefica a lui Lenin, la fel cum nemtii au ales sa nu tina cont de criminalitatea intentiilor lui Hitler. Acum, cand stim ce s-a petrecut dincolo de perdeaua de fum a propagandei, avem ocazia sa ne dezicem de insasi SURSA emanatiei acestor lideri intunecati: Francmasoneria mama! Dar o astfel de lucrare nu poate fi realizata altfel decat prin constientizare intensa (in baza noilor informatii dobandite) a ceea ce avem de facut (mai bine, mai amplu, altfel) in viata de zi cu zi. Nu avem nevoie de o muzica ingrozitoare care ne contracta aura, de gunoaie alimentare care ne afecteaza sanatatea, de jocuri pe calculator care sunt creeate in asa fel incat sa faca individul sa-si imagineze si sa accepte subliminal cele mai teribile indemnuri la cruzime sau sa manifeste o stare generala de letargie si nepasare față de tot ce conteaza cu adevarat. Nu avem nevoie de razboaie, de oprimarea societatilor mai putin dezvoltate sau de un sistem financiar bazat pe camata, minciuna, frauda si sclavagism. Nu avem nevoie de politicieni care nu-si respecta cuvantul dat sau mandatul pentru care au fost alesi, nici de idioti cu diploma sau de propagandisti infami raspanditi prin mai toate redactiile de ziare si reviste, posturi de radio si tv, academii si corporatii activand in varii domenii, toate apartinand grupurilor de interese masonice.

Leonid Rataiev, capul serviciului rus de Informatii Externe in 1912 declara in lucrarea sa “Istoria poporului rus in secolul 20” publicata la Moscova in anul 1997: “Un francmason demascat si-a pierdut jumatate din influenta deoarece lumea stie deja cu cine are de-a face. Dar cel mai important lucru este ca francmasoneria sa fie lovita prin propria ei atestare documentara, fiind aratata opiniei publice asa cum este, nu cum vrea ea sa para!”.

 

Nesupunerea civicaRegizorul rus Andrei Tarkovski, in filmul sau din anul 1974 - “Oglinda” - prezinta cazul unui baiat ce refuză sa traga cu pusca la poligon in timpul celui de-al doilea razboi mondial in semn al dezaprobarii razboiului. Dupa acest episod el urca un deal si se opreste in varf. Atunci o pasare coboara din zbor si se aseaza pe umarul lui.

La premiera filmului de la Stockholm, o femeie din public l-a intrebat pe regizor: “Care era intelesul pasarii care s-a asezat pe umarul baiatului?”. Regizorul i-a raspuns: “Pasarea nu inseamna nimic”. Femeia nedumerita intreaba din nou: “Ce vreti sa spuneti? Nu era ea o pasare neobisnuita?”. Regizorul ii raspunde: “Nu, era o pasare cat se poate de obisnuita.” Femeia continua: “Dar ceva era totusi neobisnuit!”. Tarkovski ii explica: “Bineinteles. Baiatul era neobisnuit.” “Cum asa?” intreaba femeia. “Baiatul avea o inima buna!” raspunde regizorul. “O pasare obisnuita nu s-ar lasa din zbor decat pe umarul unui baiat cu inima buna!”.

In aceasta scena de final, Tarkovski a subliniat nivelul de dezvoltare spirituala al baiatului. Acest baiat refuza constient sa faca rau altor fiinte. Asemenea indivizi sunt rari in lumea noastra imbibata de mentalitati si practici masonice, semanand mai degraba cu un ospiciu decat cu o societate cu idealuri inalte si principii sanatoase de progres si evolutie.

Cultul absurditatii criminale supreme in interiorul armatelor lumii

Invata-ti copiii ca nu exista eroism sau glorie in razboi! Gloria vine din actiunile publice de constientizare cu privire la genocidul care se infaptuieste astfel si din demersurile socio-politice care sustin pacea, demnitatea si libertatea umana. Eroii sunt cei care SE IMPOTRIVESC RAZBOIULUI in pofida vicisitudinilor ideologice si logistice ale vremii lor. Istoric vorbind, aproape toate atrocitatile imaginabile de care am luat vreodata la cunostinta sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii!

 

Ce ai tu de facut din momentul in care ai luat contact cu toata aceasta informatie? In primul rand sa te impotrivesti abuzurilor de orice fel prin toate mijloacele disponibile in actualul sistem, chiar daca abuzurile respective nu te privesc pe tine in mod direct. Arati ca ITI PASA, ca vrei sa contribui la un nou climat, ca nu iti este indiferent ceea ce se intampla in afara jobului tau sau a distractiilor de weekend. Studiezi, te auto-educi si contribui la constientizarea celorlalti despre lucrurile desemnate ca reprezentative in constiinta ta. Iar asta incepe de la negocierea conditiilor de munca pana la nerecunoasterea pretinsei dar nelegitimei autoritati, de la non-adeziunea la tot felul de conclave si enclave contra unor facilitati oferite doar cu aceasta conditie, pana la devoalarea lor drept ceea ce sunt si fac. Practic nu adezionezi la societati si servicii secrete (sau discrete), nu te inrolezi in armate (oricare ar fi ratiunile pentru care ti se inoculeaza ideea ca ar trebui sa faci acest lucru), nu apelezi la vrajitorie (indiferent daca o faci tu sau altcineva), nu devii MEMBRU in organizatii care iti cer sa te transformi in unealta lor de lobby si propaganda (indiferent ca vorbim de corporatii, culte bisericesti sau partide politice), iti negociezi cu atentie toate contractele cu terti, si, pe cat posibil, lucrezi in regim de colaborator independent cu entitatile carora doresti sa le oferi serviciile tale pentru o perioada de timp mai lunga sau mai scurta. In plus participi la cat mai multe mobilizari de ordin civic avand legatura cu o noua stare de fapt: confruntari, planificari, implementari, intalniri cu oameni remarcabili, dezbaterea si diseminarea informatiilor cu adevarat importante vizavi de modul in care functioneaza societatea si lumea. De aici si pana la formarea unor COMUNITATI ALTERNATIVE sistemului masonic in functiune nu mai este decat un pas.

Societate inchisa centralizata vs. Societate deschisa descentralizataAdezionand in schimb ca novice la structuri centralizate de tip MILITAR, SERVICII SECRETE sau insasi FRANCMASONERIE, ti se va induce ideea ca intri acolo ca sa poti face lucruri grandioase, urmand sa fii recompensat generos fiindca te lupti cu dusmanii de neam si de tara, cu indezirabilii, cu infractorii, cu teroristii, cu incompetentii sau cu sistemul ticalosit. Ceea ce insa nu ti se spune este ca prima batalie si cea mai importanta ai pierdut-o deja cand ai semnat adeziunea la structura centralizata: batalia pentru propria individualitate in aceasta lume si realitate. Un alt lucru care nu ti se spune este ca acest rau pe care urmeaza sa-l combati este insasi creatia organizatiei mondiale de conspiratie, a subunitatilor si supraunitatilor sale printre care si aceea la care tu ai adezionat. Drept urmare, adevarata batalie pe care urmeaza sa o duci este batalia pentru afirmare, influenta, putere, heghemonie in cadrul entitatii consirative din ale carei efective ajungi sa faci parte prin alipire cu JURAMANT si CONTRACT la una din emanatiile sale. Aceasta entitate functioneaza pe principiul serviciului orientat catre sine, acel principiu in baza caruia viziunea despre lume si viata este de tip victorie sau infrangere, intr-o lupta la capatul careia CASTIGATORUL ia tot in timp ce PIERZATORUL devine sclavul lui sau dispare din existenta.

Oferta cel mai des trambitata a membrilor Ocultei catre oamenii care nu le apartin este ceva de genul: intrati la noi in sistem, dezvoltati-va personal prin intermediul nostru, fiti unul dintre ai nostri ca sa puteti schimba lumea! Insa nici un moment nu intentioneaza cineva sa te lase pe tine - odata intrat acolo - sa schimbi lumea in acord cu ce vrei tu, ci numai in acord cu ce se vrea si se comanda de la varful structurii centralizate! Scopul castigarii tale de partea organizatiei este acela de a te controla si folosi, de a-ti compromite darurile si harurile contra unui PRET de comun acord stabilit, adesea unul mic, uneori insignifiant in raport cu masinaria denaturata care urmeaza sa devii in mainile viitorilor stapani. Paradoxal, nu acolo unde sunt concentrati banii si puterea trebuie sa te afli ca sa schimbi lumea in bine, sa restaurezi echilibrul, sa aduci armonia peste multe dintre contextele dezastruoase care o reclama. Si asta pentru ca nu vorbim de un sistem distrus, deteriorat, ajuns asa printr-un nefericit concurs de imprejurari. Vorbim de UN SISTEM CARE A FOST PROIECTAT ASTFEL! Un sistem incarcat cu atata coruptie incat, daca vrei sa faci parte din efectivele sale, ori esti si tu corupt, ori nu ai ce sa cauti acolo!

Pentru prima data in istoria omenirii populatiile incep sa inteleaga ce se petrece, dar inertia e mare, si asta tot datorita obstacolelor nenumarate puse in calea unei normalizari a situatiei de catre pionii jocului masonic: regimul de munca pana la epuizare, taxarea in nestire, nerespectarea drepturilor omului in baza unor legi comerciale (si nu civile) dupa care judeca in secret mai toate instantele (vezi Codul Comercial Uniform si Contractul la Nastere instituit pe ascuns de agentiile guvernamentale intre bancherii lumii si cetatenii deveniti astfel datornici la organisme financiare statale si suprastatale pana la depunerea unei contestatii corespunzatoare), hrana denaturata, vaccinurile, poluarea si antenele folosite la pachet pentru zombificarea copiilor si adultilor, punerea non-valorilor in functii cheie sau ca repere de cultura si educatie, dezinformarea care abunda pe toate canalele media, per ansamblu promovarea si protejarea raului de catre toti cei care au ajuns sa faca parte din armatele sale, ne mai existand in prezent institutie sau organizatie cat de cat vizibila care sa nu forfoteasca de masoni. De fapt am ajuns la performanta de a ne intersecta cu ei la tot pasul - manelisti, bisnitari, interlopi, agenti de tot felul, senatori, deputati, primari, profesori, popi, manageri de spitale si de scoli, redactori de ziare si reviste, moderatori de radio si tv, jurnalisti de investigatie, politisti, procurori, magistrati, directori de banci, de fabrici, de corporatii sau de filiale ale acestora, diplomati, ambasadori, generali de armata, presedinti de tara. Este un apogeu pe care cu greu ti-l poti imagina, nu atat din perspectiva dimensiunii sale, cat mai ales privind sub aspectul vinderii sufletului contra unei adeziuni la organizatii despre care nu stii nimic dar carora te angajezi orbeste sa le faci jocurile pentru niste beneficii ridicole, care nici macar nu-ti rasplatesc tradarea, ci doar iti arata cat de ieftin esti!

Obedienta specifica tuturor lojilor masoniceE crucial sa se inteleaga ca Masoneria impreuna cu toate organismele pe care le controleaza direct (servicii secrete, armata, interne, carteluri financiare, crima organizata) inseamna in primul rand OBEDIENȚĂ. Toate lojile masonice din toate tarile se regasesc grupate sub denumirea generica de OBEDIENȚE. Acest termen are legatura cu deja cunoscutul caracter piramidal al organizatiei, in care cel de sus il comanda pe cel de jos, fapt care atesta jocurile de tip "grupuri de interese", foarte usor de pus in schema in cadrul unor astfel de relatii si structuri functionand pe baza de servilism, respectiv autoritarism.

Prin urmare este important ca individul sa ramana liber de structuri pentru a-si exercita prin gand-cuvant-fapta propria contributie la un altfel de mers al lucrurilor in aceasta oranduire sociala si planetara. Doar astfel se pot naste alternativele veritabile si viabile la minciuna, monopol, sclavie, crima, segregare, marginalizare, diletantism, mercantilism. Iar pentru asta va trebui sa-ti concepi propriul tau plan de viata pe care sa-l urmezi din aproape in aproape in loc de a tot astepta sa te potrivesti intr-al altora. Daca nu decizi cu responsabilitate si asumare in privinta propriilor planuri si actiuni - nutrind speranta ca vei fi incadrat la un moment dat in planurile si actiunile unor terti - vei descoperi dezamagit, probabil atunci cand va fi prea tarziu, ce au planificat altii pentru tine: mai nimic, banalitate si uzura.

Liber de structuri nu inseamna insa doar in afara structurilor PUTERNIC OCULTATE controlate de Masonerie. Inseamna in afara oricaror institutii de forta ale actualului stat. Cine a lucrat sau lucreaza in banci, ministere, agentii de auditare, politie, jurnalism de investigatie, stie ca inainte de incadrare si inainte de prestarea oricarei activitati in cadrul structurii vizate, semnezi un contract de confidentialitate privind "pastrarea secretului profesional". Asta inseamna ca, in calitate de inspector, auditor, controlor, investigator, te angajezi sa furnizezi rezultatele anchetelor, investigatiilor, controalelor si auditarilor doar superiorilor tai pe linie ierarhica din cadrul institutiilor respective si sa te supui deciziilor venite de la superiori in ceea ce priveste modul de folosire a informatiilor in cauza. Devine astfel evident faptul ca munca ta in cadrul acestor institutii este pusa in slujba unor grupuri de interese si nu expunerii adevarului in mod public, pedepsirii coruptiei sau initierii de reforme care sa combata infractiunile semnalate / documentate. Practic in aceste institutii rolul tau este acela de a oferi formatiunilor oculte, mafiote si criminale de la varful structurilor de stat (cu precadere celule armate si complexe industriale militarizate, servicii secrete si francmasonerie) materia prima de care au nevoie in bataliile dintre ele si in exercitarea de presiuni asupra procesului de guvernare/ ordinii lucrurilor la nivel national si global.

BNR - stat in stat si supervizor al fraudelor

In mod asemanator se intampla si in lumea cercetarii, a inaltelor tehnologii, a savantilor culesi de tineri de pe bancile facultatilor, adusi in institute prestigioase ca sa lucreze la maximul lor de potential, dar pusi inainte de toate sa se angajeze cu juramant si contract ca vor pastra "secretul profesional", adica, pe scurt, ca isi dau acordul utilizarii muncii lor doar de catre cei care ii finanteaza si numai in modurile decise de acestia. Consecinta imediata si catastrofala a consfintirii unei astfel de ofertari sunt monopolurile tehnologice si controlarea lor de niste potentati de nimeni stiuti sau verificati, capabili de orice pentru a-si asigura statutul / puterea / suprematia.

Prabusirea Concorde si excluderea din industrie a celui mai performant avion de pasageri construit vreodata

 

E necesara in paralel intelegerea urmatorului aspect ocult legat de posibilitatea implementarii unor inlesniri si a diseminarii lor la nivelul intregii societati: faptul ca omenirea se afla inca in bezna si ca multe inventii benefice unei imbunatatiri radicale a nivelului de trai au fost suprimate inca din fașă sau limitate drastic din a se raspandi pe scara larga are o stransa legatura cu aspectele karmice de generatie pe care liderii structurilor intunecate le speculeaza din plin. Aceste aspecte indica pana unde putem avea succes ca indivizi si cat de mult ne putem bucura de succes ca societate atunci cand dorim sa traim mai bine si facem oarece eforturi in acest sens. Simplul fapt de a dori ceva si de a munci strict pentru a dobandi acel lucru nu este suficient. Faptul ca un om e preponderent bun in timp ce 1000 sunt fundamental rai sau indiferenti, legitimeaza ca o buna parte din ceea ce intreprinde cel bun in folosul comunitatii sa fie deturnat sau suprimat din a se raspandi masiv.

Acumularea colectiva a unor teribile aspecte negative de predestinare datorita agresivitatii societatilor si nepasarii fata de agresivitate


Mahatma Gandhi spunea despre Europa: "Nu am nevoie de la voi decat de Isus Christos!". Avand doar acest model - pe Isus Christos - intr-o lume halucinata de iluzia propriilor merite, oricine poate alege sa se extraga din tiparul distructiv si sa depuna tot efortul de care este capabil pentru ca la finalul unei vieti traite cu integritate si virtute, sa moara de-a dreapta crucii, precum talharul marturisit.

Indiferenta si riscul de a nu intreprinde nimicLegile karmice care tin de implinirea scopurilor spirituale ale prezentei noastre in acest plan al existentei impun ATESTAREA in cel mai articulat mod posibil a trasaturilor de caracter si de personalitate specifice fie INTUNERICULUI, fie LUMINII din om, pentru a inclina balanta organizarii societatii fie preponderent inspre mecanismele guvernatoare ale raului, fie preponderent inspre cele ale binelui. Lipsa cumulata de merite in planul atestarii compasiunii - fata de sine, fata de altii, fata de viata si planeta - prin actiuni constiente, punctuale, concrete, care nu incep azi si se termina maine, legitimeaza structurile satanice sa ia cu asalt umanitatea si sa o abuzeze in moduri de neimaginat. Pe de alta parte, lipsa de rezultate in planul atestarii puterii de a manipula si de a subjuga liberul arbitru compasiv al majoritatii oamenilor, ii impiedica pe liderii acestor structuri sa declanseze actiuni devastatoare de sclavizare si decimare a societatilor, chiar daca vor si au si mijloacele sa o faca.

Sa nu uitam ca lucrurile mari sunt realizate prin punerea cap la cap a nenumarate lucruri mici. Aceste lucruri mici ne privesc si ne implica pe fiecare din noi. Cu toate acestea, datorita multelor diferentieri dintre oameni, contributiile nu pot fi niciodata la fel. Tocmai de aceea este important de stiut ca implicarea facuta fara a raporta propria contributie CANTITATIV si CALITATIV la nivelul de prosperitate, sansa, educatie si statut pe care fiecare l-a dobandit personal in aceasta viata, DESCALIFICA din punct de vedere material si spiritual contributia si meritul. E un lucru cert ca un om care are doar 4 clase, un venit de azi pe maine si pe nimeni care sa-l asculte, nu va putea impacta semnificativ societatea si lumea, oricat de mult si-ar dori. Insa cel care care a terminat niste studii, care a calatorit, care dispune de resurse financiare sau detine o pozitie privilegiata in societate, are o responsabilitate infinit mai mare, atat fata de el cat si fata de semenii sai. Daca aceasta responsabilitate nu se transpune in actiuni proportionale statutului, de o amploare similara nivelului de dezvoltare atins, oportunitatea de care a beneficiat personal dar pe care o iroseste atunci cand vine vremea valorificarii ei in serviciu fata de altii se va constitui in DATORIE KARMICA DE GENERATIE, mai exact intr-un nod de cauzalitati fizice si subtile actionand asemenea unei plase de conditionari peste viitorul individului si al celor interconectati cu el, aceia care, mai mult sau mai putin, direct sau indirect, tacit sau expres, i-au sustinut sau ii sustin deciziile si actiunile. O astfel de karma va impacta negativ (restrictiv si coercitiv) nu doar planul material al persoanelor, ci si pe cel emotional, mental, spiritual, in aceasta viata si dincolo de ea. Magicienii caii intunecate sunt intr-o cautare neobosita a unor astfel de noduri karmice, menite sa le faciliteze planurile de dominatie globala ca urmare a sansei si legitimitatii providential acordate abuzurilor savarsite contra unei societati insuficient afirmate pe o paradigma a binelui. Acesti indivizi lucreaza totodata la generarea permanenta de noduri noi, prin actiuni planuite special cu acest scop, tocmai pentru ca omul de rand, prins in paienjenisurile consecintelor karmice ale unor decizii neispirate si dezonorabile, golite de integritate si virtute, asadar fara forta spirituala si protectie providentiala, sa intre pe acea bucla a destinului pe care uneltirile mijlocitorilor caii intunecate vor fi fost mandatate si ajutate sa isi atinga scopul suprem.

Situatia este cu atat mai complicata cu cat suntem deja impanziti de conditionarile multora dintre cei de dinaintea noastra care, adesea fara sa se gandeasca prea mult si in ansamblu, au preferat sa-si limiteze preocuparile si proiectele strict la propria lor persoana si existenta, uitand sa priveasca in jur dincolo de propriul interes. Datoria noastra este de a ne desface din aceste conditionari si de a nu mai crea in continuare altele noi. Nu putem face acest lucru fara efort dar il putem face fara conflagratii mondiale sau drame sfasietoare, prin actiuni corect dozate si atent directionate inspre obiective purtatoare de compasiune sociala si planetara. Iar educatia facuta in spiritul acestei noi abordari a situatiei reprezinta unul dintre cele mai importante procese reformatoare pe termen scurt, mediu si lung.

Conditionarile karmice negative de generatii

Prin urmare iti propun sa nu astepti ziua de maine sau pe vecinul ori prietenul pentru a participa la schimbare. Fiecare zi conteaza, fiecare actiune pozitiv orientata intreprinsa in cunostinta de cauza are ca efect rescrierea regulilor jocului, in sensul restrangerii raului! Crezi ca iti va fi mai usor maine decat azi, atunci cand, nefacand nimic, te vei trezi ca ai la indemana jumatate din mijloacele pe care le ai acum? Crezi ca ai altceva mai important de facut in conditiile in care in fiecare zi ti se reduc drepturile si libertatile, ti se devalorizeaza munca, ti se taie padurile, ti se contamineaza aerul, ti se otraveste mancarea si apa, ti se concensioneaza propriul teritoriu de locuit si de trait, ti se desconsidera orice dorinta de normalitate? Cu siguranta, nu! Partea buna este ca nu esti singur in toata aceasta poveste SI ai sanse reale sa izbandesti. Insa nu inainte de a pune umarul la treaba - de a te instrui, de a-i capacita si pe altii sa se instruiasca si de a intreprinde lucruri in acord cu instruirea. Desi poate parea inevident, acesta este catalizatorul succesului in viata al fiintei umane constiente de sine!

Si pentru ca e mult mai usor sa te conectezi la ceea ce deja exista - alimentand bulgarele de zapada care se rostogoleste - iata cu ce poti incepe..

La nivel personal

1. Poti sa donezi bani pentru promovarea continutului acestei lucrari. 20 de lei investiti in promovare pot face aceasta informatie accesibila catorva mii de oameni in plus.


2. Poti sa distribui acest articol in paginile si grupurile de facebook la care ai acces.

3. Poti sa te inscrii cu adresa de email in comunitatea Forta si Gratie pentru a fi contactat cu ocazia diferitelor noutati - initiative si evenimente de interes public ce reclama co-participarea ta.

4. Poti sa implementezi conceptele Forta si Gratie in activitatile tale de zi cu zi (cele in care esti deja implicat), transformand societatea si lumea prin propriul exemplu de gandire si comportament.

La nivel profesional

1. Poti sa finantezi traducerea literara a continutului de pe Forta si Gratie in limbi de circulatie internationala. Depasirea granitelor statale este urmatorul pas.


2. Poti sa trimiti legaturi catre site-ul Forta si Gratie din paginile site-ului tau.

3. Poti sa promovezi in mod organizat si metodic acest articol sau oricare alt articol existent pe site. Orice metoda de promovare legitima, atat online cat si offline, este binevenita si necesara.

4. Poti lucra la implementarea unei platforme sociale Forta si Gratie sau la traducerea lucrarii de faţă pentru implicarea comunitatilor de pretutindeni in schimbarea de paradigma si de sistem.

 

Interconectarea constienta a oamenilor: adevarata putere.Este foarte important sa intelegi ca exista - in societatea din care si tu faci parte - centre de influenta pozitiva absolut remarcabile, avand posibilitatea sa schimbe in bine domenii profund cangrenate ale vietii de zi cu zi. Insa pentru a functiona macar si la un potential decent, ele au nevoie de o minima sustinere din partea publicului larg. Nu oricine poate sa faca munca de constientizare, de reinventare, de trezire la viata a unei lumi intregi din actuala ei stare de buimaceala si moarte clinica. Avand in vedere ca sistemul - in mare masura satanizat - nu concepe sa aloce resurse pentru ridicarea omului de rand dintr-o conditie precara a existentei sale catre una cu mult mai stralucitoare, este necesar sa o faci tu, cel care vrei sa traiesti altfel si intelegi aceste lucruri. Prin urmare, alege-ti cauzele in care crezi cu adevarat si purcede la sustinerea lor. BOGATIA - ca si CUNOASTEREA - poate inflori la nivel de societate doar atunci cand este impartasita pentru a produce si mai multa bogatie, si mai multa cunoastere. Este important sa fii generos cu acele cauze care tin de calitatea fizica si psihica a existentei fiintelor, pentru ca toata acea calitate sau lipsa ei se va rasfrange inevitabil si asupra ta. Foloseste-ti prin urmare atat veniturile cat si cunoasterea in mod intelept, investind cota parte din ce ai si ce stii in combaterea lipsurilor de orice fel aferente lumii in care te-ai nascut. Identifica pe acei semeni ai tai care lupta pentru drepturile omului, pentru educatie, pentru acces la resurse ori pentru scoaterea populatiilor din starea frica si neputinta si sutine-i atat cat poti. Fa-o fara sa astepti nimic in schimb, doar pentru ca munca lor te inspira. Daca nu o faci tu, cine crezi ca o va face? Presedintele tarii? Preafericitul? Vedetele care sparg 5000 de Euro pe noapte in cluburi la mare? Nu cred ca mai vrei sa crezi asta! Dar a crede ca nu se poate face nimic are sens doar atunci cand TU ai facut tot ce depinde de tine. Pentru majoritatea oamenilor se pune insa intrebarea: MACAR AI INCERCAT? Si daca da, te-ai straduit suficient? Care ti-au fost ratiunile in baza carora ti-ai permis sa pretinzi vreodata ca nu se poate? Te vei simti mandru cand va trebui sa le povestesti urmasilor tai ca nu ai fost in stare sa intreprinzi nimic? Ce vor fi mostenit ei de pe urma ta? Vor crede ca ai fost un stramos demn de toata admiratia si respectul lor? Vor vedea un exemplu in tine? Vor dori ca macar sa-si aduca aminte ca ai existat? Dar meritele tale vizavi de lumile spirituale catre care aspiri, care vor fi fost atunci cand vei fi parasit aceasta existenta, acest cadru de forte, acest context evolutiv doveditor?

Dupa o astfel de lectura nu mai esti cel de dinaintea ei. Ai devenit una dintre persoanele in masura sa contribuie la transformarea in bine a situatiei generale, acumuland, pe cale de consecinta, si o RESPONSABILITATE in acest sens. Ce inseamna aceasta responsabilitate? Inseamna ca daca o greseala e facuta in necunostinta de cauza, ea poate fi considerata un fapt scuzabil, in timp ce greseala facuta atunci cand deja cunosti dedesubturile unei probleme - dar alegi sa nu tii cont de ele - nu mai e o greseala, ci o alegere. In acest Univers esti LIBER SA ALEGI dar nu esti liber de CONSECINTELE ALEGERILOR tale. Prin urmare poti alege sa-ti continui viata ca si pana acum, pretinzand ca intalnirea ta cu aceasta informatie nu s-a intamplat niciodata si nu conteaza, sau poti alege sa depui eforturi conform noilor intelegeri dobandite, contribuind decisiv la o noua stare de fapt. Contributia ta este despre iesirea din intuneric la lumina a unei lumi intregi. Intr-un astfel de context, cel mai mic pas in directia corecta poate sa devina cel mai mare pas al existentei tale!

 

Elita intunecata a lumii stie ca timpul sau se va sfarsi curand. Atunci cand raul entitatii masonice internationale va fi ajuns in punctul critic admisibil, Francmasoneria va fi distrusa din interior. Aceasta este o lege a firii. Puterea secreta a Francmasoneriei poarta in ea germenii propriei sale distrugeri, iar germenii au incoltit deja. E momentul sa grabim acest proces, hranindu-l cu propria noastra participare la tot ce inseamna o noua viata, inca o data si de la inceput, purtatoare de merite si de armonie in gand-cuvant-fapta!

 

NOTA. Sinteza despre istoria faptelor masonice inclusa in acest material a fost posibila gratie contributiei nepretuite a cercetatorului Juri Lina la documentarea informatiilor continute in arhivele nationale ale mai multor tari, despre care vorbeste in cartile sale de referinta "Sub semnul Scorpionului" si "Arhitectii inselaciunii". Cu multumire si recunostinta!


 


Comentarii (2)

COMENT. #1 - Daniela

Va felicit pentru tot ceea ce ati scris iar titlul este foarte inspirat! Avem nevoie de asa ceva ca de aer, trebuie sa resuscitam de-a dreptul omenirea, desi e greu sa rupem panza de paianjen care e tot mai groasa.

08/16/2017 - 01:18

 

COMENT. #2 - Eduard

Iti multumesc pentru receptivitate! Primul pas al resuscitarii este informarea, dupa care practicarea binelui concomitent cu iesirea de sub sclavia economica a guvernelor si a bancilor. In acest sens iti recomand urmatorul studiu despre puterea contractelor de a face si desface lucruri in aceasta lume si realitate:

2. Informativ - http://www.fiintasuverana.ro/
2. Interactiv - https://www.facebook.com/groups/590433947821694/

08/16/2017 - 14:56

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu
Pentru a preveni subscrierea automata de comentarii de catre programe-robot, te rugam sa introduci textul din imagine in caseta alaturata. Comentariul va fi trimis doar daca textul corespunde imaginii.
»

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara a proiectului poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod optim fiecare domeniu al vietii noastre cu fortele spirituale care ne guverneaza existenta.

 


Experiente de cunoastere.. 


Pentru cel care citeste..


Menirea acestui proiect este sa inspire si sa trezeasca setea de adevar si de cunoastere. Sa motiveze pe fiecare in parte sa cerceteze mai departe acele aspecte ale existentei care il preocupa cu adevarat. Sa trezeasca dorinte si initiative de sustinere a libertatii, dreptatii si calitatii vietii pe planeta. Sa ofere directii potentiale de progres pline de scop si sens.

Indiferent cine esti tu, cel care citeste, nu prelua implicit ce scrie aici sau in oricare alta parte. Confrunta aceste informatii cu bunul tau simt interior. Experimenteaza aceste lucruri in viata ta, adopta-le, ajusteaza-le sau renunta la ele pe masura ce iti largesti orizonturile. Poate ca te-ai nascut si ai fost educat in tot felul de dogme pe care le exersezi de zeci de ani. Dar pe drumul acela ai tot fost. Stii unde duce, stii unde se opreste, stii foarte bine ca nu-ti mai ofera de o buna perioada de vreme nimic nou care sa-ti satisfaca aspiratia spre mai mult, mult mai mult.

Opreste-te acum si schimba. Ia-ti ce ai tu nevoie de aici si intra pe o noua cale a ta, inca o data si de la inceput. Fa cativa pasi pe acest nou drum. Vezi cum te simti. Confrunta provocarea. Permite povestii sa se deruleze. Urmareste fiecare pas facut si alege-l curajos pe urmatorul. Interiorizeaza experienta. Te simti mai viu? Misterul te incita? Perspectiva te invioreaza? Daca da, atunci da-ti voie sa vezi cat de adanca este vizuina iepurelui!

 

 

Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 

Din invataturile altora..


- "Pestera în care îti este frica sa intri ascunde comoara pe care o cauti.” ~ Joseph Campbell

- "Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."~ Michael J. Scofield

- "O tara de oi cere un guvern de lupi."
~ Edward R. Murrow

- "Cand pierzi ceva, nu pierde lectia."
~ Dalai Lama

- "Timpul este suficient pentru oricine îl foloseste." ~ Leonardo Da Vinci

- "Libertatea este responsabilitate. Daca tu nu-ti asumi responsabilitatea, o va face altcineva pentru tine. Atunci devii sclav." ~ OSHO

- "Cei slabi nu pot sa ierte, iertarea este atributul celor puternici." ~ Mahatma Gandhi

- "Poti sa prostesti unii oameni tot timpul sau toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul." ~ Abraham Lincoln

- "E necesar sa deprinzi un nou mod de a gandi pentru a manifesta un alt mod de a fi."
~ Mariane Williamson

- "Cel mai mare esec nu este faptul ca ai gresit, ci acela ca nu ai incercat." ~ Leon Adama

- "A te purta ca si cum viata este o pasnica livada inflorita inseamna a te muta, nating, intr-o utopie. Calmul este bun, pretuirea bunei-dispozitii e legitima, dar adoptarea neconditionata a unui perpetuu si bovin suras e o forma de insuficienta mentala." ~ Andrei Plesu

- "Inca de la nasterea pe aceasta planeta multi dintre noi suntem conditionati sa credem ca menirea noastra este sa ne sacrificam, sa devenim martiri, sa simtim durere in timp ce altcineva se simte bine prin mijlocirea durerii noastre. Cand insa ajungem sa ne percem pe noi la fel de importanti ca pe oricine altcineva, cand ajungem sa ne oferim atat noua cat si altora dragostea si respectul la care visam, atunci toata viata noastra va fi despre dragoste si respect."
~ Lyssa Royall

- "Transformarea personala are efecte globale. Pe masura ce progresam, progreseaza si lumea. Revolutia care va salva lumea este in mod ultimativ una personala." ~ M. Williamson

- "Opusul dragostei nu este ura, este indiferenta. E apatia. Este sa nu-ti pese catusi de putin."
~ Leo Buscaglia

- "Exemplul personal nu este principalul lucru care ii capaciteaza pe altii, este singurul lucru care o poate face. El reprezinta diferenta dintre a avea o idee despre cale si a merge pe cale.''
~ Albert Schweitzer

- "Religia reprezinta credinta oarba in experienta altcuiva. Spiritualitatea inseamna sa ai propria ta experienta." ~ Deepak Chopra

- "A te educa pe tine nu inseamna ca esti prost intr-o prima faza. Inseamna ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca sunt teribil de multe lucruri de invatat." ~ Melanie Joy

- "Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa il cuceresti!"
~ Prof. Dr. Ana Aslan

- "Iubirea o lasi sa arda pana la capat, ca o lumanare. Nu o stingi brusc daca vrei sa ai sufletul impacat." ~ Ileana Carstea

- "Un om trebuie sa fie suficient de matur ca sa-si recunoasca greselile, destul de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte!" ~ Alphonse Allais

- "Caracterul unui om nu se arata in momentele de confort, ci in cele de schimbari si controverse." ~ Martin Luther King

- "Cele mai intunecate locuri din iad sunt rezervate acelora care isi mentin neutralitatea in vremuri de criza morala." ~ Dante Alighieri

- "Lucrurile de care esti cu adevarat pasionat nu sunt intamplatoare, ele sunt chemarea ta."
~ Fabienne Frederickson

- "Nu cauta maretia. Cauta adevarul si le vei gasi pe amandoua." ~ Horace Mann

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti."
~ Gina Senarighi

- "Grosolania este imitarea puterii de catre persoanele slabe." ~ Eric Hoffer

- "Omul intelept nu spune tot ce gandeste dar ce spune, gandeste." ~ Aristotel

- "Nu exista revelatie mai profunda a sufletului unei societati decat felul in care isi trateaza copiii." ~ Nelson Mandela

- "Intotdeauna pare imposibil, pana cand se intampla." ~ Nelson Mandela

- "Adevarata ignoranta nu este absenta cunoasterii ci refuzul de a o dobandi."
~ Karl Popper

- "Totul se schimba atunci cand incepi sa emiti propria ta frecventa de ganduri, mai degraba decat sa o absorbi pe a celorlalti, cand incepi sa amprentezi Universul cu propriile intentii, mai degraba decat sa fii amprentat de tot ce este in jur." ~ Barbara Marciniak

- "Fara deviere de la norma lucrurilor, progresul nu este posibil." ~ Frank Zappa

- "Infruntarea adevarului este o munca grea. Adevarul te va elibera, dar mai intai trebuie sa induri suferinta nasterii sale."
~ Iyanla Vanzant

- "O lume diferita nu poate fi construita de oameni indiferenti." ~ Peter Marshall

- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Avem nevoie de o revolutie globala. Dar aceasta trebuie sa fie o revolutie a constiintei."
~ John Kennedy

- "Singuratatea nu inseamna sa nu ai oameni in jurul tau. Inseamna sa nu ai cu cine sa impartasesti lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine." ~ Carl Jung

- "Raiul pe Pamant este o alegere pe care o avem de facut, nu un loc pe care il avem de gasit."
~ Wayne Dyer

- "Viata ta este mesajul tau catre lume. Ai grija sa fie unul inspirat." ~ Lorrin L. Lee

- "Cat timp exista abatoare, vor exista razboaie, campuri de lupta si sange varsat."
~ Leo Tolstoy

- "Integritatea inseamna sa actionezi corect si moral chiar si atunci cand nimeni nu este atent la ce faci." ~ C. S. Lewis

- "Viziunea fara actiune este visare. Actiunea fara viziune este cosmar." ~ Proverb japonez

- "Sufletele mari au vointa, cele slabe au doar dorinte." ~ Proverb Chinezesc

- "Viata este cel mai dificil examen. Multi il pica pentru ca incearca sa-i copieze pe altii. Ei nu stiu ca fiecare are in fata propriul lui set de intrebari si probleme." ~ intelepciune contemporana

- "O intindere uriasa de apa nu poate scufunda un vapor atata timp cat nu patrunde in interiorul vaporului. In mod asemanator, negativitatea unei lumi intregi nu te poate dobori atata timp cat veghezi si nu o lasi sa patrunda in interiorul tau." ~ intelepciune contemporana

- "Lucreaza pentru cauze, nu pentru aplauze. Traieste pentru a exprima, nu pentru a impresiona. Nu dispera sa-ti faci prezenta remarcata, fa-ti doar absenta simtita."
~ intelepciune contemporana

- "Adevarul este rezervat acelora care au curajul sa puna la indoiala toate lucrurile despre care au fost invatati." ~ intelepciune contemporana

- "Alcoolul nu este raspunsul la nici o intrebare. El doar te face sa uiti intrebarile."
~ intelepciune contemporana

- "Esti liber sa alegi. Dar nu esti liber de consecintele alegerilor tale."
~ intelepciune contemporana

- "Uita-te in oglinda. Aceasta este singura ta concurenta." ~ intelepciune contemporana

- "Nu ai nevoie de religie pentru a-ti construi moralitatea. Daca nu esti o persoana morala, atunci duci lipsa de compasiune si empatie, nu de religiozitate."
~ intelepciune contemporana

- "Cele 3 principii de baza ale dinamicilor de viata tridimensionala:
1 - Ceea ce credem, manifestam.
2 - Ceea ce simtim, atragem.
3 - Ceea ce intreprindem, devenim."

           ~ intelepciune contemporana

- "Esti ceea ce alegi sa devii." ~ Carl Jung

- "5 pacate capitale: bogatie fara munca, placere fara constiinta, ratiune fara emotie, politica fara principii, comert fara moralitate."
~ Mahatma Ghandi

- "Omul obisnuit se adapteaza lumii. Omul exceptional persevereaza in incercarea de adaptare a lumii la el insusi."
~ George Bernard Shaw

- "Experienta nu este ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."
~ Aldous Houxley

- "Evita sa grabesti lucrurile care au nevoie sa creasca." ~ intelepciune contemporana

- "In viata obtii ceea ce ai curajul sa ceri."
~ Oprah Winfrey

- "Tot ce trebuie sa decidem este ce sa facem cu timpul care ni s-a dat." ~ J. R. Tolkien

- "Incepe de unde esti. Foloseste ceea ce ai. Fa ceea ce poti." ~ intelepciune contemporana

- "Cand te duci seara la culcare
Si-ti pui o mana sub obraz
Sa te intrebi cu-ngrijorare
Ce am facut eu oare azi?

O zi trecuta fara fapte
Care sa-ti fi ramas in minte,
In viata ta e ca o noapte
Sau ca un basm fara cuvinte.

E ca si cum n-ai fi trait
Si ti-ai pierdut o zi din viata,
Si soarele s-ar fi oprit
Cazut in somn de dimineata."

~ Demostene Botez

- "Educatia nu inseamna memorarea faptelor ci mai degraba antrenamentul mintii sa gandeasca." ~ Albert Einstein

- "Daca nu poti sa gasesti un grup a carui constiinta se potriveste cu a ta, creeaza tu grupul." ~ Neale Donald Walsch

- "Colectioneaza momente, nu lucruri."
~ intelepciune contemporana

- "Oamenii care stralucesc din interior nu au nevoie de lumina reflectoarelor."
~ intelepciune contemporana

- "Dincolo de orice greutati, fii eroul vietii tale, nu victima!" ~ intelepciune contemporana

- "Cand repeti de mai multe ori o greseala, nu mai este o greseala, e o alegere."
~ Paulo Coelho

- "A putea sa fii singur este esential pentru a putea fi impreuna cu altcineva. Cand am invatat sa fim singuri, putem fi cu altii fara a-i folosi pe post de surogate pentru singuratatea noastra."
~ Bell Hooks

- "Nu ai idee cat de puternic poti fii pana cand a fi puternic nu devine singura optiune disponibila."
~ Bob Marley

- "Daca nu-ti place un lucru, schimba-l. Daca nu-l poti schimba, schimba-ti atitudinea!"
~ Maya Angelou

- "Adesea oamenii urasc adevarul. Din fericire, adevarului nu-i pasa."
~ Larry Winget

- "Secretul vietii este sa fii complet angajat in ceea ce traiesti aici si acum. Si in loc sa numesti asta munca, sa realizezi ca este joc."
~ Alan Watts

- "Atunci cand consideri ca ai terminat de invatat, incepi sa mori." ~ Albert Einstein

- "Nu limita un copil la propria ta viziune si intelegere. Caci v-ati nascut in vremuri diferite."
~ Rabindranath Tagore

- "Scuzele sunt hotul ce-ti fura timpul. Fixeaza-ti obiectivele, accepta responsabilitatea si actioneaza!" ~ intelepciune contemporana

- "Doar atunci cand un tantar iti aterizeaza pe testicole realizezi ca exista intotdeauna o cale de solutionare a problemelor fara violenta!"
~ intelepciune contemporana

- "Doar pentru ca cineva te doreste, asta nu inseamna ca te si valorizeaza!"
~ intelepciune contemporana

- "Ori de cate ori ajungi sa te regasesti de partea unei majoritati, e timpul sa te opresti si sa reflectezi!" ~ Mark Twain

- "Ochiul sesizeaza doar ceea ce mintea e capabila sa priceapa."
~ intelepciune contemporana

- "Traim cu totii sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont!" ~ Konrad Adenauer

- "A creste doar cantitativ si nu calitativ este ideologia celulelor canceroase."
~ Edward Abbey

- "Drumurile dificile conduc adesea la destinatii mirifice!" ~ intelepciune contemporana

- "Toti avem potential, dar dobandirea abilitatilor aferente potentialului necesita munca grea!"
~ Michael Jordan

- "Sensul vietii este sa dai vietii un sens."
~ intelepciune contemporana

- "De ce ai mai vrea sa traiesti daca nici macar nu INCERCI sa realizezi ceva semnificativ?"
~ John Green

- "Acorda atentie lucrurilor aparent lipsite de importanta pentru ca intr-o buna zi e posibil sa te uiti in urma si sa realizezi cat de importante au fost de fapt!"
~ intelepciune contemporana

- "Prietenii sunt acei oameni rari care te intreaba ce mai faci, dupa care asteapta sa auda raspunsul."
~ intelepciune contemporana

- "Un profesionist este un amator care nu a renuntat!" ~ intelepciune contemporana

- "Fii curajos si incearca sa confrunti lucrurile intr-un mod care te inspaimanta oarecum!"
~ Holley Gerth

- "Daca ti s-a dat un vis, ti s-au dat si sanse sa il implinesti!" ~ Irina Binder

- "Scopul vietii nu este acela de a fi doar fericit! Este despre a fi util, despre a fi un om de onoare, despre a fi intelept si despre a schimba ceva in bine pentru ca tu ai trait!" ~ Neale Walsch

- "Averea nu il schimba pe om, doar il demasca!" ~ proverb chinezesc

- "O afacere care nu produce altceva decat bani este o afacere mediocra!" ~ Henry Ford

- "Acolo unde cei infranti vad bariere, invingatorii zaresc trambuline." ~ Robert Brault

- "Asociaza-te cu cei aflati in aceeasi misiune ca tine!" ~ intelepciune contemporana

- "Fericirea din viata ta depinde de calitatea gandurilor tale." ~ Marcus Aurelius

- "Cei mai buni profesori sunt aceia care iti indica incotro sa te uiti dar nu-ti spun si ce anume sa vezi." ~ Alexandra Trenfor

- "Traditia? Doar pentru ca ai facut un lucru de nenumarate ori in acelasi fel, nu inseamna ca nu este incredibil de stupid!"
~ intelepciune contemporana

- "Faptele nu inceteaza sa existe doar pentru ca sunt ignorate." ~ Aldous Huxley

- "Daca ai curajul sa spui ADIO, viata te va recompensa cu un nou INCANTAT DE CUNOSTINTA!" ~ Paulo Coelho

- "Iubirea de tara este un lucru extraordinar! Totusi de ce s-ar opri iubirea la granita?"
~ Pablo Casals

- "Daca nu lupti pentru ceea ce vrei, atunci meriti ceea ce ai!" ~ J. Maxwell

- "Intentia ta poate schimba realitatea in cazul in care este acordata cu sufletul tau."
~ Martin Soulreader

- "Ar fi perfect posibil sa examinam totul din punct de vedere tehnico-stiintific, insa atunci viata noastra nu ar mai avea nici un motiv de a mai exista in forma in care o cunoastem azi. Ar fi ca si cum am descrie o simfonie a lui Beethoven ca variatia presiunii unei unde si o strangere de mana ca un contact dintre doua suprafete cu proprietati diferite. Doar pentru atat, insa, nu am avea nevoie sa fim oameni. Ar fi de ajuns sa existam ca unde si suprafete."
~ intelepciune contemporana

- "Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat intemeietorul civilizatiei." ~ Sigmund Freud

- "Razboiaele religioase sunt in esenta omoruri in masa comise de indivizi straduindu-se sa-si demonstreze unii altora care din ei are cel mai bun prieten imaginar!"
~ Napoleon Bonaparte

- "Nu trai acelasi an de 75 de ori, considerand asta viata!" ~ Robin Sharma

- "Aceia care sunt vii traiesc intr-o stare de continua uluire!" ~ Buddha

- "O inima calda intr-o lume rece este o dovada de putere si nu de slabiciune!"
~ Katherine Henson

- "Un stil de viata sanatos nu este doar despre ce mananci, ci si despre ce informatii ajungi sa integrezi la nivel emotional, mental, spiritual."
~
Shamala Tan

- "Un dragon nu si-ar tatua niciodata un cocalar. Invers se intampla cu regularitate."
~ intelepciune contemporana

- "Niciodata sa nu renunti la un vis din cauza timpului necesar pentru a-l duce la indeplinire. Timpul va trece oricum."
~ Earl Nightingale

- "Pentru a stabili daca ceva este uman sau nu, stabileste mai intai daca lucrul respectiv ti-ar placea sa-ti fie facut tie." ~ Andrea Kladar

- "Nici o minte geniala nu a existat vreodata fara un dram de nebunie." ~ Aristotel

- "Iti mai aduci aminte cand ai facut ultima data ceva pentru prima data?"
~ intelepciune contemporana

- "Uneori cel mai mic pas facut in directia corecta devine cel mai mare pas al existentei tale."
~ intelepciune contemporana

- "Rabdarea nu este despre cat de mult esti dispus sa astepti, ci despre cat de bine te comporti in toata aceasta asteptare."
~ intelepciune contemporana

- "Intotdeauna exista un mic adevar in fiecare AM GLUMIT, putina cunoastere in fiecare NU STIU, un pic de emotie in fiecare NU-MI PASA si putina durere in fiecare SUNT BINE."
~ intelepciune contemporana

- "Consideri ca aventura este periculoasa? Incearca rutina. Este letala." ~ Paulo Coelho

- "N-o sa ajungi vreodata la destinatie daca te opresti sa arunci cu pietre in fiecare caine care latra pe marginea drumului."
~
Winston Churchill

- "Sa-ti cunosti propriul intuneric este cea mai buna metoda de a te descurca in intunericul altora." ~ Carl Jung

- "Nu poti trece oceanul daca nu ai curajul sa pierzi din vedere tarmul."
~ intelepciune contemporana

- "Copiii au nevoie de doua lucruri: de radacini si aripi." ~ intelepciune contemporana

- "Ceea ce vedem este adesea doar o mica parte din ceea ce se intampla de fapt."
~ intelepciune contemporana

- "Nu bagajul te doboara, ci felul in care il cari."
~ Lena Horne

- "Cand simti ca vrei sa renunti, gandeste-te ce te-a facut sa incepi."
~ intelepciune contemporana

- "Mediocrii sunt usor de identificat. Ei nu admira, nu aproba, nu incurajeaza, ci doar neaga, refuza si contesta." ~ Octav Bibere

- "Nimic nu dispare pana cand nu ne invata ceea ce avem nevoie sa stim."
~ Pema Chodron

- "Consideri ca esti prea mic pentru a face o diferenta in aceasta lume? Atunci incearca sa dormi in camera cu un tantar."
~ intelepciune contemporana

- "A intelege sarcasmul este semnul unei minti sanatoase si treze."
~ intelepciune contemporana

- "Cea mai buna cale de a prezice viitorul este aceea de a-l crea." ~ Abraham Lincoln

- "Refuza sa-ti cobori standardele doar pentru a te adapta celor ce refuza sa si le ridice pe ale lor."
~ intelepciune contemporana

- "Cea mai saraca persoana din lume este persoana fara un vis."
~ intelepciune contemporana

- "Dificil nu este sa mergi inainte. Dificil este ce lasi in urma."
~ intelepciune contemporana

- "Lasa lumea sa stie de ce esti aici si fa-o cu pasiune!" ~ Wayne W. Dyer

- "A fi in stare sa gandesti despre cum gandesti este un semn de inalta inteligenta."
~ intelepciune contemporana

- "Respectul este castigat. Onestitatea este apreciata. Increderea este cultivata. Loialitatea este returnata."
~ intelepciune contemporana

- "A fi tolerant nu inseamna sa impartasesti convingerile altuia. Inseamna sa recunosti dreptul altcuiva de a se increde in propria constiinta si de a i se supune acesteia."
~ intelepciune contemporana

- "Daca treci prin iad, nu te opri."
~ Winston Churchill

- "Cand bate vantul schimbarii, unii oameni construiesc ziduri, altii construiesc mori de vant." ~ proverb chinezesc

- "EU SUNT.. = doua dintre cele mai puternice cuvinte. Caci ceea ce adaugi dupa ele este ceea ce iti defineste realitatea."
~ intelepciune contemporana

- "Lumea este plina de lucruri magice, asteptand in tacere ca simturile noastre sa le descopere."
~ W. B. Yeats

- "Mii de lumanari pot fi aprinse de la o singura lumanare si viata acelei lumanari nu va fi scurtata. Nici fericirea nu este stirbita de impartasirea ei." ~ Buddha

- "O doamna adevarata nu pretinde, multumeste. Un barbat adevarat nu promite, infaptuieste."
~ intelepciune contemporana

- "Nimic din ce este maret nu poate fi posedat. Tendinta de a poseda este unul din cele mai neinspirate lucruri pe care omul incearca sa le faca." ~ Osho

- "Durerea este aceeasi pentru toate creaturile. De ce cred unii oameni ca durerea lor este diferita?" ~ intelepciune contemporana

- "Rasa, religia, mandria etnica si nationalismul nu fac altceva decat sa te invete cum sa urasti anticipat oameni pe care nu i-ai intalnit niciodata." ~ intelepciune contemporana

- "Nu astepta judecata de apoi. Ea are loc in fiecare zi." ~ Albert Camus

- "Disciplina inseamna sa alegi intre ce-ti doresti acum si ce-ti doresti cel mai mult."
~ intelepciune contemporana

- "Inainte ca o revolutie sa inceapa in strada, ea trebuie sa se petreaca in minte."
~ intelepciune contemporana

- "Valoarea nu rezida in lucruri. Valoarea se afla in oameni. Atunci cand iubim lucruri care nu ne pot iubi inapoi - bani, masina, casa, prestigiu - cautam intelesurile vietii acolo unde ele nu pot fi gasite." ~ Marianne Williamson

- "Un om care se teme de suferinta, sufera deja de pe urma temerilor sale."
~ Michel de Montaigne

- "Coincidenta este modul in care Dumnezeu se implica ramanand anonim."
~ Albert Einstein

- "Singura raspundere adevarata este fata de propriul tau potential, fata de propria ta inteligenta si constienta, fata de actiunea conforma cu ele." ~ Osho

- "O barca este in siguranta in port. Totusi nu pentru asta au fost facute barcile."
~ intelepciune contemporana

- "In viata nu trebuie neaparat sa ai carti bune, ci sa joci bine cartile pe care le ai."
~ Josh Billings

- "In loc sa-ti planifici urmatoarea vacanta, poate ar fi mai bine sa-ti planifici o viata din care sa nu mai simti nevoia sa evadezi."
~ Seth Godin

- "Daca nu-ti place sa vezi poze cu atrocitati si abuzuri savarsite pe animale, este nevoie sa contribui la stoparea atrocitatii, nu a pozelor."
~ Johnny Depp

- "Istoric vorbind, cele mai teribile lucruri - razboiul, genocidul si sclavia - sunt rezultatul supunerii oarbe si nu al nesupunerii."
~ Haward Zinn

- "Pune-te in locul animalelor exploatate, incearca sa vezi lumea prin ochii lor, sa simti ceea ce ele simt, si vei intelege de ce este atat de mare nevoie de tine!"
~ intelepciune contemporana

- "Inteligentii educati = lanseaza idei; inteleg, vad, gandesc cu propriul creier; se raporteaza critic la lume si la ideile altora; au repere culturale, au un sistem de valori, fac apel la canoane si autoritate fie doar si pentru a da cu ele de pamant; cand se intampla sa mai fie si ireverentiosi, vorbim de acei norocosi pe care nici macar scoala n-a reusit sa-i strice."
~ intelepciune contemporana

- "Faptul de a fi consumatori de carne distruge mediul inconjurator pentru ca solicita mult teren si multa apa, genereaza extrem de multa materie toxica reziduala, precum si abuzuri ingrozitoare savarsite asupra celor mai multe dintre animale! Solutia alternativa a proteinelor sintetizate din plante si preparate in asa fel incat sa poata fi consumate ca substituenti ai carnii de animal de o aceeasi calitate nutritiva si cu acelasi gust dar fara efectele secundare ale consumului de carne animala, este un domeniu care ar putea schimba felul in care arata lumea azi."
~ Bill Gates

- "Daca oamenii sunt buni doar de frica unei pedepse sau in speranta unei rasplati, atunci sunt cu adevarat o adunatura jalnica!"
~ Albert Einstein

- "Meritul nerecompensat descalifica o lume intreaga, recompensa nemeritata o ucide! Avem nevoie de radacini si de aripi deopotriva, de merite si de recunoasterea lor ca sa cladim universuri intregi!"
~ intelepciune contemporana

- "Nu-ti pierde timpul batand intr-un perete cu speranta ca il vei transforma intr-o usa!"
~ Coco Chanel

- "Crescatoriile de animale si abatoarele constituie cea mai mare cruzime de care omul este capabil! Acestea sunt, de fapt, lagare de concentrare in care fiinte sensibile isi irosesc vietile in privatiuni totale, de lumina, aer curat, ingrijre medicala, spatiu in care sa se miste sau posibilitatea de a trai in comunitati portivite pentru nevoile lor. Suferinta le este atat de intensa de la nastere pana la moarte, incat dincolo de aceasta nu mai exista decat nebunia care se instaleaza implacabil ca si consecinta a nenumaratelor abuzuri la care animalele sunt supuse. Mintile animalelor sunt pur si simplu strivite de atata trauma!"
~ Norm Phelps

- "Lucrurile rele nu se vad in vremurile bune. Pană la urma tot la reflux iti dai seama cine inoata dezbracat." ~ Warren Buffet

- "Multi vad ceea ce pare a fi, dar putini inteleg ceea ce este." ~ Machiavelli

- "Daca vrei sa-ti masori bogatia, incepe cu toate calitatile pe care le ai si pe care banul nu le poate cumpara." ~ intelepciune contemporana

- "Nimeni nu detine cheia magica a succesului, dar cheia sigura a esecului este sa incerci sa multumesti pe toata lumea!"
~ Bill Cosby

- "In momentele de fericire savurezi muzica. In momentele de tristete intelegi versurile."
~ Frank Ocean

- "Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara consimtamantul tau."
~ Eleanoor Rosvelt

- "Oamenii indeajuns de nebuni ca sa creada ca pot schimba lumea sunt si cei care o fac."
~ Steve Jobs

- "Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in starea de a le face."
~ Constantin Brancusi

- "E imposibil! - a urlat MANDRIA,
E riscant! - a spus EXPERIENTA,
Nu are sens! - a completat RATIUNEA,
Incearca! - a soptit INIMA."


~ intelepciune contemporana

- "Toti oamenii isi pot depasi conditia si pot dobandi succesul daca sunt pasionati de ceea ce fac si dedicati cauzei lor."
~ Nelson Mandela

- "Reusitele marete implica adesea si riscuri marete." ~ Dalai Lama

- "Dacă un om face tot ce-i sta in putere, ce altceva i se mai poate cere?"
~ George S. Patton

- "Cand va fi sa mori, nu te gandi la intunericul dinainte, ci la acea lumina pe care o lasi in urma ta! Si te vei stinge cu zambetul pe buze."
~ Nicolae Iorga

- "Unuia care se plangea ca nu exista oameni intelepti, Empedocle i-a spus: trebuie sa fii intelept ca sa poti recunoaste un intelept."
~ Empedocle

- "Nu exista viata mai pustie decat a celui care n-a iubit niciodata nimic de frica faptului ca intr-o zi ar putea pierde tot." ~ Octavian Paler

- "Nu ridica vocea, imbunatateste-ti argumentele!"
~ intelepciune contemporana

- "Aminteste-ti ca neprimind ceea ce iti doresti este uneori spre binele tau."
~ intelepciune contemporana

- "Nu vei fi niciodata fericit daca te vei intrista fiindca altcineva este mai fericit decat tine."
~ Seneca

- "In regatul iubirii nu exista competitie intre fiinte; nu exista posesivitate si nici control."
~ intelepciune contemporana

- "Intelege bine regulile ca sa stii cum sa le incalci eficient." ~ intelepciune contemporana

- "Mai intâi instruieste-te singur, apoi vei primi invatatura de la altii."
~ Johann Wolfgang Goethe

- "Daca s-ar baza toti pe premiza ca lucrurile unanim acceptate sunt si adevarate, nu ar mai exista speranta de progres."
~ intelepciune contemporana

- "Cel care sta la umbra azi, este cel care a plantat un copac mai demult."
~ Warren Buffett

- "O atmosfera placuta in casa ta este fundatia vietii tale." ~ intelepciune contemporana

- "Daca doi oameni sunt de acord in toate privintele, poti fi sigur ca doar unul dintre ei gandeste." ~ intelepciune contemporana

- "Lenea reprezinta obiceiul frecvent de a te odihni inainte de a fi obosit."
~ Jules Renard

- "Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." ~ Nicoale Iorga

- "Frumusetea fara inteligenta este precum o capodopera pictata pe un servetel."
~ intelepciune contemporana

- "Cine promite foarte greu, indeplineste aproape sigur." ~ Jean Jaques Rousseau

- "O jumatate de adevar este o minciuna intreaga." ~ Ed Cole

- "In principal sunt doar doua greseli pe care poate ajunge sa le faca cel aflat pe drumul catre adevar: prima este sa nu mearga pana la capat, a doua este sa nu inceapa." ~ Buddha

- "Marimea audientei tale nu conteaza. Continua sa faci bine ceea ce faci."
~ intelepciune contemporana

- "Traieste viata cu integritate si da-i un sens. Cand vei imbatrani, te vei gandi la viata ta si o vei putea savura pentru o a doua oara."
~ Dalai Lama

- "Daca esti in cautarea persoanei care-ti poate schimba viata, priveste-te in oglinda!"
~ Roman Price

- "Acceptand riscul in ceea ce intreprinzi, daca vei castiga, vei fi mai fericit, daca vei pierde, vei fi mai intelept." ~ intelepciune contemporana

- "Imagineaza-ti ca intr-o zi va trebui sa explici animalelor din crescatorii si abatoare de ce sunt acolo, traind mizerabil de la nastere pana la moarte. Ce le vei spune?"
~ intelepciune contemporana

- "Odata ce te conformezi, odata ce ajungi sa faci lucruri doar pentru ca ceilalti le fac la randul lor, letargia iti acapareaza talentul si iti nimiceste puterea sufletului." ~ Virginia Woolf

- "Educatia predata in actualul sistem de invatamant se face pentru a-i transforma pe oameni in producatori si consumatori, nu in indivizi liberi si fiinte cu adevarat ganditoare."
~ Jose Luis Sampedro

- "Plictiseala lungeste ziua si scurteaza viata."
~ Tudor Musatescu

- "Timpul este cel care previne ca totul sa se petreaca instantaneu." ~ Albert Einstein

- "Oamenii care nu se predispun sa infranga minciuna, ignoranta si nedreptatea, au hotarat sa nu se mai gandeasca la ele in speranta ca astfel se vor simti bine. " ~ Blaise Pascal

- "Excesul e primejdios in orice domeniu: in avantare ca si in infranare, in rispa ca si in cumpatare." ~ Voltaire

- "Zgarcitii aduna ca si cand ar trai vesnic, risipitorii cheltuie ca si cand ar muri maine."
~ Aristotel

- "Pantoful care i se potriveste unei persoane o strange pe alta. Nu exista reteta de viata care sa se potriveasca perfect de la un individ la altul."
~ Carl Jung

- "Uneori platim greu pentru lucrurile pe care le primim fara efort." ~ Albert Einstein

- "E trist sa vezi cum patriotismul inseamna adesea dusmanirea propriilor semeni."
~ Voltaire

- "Este nostima usurinta cu care oamenii rai cred ca toate le vor iesi bine." ~ Victor Hugo

- "Totul este imposibil atunci cand nu incerci."
~ intelepciune contemporana

- "Cel mai curajos lucru este sa gandesti singur."
~ Coco Chanel

- "Maestrul este intotdeauna discipolul."
~ Robert Kiyosaki

- "Infidelitatea este comoda. Oricine o poate practica. De aceea nu are nici o valoare. E infinit mai greu sa fii onest, sa confrunti, sa lupti."
~ Octavian Paler

- "Norocul e ca un rasarit. Daca astepti prea mult, il pierzi." ~ William Arthur Ward

- "Nu poti impinge pe nimeni sa urce o scara daca nu este dispus sa o urce singur."
~ Andrew Carnegie

- "Nici un lucru maret nu a fost vreodata realizat fara entuziasm." ~ Ralph Waldo Emerson

- "Darnicia nu sta in a da mult, ci in a da la timp." ~ La Bruyere

- "Cele mai frumoase vise le ai atunci cand esti treaz!" ~ intelepciune contemporana

- "Emotiile sunt informatie. Stiu ce simt. Pot sa exprim asta. Imi aleg reactiile in loc de a ma lasa posedat de ele!"
~ intelepciune contemporana

- "Doar cei care s-au ajutat singuri stiu cum sa ii ajute pe altii." ~ George Bernard Shaw

"Care este diferenta intre TE PLAC si TE IUBESC? Cand iti place o floare, o rupi. Cand iubesti o floare, o uzi zilnic."
~ intelepciune contemporana

- "Si-oricat de-ngusta o fi calea,
Oricate piedici m-or lovi din greu,
Eu sunt stapanul sortii mele
Sunt capitanul sufletului meu.."


~ intelepciune contemporana

 

 

Inscrie-te in comunitatea noastra..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro