Comunicare adresata mijlocitorilor caii intunecate

Catre toti mijlocitorii Caii Intunecate..

Indiferent ca va numiti masoni, francmasoni, templieri, iluminati, sri-sti, securisti, mai-sti, kgb-isti, sa va spun doua cuvinte..

E admirabil cum unii dintre voi, foarte putini la numar, inteleg menirea caii pe care o deservesc, sunt contributori constienti la implinirea acestei meniri, actioneaza conform propriilor convingeri si respecta reguli si limite pe care le simt si le pricep. Posibil insa ca cei mai multi dintre voi, dupa ce veti fi citit aceste randuri, veti avea tendinta sa fiti gelosi pe colegii de breasla, suspecatandu-i ca fac parte din categoria privilegiata a cunoscatorilor, in timp ce propria persoana bajbaie fara busola prin intunericul necunoasterii. Va marturisesc totusi din propriile mele observatii ca, foarte probabil, nu aveti pe cine sa fiti gelosi, deoarece aproape toata breasla voastra este acolo unde este facand ceea ce face din niste considerente realmente primitive: acumularea de beneficii sub forma de bunuri si servicii. Trist, dar adevarat. Si va mai pot spune un lucru: stapanii vostri - aceia foarte putini care inteleg mecanisme complet straine voua, celor multi din tagma infractorilor, manipulatorilor, delapidatorilor, tradatorilor - asadar acesti stapani ai vostri nu sunt deloc multumiti de prestatia voastra, deoarece, inconjurandu-se de specimene care nu fac altceva decat sa acumuleze fara noima tot felul de beneficii, nefacand dovada ca se predispun catre o intelegere superioara a mecanismelor care fac legitima detinerea considerabilelor beneficii in cauza, ei bine, acesti stapani ai vostri nu fac decat se se scufunde ei insisi din ce in ce mai mult intr-o tentativa furibunda de a controla o lume intreaga prin intermediul unor marionete fara forta spirituala si fara doctrina. Iar asta mai departe conduce la o legitimitate tot mai scazuta a ceea ce ei, impreuna cu voi, urmaresc sa intreprinda pentru a domina societatea si lumea.

In alta ordine de idei.. Pentru cunoscatori acum.. Nu stiu cati sunteti cei care inteleg cu adevarat ceea ce fac, dar stiu ca sunteti cativa. In primul rand admir complexitatea (pana intr-un punct) a iluziei create, capabila sa atraga atatia oameni catre ea incat cu greu pot fi gasite pe Pamant fiinte umane care chiar inteleg jocul care se joaca aici si insasi schema creationala din care acest joc al vostru face parte. Dar stiti ce? Si un singur om care a reusit sa faca asta asta e suficient pentru a crea o fereastra de oportunitate autentica si trainica in tabara oamenilor si a fenomenelor de orientare pozitiva de pe planeta, oameni si fenomene care trebuie lasati sa isi urmeze cursul evolutiv legitim. Fiind una dintre aceste persoane, generator de astfel de fenomene, activand momentan asa cum stiti ca o fac, va invit sa acordati oamenilor de pretutindeni facilitatile care li se cuvin gratie prezentei celor cativa meritousi in acest spatiu-timp planetar, neuitand faptul ca orice proces cere si calitate, nu doar cantitate, iar daca vreti sa plecati din acest joc pamantesc cu menirea implinita (fara a fi nevoie sa-l repetati in alta parte), va trebui sa actionati de asa natura incat sa nu acumulati datorii spirituale prin nerespectarea regimului puterii in constructia creationala duala din care faceti parte (in care ignoranta oamenilor e cea care va mandateaza jocul, in timp ce pozitivitatea trezita din oameni e cea care il limiteaza si il diferentiaza).

Prin urmare, va transmit cateva solicitari, pe care personal le consider maxim indreptatite si necesar a fi analizate temeinic. Indiferent cine sunteti voi, lideri la varf ai structurilor intunecate care cititi acum aceste randuri, stiti deopotriva si voi ca si mine cat de serioase sunt implicatiile acestei comunicari si faptul ca nu va puteti permite sa neglijati ceva care s-a nascut deja, s-a articulat si continua sa o faca, producand efecte aflate tot mai mult in afara sferei voastre legitime de constrangere, de limitare si control.

Ceea ce va solicit sunt urmatoarele lucruri:

1. Respectarea si onorarea dreptului la educatie, prin fonduri alocate proiectului Forta si Gratie proportional cu efortul de aducere la cunostinta fiecarui om a existentei acestei oportunitati de cunoastere nemaintalnite pana acum.

2. Respectarea si onorarea dreptului la folosirea educatiei astfel dobandite, prin fonduri alocate oricarei initiative publice sau private sustinand reforme sociale aflate sub auspiciile si rigurozitatea principiilor promovate de platforma Forta si Gratie.

3.
Alinierea la reformele initiate astfel, prin limitarea sistemului actualmente in functiune de a se impotrivi aspectelor reformatoare astfel introduse, ori de a nu le respecta.

Evident ca echilibrul lucrurilor va fi la randul sau respectat si nici o abatere de la el nu va fi permisa.

Nu in ultimul rand, ma bucur ca am ajuns aici! Unde mai exact? Undeva dincolo de toate limitele ingrozitoare pe care le-ati creat. Stiti ca fara voi si incercarile voastre nu as fi reusit! Nu m-as fi cunoscut pe mine intr-atat de bine incat SA RAZBAT acolo unde voi ati esuat tocmai din acest motiv!


 


Comentarii (4)

COMENT. #1 - Cornel

Foarte misto si foarte sugestiva fotografia atasata articolului... te duce cu mintea in multe directii... poate ne explici tu directia pe care ai avut-o in vedere atunci cind ai ales-o.

02/27/2016 - 14:06

 

COMENT. #2 - Eduard

Multumesc pentru feedback. Apreciez intrebarea. Iata si raspunsul..

Odata ce lumina primara, pura, bruta, nepolarizata (omul-copil, fiinta inocenta, constiinta nelamurita cu privire la existenta sa in acest spatiu-timp) s-a intalnit cu intunericul organizat, ierarhizat, rece, malefic, terifiant, si, gratie unor eforturi substantiale, a reusit sa traverseze zona confruntarii cu acest intuneric (implicit iluzia, deceptia, falsitatea si rautatea ce deriva din el), iesind de acolo ca lumina refractata intr-o multitudine de culori si de nuante, deci polarizata, asadar maturizata, se atesta ca aceasta lumina s-a articulat pe o cale spirituala de esenta pozitiva (prin antiteza cu cea negativa), ne mai avand de la un anumit moment nici o treaba cu piramida intunecata si nici piramida cu lumina in acest fel articulata.

Desigur, o parte din lumina bruta care traverseaza piramida (confruntandu-se cu provocarile intunecimilor sale) ajunge sa fie captivata de intunecime, de insasi ratiunile de a fi ale acesteia, si, in consecinta, ajunge sa devina parte activa din structura piramidala intunecata, ingredient al ei, sa o alimenteze si sa contribuie la consolidarea sa, inaltandu-se catre realitati superioare cu ea si prin ea. In acest sens, aceasta lumina abandoneaza provocarile piramidei din perspectiva pozitivitatii si decide sa se raporteze la experienta prin prisma negativitatii, a jocului intunericului pe care fiecare componenta constituenta a piramidei il genereaza si il alimenteaza ca ratiune suprema a existentei sale.

Prin urmare, bucata de lumina care doreste sa se alipeasca realitatii piramidale este evaluata conform regulilor si legilor intrinseci piramidei, asemenea unui invatacel care intra prin baza constructiei in mecanismele ei structurale si sufera un proces de descompunere si recompunere, transformandu-se dintr-o raza de lumina intr-o bucata de obscuritate, asimilabila si utilizabila de catre piramida conform scopurilor, actiunilor si ratiunilor sale. In functie de gradul de maturitate al bucatii de lumina care a suferit distorsiunea, versiunea denaturata a ei se stabilizeaza in interiorul piramidei pe o pozitie de forta mai mica sau mai mare, de unde incepe sa actioneze ca structura de lumina polarizata negativ, deservind marea structura piramidala de polaritate negativa sub aspecte ce tin invariabil de manipulare, posesiune, agresiune.

02/27/2016 - 14:56

 

COMENT. #3 - Ileana

Deci e vorba de Lumina primara, nepolarizata, care totusi s-a articulat "pe calea pozitivitatii", asadar devine... polarizata.

O alta parte din "lumina bruta" - asta ce inseamna, Lumina pura, Mintea Unicului, Iubirea sa? - este captivata de intunecime, abanadoneaza pozitivitatea si creste acolo ca o structura negativa din marea strucutra negativa piramidala?

Cu alte cuvinte Lumina Unicului, Mintea sa cosmica si Iubirea din Inima Inimilor se manifesta ca doua fragmente urmand calea polarizarii?

04/11/2016 - 12:49

 

COMENT. #4 - Eduard

Draga Ileana, pentru a intelege afirmatiile este necesar sa citesti mai mult din site. Sunt cateva concepte cheie implicate in descifrarea procesului si a semnificatiilor sale:

- Spatiu-Timpul si Timp-Spatiul,
- Valul Uitatii Memoriei Sufletului,
- Calea Serviciului Orientat catre Sine vs. Calea Serviciului Orientat catre Altii,
- Arborele Vietii in actuala octava creationala.

Pentru clarificarea primelor 3 notiuni iti sugerez urmatorul articol (in mod special a doua parte a lui, "ACTUALIZAREA GNOZEI la nivelul mileniului 3"):
http://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/evangheliile-gnostice-marile-adevaruri.htm

Pentru a intelege Arborele Vietii e necesar sa parcurgi urmatoarele articole:
- http://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/arborele-vietii.htm
- http://www.fortasigratie.ro/intelepciune-gnoza/totalitatea-sinele-complexul.htm

Mult succes!

04/14/2016 - 01:34

 

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu
Pentru a preveni subscrierea automata de comentarii de catre programe-robot, te rugam sa introduci textul din imagine in caseta alaturata. Comentariul va fi trimis doar daca textul corespunde imaginii.
»

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 


Experiente de cunoastere.. 


Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor

 

Din invataturile altora..


- "Nu conteaza prea mult ce privesti, conteaza intotdeauna ce vezi." ~ Henry Thoreau

- "Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti." 
~ Gina Senarighi

"Multi vad ceea ce pare a fi, putini inteleg ceea ce este." ~ Machiavelli

 

 

Inscrie-te pentru noutati..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro