Comunicare adresata mijlocitorilor caii intunecate

Catre toti mijlocitorii Caii Intunecate..

Indiferent ca va numiti masoni, francmasoni, templieri, iluminati, sri-sti, securisti, mai-sti, kgb-isti, sa va spun doua cuvinte..

E admirabil cum unii dintre voi, foarte putini la numar, inteleg menirea caii pe care o deservesc, sunt contributori constienti si lucizi la implinirea acestei meniri, actioneaza conform propriilor convingeri si respecta reguli pe care le simt si le pricep. Posibil insa ca cei mai multi dintre voi, dupa ce veti fi citit aceste randuri, veti avea tendinta sa fiti gelosi pe colegii de breasla, suspecatandu-i ca fac parte din categoria privilegiata a cunoscatorilor, in timp ce dvs. bajbaiti fara busola prin intunericul necunoasterii. Va marturisesc totusi din propriile mele observatii ca, foarte probabil, nu aveti pe cine sa fiti gelosi, deoarece aproape toata breasla dvs. este acolo unde este si face ceea ce face din niste considerente realmente primitive: acumularea de bunuri si servicii. Trist, dar adevarat. Si va mai pot spune un lucru: stapanii vostri (aceia care inteleg mecanisme complet straine voua, celor din tagma infractorilor, manipulatorilor, delapidatorilor, criminalilor) nu sunt deloc multumiti de prestatia voastra, deoarece, inconjurandu-se de specimene care nu fac altceva decat sa acumuleze fara noima tot felul de beneficii, nefacand dovada ca se predispun catre o intelegere superioara a mecanismelor care fac legitima detinerea considerabilelor beneficii in cauza, ei bine, acesti stapani ai vostri nu fac decat se se cufunde ei insisi din ce in ce mai mult intr-o tentativa furibunda de a controla o lume intreaga prin intermediul unor marionete fara forta spirituala si fara doctrina. Iar asta mai departe conduce la o legitimitate tot mai scazuta a ceea ce ei, impreuna cu voi, urmaresc sa intreprinda pentru a domina societatea si lumea.

In alta ordine de idei.. Pentru cunoscatori acum.. Nu stiu cati sunteti cei care inteleg cu adevarat ceea ce fac, dar stiu ca sunteti. In primul rand admir genialitatea iluziei pe care ati creat-o, capabila sa atraga atatia oameni catre ea incat in acest moment cu greu mai pot fi gasite cateva fiinte umane pe o planeta intreaga care chiar va inteleg jocul si insasi schema creationala din care acest joc al vostru face parte. Dar stiti ce? Si un singur om care a reusit asta e suficient pentru a crea o fereastra de oportunitate uriasa in tabara oamenilor si a fenomenelor de orientare pozitiva de pe planeta, oameni si fenomene care trebuie lasati sa isi urmeze cursul evolutiv legitim. Fiind una dintre aceste persoane, generator de astfel de fenomene, activand momentan doar in Romania si nu de putin timp, va cer, in numele unei legitimitati drept dobandite prin munca mea, sa acordati romanilor de pretutindeni facilitatile care li se cuvin gratie prezentei mele in acest spatiu, eforturilor mele de pana acum, solicitarii cat se poate de clare in acest sens, neuitand faptul ca daca vreti sa plecati din acest joc pamantesc cu menirea implinita (fara a fi nevoie sa-l repetati in alta parte), va trebui sa actionati de asa natura incat sa nu acumulati karma (datorii spirituale) prin nerespectarea regimului puterii in constructia creationala duala din care faceti parte (in care ignoranta oamenilor e cea care va mandateaza jocul, in timp ce pozitivitatea trezita din oameni e cea care il limiteaza).

Prin urmare, va transmit urmatoarele solicitari, pe care personal le consider cat se poate de indreptatite si pe care va invit sa le analizati temeinic. Indiferent cine sunteti voi, lideri la varf ai structurilor intunecate care cititi acum aceste randuri, stiti deopotriva si voi ca si mine cat de serioase sunt implicatiile acestei comunicari si faptul ca nu va puteti permite sa neglijati ceva care s-a nascut deja, s-a articulat cat se poate de mult si produce efecte aflate in afara sferei voastre legitime de constrangere, de limitare si control.

Ceea ce va solicit sunt urmatoarele lucruri:

1. Dreptul la educatie, prin fonduri alocate proiectului Forta si Gratie proportional cu efortul de aducere la cunostinta fiecarui roman din tara si de oriunde a existentei acestei oportunitati de cunoastere nemaintalnite pana acum.

2. Dreptul la folosirea educatiei astfel dobandite, prin fonduri alocate oricarei initiative publice sau private sustinand reforme sociale aflate sub auspiciile si rigurozitatea principiilor promovate de platforma Forta si Gratie.

3.
Dreptul la respectarea reformelor initiate, prin limitarea sistemului actualmente in functiune de a se impotrivi aspectelor reformatoare astfel introduse, ori de a nu le respecta.

Lucrul cel mai important de care pot sa va asigur de la bun inceput este ca legitimitatea proceselor reformatoare in cauza va fi respectata si nici o abatere de la ea nu va fi permisa, nu doar in ceea ce priveste limitarea jocurilor partii negative din existenta, ci si privitor la stimularea peste masura a demersurilor partii pozitive de a contribui la un mers al lucrurilor excesiv de benevolent oamenilor din aceasta lume si realitate.

Nu in ultimul rand, ma bucur ca am ajuns aici! Stiti ca fara voi si provocarile voastre nu as fi reusit! Pasul astfel facut reprezinta pentru mine o mare glorie si o mare onoare pentru care nu pot sa fiu altfel decat recunoscator! Sper ca s-a consemnat.

:-)

Sa auzim de bine!


 


Comentarii (4)

COMENT. #1 - Cornel

Foarte misto si foarte sugestiva fotografia atasata articolului... te duce cu mintea in multe directii... poate ne explici tu directia pe care ai avut-o in vedere atunci cind ai ales-o.

02/27/2016 - 14:06

 

COMENT. #2 - Eduard

Multumesc pentru feedback. Apreciez intrebarea. Iata si raspunsul..

Odata ce lumina primara, pura, perfect inocenta, s-a intalnit cu intunericul si, gratie unor eforturi substantiale, a reusit sa traverseze complet piramida confruntarii cu acest intuneric (implicit cu iluzia, deceptia, falsitatea ce deriva din el) iesind din piramida refractata in milioane de culori, se atesta ca aceasta lumina s-a articulat pe calea pozitivitatii, ne mai avand nici o treaba cu piramida intunecata si nici piramida cu lumina in acest fel articulata.

Desigur, o parte din lumina bruta care traverseaza piramida (confruntandu-se cu provocarile intunecimilor acesteia) ajunge sa fie captivata de intunecime, de insasi ratiunile sale de a fi, si, pe cale de consecinta, decide sa devina parte activa din structura piramidala intunecata, ingredient al acesteia, sa a o alimenteze si sa contribuie la consolidarea ei, inaltandu-se catre realitati superioare cu ea si prin ea. In acest sens, aceasta lumina abandoneaza provocarile piramidei din perspectiva pozitivitatii si decide sa se raporteze la ea prin prisma negativitatii, a jocului intunericului pe care fiecare componenta constituenta a piramidei il sustine si il alimenteaza ca ratiune a existentei sale. Prin urmare, bucata de lumina care doreste sa se alipeasca realitatii piramidale intra prin baza piramidei in mecanismele ei structurale si sufera un proces de distorsionare, transformandu-se in obscuritate. In functie de gradul de maturizare de pana atunci, se stabilizeaza pe o anumita pozitie de forta in piramida, dupa care incepe sa creasca treptat de acolo ca structura de lumina polarizata negativ deservind marea structura piramidala de polaritate negativa.

02/27/2016 - 14:56

 

COMENT. #3 - Ileana

Deci e vorba de Lumina primara, nepolarizata, care totusi s-a articulat "pe calea pozitivitatii", asadar devine... polarizata.

O alta parte din "lumina bruta" - asta ce inseamna, Lumina pura, Mintea Unicului, Iubirea sa? - este captivata de intunecime, abanadoneaza pozitivitatea si creste acolo ca o structura negativa din marea strucutra negativa piramidala?

Cu alte cuvinte Lumina Unicului, Mintea sa cosmica si Iubirea din Inima Inimilor se manifesta ca doua fragmente urmand calea polarizarii?

04/11/2016 - 12:49

 

COMENT. #4 - Eduard

Draga Ileana, pentru a intelege afirmatiile este necesar sa citesti mai mult din site. Sunt cateva concepte cheie implicate in descifrarea procesului si a semnificatiilor sale:

- Spatiu-Timpul si Timp-Spatiul,
- Valul Uitatii Memoriei Sufletului,
- Calea Serviciului Orientat catre Sine vs. Calea Serviciului Orientat catre Altii,
- Arborele Vietii in actuala octava creationala.

Pentru clarificarea primelor 3 notiuni iti sugerez urmatorul articol (in mod special a doua parte a lui, "ACTUALIZAREA GNOZEI la nivelul mileniului 3"):
http://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/evangheliile-gnostice-marile-adevaruri.htm

Pentru a intelege Arborele Vietii e necesar sa parcurgi urmatoarele articole:
- http://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/arborele-vietii.htm
- https://youtu.be/7ruIqDAUQVo (material audio-video in completarea celui scris)
- Suplimentar si doar daca iti doresti sincer sa intri in adancimi: http://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/totalitatea-sinele-complexul.htm

Mult succes!

04/14/2016 - 01:34

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu
Pentru a preveni subscrierea automata de comentarii de catre programe-robot, te rugam sa introduci textul din imagine in caseta alaturata. Comentariul va fi trimis doar daca textul corespunde imaginii.
»

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 

Din invataturile altora..


- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti." 
~ Gina Senarighi

"Multi vad ceea ce pare a fi, putini inteleg ceea ce este." ~ Machiavelli

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro