Evenimente

Imi propun sa implementez aici o lista - actualizata in timp real - a evenimentelor importante din tara si din lume, care sa fie insa nu doar o lista a principalelor evenimente, ci si o istorie a intamplarii lor. Dar pentru ca o astfel de istorie sa se poata naste, a trebuit mai intai ca o altfel de istorie sa se scrie. Este istoria de pana acum a proiectului "Forta si Gratie". Asadar.. cum a inceput totul si cum s-a derulat pana in prezent?

- Pe 8 iunie 2012 este rezervat si activat domeniul de internet "www.FortaSiGratie.ro".

- Pe 9 septembrie 2012 e definitivata prima varianta de site continand aprox. 20 de pagini. Este etapa de inceput, versiunea 1.0, aferent careia s-au conturat primele directii de materializare ale acestui proiect.

- Pana in august 2013 apar diferite variatiuni de continut derivate din varianta intiala. Am considerat aceasta perioada ca fiind etapa de pionierat, corespunzatoare versiunii 2.0 a proiectului.

- Apreciind ca aceasta munca de creatie are nevoie sa fie dusa la un nivel de adancime si rafinament pretabil marilor intrebari ale timpurilor noastre - iar eu imi formulasem deja o lista interminabila - am hotarat ca urmatoarea perioada, oricat de lunga, sa o dedic efortului necesar atingerii acestui scop. Imi place sa cred ca, dupa mai bine de 2 ani de munca titanica, am ajuns la un rezultat in acest sens. Drept urmare, pe 9 septembrie 2014 apare versiunea 3.0, marcand intrarea proiectului in etapa de maturitate a existentei sale.

- Limanul de cunoastere atins odata cu versiunea 3.0 a devenit o noua provocare odata cu inceputul anului 2015, an consacrat in totalitate rafinarii continuturilor enuntate, respectiv trairii lor intensive si nuantate in realitatea de zi cu zi. Ca urmare a unor experiente neasteptate, pe cat de solicitante pe atat de interesante, in data de 10 ianuarie 2016 se naste versiunea 4.0 a site-ului, o versiune care nu doar aduce materialul din versiunea 3 de la o scriere inspirata si minutios documentata la un adevarat manual despre viata si realitate, ci marcheaza totodata o abordare fara precedent a evenimentelor care au legatura cu acest proiect: o comunicare adresata mijlocitorilor caii intunecate si planificarea viitorului institut de cercetare si dezvoltare complexa Forta & Gratie.

- Pe 3 Noiembrie 2016, la capatul unui nou an de munca intensa, e definitivata versiunea 5.0, aducand in prim plan o cercetare ampla asupra societatilor secrete (in mod special asupra Francmasoneriei), organizatie oculta suprastatala de care se leaga ombilical aproximativ toate fenomenele distructive majore din societatea noastra. Lucrarea poate fi consultata aici: Societatile secrete. Sistemul de minciuna planetara. Ce avem de facut.

 

 


1. Eveniment Important, ACTIV pana in data de 20 Noiembrie 2014

Pe 20 noiembrie 2014 LEGALIZAM CANEPA in Europa! Dar nu oricum, ci printr-o actiune civica fara precedent, cu implicarea populatiei din toate tarile membre ale Uniunii Europene, inclusiv Romania! Nu este o petitie! Se numeste Initiativa Cetateneasca Europeana si este o actiune civica si juridica bazata pe cadrul legislativ creat prin Tratatul de la Lisabona din 2007.

Conform acestui tratat, cetatenii statelor membre UE pot modifica articole de lege ale Uniunii Europene in favoarea societatii. In acest context, ceea ce avem noi de facut este ca, pe baza datelor din pasaport sau din buletin, sa ne afirmam adeziunea cu privire la proiectul de legalizare a industriei canepei in toate tarile UE.

>> Semnam AICI:
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/index.do?lang=ro

Poti sa te informezi despre importanta legalizarii canepei si despre impactul pe care l-ar avea asupra organizarii societatii actuale, in articolul urmator: Canepa - o planta miraculoasa si o materie prima cu nenumarate intrebuintari.

Urmeaza - in masura timpului disponibil - postarea - inclusiv in retrospectiva - a celor mai importate actiuni de reformare derulate in societatea romaneasca, respectiv in Europa, in America, in Asia si in Australia. Comentarii (0)

Nume

E-mail (nu se publica online)

Comentariu
Pentru a preveni subscrierea automata de comentarii de catre programe-robot, te rugam sa introduci textul din imagine in caseta alaturata. Comentariul va fi trimis doar daca textul corespunde imaginii.
»

 

Contribuie financiar..

Existenta unei astfel de lucrari presupune o investitie continua de timp, inspiratie si energie in cercetare si dezvoltare. Sustinerea financiara a proiectului poate asigura consacrarea deplina a eforturilor depuse inspre aducerea in manifestare a unei noi cunoasteri, capabila sa interconecteze in mod optim fiecare domeniu al vietii noastre cu fortele spirituale care ne guverneaza existenta.

 Contact..

Eduard IrimiaAutor: Eduard Irimia
Locatie: Bucuresti, Romania
E-mail: contact@fortasigratie.ro
Mai multe informatii: Despre Autor
 


Motto..


Sunt un om viu.
Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain.
Abia am timp sa ma mir ca exist, dar
ma bucur intotdeauna ca sunt.

Nu ma realizez deplin niciodata,
pentru ca
am o idee din ce in ce mai buna
despre viata.

Ma cutremura diferenta dintre mine
si firul ierbii,
dintre mine si lei,
dintre mine si insulele de lumina ale stelelor.
Dintre mine si numere,
bunaoara intre mine si 2, intre mine si 3.

Iau in serios iarba,
iau in serios leii,
miscarile aproape perfecte ale cerului...

Nichita Stanescu

 

 

Inscrie-te in comunitatea noastra..

Adresa ta de e-mail:


Adaugare e-mail  Stergere e-mail


Pentru a evita ca mesajele sa ajunga in SPAM,
iti recomand sa adaugi la contactele din contul tau de e-mail adresa info@fortasigratie.ro