Filme

Am realizat o lista de redare cu 25 de filme despre spiritualitatea practica. Lista cuprinde atat fragmente din cuvantari ale unor persoane cu o bogata experienta de viata in domenii care ne privesc si ne implica pe toti deopotriva, precum si prezentarea sumara a catorva dintre cele mai bune filme artistice realizate pana in prezent despre ce inseamna infuzarea cu spiritualitate a oricarui potential si actual domeniu al existentei noastre (inclusiv moartea privita din punct de vedere al dinamicilor metafizice pe care le implica). Personal as considera aceasta colectie de filme ca fiind un punct de plecare pentru cautatorul de adevar. Un ghid de pornire catre o calatorie mult mai ampla decat simpla noastra aliniere cu niste realitati mostenite - simpliste, neinteresante, pline de neajunsuri si limitari. Un manual si un indrumar pentru cei care si-au propus sa nu mai mearga intamplator prin viata, ci mai degraba in acord cu o cale spirituala purtatoare de scop si sens, de forta si gratie.

Pentru cei care au decis ca doresc mai mult de la aceasta lume in care s-au nascut, alegand sa devina remarcabili in raport cu ei insisi si cu tot ce ii inconjoara, dispusi sa se autoeduce si, mai departe, sa participe activ la implinirea unei meniri mergand dincolo de propria persoana, am considerat ca aceste filme sunt nu doar un material informativ binevenit, ci si un cadou binemeritat!Cateva specificatii tehnice: modul implicit de afisare a filmelor este in toata fereastra, cu redare cursiva si fara elemente de navigare. Totusi, in momentul in care cursorul intra in zona de film, apar in cadru elementele de meniu prin care putem controla in mod specific accesul la filme: lista cu filme in stanga-sus care poate fi desfasurata si rasfoita, titlul filmului curent si autorul in centru sus, butoanele de informare suplimentara si distribuire a linkului filmului in dreapta sus, controalele de redare a filmului curent (inclusiv volumul sunetului) in stanga jos, butoanele pentru subtitrare (acolo unde exista) + setare manuala a calitatii imaginii + vizionarea direct de pe youtube sau extinderea filmului pe tot ecranul - in dreapta jos.


 Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu
Pentru a preveni subscrierea automata de comentarii de catre programe-robot, te rugam sa introduci textul din imagine in caseta alaturata. Comentariul va fi trimis doar daca textul corespunde imaginii.
»

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara de care are nevoie acest proiect poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod benefic toate aspectele care ne guverneaza existenta si care conteaza cu adevarat.

 Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 


Motto..


Sunt un om viu.
Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain.
Abia am timp sa ma mir ca exist, dar
ma bucur intotdeauna ca sunt.

Nu ma realizez deplin niciodata,
pentru ca
am o idee din ce in ce mai buna
despre viata.

Ma cutremura diferenta dintre mine
si firul ierbii,
dintre mine si lei,
dintre mine si insulele de lumina ale stelelor.
Dintre mine si numere,
bunaoara intre mine si 2, intre mine si 3.

Iau in serios iarba,
iau in serios leii,
miscarile aproape perfecte ale cerului...

Nichita Stanescu