Muzica

Nu cred ca exista o muzica mai potrivita pentru ce se vrea - ca informatie si energie - acest proiect. 10 piese. Nu oricare si nu oricum. Cele mai interesante remixuri si cea mai buna ordine in care s-ar putea asculta cand vrei sa te incarci cu energie si in acelasi timp sa nu ramai blocat intr-o stare sau sa faci din ea alfa si omega existentei. Directia 5 nu doar suna exceptional de bine. E de-o potriva muzica energica si muzica diafana. Este o muzica plina de mesaje care spune foarte multe povesti in foarte putine cuvinte. Este minte si suflet de-o potriva, este vitalitate si este constiinta. Este o muzica universala in care omul viu si spiritualizat se regaseste.

O astfel de aparitie se naste rar. De aceea este cu atat mai pretioasa atunci cand se intampla. Continui sa cred - inca de cand i-am ascultat prima data - ca Directia 5 este o binecuvantare pentru spiritul romanesc, in fata careia ma inclin.Cateva specificatii tehnice: pentru a putea sa asculti muzica din acest playlist ai nevoie de un cont pe Zonga. Partea buna este ca iti poti folosi contul de Facebook pentru a te loga pe Zonga. Mai trebuie sa mai stii ca Zonga este atat un site web, cat si o aplicatie, atat pentru PC (Desktop) cat si pentru tableta sau telefon (Mobile). Aplicatia ofera ceva mai multe facilitati decat site-ul, dar trebuie descarcata si instalata. Pentru a putea folosi Zonga pe dispozitivele mobile ai nevoie de un abonament platit. In functie de providerul de servicii de telefonie ales, ti se vor oferi pachete de acces lunar in baza carora poti asculta nelimitat muzica pe mobil la calitate audio HD, dintr-o baza de date cu peste 20.000.000 de piese accesibile doar prin Zonga.


 Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu
Pentru a preveni subscrierea automata de comentarii de catre programe-robot, te rugam sa introduci textul din imagine in caseta alaturata. Comentariul va fi trimis doar daca textul corespunde imaginii.
»

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 


Motto..


Sunt un om viu.
Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain.
Abia am timp sa ma mir ca exist, dar
ma bucur intotdeauna ca sunt.

Nu ma realizez deplin niciodata,
pentru ca
am o idee din ce in ce mai buna
despre viata.

Ma cutremura diferenta dintre mine
si firul ierbii,
dintre mine si lei,
dintre mine si insulele de lumina ale stelelor.
Dintre mine si numere,
bunaoara intre mine si 2, intre mine si 3.

Iau in serios iarba,
iau in serios leii,
miscarile aproape perfecte ale cerului...

Nichita Stanescu